A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gwini
Üdv itt!
Nagyon cuki a lányod. :D
Tiszta Boti csak lányba. :lol:

Nancsi
Megtudom mutatni. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszter!

A Bajcsyban szültem. Hanna is szépen gyarapodik! :lol:

gwini

Nem tudjátok hol van Budapesten babaúszás?

gwini

Babamasszázs alapfokon:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Én ez alapján masszérozgatom minden nap egy órát.
Vendég

Szia Gwini! :)
Vendég

Babcika! Most akkor szóljak a lányoknak vagy ne, hogy vacakol az internetetek??? :lol: :lol: :lol:
Mire ideértem, Te megelőztél! :)

Gwini! Isten hozott minálunk! :D

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Elfogadja a cicmet. Eddig legalábbis, amikor csuklott, és oda adtam neki, elfogadta. De mintha tudná, miért kapja. Ahogy elmúlt a csuklása, pár nyelés után ki is köpi a cicimet.:) De nem mindig teszem cicire. Akkor szoktam, ha már Őt is zavarja, h csuklik, és sír, de attól sem akar mindig elmúlni neki.
Gratu a forgolódáshoz.:) Alexem még most is csak kitekerésig jut el.

Gwini!
Üdv köztünk.:) Nagyon cuki Nórika! :)

Babetta!
Akkor lehet, egyszer meglátogatunk, ha nem gond!

Meli!
Köszike szépen a képeket!!! :)

Kép

Kép
nancsika

Gwini: Szia! :D Tényleg Nórika egy kicsit Boti lányban (Edit :lol:) :D:D:D Nagyon édi! Ja, Boti az én fiam :D
www.babauszas.hu

Edit: Még nem merültünk, csak az első óra volt :D Viszont voltak bébik, akik már régebb óta járnak, és merültek. Egyedül is, mamival is. Édesek voltak nagyon!
Ismét szuper képek! Olyan kis igazi jóízű vigyor, amilyet csak a duci emberek tudnak .... ilyankor nem akarok lefogyni :D:D:D (nagyon akarok amúgy :oops:)

Nancsi: Utólag is boldog hófordulót a nagyfiúnak!

Mariann: Nagyon guszta ez a torta.Hmmmmmmmm.....:D Édesen ül Istvánka a pancsolójában. Olyan édin duckó! :D

Livi: szolgálati csapadék :D:D:D

Tünde: Botond is nyűgösebb volt ma is, és 3.napja ébredünk éjszaka :( Ma 3 órán keresztül altattam :shock: - mindezt babaúszás után... nem bír elfáradni??? vagyis inkább biztos túlfáradt :?
Hogy bírod még így magad? (pihenés nélkül)

Szopi: Nálunk is fekve történik. Szintén 8 kiló felett vagyunk (Mariann) :D

Faby:nagyon jó kikapcsolódás számomra esténként, lefekvés előtt a blog olvasása, köszi :lol: Annyira kedvet kaptam hozzá én is, de én nem bírnék (nem is tudnék) ilyen szorgalmas lenni.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép
Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita
nagyon édi a fiad!

Az 537. oldalig nézegelődtem vissza..... a képeken a babák nagyon szépek! de tényleg, nagyon tettszenek!
A vita sem volt semmi! Na azt végig olvastam! 8)

Hál' istennek én még szoptatok, van bőven tejcsi, de most hogy Márk 5 hónapos lett, kezdem az ízekhez hozzászoktatni. (pl barack, alma pép). A vizet továbbra sem issza meg, és a teát sem, ebben a nagy melegben próbáltam neki adni, mert volt hogy nem tudtam a cickót előkapni ha voltunk valahol, aztán nehogy kiszáradjon nekem! De nem jött be neki. Így, hanyagoltuk.

Egyetlen témához szólnék hozzá a vitából...ha nem baj.
Én nem választottam a csecsemős szobát mikor a kórházba készültem, pedig szinte mindenkitől azt hallgattam hogy milyen jó hogy ott van a baba melletted stb stb.. na szóval a szülésznőm tanácsára nem választottam, mert a Schöfibe borzasztóan szűk a csecsemős szoba, több ágy van benne mint kéne, zsúfoltság van, emiatt büdi, mert hát ki fog szellőztetni februárban, mikor 8 kisbaba bennt van. Picit sajnáltam, de aztán szülés után az első két nap rájöttem hogy jobb ez így, mert a szülés közben meghúzódott a bal oldali hátizmom, és csak jobb oldalra tudtam emiatt feküdni, meg nagy nehezen hagyatt, ülve meg ki volt zárva a vágásom miatt. Úgyhogy el sem tudtam volna látni a kisfiamat.
Na hát csak ennyi...ember tervez, isten végez.

Mi egyébként tök jól vagyunk, Márk nagyon vidám mosolygós baba, egyre inkább igényli a vele való foglalkozást mikor fennt van. Napközben már nem alszik 3 órákat, délelőtt 2 órát, délután 2-szer 1 órát.
Most már 8 kiló, centire kb 74, de majd holnap megmérem, és teszek is fel képeket. Haja egyre kevesebb van, az új nem nőtt még ki, viszont a régi tök kikopott.
Magától még nem ül, de azt imádja ha fogom és úgy ücsörög és vadul nézelődik! :lol:
Apával és persze a nagyszülőkkel majd meg zabáljuk! :lol:

Alina + Márk 5 hós :wink:
Vendég

Sziasztok :)
Meli :)
Sajnálom a papádat, az emberek olyan figyelmetlenek! :evil:
Úgy látom nem csak nekem van gondom a közlekedéssel. Szombaton egy kretén autós majdnem összetört minket, akkorát kellett fékeznem, hogy a lányom a hátsó ülésen megrántotta a nyakát. :evil: A piroslámpánál kiszáltam és leüvöltöttem a haját, hogy hogy lehet ilyen felelőtlenül sávot váltani és még neki állt feljebb! Olyat vágtam az autó tetejére, hogy a kezem is belilult :( , de a tető is behorpadt :lol:

Nancsika :)
Apa jobban van már, köszi :)
Inni és sem tudtam soha, de most a napi 3 és fél liter megvan :) Nem is a forgás miatt aggódom mostanában, hanem mert bárhová nézek a vele egy korú babák már jócskán elhagytak minket súlyban. :cry: Ma is csak 150-130-akat szopizott. Viszont mosolyog és röhög folyamatosan :)
Forogni még ugyan nem nagyon tud, de próbálkozik ezerrel :)

Mariann :)
Egy szeletre én is benevezek :) , de ha ma már nem jut jó lesz legközelebb egy szelet csokitorta, az a kedvencem :D

Edit :)
Apa már jobban van, annyira, hogy már el is utazott egy hétre Olaszországba a partnercégünkhöz egy tanfolyamra :) :( Így most megint egyedül vagyok a két gyerkőccel! :cry:
Levike nagyon édes, teli szájjal mosolyog :)

Tünde :)
Jövő héten megyünk a dokinénihez oltásra, kiváncsi vagyok mit mond.
Peti is rengeteget mozog és folyamatosan mosolyog. Délután is hiába kináltam 130 után a másik mellet nem kellett neki csak mosolygott. Lehet, hogy nem kell neki több tejcsi? :shock:
A szaporítási tippeket köszi, kipróbálom :)

Livi :)
Engem mostanában a szüleim kergetnek az őrületbe, mondván adjak Petinek gyümölcslevet, mert attól majd éhesebb lesz és több tejet eszik! :?
Ti hallottaok már ilyet? :shock:

Anita :)
Nagyon édesek vagytok :)
Ősszel mi is kezdjük az úszást :) Köszi a linket :)

Ja, minden elismerésem az bkv-ós anyuciké! Átugrottunk busszal a nagypapához. Az egy dolog, hogy majd meg szakadok mire fel-le rakom a kocsit, a lányomnak segítek fel- és leszállni, de mikor szálltunk le a buszsofőr nem nézett a tükörbe és ránkzárta az ajtót :twisted: Babkocsistól beszorultam az egyik ajtószárnyba, jól benyomta a hasamba a kocsit az ajtó :( A lányom meg közben halálra rémült :( A sofőr még csak le se szállt megkérdezni, hogy jól vagyunk-e. Jó mi? :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Babetta :) nincs mérlegem, így pontosat nem tudok, 12-15 kiló között fogytam. Van még bőven mit...

D tényleg szupernagy, de hát születéskor is rekordhosszú volt (61 cm), így nem csoda - apafej is jó magas legény :) Lassan tényleg kell nekünk valami úszás után nézni,mert nem bírom kádból esténként kiszedni, úgy sivalkodik...

A múltkori képet a hosszúság érzlékeltetésére tettem fel, mindjárt keresek olyat, amin jobban látszik

Kép

Kép

Mi nagyon boldogok vagyunk - ez nyilván látszik is - és nem bánok már így utólag semmit sem. Mindenkinek kívánok minden jót, legalább annyi örömöt,amennyi nekünk adódott, amióta ez a kisember megfogant. Képeket nézni gyakran jövök és mindig nagy örömmel.
Csókolat mindenkinek, köszönöm a kedves szavakat!

indianyo

Annácska :) neked gyorsan még egyet írok, aztán megyek : Peti nyilvánvalóan rád hasonlít - testalkatában is - honnan lenne nagy súlya, mikor az anyája is ilyen kis vékonyka??? D is csak egy hónapja kezdett el hurkákat növekni, addig elég vicces volt a cingár hosszú lábaival viszont tokával az álla alatt :) szép egészséges ez a kisfiú :) Ő volt az első, akit én a topikból láttam, sose felejtem el :)

indianyo

Annácska!
Ez a gyümileves dolog tök jó! Majd írom a "Tévhitek a terhesség és szoptatás alatt" című könyvembe! Sajnálom a BKV-s esetet. Én a HÉV-en voltam betojva eddig, de most már kenguruval megyünk tornára. Petike csodaszép!
Vicc:
- Mivé változtatja a gonosz varázsló a metrót?
- Békávé!

Vikó!
Dominón mennyire látszik, hogy indiai származású. Tiszta olyan, amilyennek egy indiai kisfiút elképzelek! Nagyon szép babuci!

Cory!
A Bergonnal tényleg halál a BKV, illetve a HÉV. Két hete majdnem a nyakamba borult (borította egy néni) babával és öreg nénivel együtt. Most kenguruval járunk tornázni.

Jaj teszek fel lagzis képet.

Tündike több példányban:

Kép

Kép

Kép

Éjfélkor így vigyorogtam:

Kép

Az ifjú pár a nagy tortával:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

Nancsika! Nagyon szivesen. :)

Anita! Boti szemmel láthatóan nagyon élvezte az uszást. :)

Annácska! Egyre jobban világosabb előttem, h miért nincs és nem is kell jogsi.
Nyálas dumás Petike nagyon édibédi! :)

Indianyo! Szia!
Neked aztán tényleg nagy fiad van.És olyan nagylegényes a babakocsiban :)

Szelivi! Szia!
Tündikének látszik, h tetszett a lagzi, meg hogy olyan sok pesztonka ugrálja körbe :) De te miért huzodtál el minden képböl????????

Ma jön anyukám :D meg a festők is :? Leszek bajban pár napig.Őor, kosz, rumli, meleg stb :twisted: Fuuujjjjjjjjjj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Meg kell főzzek is ma ennyi emberre. Megint mindenemrölömleni fog a viz.

megyek, mert nyügi van
Vendég

Jó reggelt!

Livi: én ott tartok bkv-zás-ügyben, hogy kivülről tudom, hol, milyen busz jár, és ha lehet, a régi tipusú ikaruszokat kihagyom, a metrót is próbálom elkerülni, mert a batárral nem merek mozgólépcsőzni, ha ott van velem a két fiú is.

Annácska: velem egyszer közölte egy buszsofőr, miután becsukta úgy az ajtót, hogy a 3 éves Balu fent, én a babakocsival lent, hogy a gyerek felugrott a csukott ajtón keresztül. Tudom én, hogy csodagyerekeim vannak, de azért ennyire nem :) Na, azóta benne van a mobilomban a bkv megfelelő telefonszáma. Még nem használtam, de fogom, ha szükség lesz rá.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Bartika
Válaszoltam! Megkaptad? Nagyon kevés időm volt írni és lehet egy kicsit hamar kiléptem! :( :( :(

Maminti
A mi kengurunk oilyan amibe egész korán bele lehet tenni a babát. Én nagyon szeretem Baby Björn. Nagyon kényelmes és a babucik számára nagyon jó a kiképzése. Mi már régóta használjuk, két hónapos kora óta már nem csak befeléfordulva lehet. Könnyű belőle ki-be tenni.
Csak ajánlani tudom, bár egy kicsit húzós az ára, egyedül a Kikában lehet kapni... (mi használtan vettük)
Ebben nem ül a baba... de szerintem ez az ültetés dolog is néha túlzás... hiszen ha a kezedbe vogod is lóg, ez is hasonlóan műküdik, a hóna alatt támasztja. Állítani lehet a korához, súlyához.

...csak nagyon gyors bekukk volt!
A csemeték gyönyörűek!

Anita
olyan csinos vagy! :) Irigykedem....
Mi most megyünk esküvőre, de előre félek, hogy mit vegyek fel... akkora vagyok mint hegyomlás! :(

Viko
Nagyon szép a kisfiad!
Tegyél fel sűrűbben képeket! :)

Szelivi
Ti is milyen nagyok vagytok már!
Mi is hétvégén megyünk mulatni, már alig várom! :)

Annácska
Aranyos a kicsi!

Jó lenne már újra élőben is találkozni veletek!...csak egy kicsit most már nehezebb összeszervezni... :(

puszi

megyünk intézkedni... lakás... papírok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Húúú, mennyi régi arc, és szuper képek!
Vikó, gyönyörű Dominó, tényleg nagyon. Lágy vonásai vannak, aranyos nagyon. :)

Annácska, Petike tiszta anyucija, nagyon édes. :) BKV :( Én meg sem próbálkoztam ezidáig....

Alina, szia :) Jó hallani rólatok.

Livi, szépek vagytok.

Anita, úszó Boti szuper, örülök, hogy tetszik, és tényleg csini vagy! :) Kaptál fürdőrucit a Triumph-ban, vagy mégis jó a régi?

Nekem csak délután jók a régi fürdőrucik, mert akkor már nincs annyi tejecske a cickóimban, de reggel csak az új jó, aminek ugye nagyobb a cicirésze :oops: :P

Nálunk megy a Balcsis pancsi ezerrel, Benyó annyira élvezi. Minél nagyobbat csobban a lába, annál hangosabban kacag. :) Persze csak szigorúan 5, fél 6 kor megyünk ki, de még akkor is nagyon jó idő van.

Puszi nektek

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nóri, Peti, Tünde, Boti, Levi és Dominó baba mind-mind nagyon tündéri!!!

Üdv az új maminak!
Anita,
örülök, hogy jó volt a babaúszás. :) Sajnálom ezeket az éjszakai ébredéseket. Mi is 2* kelünk enni, negyed 3 és negyed 6-kor.

Én nem vállalom be a BKV-t. Én sem vagyok valami hú de erős. Mi inkább taxival fogunk menni, ha valahová el akarunk jutni és nincs apa itthon. A kenguruval az a baj, hogy ilyen melegben nagyon összeizzadnánk.

Szopi:
én fekve szoptattam 6 hetes koráig a császis seb miatt. Aztán most ülve.

Pussz Mindenkinek!
angi79

Minden baba csodaszép. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Anyukák!

Én többek között azért is kedvellek titeket, mert például most is kengururól kérnék tőletek infót, erre Mamacka már egyet ajánl is! Van még valamelyikről jó tapasztalatotok? Ugyan félve vágok bele a vásárlásba, mert Andris 3 hete volt 7,2 kg, én meg sajnos még mindig tartom a 154 cm-emet :( , jó lenne a csemetével együtt nekem is nőnöm :lol: ! Így a legtöbb kenguruban a hasam alatt viszem a gyerkőcöt!
Sokan írtátok, hogy éjszaka gyakrabban ébrednek a babák, nálunk is így van, de két napja megjelent az első fogacska is! :)

Megyek, nyűglődünk!

OLyan rossz, hogy én ilyen "szürkén" írok, se vonalzó, semmi!

Sziasztok

Szilvi
keksz

Sziasztok!

Este megint volt egy kis nyűgi, meg ma délelőtt is nehezen aludt el. talán elege van a melegből?
éjjel sem tudtam rendesen aludni, aztán Bettus mondjuk ma 7-kor ébredt (éjjel egyszer szopiztunk, de nem emlékszem tisztán :lol: ), de régebben mindig visszaaludt még kicsit, mostanában meg a hajnali (5-7) ébredés után csak kb. 10-kor alszik el. addig sincs el egyedül sokszor, hanem nyügizik.
Ez azóta van, amióta nem nyaralunk. Fene a jó dolgát :D

Szelivi. bocs, de én röhögök az ismerőseid beszólásain, légyszi tényleg jegyzetelj, mert bestseller lesz ha kiadod!! :)

Mamacka: mi találtunk egy Baby Björnhöz nagyon hasonló kengurút, márkája: Domaro
Vácon vettük egy bababoltban, ők németből hozzák az árujukat. Ára: 5.900,- volt!!

Kép

Megyek, mert Dorina igényel :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

7,2 kiló!!!!
Akkor már nem túl sokáig fogod elbírni...
A Baby Björn drágább változatának olyan a hátkiképzése, hogy a mamit kevésbé terheli meg.
Csiguszéknak olyan van.
Újonnan elég húzós olyan 22000...

...bár igaz már mi is 7 körül járunk....

...no most már tényleg megyek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde
Ebbe kifelé is bele lehet tenni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory: köszi a linket, tavaly náluk is sok darázs volt, idén kevés, de ki tudja jövőre...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tényleg hasonló!
Az anyaga milyen? Pamut vagy műszál?

a mienk ilyen:Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nemtudom miért nem mutatja... :( itt van
http://www.netkidswear.com/acbacabythbe.html

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez meg a Tündi féle!
http://www.netkidswear.com/docabaca.html

Érdekes kint nincs ekkora árkülönbség köztük.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekünk Chicco kengurunk van. Háromféle képpen használható (fekhet benne a baba, illetve ülhet menetiránynak megfelelően és háttal), kívül műszál, belül pamut, jól tisztítható. Csak elég húzós az ára, újonnan 15 eFt.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Tünde,
én abban a bababoltban néztem ki az ernyőre csukható Esprit babakocsit. :) Akkor Bettina imád nyaralni. Hurrá! :)

Kenguru:
nekünk kölcsönbe van egy Baby Björn. Nagyon jó!! :) Képet már tettem róla egyszer.
angi79

Anita
Már amennyi látszik Botiból, azon látszik, hogy tetszik neki. :shock: Már nagyon várom a merülős fényképeket. :lol:

Nancsi
Ne röhögj ki. :lol: Nyugodtan jöhetsz, de már csak szeptemberben tudlak fogadni, mert annyian jönnek hozzánk még rokonok. :lol: Azt mondta apa: Ami lesz szabad 2 hetünk arra meg már, nehogy merjek hívni valakit, mert ki rakja a szűrömet. :( Ha akkor jó szívesen látlak :wink: . Egyébként, amit most rajzban láttál az alapján is, tudod csinálni. Majd ha a Laci megkezdi itthon a tatarozást, akkor én megyek csavarogni. Más nem, én látogatlak meg téged. :wink: Ha nem jó, marad a szeptember. :lol:

Levi kezd mászni és az a poén, hogy hátra felé halad. :lol: Olyan cuki. Kétszer megfordult már hasról hátra. Ez úgy sikerült, hogy nyúlt valamiért és a lendület vitte. :lol:

Gyönygyi
Lili, hogy a forgolódással? :D

Mariann
Gratula Istvának! Látod csak beszélni, kell róla, és már csinálja is. :lol:

Anna
Ez nagyon durva! :x Hogy veletek mik történek! A lényeg, hogy nem történt nagy baj. Hogy van Annamari nyaka? :o

Olyan rosszul aludtam, hogy fáj minden porcikám .Nem tudom mit csináltam éjjel. :wink:

Szóval nem tetszik a kocsim senkiknek :x !!!Csak a tünde reagált rá.
Na nem baj nekem tetszik, az a lényeg. :lol:

Tünde
És így alszik benne a kiscsaj? :shock: Nagyon komoly apa arca. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszönöm!

Jobbnál jobbak a kenguruk, árban tényleg húzósak, de nem kell nekem új, pláne, hogy nem is biztos, hogy elbírom a kisembert benne. Mondjuk kézben sem jobb! :lol:

Tünde!
Én is kérdezném, amit Mamacka: kifelé is lehet benne a csemete?

Szopitéma szigorúan saját történetem szerint (meg aszerint, hogy ritkán jövök!):

Hét éve a lányomat két hónapig szoptattam kizárólag, majd először esténként, a későbbiekben a napközbeni etetéseknél is tápszerrel pótoltunk szopizás után. Az akkori tudományom szerint a tápozás miatt hamarabb jött el az ideje a gyümölcsökkel, zöldségekkel való hozzátáplálásnak, így kb. 4-5 hónapos korától szopi+tápszer (hipoallergén, mert én tejcukor-intoleranciával bírok :shock: )+gyümölcs, zöldség volt a tápláléka Ancsinak. Majd 6 hónapos korában abbamaradt a szoptatás.
Én ezt teljesen rendben valónak gondoltam. Az akkori információimnak, ösztöneimnek megfelelve így történtek a dolgok.

Sziasztok

Szilvi
keksz

Anita
Köszönöm a felköszöntést!

Babetta
Nekem van Skype-om: themuezzin-re kell rákeresni.

KépKép
KépKép
scullyx

Keksz: nekem a hordozókendő jött be 10kg-s csemeténél is simán cipeltem benne, csak aztán terhes lettem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Keksz:
Nekem is a kendő jött be eddig jobban. Hanna nagyon szeret benne lenni és pick-pack elalszik benne. Már voltunk így alig 2 hónaposan a vársoban (akkor még nem volt ennyire naaaaagyon meleg) és Hanna az egészet végig aludta, pedig Gyál és Pest között nem 2 perc az út bkv-val...

És most hogy meg a szopi? Most is kell pótlás?

Anna!
Egyet értek Vikóval, de azt hiszem erről már beszéltünk. Te se vagy egy húsgombóc, miért lenne Peti az? Egyébként, szerintem ha jól érzi magát, akkor nincsen gáz. Remélem doki, meg védőnő nem cseszeget. Én is kis súlyú voltam. A dokinéni még étvágynövelőt is írt fel. Aztán feladta. Pedig annó még alacsonyabbak lehettek a súlyhatárok. :D:D Ahhoz képest mostmeg úgy nézek ki, mint egy vizipaci. :lol: :oops:
Annamari hogy van?

Babetta!
Az a lényeg, hogy neked tetszen a kocsi. Anyám el lenne tőle ájulva, garantálom, mert valami hasonlóval közlekedtem én is kicsinek, csak az nem volt dönthető. :D Én a kupolás, tálcás verziókra vagyok ráhangolódva. (igaz, ezt Corynak köszönhetem, egyébként elvesztem volna a babakocsik sűrűjében :D)

Eszti!
Azt kell mondjam, itt olvadozva a lakásban, kifejezetten irigykedni tudok csak... :D Most úgy elképzeltem, hogy pancsizok egy kört a Balatonban.... :roll:

Oké, mit szólnátok egy augusztusi talihoz?? Mondjuk legyen augusztus 26, szombat. :D Akkor még a sulisoknak van 1 hete, lehet hozni aput... :D Na? (Nekem jó a hét közben is.)

Tünde!
Az első időpont meg van. Kérés teljesítve. :D:D

Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok!

Most csak szopi van.

Cory!
Köszi, azt hiszem a hordozókendővel az alacsony termetemhez ugye oda kötöm Andrist, ahová ideális, illetve kérdezném, hogy nincs esetleg képed, amin mondjuk kifelé fordítva ült valamelyik fiú, vagy Liza?
Internetes forrást tudtok-e, ahonnan megrendelhetném?

Szilvi
keksz

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok..időnként próbálok bele-bele olvasni a topikba, de nem túl nagy sikerrel. Én nem értem hogy tudtok ennyit írni, és nap mint nap követni baba mellett :oops:

Anita, Faby:
Köszi a névnapi jókívánságokat Kincső nevében :)

Tünde, Annácska:
Kincső sem gyarapodott 8 héten keresztül egyetlen dekát sem, de "cserébe" volt napi 5-6 kakis pelus. A doki a fogzásra fogta...igaz azóta se jött ki :? De 2 hete újra gyarapszik :)

Annácska:
nekem Kincső az almalé után fél órán belül mindig kér egy plusz cicit! Lehet abban valami, amit a szüleid mondanak.

Titati és Kincső
titati

Kenguru:
nekünk CHICCO GO kengurunk van, 2 irányból rakható bele a gyerkőc, és NAGYON kényelmes. 6500 ft volt.
Anno Kalival valami más kengurum volt, és a sarokig nem bírtam vele elmenni, ezt meg több órán keresztül is simán bírom (igaz Kincső pille baba 5700gr). De egy próbát megér.

Titati
titati

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1153833068.31.jp

g[/img]

Bea és Annababa
Kép
bea80

Kép

Bea és Annababa
Kép
bea80

Elég vacak kép. de ez a mi kengurunk.Jane, közel 10 000, ez is tartja a babát a válla alatt is, és a háta elég merev, ha felém fordul a baba, azt a kihajtott sötétkék részt fel lehet hajtani, és tartja a nyakát-fejét is.Ráadásul jól ki van párnázva a combjánál is, és hátul a derekamnál is van egy plussz heveder, szóval elég jó, ettől függetlenül már ba...mi nehéz vinni benne a 7 kilós lányomat, csak buszon használom mostanában már.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Aki kérdezte: Igen, ezt a Domaro kengurút lehet kifelé, befelé és még háton is hordani, 15 kg-ig jó!

Titati: jó hogy írtál!! Nekem is nagy erőfeszítés követni a dolgokat, úgyhogy nem vagy ezzel egyedül :) Sokszor késő este, ha nem tudok aludni akkor olvasom el a napi termést (kivétel ma).

Bettus ma sokat alszik :lol:

Babetta:apa nem ilyen szigorú, csak nem mindig fotogén :lol:
cserébe:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na jó, ez nem apanet, hanem babanet :lol:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita: látom Boti is vízimádó pasi! :)

Annácska: Petikén nem látszik, hogy éhezne!! :)

Bea: jó a Ti kengurútok is, én nagyon hátfájós vagyok, de a mi kengurunknak a gerinc mentén van egy megerősítés, így el tudom viselni a kisasszony súlyát(bár hozzáteszem inkább apa szokta cipelni)

Vikó: nagyon gyönyörű a fiacskád, és örülök, hogy boldog és vidám vagy!!!! :P

Angi: mi anno az ABC kocsinkat is ott vettük, a Brendonban akkor volt 67ezer, mi 42ezerért vettük! Ha akarok valamit, akkor ott mindig körülnézek! Te hogy találtad meg azt a boltot??

Szelivi: biztos sokan megcsodálták Tündi babát!! Tök jó, hogy így élvezte a bulit!!

Vok: OK!!! Én ott leszek!! De hol is???? :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nekünk ilyen van:

KépKép

Termék leírása:
A kényelmes, Soft&Safe kenguru együtt "nől" gyermekével, a betét eltávolításával több helyet biztosítva a növő babáknak.

2 pozíciós elhelyezkedés:
- háttal a mamának,
- háttal az útnak.

Születéstől 9 kg-ig ajánljuk.

Termék tulajdonságai:
Szín: Manhattan, Race, Denim, Sahara

Vásárlói vélemények:

Értékelő: nagy norbert (felhasználó összes értékelése)
nekem is van egy egyszerűbb változatú hordozó, de ez biztos jobb
kenguru

Értékelő: SzűcsDorina (felhasználó összes értékelése)
Ez igazán XXI.századi!

Értékelő: Sölét Katalin (felhasználó összes értékelése)
nagyon kényelmes ez a hordika.
Vendég

márkája: Chicco
Vendég

Sziasztok! :)

Ég a pofám, hogy nem jelentkeztem egy jó ideje, de bevallom őszintén két topikra nem nagyon van időm, a soproniban meg közelebbi ismerősök vannak...

Megvagyunk, Dorka növöget szépen, már 4880 gramm volt a múlt héten és 58 cm. Ügyeskedik nagyon, nevet rengeteget, sikoltozik, kiabál, mozog keze-lába és harsól hátra már többször átfordult. Legelőször 8 hetesen! :) A védőnő is megdícsérte, hogy szépen fejlődik, jók a reflexei, figyel erősen. :)
Pocakfájás már nem nagyon van, néha bántja egy kis bentmaradt böfi, de azt Espumisannal megoldjuk. Az éjszakákat nagyon régóta, talán már a 3-4 héttől átalukálja. Este 8-9 körül elalszik és reggel 5-6-ig húzza.

Íme ő! :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Jó estét :lol:
Öröm látni megint ennyi szép babócát!
Szói két napja nagyon nyügi, még a kezemben is sír, de olyan keservesen tudja előadni :cry: :cry:
Folyton benne van a szájában, de a fogacskája már egy hete kibújt.
Nem tudom mi viseli meg ennyire a meleg-e, esetleg a másik fogacska is utban van kifelé vagy egyszerűen rossz napjai vannak.
puszi mindenkinek:

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: