Sziasztok
Meli
Sajnálom a papádat, az emberek olyan figyelmetlenek!
Úgy látom nem csak nekem van gondom a közlekedéssel. Szombaton egy kretén autós majdnem összetört minket, akkorát kellett fékeznem, hogy a lányom a hátsó ülésen megrántotta a nyakát.

A piroslámpánál kiszáltam és leüvöltöttem a haját, hogy hogy lehet ilyen felelőtlenül sávot váltani és még neki állt feljebb! Olyat vágtam az autó tetejére, hogy a kezem is belilult

, de a tető is behorpadt
Nancsika
Apa jobban van már, köszi
Inni és sem tudtam soha, de most a napi 3 és fél liter megvan

Nem is a forgás miatt aggódom mostanában, hanem mert bárhová nézek a vele egy korú babák már jócskán elhagytak minket súlyban.

Ma is csak 150-130-akat szopizott. Viszont mosolyog és röhög folyamatosan
Forogni még ugyan nem nagyon tud, de próbálkozik ezerrel
Mariann
Egy szeletre én is benevezek

, de ha ma már nem jut jó lesz legközelebb egy szelet csokitorta, az a kedvencem
Edit
Apa már jobban van, annyira, hogy már el is utazott egy hétre Olaszországba a partnercégünkhöz egy tanfolyamra

Így most megint egyedül vagyok a két gyerkőccel!
Levike nagyon édes, teli szájjal mosolyog
Tünde
Jövő héten megyünk a dokinénihez oltásra, kiváncsi vagyok mit mond.
Peti is rengeteget mozog és folyamatosan mosolyog. Délután is hiába kináltam 130 után a másik mellet nem kellett neki csak mosolygott. Lehet, hogy nem kell neki több tejcsi?
A szaporítási tippeket köszi, kipróbálom
Livi
Engem mostanában a szüleim kergetnek az őrületbe, mondván adjak Petinek gyümölcslevet, mert attól majd éhesebb lesz és több tejet eszik!
Ti hallottaok már ilyet?
Anita
Nagyon édesek vagytok
Ősszel mi is kezdjük az úszást

Köszi a linket
Ja, minden elismerésem az bkv-ós anyuciké! Átugrottunk busszal a nagypapához. Az egy dolog, hogy majd meg szakadok mire fel-le rakom a kocsit, a lányomnak segítek fel- és leszállni, de mikor szálltunk le a buszsofőr nem nézett a tükörbe és ránkzárta az ajtót

Babkocsistól beszorultam az egyik ajtószárnyba, jól benyomta a hasamba a kocsit az ajtó

A lányom meg közben halálra rémült

A sofőr még csak le se szállt megkérdezni, hogy jól vagyunk-e. Jó mi?