Bringa
Hatalmas gratula

Zita
Én is már visszafelé számolom a munkában eltöltött HETEKET! Ugyanis még van 7.5 hetem. Az már nem is olyan sok, ugye

?
ÚÚÚÚÚÚGy irigyellek ám
Sasha
Igen, igazad van

Ez már a 3. trimeszter! Nahát, ha nem mondod nem is tudom
Gombóc
Örülök, hogy minden OK
Ha lázatok van és gyogyit nem akartok beszedni javaslom, hogy csinájatok magatoknak otthon gyenge teát, és hagyjátok hülni egy kicsit. Aztán jó sok citrommal nyomjátok tele (C vitamin), meg mézzel. Aztán amíg ihatóvá válik a tea (mert ugye még mindig meleg azért) üljetek be egy kádba, egy olyan melegségübe, aminek a melegségét nem TE határozod meg, mert lázasan Te a tüzforrót is hidegnek érzed

, szóval vízhömérövel vagy párocskával beállítani a melegségét, és utána hütsétek a vizet. Azt sem jéghidegre persze
Hát én nem tudom mennyiröl indultam pociméret ügyben, csak azt vettem észre, hogy 3 hét alatt nött 7 cm-ert! Azóta meg folyamatosan növöget, nem ilyen radikálisan. De könyörgöm, mekkora leszek ha még 12 hetem van hátra? Már így is nehezen megy a hajolás, és a gyalogolás, nomeg ez a teknöc effektus
Ezalatt a 3 hét alatt amikor ennyit nött a hasim rámjött 4,5-5 kiló is. Mostmár nem is mérem hány kiló vagyok (elég, ha a védönö, meg a doki megméri), a lányok megnyugtattak, hogy felesleges miatta görcsölni

ami feljön az úgyis feljön, akkor meg mit emésszem rajta magam?
Zsuzsi
Otthonszülés témában. Én személy szerint nem mernék rá vállalkozni, és nem is igazán vagyok mellette, éppen azért amit itt a lányok megemlítettek. De ha úgy gondolod, érzed, hogy minden rendben lesz és a terhességed is ok és ha már csak ez hiányzik ahhoz, hogy teljesnek érezd a szüléseket, akkor rajta.
Orsoly
A baba-garnitúra jól hangzik ezért az árért

Látom rádjött a vásárlási láz

Már nálam is jelentkezett, de még sikerült visszafognom magam. Még egy kanyit sem költöttem baby cuccosra. Csak kaptam jó sokmindent.
Vásárláshoz még mindig csak az információkat gyüjtöm mindenhonnan, honnan-mit, merre meddig, milyen áron, milyen típusút stb, hogy aztán mire oda jutok, hogy megvenném ne is legyen belölük a boltban

Ha, ha, ha....
Mostmár elkellene kezdenem a beiktatni Margit kórházas látogatásokat is a szülészetre és még a Madarászba is szeretnék eljutni egy újraélesztö tanfolyam erejéig, mindezt suli, orvosi vizsgálatok, védönöi látogatások, terheslátogatások mellett. Csak az a kérdés, hogy ki fog itt dolgozni az irodában????
Most megyek,
Pusszancs,
Moni
28+1