A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

balim
nagggyon ügyi eszti :)azért nálunk tovább van alvás, este 8 tól alszik adri-áki. Adri 1 szer olyan 5 körül ébred akkor iszik és alszik 7-1/2 8 ig, áki ébredés nélkül alszik ugyan így.Niki meg, olyan este 10 től reggel sokszor 9 ig:)
igazán most anniyra elszánt vagyok fogyokúra téren, ebből meritek most energiát, hoyg ilyen jól menek le a kilók és tök jól érzem tőle magam :) meg a ház is olyan szép lesz, csajok is ügyessek adri 1 hét alatt szobatiszta lett :) ennek is örülök ( csak az életem jöhetne már rendbe )Nálunk is Niki most tanulja a kétkerekűzést anniyra birom olyan kis ügyi :) szóval inne a sok energia a nem alvást már megszokom, vagyis látod, hoyg nem mert ma is elaludtam a futásidőt :lol: :oops: :(

lina
hát.... Énis merész dologra készülök, vagyis nem engedem szívessen, (sőt még t.sem ) de anyukájja szombaton elviszi a két lányt ugyhoyg ... kicsit vegyes érzelmekkel vagyok, az eszem azt modja huuu de tök jóóó, lesz időm befejezni a házat ablakot pucolni... a szivem meg .. adri még nem aludt máshol estére ... és annyira utálom ha távol vannak tőlem .. ne de csak megszokom egyszer. Nálunk 7közben is nagyon ritkán van az, hogy valaki elvigye Őket vagy vigyázon rájuk a 7 ből szrintem 6 és 1/2 napot velem vannak :)
roz23

:(

de csend van ma :(
roz23

Sziasztok!

Balim,Roz tök jó,hogy ilyen kis ügyesek a lányok :D !!Az alvás dolog nálunk úgy néz ki,hogy éjjel is kelünk kb 3 óránként,nappal viszont alszik Lencike pár órácskát vagy inkább félórácskát,de ez kell is,mert különben nagyon kis nyűgös.Nekem inkább az a bajom,hogy nem lehet őt lekötni kicsit is hosszabb időre se a játsziszőnyegen se más játékkal.Lehet,hogy feküdni nem szeret,ezért nincs el a babakocsiban sem?

Lina ma láthattalak titeket a városban ugye?Autóval mentünk és Lilit véltem felfedezni babakocsiban :lol: ,mert a képek alapján ugye őt már megismerném.

Többiek,írjatok ti is!!!!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
mikor és hol láttál?
Olyan 6-fél 8-ig bent voltunk, anyuval sétáltunk a Petőfi Sándor utcán főleg. A Reile Gézán parkoltunk, meg a Malomig mentünk még el. Kék Pierre Cardin babakocsija van, vagyis ma azzal voltunk.

a fototar.t-online.hu-n Linacska felhasználónév alatt vannak Lilibaba albumok, ott rajta vagyok én is, nézd meg, hátha utána engem is felismersz :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma itt voltak testrvérek, mind a ketten....jó volt, pihiztünk, néztük Zsófit. Egyre ügyesebb, mindenhol feláll, meg már ment is oldalra egy kicsikét. :) Nagyon örültünk. Aztán meg moziban is voltunk, mikor Zsófi elaludt. A Túl a sövényen című rajzfilmet néztük meg. Nagyon aranyos film volt, csak még nem tudok kikapcsolni....kell egy kicsit több idő sztem, hogy újra Zsófi nélkül legyek agyba is. :lol: Nagyon hozzám nőtt......

Ma este nagyon nehezen aludt el....kezd nagyon, de nagyon anyás lenni. Egyfolytában kéri a cicit....is.....óránként....nem tudom mit tehetnék...velünk eszik reggel, délben, és még délután is megkínálom gyümölccsel....van vkinek ötlete, hogy miért cicizhet ilyen sűrűn?????? Imádok szopiztatni, de ez kicsit sok....

Eszti milyen ügyes Balim! Pont rátok gondoltam most, amíg Zsófit altattam, hogy menniyt mehet már.... :)

A többiek nyaralnak.......:)

Akkor holnap reggel, jó, Roz?
birolili

Sziasztok!

Csak el akarok koszonni a hetvegere, mert holnap koran indulunk Kecskemetre, hetvegere meg anyosomekhoz megyunk.

Mindenkinek szep hetveget! Hetfon hosszabban irok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, lehet, h szomjas, ebben a dögmelegben! Hidd el, tök normális ez!(és még azon aggódtál, h nem kötődik :wink: )

Dora, remélem sikerül nyélbe ütni az üzletet :wink: !

Kép
seriff

Sziasztok,

barackszezon van.... ilyenkor a hátam közepére kívánom a lekvározást, de télen milyen jó :)

Remélem mindenki bent hűsöl ebben a melegben, vagy vízparton az árnyékban!

Lili, Roz,
futottatok ma reggel?

Kép

Kép
kobudo

Lili,
szerintem is lehet, hogy szomjasabb, mint máskor. Szopizik is vagy csak "nyugtatónak" használja? Egyébként miket esztek már? Mi még mindig csak gyümit: banán, öszi-, sárgabarack, alma. Eszter is nagyon anyás. Sajnos senkinek sem tudom lepasszolni, mert mikor átadnám már akkor üvölt :(. Múltkor Marcival kimentünk usziba, de anyukám félóra múlva telefonált, hogy Eszti már tíz perce folyamatosan üvölt, menjünk érte. És egészen addig sírt amíg oda nem értem. Átvettem és láss csodát, már semi baja sem volt. Nem egyszerű a lányka!

Roz,
nagyon ügyesek, hogy ilyen jól alszanak. Én tiszta hepi vagyok, ha Eszter éjjel csak háromszor kel fel. Sajnos az sem ritka, hogy tízszer :cry: , olyankor már reggel azt várom, hogy este legyen... Ügyi vagy a fogyókúrával, gratula. Mennyi időre mennek a lányok? Szerintem nyugodt szívvel engedd el őket, neked is kell egy kis szabadság.

Kob,
sárgbarack lekvár, nyami, nyami. Nekem mázlim van, anyum bevállalja az ilyeneket.

Dóra,
hajrá a házhoz, én is megnéztem :).
balim

Balim,
alapvetően szeretek főzni, befőzni, csak éppen most nincs segítségem, így a lányok, meg az ebédfőzés mellett csinálom most. De nem panaszkodom, megéri!
Emese ha jó passzban van, egészen jól elvan ismerősökkel, persze szigorúan itthon :) És Kamillával ;)

Na megyek is, vár a kajcsi!

Ki mit főz mostanság? Nálunk cukkinis lecsó van ma, tegnap cukkini krémleves (ezt imádjuk)...

Kép

Kép
kobudo

sziasztok :)

kob :)
igen futottunk. De ma valahogy nagyon fáradtak voltunk. Engem is várt itthon 15 kg kopasz barack és ráadásul nem is volt magbaváló most végeztem de jóóóó sokat ettünk belőle minnél kevesebbet kelljen eltenni :D :D :D
huu ez a cukkinis cucos jól hangzik, hoyg csinálod mi nagyon szeretjük a cukkinit .Leirod ha lesz időd ??? Pont hívott a barátnőm, hogy szombaton menjünk ki megnézni a járokát.

balim
csak szombat egész nap, meg szombat este háááát.... sajna nem vagyok nyugott az egy tanya tele veszély forrással. Az Én szeles Adrim még a vakdugót is kiszedi itthon ....Féltem, hoyg nehoyg ott is olyanba nyuljon amibe nem szabad ....
pedig menni fognak ....mert megígértük, hoyg mehetnek...
Na majd jól kidolgozom magam, hoyg beájjuljak és ne agyaljak vajon mi lehet
:roll:
roz23

Sziasztok!

Kob, igen, voltunk futni, és pont azt beszéltük Rozzal, hogy olyan jó, teljesen más így a nap. :) Nekem sokkal frissebb, vidámabb a napom, ha futunk. És ma Roz erősített engem. Nem volt kedvem futni, az első kör után mentem volna haza, aztán tök jól belejöttem, beszélgettünk. És ha eddig sikerült a 8 kör, akkor most is alapon..... :D

Balim, sajnálom, hogy Eszti ilyen anyás. Vagyis nem sajnálom, ez csak jó....:D mint Ser is írta, én aggódtam, hogy nem ragaszkodós, most kijött rendesen. Nem szopizik őrült menniységeket óránként, csak úgy kicist szopizik rajta, és kész.

mennem kell, felébredt Zsófi.....
birolili

Roz, Lili

Hajrá! Én még csak azt nem értem mindig, hogyan tudtok reggelente futni? Gyerkőcökre vigyáz valaki? Amúgy én mindig jobban bírtam a futást esténként. Egyenlőre marad a taposó gép itthon.

Kob

Te olyan ügyes vagy. Gratulálok a tortához, nagyon szépen megcsináltad.

Sbea

Csúcs a kép Lilláról, mindegyik. Ja, és jó nyaralást kívánok nektek meg Sygéknek is.

Lina

Gratulálok az új verdához na meg az üléshez.

Dóra

Képzeld. Még én adtam neked tanácsokat, most aztán meg Adri is csak a nagy ágyon akar aludni. Nem az a lényeg, hogy én mellette legyek, de ott szeret aludni éjjel-nappal. Folyton tekergőzik, és ott nem ütközik bele semmibe, de sajna nem tudok nyugodtan tenni-venni. Jól teszed, hogy szétszeded az ágyat, én is azt tenném legszívesebben.

Ser

Kedden elvittem Adrit Kiss K-hoz is maszekben. Ő azt mondta Adri fejére, hogy az nem tűzfolt, hanem érgomolyag, és esetleg lehetne egy koponya uh-át csinálni, nehogy a fejében is legyen. Tudsz valamit hozzá szólni? Elég ijesztően hangzik. Bár, ugyanakkor mondta, hogy látott már ilyet és 1 éves kor körül múlt el a kisfiúnak. Vigyázni kell, nehogy megkapja a körmével, mert ott vékony a bőr, és könnyen kivérezhet.

Kihívtam a klíma szerelőt, remélem meg tudják javítani.
Nincs kedve valakinek betársulni hozzám? Még 2 pont hiányzik és akkor lehetne 15%-al olcsóbban vásárolni? Augusztusban fizi után tervezem pelust vásárolni.
Tegnap voltunk a strandon, és olyan jól esett az úszás. A szomszéd plédről pedig egy kis csaj egy ideig áhítattal nézte Adrit, aztán odajött, hogy megfoghatja -e. :) Egy ideig gondolkoztam, hogy mégis csak idegen, de aztán odanyújtottam neki, ő meg olyan boldog volt.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Ma is sikerült kétszer felülnie Lilinek!!! Volt némi kihagyás hétfő óta :D
Ha a kezébe adunk valamit, vagy tévézik, akkor szépen meg is ül, de ahogy rájön, hogy mit csinál, már dől is el.
Lehet, hogy Emesétől tanulta szerdán??? :D

Délután meg pancsiztunk a kertben.

Cukker,
én símán hagyom, hogy símogassák a Lilit, a legtöbb anyuka úgyis mondja, hogy csak a lábát szabad, pedig pl. nálunk a tanácsadáson aztán van mindenki, legfeljebb utána kezet mosunk.

Kob, Roz
hajrá baracklekvár. Szerencsére nálunk is van aki csinál, Szláva anyukája is, az én nagymamám is... őszintén szólva még soha életemben egyetlen üveg befőttet, lekvárt semmit sem tettem el. Anyu se egy nagy konyhatündér, ő még sütni sem tud, bár ígérte, hogy a Lili kedvéért megtanul, mert ugye milyen nagymama az, aki nem tud sütit csinálni :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
köszi :)

Roz,
holnap déltől vagyunk csak itthon, aztán 5 után megint nem. Vas. du. vendégeink lesznek, de elvileg itthon vagyunk. Mikor várjalak benneteket?
A cukkinis lecsóra gondoltál?
Hagyma, fokhagyma meppirít, bele cukkini, paprika kockára vágva, párolni, majd bele paradicsom. Só, kakukkfű, rozmaring, bazsalikom bele, ha szeretitek, akkor nyers tojás, összefőzni. Ha még padlizsán is van benne, akkor ratatouille-nak hívják! (francia lecsó :))
Lehet köret is, de reszelt sajttal, kenyérrel önálló fogás. Nos, tetszik?

Megyek, még van barack :?

Kép

Kép
kobudo

Lina, nagyon aranyosak a képek! :) Mekkora már Lili is! És milyen ügyes..... :)
Zsófi rendületlenül áll fel mindenhol, és tegnap már az ágy szélébe kapaszkodva tett is oldalra lépéseket. :) Elérte a könyvet, ami nagyon tetszett neki. Ma meg engem. :D Mert anya kellett.

Cukker, az apák vigyáznak a gyerkőkre. Legalábbis nálunk. :) Amíg alszik Zsófi, addig én futok. Aztán mire hazaérek, letusolok, ált. felébred. És rögtön persze cicit kér. :D
Sztem reggel jobb, bár mindenkinek másként működik a biológiai órája. :D Én meg este nem tudnék futni.

Roz, Kob, kész lett a lekvár? Nem irigyellek benneteket!

Na, jó éjt!
birolili

sziasztok :)

lili
én kopaszbarackot tettem el befőtnek nem lekvárnak :)
de kész van :)

kob
Márti azt mondta, hoyg olyan 5 körül megyünk.
nagyon jól hangzik ki is probálom mert van egy hatalmas cukkinim :)
roz23

Sziasztok!

Lina,biztos,hogy titeket láttalak csüt.,mi pont a Malomból mentünk haza.Jók a képek Liliről,kis ügyes és milyen jót pancsizik :D !

Cukker milyen pontokat gyűjtesz?Adri nem bánta,hogy idegen fogta meg?

Kob én a sima lecsót is nagyon szeretem,de ez is nagyon jól hangzik,bár igazándiból mióta szopi van még nem mertem enni ilyeneket,barackhoz kitartás!Én még otthon laktam segítettem anyunak mindig elrakni lekvárt,vegyesvágottat,lecsót...,de elég pepecs mindegyik :? ,persze a végeredmény meg :D .

Most mennem kell,mert Lencike ahogy hallom elunta magát a kiságyban,mi nemsokára indulunk haza,úgyhogy szép hétvégét mindenkinek :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Hahóóó Rozi!!
Asszem félreértettük egymást, 1/2 5 után NEM vagyunk itthon, sajna, bocsi :( Előtte nem jó? Most már addig itthon vagyunk!

Győztem a barack felett, lett 22 üveg :roll: :shock:

Cukker,
én is akartam kérdezni, hogy mibe társuljunk be? A klímaszerelésbe? :) :lol: Ha nem, akkor DM-es pontjaim vannak...

Petőfivárosiak!
Help! Van valahol felétek bankautomata? Nem mertem ma keringeni, ott jutott eszembe, hogy kp nincs, viszont dinnyét akartam venni...

Kép

Kép
kobudo

Kob,
én csak a GAMF-nál meg a Kórház bejáratánál tudok automatát.

Most mi is indulunk, holnap este jövünk csak haza.

Csak gyorsan a tegnapi végeredmény: Több, mint egy percig ült Lili :D

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
köszi, ezeket én is ismerem, csak hát nem a Petőfiben vannak :) Aztán a GAMF-hoz mentem.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásbol,
még nem tudtam végigolvasni a másfél hét termését , de igyekezni fogok.

Kobudo
Emesének utólagis gratulálok a szülinapja alkalmából

Kép
Kép
Kép
kecsone

probálkozok a vonalzokkal

Kép
Kép
Kép
kecsone

váááo sikerült

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina

Nagyon kis ügyi Lili, hogy koncentrál. :)
Ja, és nem a kosz miatt nem adtam volna idegen kezébe. Adri miatt, hogyan reagálna, meg mégiscsak az ember aggódik és vigyáz.

Kob

Természetesen a DM pontok miatt kérdeztem a társulást. :) Nekem még két pont hiányzik. Vásárolnál valamit? Megszervezzük? Vagy taliznánk és együtt, vagy kinézed mi kell és én megvenném. Már a szomszéd csaj is beszállna, neki is vannak pontjai. Azt beszéltem vele, hogy most az én kártyámmal vásárolnánk, utána az övébe gyűjtenénk. Így nagyon megéri nem?

Dettus

Nem is ismered a DM-es pontgyűjtő akciót? 1.000 ft-onként kapsz egy pontot, és 15 pont után lehet vásárolni 15%-al olcsóbban bármekkora értékben.

Kecsóné

Olyan jók ezeke a szalagok, én szeretem. Domika most megy suliba?

Tegnap Adri egész nap csak sírt. :( Melege volt szerintem, mert este a grill partiban már jó kedve volt, de hátha holnap megcsinálják végre a klímát.
Úgy döntöttünk mégsem megyünk még idén nyaralni, hanem inkább minden hétvégén csinálunk programokat. Először is kipróbáljuk a balcsit. Amíg nem ül Adri, nem igazán élvezné a pancsit, azért nem megyünk el Ausztriáig -oda terveztük.

Kép

Kép
cukkermáz

Valaki biztonsági dolgokat keresett. Itt találtam néhányat.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=139

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok

lina
lili nagyon ügyike :)

kob.
melyik honlapon is szoktál ilyen kretív technikákat nézegetni ? konkrétan engem a mozaikolás érdekelne :) kösszi. Esetleg szerda vagy csütörtök jó e nektek ?

lili
futottál ? jól kitoltam magamal nagggggyon fáj a lábam :(
roz23

Sziasztok!

Roz, ma nem futottam....:( Elaludtam. Zsófi 6-kor kelt szopizni, és fél7-ig vele voltam, így nem mentem ki, mert nem értem volna vissza, mire apa is ment volna dolgozni. De most már minden nap mennem kell. Gyógyuljon meg a lábad. Fúúúúúúúú, nagyon fájhat!

Lina, nagyon ügyes Lili, bár nekem nem örült a gyógytornász, mikor mondtam, hogy ül magát. Azt mondta, hogy nem olyan jó, ha előbb tud egyedül ülni, mint állni. De én akkor is örültem. :)

Cukker, nekem is mindjárt meglesznek a pontjaim. Talán 1hiányzik. :) Köszi az oldalt, én kerestem ilyeneket! :) Szegény Adri is szenved a melegtől. :( Zsófi is. Megy a klíma, de attól meg egy kicsit megfázott Zsófi. Most kap Calcimuscot, meg orrcseppet. Meg nagyon jön a 4.fog. Sokat szenved ezzel a fogacskával.
birolili

csajok
volt tegnap egy kis balesetem belerugtam egy dinnyébe :lol: :( és leszakadt a körmöm tegnap nem is fájt (annyira) betadinozom,meg most lekötöttem gézzel,meg jegelem, hogy nehoyg begyulladjon. Szerintetek menjek vele dokihoz elég gázul néz ki mert ugye ott egy nyilt seb van, de mást ezen kívül doki sem tud nagyon csinálni (kötés fertőtlenítés... ) szerintetek Anyum meg T. is mondja nagyon, hoyg menjek el vele, de nem tudom olyan feleslegesnek tartom szerintetek ?
roz23

Sziasztok!

Kati mar masfel oraja alszik, delelott fel orat szokott. Hogy birja ebben az orult melegben? :roll:

Koszonjuk a drukkokat, rank fer. Ser, Balim tegnap mentunk vissza megbeszelni a reszleteket, erre kiderult, hogy ok meg csak most fognak hazat nezni. Remelem hamarosan talalnak, mert nekunk ennel surgosebb lenne a vetel. :( El vagyok kenodve.

Lili, biztos szomjas a lanyod, azert cicizik annyit. Kati is meg haromszor-negyszer szopizik egy nap... :lol: Vizzel surun kinalom, egy-ket kortyot iszik belole. Vettem neki Babylove (Nuby) csopogesmentes itatot, egy het utan kiharapta. Hiaba egy nyolc fogu bebinek mar nem tul jo a puha szilikon cumi. :lol: Az Avent meg a menetel folyik. :evil: De ugy latszik muszaj leszek venni meg egyet. :?

Cukker, a nagyagyat szetkaptuk, csak a matracok vannak a foldon. Kati alvas kozben keveset mocorog, az a baj, hogy felebredne ha atemelnem a kisagyba, magatol meg nem alszik el.

22 uveg lekvar? Kob, gratulalok! :D

Lina, Lili kepei szuperjok! Nagyon jo pancsolo kishajoja van! :)

Lili, kerhetek Zsofi kepet? Nagyon ugyi, hogy igy alldogal-lepeget! :D

Kecsone, milyen volt a nyaralas?

Mi is megyunk szerda este a Balatonra! Mar nagyon varom! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, persze, hogy kérhetsz képet! :)

Kép

A háttérben nővérem látható. :)

Sajnálom a házvétellel kapcsolatban.....
birolili

Már lépeget is oldalra itt az ágy mellett. Teszünk elé könyvet vagy cicit....:D

Dora, már én is akartam mondani, hogy Zsófinak is az az első szava, hoyg cici. :D Mondja mindig ha kér.
Én egyszer megszámoltam, hogy mennyit cicizett. 7volt a legtöbb egy nap. És még hajnalban is szopizik.

Roz, sztem menj el dokihoz! Ő azért csak jobban ért hozzá. Én tuti nem is mernék hozzá nyúlni....fúúúúú, de nagyon fájhat, szegény.
birolili

dora :(
sajnálom a házat nem probáltatok határidőt szabni hátha úgy kicsit igyekezenk ??

lili
nagyon jóó ez a kép :)

dettus
most volt 7végén Lencsike névnapja ?? Mert ha igen sok boldog névnapot a kis manónak :)

seriff
már nyaraltok ? vagy csak nincs időd jönni ???
syg.-ék hogy vannak ??

kob .
azt elfelejttem irni az előbb, hoyg jó lenne úgy neketek h amost Ti jönnétek ?Mert nem teljessen jó a kocsik, nem merek így vele elindulni :)

cukker
reggel úgy megyünk futni hoyg gyerköcök még alszanak és apjuk vigyáz rájuk vagyis alszanak mindannyian :)
Én nem tudom mikor tudok, így újra menni :(
roz23

Dettus,

Boldog névnapot Lencsinek!

Roz,
dehogynem, szívesen megyünk! Akkor a szerdát választom! :)

Dora,
és a Ti lakásotokat eladtátok már? Mikor kell kiköltöznötök? Átmenetileg nem tudtok a szülőkhöz költözni?

Lili,
aranyos Zsófi! Mintha nyúlt volna, nem?

Kép

Kép
kobudo

Lili

Várom Kob válaszát, te is beszállhatsz akkor a DM-es vásárlásba, ha van kedved. Van ötlet hogyan kivitelezzük?
Ügyes Lili. Mi sem vagyunk a gyógytornászok esete. Tudom, hogy nem kellene ültetni, de csak úgy marad meg. Az ölemben ül, támasztom a derekát, és tartom a hóna alatt. Így csak nem olyan nagy baj.
Én meg azt hittem, hogy te vagy a háttérben.

Roz

Menj el, lehet, hogy kellene egy tetanusz is. Jobbulást kívánok.

Én is futottam valamelyik nap, kb 200 métert. :D

Kép

Kép
cukkermáz

Az ezredik hozzaszolast nektek irom (Korhazas topicba is szoktam irogatni)! :lol:

Lili nagyon edes, annyira imadom az ilyen alldogalo peluspopsis csoppsegeket!:) Kati multkor megtamasztotta a labat az agyon, mondtuk az apjaval, hogy milyen edi lesz, ha allni fog.:)

Roz, labujjad. :( Szerintem sem artana megmutatni orvosnak.
Hataridot nem nagyon tudunk szabni, mert nekik nem surgos a haz eladasa, mert ok csak nagyobbat akarnak venni.
Legrosszabb esetben az lesz, amit Kob ir, hogy anyosekhoz lekoltozunk Fehertora. Elvileg visszaberelhetjuk a lakast, de ha 90ezret fog elkerni az uj tulajdonos, akkor muszaj lesz kikoltoznunk.

Kob, eladtuk, szeptember vegen kell elvileg kikoltozni, de visszaberelhetjuk meg egy ideig. Kerdes milyen osszegert...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi lányok, sztem is édes. Én is imádom így pelusosan. Főleg mikor fel akar ülni....pakolgatja ide-oda a pelusos popsiját. :D

Cukker, én nem ültetném....vagyis én is ültettem....de a gyógytornász szerint azért maradt volna ki a mászás....mert kimaradt volna, ha nem hordom, az tuti.
Zsófi most már mindenhol feláll, ahol csaqk tud. Most is ácsorog. :)
Megyek is, mert nyafizik. Visszaülni nehezen tud.

Dora, ti hogy álltok a mászással?
birolili

Lili

Úgy értem, ha kézben van, akkor csak így marad meg, nem abban a hagyományos babapózban. Na meg, nem marad meg a babakocsiban, először nyafog, feszeng, aztán ordít. Amikor csak tehetem, pléden van, és néha már mászó pozícióba húzza a lábait. Nem hinném, hogy gond lesz. A hordozóban már be kell csatolni, mert felül, és lefejelné a pdlót. Már oda-vissza forog, ma kezdte. :)

Isteni ez az idő, ami most lett.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, hétvégén nem nagyon voltam gépközelben, sőt, egyátalán nem :D Jó volt a szülinapozás, bár a végére Lili feladta, hogy kézről kézre járt. Bújt belém, szorított, és nem akart más kezébe átmenni. Azért nekem nagyon tetszett, büszke voltam rá...

Lili
Nagyon édes Zsófi!!!!
Miért baj, hogy előbb ül?????? Én azt hittem, előbb még mászni is fog, na de nem fogom megakadályozni, hogyan is tudnám. Ha felül, hát felül. Most már mászó állásból nyomja ki mind a két lábát és égnek áll a popója. Lehet, hogy nem is fog mászni, hanem feláll Lili?

Kob,
mikor vihetjük vissza az ágyat? Gyakorlatilag bármelyik nap jó a héten.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ezen a lapon jobb oldalt meg lehet nézni éppen hány fok van odakint. :D

http://gportal.hu/portal/elefanibababolt/

Kép

Kép
cukkermáz

Lina, nem tudom, hogy miért baj....és a popókinyomásra is azt mondta, hogy mindengyik baba ezt csinálja...szte vami zavar ez a babáknál....Zsófi is örökké ezt csinálta mászás helyett, de aztán csak elindult. :D
Syg nincs itt, ő ezt jobban el tudná mondani, hogy mi miért baj. Na de ha visszajön..... :twisted: lesz kérdésem. :)

Jó éjt!

Roz, nélküled nincs is kedvem kimenni futni! Pedig nagyon kellene!
birolili

Sziazstok

lili
ma megprobálok beszaladni a városba venni akarok egy tura szandit, ha sikerül megyek veled futni, mára olyan sokat javult a lábam, hoyg már rá is tudok állni csak ne érjen semmmmmi hozzá mert az nagggyon fáj ....
a Locskai Marianhoz jártok gyógytornára hetente hányszor?
roz23

Rozi,

akkor jó a holnap délután?

Cukker,
köszi, hogy vársz :) Van pár matrica a tárcámba, szívesen odaadom, most asszem nem kell semmi, esetleg pelus.

Lina,
holnap du, és pénteken nem vagyunk, egyébként igen, várunk!

Jövő héten tali? Mi még egyszer jutottunk el az arborétumos talira:(

Kárpótlásul itt van egy kép, a lassan elkészülő "házi játszótérről"
Kép

Kép

Kép
kobudo

kob.
persze-persze
nagyon várunk ám már benneteket :) niki már számolja mennyit kell még aludni, hoyg jöjön Pamilla :D
roz23

Csajok mi van ma is ?????
mindneki pihizik ???

seriff nana lina cukker balim dora dettus .........................???? merre vagytok :???????

kob
irtam neked mailt :)

lili
nem kaptam szandit :(
roz23

lili
reggel mikor mész futni kihoznád a fénymásolatot nekem és kitekerek :) buzditalak a lelátóról :D :(
roz23

Roz, tényleg kijössz? De jó lenne!!!!!!!! :) Tényleg? Akkor viszem a fénymásolatot. :)
birolili

Sziasztok!

Roz,
megvagyok!!!!

Lassan belátom, hogy igazatok volt, ahogy egyre több mindent tud Lili, egyre kevésbé jutok gép elé. Az bent van a hálóban, mi meg a nappaliban, és ugye már egy pillanatra sem tudom magára hagyni. Még önveszélyes, amit csinál. Az ok, hogy felül, de néha kamikáze módon hátravágja magát, és koppan a fejecske, ha nem kapom el, mászni továbbra sem tud, csak vágja magát előre hasra, na meg annyira kinyomja a popót, hogy spiccel a lába, és attól tartok, orraesik.

Kob,
pedig pont holnap délután gondoltam, hogy elvisszük az ágyat, megyünk a Csalánosiba, apu telkére. Na meg péntek délután is megyünk, de akkor majd beszaladunk csütörtökön, igazából semmit nem terveztünk aznapra.
Hogy milyen ügyes nálatok apa, hogy rittyentett egy ilyen játszóteret...

Ma voltunk védőnőnél reggel, Lili továbbra sem nő centire még mindig 66,5. Jó ez így, hogy lassan 3. hónapja semmi változás? Súlyra is kemény 5 dekát hízott 3 hét alatt.
Ja, és mondta a védőnő, hogy az állást semmiképpen ne erőltessük a laza csípő miatt, és hogy jó lenne még, ha sokáig nem állna fel. Na de megakadályozni meg nem tudom, az ülést sem én eröltettem, egyszer csak hopp és megvolt, én lepődtem meg a legjobban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
igazából ma du. 2-ig még itthon vagyunk, nem tudom, mikor jönnétek, ha jó Nektek, akkor jó ma is. Csak ezért ne autózzatok el idáig...

Roz,
írtam :)

Kép

Kép
kobudo

Kob,
mi olyan 4-5 fele megyünk csak be ma, elvileg 7-8 fele kezdenek apuék sütögetni, aztán ahogy bírja Lili eszünk, és 9 körül jövünk haza. Nem akarom, hogy ott elaludjon, mert elég sok szúnyog, légy mindenféle van, csak mint egy rendes tóparton :D , na meg nem nagyon van árnyék, ezért is csak késő délután a jó. Amúgy holnap muszáj bemennünk, pénteken ünnepeljük a tesóm névnapját, valami ajándékot kellene nézni. Az autózás meg ugye nekünk nem olyan nagy gond, sőt néha azt veszem észre, hogy már az a furcsa Lilinek, ha egy egész napot itthon töltünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: