Sziasztok!
Sajnos csak most sikerült feljelentkeznem, mostanra lett ismét végleg netünk itthon.

Örömmel olvasom, milyen remekül sikerült a találkozó!

Bár én is ott lehettem volna! Annyira szerettem volna Veletek találkozni, megismerni Benneteket és olyan jó lett volna megdögönyözni a picurokat!!!

No majd legközelebb remélem sikerül!
Ha még lehet csatlakozni: Én is annyira szeretnék fotókat!!! Kérlek, küldjetek nekem is!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

(melasz kukac ludens.elte.hu)
A kerítésünk a mostani hétvégén lesz majd kész, reményeink szerint, de már remek kocsibeállónk van, igazi motoros kapuval.

Persze családom jókat röhögött rajtam, miket szeretnék, de olyan jó! Ezen is 3 napig dolgoztak a fiúk. Meg közben teljesen átrendeztük a szobákat, több szekrényt is kipakoltunk.

Megvan végre a kiságy helye is

és külön szobában van a géptől, tv-től, stb. Elég nagy meló volt, de lassan végree rend lesz!

Ez csak azért jó, mert utána ismét kupi lesz, augusztusban még nyílászárókat is cserélünk.

Szóval nem unatkozunk! Hát ezért nem tudtam jelentkezni, de rengeteget gondoltam közben Rátok és persze küldtem drukkjaimat is nagyon!
Ági, Mangó, igazán nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!

Már igazán végre beindulhatna a babásodás a topikon, annyira kívántam Nektek is!!! No majd legközelebb.
Ági, olvasom, már a lombikra készülődsz. Reméljük, Hozzátok is bepottyan így az utolsó inszemekkel egy-két csodababóca meglepinek! Nagyon klaszzul csinálod!

A Gynevac-ot mi is beadattuk, ártani nem árthat, de hátha bejön. Mondjuk Dévainak ne nagyon emlegesd, mert nem hisz benne, de ő is azt mondta, ártani nem árthat. Viszont valahol olvastam, hogy mindjárt nem lehet ismét kapni, úgyhogy ha ki akarjátok próbálni, akkor igyekezzetek!
Mangó, nagyon várom részletes beszámolódat! Azért legalább valami jó a rosszban, hogy Téged most nem riogatott tovább Pityesz a méhenkívülivel... Legközelebb biztos összejön, kitartás! Jön Dévai kipihenten a szabiból, és remélhetőleg minden kedves topiktársunknak visszahozza szerencséjét!!!
Sajnos nekem nincs belépési jogom az iwiw-re, így nem tudtalak megkukkolni...
Kagyló, húha már itt is vannak a vizsgálatok! Mindjárt kezdhettek, de jó!

Hamar anyuka leszel már!
Réka, nagyon köszönöm kedves emailedet!

Sajna csak most olvastam, így inkább most írok, mint telcsizek. De a számodat lementettem, így máskor könnyebb lesz jelentkeznem. Köszi a felajánlást!

Remélem, sikerül a címeken át mihamarabb vevőt találnotok! Nekem is újra neki kellene veselkednem a dolognak, csak hát ez a fránya kupi itthon...

Halad a felújításotok?
A képekből azért majd küldhetnél...
Egyébként kislegényünk ezerrel mocorog, nagyon jól érzi magát.

Köszi a kérdésed.

És apjuktól szülinapi meglepiként megkaptam a hőn áhított nevecskét is!
Dia, remélem nem haragszol! Nekünk is DOMINIKunk lesz!!!

De apa Doma-nak szeretné becézni, nem Domi-nak, szóval ha képes leszek megszokni (mert az én szám is a Domi-ra áll rá), akkor így mégsem teljesen ugyanaz lesz.
Dia, szegény Domi, ilyen időben lázasan!

De így talán a nyaralásra minden ok lesz! Remélem, végleg sikerült elhagynotok a lázat és jól van ismét a mi kis sztárunk!!!
Timi, hogy vagy??? Ugye minden ok, és növesztgeted szépen pocaklakóidat??? Nagyon szorítok továbbra is!!! Túl vagytok a két héten, nem?
Eper, és már kezdhettek is?! De jó!!! Én nagyon szeretem a Vass dokit is, többször voltam már nála! És rengeteg bíztatást is mond, nagyon aranyos!

Már most küldöüm a drukkjaimat Feléd!!!
Inari, nagyon eltűntél Te is! Anyukád elrabolt egy kicsit magukhoz? De ugye jól van a mi kis Annánk? Gondolom nem örültök az újabb kánikulának...
Hú, olvasom Kata, hogy belevágtok! Örülök, hogy sikerült elhatározásra jutnotok! Tuti jól döntöttetek! És még véletlenül se gondolj arra a fél százalékra, mert Ti nem lesztek benne!!! Minden ok lesz és még papírotok is lesz róla! Sőt arról is papírotok lesz, hogy fiú vagy kisleány. Tudom, mindegy. Nálunk is az volt. De olyan jó annak az ismeretében vásárolgatni, hogy tudod a nemét. Azért kevesebb olyan cucc van, ami mindkét nemnek jó. Pihizel egy nagyot utána, gondolom majd Atti és Virág kényeztetnek egy nagyot. És hamar túlleszel rajta! Ne aggódd végig a négy hetet légyszi, csak szép dolgokra gondolj utána!!!
Tök jó, hogy rendben volt a genetikai uh-otok és tök jó, hogy már ennyire érzed Őt! Ugye ez a legjobb napi programod?
Ja én MaltoferFol-t szedek napi kettőt. És küldök mailt hétvégén vásárlással kapcsolatosan. Nem felejtettem el bocs, csak még addig a nagycsaládunkat is vendégül kell látnom...
Virágról a képek fantasztikusak!!!
Übi, Nálatok minden ok? Ugye nem görcsölsz és nem aggódod túl magad???
Wish, azért mert távol maradsz a topiktól egy időre, még remélem tart egy kicsit a nászutas hangulatotok!

Sokat gondolok Rátok is!!!
Enigma, remélem sikerül egy nagyot pihiznetek!
Loihi, csak nem...??? Rég jelentkeztél! Nagyon izgi!
Hajnesz, olyan jó, hogy ismét ilyen sokat írogatsz és vidáman!
Vanda, a pöttyözésből rendes menzi lett?
Szani, nekem is küldjél képeket légyszi!!! Andrisosat is!!! Köszi!!!
Beeb, mikor is kell befeküdnötök? Nagyon megvisel a kánikula?
Gigi, nagyon jók a nyaralásos képek! Biztos nagyon élvezte Oli!
Mára ennyit. Mindenkinek sok puszi, aki most kimaradt, annak duplán!!! Kívánok mindenkinek egy jó kis hűsölös helyet eebben a nagy kánikulában!
Melba