A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

köszönjük:) Így tényleg husinak tűnik, nekem nem mindig :? (de csak, mert para vagyok 8) )

Bea: A legkönyebben így tutdod (én így csináltam, és nem vagyok egy guru :roll:): xnview programmal: átméretezés - és beállítod, hogy max. 600x600 pixel legyen(magasság, szélesség) (nekem 600x450 szokott lenni), és így elvileg jó!

Mamacka: akkor majd küldöm, csak kiválasztom,melyik legyen! Köszönöm! :)
Pedig már egyszer sikerült. A mostanit én raktam fel :oops: De most egyszerűen nem megy! Próbáltam már a kontrasztot, színhatást állítgatni (vagy mit), de semmi :roll:
Szerintem csak azért lógnak a cickók,mert "ül" a képen. Komolyan, néha már nem tűnik duckónak.

Ma esti új mutatvány (mindig este dobja be az újakat): két kézen támaszkodva, egész testét megemelve, nyújtott lábakkal feltolta magát (mintha vki lehajol nyújtott térddel megérinteni a talajt, csak visszafelé :lol:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babakocsival mi is bajban vagyunk. Amit kaptunk, azt Alex konkrétan kinőtte.:) Kilóg a lába a kocsiból :D Nem toom, h vegyünk-e másikat. Ha majd tud ülni, akkor meg már jó lenne. Mostanában nem megyünk sétálni, hanem kiköltözünk a teraszra egy kicsit, és ott levegőzik, ölben. Meg, ha megyünk vásárolni, akkor van levegőn.

Anita!
Nagyon édi Boti baba.:)

Dobok én is képeket:

Kép
Kép

Kép
Kép

És ezek meg a tegnapi, és a mai mutatványai:

Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Trose: az a vicc az egészben, hogy pont ezért írok erről a témáról ennyi. Egy meghatározó emlékem az volt, mikor egy barátnőmmel elmentünk tápszert venni az öccsének, aki 6 éves volt akkor, mert nem kaphatott fehérjét másképp az allergiái miatt. Ez volt a legmeghatározóbb abban, hogy bármire képes vagyok azért, hogy az élelmiszer allergiát valahogy megelőzzük. Persze, tudom, nemcsak a tápláláson múlik, de ezt tudom én kézben tartani. És pont emiatt nem adnám én sem más tejét, nálunk is van allergia hajlam a családban... És ezért gumicsontom az is, hogy mit mikor kapojon a baba.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szép jó reggelt kismamik :D
Gyönyörűségesek a baba-mama képek szívet melengetőek :D

Anita
:D
elküldtem a citromailedre a telcsi számom.
az avatarral nekem is bajom van én se tudok 6kb-osra csökkenteni képet.

Babakocsi:
én is nagy kocsit vettem a Roant, azzal képtelenség vonatozni, bár hozzá teszem szeretem, így kénytelen voltam használtan egy kiskocsit venni, ami nincs 6 kg, így már tudok egyedül közlekedni, és várjuk Szófival a következő babatalit :lol:
Mesi :lol:
Egyetértek!
Allergiáról még annyit, sajnos Nekem is a nagyfiam, Anett is allergiásak szinte mindenre.

KépKép
csema

Mesi: én emlegettelek :)
Kifejtve kicsit azért, mert erre az allergia/hasfájás dologra nem gondoltam korábban.
Ha én adnék egy konkrét babának tejet (szánom-bánom, lusta vagyok fejni :oops: ) akkor folyamatosan tartanám a kapcsolatot a mamával, és természetesen úgy ennék, hogy ne ártsak. És az így kitermelt anyatej szvsz megelőzi a HA tápot. Ez persze bizalmi kérdés :)

Kiderült miért sírt annyira tegnap Gergő - megkarmolta a belső szemzugát :( :(

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
A más anya tejéről annyit, hogy én már írtam, hogy adok tejet.Az anyatejgyűjtőnek is, és adtam már más kismamának is.Nyilván lelkiismeret dolga az egész, de mivel a saját gyerekem is ezt eszi, igyekszem nem ártani.Persze ha valaki közvetlenül az anyától kapja a tejet, jó, ha ismeri őt....

Borts!Remélem rendben van az a szemecske már.... :cry: :lol:

Anita! Miket nem tud a babócád!Gratulálok, igazi kis tornászbajnok!

Nancsika!Nagyon jók a képek, jó végre újra ezt látni itt.Nem semmi, hogy már így forgolódik! :lol:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Bortsa!
Remélem jobban van már Gergő szeme! Szegénykém! :(

Cory!
Tök jó a kocsi. :D Csak dobjál róla képet is please. :D:D

Nancsi!
Mennyire nőtte ki a kocsit a pasi?

Ma jönnek hozzám a szobatársam a lányával, meg a paijával. Alig várom. Utoljára Hanna 6 hetes korában voltunk nálunk. :D:D

Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Bea: utólagos engedelmeddel, berakom ide a képeidet :D

Bea Annababája:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
nagyon helyes a nagyfiad! Akkor már le is mondtatok Lidiről?? :)
Jó uszit! Ja és gratula az újabb atrakcióhoz!! Mikor készültök Alsópáhokra? Mi októberben bepróbáljuk, ha minden igaz.
Cory,
milyen az új járgány? Én a neten találtam egy Esprit ernyőre csukhatót, ami Vácon kapható. Nem drága és 3 pozícióba dönthető. Mi azért gondolkozunk egy kisebben, mert ez (PP) azért relatív sok helyet elvesz az autóban. Kép a Tiedről?
Vas,
tündéri Nati. Olyan szépek vagytok együtt!
Ritaa,
köszi a beszámolót!!! Nekem nagyon megtetszik a hely, így a leírtak alapján! :) És nagyon helyes Dalma a ruciban! :)
Vikó,
szia!!! Nagyon jó a kép! Hogy megnőtt Dominó!
Nancsi,
milyen édesen nézi Alex a játékot! És micsoda kicsavart póz!

Pussz. Mindenkinek szép vasárnapot!
angi79

Ja és ami lemaradt:
Bea,
nagyon cuki Anna! Végre róla is látunk képet! És micsoda vigyor! :)
angi79

Borcsa: Jobbulást kívánok én is Gergő szemecskéjének!

Csema: ok, köszi :D

Cory: igen, most megyünk először úszni. Múlt héten csak megnéztük, most élesben megy majd :D

Nancsi: Nagyon édes Alex, és nagyon kis ügyes! :D Na, és még az új konyha is látszik kicsit :D Még mindig jó az alvókája?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi: Áááá, nem mondtunk le Lidiről :D Csak nehéz versenyezni a vetélytársakkal... a két Bencével :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Trose: nem tudom, bár bántani biztosan nem akartam senkit. De én úgy gondolom, hogy dönteni (és itt a hozzátáplálásra gondolok, mert a tápszer nem döntés kategórai szerintem, és itt nem is ezen múlt senkinél) csak úgy lehet, ha az ember tisztában van az esetleges következményekkel.
Ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam. Ha valamiről véleményem van, azt határozottan képviselem. Ez van, de hát nem szerethet mindenki mindenkit.

Angi: most, mikor nyaralni mentünk, vittük a babakocsit. Persze még a batárt :) A pasim nagyon kiakadt, és közölte, hoyg soha többé nem vihetünk ennyi cuccot, majd rájött, hogy többet nem is utazunk már a batárral, és még a 3 kerekű babakocsim is sokkal kevesebb helyet foglalt anno, mint ez.
Ha esernyő kocsit veszel, mindenképpen próbáld bele az autótokba, mert azok ugyan keskenyek összecsukva, de nagyon hosszúak tudnak lenni.
A miénk ilyen:

Kép

cory
Budapest

Szép napot! :)

Allergia: Én a lószőrre vagyok allergiás! Akkor ne adjak Alex alá lovat?:D:D:D:D
Szal, én hála az égnek megúsztam az allergiát, apa is, de ettől függetlenül próbálom betartani a dolgokat, h mikortól lehet adagolni a kölökbe a kajákat.:)

Borcsa!
Remélem semmi komoly nincs Gergő szemével! Vagy most kezdett el durvulni? :(

Bea!
Hát igazából nem forgolódik, azt várom már, h mikor dobja magát hátról hasra. Eddig jutott még el. Hasról hátra már ment neki, amikor még 2 hónapos sem volt, de azóta sem csinálta.:( Majd egyszer csak minden mutatványát előadja, ha úgy tartja a kedve.:)
Anna babád nagyon édi! És a csat a hajába

Eszti!
Kocsit annyira nőtte ki, h a lábtartót vagy mit ki kell hajtani vízszintesbe, és akkor pont végigér, de fejét majdnem veri a másik végébe.:) Majd sportolunk benne, ha már tud ülni.:)
Jó buli a vendéglátás! Mekkora a lányka? :)

Angi!
Igen, a játéknézés flottul megy neki, csak nem mindig nyúlkál értük. De nézegetni nagyon szereti őket.:)

Anita!
:) Tényleg láccik a konyha, de tényleg csak egy kicsit.:)
Alvókája még mindig nagyon jó, csak akkora érzéke van hozzá, h mikor ébresszen negyed 6-kor. Na? Hát persze, h vasárnap.:D

Hihetetlen emberek vannak! Éppen most tüzelnek mellettünk. De úgy, h a mellettünk lévő telken semmi nincs, és mellette lakik egy család kisbabával. Erre az ember átjön erre az üres telekre tüzelni a ganéját. Mondanom sem kell, h tiszta füst szag van az egész lakásban, az erkélyünk meg pernyés. Apa kiszól neki, h köszi, jó ötlet volt, mert most áll a füst a lakásban. Emberünk annyival elintézte, h csukjuk be az ablakot. Fasza. Apa majdnem lement megborítani.:(

Kép

Kép
nancsika

Anita!Köszönöm!Hogy én mit összeszenvedtem ezekkel a képekkel, és mégsem sikerült!Köszönöm, köszönöm, köszönöm... :lol: :lol: :lol:

Nancsika!még nem is kell, hogy forgolódjon.Van akinek 3 hónaposan, van akinek 7 hónaposan fordul át a babája az én tapasztalatom szerint.De ő akkor is nagyon ügyi!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Anita!Hogy csináltad? :oops:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok

Az anyatejgyüjtő állomásokon bevizsgálják, pasztörizálják a tejet, épp ezért a mi védőnőnk határozottan elzárkózik attól, hogy anya anyának adjon tejet. Másrészt az az édesanya aki tejet ad le mellette gondolom szoptatja is a saját babáját akire azért odafigyel. A probléma abból adódhat, hogy a saját gyerek más dolgokra érzékeny amit idővel odafigyeléssel ki lehet szűrni de az idegen baba reakcióit nem látja... De egyáltalán nem gondolom akkora tragédiának azt sem ha valaki más anya teje helyett a tápszert helyezi előtérbe, annak ellenére, hogy továbbra is úgy gondolom az anyatej sokkal jobb összetételű annál mint amit emberek állítanak össze.
Ezt a témát körülvevő feszültség viszont nem normális.... Egy anya próbáljon meg mindent azért, hogy szoptatni tudjon, de ne essen kétségbe ha ez nem megy(persze tudom könnyű azt mondani), az nem azt jelenti, hogy ő rossz anya... akkor pedig valami más megoldást kell keresnie, tápszer vagy anyatejgyüjtő...
Én is érzem azt, hogy lelkileg nagyon megterhelő lehet ez a nyomás azoknak az anyáknak akik önhibájukon kívül nemtudnak szoptatni, de ugyebár nem is olyan régen még azt nyomta a világ, hogy nem kell, hogy szoptass őrizd meg melled szépségét stb stb ezzel szemben erősödött fel az anyatejes táplálást hírdetők tábora ami nagyon szerencsés fordulat volt, de sajnos valóban sok lelki törést okoznak azoknak az édesanyáknak akik bár mindent elkövetnek mégsem sikerül.... ugyanis azt elfelejtik, hogy ilyen is van és ezekkel az édesanyákkal lelkileg kellene foglalkozni, márcsak azért is mert szerintem sok esetben az a nyomás, elvárás, lelki teher az ok amit pont azok okoznak akik a szoptatásban akarnak segíteni...

...no mindegy nem is akarok már erről többet írni szerintem mindenki ugyanarról beszél... :) csak kicsit a saját oldaláról világítja meg emi érthető! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory,
köszi a tippet! Nekem nagyon tetszik a Tied is! Amit én kinéztem, annak is van bevásárlókosara, ami nekem is fontos.
Anita,
akkor megnyugodtam. :) :) :)
angi79

Nancsika
Aranyos a fiad!
Hogy tetszik az új lakás? Minden rendben van vele?

Anita
Félre ne érts én egyáltalán nem gondolom, hogy túlsúlyos lenne! Jó húsban van, mint az én fiam is.... remélem nemsokára én is tudok majd képet feltenni! :) olyan kis cicis tokás! :) aranyos! :)

Angy
Te milyet néztél ki?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az anyatejgyűjtő állomáson nemcsak bevizsgálják a frissen leadott tejet, hanem mielőtt egyáltalán leadhatnék számtalan orvosi vizsgálatot kell elvégezni, emellett kijön a védőnő is megnézni, hogy tiszta környezetben élünk-e, tehát adottak-e a feltételek ahhoz, hogy steril tejet adjak.Aztán a végső hőkezelés után nemcsak sterilebb a tej, hanem sajna némileg értéktelenebb is, mint amikor lefejem.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Szijasztok!

Na, még nem értek ide...

Nancsi!
A kórházban volt szobatársam a lány és 1 héttel fiatalabb a lánya, Lara. :D

Cory!
Szép... Hát, nem hiába szeretnék én is ilyet, de szerintem én maradok a Kép
Pierre Cardin 654-esnél. 6,4 kiló. Egyébként nagyon hasonlít a Ponee-ra, de hát nem az... Viszont itt csak 15000...

Mamacka!
Hogy áll a lakás ügy? Mi van anyósékkal? Mostanában nem írtál róluk.

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok!nekünk is ilyen kocsink van, én meg vagyok vele elégedve, bár itt közel 20000 volt....

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea!
Komoly, hogy ilyenetek van??? De jó!!! :D Végre tud valaki véleményt mondani róla. :D De örülök! :D Könnyen kezelhető? Mennyire lehet ledönteni?
Itt is egyébként annyi,de találtam 1 hálózatot, ahol 15. :D

Hogy vagy lekileg? Pároddal tudtál beszélni?

Eszter
Kép
Kép
vok

Nem jutottunk előbbre.

A kocsiról:majdnem vízszintesig dönthető a háttámlája, könnyen összecsukható, bolygókerekű, de fixálni is lehet a kerekeket, ha neked az kényelmesebb.Én nagyon szeretem.Az első időkben egy méregdrága chiccónk volt batár nagy kerekekkel.minden séta után fájt a karom.Úgyhogy én nagyon szeretem ezt a kis kocsit.Ha bármire kíváncsi vagy még , szívesen leírom!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszike a bókokat mindenkitől! :)

Mamacka!
Teccik a saját, nagyon jó érzés most is, h nem albiban kell babázni. Rendben van minden, még rogyadozik.:D Csak kezdjük kinőni.:D Én próbálom mondani apának, h át kéne rendezni egy kicsit, de ő nem akarja. Nah, majd egszercsak, ha jön a második trónörökös.:)

Eszti!
Jah, h a korházban.:) Aszittem, h valami koleszba, vagy valami ilyen tanintézményhez köthető helyen.:) Akkor lesz nagy babázás.:)
Jah, és azt akartam kérdezni, h hol van az a bolt, ahol szoktál Hanánnak vásárolni cuccokat, és milyen árak vannak? Csak, megtérné-e nekünk innen Dk-ről kibumlizni oda?

Tünde!
Neked akartam írni múltkor, amikor kérdezted, h randizunk-e Dunakeszin – csak néha szita az agyam - , h akár. Csak tood én nem vagyok valami mobil, mert apánal az autó. De gyúrok magamnak is egy autóra.:)

Nah, lépek, mert főznöm kell valamit apának… Majd re!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Meglepett ez a vita, nem értem mit kell ennyire rágni egy már lerágott csonton. Na mind1:(

Allergiáról annyit, és ez az amiért nem tudok hinni abban hogy a korai hozzátáplálás okozza, mert nálunk mindenkit legkésőbb 4 hósan elkezdtek hozzátáplálni, engem pl 2, a hugom a kivétel, őt csak 7-8 hónaposan....és egyikünk sem allergiás élelmiszerre. Mindannyian allergiások vagyunk, a kutyaszőrre, a parlagfűre. az 5 gyerekből 3-an asztmások. Ugyanúgy én is, aki nem szoptam, mint a két hugom akik több mint egy évig szopiztak. Szóval ez nekem hihetetlen lenne, ennyi. De én nem itélek el más, amiért ő nem akar. Nem értem akkor engem miért kell??? Na ennyi, de tényleg. Remélem érthető voltam.

Babakocsi, én is eladtam a batáromat, meg a Citysportot is, és vettem egy másik batárt:) a Graco Quattro tour-t amit imádok, és hosszú sétákhoz szuper, főleg mert tud benne hason is aludni a Kata. De csak 1x próbáltunk meg vele Pesten tömegközlekedni:)

A másik nekem is egy könnyű kocsi, az Iglesina Espresso. Nagyjából ugyanaz mint a Chicco Ponee, csak szebb szerintem:) De én is Ponee-t akartam, de nem találtam használtan, de erre meg ráakadtam a Vaterán. Szuper kocsi.

Én nem vennék esernyőkocsit. most volt egy Hauck Jet6-om, de még egyszer nem kell az tuti:(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

...jaj a szöveg lemaradt! :)

Még anyuméknál vagyuk ezért egyenlőre csak ennyi kép van rólunk! ... csak nehogy elfelejtsetek bennünket! :)

Vok
Köszi, hogy kérdezed, ...lakás alakul az értékbecslőt várjuk hétfőn utánna tudjuk beadni a maradék papírokat... jó lenne már felújítgatni, bár azt nemtudom milyen pénzből.

Anyósoktól meg kaptunk házzassági évfordulónkra egy varrógépet! ...bár azt már lehet, hogy írtam :? Anyósommal mostanság keveset találkozunk mert szinte minden időnket az én szüleimnél töltünk. Apukám nagyon beteg és Áron olyan jó hatással van rá! :( :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

cory
Budapest

Vok!Küldök neked e-mailben egy képet a kocsinkról, ide sajna nem tudom feltenni.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Mamacka!de gyönyörű baba!Az utolsó kép olyan, mint egy képeslap.Úgy értem, hogy nagyon szép kép.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea!

Oké. :D Majd, ha még eszembe jut valami, akkor faggatlak. :D

Mamacka!
Nálam anyósnak nem akadály a távolság... :D azért kérdeztem. Örülök, hogy alakul a lakás dolog. :D Apukád nincsen jobban? Reméltem, hogy igen! :(

Allergia!
nem csak ételallergiát lehet kapni, hanem bármilyent+ekcémát. Szóval én óvatos leszek a hozzátápival. Én se eszem most tejterméket azért, hogy Hanna minél később kapjon a tejcukorból. A tej eleve nem alkalmas emberi fogyasztásra, de ezt már 1x kifejtettem itt és nem akarom ismételni magam. A tudósok egy picit okosabbak, mint én és ezt ők állítják. Azt is ők állítják, hogy csökkenteni lehet az ellegria, asztma kialakulását, ha később vezetünk be bizonyos kajákat.

Eszter
Kép
Kép
vok

Bea
Köszönjük! :)
Nagy sikere volt a táborban! ...bár néha kislánynak nézték! :) :) :)

Vok
Sajnos nincs jobban :(
Az első kemoterápia után egy évig jól volt, a daganat eltűnt, utánna a második kezelés sorozat után három hónap múlva már nőni kezdett. Akkor egy erősebb szert kapott, amitől nagyon rosszul volt de az még annyit sem használt... :( most újból az elsőt fogja kapni. Hat hónapig havonta egy alkalommal! :( :cry: :cry:

Anyósom amúgy nagyon aranyos tud lenni! Csak más a gondolkodásmódja... valahogy nem gondolják, hogy a gyerekeiknek kellene egy nagyobb segítség, hogy elindítsák őket az életben... inkább a saját szórakozásukra költenek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

marha lassú a gép, ezért gyorsan felteszek két képet, mert nagyon jó nekünk itt a Balcsin, sokat pancsolunk, lazázunk. Itt elviselhető a meleg, bár néha csurog mindenhol.... :)

Puszi mindenkinek, csak a képeket néztem gyorsan végig, mert azok megint nagyon jók!

Pussz
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 718.31.jpg[/img]

Kép
Vendég

Eszti
Mióta ül Bence!!! :shock: nagyon ügyi! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megőrülök!Bence így ül már?!Csodaszép!

Azért nyugtassatok meg, a fiúk ugye ált. gyorsabban fejlődnek mozgásilag?Mi még fényévekre vagyunk ettől!De sárga irigység ide vagy oda, tényleg szép Bence.Merre nyaraltatok?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Helló

Csak gyorsan. Most a tesómnál vagyok. Elromlott a gépünk otthon, szóval most egy darabig nem leszek. Majd visszaolvasok. Ne keressetek

Hírek: Lili tegnap megfordult hasról hátra. Tündéri volt, azóta se produkálta.

Na puszi, és ha lehet, mindenki legyen még topik tag mire jövök :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka :), ez az ülés az eheti termés, nem is értem igazán, de nagyjából ez van. Most már ha hason van, azonnal nyomja fel magát ülésbe, és már nem huppan, mint a krumpliszsák. :) De nyugi, ez nem egészen átlagos, én is csak őszre vártam. Nem tudom, Benyó hova siet...
Most két napja négykézlábra is áll és előre-vissza mozog, billeg. :shock:

Bea, Balcsin vagyunk, egy hétig.

Itt most speciel az a nyomott-fülledt idő van, amikor csurog az izzadtság mindenhol rajtad (főleg cickókörnyéken...), és levegőt is alig kap az ember. Néha mozdul csak meg a levegő.
Felhők gyűlnek, de semmi eső.

Na, jó időjárásjelentésből ennyi elég.

Gyöngyi, gratula a forgolódáshoz. :)

Babakocsi témához: nekünk tökéletesen jó még a PP Venezia, nem is nehéz egyelőre, én is simán viszem mindenhová, kocsiba is befér, szóval nekünk egyelőre marad. Ha Bence már magabiztosan ül, akkor veszek majd egy hiperkicsi ülős kocsit kifejezetten a kocsiba, hogy több helyünk maradjon, egyébként egyelőre a Venezia nagyon jó. :)
Vendég

Eszti
Így érthető, hogy legalacsonyabbra állítottátok az ágyat! :)
Áron még mindig bölcsőben anyuéknál meg mózesben alszik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még jó, hogy utazóágyból nem vettünk állítható magasságút....úgyis csak legalul használjuk. :lol:

Ja, és a mérleget elraktuk örökre, de megmondom őszintén, ezzel a mostani mozgásával nem tudom hízhatott-e egyáltalán valamit, rá se merném tenni a mérlegre, még szerencse, hogy nyaralunk és esélyem sincs méregetni.
Van ugyan egy konyhai, de arra nem fér rá - szerencsére. :)
Vendég

...én még sosem mértem! :) a védőnő is talán csak háromszor! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti, gratula Bencének:) Nagyon ügyes:)

Aztán vigyázz, fel ne álljon:) ez a biztos üléstől kb 1 hét:) És lehet pakolászni:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Visszatértem :?

Angi: :D

Bea: Lementettem a másik topicból a képeidet (jobb klikk- mentés másként), és ide felraktam (melléklet feltöltése) :D Csak olvastam,hogy fel szeretnéd ide rakni, azért segítettem!
Nyugi, az én fiam sem viszi túlzásba azért a mozgásfejlődést, pedig fiú ugye :D Nem tudom, mindig csak az esti lefektetésnél produkál ilyen új dolgokat.
Megül pár pillanatra, de csak segítséggel ül fel. Fényévekre van Eszti Benyójától :D

Eszti: Emelem kalapom a fiatalúr előtt! Nagggyon ügyes! Na, és nagyon szép fiú! :D
Én is szeretem a Veneziát,mert simán bepakolom a kocsiba is,meg úgy egyáltalán. Csak félek, hogy télre szűk lesz (keresztben) :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, akkor mégegyszer: :D

Visszatértem :wink: (összetévesztettem) :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka: dehogy sértődöm! Értem én :lol:
Áron baba is nagyon szép még mindig! Klassz képek, szokás szerinte D:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti,
szia!!! Jó lazulást!!! Látom megy a pancsi! Mi is nyomtunk 1 ilyet, csak sajna nem a Balaton partján! :(

Gratula Bencének és Lilinek a produkciókhoz!

Mamacka,
cuki nagyon Áron! :)
Én egy Espritet néztem ki, de az imént néztem és már nem volt a honlapon. :(
Egyébként a Veneziaval én is meg vagyok elégedve, abszolút. Sőt király, hogy Lidi tud benne hasalni és kukucskálni is. De mivel mi sokat megyünk nagyszülőkhöz, ezért nem ártana ha kevesebb helyet foglalna el a kocsi.
Vok,
hogy sikerült a tali?
angi79

Sziasztok!

Angi!
Én küldtem mailt a srácoknak és azt írták, hogy most nincs, de talán a jövő héten érkezik. Kb 8kg. :D

Tali: Hááát, szegény Lara ugyan úgy sírt, mint Hanna, csak épp 1,5 órát, mire megnyugodott. Próbálták sétáltatni babakocsiban, etteni, itatni (tápos a lány), aztán legvégén ráadtam Ágira a kendőt (úgy, ahogy annó rám Cory), beleraktam a törpét és 5 percen belül elaludt. Aztán megnyugodott, fürcsizett egy jót és béke volt. :D:D
És akkor telefonált Ági anyukája, hogy korábban érkezik és el kellett indulniuk... Így rövidre és sírósra sikeredett. Ha, Hanna a felénél beájult és akkor kelt, amikor indulni akartak és persze első a szopi volt.. így még le se tudtam őket kísérni... Szóval ismlétlünk valamikor. :D:D

Eszti!
Gratula Bencének!!! ez már nem semmi!!! :D Nagyon ügyi a pasi!!! :D:D

Gyöngyi!
Majd gyere, ha tudsz!!!

pusza nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Nagggyon-naggyon régen nem voltam. Sajna ez nem lesz nagyon másképp:(

Nagyon szépen nőnek a babácskák!:)

Ez a hozzátáplálás nálunk is nagy kérdés. Szeretném elkezdeni, mert a kajcsi nagyon macerás már 3 hónapja. Kb 1 órát tesz ki...Hátha jobb lesz, ha már ehet mást is mint tejet meg tápszert!

Lenne egy kérdésem. Ugye még nem tud ülni Kingus. De van, aki beleteszi a babáját kenguruba (Mamackát láttam) és láttam Nanduban is ülni ilyen csöppséget. Szóval attól, hogy nem tud ülni, lehet ezekben ültetni a babát?

Köszi!
Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Üdv újra. :D Én úgy hordom kendőben, hogy felém fordul. (kb. 2 hónapos korától) Kifele még nem raktam. Hannának eddig nem tetszett a kengurú, de a kendőt nagyon szereti. Ha tudod, próbáld ki mind a kettőt. :D

kitartás a hamihoz!!! Hosszú az az 1 óra, de tuti megéri! :D Hogy zajlik nálatok egy hami?

Eszter
Kép
Kép
vok

Bea!

Köszi a képet, megkaptam. :D
A pohártartó leszedhető?
Látom majdnem vízszintesben van a támla. mióta használjátok ezt a kocsit? :D

Sajnálom, hogy a helyzet változatlan... :( Most jól bírod?

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: