Sziasztok,
Ma reggel már nem fájt annyira a szopi, éjjel kipihente magát a cickó

Sajna azért a ma délelőtti szopi végén most is megtépázta a lányom, jól összeszorította az ínyével és húzta

Na de el is vettem tőle, vissza sem kapta. Aztán meg csak vigyorgott

Lehet, hogy az a legújabb, hogy így jelzi, hogy teleette magát??

Hülye egy szokás lenne ...
Bea: az is lehet, hogy tényleg a fogzás is közrejátszik.
Gratula Annának a nagy alváshoz

Csak így tovább
Ildi: Szegény madárkák

Te fogod megbosszulni? Mert ha igen, ahogy téged ismerlek, nem sok jóra számíthat a gonosztevő
Tényleg sok most a rossz hír
Persze Nati is nagyon ügyes kislány az éjjeli jó alvókájával
Petri: A cigit én sem tudom elviselni. Nekem apám, anyám cigizett, nem is kis mennyiséget szívtak, az egész gyerekkorom füstfelhőben telt. Ezzel viszont azt sikerült elérniük, hogy annyira megutáltam a cigit, hogy egy slukkot sem szívtam soha. Szerencsére mindig olyanokkal kerültem össze, akik szintén nem cigiztek, sőt, a baráti társaságunkban is csak nagyon kevesen.
Az viszont biztos, hogy ha te mondod, nem fogja abbahagyni. Minél jobban akarod és noszogatod vele, ő csakazértsem fogja letenni.

Én apámmal játszottam el ugyanezt, ő 2 dobozzal is elszívott egy nap, mondhatni láncdohányos volt éveken keresztül. Amellett, hogy tök egészségtelen, jó sok pénzbe is kerül, de hiába is érveltünk mindenfélével, nem hatotta meg

Benne kellett megérnie a döntésnek, nem tudom mi történhetett, de 3 éve (vagy 4) egyik napról a másikra abbahagyta magától. Nagyon meglepődtünk, de persze örültünk is
Sajna nem tudok semmi biztatót mondani, talán egyszer a párod is észbe kap. Remélem minél hamarabb.
Tetszik az etetőszék

Én nagyon szeretem a fából készített bútorokat. Csak ennek nincs tálcája, amiről később tud enni a gyerek, ugye?
Bartika: Hogy hogy megkóstoltattad? Csak úgy hirtelen felindulásból?

Kanállal adtad neki a barackpépet vagy csak úgy nyalogatta a kezedből, mint Cory képén az egyik fiú? (Bocs Cory, de nem tudom melyik gyerkőc lehet, annyira hasonlítanak egymásra

)
Egyébként én úgy tudom, hogy majd először almával kell próbálkozni, nem barackkal.
Mariannka: Pfúúúú ... baromi sz@r lehet 3 hónap után megint 2 óránként kelni

Szerintem van 6 hós ugrás, attól is lehet, de a fogától is. Vagy akár mindkettőtől egyszerre
Zsu, Faby: édesek a lurkók
Vali