Apa hazajött meglátta, hogy a gáz mellett állok, és megkérdezte, hogy nincs elég meleg,
Jelentem a fasírt csak be lett keverve, de ha valaki enni akar sütök ki estére belőle, azt holnapra szántam. A gyerekeknek krumplipürét hozzá, és ennyi a holnapi főzésem.
Holnapután meg meg kellene emberelnem magamat, vagy apának
Muszkuru jajj, de szép a nyuszid. kaptam ma emailen nagyon aranyos nyuszis képeket, ha priviben adsz emailcímet, küldöm tovább Neked
Látom ma ez a meleg borzolja a kedélyeket
Candi most jó pontot akartál anyósnál szerezni?
Dóri egyszer terhesen én is lettem így rosszul Ki kellett jönnöm a boltból, de úgy leblokkoltam, hogy nem emlékeztem hol a kocsi. Nagy nehezen megtaláltam, de előtte le kellett térdelnem a szegőkőhöz, utána beültem, addigra odajött valaki megkérdezni kell e segíteni. Mire a párom kijött a boltból, addigra jobban lettem.
Azóta utálom ha valahol sok ember van.
Nektarin már 2 hónap? Jajj, hogy telik az idő...Szép a házatok, és kertes, a gyerekek majd biztos díjazzák, nincs is annál jobb...
a kutyus is aranyos, de a spánieleket is nagyon imádom.
Sziszi én is akartam reagálni arra, hogy minden tiszteletem a cigi leszokás miatt. Nincs annál csúnyább szerintem mint, hogy valaki nagy pocival cigizik, főleg ha egyiket el sem oltja és már gyújtja is a másikat. Ja, a másik kedvencem ha valaki szoptatás közben cigizik..