A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajócák!
Én is csatlakozom, az örömködők táborához! Eddig ezen a talin éreztem legjobban magam!
Nagyon örülök, hogy megismertem Szaniéket, Adrit, Hajniékat!
És hogy ilyen sokat tudtunk dumcsizni.
Persze még így is maradt egy kis hiányérzetem, mert nem sikerült mindenkivel csacsogni (Timi, Hajnesz... ), de ez egy ok arra, hogy csináljunk újabb talit valamikor.
Valaki mintha emlegetett volna valami augusztust, nem? Vagy csak én képzelem..? :) :)

Enigma!
Remélem, nem hagytunk éktelen kuplerájt magunk után.
Le a kalappal előttetek! Jó példák vagytok nekem, hogy milyen lezseren is lehet kiegyensúlyozottnak lenni!
Jó pihenést kívánok a szülőknél és pusszantom a skacokat!
És még egyszer köszi a könyveket!

Szani, Gigi!
Ti is jó prototípusok vagytok nekünk, már ezért is érdemes volt elmenni a talira!

Timikám!
Tényleg alig dumáltunk, szörnyű... :(
De legalább FantomasMatricásTibit megismerhettük (JUca, köszi! :))
Továbbra is drukkolok ezerrel és küldök sok-sok türelmet és erőt!

Beeb!
Köszi a gratulációt. Nagyon szép neveitek lesznek! Kicsit irigyellek, hogy már választottatok. Nekünk még mindig nem egészen sikerült, de végülis még van időnk.

übi!
Gratula a kisfiúhoz!
Örülök, hogy túlestetek az amnión. Jó sokára lesz eredménye, igaz?
De a jó eredményekre mindig sokat kell várni... :wink:

Kata!
Milyen vicces, hogy tegnap ott csacsogtunk, de a sokmindenre, amit írtál, elfelejtettem reagálni.
Vásárlás ügyben nem én vagyok az embered. Én még a kérdezősködés szintjén tartok. Tegnap is sokat faggattam az anyucikat. :)
Én is Ferro-Folgammát szedek már jó ideje. Napi egyet. Szerintem tök jó. Legalábbis az eredményeim ezt mutatják. Igyekezz a tejet, kávét kerülni 1-2 óráig, mikor beveszed.

Vanda!
Egyszer csak megismerünk téged is. Hiányoztál! :)
De remélem, jutott egy kis időtök egymásra Pároddal!
Nnna, az Arwen torna volt az, amit emlegettek a TV-ben? Ha megtudsz valamit, majd mesélj!

Loihi!
Még mindig egyben? Meddig húzzátok? Szerencse, hogy nem akarnak befektetni, meg ilyenek..
Várom a híreket!!!

Dia!
Domi hogy van? Úúúgy sajnálom, hogy nem ismertelek megint! :(

Ági!
Ne irigy, legközelebb te is ott leszel és jót dumálunk!

Mango!
Ez tök normális reakció! Ilyenkor különben is kicsit nehezebb az ember lelke.
Még mindig nincs Niagara, ugye? Azért egy kis drukkot még küldök Nektek biztos, ami biztos!

Fotóskezűek!
Dobjátok fel a képeket valami honlapra! Talán az a legegyszerűbb és a linkeket küldjétek e-mail-en!
Én is várnám, ha nem gond: dudd@freemail.hu . Köszönöm!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Ja és köszönöm a tanácsokat a vizesedéssel kapcsolatban!
Majd igyekszem mindent betartani.
Csak a marhahúsra nézni sem bírok.
Úgyhogy inkább valami szárnyassal kezdem. :wink: Talán az is segít...
Vendég

csajok meg sem merek szólalni, de fáj a hasam, és egy csepp rózsaszínke megjelent.. Pedíg még 3 nap múlva lenne esedékes a mensi időpontja.

Szerintetek ha a hétvégén jön meg úgy igazán, akkor a Vass doki is elkezdi nekem a stimut??
Ági28

Beszélj Dévaival, de szerintem igen.
eper1

Hát azért még várok pár napot, de szerintem legkésőbb péntekig csak kiderűl valami. Akkor még gondolom dolgozik.
Ági28

Úgy tudom, pénteken még van.
eper1

akkor jó!
Ági28

Sziasztok talisok!

Szuper, hogyi ilyen jó volt a buli, irigykedem is rendesen. :twisted: Jó látni némelyikőtöket, köszönöm a képeket. Sajnos nem ismertem fel mindenkit, da akit igen, azt jó volt látni.
És ha van, akkor kérek még képeket!
A gyerekek mind nagyon helyesek, és ilyen jól eljátszottak?

Rékám! Igen, ez az a torna azt hiszem. Köszi a gyors keresést, aranyos vagy. Sajnos ez sem tud bejönni nekem, ez is csak Pesten van. :x

Ági! Persze, hogy Vass doki is elkezdi, ő is nagyon aranyos.

Mangó! Reméljük a legjobbakat.
vanda978

köszi Vanda!
Nem lovalom semmibe magam, hiszen már negatívat teszteltem szombaton, csak még egy kicsit ringatom magam az illúzióba, amíg nem jön meg rendesen, és szerdán nem mondja az uh-n a dokink, hogy..olyan jó még kicsit erre gondolni. Mint az utolsó falat..ami ugye mindig a legjobb! :lol:
szomorkodom majd aztán, de igyekszem akkor sem sokat. Majd kiforrja magát!
mango29

csajok, aki tud, nekem is küldjön képet! Nem kaptam még :(
itt van újra a címem: kat-pult@freemail.hu
úgy örülnék neki!
nagyon köszi, kata
mango29

Hahó!!!!!!! Képet kérek!!!!!! Még én sem kaptam :cry:

Köszi :!:

KépKép
gigi28

Na csajok úgy néz ki megyünk az 5. inszemre, mert megint megjött, bár még nem teljesen, de én ebből már látom, hogy ez is rendes mensi lesz. :cry:
Ági28

csajok gondban vagyok! Segíttsetek!!
Bár most épp gondban vagyok, mert nem tudom mit csináljak, mert megint megjött. És megyünk tovább a következő beavatkozásra. Nem is evvel van a gond, hanem azzal, hogy azt terveztem, hogy végigcsinálok 6 inszemet, aztán egy lombikot, és ha nem jön össze, akko egy évig hanyagolom a dolgot, tegnap azt találtam ki, hogy megcsinálom a 2 inszemet még, és nem megyek tovább a lombikra, hanem majd csak az esküvő után, mert a lombikkal nagyobb az esély a babára. És a lo,bikra kb szep, vagy októberben kerülne sor, és akkor az esküvőn vagy előtte szülnék, vagy lenne még hátra egy vagy két hónap. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Lehet, hogy az esküvő időpontját kéne eltolni?? Nem tudom, hogy érthető volt e amit írtam!! :O
Ági28

Hajni, nagyon köszi a képeket! Nagyon édik a babák, mindegyikük olyan kis formás, életerős, vidám. Jó volt rájuk nézni. Ti is jókedvűek, helyesek vagytok. Jó volt látni. Köszönöm.

Ági, sajknálom, hogy megjött :( Sajnos az esküvős dologhoz nem értek. Pontosan mikorra terveziket? Esetleg nem lehetne előbbre hozni, és akkor elindulhatnál a lombikkal is! Nem értek a dologhoz. De tuti úgy fogsz dönteni, hogy a lehető legjobb legyen mindenkinek.
puszi nektek, pöttyös kata
mango29

hát mangó jövő nyárra tervezzük, de már kitaláltam megoldást, lefoglaljuk az időpontot, megcsinálom a 2 inszemet, meg ha kell az egy lombikot, és ha sikerül a babó, akkor eltoljuk at esküvőt! :lol:
Ági28

Tudtam, hogy sikerül jól döntened :D
Hát, akkor azt hiszem új időpont után kell nézni :lol:
De jó munkához, ugye idő kell, ezt mi nagyon jól tudjuk..[img]

Ja, és hogy én se legyek ennyire idegen majd nektek, akit érkel, nézze meg az ábrázatom a wiw-en. Ott van pár kép rólam. Takács Kata a nevem, ez alatt megtaláltok.
szép napot, k[/img]
mango29

Ági,
én is ezt a verziót javasoltam volna! Tudtam, hogy megoldod! :D

MangoKata,
Egy kis segítséget kérek, melyik Takács Kata vagy a 19 közül???? :lol:
hajnesz

mango az vagy te, akinek a szamár van a képén?? Ha igen, akkor megvagy!!
Ági28

Nehogymá' 86-os Takács Kata legyél!!! :lol:
Esetleg Ginnie? :roll:
hajnesz

Ja, bocs, amit én néztem, az ló, nem szamár... :oops: :lol:
hajnesz

Miért az nem szamár??
Ági28

Van egy szamaras, amit én nem is vettem észre, mert kicsiben a szamár beleolvad a háttérbe (eltűnt mint fehér szamár a mészkőfal előtt...hahaha), ezt láttad Te, és biztos ez is lesz mango, meg van egy pacis képes Takács Kata is, azt hittem azt kell nézni. :)
Kata gyere már és tegyed helyre az identitásodat! :lol: :lol:
hajnesz

Én abból gondolom, hogy a szamaras a Mango, mert én még emilcímre is rákerestem!! :-)
Ági28

Szia Csajok!
Annyira vicces Benneteket olvasni! Mostmár én is megnézem ezeket a lovakat és szamarakat és Takács Katákat! :lol: :lol:

Ági!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!! :(
De jó, h. sikerült döntened, mert nem tudtam volna mit mondani, mert Nektek kell tudni ezt az esküvő dolgot, de ha jól értem, már egy jó ideje megvagytok nélküle, így egy icipicit csak lehet még tolni, nem? :)

Hajnesz!
Megkaptam a képeket! Köszi!
Annyira cukik! :) És örömmel láttam, hogy csak 1-en vagyok rajta. V.hogy nem jön be nekem ez a donnatonnaruha. :)
És én is állandóan a láncoddal szemeztem. Nagyon szép!

Wish!
Gondolok Rátok!!! :wink:

Most futok, mert nyomatom a lakáshirdetéseket, mert nagyon meguntam a szarakodást.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Most hogy így közelebbről is szemügyre vettem...ez a szamár szerintem öszvér... :lol:
Köszi a bókot Réka, átadtam a láncomnak. Donnatonnaruha... :lol: :lol: Lökött csaj!!!
hajnesz

Sziasztok!

Ági,sajnálom... nagyon erős csajszi vagy.

Szani!

Priviben elküldtem neked az emilemet, ha nem probléma, kérek szépen képeket!

Hajni!
Tőled is kérhetek? Priviben küldöm a címet. Előre is köszönöm.

Lányok, ma voltam a dokinál, és képzeljétek, egyáltalán nem is említette a szeptemberi kezdést, egyből a Vass doki-féle verzióról beszélt. Annyira örülök neki, mert így még most nyáron nekifuthatunk, csak nem ugyanaz, mint a szeptemberi hajtás. Kaptam Norcolutot, azt mondta, egy hétig szedjem, majd utána három és nyolc nap között valamikor beköszönt a Miku, és akkor kell hívnom a dokit, kezdjük a stimut.
eper1

Tudtok valamit Wish-ről :?:
eper1

Na eper ez nagyon nagyon jó hír!! Akkor lehet, hogy reggelente fogunk majd találkozni??
Ági28

Ági!

Lehet! :lol: Szívesen megismernélek. :wink: Majd megpróbálunk időpontot egyeztetni.

Hajnesz!

Nagyon köszönöm a képeket!!!!! :P
Ezek a gyerkőcök annyira édesek! Látszik, hogy jó helyre kerültek, csupa derű és kiegyensúlyozottság mindegyikük!

Duddu, ne aggódj, nagyon csinos voltál! :wink: Kiraktátok már a házatokra a hirdetést? Most hova adtad be? Újra Expressz?
eper1

az tuti, hogy egyeztetünk!! :-)
Ági28

hát, csajok, nagyokat nevettem!
Természetesen, a szamár vagyok. ehhez kétség se férhet... :D
Meg azon is nevettem, hogy nagy merészen leírtam a teljes nevem, de hát ez kellett a dologhoz. Gondoltam, egy kósza szemlélő szeme azért csak elsikkad efelett, ennyit bevállalhatok. Erre az egész oldalon a nevem olvasom, többször, természetesen egy szamárral társítva :lol: :lol: Jó a szamárról én tehetek, hiszen én raktam oda. Nagyon tetszik ez a kép, Jordániában fotózta az egyik kedves barátom. Nem véletlen, hogy azonosultam a csacsival, hiszen ti is rá tippeltetek a 19-ből!
Jaj, de vidám délutánom lett, köszi! :lol: :lol:

Eper, nagyon örülök, hogy kezdhetsz!!!!! Százszor jobb most, a nyári szünetben ezt intézni, mint a suliban. Ahol ugye elsőseid lesznek majd..nem ugyanaz!
Ági, legalább ti meg jól meg tudtok majd ismerkedni a sok ott ücsörgésben! Egy kis jó a rosszban :o
Holnap reggel megyünk a párommal a dokibácsihoz a "végítéletet" átvenni. Lesz ott esetleg valaki közületek?
mango29

Hát én biztos nem, mert én még várakozó állásban vagyok, hogy meginduljon a mensim úgy igazából!!!
Ági28

Duddu, ha kell segítség, szólj! A párom a Duna House-nál dolgozik, ügyes srác. Hátha. Legalábbis, ha jól értem a házeladásos dolgot.
mango29

Sziasztók
Ma értem haza. Szuper volt minden!!! :lol:
Vanda
Most olvastam vissza. Igen megyek majd a dévaihoz, de nekem majd év vége előtt lesz a lombik. Ezért nem is értem, hogy miért most kellene megmérni a méhet, vagy mi az....
Szerintem a páromnak kell majd az andrologus véleményét elvinnem. Szeptemberre kérte, hogy akkor kezdjük el az AIDS stb vizsgálatokat csináltatni.
2-3 héten belül jelentem be a páromat. Gondolom addigra csak tudunk majd valamit mire menni kell.

Van babásunk??? :lol: :wink:
Nekem is mindig egy baba volt vissza ültetve... mit nem adnék ha az -az egy is megmaradt volna :!: :D
Na majd most Dévainál leszek végre babás én is :!: Vagy nem :?: :!:
kagyló

Csajok!

Hello, jelentkezem vidékről :lol: , mégiscsak sikerült hétfőn elindulni, igaz csak 6-kor :D.
Csuda mód kitakarítottam, de nem volt nagy kupi, ne izguljatok, bármikor jöhettek megint. Nagyon jól éreztük magunkat, Zuxx is!!!, örülök, hogy ennyien eljöttetek, nagyon jó volt. Sajnálom aki nem jött, legközelebb remélem mindenki ott lesz!

Rékám, nagymamád sütijéből sikerült egy szeletet megmentenem, hát puszilom, isteni volt!!! Pihenj mostmár!!! Hajrá lakáseladás!

Timikém! Nagyon köszönjük mégegyszer a könyveket!!!

Gigi, neked is a sok szép játékot! Ha a teló estleg mégis kéne, csak szólj! Közben eszembe jutott, hogy milyen lehetett mikor felkiáltottam mikor mentetek, hogy "elviszed a pelenkát?", amikor is persze nem azt hittem, hogy elvinnéd a miénket, hanem, hogy a pisiset hazaviszed :lol: :lol: (pár barátnőmtől láttam már ilyet...).

Csajok, csak olvasom itt a szamarakat, öszvéreket, azt sem értettem mi van, kicsit felületesen szaladtam át a hsz-eket. De jót röhögtem :lol: :lol: , persze visszaolvastam. Na majd megnézem azt az iwiwet én is.

Kitől lehet képet kérni? Szani, Fantomas? Kinek küldjek e-mail címet? Vagy valaki forwaldolja? Hajnika????

Juditkám, még meg sem köszöntem a sok segítséget a combokkal, vásárlással, stb. Avon katalógust nem volt időm tüzetesen átrágni, ezért adtam vissza, nehogy te lemaradj valamiről! Lakásra vigyázzatok, holnapra meg jó őrjöngést Robbie-n!!!!

Csajok, tud nekem valaki Aloe First -öt szerezni???

pussz
enigma

Réka! Nagyon csini vagy még így is, két kiscsajjal a pociban. Nem vagy donnatonna egyáltalán. :D
Miért nem kell a házatok? Milyen kifogásokat mondanak?

Mangó! Majd én is megkereselek, szamarastól. Szurkolok holnapra, méhenkívüli végképp ne legyen, inkább semmi.

Eper! Szuper a mostani kezdés, szerintem is sokkal jobb, mint a szeptemberi. Dévai a lombikosokat minden uh. után (két naponta) küldi vérvételre egy most nem jut eszembe nevű kórházba, ami nagyon messze van. Ugye az uh. is jó pár óra reggelente, plusz a vérvétel, nem igazán lenne jó neked a szeptember, vagyis mindig hiányoznod kellene. Ez így pont jó, addigra meg már babás leszel.

Ági! Én is ezt akartam írni ötletnek, de már ki is találtátok. Végül is ti tudjátok eldönteni mi a fontosabb. Valahogy mikor az ember belekerül ebbe a mókuskerékbe, hiába nem sikerül, már nagyon várja a következőt. De neked mondom? Ti is mentetek egymásután mindig, mint én is. Most is már alig várom, pedig pár hete azt mondtam, hogy soha többet. Szerintem már nem ia bírnál várni sokat lombik előtt.
Mondjuk előtte biztos lesz még megint sok vizsgálat, de nem tudom tutira.
vanda978

Enigma :)
Én tudok aloe-s cuccokat ha kell.
Nem értettelek félre a pelenkával kapcsolatban :!: (Zsombi pelenkáját jó mélyre dugtam a zsebembe :wink: ) Azért annyira rendes lányka nem vagyok, hogy cipeljem a pisis pelust!
Szani és Fantomas fényképezett bőszen. De se híruk se hamvuk....... Viszont Hajnesz küldött át nekem képeket, mindjárt átküldöm neked.

Hajni :)
Jó volt téged nevetni látni!!!!

Na most már én is megyek az iwiw-re szamarat nézni :wink: Szerintem már a fél babanet megbámulta Takács Katát :lol:

Puszi

KépKép
gigi28

Eper!
Jó kis nyári kezdés, aztán jöhet a tavaszi baba (v. babák :))
Wish kicsit mellőz minket, de azért lélekben velünk van... :)
A lakás hirdetőtábláját még nem intéztem, mert azt sem tudom, hol kezdjem.
Nem, az újság Expressz annyira nem jött be, hogy azt kihagyjuk. Melba jóvoltából kaptunk 30 internetes hirdetési címet (ebből én kb. 6-8-at ismertem) és azokra rakom fel a hirdetést.
Ma kaptam 2 hívást is. (csak el ne szóljam)

Mango!
Ezt a csacsi logót már nem mosod le magadról.. :D :D
Nekem is szuper délutánom lett tőle.
Húú, holnap már szerda.., utána gyere a hírekkel!

Igen, áruljuk a jelenlegi lakásunkat, mert a "táncoslábúak" miatt nagyobba és kertesbe költözünk.
Köszönöm a kedvességed. Az a gond, hogy a DunaHouse - ha jól tudom - kizárólagossággal dolgozik, ezért nem kerestük fel. Persze egyenlőre más irodát sem, mert megpróbáljuk magunk eladni. Lehet, hogy naívak vagyunk, de ha nagyon nem megy, akkor hamarosan úgyis megkeresünk néhány ingatlanost is.
De ha mégis érdekelné, vagy tudna érdeklődőt, megköszönném a segítségét!
A hirdetést itt megnézhetitek: http://www.ingatlan.com/h878461
Köszi még egyszer!

Kagyló!
Üdv. újra köztünk! :)

Enigma!
Köszi, átadom szupernagyimnak, hogy más is bírja a sütijét!
Örülök, h. túlélted a takarítást is. :D
Az a durva, hogy én mostmár pihennék akár reggeltől estig, de mindig van valami.
Azért főleg itthon ülve intézkedem és ez csak méginkább így lesz most, hogy megint jön a kánikula.
Jó pihit a szüleidnél, aztán ha megjöttél, elugranánk babakocsi ügyben. Hmm?
Puszi a törpék buksijára! :)

Vanda, Eper!
Köszi a dícséreteket! Nem azért írtam ám, hogy kiköveteljem ... :)

Vanda!
Az igazság az, hogy eddig nem a kifogás volt a gond, hanem az, hogy nem is jöttek megnézni (majd' 3 hónap alatt ketten nézték meg). Most Apa végre megengedte, hogy levigyem az árát és nyomulok több fronton, meglátjuk ez bejön-e.

Erika, Melba, Kata!
Merre jártok? Hiányoztok!

Nna nálunk most lövik a pizsit. Ti is látjátok? :D
Jó éjt mindenkinek:
dudu
Vendég

Sziasztok!! Szerintem pénteken el tudok menni Déviszhez, addigra ha minden igaz ömleni fog!
Ági28

Enigma, pedig neked is elment a meghívóm, a wiwről szedtem le az emilcímeket. De mégegyszer átküldöm biztos, ami zicher!!!
Vicces, hogy pont most jön elő a First...Tegnap kedves drága fülorrgégész doktorom csak úgy adott egyet, hogy próbáljam ki azzal spriccelgetni a krónikus garatomat!!! :D Aztán tök véletlen alakult úgy, hogy ezután egy ismerősöm kivitt a raktárhoz, hogy betankoljak berry nectarból, hihetetlenek ezek a véletlenek...kár, hogy nem szóltál előbb, hoztam volna Firstöt. :( Ha nem tudsz közben szerezni, mondjuk Gigi segítségével, szólj majd!
És mégegyszer köszönjük a vendéglátást, olyan jól feltöltődtünk!

Én is nagyon várom már a képeket!!! Szani, Timi, léccilécci!!!!

Réka, pont az ingatlan.com-ot akartam javasolni, mert én is mindig azon lógok! :lol:
hajnesz

www.gynevac.hu

EZT OLVASSÁTOK EL, ÉN TUTI KIPRÓBÁLOM!! :-)
Ági28

Kép

Hogyan oldottátok meg a két napi vérvételt :?: Dévai tudd szólni, hogy kb melyik azok a napok amikor kell menni majd vérvételre :?:
Hol csinálják meg az Aids vizsgálatokat? Ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon megköszönném. Melyik vizsgálat kb. mennyi idő mire készen lesz :?: Fizetni kell valamelyikért?
kagyló

Szió!!!!

Én az Aids vizsgáaltot, a többivel együtt úgy oldottam, meg, hogy a körzeti írt vérvételekre beutalót, és egyben levették az összes véremet, amiből mindent megálapítottak!! :lol: De Aids szürést a bőrgyógyászatokon csinálnak egyébként, vagy a Mária utcai bőrklinikán!
Egyébként az AIDS eredmény kb 1 hónap alatt van meg.
Ági28

Ági28
Húú ez durva!1 hónap alatt? Én azt hittem 2 hét alatt. Akkor ezt is be kell kalkulálnom majd. Akkor a házi rendelőben is csinálnak a bőrgyógyászaton AIDS vizsgálatot...?! Ezek tb-re mennek?

Hány nap múlva add időpontot kb. Dévai ajánlott andrologus???
Ha nem a magán rendelőjébe megyünk akkor sokat kell várni? Arra is idő pontot kell kérni? Vagy csak oda megyünk és várunk, még nem hívnak be????
kagyló

Enigma,

First van a 27-es lakásban, amíg nem szerzel be magatoknak! Ja Wish is foglalkozik ilyesmivel.

Wish köszi jól van , majd jön csak egy kicsit pihentet.

Enigma,
Kösz a talit, jó volt nagyon!

Gigi, kellene a muffin recept, mert az enyém olyan mint a beton!

Farkasok J

este találkozunk Robbieval, majd írok.
farkasok

Hát lehet, hogy hamarabb is megvan az eredmény, de egy hónapot mondanak, és mivel a háziorvosom utalt be ezért TB-re ment.

Andrológusról nem tudok nyilatkozni, mert nekem a páromat a régi nőgyogyim küldta el, és oda időpontra kellett menni, a Dévisznél már csak spermavizsgálat volt.
Ági28

Farkasok
Itt nézhetszmuffin receptet böven van: http://margit2.uw.hu/

Képek is vanak!!!!
kagyló

Sziasztok!

Kagyló!

A vizsgálatok elég szöszölősek voltak, úgyhogy szánj rá időt! Van már tüdőszűrő papírod? Mert az is kell. Az andrológusban tudok neked segíteni, mert mi már túl vagyunk rajta. Szóval ha rossz az eredmény, akkor Dévai doki ad egy névjegykártyát, úgy emlékszem, dr. Sára Györgyét, rajta lesz minden elérhetőség. Mi a magánrendelőjébe mentünk. Ott egyáltalán nem kellett várni, azonnal fogadott minket.

Vanda!

Nem tudom, most neked a kezdeti pöttyözés után megjött??? Ja, és hogy döntöttél, nem állíttatod be gyógyszeresen? Mert másoktól úgy hallottam, lehet kérni.

Mangó!

Mi volt a dokinál? Sokat gondoltam rád ma.

Wish!

Neked is szurkolok, jó pihenést!
eper1

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem én is. :lol:

Enigma,
örülök hogy túléltetek minket és azért nem kellett lakásfelújítás utánunk... :D Szívjatok most egy kis friss levegőt, aztán várjuk a beszámolót, hogy a vidéki levegő úgy hatott-e a lurkókra, mint Szani kisfiára. :D

Lányok,
én is hiányolom a régen írókat!
Pedig, hogy úgy fogalmazzak, mostanában TISZTA A LEVEGŐ :D , így akit eddig ez tartott vissza az írástól, az legyen olyan drága újra bekapcsolódni szervesen az itteni életbe. Nekem mind hiányoztok!
Aki persze lelki befelé fordulás, vagy ilyesmi miatt van távol, az felmenést kap, amikor kedve lesz, újra várjuk szeretetettel! :D

Ági,
miért nem akar ez az inszem titeket? Nagyon sajnálom a sikertelenséget! :cry: Remélem, az hogy gondolatban már ti is a lombikkal szemeztek, mint anno Inariék, nektek is hoz egy kis oldódást, ezáltal pedig sikert!!!

Mangó,
nagyon sajnálom. :cry:

Réka,
köszönöm a vastablettás tanácsot, egyet szedek (akkor) én is, most délről áttettem délutánra, így nem keveredik semmivel a bogyó. :D

Eperke,
gratulálok hogy kezdhettek! Meglátod majd, Vass doki is nagyon jó fej. :D És nem is riogat annyit, mint Dévai bácsi. :D

Mi tegnap megjártuk a Sotét. Kicsit másképp alakultak a dolgok, mint eddig terveztük. Jó lett a genetikai uh, a genetikus ennek ellenére javasolta a magzatvízvételt az ICSI miatt, mert hogy így 2-3% a fej. rend. veszélye, az eddig végzett vizsgálatok pedig szűrések (vérteszt, AFP, uh-k), amik kb. 80%-os biztonságot adnak.

Végig úgy voltunk eddig, hogy nem csináltatjuk meg, de a tegnapi doki nagyon megnyerően és meggyőzően tálalta a témát, veszélyeket és hasznát egyaránt, hogy belevágunk. Jövő héten megcsinálják szerdán. Ugyanez a doki lesz, ez is sokat nyom a latban, mert ő tényleg szimpi volt és látszott hogy a mi szemünkkel is nézi a dolgot. Egyébként nagyon Dévais volt a gondolkodása, dicsérte is Dévait, hogy az egyik legjobb a szakmában.
Közben persze továbbra is tartok a vizsgálattól és fohászkodom, hogy ne én legyek az a fél százalék aki emiatt elvetél.
A doki szerint azok vetélnek el, akik görcsölnek a terhesség alatt vagy nem fekszenek a beavatkozás után. Hát én nem görcsölök, igaz, szokott fájni a hasam de a doki szerint az a görcs, ha mensisnél is jobban fáj a hasam, feküdni meg biztos fogok.

Hát itt tartunk.
A babát szoktam érzeni, ha fogom a hasam érzem ahogy rugdos, és van még egy olyan furcsa, kicsit húzódó érzésem néha, amiről nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy micsoda. Azt gondolom, hogy a bébi "halad" a pocakomban, úgy érzek egy olyan keményebb részt amint ide-oda halad, de persze az is lehet, hogy ez inkább a méh tágulása, a szalagok feszülése.

Na, most így ennyi elég is lesz belőlem. :D

Übi,
tőled még azt akartam kérdezni, hogy nem emlékszel, ki volt a doki aki csinálta neked a vizsgálatot? Nem egy helyes, fiatal (de irtó béna, lakkozott frizurás doki)? Nekünk most ő volt és ő is lesz jövő szerdán, nagyon szimpatikus volt.
Neked volt az amnió után panaszod?

Puszi mindenkinek,
Kata

Kép
szkatácska

Eper1 Szia
Mi is úgya ezt az andrológust kaptuk Dévaitól. Csak még azt nem döntöttük el, hogy a magánba menjünk vagy a kórházba hozzá. Gondolom a magánban rengeteg pénzt elkér. Viszont a kórházban sokat kell várni, és az én párom utál várakozni. Pedig 2 héten belül be kell jelentkezni. Lehet, hogy amilyen szerencsén van, éppen szabin lesz. És nektek milyen vizsgálat volt nála, és gyógyszerek???
Hát tüdőszürésre lazán elmehetek bármikor délelött. De az AIDS, hepatitis stb húzosabb lesz szerintem.
Fogalmam sincs, hogy mennyire tudom majd megoldani a 2.4. és a 14. ha jól emlékszem vérvételeket. Viszont a stimulálásnál minden második nap el kéredzkedni, ez lesz aztán a nehéz feladat, te is tudod a munkahelyen elég fúra felfogásuak. És ezért nem kötök az orrukra semmit sem. Majd ki kell találni valamit....:(
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: