A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Szent habakukk mennyit írtatok. :shock:

Doki nénivel remélem nem hoz többet össze a szerencse.Tápirol jut eszembe.Megkérdezte, h milyen időközönként eszik a gyerek. Mondom egész nap cicin lóg és nevettem. Erre én azt hittem kakira ir valamit, erre meg nem tápszert írt fel :evil: Akkor mitol hizik a gyerek.Víztöl? Vagy nem ilyen az igény szerinti szopi?

Cory: még én sirok, h nem birok egy gyerekkel, hát akkor te. De a tv látom mind a 3 nagynál nyerő.
Bogi 38 héten született,de az ő kartonjára azt írtár, h36-37 az enyémre meg , 37-38. Ezek szerint 3 hétig csak szültem.

Merci: én ülve szoptatok csak ha nagyon lusti vagyok fekszem le és ugy. Amugy lánykám ölbe baba és nem sírdogál csak ugy otthagyva valahol.

Évi: leveles tésztás ötlet jóóóóó.Nekünk üveg reszelönk van. Anno anyukámnak is an volt s nem volt semmi gond. Müanyagot még nem is láttam. :roll:

Anita:Mikulás :( De legalább képben vagy. Akkor hozzám csak decemberben jön ha ejjel is szoptatok?

Eszti: Kb 2 honap mulva akkor nekem is lesz egy ágy alatt takasritó manókam. De jó! Kevesebb Házi munka. :lol:

Petri: Ha a képet csak ugy megmutatták volna hamarabb montam volna, h ginalolobrigida mint te.

Babcika: megbocs :P Nekem is furcsa az, h mig csak olvastalak benneteket jobban tudtam, h ki kicsoda, de most, h irok ismagamban nagyon keverlek bebbeteket. Ki érti ezt??? :roll:
Édibédi Mancika :lol:

Babetta: te kis konyhatündér. Én meg azon filozok itt, h hogyan készüljek apának fincsi tortát sütni szülinapjára. Nem válalod be? :P A gyerek is nyügimügi, meleg is van, s semmi kedvem a konyhaba aszalodni pedig lenne miböl :lol:

Nancsika: a szönyeget ugyis be kell adni tisztitattni.
A tavaly festéskor minden bevolt pakolva egy szobába és akkor már nem volt idő rá. De a következő hetekbe készülünk kifesteni ezt a suobát is és majd akkor.

Gyöngyi: én is eszek barackot és semmi változást nem tapasztalok. Szerintem 1-2 baracktol semmi bibi nem lenne.

Bea: De jó, h voltatok nyaralni. Mi a tegnap azon romantikáztunk, h tegnaap volt egy éve, h hazajöttünk a tengerröl. Idén itthol nyaralunk, jövöre remélem ismét tenger :)

Angi: Szia! Lidi baba is gyönyörű. s hogy eszik már :) Gratula a fogacskához!

Zsuszofi: Szia! Neked aztán nincs gondod a kajara, h ki főzze meg :D Neha átküldhetnéd hozzánk is.
Na jó, mi apucink is remekül főz, de azért nem egy profi szakács.
Katicád nagyon ügyi.

Vallinka: aztán minden szaván csüngni a védőnéninek és szorgosan bologatni, meg ugy tenni, h "tényleg", "komolyan," és mondani, h "eztán igy lesz "és akkor minden ok lesz. Aztan ha elmegy .....

Bocs ha valaki kimaradt!

Megyerremekelni valamit apinak, de lehet, h csak süti lesz nyügi baba mellett.

majd bekukk
Vendég

sziasztok!!!!

Meli, Merci, üdvözöllek Benneteket én is!!!!!!
Szépek a babáitok a fotókon :D

Kicsit eltűntem pár napra megint, semmi érdekes nem történt, csak én hétvégén nem nagyon szoktam ráérni írni, pénteken meg Vácrátóton voltunk a fogyis csajokkal, tök jól sikerült a nap.
Tegnap meg hulla voltam, nem nagyon volt kedvem írni.Este akartam, de csak arra volt erőm, hogy végigolvastam a pénteki naptól mindent, de már mindent el is felejtetetm, amit írni akartam.
Erre szokta mondani általánosba a történelem tanárom, hogy hosszú haj, rövid ész :lol: :lol: :lol:

SEGÍTSÉG:::::
MI VOLT ANNAK A FÓRUMNAK A NEVE, AHOVA ŐSSZEL IDEIGLENESEN ÁTKÖLTÖZTÜNK PÁR NAPRA??????
Van azon egy avatar képem, át raknám ide, mert nem bírok újat kicsinyíteni,a méret az sikerül, de a KB az tök nagy marad.
KÖSZI, aki tudja :wink:

Babetta, besz*rok a kajáidtól :roll:
Merülős Levi cuki :P
Anita, örülök, hogy megoldódott a szopis gond, sajnálom , hogy megjött a Télapó.
Eszti, hú de ügyes Benyóka :D
Vali, szépek a tesók :D
micsoda sörözős társaság van itt!!!! :lol:
Én tök utálom.Egyszer mondam apának, ha ad öt ezer forintot, megiszom fél üveg sörét.
Hát nem sokat sikerült lenyomnom belőle, így csak 2-őt, vagy 3-at kaptam. :lol:
Aztán ifjú koromban történt még egy sörös eset, amikor a vodkásnarancsomat valaki teleborította sörrel, én meg megittam, nem mondom hogy végződött az eset.
(róka koma meglátogatott, csak annyi :roll: )

Calium Sandozt iszok én is, de én a c vitaminos verzióban(már amikor inni merek)

Angi, Lidike is tök aranyos, és, jó hogy szereti az új ízeket :D
VigyorManciLili meg zabálni való, imádom a vigyorát!!!!!!!
Liza is milyen szép kislányka!!!! :P

puszi, majd ha valami eszembe jut, jövök
vas

Eszti: tényleg, végülis Bencéd közelebb van az 5-höz. Akkor megnyugodtam, hogy annyira azért mi sem vagyunk lemaradva. ;)

Babcika: persze, gondoltam, hogy a keverés és hasonlóság miatt volt a dolog, azért is írtam, hogy biztos Melinek szántad. Az viszont biztos, hogy dokitéma mindig van. ;) A miénk szerencsére normális, helyettesnél még nem voltunk!
A képek nagyon édesek, kislányod nagyon aranyos!

Cory: nagyon jók a képek. Milyen szépen elvannak a gyerkőcök, jó nézni! :)

Angi: Lidi babád gyönyörűséges! Hová mentek nyaralni? Én is szerettem volna, de mertük bevállalni..

Meli: bocsi, de ez a doki hülye! :evil: Miért írta fel a tápszert??
Én is ülve szoktam szoptatni, és annyira fáj a derakam, hogy reggel megint "szokásosan" csináltam, hááát... Nem mondom, hogy tetszett neki, de azért jobban viselte, mint eddig..

Mindjárt teszek fel én is képeket, ha nem gond. :)

emerci

PLAYBOY NYUSZI:
Kép
Kép

Levente és Natika
Kép
vas

Ha tartjuk Heni hátát, úgy ahogy megül, de még úgy is dülöngél. Ezek pont jó pillanatok. :)

Elégedett mosoly :)
Kép

Nagyon figyel
Kép

emerci

Vali!

Nekem se jött még meg (de megint lekopogom: kopp-kopp-kopp) Szerintem minket a nagytudású védőnőnk már meg se ismerne, kb. Dóri 6 hetes korában volt nálunk utoljára.

Zsuzsófi!

Grat a hitelhez, és mielőbbi költözködést kívánok! Jó nagy macera, de isteni érzés, mikor túl van rajta az ember :)
Nagyon ügyi kiscsaj Katica! Szerintem ezekben a kölkökben szériatartozék a vízszintjelző, a mienkbe is került valahogy, pedig nem úgy kértük :lol:

Merci!

Mikor nálunk volt a szopimizéria, akkor fejtem, mert Dóri alig evett :( Akkor a hízása is visszaesett, de nem volt vészes. Nálatok nem lehet, hogy esetleg fogzik a manó? Azért van ez a parádé?
A hot-dog jól sikerült, köszi! Felzabáltuk :)
Mekkora gyönyörű szemei vannak Heninek, tündér aranyos!

Eszti!

Elájulok Bencétől! Eszméletlen ügyes! Kéééééééész vagyok! Lassan eléd szalad :) Pedig csak pár nap van a mi gyerkőink között, és Dorcusom még semmi ilyet nem művel.

Angi!

Grat az első fogacskához! Üdv a klubban :) Jó talizást Esztiékkel! Remélem fotóztok majd :)
Lidi tündér! Nagyon vagesz kis pipi :)

Cory!

Nem semmi szemekkel tud nézni Liza :) És az a Némós póló állati!
A barátnőd hogy tudta titkolni, hogy terhes?

Babcika!

Lilkód egész egyszerűen zabálnivaló :) Nekem az erőlködős kép a kedvencem, és a lepkés body :)

Meli!

A 3 héten át tartó szülésért nem irigyellek :wink: :lol: :lol: :lol:
Ildi!

A Playboy-nyuszidtól behaltam :) Vagány :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: én is fejem sajna, Heni is kevesebbet eszik így. :( Nem tudom, én nem látom, hogy jönne a foga. Holnap azt hiszem, bemegyek a tanácsadásra a dokinéninkhez és megkérem, hogy nézze meg az ínyét, meg hogy mondjon valamit, hogy mitől lehet ez, stb..
Köszönjük szépen a bókot :) Nem tőlem örökölte a szemét, az tuti, de a oáromé sem ilyen, úgyhogy ez egy érdekes kérdés... :)
Örülök, hogy fini lett a hot-dog, kedvet kaptam, lehet, hogy vacsira csinálok én is.

emerci

oáromé=páromé, bocsi

emerci

Sziasztok

Na voltam babakötvényt intézni, most meg a gyerek lakcímkártyája maradt itthon szóval vihetem be délután, de nem érdekes mert úgy is vinném a kocsit is szervízbe mert a hátsó kerék állandóan leereszt.

Főznöm is kellett mert anyós rosszul van, gyorsan összedobtam egy kis túróscsuszát, meg gyümilevest (nem fényképezem le, mert nem olyan guszta mint a Babettáé :lol: )

Na kb. ennyi, éjjel kipihentem magam szóval most újra pörök. Megyek, mert lejárt a 30 perc és pillanatokon belűl felkell a cicám

Ja édes minden baba, és gratulálok az első foghoz. Majd még jövök
Puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Zsuzsófi: Gratula a hitelhez :) Tudom milyen jó érzés megkapni, mi is örömtáncot jártunk annak idejen, csak törleszteni pocsék :)
Kata nem semmi alvókával rendelkezik :shock:
Én kíváncsian várom a képeket a csajról :)

Eszti: Azóta már biztos udvarolni vagytok :lol: Húzzatok bele Benyóval, mert Lidi amilyen szép kislány, tuti már egy csomó hódolója van :lol:
Majd mesélj, hogy sikerült a randi :lol:
Csak ámulok és bámulok, hogy Benyó miket művel már :shock: Ezektől mi még annyira messze vagyunk. Az az ülni próbálós kép nagyon komoly :shock: Nemsoká tényleg szaladhatsz utána :)

Merci: Én sem azért írtam, mert már hiányzik, sőt :) Tök jól elvagyok nélküle. Remélem még pár hónapig nem jön meg. A Mikulásnak úgyis csak decemberben van szezonja :lol:
Heninek szép nagy kék szemei vannak, cuki :)

Angi: Gratula a fogacskához :) Ti lettetek a bronzérmesek, szal a dobogó összes foka elkelt :) Nekünk már csak a futottak még kategória maradt :lol: :lol: :lol:
Lidi nagyon ügyesen eszik, és persze apa is nagyon ügyi :) Még csak az almát próbáltátok?

Babcika: Hajrá hajrá Lili :) Este tessék ám beszámolni a nagy mérlegelés eredményéről :wink:
Lili zabálnivaló a képeken. :) A középső annyira aranyos, és nagyon jó a kommentár hozzá :)

Cory: Ez az eltitkolt baba engem is érdekel, ha mondanál róla pár szót :shock: Sosem értettem, hoyg hogyan lehet egy terhességet eltitkolni :shock:
Látom nálatok is a fiúk körében a homokozó a nyerő, az én gyerekem is már sztem több kiló homokot hazahozott a 6 év alatt. Egyszerűen ki sem lehet rugdosni onnan :? Liza meg jól látom, hogy békésen fekszik a babakocsijában? :wink: :)

Meli: Gondolom attól, hogy felírta, nem szándékozol odaadni a gyereknek a tápszert. Ha hízik, minek kéne???
És milyen volt 3 hétig szülni?? :lol: :lol: Jó kis fejetlenség lehett ott a kórházban :roll:
Védőnénivel pont így szoktam, ahogy te is írod :wink: Meghallgatom, sőt még kérdezek is :) aztán persze úgy csinálom, ahogy jónak látom.

Ildi: Azt a fórumot ha jól emlékszem Nicika ajánlotta, sztem őt kéne megkérdezni, hogy emlékszik-e még rá. Sajna én nem :(
A playboy nyuszid nagyon éééééééédes :) Nagykorában biztos nagyon szeretni fogja ezt a képét :lol:
Natinak is jól áll a kalap :)

Évi: Kiderült, hogy csak azért jön hozzánk, mert a szembe szomszéd csaj most szült (legalábbis néhány napja nem láttam, de az is lehet, hogy még csak előzetes látogatást tesz nála), így kapóra jön neki, és nem egy nagy távolság :) hogy benéz hozzánk is.
Egyébként Aliz 3 hetes korában volt itt utoljára, és mivel nekem 2. gyerek, meg nem nyaggatom telefonon a kérdéseimmel, így tudja, hogy jól elboldogulunk nélküle is :wink: :)
Szerintem 5 percnél tovább nem is lesz itt, biztos csak felírkálja magának a gyerek legfrissebb paramétereit, oszt csókolom :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszönjük a dícséreteket a pipim nevében (idézet Évitől :))

Most mentek el Esztiék, nagyon jó volt. És Bence tényleg nagyon ügyi, nálunk is megpróbálta az ülést. Szerintem már nem kell neki sok. Bence és Lidi nézték egymást + fogták egymás kezét és Lidi vigyorgott is rá, Bence + fogta Lidi bodyját. Haláliak voltak. :) Majd teszünk képeket!

Ildi,
behalok én is a playboy nyuszitól. 18-as karika. :) Levi és Nati nagyon helyesen kukucskálnak. Ugye hasonlítanak?
Merci,
nagyon helyes a kukucskálós Heni. Én nem írtam nyaralásról. Bár szeretném, ha mennénk, de ez a férjemtől függ, hogy el tud e jönni a cégtől. Anyósékhoz megyünk az tuti, 4 napra.
angi79

Ildi :lol:
www.totyogo.hu
Nagyon király a fiad :P

Most szólt a párom h elfogyott a menü :evil: (hordani szokta az ebédet) most éhenhalok :wink: vagy inkább csinálok egy szelet szendvicset. Pedig most akartam írni..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Esztikém: Örülök, hogy Benyókád ügyeskedett, és már kevésbé volt félénk, mint Boriéknál :D Sőt, úgy látszik egyre vagányabb kiscsákó lett, ahogy ügyesedik. Végülis van is mire arcoskodni :wink: :D:D:D:
Csak szomorú vagyok, hogy lemaradunk Lidiről... na, de nagyon sok szép kislány akad itt a topicon, akikhez szívesen mennénk udvarolni (csak ne laknánk ilyen fene messze ezektől a pipiktől :D:D:D)

Az a miku valami nagyon bruuuuuuutál :(:(:( Fájdalom, mint a vajúdás első két órája (alig bírok kiegyenesedni), a mennyiségről ne is beszéljünk, rosszabb,mint a szülés után :shock: Kész vagyok tőle :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi: bombaOLi király :D Tényleg lemaradt a 18-as karika :D
Natika is meseszép! Gödöllő még közelebb is van :wink: És még nem is idősebb a fiamnál, mint Lidi :D

Mi holnap méreckedünk, asszem most elégedett leszek (derekam azt sugallja :D)

Írtam Csemának sms-t, de nem sikerült kézbesíteni. Lehet, megváltozott a száma? Nem tud róla senki???

Cory: Milyen napotok van? Édes a homokozós kép! Liza szemétől kész vagyok! MÁr meg sem merem mutatni Botinak :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, nincs valakinek szüksége egy Fisher Price akvárium nagy hintára motorosforgóval, 6 SEBESSÉGES, OLDALIRÁNYÚ MOZGÁSSAL IS.:) VILÁGÍT,ZENÉL::)
Kép
Kép

Barátnőmé,de már kinőtték, ha vkit érdekel írjon PÜ-tet és írok elérhetőséget is.

Köszi. Sziszike.

Kép
sziszike1000

Angi: Tök jó, hogy jól sikerült a randi. :) Nem semmi, hogy ilyen korán kezdik a gyekőcök :wink: Benyó se szívbajos már, egy kis mosoly a csajszitól, és már szedné is le róla ruhát :lol: :lol:
Eszti: Kire ütött ez a gyerek?? :wink: :lol:

Anita: A szerelem nem ismer határokat :lol: Még fennakadhat valamelyik csajszi Boti hálóján is :? :)
Szegény :( Pedig ez már nem is az első napod :(

Petri: Azért ne halj éhen, dobj össze valami fini szendvicset. :) Én is most várom a kaját, már naggggggyon éhes vagyok.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eltitkolt baba: csak a társaság előtt titkolóztak. Félidősen tudtuk meg, mint kiderrült, a srác nem is akarta, hogy eljöjjön a felesége mert akkor egyértelműen megtudjuk. Most a finiselésnél is ment a titkolózás, pl hogy miért van kórházban már 2 hónapja... Szóval ezért titkolt baba. A barátnőm ikrei még pocakban :) Most jöttünk meg a játszóról, mind ebédelt, és lefürdettem őket, még egy rövid mese, és alvás. Én meg KO vagyok.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

köszönjük a dícséreteket. :)
Hát jól sikerült az udvarlás tényleg. Lidike egy angyalka, és gyönyörű.
Botinak megmarad az összes topiccsaj, van választék bőven. :)

Kipróbáltuk Lidi etetőszékét, nagyon jó volt, lehet, hogy ilyet veszünk. :) Úgyis ezt néztük ki. (Anita, az, mint a tiétek, de ez megint csak véletlen.) :lol:

Mikulás ennyire gáz??? Jesszus...... :roll:

Ildi, gyerkők édesek, nagyon hasonlítanak egymásra! :)

Na akkor az udvarlós képek:

Bence először csak titokban nézte Lidit
Kép

Lidi igazi csaj

Kép

Kölcsönös a szimpátia

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszti: nem semmi, hogy udvarol már a kisfiad. Ha így folytatja, Te leszel az első nagymama. :lol: Nagyon ügyes a képeken.

Tegnap voltunk mérésen, 8080 gramm Istvánka. És nőtt is 5 cm-t 6 hét alatt. Ő még továbbra sem nagyon forog, viszont reggelre a feje és a lába helyet cserél.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vali: persze, gondoltam, hogy neked sem hiányzik még a Mikulás... ;)

Eszti: de édes Bence, nagyon kis huncut! Tök aranyosak :)

Köszönjük szépen a bókokat, aranyosak vagytok.

Most vettem csak észre, hogy mekkora marhaságot írtam... Heni nem 4110gr, hanem 6110!!! És 60cm. Bocsánat, nem tudom, hogy honnan jöttek ezek a hülye számok, szerintem előtte nézegettem a babanaplót, és abba volt beleírva.. :roll:

emerci

Benyo és Lidi
Kép

Kép
angi79

Köszi csajok a bókokat,átadom a jánynak,had örüljön!! :wink: :P

Nálunk megint dög meleg van,fujjjjjjjjjjj!!!!!

Babucik nagyon aranyosak egytől egyig,jókat röhögtem Ildi playboy-os képein :) És a szerelmes párról ne is beszéljünk!!! :wink:

Vali-Majd beszámolok este,de ma már volt egy brutál adag,remélem a többi bent marad. :roll: :lol:

Anita-Anyááám én jobban félek az első mikitől,mit a szüléstől féltem :shock: ezek után,amiket írsz.Különbeni s útálom,nekem nagyon görcsölt a hasam anno is :twisted:

Merci-A fene!!!Gondoltam ám én,hogy vmi nem stimmel.Akkor marad Lilkó a sereghajtó súlyilag,korban meg a főnök(kök egyike) :wink: :lol: A 6110 gyönyörű,ne viccelj szép nagy a Te lányod!! :lol: Nekem a 6 kiló egyelőre csak álom,most az 5,5 kéne elérnünk a jövő csütörtöki tanácsadásra.Ezt tűztem ki célul,bár én akár falra is mászhatok azt hiszem. :roll: :P

Akinek nem írtam bocsi,de kész vagyok a hőségtől :cry: Majd később aktívkodok kicsit :!: :)
Vendég

Örülök, hogy tetszik nektek a playboy fiacskám :lol:
Nagy szívtipró lesz :wink:
Melyik csajnak kell???
Csak két év van köztük :wink: :wink:

Anita, köszi , elfogadjuk Botit udvarlónak :wink: :D

Szép a szerelmespár(Benyóka meg Lidike), édesek nagyon :D

Petri, köszi a címet, meg is találtam, ki is cseréltem, bár még ezt is kicsinyíteni kellett.

Istvánka se semmi mérettel rendelkezik :wink:

Nati sír, megyek.....
vas

Sziasztok!

Csatlakozom a dícsérők táborához!

Vasildi!
Tuti pasi. :D És az a szív! :D Elolvadtam!!! :D
A lányommal még megbeszélem a dolgot, de szerintem tetszene neki. :D:D És már szülést is látott, szóval a legtutibb apuka lesz a környéken. :D:D

Eszti+Angi!
Naaaaagyon édik így együtt!!!! :D
Vannak még képek?

Anita!
Csak akad majd egy csini kiscsaj a környéken is!!! :D
Gáz, hogy így fáj! :( Azért ha elmúlt, menj el dokihoz.

Mariann!
Wow!! Eddig se volt kistermetű a fiad... :D Na, majd amikor egyik napról a másikra mászni fog, akkor fogsz nagyon nézni. :D:D

Babcika!
Nekem pl alig fájt, amikor megjött, pedig én göcsölős voltam előtte. Most nagyon enyhe volt! És rövidebb ideig is tartott. :) Szóval soha nem lehet tudni. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

babcika!
göcsölős=görcsölős. :D Már csak írnom kéne megtanulni....

Eszter
Kép
Kép
vok

Babcika: jól gondoltad te! :) Hát nem tudom, én már néha tényleg ott vagyok, hogy nem tudom eldönteni, meg vagyok-e elégedve a súlyával.. Most pl. biztos vagyok benne, hogy vissza fog esni, mert kevesebbet eszik.. De mindenki azt mondja, hogy mennyire kicsi.. Pedig 3 kg volt, és még csak 4 hónapos, de máris megduplázta a súlyát! Akkor nem kicsi, hanem nagy! Pedig szerintem nem is látszik rajta...

Angi: a képek hihetetlen aranyosak, nagyon jók!

emerci

Nagyon aranyos az új pár :lol:

miki: nálunk Timi észre se vette!

Merci :lol:
hát akkor nem is olyan pici Heni, jól elírtad :P

Vali :lol:
volt már a védőnő? milyen okosságokat mondott?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Eszter, nem ő látta a szülést, az Levente volt, a nagyobbik fiúcska :D

Natasa nagy nehezen elaludt, nem tudom mi volt vele, ilyenkor már javában szunyálni szokott, most meg csak nyöszögött

Edit, köszi a kocsi jól szuperál, baromi jó az automata váltó, szerintem már el se tudnék indulni egy manuális váltós kocsival. :roll:
Kertről teszek majd mindjárt képeket.
Anyukád jól van???
Nekem is van egy-két kajás képem, de ezeket akkor csináltam, mikor norbiztam két évvel ezelőtt.
Abból is teszek fel párat, én iyleneken éltem 5 hónapon át.
Az update-ról kérdeztetek megint múltkor, szerintem most annyira nem helyénvaló, bár okosan azért lehet csinálni, hogy a tej is tápláló legyen.
Én nem csinálom, látszik is rajtam.Az utóbbi 2-3 hétben rám is felugrott egy kilócska(az eddigi 5 mellé)
De majd ráérek csinálni, ha már normális kajákat eszik, és kevés lesz a szopi(mondjuk fél év múlva, ha addig kitart a tejcsi)
vas

A kaják:
Kép Kép
Kép Kép
Kép
vas

Nem tudtok valami jó könyvet, ami segít a hozzátáplálásban és a főzésben? Valami baba szakácskönyvre gondoltam.

KépKép
mariannka

Ildííííííííííííííííííí, ez nagyon jól néz ki. És most ez övön aluli volt, mert éhen döglök, de nem akarok csörömpölni, mert Benyó alszik.

Az utolsó előtti, a brokkolis cucc, na azt most nagyon bevágnám. :)
Vendég

A kert:
Kép Kép
Kép Kép
vas

Mariannka, én nem láttam még olyan babaszakácskönyvet, amiben egyszerű, de babáknak megfelelően ízletes kaják lettek volna. Amiket én találtam, abban olyan kaják vannak, amiknek az elkészítése tovább tart, mintha magamnak csinálnak, és abból köszi szépen nem kell.
De egy kis fantáziával szerintem jókat lehet majd kutyulni, mert először úgyis kutyulás az egész. Inkább az a lényege (én így gondoltam el), hogy mikor mit ehet, és azokat variálni. Főleg azokat lehet ritkán látni, hogy már 7-8 hótól bizony lehet zöldfűszert használni, fokhagymát, hagymát, szóval ezekkel már lehet ízesíteni. Én inkább ezekkel fogok variálni, színesebbé tenni főziket, papikat. :)

Most jól nem segítettem, de én tényleg nem találtam normálisat. :)
Vendég

Ildi, mi az a lila szörny a kertben????

Egyébként nagyon szép, ahol laktok.
Vendég

Mariann, én se szakácskönyvből főztem soha, macerás.
Azt csináltam, hogy pár kocka pipimellét lefagyasztottam kis adagokba,egy lábosba főztem brokkolit, répát, krumplit...stb, együtt megfőztem és összeturmixoltam.
Én mindig egybe főztem mindent(mármint egy lábosba), és mindegyikbe ment egy kis husi, ha már lehetett enni nekik.
Meg ha lehetett fűszerezni, akkor azok is mentek bele.

Eszti, a brokkolis cucc az főtt brokkoli, grillezett(vagy sült)hal, meg fokhagymás tejföl.Muszáj volt minden nap gusztán megcsinálnom, hogy legyen kedvem megint zőccséget enni :lol: :lol: :lol:
vas

Eszti, az egy polip, ami fújja a vizet, ha rácsatlakoztatjuk a csapra :lol:

Köszi a másikat. :D
Én tök szeretek itt lakni, mögöttünk már egy erdő van, tavasszal amikor nyílik az akác, annyira jó illat van, behalok tőle.
Egy baj van csak, hogy építkeznek még majdnem szemben velünk, és elég hangosak néha.De egyszer csak vége lesz.

Ilyen a polip egyébként(bár ez egy tavalyi kép)
Kép
vas

ismét vagyok :)

Eszti, Angi: szép kis párocskát hoztatok össze.Sose lehet korán ketdeni. :)

Eltitkolt baba: nekem volt egy kolléganőm aki egyik nap nem jött be és a fönök felhívta hogy mit csinál. Aznap éjjel lebebázott. Lanyok esküszöm egyáltalán nem látszott rajta pedig nem volt egy nagy darab nő. :roll: És valami 3kg-os babája lett.

Nem sütöttem se sütit se tortát, mert a szomszéd asszonyom az éjjel életet adott egy 3500 gr kislánynak és felhívtam apat aki mondta, h nincs egyáltalán munkája, hazajött és voltunk babalátogatoba. Nagyon ari baba. :D

Ne izguljatok, nem akarok tápit adni, de kivettük. Nálunk ezt ingyen adja az állambácsi.
Nálunk ez ugy müködik, h ha egyszer kiirták minden honapba kell kiirni, ugyhogy majd spájzolom.

Vas: Szia! Az én lányom még eladó :D
Szép a kert. A multkor mutattad, h van egy madárcsaládod. Mi van veluk?

Megyek mert lánykám ébredezik
Vendég

Meli, szia! :D
A madárcsalád, köszi, jól van, kikeltek a kismadarak
Ez egy múlt pénteki kép, azóta már kikelt az összes, olya kis csúnyák, kis kopaszok :D
Kép

Miért kapjátok ingyér a tápit????

vas

Köszi a tippeket a főzéssel kapcsolatban. Ez a mindent megfőzünk egy fazékban megoldás elég egyszerűnek tűnik. :lol:

Ildi: nekem is hasonló kajákat kell majd megennem. Amikor Norbiztál, Te ettél 3-as kódosat délelőtt? :oops:

Nagyon szép lett a kertetek, én is ilyen lakókörnyezetről álmodom. Egyelőre sajnos csak egy álom. :(

KépKép
mariannka

Mariann, én nagyon keményen nyomtam, 3-ast szinte nem is ettem.
Csak 2-es, meg 1-es kajákon éltem,ki lehet bírni.
Kenyeret csak teljes kiőrlésűt ettem .
Persze ettem szénhidrátot is, anélkül azért nem lehet hosszú távon élni.
Gyümölcsökben, zöldségekben van bőven.
Rengeteg salátát, csirkemellet, halat, sajtot(edami, mozarella), virslit, tojást ettem.

Sokaktól hallottam, hogy leállt az emésztésük a Norbi diétától, nekem nem hála isten.
Sőt, sose voltam rosszul, hasam se fájt, mindne oké volt.

Mostanra jobb a helyzet, azóta van egy csomó Norbis kaja,(puding, joghurt, túró rudi, kenyerek, lisztek, tészták....stb) meg már ebédet is hoznak házhoz, igaz, jó drágán, ennyiből már otthon is ke lehet hozni bármit. :D
vas

ke lehet= ki lehet :lol:
vas

Angi!!

Holnap lesz a ROBBIE WILLIAMS KONCERT!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
El tudsz menni??????
vas

Eszti, Angi: Nagyon szépek együtt a manók, látszik rajtuk, hogy jól kijöttek egymással :) Lassan készülhetünk a lagziba is? :lol:

Babcika: Drukkolok nagyon, hogy este jó hírekkel gyere :) Kaki nálunk is ma még csak 1x volt, el sem akarom hinni :o De mivel azt még 9 körül produkálta, valszeg nem ússzuk meg ennyivel :?
Viszont nem tudom mit ehettem, vagy ihattam, de tökre be vannak durranva a cickóim, még fájnak is kicsit. Asszem ma jól megtömöm Gizit, elvégre holnapután csütörtök :roll:

Ildi: Felajánlod itt a fiad egy ilyen playboy fotó után??? :) Aztán majd csak csodálkozol, hogy hajbakapunk érte :wink:
Nagyon szép a kertetek a kajcsi meg hiába update-es, nagyon gusztaaaaa. :) Én is megéheztem tőle, pedig nemrég toltam le az ebédemet :?

Merci: Sztem egyáltalán nem kicsi Heni. Nem kell nekünk a 8 kilós fiúkat utánoznunk. A mi lányaink csinik, már most vigyáznak, hogy el ne hízzanak. :lol: Ne törődj azokkal, akik ilyet mondanak.

Petri: Csak csütörtökön jön a védőnő, nem tudom lesz-e miről beszámolnom. Elvégre én nem akarok tőle semmit, ő meg szintén láthatja, hogy minden rendben velünk :)

Mariannka: Én valamikor ezt találtam, de még nem néztem meg, hogy mi van benne. Esetleg kuksizz bele, hátha ilyenre gondoltál:
http://freeportal.hu/babakonyha/

Amúgy tényleg nem kell nagy ügyet csinálni ebből a főzőcskézésből, ahogy Eszti is írta, kezdetben csak összekutyulod, amit már ehet a gyerek. Nem is tudom, miért hívják azokat a kajákat főzelékeknek? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csak kapizsgálom azért irta fel a tápit, mert gondolja, h nem elég a tejcsi h egész nap cicin lóg a gyerköc. :roll:

Ildi: nálunk ha megszültél minden honapban ad az allambá' 8 mill lejt= kb 60000ft -ot gyermeknevelésre 2 éves koráig.+ha nincs tejed akkor minden honapban 4 doboz tejpot egyenként 600gr.

Szoval ilyen adakozó az allambá :lol:
Vendég

Vas: köszi az infokat. Én anno ettem 3-ast is, de csak délig. Monduk így havi 2-3 kiló ment le. Most durvábban akarom majd csinálni, mert naggyon le kellene fogyni. Ilyen túlsúllyal nem merném bevállalni a következő terhességet.

KépKép
mariannka

Vali: köszi a linket.

KépKép
mariannka

Ildi, istenien néznek ki ezek a kaják, meg bírnám enni őket. Nálam is a brokkolis a bafutó! ;)
A házatok is nagyon szép, gyönyörű a kert! És tök jó a lila polip is! :D

Mariannka, én sem tudok semmi jót mondani, bár én még nem is néztem a könyveket, csak 2 hónap múlva szeretném kezedeni a hozzátáplálást. Van Farkasházi Rékáék receptkönyve babáknak, azt nézted már? Másról még nem hallottam, de majd nézelődöm..

Vali: köszi a bíztatást, megnyugszom. Igen, ők aztán vigyáznak az alakjukra :lol:

Évi: még akartam kérdezni, hogy mit csináltál a lefejt tejjel? Később odaadtad cumisövegből? Mert Heni azt még nem hiszem, hogy elfogadná, meg nem is akarom.. A barátnőm lánya úgy szokott át a cumisüvegre, hogy egy időben abból adta neki a tejcsit, utána meg nem volt hajlandó elfogadni a cicit...

emerci

bafutó=befutó :D

emerci

Ildi: A koncertről jut eszembe ... Oli apuzza még RW-t mikor meglátja? :lol: :lol: :lol: (Valami ilyesmire emlékszem még régebbről)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hozzátáplálás: A Valiféle linken van egy táblázat, amivel én nagyon nem értek egyet több ponton. De itt egy másik cserébe: http://otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: