Mónika!Az anyatej 88% a víz és olyan összetételű hogy a kisbaba teljes szükségletét fedezi.
Én nem adnék vizet, teát sem, hiszen akkor avval fog megtelni a gyomra, tehát kevesebbet fog szopni vagyis nem kapja meg a szükséges kalóriamennyiséget (plusz a mellnek is hiányozni fog a tejtermeléshez szükséges inger).
Ha úgy érzed, hogy szomjas Dóri, tedd mellre és meglátod, rövidebb ideig fog szopni (hiszen szomjas), mert az első tej különösen jó szomjoltó.
Persze ez az én véleményem, én így tennék, így tettem, nekem /nekünk bevált -mások biztos mondanak mást, ez a gyereknevelés, táplálás már csak ilyen.
Velünk minden okés. Túl vagyok egy tejparán, még én is.

Londika nem nagyon akart enni, nem tudtam miért, amikor van mit bőven, de az lll és a nyugalom ráébresztett, Londika "finnyás" csajosz, menzesz előtti napokban sztrájkol. De túléltük, és 15 nap múlva 6 hós és csak tejcsis -néztek is már rám páran mintha a marsról jöttem volna, nagy füleim és gülü szemeim lennének-! 5 hós méretek: 6,33 kiló és 64 centi -hosszra gyúrunk!

-
Múlt héten voltunk a szikin, barátnőmmel (1kislánnyal), meg a hugommal és Rubencsikkel, meg a csajaimmal. Irtó jó volt, rájöttem, Lottónak semmilyen félelemérzete nincs a vízben.
Újabban lakás helyett házat szeretnénk venni inkább, megyek is déliaprózni, telcsizni, amíg hagynak a lányok.