Sziasztok!
Julcsi, nagyon jók a képek! Micsoda birkózás!
Még messze járunk a kajakiváltástól, lehet valamit rosszul csinálok. Mondjuk tegnap nem is kaptak barackot, a Marci pöttyei miatt. Egyébként már alig látszanak. Tényleg nem mostam meg a szőrét a baracknak

, gondoltam, úgyis meghámozom. Mit tesz a rutintalanság, ezután jobban figyelek.
Edit!
Sajnálom, hogy ennyit szenved Virág a fogacskákkal, talán a többi már nem lesz ilyen vészes. Én olyat szeretnék, mint Mártiéknál Szonónak. Persze nem kívánságműsor.
Milupa HA pép boltban kapható vagy receptre?
A hordozónk egyforma Graco, a huzat színe és mintája viszont más. Használtan vettük, először az egyiket, és utána ugyanolyan márkát kerestem párnak. Soha nem szoktak kaja közben elaludni, ezért is fényképeztem le őket. Felváltva büfiznek, mert míg az egyiket pelusozom, a másik már eszik, így ő elöbb végez. Kaja közben nem nagyon szoktak büfizni. Benyomják mindet, aztán utána.
Márti!
Nem zúdítasz ránk mindent, vagy ha igen, tedd azt! Azért vagyunk. Jó, hogy negatív lett a teszt. Persze így a biztosabb, hogy megjött. Tavaly ilyenkor én teszteltem egy negatívat, miközben már két baba volt a pocakomban.
Egyébként pont ma egy éve, hogy megtudtuk, valaki lakik odabent. (Először csak egyikőjükről tudtunk.)