A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Újra van egy lányom, jó volt nélküle a hosszú hétvége, de azért már nagyon hiányzott. Tegnap este kedveskedett is nekem egy kis hisztivel. :lol:

Indi! Pedig a B.taxival akartunk menni a reptérre aug.5-én, de ezek után lehet írok nekik egy e-mailt, hogy elmehetnek a sunyiba.

Akarok venni Grétinek egy autósülést Szolnokra, de csak valami egyszerűbbet és nem 70 ezerért. Ki is néztem a Kismamában, hogy a Mária nagykerben van akciós 9-18 kg-ig való Remi 10 ezerért. Vasárnap el is mentünk. Kérdezem az eladót, azt mondja, nekik ilyen nincs és nem is volt. Mutatom a hirdetést. Ja, ez elírás, csak 0-18 kg-ig van, és mutatja is. Persze az ár sem stimmelt, sem az eredeti, sem az akciós. Mondom neki, hogy attól még, hogy semmi nem stimmel, megkaphatjuk az akciós áron. Hát, valószínűleg nem, mert csak júli 15-ig akciós. Persze a hirdetésen ez sehol nem szerepel. Na, mindegy, levette, megnéztük, rárakta egy ülésre és bekötötte. Halljátok, hihetetlen, hogy ilyen gagyi dolgokat egyáltalán gyártanak. A biztonsági öv alsó részét csak be kellett akasztani valahova, a felső részét meg egy kis gyűrűn áthúzni, ez az ülés rögzítése. Szörnyű.

Remélem mi is el tudunk menni holnap Den-ékhez, jó lenne találkozni veletek.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Végül nem mentünk moziba, kitaláltunk mást, és igazából nem volt semmi extra jó film.

A Da Vinci kód film nekem nem tetszett én előtte elolvastam a könyvet, az nagyon jó volt, ahhoz képest a film semmi izgalmat nem tudott visszaadni.
lindicita

B éppen takarit a morzsaporszivoval :lol:

Deni,
biotorta kész is van :D

Indi,
Hmm, érdekes, amit Somárol irsz... tényleg tud furán viselkedni, de sztem csak kissé tul extrovertált.
és miért gondolod, hogy felületesen olvassa el, amit olvas?

Votiv,
igen, amikor az egyetemre jártam, a csop.társam volt :) Mindig jol megmondta a magáét a tanároknak :D
Amugy én nagyon birom, hogy ennyire öszinte és felvállalja a véleményét. A Nök Lapjás irásait nagyon szeretem, csupa értelmes tanácsot szokott adni.
azért szexinek én sem mondanám. most már elolvasom ezt a cikket, hátha én is kiakadok :lol:

KépKép
fibi

Lindi,
jo hogy irod az üléses sztorit, mi is pont most akarunk venni mégegy autos ülést (vmi occsobbat), hogy legyen a férjem kocsijában is, mert örökké probléma a hazajutás Bp-röl, ha az én kocsimmal megyünk Gödöllöig. akkor 10ezerért ne is nézzek?

Deni, Ti hol is vettétek?

KépKép
fibi

Gabi :) Egész évben nyaralás :D Mi is így éreztük, amikor beköltöztünk a saját kuckónkba...

Lindi :) Nálunk épp most nyomja a nagyfiú a hisztit :evil:

Fibi :) Porszívó: Hogy Bálintod milyen ügyes!! :D :D Az ülést mi az Auchanban vettük, lehet, hogy ez is gagyi, mindenesetre nem is olyan könnyű ki-be szerelni, csak a páromnak sikerül. Nem vmi márkás izé, de a Brendon is forgalmazza, csak másfélszerannnyiért...
denizsa

Fibi, ha nem akartok minima egy huszast rákölteni, akkor böngéssz használtat a neten. sztem 20 fölött kezdődik a minőségi kategória. de azért érdemes megnézni a hiperekben is, hátha van akciós (nem olyan akciós, mint Lindi akciósa :evil: )

Lindi! én a helyedben ezt szépen röviden megírnám a fogyasztóvédelmi felügyeletnek! a neten rajta is van az emailcímük. az akciós prosit/weboldalt meg csatolnám hozzá. nekem 2 nap múlva visszajeleztek, hogy felvették a kapcsolatot az álakciózóval (én esetemben Auchan), egy héten belül pedig Auchan rémülten kijavította a hibát...

Indi: "Soma jól énekel"-ről az jut eszembe, hogy mai napig poénkodunk itthon arról, hogy mikor az előző megasztárosokkal fellépett, a Bananarama Venus c számát énekelte, ("Ájm jor Vínösz, háháúúúú") hű de ijesztő volt! :D és mindenkit lesodort a színpadról :lol:
egyébként az szimpi benne, hogy nem parázik az alakján, csak kissé túlzásba is esik azzal a 3F-fel :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv :) akkor kiegészítem: Soma jól énekel - jazz-standard-eket - legalábis régen én nagyon bírtam. Egyébként Megasztár előtt nem volt vele bajom, extrovertált és tele önbizalommal - ez nem feltétlenül baj. Azóta kcisit megváltozott a véleményem róla :) De azt én is bírom, hogy nem nyavalyog a - nem kicsi - súlyán.

Fibi :) lelki-szellemi dolgokról nyilatkozván sok nagy hülyeséget mond sajnos - és ezek többnyire a felületes olvasás következményei.

Lindi :) aranyos vagy, de inkább ne írjál mélt. Én szeretném az egész dolgot elfelejteni - és végülis a taxisok nem tehetnek róla, hogy egy ilyen link tróger a főnökük...
És pocakocska hogy van?

Deni :) Mását nem érem el, van róla híred?

indianyo

csajszók,

1. Kérdés: PAMPERS
volt mostanában valami változtatás a pampersnél? mert vettem egy olyan zacsival (a szokásos 4+ból), ami kb fele olyan vastag és fele olyan nedvszívó, mint az előző csomag ugyanebből. még a ragasztócsíkja is keskenyebb, és nem is a szokásos állatkák vannak rajta, mint Tigris, kutya, cica stb, hanem hernyó, maci stb. és eddig az "alapminta" leveles-indás cucc volt, most meg felhőcskés. de a lényeg, hogy ezt az "újfajtát" a gyerek simán letépi magáról, BODYBAN is! vagy csak melléfolyik a pisi :evil: eddig nem volt ilyen bajunk, most jó bosszús vagyok :evil: emiatt ma löttek a du-i alvásnak is, tegnap még éjjel is fenn volt, mert átázott :x

2. kérdés: LEPEDŐ
nálunk ez fogyeszköz. a Kikában vett pamut gumislepedők szanaszét szakadtak a varrás mellett. pedig sosem mostam magas hőfokon, csak ennyire gagyi volt a termék. tudtok nem túl drágán (a brendonos 2000ft alatt) extra strapabíró lepedőt kiságyba? mondjuk vászonból?

3. kérdés: HOLLE PEHELY
kinek ajánlhatok fel egy doboz Holle bio tönköly-zab-és-árpa babapelyhet? gluténes, ezért 6 hó fölött javasolt, de lehet táppal pépesíteni, vagy gyümölcs-zöldségpéphez adni, nagyobbacskáknak tejjel kásává varázsolni. natúr ízű, tehát bárhogy ízesíthető, és nem kell főzni se. ja és augusztus végéig jó (nekünk már van egy fél zacsi bontva, és ennyi idő alatt tuti nem termeljük be még ezt is). holnap elvinném. szóval?

ja és még egy kérdés: BI(TRI)CIKLI?
már sokszor mondtam, Isti megőrül a biciklikért. a "rendes" kismotorok már nem is érdeklik. vennék neki kisbiciklit, vagy triciklit, de érdemes-e egyáltalán, mivel nem is tud pedálozni? persze láttam olyat a neten, aminek kiiktatható a pedálja is, csakhogy 18e ft volt. és nem növi ki hamar a triciklit? nem kéne inkább várni egy kicsit, aztán meg már pótkerekes biciklit venni neki? vagy inkább nézzek gokartot? még azt csípi. közben lassan végetér a nyár :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv!

Pedálozni még nagyon sokáig nem fog Isti.baromi bonyolult dolog nekik.Szerintem vagy a 18 ezrest vedd :lol: vagy nem tom.
20170114224602

Itt vannak jó autósülések használtan,na nem 10 ezerért de ezen nem szabad spórolni:
http://www.piachalo.hu/index/pc.view/19194
20170114224602

Fibi! Én pont azt mondtam Petinek, hogy inkább veszek használtan valami márkásat és egy kicsit kopottat, mint újat, de sz@rt. A mostani ülésünkkel nagy szerencsénk volt, azt Zsebitől vettük, szinte újonnan és pont féláron (Römer King, nagyon szuper). Most adtam fel hirdetést,e gy csaj már írt is, van neki egy COSCO eladó (9-36 kg), 15 ezerért. Erről a márkáról tudtok valamit? Állítólag a Minimanóban 29 ezer az ára.

Votív! Első gondolatom nekem is ez volt, mert fölöslegesen szeltük át érte a várost. De tényleg olyan hihetetlen volt, hogy az égvilágon semmi nem stimmelt a hirdetéshez képest. Csak azért nem foglalkozok vele, mert ha stimmelt volna se vettük volnameg, annyira gagyi volt.

Nekünk van egy kisbiciklink, apukám vette, 8 ezer körül volt, Gréti nagyon szereti. Egyelőre nem tudja hajtani, de van rajta lábtartó, amit később le lehet szerelni. És én tudom tologatni, de ha megunja a kisasszony a bringázást, ő is tudja tolni. Mindjárt keresek róla képet.

Indi! Pocak rendben van, mintha nem is lenne. Unokatesóm 3 nappal előttem van, de ő a második héttől, azaz mostmár 8 hete reggel-este hány, és napközben is rosszul van. Csütörtökön megyek dokihoz, utána meg remélhetőleg hamarosan uh-ra is.
Jó, nem írok mélt, de azért ez így durva, hogy így tudják csak produkálni az olcsó árakat, mert könnyen lehet, hogy nem te voltál sem az első, sem az utolsó a sorban.
lindicita

Itt a két bringás kép:

Kép Kép
lindicita

Indi!

Főnököd extra gáz! :twisted: Ilyenkor tényleg úgy érzi az ember, hogy tennie kell valami, de én megértelek, hogy most a nyugalmad fontosabb!!!
És klassz, hogy ilyen gyorsan regenerálódtál :wink: :lol:

Gabi!
Azért gondolom az új ház kárpótol a nyaralásért :wink: Na és egy új Ikejás konyha, meg sütő-főző csodagépek! Na és a Dunakanyar!!! Szóljatok, ha meguntátok, szervezhetünk cserenyaralást :wink: :lol:

Votiv!
Lehet megér nagy pénzt is egy tricikli, hátha lefárasztaná Istit :lol:
Én valamelyik héten kaptam a Pamperstől valami reklámanyagot, hogy velemi új pelenkájuk van, olcbb is, mint a régi. Én eddig sem szerettem, úgyhogy ezt sem próbáltam ki. Nem lehet, hogy véletlenül ezt vetted?

Szerintem Soma mmatt is azért fogják megvenni az újságot, mint Cini miatt, mert annyira extrán ronda. Persze ez csak az én véleményem!!!

kocsiülést szerintem is inkább használtan vegyetek, de valami jó minőségűt. Bővebben azért nem szólok hozzá a témához, mert annao, amikor írni kezdtem, ezzel égtem be, megbántottam valakit (már nem is tudom kit :oops: ), mert leszóltam az akkor kuponakciós ülést. :?
zuzmo1

Indi! Az én főnököm is egy nagy genyóláda volt anno, mikor kiderült, hogy babát várok. Sajna megtehette, mert fele pénzem hivatalos volt, fele meg nem, így azt ide sem adta a végén, de azt a 100 ezret azóta már bőven visszafizette nekem, és hát Lúdas Matyi is 3x szívatta meg Döbrögit, nekem meg most jön a második húzásom, ugyanis ketteskével IS táppénzre megyek, aminek az 1/3-át neki kell fizetni. :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Voltam ma dokibánál, minden rendben, megnyugtatott, hogy szerinte semmi akadálya annak, hogy fürödjek a Balcsiban, szó szerint azt mondta, amit nektek is írtam, hogy ami csak jól esik. 8) Lehet, hogy ha nagyon meleg lesz, akkor megmártózom!
Az AFP-m rendben. Nagyon kedves volt! És az előző vizsgálat óta, ami több, mint 1 hónapja volt csak 1 kilót híztam! Nme hiszem el! Akkor lehet, hogy levegő van a pocakomban :?: :lol: Azt mondta az asszisztens nő, hogy csinos vagyok. Én meg amilyen gyarló vagyok, el is hittem neki :lol: Az élet apró örömei :wink:
zuzmo1

Lindi!
Ez a járgány csúcsszuper! Van fiú színben is? Gondolom, Votiv sem szeretne Istinek ilyen színűt, nehogy a nemi identitása rossz irányba fejlődjön 8) :wink:
Én még nem hallottam COSCO ülésekről!
Egyébként amikor ülést néztünk Bazsónak, néztem a Brendonban Ramatti ülést is, asszem 29 ezer volt, és volt töréstesztje is! Az eladó is mondta, hogy az olcsóbb ülések közül ezt ajánlja. Bár azért ez sem olyan nagyon olcsó!
zuzmo1

zuzmo1

Helló!

Képzeljétek ma vezetésen azt mondta az oktató, hogy alakul a dolog. :D Lehet, hogy tényleg megtanulok vezetni? Először olyan nehéznek tűnt...de most már kezdem érezni. 8) Úgyhogy vigyázzatok, mert már nem sok van hátra a rutin vizsgáig és ha azon átmegyek, akkor...jobb, ha bezárkóztok! :lol:

Indi

Hát kiábrándító a főnököd, de jó ötlet ha Votiv pasija, úgy lépne fel, mint az ügyvéded, lehet, hogy megszeppennének.

Soma pedig biztosan nagy siker lenne, pont azért, mert annyira különbözik az általában ilyen újságokban szereplő csajoktól.

ruz
ruzicsky

Zuz, hát ez a kis "süveg" haláli!!! :lol:

Lindi, naggyon baba! ilyen szuper canga nagyon jó lenne Istóknak, és az ára is okés. már csak az a kérdés, vajon lehet-e a fővárosban kapni, meg hogy van-e fiús dizájn :D bár engem tökre nem zavarna a rózsaszín, Isti olyan pasi, hogy ez tuti nem befolyásolhatja a nemi identitását :D
egy ideje fürcsi után rohan be a hálóba, befekszik az ágyba az apja helyére, kezébe a távirányító, és kapcsolgat :lol: mikor először láttam, az jutott eszembe, hogy jééé, tudok klónozni! :D

votiv 8)
votiv

Csókolat mindenkinek, köszecs az együttérzéáért, úgy tűnik, holnap mégis megkapom a fizetést, az egyik taxislány valamikor estefelé elugrik vele - már nála a pénz. :)
És aztán jól felejtsük el ezt az egész kakit. És soha többé nem dolgozom szerződés nélkül.

Lindi :) Döbrögi- ez jó :) adj neki :wink: HJa holnap mindketten tudunk Bélintolni, akkor majd jól kikérdezlek a víztisztítókról, engem ez a téma nagyon izgat.

Votiv :) bicajozás pedálozással csak úgy 4-5 éves kor körül lesz aktuális, úgyhgoy most még nem ez a fő szempont, de szerintem Isti most még úgyis csak tologatná a bicajt... egy kis tricikli ilyen kapaszkodóval, mint Gréti szuper járgánya - biztos tetszene neki.

Zuzmó :) bár már egy hónapja, hogy láttalak, de gész biztosan még most is nagyon szép vagy - sőt. Szeritnem a kismamáknál nincs szebb. Még LC-nek is megbocsájtottam, hogy időnként kötözött sonkának öltözik, annyira sugárzott.

indianyo

Indi!

Johi féle marhaepés szappan az mire is jó?Mindenféle foltot kiszed?

Jucus
20170114224602

Votiv!

Klónozás! :lol: :lol: :lol:

Indi!
De jó, akkor megoldódott a dolog. És hogy sikerült jobb belátásra téríteni? Még ott tartok, hogy megfenyegetett :shock:

Ruz!
De ügyes vagy! Remélem, nekem is menni fog a dolog!
zuzmo1

Zuzmó :) ez óriási, ezentúl ide klikkelek a pipitipire, ha rossz a kedvem, és Dominót is megfenyegetem :lol:

Ruz :) szerintem óriási dolog megtanulni vezetni és biztosan nagyon ügyes vagy! Én soha nem tanultam, csak nagy-nagy tisztelettel nézek mindinkit, aki egy ilyen járművet el tud kormányozni.

Votiv :) Isti és a távirányító :) és nézi is a tévét vagy csak a távi érdekli?

indianyo

Csajok!
Én nem tudom ki az a Wer, és, hogy miért írta, amit írt délután, de nagyon jól tette, mert rögtön eszembe jutott, hogy a riporter-barátném szólt, hogy mostanában lesznek a talin készült riportok leadva a "Vendég a háznál"-ban :)...szóval ha tudjátok hallgassátok (Kossuth rádió, minden nap 13 órától)

Lehet, hogy ma is volt épp egy talis riport, és Wer ezt hallotta?????? :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus :) folttisztító, igen, de kényes anyagoknál a folttal együtt a ruha színét is elveszi, tehét inkább fehér és világos anyagokra való - mondjuk abrosz, póló és pelenka akad bőven :lol: CSak pálma- és kókuszzsír, marhaelpe és klorofill van benne, tehát semi káros anyag. Nekem nagyon bejött eddig.

Zuzmó :) Hát szerintem a kollégái meggyőzték, hogy jobb fizetni. Szerencsére nem hívott vissza, mert a hátam közepére se kívántam. Jó ez így.

indianyo

Indi, a távirányító volt az első dolog, amiért elindult kúszva :D most már teljesen tudatosan kapcsolgat, nézi is, de mindent csak pár másodpercig. néha rajzfilmet már 1-2 percig is. pl. a gyalogkakukkon ott ragadt egész sokáig, teccett neki a bípbíp :lol:
rádiót is ügyesen kapcsolgat, kiválasztja a neki tetsző zenét :D 8 hósan már beastie boysra nyomta :D most nagy kedvence a Bigszitilájf (mattafix), még tapsikol is hozzá :D és valamiért Madonnát is csípi, tetszik neki a hangszíne :D

nagyon örülök, hogy kifizetik a jussod, pedig már izzítottam apafejt, aki utóbb azt mondta, én jelentsem fel csak őket, ha te nem szeretnéd :roll:
na persze én is nagy feljelentő vagyok :oops: 8) :P

Zuzi, hát ez a pelenka nem volt olcsóbb :? de a csomagoláson se jeleztek semmit, ezért vagyok nagyon pipa! :evil: egy mérettel kisebb gyerekre még talán csak jó lenne :roll:

votiv 8)
votiv

Bogárka, próbáltam múltkorában visszakeresni a riportokat, de valahogy nem találtam oda a weboldalon. mit csinálok rosszul?

megnéztem Wer korábbi hszeit, és néha beszór ilyeneket a topikokba, hogy "Nos?"
szal nem egy bőbeszédű csaj :D még ha hallotta is az adást :lol:

és hogy vagytok? Petra? Doni szalad már?

votiv 8)
votiv

http://real1.radio.hu/kossuth.htm - ha iígy nem jön be, akkor
www.radio.hu, ott a Hangtárat kiválasztani, majd Kossuth műsorára kattintani és a Vendég a háznált klikkelni.

Bogárka :) de jó, hogy szóltál, tényleg úgy van, ahogy gondoltad. Teljesen elérzékenyültem, képzeljétek el, mi voltunk a rádióban! először én, aztán Lindi, majd Pirus - név nélkül.

Jaj, annyira idegen volt a hangom, csak abból ismertem magamra, amiket mondtam. - a 4 hetes kisfiamról meg az anyaságról...

votiv :) köszönöm az összes törődést :) ne jelentsünk fel inkább, én olyan rosszul érzem magam ezektől - inkább felejtsük ezt el aztán próbálok legközelebb okosabb lenni.

indianyo

Votiv:) Jaja, na most te is nemesek letél, bocsi :oops:

indianyo

Hallgatom még, most épp Bogárka beszél :)

indianyo

Indi :) De jó, hogy megkapod a manit! :) (Mondjuk kicsit szomorú, hogy már annak is örülünk, ha megkapod, ami megillet...) :? Másáék ma jönnek haza, ha minden igaz, és így jönnek holnap a talira is, legalábbis remélem, mert többek között ezért lett ez az időpont :wink: Nekem mondta, hogy inkább sms-t küldjek, mert néha elég rossz (vagy nincs is) térerő, de sztem most már tudsz beszélni is vele, próba, cseresznye

Ruz :) Ügyes vagy, gratula!!

Zuz :) Nagyon szuper, hogy minden oké, dokibá is aranyos, és már tényleg nagyon ismered :) Én is rég láttalak, még csak akkor kezdett domborodni a pocid, azóta már bizti sokkal nagyobb, és ne aggódj a súly miatt, ez nem kövérség, hanem terhesség és a legszebb gömbölyű dolog a világon! :wink: :D

Votiv :) Isti és a távkapcs. :lol: Vajjjon kitől tanulta? :mrgreen:

A riportról már megint lemaradtam... de most már mindegy, megyek aludni. Jóccakát mindenkinek!
denizsa

Jo reggelt :)

Csajok, köszi a tippeket autosülés ügyben, az aproneten találtunk 13ezerért, megnézzük délután, hátha Deniéktöl azzal tudunk már hazajönni :)

Deni,
kicsit késni fogunk sztem, mert csak B ébredése után indulunk. mégis hévvel megyünk, és azon nem biztos hogy el tudna aludni...

Zuzi,
milyen üres DVD-t vigyek a filmért cserébe? +R vagy -R-eset?

Lindi, Macs,
Ti jövö héten nem néztek ki Szolnokra a gitármánia táborba? mi egész héten ott leszünk :wink:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Bocsi, hogy alkalmatlankodom, de talán jó ötletet tudok adni. Anno Indi (szia!) miatt benéztem hozzátok, és azóta többnyire olvasgatlak is titeket, ami nagyon jól esik. Irigykedek is, de én nem ott szültem (fehérvári vagyok), tehát csak olvasgatok.

Most viszont szeretnék egy tippet adni: látom, hogy ülést kerestek. Nekem a harmadik babócám a picur, tehát pár ülést már vettem, de most rátaláltam a -szerintem- igazira. A márkája Pierre Cardin, és én 17 ezer forintért vettem, a Régio/Mega Toys-boltokban lehet kapni. Ez egy olyan ülés, aminek van saját öve, aztán ha azt kinőtte a gyerkőc, az autós övvel is használható, aztán pedig szétszedhető, és ülésmagasítóként is funkcionál. Tehát kb. 8-9 hós kortól egészen addig használható, amíg kell valami a gyerkőc feneke alá. Állítható a fejtámla magassága, nem tekeredik (!) az öv (rengeteget bosszankodtunk ezzel a többinél) és nagyon jó anyaga van, szerintem bizonyos mértékig mosható, és nagyon strapabírónak tűnik. A színei is tetszenek, többféle kombinációja van. Én mondjuk nagyon szeretem ezt a márkát, a nagyfiam /8éves/ kapott egy PC babakocsit, aztán a nagylányom /5éves/ is végig azt használta, és most a pöttöm is nyüstöli, és tényleg semmi baja. Most csak azért vettünk egy (szintén PC) kocsit, mert az esernyőre csukható, és befér a kicsikocsiba.

Nem vagyok érdekelt a márka éltetésében, de annyirajópofa ez az ülés, hogy gondoltam szívesen ajánlom nektek, egy mustra erejéig.

Mégegyszer bocsánat a zavargásért.

Sziasztok
Zsuzsi
zsugyu

Juc!
én azért nagyon kíváncsi leszek Soma testére :), azok után, hogy a külsőleg jónak látott C.Zeta Johnest egyszer volt szerencsém derékig érő mellekkel látni, már semmin nem csodálkozom. :)
Soma ráadásul régebben nagyon közönséges volt, ami visszataszító számomra. (lehet, hogy most is az, csak nem látom)

Indi!
lehet, hogy nem jössz??? :( ha jössz, hozd légyszi a törcsit, ne feledd! én is cukrászdai sütit viszek, szülinapra az dukál :)

Votiv!
írjál a Proctornak Pampers ügyben, elég gyorsan válaszolni fognak! én is ezt tettem anno.
én örülnék a pehelynek :), úgyis ki akartam próbálni és vinni a nyaralásra ilyesmit.
ancsipancsi

ja, és tegnap csöngött a tévében a telefon, Lencsi odatette a kezét a füléhez és azt mondta: HAÚ!

és miután nagyot nevettünk és dicsértük, még többször megismételte.
ancsipancsi

Sziasztok!

Hát sajnos nem megyünk ma Deniékhez, mert Bendinek kötőhártya gyulladása van. :( Kaptunk rá B betűs szemcseppet, remélem használni fog.

ruz
ruzicsky

És szörnyű anya vagyok :(, mert már két napja láttuk, hogy piros a szeme, de csak ma vittük orvoshoz...:(, de először azt gondoltuk biztos csak nagyon megdörzsölte, mert ha álmos mindig dörzsölgeti a szemeit...de remélem, mostmár meggyógyul hamar.

ruz
ruzicsky

Ancsi :) Hogy Te miket látsz!? :mrgreen: Lencsinek gratula a telefonáláshoz!!

Ruz :) Bulást Bendinek!!! Kár, hogy nem jöttök :( remélem mielőbb meggyógyul B. szeme!!!

Mindenkinek aki jön: a hátsó nagykapu nyitva lesz, a felső reteszt kell csak arrébbtolni és már bent is vagytok, no para, kutyuk be lesznek zárva :wink: A babakocsik maradhatnak bhol a kertben, mi meg az emeleten lakunk, tortázás ott lesz, aztán mindenki választhat kedve szerint udvari vagy benti játszóteret :D Szeretettel várunk Titeket!!!
denizsa

Denizsa!
jó, hogy írtad a kutyákat, mert... :)
megyünk Zuzmóval együtt, hogy megfogjuk Bálint fülét! :lol:

nekem is megjött az Üdülési csekkes levél. ami gáz, hogy lehet, hogy 1 hó múlva már nem itt lakunk, és ide küldik majd a csekkeket. most hívtam a postát, 3 hónapra 2400-ért kérhetek levélátirányítást.
ancsipancsi

sziasztok!
Ma reggel bevillant, hogy mintha valaki írta volna, hogy küldjem el neki is Deniékhez a címet, és én jól elfelejtettem. :oops: De Deni biztos elküldte neki, ugye Deni???? Vagy csak megint álmodtam az egészet :?: :roll:

Votiv!
Én egyszer selejtes pelenkát vettem, két megapakkal. nagyon felhúztam magam, egyből telefonáltam is, és meg sem kellett mozdulnom, futárral küldtek két jó csomagot, sőt, a selejteset sem vitték el, csak 5 darabot összesen, és egyébként az is használható volt 8) Egy telefont megér!

Ruz!
Dehogy vagy rossz anya!!!! Ez teljesen természetes! nme lehet minden aprónak vélt dologgal dokihoz rohanni! A lényeg, hogy most kaptatok cseppet, és Bendi hamar meg fog gyógyulni! Azét azt sajnálom, hogy nem jöttök :cry:

Ancsi!
Lencséd olyan nagy beszélőgép lesz, mint Beet Lillusa! Korán kezdi a lány! :D
zuzmo1

Fibi!
Nem kell cserébe semmilyen dvd! Majd egyszer visszaadod és kész! És ha nem , az sem tragédia! :wink:

Ki lehet ez a titokzatos Wer???????????????? Fedd fel magad :!: :lol:
zuzmo1

Zuzi,
már megvettem :) szal +R vagy -R? :D

KépKép
fibi

Maaaacs,
merre vaaagy?? jössz ma??

KépKép
fibi

Fibi!
-R. De tényleg nem kellett volna! :)
zuzmo1

Zuzi,
okés, megnyugodtam :D na, megyek készülödni :)

KépKép
fibi

Zuz :) Azt hiszem küldtem mindenkinek, aki a topikon vagy mélben kért.
Fibi :) Macs-nak is küldtem címet, leírást, elvileg ők is jönnek (bocs, hogy belekotyogok, csak ha akarsz hozni neki vmit, akkor sztem lehet).

Ancsi :) Akkor érdemes mielőbb befizetni az önrészt, hátha meglesz addig és kiküldik, mielőtt költöztök :?
denizsa

Deni,
nagyon jó bulit kívánok nektek!!!! :D Egyetek-igyatok, beszélgessetek sokat!! :)

Ruz,
Bendinek jobbulást :)

Ancsi,
nagyon ügyes lányod van, mostantól dugdossátok a mobilt, mert eljött a mobilgyilkolászás - más néven telefonálás - ideje :D Dóci csak apja telefonját vágta tönkre, de azt alaposan, ki is kellett cserélni... én ügyesebben rejtegettem előle :D

Zsuzska,
nehogymár elnézést kérj, tökjó, hogy megosztottad velünk a tapasztalatod és a tippet is köszi!!! :)

Indi,
akkor pénz a láthatáron, lehet, hogy megijedtek tőled!

Fibi,
szerintem a szteroidos kenőcs 1-2 alkalommal biztos nem árthatott!

És annyit beszéltetek itt a szamosmarcipán tortákról, hogy ma álmomban rendeltem egyet, és még kóstolót is kaptam, és tényleg marha finom :mrgreen:

Tegnap voltunk először sétálni a picurral, nagy érdeklődéssel szemlélte a szemhéjait belülről, ma is végigaludta az egészet, tartsa meg a jóisten a jószokását :mrgreen: Dóci hazafelé mindkétszer nagy hévvel tolta a babkocsit, nekem csak kormányoznom kellett :)
Marci éjjel brutálisan összesz*rta magát (bocs de erre nincs jobb szó)... KÉTSZER... szóval éjszakai program a ruhacsere volt, még szerencse, hogy egyébként aludt :)

vera
kisün

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint nem reagálok senkinek semmire, de megint napok óta nem volt időm Babanetezni!:(

Den!

Timi most aludt el, így nem valószínű, hogy odaérünk hozzátok 3-ra! De ha mégis ma kivételesen kevesebbet aludna, akkor megyünk!

Egyébként meg le vagyok törve, mint bili füle! Párom felmondott egy biztosnak látszó melóért! Ma kezdett volna! Bement és kiderült, hogy nem is egészen az a meló, amire gondolt, pedig előtte volt ott megnézni is! Most megint nincs munkája! :( Már teljesen kivagyok ettől!
Ha valaki tud valami informatikai melót kérem szépen, hogy szóljon! Jó? Köszönöm!:(

ILdi
ildi76

Kamilla eddig semmit nem aludt, úgyhogy én zombi gyerekkel megyek, remélem nem bánjátok 8)
igy répatortából mufflon lett, mert ez pikk-pakk kész és eddig még 1szer sem rontottam el...

nem soká indukunk!

Rylie
rylie

Votiv,
mi a decathlonban vettünk triciklit, 8ezer pénzért, annak ki lehet akasztani a pedálját, ilyenkor lábtartóként funkcionál. Van tolókarja, és az ülés 3 fokozatban állítható/csavarozható, a baba méretének megfelelően :)

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: