A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok!

Lányok ,ki szedi közületek a cerazettet(nem tudom igy kel e irni)?mik a tapasztalatok?

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard, én szedem, és nekem nagyon jó vele a tapasztalatom, de sajnos szerintem többnek inkább rossz.... :?
Vendég

Pilchard!

Én azt szedem, semmi bajom vele. Ha beszedtem a mostani levéllel, áttérek a progeszteron injekcióra. 3 hónapig használ és nem kell minden nap bevenni (én sajna nagyon feledékeny vagyok) :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Babcika!

Nem tudod véletlenül, hogy Calcium Sandozt is lehet inni kálcium pezsgőtabiként?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

VOk! A progeszteron injekcióról tudnál bővebbet írni?FElkeltette az érdeklődésemet...(ára..stb..)

Esztipeszti! Jók a képek!!! :lol:
lane

Vok,Esztipeszti:köszi.Az a rossz az mit takar?
én ezt az injekciót még nem is hallottam.Ezt lehet szopi alatt is?
Gondolom,hiszen te is szoptatod Hannát ,ugye?

Másik kérdés:irtad a homeós bogyókat,most vettem ezt a fitolacca-t,de ez olyan pici golyó,alig látszik,hogy van az hogy ebből is 5 kell,meg a nagyobbból is?nem igazán értem ezt.

KépKép

KépKép
pilchard

Babcika!
Igen, Alex tiszta apja. Közöm annyi van hozzá, h megszültem.:) Nagyon édes Lilkód, ahogy szunyál.:)

Meli!
Nem is üdvözöltelek még! :) Bocsesz!
Szegény szőnyeg! Legalább valami világos darab? ;)

Faby!
Grat a vizsgákhoz! Akkor most már teljes mértékben babázhatsz! :)

Merci!
Üdv itt! Írjál jó sokat! :) Nagyon helyes Heni baba! :)

Vali!
Hát sikerült felébresztenie tegnap, az biztos.:) Jönnék én gyakrabban, meg próbálok, de mire elolvasok mindent, és írnék, addigra mindig történik valami. Felkel a Kiskrapek, nyafizik, h vegyem fel, meg egyéb hisztik. Szal mire majdnem befejezném az olvasást, és az írást, kezdhetem elölről.:) De próbálkozok azért majd gyakrabban jönni, hátha sikerül.

Babetta!
Nem jönnél hozzám is főzni? Mikor van neked időd ilyenekre? :)
Jah, Alex és a vörös haj.:) Pedig hogy könyörögtem, h csak ne vörös legyen a haja… Erre tessék.:) Na de segond! Így imádjuk, ahogy van.:) Majd sok zöld rucit adok rá kék helyett! :)
Dunakeszit már megszoktuk, jó, de még most sem megyek sehova autó hiányában. Gyalog meg lusta vagyok.:) Itt a közlekedés valami iszonyat. Szal majd, ha megnyerem, a Balfis Suzukit, akkor majd tekergek Alával egy csomót.:) De sokkal jobb itt élni, mint Zuglóban a 10.-en az albiban.:)
Levikéd meg valami kis husimanó.:) Hihetetlen, h mekkora.:)
Edit! Te jársz babamasszázsra Levivel?
Sajnálom Édesanyádat! Jobbulást neki!

Era!
Martin tényleg hatalmas.:) Hihetetlen, h 1 napon születtek Alexel, és Alex sehol sincs súlyban.:)

Petri!
Nagyon szépek vagytok a képen!

Ivás: Én nem iszok sört, mert úúútálom szegényt. Inkább megtaláltam a félliteres kólás poharamat, és abból iszok. Így legalább meg is iszom az „előírt” mennyiséget, de már béka nő a hasamban lassan.:) De így Alex majdnem minden kajcsi után kaksizik – néha büfiztetés közben is ;) - és Pamela sehol sincs néha.:)

Nah ennyi voltam, hív a Főnököm…

Majd took, jövök!

Kép

Kép
nancsika

Lányok: gyümölcsös kérdés. Kisbabának ha jól tudom nem szabad adni sárgabarackot, mert fog. Én se ehetek e-miatt? Átmegy ez is az anyatejen keresztűl a babának?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: a sárgabarack hajt, és eheted, csak figyeld a manót.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Szuri:
DEPO-PROVERA 150
A neten sokat olvastam utána. Ugyan az, mint a Cerazette, tehát csak progeszteront tartalmaz. Szopi alatt tökéletesen működik. 3 hónapig védelmet nyújt. 1100 Ft volt.
Egy mellékhatást olvastam, hogy későbbi csontritkulásánál 2-3%-al nagyobb volt a csontritkulása azoknak, akik 30 éves kor alatt huzamosabb ideig kapták a szurit. Külföldön nagyon sokan így védekeznek, még akkor is, ha nem szoptatnak. Én szerintem a kb 2 szuritól, amit kapni fogok, nem lesz nagyobb a csontritkulásom. :D Remélem!!

Calcium Sandoz: Ugyan úgy kálcium van benne. :D 500mg. :D Az a legjobb, legalábbis az allergiás tünetek kezelésére. :D Gyorsan felszívódik. Én szeretem.

Pilchard:
A nagy golyóknál tejcukros bevonat van, mert azt meg szabad fogni kézzel is. A pici golyócskáknál közvetlenül a cukorra csöppentik a szert és így nincsen plussz védőréteg. Ezért nem szabad azt már megfogni, fémhez értinteni, meg ilyenek. Egyébként a hatóanyag mennyisége ugyan az. (by Cory)

Remélem nem hagytam ki senkit. :D

Képzeljétek... nem értettem miért olyan nyűgös Hanna és miért nem akar aludni... fázott. Kihült a lakás. :D Ő meg oylan kis fázós, mint én és még mindg nem bíztam az ösztönömben, csak sokadjára... ááááá. De legalább a végén betakartam. :D Azóta alszik. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Lepedő-Köszi csajok az infókat,lehet beszerzek egy sztreccset(hhú de hülye szó),bár itt nálunk nem túl nagy a választék! :(

Sör-Én úgy vettem észre,hogy a tej termelődésére hat.Tehát jobban érzem szopi közben,ahogy dolgozik és hamarabb jön új belövellés,amitől aztán szintem csillagokat látok(remélem érthető,amit hablatyolok)Aktívabbak lettek a cicik.Mennyiséget nem tudom,mert nem mérek!De Lili mindig jól lakik.sőt... :?

Eszti-Ez nem semmi,hogy Benyó már így halad!! :wink: Te írtad egyszer,hogy ekcémás leszel a vegyszerektől,ez milyen?Mert nekem egy ideje(kb. szülés óta),ha vegszerrel érintkezek,másnap eszevszetten viszketenek az ujjaim végei. :roll: Anyum szerint ez ekcéma. :roll: :?:

Pil-Én is ezt szedem.De néha-néha vérezgetek től,bár ez "természetes",rajta van a papírján :cry:

Évi-Én Ca Sandost iszom,csak drága,700 valamennyi a 20 tabli(én 2 is iszok egy nap),de megéri! :wink:

Vok-Hajrá kutyi(mi a neve?) :wink:
Vendég

Lányok: ti hogy szoktátok szopiztatni a babókat? Mármint milyen helyzetben?
Heninek kb. 2 napja sehogy nem jó, sem úgy, ha ülünk, sem úgy, ha félig ülünk, sem sehogy.
Szerintetek mitől van ez és hogyan próbáljak meg segíteni a dolgon?

Most voltunk sétálni, kb. 20 perce értünk vissza. Én betettem egy adag ruhát a gépbe, Heni meg elaludt hazafelé, most kint van az erkélyen, ha felébred, meghallom.

Holnap megyünk nézni tortát a páromnak, remélem, hogy még nem csúsztam ki az időből, és megcsinálják..
Hülye kérdés, de nem tudja valaki, hogy azok a torták, amikre fényképet "nyomnak", azok milyen árban vannak? Csak úgy kábéra. Tudom, hogy mindenhol más, de túl sok eltérés talán nincs. ;)

Van valaki, aki megy nyaralni a babóval? Ti hogy terveztek?

Bocsi a sok kérdésért :)

emerci

Ne nevessetek, valószínűleg megtaláltuk a sztrájk okát. Illetve az okos nagyfiam jól tudta már a múlt héten, amit én csak ma tudtam meg: megérkezett hozzánk a mikulás :? Ez már tuti az, mert bogyeszt nem szedek, éjszaka nem szoptatok... várhatott volna még, nekünk meg jobban kell vigyázni, hogy ne legyen kis korkülönbséggel tesó 8) :D

Nekem a dokim nem javasolta a szurit sem :roll:

Gergő, Martin, Dóri, Benyó, Levi, Istvánka (elmaradhatatlan alvós pózban :lol:) Lilkó, Petri és Timi baba, Heni, (remélem, nem hagytam ki egy babót sem): Nagyon szépségesek vagytok egytől-egyig :wink:!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jelentem megjöttünk a mázsátodásbol és 5550gr. Kis husimusi baba :lol: Hogy hány centi nem'tom mert nem mérték, de megkérdezte a dokinéni(helyettes doki néni volt, mert mienk szabin) hogy milyen sulyal született? Mondom 2350gr. Erre ő: csak :evil: Hát nekem elég volt.
Aztán több fej többet tud megkérdezte a párom, h mit lehet kezdeni mikor napokig nincs kaka. Adjunk neki nyers répa és narancs levet. Meg hogy hasznaljunk párnát. És hogy nehogy szoktassuk a nagyágyba, meg éjjel ne szoptassam csak vizet, de nappal jöhet a tea, meg ha sír had sírjon, mert ha egyik nap sír 30 percet, másnap nem fog csak 25-öt és igy tovább.....

Szoval kiakadtam rendesen :shock:

Amugy meg enyém gyermekben valami elromlott. Ismét 4 körül let szopizott aztán ugy gondolta kell egy kis társaság. felkelt apa is es nagy nehezen elalud 6kor, majd kukkori 1/2 7kor egeszen 9ig.És azota csak nyügülődik, meg tomi a kezét a szájaba mint aki most készül éhen halni. Mit kell megjavitani ilyenkor benne? :roll:

Na megyek visszaolvasok
Vendég

Nancsika: köszi a bókot! :)
Próbálok sokat írni, ha hozzá tudok szólni a témához, minden képpen megszólalok. :)

emerci

Kicsit hamar kész lettem a vacsink előkészületeivel, így megint jövök egy kicsit :) Hot-dogot csinálok leveles tésztából, virslivel, sajttal, ketchuppal, mustárral töltve, sajttal megszórva, és szép pirosra sütve. Úúúúgy szeretem, és gyorsan kész van :) Nekem ez az egyik fő szempont, gondolom mindenkinél :)

Pipikémnek úgy látszik ez a hűvösebb időjárás nagyon bejön, mert most van igazán elemében. És végre tényleg jókat tud aludni, és nem ébred sírva, nem kel hajnalban, nem nyűgös (csak amennyire illik :) )

Babcika, értem én a sörös tapasztalataidat! Nekem a szopis teától is gyakrabban indul a leadó reflex, de azt nem szeretem annyira, mint a jó kis sörikét :lol: Viszont érdekes, hogy az első reflex beindulása még elég fájdalmas, de a többi egyre gyengébb, nem is mindig veszem észre.

Livi!

Milyen volt az esküvő? Jót buliztatok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Meli: furcsa orvosok vannak, de ennyire. :? Elég bunkó lehetett, már bocsi! Ezt a "csak" szót annyira szeretem hallani a gyerekdokik szájából... :evil: Ha a mostani súlya ilyen jó, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mennyivel született, lehet az "csak ennyi", meg "csak annyi", a lényeg, hogy minden oké!

És nálam ez a drasztikus módszer sem válik be, hogy ha sír, hadd sírjon, én egyszerűen nem bírom nézni. Lehet, hogy itt elrontom, de nekem nincs szívem sem végignézni, sem végighallgatni, ahogy szenved szegénykém. :roll:

emerci

Évi: anyám, ez istenien hangzik, gondolom, az is! Én mindig csak kifliből csináltam eddig, nem is gondoltam rá, hogy milyen könnyen meg lehet oldani leveses tésztával is.

Heninek is jobban bejön a hűvösebb, a hőségben nagyon nyűgös és folyton csak a cicin lógna, semmit nem tudok olyankor csinálnim és mindketten feszültek vagyunk..

emerci

Meli: én ebbe ZSoma 1 éves státuszán futottam bele. Volt egy védőnő, sosem láttam még, aki ott ajnározta a fiamat, hogy milyen jól néz ki..., majd rárakta a mérlegre, és 8,78 volt. Erre: "háááát, ez kevés" azt hittem, felrúgom. Majd mondtam neki, hogy 2280g-mal született, mert korababa, erre jött a jaaaaaa. Hát az ilyen válasszon más foglalkozást.
A kislányod időre jött?

Merci: én nem emlékszem már az árra, de nálunk nagyon megkavart torta volt. Számítógép formájú és a monitoron volt a gyerkőc fényképe. Volt külön klaviatúra, monitor, gép meg egér. Az egér tömör marcipán volt, a többi meg marcipán bevonatú és különböző ízű. Ez volt mindenestül 8ezer, de 4 éve. Képet sajnos nem találok róla :(

Ez van most nálunk:
Kép

cory
Budapest

Meli!

Csókoltatom a dokidat :evil: Még jó, hogy csak helyettesít :evil:
Babód nagyon szép súlyban van, ügyik vagytok!

Merci!

Én ülve szoptatok, mert fekve nem megy, és nem is szeretem. Nálunk is volt ilyen "sehogysejóanyacsináljmárvalamit" hangulat, és hogy még teljesebb legyen az élvezet, a nagylány még tépkedett, morgott, rugdosott is közben. Aztán ahogy jött, úgy el is múlott a baj, anélkül, hogy kiderült volna, hogy mitől van. :roll: Próbáltuk a szopis pozíciókat váltogatni, hónaljtartás, miegymás, de nem jött be egyik sem :(

Anita!

Sajnálom, hogy meglátogatott Piri :( Gondolom te is jól elvoltál nélküle. De legalább már tudod, hogy mi volt a sztrájk oka.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anita: nekem is megjött. Illetve nem is tudom, mi ez, mert tartott 1 napig, és nagyon lightos volt.

Merci: én ülve, fekve, máshogy ülve... szoptatok.

cory
Budapest

Csillus: Grat a vizsgákhoz! Jó sokáig kitartott hallod... Ügyi vagy! Én eddig nem bírtam volna, pont elég volt jún. végéig! ÉN is szoktam olvasgatni a blogot, nagggyon tetszik! :D

Editkém! Nagyon gusztákat főztél! Ha már ilyen kis ügyi vagy, rendelném tőled az ebédemet :wink: :D:D:D
Megnéztük ma a babaúszást, nagyon tetszett! Jövőhéten már nekünk is élesben megy, tökre várjuk :D

Esztikém, a Te nagy fiad pedig hiperszuperügyes! Nem semmi,hogy már az ágy alól kell előhúznod :D

Vok Eszter: Örülök,hogy jobban van a kutyi!

Mariannka: Istvánkának akkor minden ok a veséjével? Kontrollra kell még majd mennetek?

Évi: Nagyon jól hangzik ez a kajcsi. Irigykedem Dóri alvókájára, Botit iciripiciri kora óta a szeles idő borítja ki. Ma sincs túl jó passzban... Még jó,hogy végre apa hazaért :D

Ildi: ???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok: köszönöm a válaszokat, akkor próbálkozunk, reméljük, vége lesz!

Évi: pozitívum, hogy nálatok "csak" jött és ment, remélem, nálunk is hasonlóan lesz :)

Cory: köszi a tortás választ! Azta, nem lehetett semmi ez a torta, biztos baró jól nézett ki! És tök jó ötlet volt a monitorba beletenni a gyerkőc képét. :)

emerci

Cory!

Nagyon furcsa volt, hogy nem volt kék az írásod :) :) :) Édik a lurkeszek, látom nagy az egyetértés :)

Merci!

Még neked akartam írni a nyaralás témához: mi az idén nem tervezünk "klasszikus" nyaralást, anyuékhoz, meg anyósékhoz megyünk 1-1 hétre, ennyi. Ti bevállaljátok?

Még egy kérdésem lenne: Vali írta, hogy lehet kapni az Interspárban üvegreszelőt. Ez állílag nagyon jó a pépesítéshez, de nem tud az üveg megsérülni, nem kerülhet üvegszilánk a babakajába? Tudom, hogy kicsit mindenen rinyálós csajszi vagyok, de ez van... Hmmm?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Cory: Én is kiegyeznék egy light-ossal. Ráadásul a hasam is fáj már vagy két napja. Azt hittem az időjárás változásra a csaszi hegek... de az is lehet,hogy a kettő együtt! :twisted:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kint voltam füvet vágni
én hogy elfáradtam :shock: Timi addig kint levegőzött :lol:

Merci :lol:
Én fekve szoptatok. Van h a kiscsaj rugdos, matat, nézelődne a cicivel a szájában :twisted: de elég jól elvagyunk ebben a pózban. Ülve csak ritkán szoktam, mert nekem nagyon kényelmetlen.
A tortát passzolom, egyébként is vidékiek vagyunk.
Mi az idén nem megyünk nyaralni. :cry:

Pgyöngyi :lol:
Én tegnap kb 1kg barackot ettem meg. Eszembe se volt h gond lehet belőle. Hála nincs is. Szerencsémre Timitől ehetek MINDENT!

Eszti :lol:
Bence nagyon ügyes!!!

Vok :lol:
Mi is vásároltonk már a vecsési boltban. A lepedőket is ott vettem :lol:
Örülök h a kutyád jobban van :lol: Nálunk egy kicsit javult a helyzet -nem köhög már annyira- de még nem az igazi. Holnap hívom a dokit h mi a további teendő. Pénteken szurikat kapott, és attól olyan gyenge lett h nem tudott lemenni a lépcsőn :cry: biztos valami bika adag lehetett.

Babetta :lol:
Te kis konyhatündér :lol:
(Ha jól emlékszem te kérdezted) Két kutyám van vagyis volt, egy boxer -akit elajándékoztam- és egy csivava-aki most betegeskedik.

Anita
mikukás :cry: :cry: :cry:
De legalább megtudtad mitől nyügi Boti.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Eszti!

Nem semmi mozgékony fiad van! Kis ügyimanó! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petri!
Nem semmi a kutyud! :( Szegénykém! Remélem jobban lesz. :D
Törökszentmiklóstól nincsen messze Vecsés??? :D Remélem egy boltról beszélünk. Egy családi házban van és egy nőci csinálja. Ért is hozzá és nagyon olcsó cuccai vannak. :D

Golyók:
Nem csináltam még olyat, csak ilyen volt a leírása. :D De bióboltban tuti meg lehet kapni a hozzávalókat. :D

Anita!
:(:(:(:( Igen, ez a mikluás... :(
Nekem a dokim csak a spirált ajánlotta. Nekem meg az nem szimpi. Utána olvastam mindkettőnek és így döntöttem a szuri mellett. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Még pocakos koromba jártunk a boltban. Szerintem egyről beszélünk. :lol: Hát elég messze van. :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anyáááám mennyit írtatok!!! :shock:

Merci-Mi ülve szopizunk kezdetektől fogva.Még a kórházban próbáltam fekve(nem igazán tudtam ott kényelmesen ülni a kórházi ágyon),de úúúúgy fájt utána a vállam,akárhogy is helyezkedtem.Itthon körbepernáztam magunkat ülve és azóta is ennél maradtunk,nekünk bejön :wink: Mi nem megyünk nyaralni idén. :(

Aita-Köszi! :) Sajnálom a mikut,lassan szerintem nálam is esedékes lesz,de asszem kirúgom!(mintha sokat érnék vele) :?

Merci-Anyáám ez a doki,nem semmi.Két lábra állt már,vagy még a kezét is használta járáshoz,szakócát nem láttál a kezében?,mert elég emberelőtti nézetei vannak!! :twisted: Biztos nem volt mai "példány" :wink: Mi dokink a lassú súlygyarapodásra ennyit mondott:"NEm lóverseny ez!".Én rettentő boldog vagyok,hogy ilyen a dokink,mert tudom,hogy másnál már rég tápiznánk és már tán tejem sem lenne. :roll: De nem ér ám,mert már Ti is megelőztetek minket!! :oops: :wink:

Évi-Na menj a...vmi szép helyre!!ha mégegyszer ide mersz írni ilyen recepteket :wink: :wink: :wink: Nem ám!!Csuda jól hangzik,megyek is enni vmit,mert jól beindítottad a gyomromat :wink: :lol: :lol: Igen,nekem is gyengül a belövellás-fájdalom.Vki egyáltalán nem érzi,se egyszer,se kétszer...és mégis van sok tejcsije.Érdekes dolog ez is! :roll: Lili is átlagon felül alszik most,hogy lehült az idő!(most pl. 2,5-3 órája :shock: )Sokszor megszoptatom álmában,mert átaludna egy szopit,a kis éhenkórász :? Ez az üvegreszelő teljesen tompa,vagy nem is tudom hogy írjam.Nekünk még ilyen békebeli van,anyum avval reszelte az én almámat is. :wink:

Cory-Nagyon édi a 3 csimota :wink: Gondolom tv-znek,ugye?És a 4. ilyenkor mit csinál?Nekem is szokott ilyen lenni,hogy kicsit vérezgetek,vagy a gyógyitól,vagy,ha apával összebújunk és utána,másnap :oops: :oops: :oops: Sérülhet még mindig vmi ott??? :roll:

Petri-HA nem vagyok tolakodó :oops: rendeződik a kapcsolatotok?Nagyon szorítok,hogy ne legyen túl alpi. :roll: ,amit múltkor írtál!!Jó ám a reggeli kép rólatok,kb. 16 évesnek nézel ki!! :wink: :lol:
Vendég

Petri-alpi=lapi :oops:
Vendég

Sziasztok!

megint megjöttünk a Balcsiról, majd igyekszem kicsit visszaolvasni, ha lesz időm, most csak gyorsan beköszönök, még a baba alszik.Kicsit nyűgi volt hazafelé, többször megálltunk, így nem tudott jót aludni.
Majd megpróbálok képeket mutetni, csak egyelőre várom, hogy elküldjék nekem őket.

Bea és Annababa
Kép
bea80

mutetni=mutatni

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Babetta: azt hiszem, hogy a gyereknek adnak vasat, ha ő a hiányos, de előtte vért vesznek tőle. Ha az anya hiányos, akkor neki. Elképesztő klassz kajákat főztél. Nyamm, nyamm. :lol:

Keksz: én is ugyanezt kaptam asztmára, de nem szedem. :oops: Pedig kellene. Különben nagyon jó gyógyszer, orrsprayvel kiegészítve elégnek kell lennie.

Évi: mi egy gumis pamutlepedőt használunk alulra, amin egy vászonlepedő van pluszban. Ez így nagyon bejött. :)

Vok: örülök, hogy a kutya jobban van.

Eszti: nagyon klasszak a képek. Nem semmi ez a kúszás, nagyon ügyes Benyó fiad.

Babcika: ekcéma lehet a vegyszerektől. Ha a bőr színe, puhasága is elváltozik (pirosabb lesz és kicsit megkeményszik), akkor jó eséllyel ekcéma. Megmutatnám orvosnak, mert magától nem múlik el. :(

Anita: szerencsére a vesékkel minden rendben van :lol: , már nem kell kontrollra menni.

Szép estét,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Csak jelzem, hogy itt vagyok, csak nem vagyok képes semmihez hozzászólni, teljesen leeresztettem. Megyek feltőltődöm, majd holnap jövök.
Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Húú, de korán fekszik le ma mindenki!Na jó,akkor én is lépek szunyálni.

Pusz,jó éjt!! :wink: :P
Vendég

Sziasztok,

Ma mozgalmas egy napunk volt, de végre az összes gyerekem alszik, így én is netközelbe jutottam :)

Eszti: Benyó zabálnivaló, ahogy somolyog az ágy alól :lol: Nagyon ügyi, hogy már ilyeneket tud. Ezek szerint nemsoká nálunk is eljön ez az idő? :roll: Hihetetlen, hogy így telik :shock:

Évi: Üvegreszelő létezik műanyagból is. :) Na ezt jól megaszontam, ugye? :lol: A lényeg, hoyg teljesen ugyanolyan, csak műanyag. Nekem ilyen van, és tök jó vele almát reszelni.

Vok: Örülök, hogy jól van a kutyu :)

Anita: Sajnálom a menzit :( Van még valaki rajtam kívül, akinek nem jött meg?

Gyöngyi: Csak nincs valami baj???

Képzeljétek, 3 és fél hónap után felhívott a védőnönk. Bejelentkezett csütörtökre, pedig a telefonba már mondtam neki mikor kérdezte, hogy minden rendben van, és jól vagyunk. Naggggyon kíváncsi vagyok, hogy mit akarhat ....

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, ezerfelé a fejem. Megkaptuk a hitelt, kb két hét múlva írjuk alá a szerződést, és agusztus 15-ig remélem elköltözünk! Már nagyon várom, és remélem utána már több időm lesz netezni, ill a talikra is fogok tudni menni:) Már ha egyáltalán szívesen láttok:) :p

Kata jól van, hullik a haja, forog hasról-hátra és vissza, tenyéren támaszkodik hason fekve, a pihenőszékben és a hordozóban felhúzza magát, ülni akar mindenáron. Ha térdeltetem akkor meg feláll. Ha hanyattfektetem üvölt:) Mondom én hogy vízszintjeéző van a csajban:)

4x eszik egy nap, este 9től reggel 9-ig (vagy délig (volt már ilyen)) alszik, napközben vagy 2x 2,5 órát, vagy 4x 1-1,5 órát alszik. Eljátszik egyedül, napi max egy órát igényli a kézben tartást.

Jah és tökéletesn és erősen fog, úgyhogy a szemüvegem már repült egy párszor:)
Majd igyekszem jönni, most kicsit úgyis pangunk, és holnap dobok fel képet is:)
4 hós méretek: 6000g (kaja előtt, kaki után) és 61 cm

Puszi mindenkinek

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!

Évi: nem, mi sem megyünk nyaralni, még korai lenne szerintem vele.. Meg nem is nagyon tudnánk hova. Úgyhogy marad a család, mi majd a nagymamámékhoz megyünk 5-6 napra, keveset voltak még együtt Henivel, így leglább kicsit összeismerkednek.
Aztán lehet, hogy megyünk majd anyukámékhoz is, anyósékhoz nem, ők kiesnek, mert lakásfelújjítanak, de állítólag majd ők jönnek...

Petri: köszi a választ, tegnap este megint megpróbáltam egy másik pózt, de így sem tetszett neki. :( Viszont én nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel, de ma éjszaka 4× kelt fel, enni nem mindig akart és csak nehezen aludt vissza.

Babcika: alapjában véve én is ülve szoptatok, csak most valamiért nem jó úgy Heninek, de máshogy se. Remélem, hamar túl leszünk rajta..
A dokisat nem én, hanem Meli írta, de szerintem neki is szántad. :)

Zsu: jó, hogy megkaptátok a hitelt! Megkérdezhetem, hogy hová költöztök?

Évi: még akartam tőled kérdezni, hogy amikor nálatok is volt ez a "nekemígynemjószopizni" állapot, akkor kevesebbet is evett Dóri? Ha igen, akkor mit kezdtél a tejeddel? Kellett fejned?
Milyen lett a hot-dog? :D

Szép napot mindenkinek!

emerci

Nálunk szerencsére még nincs miki, de jól elvagyok még nélküle. :)

Cory, élsz még?

Ma megyek Angiékhoz látogatóba, mondhatnám azt is, hogy udvarolni, de a két legutóbbi csajozás Benyónak még nem ment. Mondjuk Boriéknál biztos megijedt, hogy egyszerre kettővel is???? :oops:

Anita, remélem most már ok lesz a szopi. :)

Üdv az újaknak.

Benyó legújabb produkciói. Mászni akar, de mindenáron.
Iszonyú iramban fejlődik a kölyök, nem is értem. Nálatok is?
Most legújabban fel akar ülni, persze mindig elborul. :)

Kép Kép Kép
Vendég

Vali, Eszti: nekem sem jött még meg, de nem is bánom.. :)

emerci

Eszti: nagyon aranyos Bencéd, és hihetetlen ügyes kis pasi. :) Nálunk még se mászás, se ülés, Heni egyenlőre elvan ezek nélkül. Más dolgokat, amit egy 4 hós baba szokott, azt ő is csinálja, de ennyi, itt meg is állunk.

(Bocsi, hogy ez előbb elküldtem a hsz-t, nem direkt volt, nem akartam ilyen szaggatva írni.)

emerci

Merci, Bence sem csinálta ezeket 4 hónaposan, most kezdett el tornászkodni. :)
Vendég

Sziasztok!

Üdv az új mamiknak!

Eszti,
mi meg várjuk az udvarlót! :) Szerintem jól ellesznek ezek ketten, mert mindketten jók kis izgágák. Tényleg rengeteget fejlődött Benyó most. Nagyon ügyi! Lidi az elsőt csinálja, ülni még magától nem próbálkozott csak húzza magát fel, ahol van segítség.
Babetta,
nagyon jó a kis úszóbajnok fiad!!! A jövő Darnyi Tamása. :)
Anita,
akkor megoldódik a szopibaj. Mensi :( Szerintem én majd az leszek, akinek gyógyival kell majd beindítani, ahogy magamat ismerem.

A többi babóca is nagyon-nagyon édes!!! (Gergő, Dóri, Lili, Cory gyerkőcök és a többiek)

Lidi jól van. A gyümiket még mindig imádja és a hétvégén apa adta neki. :) Majd dobok egy képet a kajcsiról.
Vasárnap óta kitalált magának egy "idegesítő" dolgot, olyan mintha kapkodna levegő után. A dokinő szerint játékból csinálja, remélem igaza van. Ja és megvan az első FOGACSKÁNK!!

Pussz. Szép napot Mindenkinek!
angi79

Jó reggelt Csajok! :wink:

Mariannka-Köszi az ekcémás infót,volt már nekem a terhesség alatt,ami az egész testemre kiterjedt és ráadásul felülfertőződött,na ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem. :( :( Sőőt most is van,olykor a hajlatokban jön elő és nagyon viszket.Van rá kenőcsöm,amit lehet terhesség és szoppancsa alatt használni. De akkor az ujjamon nem volt,azért kérdeztem,hogy ez mi lihet. :roll:

Vali-Majd számolj be védőnők gyöngyéről,milyen volt a látogatás! :wink: Nem is írtam,képzeld szombat,vasárnap nem volt kaka,tegnap reggel már volt 1 brutál nagy :shock: :oops: ,aztán még napközben 1.Kíváncsi leszek ma mi lesz a helyzet,este mérlegelünk :roll: :? :roll: Nálam sincs még mikulás.Egyszer azt hittem,hogy megjött,még áprilisban,de azóta semmi.Úgy gondolom az egy erősebb pecsételés volt a cerazettétől,kb.akkor szedtem az 1. levelet belőle. :roll:

Zsuzsófi-Húúú nagyon jó kislánod van azt tudod ugye.Lilkó is hasonló,de azért ő többet nyüglődik.És mostanában 7-kor kel :? De sebaj ez is nagyszerű :!: Várjuk,hogy gyakrabban gyere!!

Merci-Ne haragudj,de még keverlek benneteket,egyszerre jöttetek és hát Merci,Meli,nagyon hasonló nevek :oops: :oops: Majd legközelebb odafigyelek! :oops: 8) De a dokitéma örökérvényű! és mindenkinek szólt :wink:

Eszti-Anyááám,Benyó nyár végére szaladni fog.Nem semmi a kis kölök. :shock: :wink: Lili csak a fürdőkádban nyomja ki magát nyégykézlábra,de akkor tartom az "elejét",vagyis a mellkasát :P De szerintem még rá is ér ezekre a dolgokra kicsicsaj. :roll:

Mindjár dobok képeket!
Vendég

Kép

Kép

Kép
angi79

Sziasztok!

Tegnap este már kómás voltam, meg megszületett egy ismerősöm sokat titkolt babája... szóval zajlik az élet :)

Eszti: mostantól nem sok nyugtod lesz :D Liza a vezetékekre utazik. Látom, Bence már az ülésre gyúr :)

Anita: hegek nekem az időjárástól szoktak fájni (pl a talpam). A gyerekek előtt nagyon görcsöltem a mensi első napján. Balu után semmi, Zsoma után brutál, most várom mi lesz, de ha most megint semmi, akkor tuti páratlan számú gyerekünk lesz. Muszáj gondolnom a következő 20-30 évre is, amíg még mensizek.

Babcika: igen, kockásfülü nyulat néztek. Liza közben szopizott.

Nyaralás: mi már voltunk, és nagyon jól sikerült. Egyetlen nyarat hagytunk ki, mikor Balut vártuk, és nagyon érződött rajtunk egész évben, úgyhogy 1-1 hétre muszáj minden évben kimozdulnunk.

Mutatok még képeket tegnapról, ha nem gond:

Kép
Kép
Kép

cory
Budapest

VigyoriManci: :wink:
Kép
Ha nagyon erőlködök,biztos egyszer megnövök:
Kép
Lili bárónő így rakja a lábait szopi közben:Fő a kénylelem: :wink:
Kép
Vendég

Cory,
a csajszid nagyon-nagyon szép szemekkel rendelkezik. :)
Babcika,
édes Lili, főleg ez a mosoly. Lidi kisasszony is így rakja a lábait vagy a legújabb, hogy az egyiket rárakja a másik térdére. :)
angi79

Angi!

Hatalmas gratula Lidi első fogához!!!! :D
És jó szórakozást Esztihez és Bencéhez! :D Meg persze fordítva is. :D

Eszti!
Jó udvarlást nektek! :D

Nyaralás:
Mi 1 hétre megyünk, igaz nagyival, mert párom most váltott melót, és nem akar rögtön szabira menni. :D Mátraháza lesz a cél és már alig várom. :D Lesz fürdés, masszás és sok-sok pihi, mert kivételesen a kutyámat nem visszük magunkkal. (a kisebbiket) :D

Petri!
Hogy van a kutyu?

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: