A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Tettem fel pár képet a galériába, Katicuska az album címe!
Most elbúcsúziom megint pár hétre.
Puszi!!!!
Katica
katicuska

Merci: Üdv a csapatban :) Várjuk a fényképes bemutatkozást :lol: :lol: :lol:

Cory: Neked van tipped, hoyg nálatok mitől van a nyűgi??? Úgy el tudok keseredni, mikor szegénykének rossz kedve van. :( De valahogy ilyenkor semmivel se lehet jobb kedvre deríteni, max. csak percekre :(
Meddig van nálatok a kölcsön kislány?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

babcika, köszi, jól telnek a napok. Mondjuk most a vizsgák miatt az elmúlt egy hétben nem tudtam annyit foglalkozni Dominikkal, amennyit szerettem volna. A tankönyv mellől csak enni-inni-mosakodni álltam fel + Dominikot szoptatni, és napi fél óra játék. Szerencsére ő partner volt a tanulásban, nem volt nyüsznyüsz, szépen elvolt egyedül is, mintha tudta volna hogy milyen fontos ez nekem. De azért egy picit lelkiismeretfurdalásom van. :? :( Mondjuk Apája bepótolt mindent mert délutánonként és hétvégén full extrás ellátása volt a kiskrapeknak :) (na nem mintha amug nem lenne agyonszeretgetve)

Merci, szia, üdv itt:)

vanillka, nekem is nagyon nehezen ment a tanulás, lustadög vagyok :D Úgyhogy most nagyon örülök hogy vége egy pár hónapra :)

cory, lemaradtam... hogyhogy kölcsönbabád van?:) Mennyi ideig, és mennyi idős? Hát nem semmi lehet 4 gyerkőccel! Elismerésem :wink:

faby

Vali: Liza szeirntem fogzik, és attól van. A kiscsajszi meg jövő héten még tuti jön minden nap, aztán meglátjuk

Faby: köszi :) Mokus Larája van nálam, ha így rémlik a chat-ről :) 2 éves lesz a hónap végén, és még 1 hétig tuti nálam van napközben, mikor az apukája dolgozik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi az üdvözléseket, nagyon örülök, hogy befogadtatok! Köszönöm! :)

Én Merci vagyok, 23 éves. Heni az első kislányom, aki igazából Henrietta Dóra. Budapesten lakunk. 2 éve mentem férjhez, és 2,5 éve dolgozom titkárnőként.

Így röviden ennyi rólunk, más nem akaródzik eszembe jutni, de ha kérdeztek valamit, nagyon szívesen válaszolok! :)

Akkor teszek be nektek képeket, ahogy kértétek! ;)

Köszi még egyszer, hogy befogadtatok!

Merci

Kép

Kép

(Le is cseréltem a centit, mert abban nagyon régi kép volt, abszolút nem is hasonlít ezekre. :shock: :shock: :shock: )

emerci

Bocsi, a második kép helyére ez jön:

Kép

emerci

Szent Habakukk, megint mennyit írtatok!!!

Imádok itt Szolnokon, képzeljétek a csemetém egyfolytában alszik és éjjel már csak egyszer ébred... :)
Csak egy baj van, annnnnyira lassú itt az internet, hogy alig van hozzá türelmem!!! Na de most nekiveselkedek, mert aztán hozhatom az igazolást, hogy miért nem írok!! :lol: :lol: :lol:

Anita remélem normalizálódik Boti, de annyira ne aggódj azért ha csak napi egyszer csinál ilyet (jólvan értem én, hogy gondolom attól félsz, hogy nem csak egyszer csinálja), meg aztán Botinak sem zörögnek a csontjai, igazam van????
Mellesleg napi egy balhé nálunk is van, néha több is. Pötyi meg azt csinálja, hogy megszívja, teljcsi beindul és ekkor köpi ki a cicit, a tej meg spriccel arcára, kezemre, párnára, földre.... :roll: Aztán ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy várok, ő begurul, hogy miért vették ki a cicit, de ha azonnal visszaadom neki, akkor megint csak 3-at slukkol. Szóval nekem az ataktikám, hogy kicsit hagyom nyűglődni. De látod, minden babához saját használati útmutató van... :)

Babcika!!!! Megzabálom Lilkódat az alvós pózokért!!!! Annyira sokszor eszembe jut, amikor én is keresztbe találom Pötyit. Ma éjjel tutti csak azért ébredt fel,mert beakadt az ágya fejénél a sarokba... néha már úgy kell lefektetni, hogy az ágy közpére így van helye felfelé haladni... :) Oszt reménykedhetsz, hogy elég neki a hely hajnalig. :)

Merci! Üdv itt! Gyönyörű angyalkád van, olyan is ezen a képen, mint egy kisangyal!!!

Cory! Hogy bírod a 4 gyerkőccel? Van olyan, hogy mindenki alszik? Meddig lesz nálad? Vagy nem oszt szoroz már egy plusz gyerek? :)

Faby! Gratula a vizsgáidhoz! Minden elismerésem azoké, akik képesek tanulni még a baba mellett... én megfogadtam, hogy (ha mindent beleszámolok) 20 év tanulás után soha többé nem akarok isibe járni!!! :D

Meli! Jó, hogy Te is csatlakoztál!!! Mit csinált a gyereked hajnali 3 és 5 között??? :P

nancsika! SZiiiaaaa!!!!! Tiszta apjuk a fiad!!!!! Főleg, hogy mindkettő majdnem kopasz!!!! :)

Borsts, milyen kisfiús már a Gergő! Úgy értem már nem annyira kisbabás, komoly sérója van!!!! :)

Gyöngyi!!! Látod, látod a Te leánykád is behozza, amit be kell!!! :) Az majdnem negyed kilóóóóó!!!! :lol:

Zsuzsófi merre lehet? ÉS Mamacka? Tényleg sokan eltüntek! Igaz nyár van, meg minden, de hát mégis csak, nohát...... :)

Csajok! Valaki írta, hogy milyen homeos bogyó kell a tejcsire! Vali, Te? Vagy más???? :( Nem emlékszem. Meg tudnád írni újra???

Amúgy a fogyim nem viszem túlzásba, csakigyekszem 6 után már nem enni és ha édességet eszem, azt dél előtt teszem, ennyi. Szóval nem teljsen Norbi, de már ez is segíteni fog szerintem. Itt nincs mérleg, majd otthon mérek.

Jaj Apa már nagyon hiányzik, holnap jön meg végre!!!! De megy is vissza Pestre, mert dolgoznia kell és csak hétvégén jön értünk... :(

Na megyek, mert sétafika idő van és ezt a lányom tudja...

Puszi mindenkinek! Az olvasó üzemmódosoknak is! :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti! Itt van sok midnen infó. :D

Tejserkentő csodaszerek:
1. Golyócskák:
250g búza
150g árpa
100g zab (mindegyik megőrölve, állítólag bioboltokban lehet kapni. )
100g keshudió (durvára vágva)
Az örleményt és a keshudiót meg kell pirítani, majd még melegen beletenni
150g vajat és
150g muscovado cukrot (én barnacukorral csinálom)
Kicsi vizet önteni hozzá és még langyosan 2-3 cm-es golyókat formázni belőle.
Vigyázat finom, de csak 3db ajánlott naponta, mert hasmenést okozhat.

2. Homeopátiás szerek

Urtica Urens D6 v. C6 napi 3*5 bogyó
Oleum Ricinum D6 v. C6 napi 3*5 bogyó
Agnus Castus C6 vagy D6 napi 3*5 bogyó
Phytolacca C6 vagy D6 napi 3*5 bogyó

Ma nincsen erőm többhöz. Anyumnálm voltam és kellően lefárasztott... :D

Puszka midnenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Kb. fél órával ezelőtt már akartam jönni, de nem engedett belépni. Addig-addig próbálgattam, mignem kiirta, h tulléptem az 5 sikertelen probálkozást és fél óra mulva jöjjek vissza. Ki érti ezt :?: :roll:

Szia Merci!
Én is zsír új vagyok itt :lol: Tegnapi zsír...

Babcika!
főleg magyaráz ijenkor, mert fél, h reggelre el ne felejtse, meg volt itt hasfájos manó, caca manó, leltárba vette a szobat és a konyhát, majd az apjával szaladtak a villamos után és nagyjábol ezek után cicivel a szájában elaludt.

Most már alszik a drága és elalvás előtt az apja a lelkére kötötte, h szoljon 5-kor, h el ne felejtsem holnap, h kell menjünk kontrolba.

Vanillka!
Voltatok sétálni? Mi mire eldöntöttük, h felvesszük a bundát, csizmát és irany sátálni elkezdet esni az eső :(
Vendég

Na jó estét kívánok Kedveskéim :)

Anyunál szupi volt, Lilinek is jó kedve volt, én viszont hulla vagyok, szóval ma korán fekszem asszem

Pár napja feltünt, hogy a világosbarna hajam majdnem fekete lett. Ezt is csinálhatja a hormon? Soha nem volt még a családomban se ilyen sötéthajú rokon (postás? :lol: :lol: ).

Merci: (jó márka név, egyik kedvenc kocsim, csak hát nem fussa rá :)) Na de komolyra fordítva, Heni csodaszép lányka, és ahogy nézem a fénykép meg mester munka :) . Tök jó, hogy csatlakoztál, és a többiek, akik csak olvasnak, azok is jöjjenek senkit nem eszünk meg, sőt.... :)

Cory: Barátosnőd megszülte már az iker szépségeit?. Hányadikba is van most?

Vali: Jó, hogy visszajött a tejci. Én is megnyugodtam a hízástól

Csema:?????

Na hirtelen ennyi

Ja...

Nancsika: tetszett a kaka sztori, én tegnap ugyanilyen tehetetlenűl rakosgattam az összefosott gyereket jobbra-balra, közben néztem ahogy a lepedő beissza a sárga folyékony kaksit :) és nem tudtam eldőnteni, hogy mivel is kezdjem a takarítást. Végűl szegény Lili maradt utóljára.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Era: a pöttyök sajnos nem múltak el. A cseppeket addig kell szedni, amíg újabbak jelennek meg. Szóval nálunk nem stagnálnak, hanem még romlanak a pöttyök. :( Sajnálom a gyulladásokat, nem irigyellek. A gumírozott pampers nem kacsa, mi is olyan használunk most. A 4+ jelzésű az, de mi is vettünk már rosszat. A vashiányt okozhatja a magas súly is, (nem elég a tejben lévő vas) nálunk is nézték vérvételkor.

Katicuska: jujj,. de jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy minden rendben van veletek, gratulálok az államvizsgádhoz. :lol:

Merci, Meli: üdv közöttünk :lol:

Babetta: nem semmi, amit a képeken látni. Hatalmas ez a baba. Hányas ruhát hord?
Anyukádnak nagy kalappal. A mi családunkban sajnos volt már orvosi műhiba, de megúsztuk. Senkinek sem kívánom azt az idegeskedést.

Anita: a tej a szoptatás alatt termelődik, ezért nem tudsz annyit fejni, mint amennyit a baba kiszopizna. A cumisüvegből sokkal könnyebben jön a tej, mint a mellből, talán ezért szeretne cumisüvegezni cici helyett. Kitartás.

Rólunk: hétvégén a szüleimnél voltunk. Jó ki meló volt: fahordás. De azért szombaton elmentünk fürdeni egy kicsit.

Szép estét,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vok!!! KÖSZI!!!!!!!!
Már csak egyet árulj el! Ezek a fosatós golyók felkeltettéka kíváncsiságom! Úgy vettem ki a szavaidból, hogy Te már készítetted. Akkor hol szerezted be a cuccost? ÉS ha csinálsz egy ekkora adagot, és csak napi 3-at szabad, ez eláll? És bevált nálad? Na jóvan, nincs több kérdésem. :)

Meli!!! Cukki lehet a lányod, ahogy magyaráz! És ti egy szobában alusztok (vagy nem alusztok) vele? Nem is írtad, hogy honnan írsz? Hol laktok, merre?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Prórbálok csatolni egy képet.

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Én romaniábol vagyok, Szatmári születésü. Nagyváradon végeztem közgáz szakon és itt ismertem meg a párom igy jó itt ragadtam. :lol: (majusban voltunk 5 éves házasok)

Nagyakaratú lánykám mikor kiderült, h terhes vagyok rávett két felnött embert, h mire Ő megérkezik az egesz lakást vágjuk puccba. Aztán mikor megérkezett kirugdosta az apjat mellőlem :lol:
Amugy, ez hatásos fogamzásgátló modszer is. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bartika: urtica urens ch5, de a gyakoribb mellretétel a legjobb szer a kevés tejre.
Pénteken 2 órát is aludt egyszerre mind a 4, ma csak felet. Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz. Az altatáson kivül nem vészes a plusz gyerkőc.

cory
Budapest

Sziasztok

Meli
Ahogy írtad főztem 1000-el.Nagyon tetszet, jól megmosolyogtam. :lol: :lol:
Három napig nem akarok főzni. A menü: Karfiol leves, rántott gomba ,karfiol, sajt ,párizsi, petrezselymes krumpli, rísz, lecsó, zöldbab főzelék. És képem is van Külön albumot csináltam a kajáknak szeretem fényképezni őket. Íme a mai menü

Kép

Kép

Kép

Apa reggeli kávéja ,ezt persze ágyba kapja

Kép

Azért Levit se hagyom le :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Tényleg olyan Bogi ,mint egy menyasszony csak kicsibe. :lol:
És a szomszédunkat is Nyitrainak hívják.

Borcsa
Nagyon hasonlít rád Gergő. :D

Nancsi
Fiad meg még mindig apja, és látom a vörös haját .Nagyon király, :lol: cuki pofa .És tényleg jó nagy már. Megszoktátok ,már Dunakeszit?

Anita
Ma milyen volt a napotok? :roll:

Vali
Úgy látszik, hogy mindenki kihasználja már az éjszakát. :lol: Én tegnap 10-kor elaludtam a nappaliba. Most kell aludni ,mert párnap múlva jön megint a meleg :oops: .Én se tudom ,hogy várom e a hozzá tápit vagy nem. Nagyon aranyosak a képen. Te írtad ,hogy sört iszol? Vagy mindegy ,hogy ki csak azt akarom tudni ,hogy alkoholost vagy mentest isztok tej gyarapításra? Nem árt a gyerkőcnek?

Katicuska
Hová tűnsz már megint?

Faby
Gratula a vizsgákhoz :D

Vok Eszter
Kutyirúl nem is írtál mi van vele!! :shock:

Merci üdv! Nagyon csini Heni :D
Szopizik? Merre laktok? Mennyivel született? Most mekkora? És még bármit írhatsz!!!

Mariann
Hát István se kicsi ahogy elnézem a képen. :lol:

Tényleg ilyenkor ,hogy pótolják a vasat? Én szedem vagy ő kapja. lehet hogy nekünk is kéne a súly miatt. :?

Anyum egyre jobban van, :D de már kiengedhetnék, mert olyan betegeket látok, hogy sírni tudnék annyira sajnálom őket. Nem jó oda menni. Most néztem az Aktívba a delfines kisfiút, végig bőgtem. :cry: Látta valaki?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szép jó estét,

Meli: Végül mi sem voltunk sétálni :( mert a lányom úgy bealudt, hogy már nem maradt rá idő. Még el kellett mennünk a Baumaxba égőt venni az egyik lámpába, épp zárás előtt értünk oda. Szal séta helyett volt egy kicsi kocsikázás, plusz egy fagyi, nehogy elfogyjak :lol:

Gyöngyi: Én is úgy örültem a héten a 200 grammos hízásunknak, de most ez a cicin sírás kezd egyre jobban idegesíteni :( Tudom, hoyg nagyon sokatoknál előfordult, és el fog múlni, de annyira sz@r átélni :(
Pedig szerintem van tejci, hallom, hogy nyel mielőtt elkezdi a bömbit, és ma is 4x nyomta tele kaksival a gatyát. Jó lenne hamar túllenni rajta, mielőtt eluralkodik rajtam a tejpara :roll:

Mariannka: Jó kis elfoglaltságot találtatok hétvégére :shock: Istvánka is oltári nagy, azok a combok és pofi :lol: Látom, nem éheztetitek :)

Babetta: Pfúúúúú ... összefutott a nyál a számban a képek láttán, pedig ilyen későn már nem kéne zabálnom :roll: Ezt hány napra és hány személyre főzted? Nagyon gusztaaaaaaa :)

Én írtam, hogy tegnap este letoltam egy doboz sört, persze szigorúan alkoholmentes Schlossgold-ot :) Én nem vettem észre, hogy Aliznak baja lenne tőle :)
Én láttam a delfinterápiás filmet, hát nem sok választott el tőle, hogy el ne bőgjem én is magam, Vince így is olyan furán nézett rám, hogy mi bajom. Utána meg úúúgy megszorongattam Alizt, és hálát adtam az égnek, hogy egészséges.

Levi a kis huncut ha így halad, pár hét múlva már nem fog beleférni a hordozóba :) Nagyon cukipofa :lol:

Örülök, hogy anyud jobban van, drukk, hogy mielőbb kiengedjék :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszi, aranyossak vagytok :D és igazatok van: tényleg sokat szüneteltetem magam.

Üdv az új csatlakozóknak!!!!

Babetta:
Nem semmi....! És most jól megéheztem.........! :twisted:
Levi, nagyon profi a medencében!!!! Úgy szeretném már Martint is így látni.
Az egyik barátunknak pont ilyen medencéje van, én nem mertem belevinni a Martint, a vegyszerek miatt (amikkel tisztán tartják). :( Vagy szerintetek nem ártanak a bababőrnek?

Babcika:
Lehet, hogy tényleg van valami + éhségérzet a vastól. Tegnap este 9-kor elaludt, majd hajnali 3-ig, 2 óránkénk felkelt enni. Éhes volt, mint a farkas. Átlagban, este 9-től alszik, reggel 6-7-8-ig. Nem örülnék neki, ha éjszaka is enne. Nem magam, hanem a súlya miatt.

Állítólag, aluszékonyság a jele a vashiánynak. Elképzelhető, mivel 1 hónapja, átlagban igy néz ki 1 napunk.
- este 9-től reggel 7-ig szunya, utána peluscsere, kaja, játék
- reggel 9-től - délután 1-2 óráig szunya, közben 1 kis kaja, csukott szemmel :)
- kaja, séta, játék majd délután 4 körül 20 perc szunya
- kaja, séta, játék majd este 6 körül 20 perc szunya
- este 1/2 8 fürdés, vacsi, stb és 1/2-9/9 körül indul a szunya
Szóval, szinte az egész napot átalusza.
Meg mindig megjegyzik, hogy milyen fehér bőre van Martinnak. De, rámnéznek és azt mondják, hogy tőlem örökölte. Ezek szerint, a vérszegénység is közrejátszik. :(

Amit, Martinnak adni kell + minden nap:
- 10 csepp Maltofer
- fél tabletta Folsav 3mg

Néhány fotó:

Martin a 40 kg-os barátnőmmel. Nála látszik igazán, hogy óriásbébi.
Kép

Elloptam az ötletet, de úgy látszik, Martinnak is tetszik igy a kocsikázás:
Kép
Kép

Az új játszó-beszélő-mesélő-éneklő-okosító kutyussal:
Kép

Szép napot

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Szép jó reggelt!

Jó sokat írtatok, tök jó volt olvasgatni. :) Köszönöm mindenkinek a további üdvözléseket, aranyosak vagytok! És köszönjük szépen a bókokat is :)

Babetta: Bp-n lakunk. Igen, Heni szopizik, és mostanában egyre többet akarna enni, gondolom, a meleg miatt. 3170 grmmal és 51 centivel született, most pedig 54 cm és 4110 gramm.
Anyám, nagyon guszta minden kaja, amit csináltál, úgy megenném őket! :D Nagyon jól néznek ki! Mi célból készültek?
Levi képei is nagyon édesek! :)

Gyöngyi: én is szeretem a Merciket, de nekünk Toyota van. :lol: Köszönöm szépen, de a képeket én csináltam. :roll: Örülök, hogy tetszenek! :)

Bartika: de jó nektek, hogy Boti már csak egyszer kel fel éjjel! Heni legalább 3× ébred és sokszor azt sem tudom, hogy miért. Van, amikor enni akar és közben vissza is alszik cicin, de van, amikor "csak úgy" kel fel, sír és sehogy nem tudom megnyugtatni, aztán mintha elvágták volna... :?

Vali: milyen gyakran szoktál sört inni? Néha én is gurítok egyet, pedig nagyon utálom, de Heni érdekében mindent! ;)

Szép napot mindenkinek!

emerci

Jó reggelt

Babetta: így keltünk éjjel: 1 óra, fél 4, negyed 6. Szerintem még 2 évesen is kellni fog :)

Merci: én minden este 2 decit megiszok a sörből, ennél több nem is menne mert utálom az ízét

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Hétvégén megint nem tudtam jönni :( Szombaton nagytakarítottam, ablak és függönymosás, portörlés, porszívózás, felmosás, rendezkedés, erkélypakolás, huhhhhh... Vasárnap főzés, délután vasalás, már a gugám tele van a hétvégi pörgéssel, de ezeket csak ilyenkor tudom megcsinálni, mikor apa itthon van, és leköti a csajt.

De a képeket jól megnéztem, és tündibündi minden gyerkőc!!!

Meli, Merci!

Jó, hogy jöttetek! És köszi a bemutatkozó infókat is!

Dobok egy képet a kis csillagszeműről:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Most csak bekukk, mert megyünk dokinénihez mázsázodni, utána meg csavargunk, ugyhogy valsteg csak du leszek, de akkur tutitutesztutkó.

Addid is, h jol induljon a napotok
Kép

puszi
Vendég

Gyöngyi: és az is tuti, hogy még a nászéjszakán is ott kell lenned, hogy tudjon szopizni :D

cory
Budapest

Sziasztok !Régen voltam, de azért olvasgatok. Lini szenved, talán a foga. Ügyeletre vittema hétvégén,ahol a doktornő talán még nálam is tanácstalan volt, hogy mi a baja a gyereknek. :shock:

Ma 5 -re viszem a saját orvosunkhoz... HAsmenés, hőemelkedés és iszonyű ordítás, így teltek a napjaink ...talán most már alakul a helyzet. Szopizni sem akart.

Viszont most ,hogy szopizik, most meg harap... :cry:

Megyek is aludni,míg alszik...
lane

Sziasztok jó reggelt :)

Babetta, tündéri a nagyfiad! Olyan kis huncut mosolya van:)

Era, Martinod is tüneményes! Nagyon tetszik a babakocsitok:) Sajnos a miénken nem tud így kinézelődni, pedig imád hason lenni. Csak oldalt van két kis ablakocska neki.

Évi, Dórid is édes! Szép csillogó szemű:)

Cory, Mokus mikorra van kiírva? Egy kisfiu és egy kislány lakik odabent ugye?

Megyek, mert ezer dolog van még a hétégi névadóig:)

Szép napot mindenkinek!

faby

Faby: aug. 19-re van kiírva, és vegyespáros :)

cory
Budapest

Gyöngyi: minden este 2 deci? Húha, ügyes vagy! Szerintem nekem nem menne minden este, mert -sajna- ki nem állhatom. Én 2-3 naponta szoktam inni, de csak egy pár kortyot. Majd meglátjuk, hogy kell-e szaporítani.

Évi: nagyon aranyos a kislányod, csodálatos szemei vannak!
Huhh, nem semmi, hogy mennyit takarítottál hétvégén, engem majd most várnak az ilyesmi dolgok, mert itt vasárnap buli lesz, a párom születésnapja és idecsődül az egész rokonság. No és őersze nálunk is csak olyankor lehet takarítani, ha van valaki, aki leköti Henit.

Meli: majd számolj be a méretekről! ;)

Faby: megnéztem a blogotokat már tegnap, nagyon jó és nagyon aranyos. Lehet, hogy elkezdek egyet én is, csak ahhoz előbb fejlesztenem kell az angol tudásomat, ami úgy kb. 0, mert nálam a freeblog kifagy, pedig már régóta próbálkozom. :(
De a tiétek szuper! ;)

emerci

Jó reggelt!!

Este már csak olvasásra futotta az erőmből. :oops: Du. anyóséknál voltunk.

Mariannka,Babetta,Era-Ez három fickó??? :wink: Valami elképesztő aranyosak,hogy ilyen "kis" ducimucik!! :lol: :lol:

Babetta-Ez a kajaarzenál?...Ügyes vagy nagyon!! :wink:

Era-Szerintem tutti lehet ez a vastól.Minden felnőtteknek való vaskészítméyre rá van írva,hogy étvágynövelő mellékhatása van.Sőőőt tanusítom is,mert én szedek plusszba vasat(a hajhullás miatt)és sokszor a falt kaparom az éhségtől.Pedig nem kéne már híznom,nagyon nem :!: :twisted: Fáradékonyság,aluszékonyság vashiányt jelenthet,igen!

Merci-Óóóóó,Ti vagytok az én embereim :!: :!: Mármint Heni és Te.Látom Ő sem hízik vmi nagy ütemben!!!Végre-végre vki!!! :lol: :lol: Én minden nap iszok 1 sört(=0,5 l)van amikor kettöt is :oops: ,nekem tökre bevált! :wink: és én nem is útálom annyira. :roll: Meghát Liliért mindent!! :wink:

Évi-Miz,a guga :?: :lol: Csillagszemű Dorci nagyon édi! :P

Cory- Nászéjszakán szopi- :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cory: hát az szép lenne :lol: , nálad is jó az éjszaka ahogy olvasom, de legalább ilyenkor is híznak a csajok :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi-Miz,a=Mi az? :oops:
Vendég

Lilkó így aludt este 10 körül:
Kép
Éjjel kb. 2 körül felkeltem pipilni,addigra már 180 fokos fordulatot vett(ahol a képen a lába,ott volt a feje és fordítva)Majdnem lefényképeztem azt is,de nem vitt rá a lélek,mert csak kóvályogtam vissza az ágyba :shock: :wink:

(Nálatok is ilyen gyűrődős mindig a lepedő.Én nem tudom, úgy megigazítani,hogy sima legyen :oops: mindig összeficánkolja a nagy forgolódó művésznő :wink: )
Vendég

Babcika: nagyon édes Lili a képen.
Nálunk is gyűrődik a lepedő, de szerintem ez szinte mindenhol így van. Én már gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom a gumis lepedőt, bár lehet, hogy Heninek azt is sikerülne összegyürkészni, mint a simát. :D

Nem, nem növünk sokat, mindig meg is lepődik mindenki, hogy mennyire kicsi... De szerintem nem is látszik nagynak. És amíg rendesen fejlődik, eszik, van széklete, addig úgy sincs baj!

emerci

Sziasztok! :lol:

A hétvégén nem voltam..

Üdv az újaknak!!!

Babci, a mi gumis, frotír lepedőnk nem gyűrődik :P de a pamut igen :x
majd próbálok visszaolvasni de szerintem nem lesz rá időm :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ezt ma csináltam:
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok,

Én nagyon rapszódikusan iszom a sört, mivel nekem sem ez a kedvencem :? Van mikor napokig semmit, aztán olyan is volt már, hogy egy nap 2 dobozzal is leküldtem, de ez nagyon ritka (a foci vb alatt fordult elő :lol: ) Fogalmam sincs, hogy használ-e, ugyanúgy mint a kalciumnál meg az Urticánál, itt sem veszek észre feltűnően nagy változást a tejcsit illetően. Ártani viszont biztos nem árt, és mindent a gyerkőcért :)

Most ennyi, mert Aliz tök ideg, hogy nem sikreül neki keresztbe lenyelni a csörgőjét :roll:

A babák tüneményesek :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok Anyukák!

Én is rég jelentkeztem, pedig szeretnék aktív tagja lenni ennek a csudajó társaságnak! A héten nagyrészt kettesben leszünk itthon Andrissal, Ancsi lányom az unokatesójával nyaral a szomszédos faluban a szüleimnél. Néha ugyan mi is kimegyünk hozzájuk, de nem vihetem túlzásba, mivel a keresztlányom (az unokatesó) már 11 éves, és imádja az unokaöcsit, csak vele foglalkozik, Ancsi meg hoppon marad! :?

Vali!
Szólj, ha jöttök Ceglédre!
Vince hol nyaralt? Szintén nagyszülőknél?
Képzeld, a kártyázást már hármasban nyomom a két csemetével: Andris ül az ölemben, nézi a lapjaimat, Ancsi biztatja, hogy jelezzen, hol a Fekete Péter. Sőt, néha összejön, hogy a tesó lapjaiból ő húz helyettem!
Nagyon helyesek a gyerekeid!

Gyöngyi!
Nekem már Ancsinál is sötétedett a hajam ebben az időszakban, gesztenyebarnából majdnem fekete lett. Sztem most is ez a helyzet, de nem is bánom, így talán kevésbé látszik, hogy mennyi hullik ki! :wink:
Az éjszakai kelések nálunk sem maradnak el, bár lekopogjam, most már újra visszatértünk a régi kerékvágásba, mióta enyhébb az idő: 2-3 óra körül eszik Andris, majd 5-6 órakor, utána pedig szinte óránként egészen addig, amíg rá nem tudom venni, hogy nyissa ki a szemét, és ébredjünk fel végre!

Lingelera!
Teljes a gyógyulás nálad?
Martinnak meddig kell szednie a vasat? Nála nem okoz kemény kaksit? Gondolom az anyatej miatt talán nem,ugye?

Meli, Merci!
Üdv Nektek!

Évi!
KIhasználva, hogy ketten vagyunk megpróbálom megpucolni az erkélyablakot, a többit megejtettem Apa múlt heti szabija alatt! úgyhogy irigyellek!

Faby!
Elismerésem a vizsgákért, meg a naplóért is!

Cory!
Hozzátáplálást én is hasonlóan érzem, Ancsinál talán túl korán elkezdtük, és nagyon vártam már, nem tartottam ki a kizárólagos szoptatással úgy, mint most. Ma meg már el sem hiszem, hogy másfél hónap múlva nekiláthatunk a gyümölcsöknek, főzelékeknek!

Babcika!
Nem semmi, ahogy Lili közlekedik! Éjszakai kóválygás: ma végre aludtam egy jót, de az utóbbi éjszakákról csak halvány emlékeim maradtak, meg az, hogy sokáig üldögéltem az ágy szélén, mire tudatosult, miért ébredtem, és mit is kéne csinálnom?! :shock:

Szopiügyek:
Nálunk is vannak gondok, csak más koreográfiával. Nappal hihetetlenül gyorsan jóllakik Andris, amikor elég a tej, szinte felül (Borcsa! Gergő is?)az ölemben, innentől már reménytelen, hogy folytassuk a szopit. Az esti elalvás előtti helyzet az, amit nehezen tudok megmagyarázni: félálomban szopizik az ágyamban fekve, majd elfordítja a fejét, addig húzva a cicim, amíg lehet. és ki nem jön a szájából :x , majd újra kéri, néhány slukk, és megint húzkodás, egészen addig, amí el nem alszik.
Nincs se cumizás, se ujjszopás, lehet. hogy ilyenkor már csak a komfortszopi kellene neki, és a tej mégiscsak jön még, de már nem kérné? Vagy este kevés a mennyiség, de fáradt, és nem küzd vele szívesen? :roll:

Mariann!
Istvánka is csoda nagyfiú, Levihez és Martinhoz hasonlóan! Hamarosan saját testőrötök lesz lányok!!!
Andrisra sem panaszkodom: 4 és fél hós, kb. két hete volt 7100 gramm és 64 cm!
Az én gerincem kezelésre szorul :) , ti hogy vagytok ezzel?
Asztmád hogy van, végül találtatok megfelelő gyógyszert? Megírnád nekem, hogy mi az? Most csak a Flixotide Evohalert használhatom, ez nem szteroid, és csak lokálisan hat a tüdőben, de nem tudom, mi lesz, ha a parlagfű virágzással rosszabbodik a helyzet!

Sziasztok!

Szilvi
keksz

Dóricica mindenkinek köszöni a dicséreteket! Letelt a két óra ébrenlét, így megint alszik :) Éééééééééés már második napja elmaradt a hajnali ötkor esedékes szopi. Úgy látszik eddig csak a melegtől ébredt a drágám most pár napig.

Babcika!

Guga :lol: Hát, ami tele tud lenni. Mindenki vérmérséklete szerint behelyettesítheti valamivel (pl. puttony, hócipő, egyéb... :lol: :lol: :lol: )
Nekünk is (ill. Dorcimanónak) gumis lepedője van, és azt még ő sem tudja maga köré tekerni, pedig ő is Houdini-alkat :) A pamutot sajnos vasalni kell, mert gyűrődik, de a frottír nem. Azzal viszont az a baj, hogy szöszöl. Hiába teszek a pipi feje alá pelust, kb. két percig tanyázik rajta, aztán úgyis elbarangol. És eszi a szöszt a lepedőről, így most a pamutot mosom-szárítom-vasalom nagy erőkkel :) Mer' ugye a tenger eszemmel pamutból csak egyet vettem annó, frottírból meg hármat, mondván az kényelmesebb, puhább, melegebb... Na, ennyit a rendkívül okos kezdő anyukáról :)

Meli!

Ez a kép őőőőőőrület jó! Mi mindenre fel kell készülni, te jó ég, és mennyi minden van, amire még csak nem is gondolok, de a drága gyerekem meg fogja csinálni velem...

Petri!

Szépek vagytok "Dórival" :) :) :) Én úgy emlékeztem az avatar képed alapján, hogy szőke vagy, vagy nem? Most lehet, hogy lebukok, hogy milyen figyelmetlen vagyok :)

Azt hiszem nem vesznénk össze a sörön, mert nem innátok meg előlem :oops:. Én imádom :oops: :oops: Persze szigorúan alkoholmentest! A tejcsin nem veszem észre, hogy különösebben meglódulna tőle a mennyiség, de azért én iszom, mert ugye nem tudhatom, hogy mennyi lenne, ha nem innám :)

Na, lelövöm magam, mert vasalni kéne a tegnapi mosást. Brrrrrrr... :evil: Vagy inkább várjam meg, amíg a mai adag is megszárad, és majd holnap vasalom együtt őket? :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Még valami!

Kb. egy hónappal ezelőtt arra jöttem be a szobába, hogy Andris talpa a kiságy tetején van, ezért még aznap a középső állásba engedtük az ágylapot! Ez is oka a hátfájásnak, de én így érzem őt biztonságban! Igaz, hogy leengedhető a kiságy oldala, de erre meg lusta vagyok, meg persze keresztben van a tetején a pelenkázó!

Megyek, vasalok itt a gép mellett, ablakpucolásig, amit csak kora délután ejthetek meg, mert rásüt a nap!

Halihó!

Szilvi
keksz

Keksz!

Vagy jobban szeretnéd, ha Szilvinek szólítanálak?
Szopi közbeni felülést az én pipim is gyakorolja. Olyankor jóllakottnak nyilvánítom. :) Tépkedés, húzkodás szintén van, akkor inkább kis pihi, mert nagyon fáj, főleg, hogy van alul egy recés kis foga is. Piercinget meg nem akarok vénségemre :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

A Szilvinek örülnék, a keksz a vezetéknevünkből adódik, ami Albert. :lol:
keksz

Babci: A gumis lepedő tényleg jó, nekünk pamut és vászon is van. A vászon nem annyira jó, mert nem nyúllik annyira mint a pamut (jobban mondva egyáltalán nem nyúllik). A pamutból meg olyat kell venni ami ráfeszűl a matracra, na azt próbálja meggyűrni a kiscsaj :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi :lol:
Én inkább barna hajú vagyok, szőke melírral. Csak amióta megszületett Timi nem találkoztam még fodrásszal :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi: Nem tudom mikor megyünk legközelebb, kollégám lakik ott, és náluk voltunk kerti partyn, de az meg ugyi nem szokott lenni minden héten :? :o :lol: De mindenképpen szólok, ha megyünk!

Vince a mamáékkal Nyírbátorban nyaralt, volt valami fesztivál féle arra, azt mentek megnézni, meg strandoltak. Jól érezte magát a kölyök :)
A gyerkőcök nevében köszönöm a dícséretet :)

Petri: Én is úgy emlékeztem, hogy szőke vagy :shock: De lehet, hoyg csak a képen látszik rosszul, mert sok az árnyék :roll:

Évi: szerintem várd meg a mai adagot is. Én legalábbis így szoktam. Utálom fél nap után megint elővenni a vasalót :( :evil:

Nekünk vászon lepedőnk van, és én nagyon szeretem. A széleit simán betűröm a matrac alá, és egyáltalán nem gyűrődik sehol, pedig most már Aliz is szépen "körbejárja" a kiságyat, még véletlenül sem ott szoktam találni, mint ahova letettem :)

Szelivi: Tündi hogy viselte a mai tornát? Minden rendben volt?

Vettem nagy csomagos Liberot, hogy kipróbáljam mennyivel jobb, mint a Pampers, igaz nekünk azzal sem volt gondunk. Van a csomagon 2 nyúl, amit ki lehet vágni, úgy tudom gyűjteni kell, és beküldeni. Én nem sz@rozok ilyennel, kéri valaki mielőtt a kukában landol???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!

Én mindig utálom elővenni a nyavalyás vasalót, nem csak fél nap után :evil: Nagyon utálom ugyan a vasalást, de olyan jó túl lenni rajta, és úgy szeretem utána frissen, vasaltan elővenni a göncöket a szekrényből... perverz vagyok? :roll:
Hogy van ez a Liberós nyúl-téma? Mit kell gyűjteni és mennyit?

Gyöngyi!

Nem is tudtam, hogy vászonlepedőből is van gumis :roll:

Szilvi!

Oké, akkor Szilvizlek :) :) :)

Petri!

Akkor nem is emlékszem olyan rosszul. Fodrász engem is még csak egyszer látott szülés óta :) Lassan esedékes lenne újra meglátogatnom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: Nem tudom, hogy hogy van, csak emlékszem rá, hogy korábban itt gyűjtögettek a csajok mindenfélét, ezért ajánlottam fel az én 2 nyulamat :) De az is lehet, hogy rosszul emlékszem, és ez nem az a vonat ... :oops: :roll:

Nem vagy perverz .... áááááááááá :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi: Anyutól kaptam, Ikeába vette csak nagy az ágyra és azért nem szeretem azt felhúzni rá, pedig a mérete szerint 140x70-es, majd megnézem van-e 1 számmal kisebb belőle, mert lehet, hogy az a jó erre az ágyra

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi, Vali: Jaj ez a felületes olvasásom.... Én kaptam a Liberótól egy reklám katalógust (biztos a kórház adta ki a címemet) és abba volt egy válaszboriték. Ezt a borítékot kellene visszaküldeni 4 vagy 5 nyúllal meg egy kérdőívvel (amit kitöltesz) és cserébe küldenek valami játékot. Mondjuk nekem 1000+1 játék van itthon, szóval nem nagyon foglalkoztam a témával. A Nicika a szakértő ebben.

Vali: Én is pont most vettem Liberó kiscsomagot kipróbálni. Most baby Love-ot használok,de ebből is kifolyt már a kaki a combjánál. Úgy látszik nincs tökéletes pelus, lehet visszatérek a "büdi" Pampershez :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok! :)

Kutyushelyzet: Jelentem eszik, örül, de még nem a régi, mert keveset ugat. :D De gőzerővel javul! Soha nem gondoltam volna, hogy egy 12 éves kaukázusiban ennyi élni akarás van. :D:D

Gyöngyi:
Az Ikeás cuccok csak az Ikeás ágyakra jók. Ott nem szabad semmit se venni.

Lepedő:
Ami jó: streccs lepedő. Én nagyon szeretem és a 60*120 és a 70*140esre is jó. Nekem van egy különbejáratú boltom Vecsésen, ott szoktam mindenfélét beszerezni jó olcsón, de az Auchan-ban is láttam már.

Pelusok:
Én egy noname palust használok és nagyon szeretem. a http://pelenkafutar.extra.hu/

Itt a kék vagy zöld vizeletjelzős pelust szeretem. Midiben 35 Ft 1 db és szerintem jobb, mint a Pampers. :D

Megyek, mert felketl a csajom. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok,

gyerkők tündériek! :)
Vasalás: én is perverz vagyok, bár már korántsem annyira mint régen, de pl. Peti ingeit muszáj, mégsem engedhetem el hót gyűröttbe.
De egy csomó otthoni cuccot már nem vasalok, csakis azokat, amikben megjelenünk a nagyvilág előtt.... :wink:

Na, az én fiam iszonyú, hogy elkezdett kúszni, forogni, fél pillanat alatt métereket tesz meg. Ma reggel egy pillanat alatt itt találtam:
Vendég

Kép Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: