Sis!
Egy válasz a a Rókicához intézett kérdésedre:
"Hogyhogy a többiek jöttek?"
Talán mert kaptak meghívót.
És még egy kérdés:
Ha ne adja Isten, mondjuk Megann, Mea, Angelani, vagy esetleg én, vettük volna a fáradságot (ahogy Thomasanne, Dóri vagy Anyapoc is), és szóltunk volna, hogy "mennénk hozzátok", akkor mi lett volna a válasz???
Hiszen miattunk indult az új topikotok, nem???
Egyik mondatoddal mondasz ellent a másiknak:
"Én ráadásul úgy érzem, mi lettünk kiközösítve."
Majd kb. 8 sorral lejjebb:
"Akiket nem hívtunk, azok nem vevők rá... "
Most akkor ki közösített ki kit?
És bár nem engem kérdeztél, de ha nem lett volna ez a bizonyos meghívósdni, akkor én is szívesen írtam volna a másik topikba, hiszen nagyon sokan vannak ott, akikre kíváncsi voltam / lennék.
És tudom, hogy most nem fogod elhinni, amit írok, de Sildikére, és Rád is igenis kíváncsi voltam eddig. Nagyon bírtam mindkettőtök humorát, a hozzászólásaitokat.
Most nagyon őszinte leszek hozzád: Benned is, és Sildikében is hatalmasat csalódtam. Semmi másért nem , csak azért, mert legnagyobb megdöbbenésemre mindketten részt vettetek ebben a meghívósdi dologban.
Tündében nem kellett csalódnom
És hidd el, azért téma ez még mindig, lassan egy hét elteltével is, mert ez a meghívásos dolog szúrja nagyon sok mindenki szemét.
Teljesen felesleges volt.
Miből gondolod, hogy - ha már Rókiról is ezt feltételezted - ,akkor mondjuk Megann írt volna az új topikba, ha csak simán, emberi módon leírjátok, hogy ezért és ezért, ilyen okokból hoztátok létre az új topikot. Pláne, ha szorult belé némi büszkeség. Azért ennyire ne viselkedjünk már lealacsonyítóan!!!
Márpedig, ahogy elnézem (sajnos) igenis szorult belé büszkeség. Sőt, elég sok minden szorult belé, ami másokba nem .
De mint az már a legelején írtam, tiszteletben tartom az
"Alapító Okiratban" foglaltakat, mely szerint:
"Mivel szeretnénk elkerülni a 2005 őszi topic viharait, ebbe a topicba az kerülhet be, akinek valamelyikünk e-mailben küld egy meghívót"
Szóval, akinek küldenek meghívót, nem pedig aki kuncsorog érte!!!
Ha már ennyire ki lett találva ez a meghívósdni, akkor igenis vehettétek volna a fáradságot, hogy összeszedjetek
MINDENKIT ( persze Megann, Andgelani, Mea és rajtam kívül - hiszen mi voltunk azok, akik nem véletlenül nem kaptunk), szóval mondjuk
előkaparjátok Benianyu tábliját, és az alapján
MINDENKI MÁS kap egy meghívót.
És elkerülhettétek volna azt, hogy mondjuk Thomasanne, Dóri, vagy Anyapoc (azért példálozom velük, mert Te is őket emlegetted) "kuncsorogjanak".
És itt van Cleo, meg Bodza, akik szintén nem kaptak.
Csak nekik igenis sérti a büszkeségüket (megjegyzem, AZ Ő HELYÜKBEN, az enyémet is sértené), ha úgy kell kuncsorogni.