Ex:Ameli is nyűgös ma,nem tudtam kitalálni mit akar az előbb(Szilvi!!!
Szilvi:még nem kaptam meg a képeket.
Ja,a képfeliratom eltünt,pont irtam is oda hogy jó a kedve a csajszinak de nem az unicumtól!
A hidegtálakat csináltattuk,finomak voltak nagyon!!!(bár sztem k....drága is)
Katus:töltödnek az elemek,este dobok képet a ruháról,mert olyan nincs ahol Ameli is és a ruha is eggyütt jól látszik.Peti tesója csinálta a képeket,kb.fényévnyire vagyunk egymástól Vele minden féle tekintetben,nem tudok Vele beszélgetni se,és pont beesett indulás előtt,amikor is megkértem hogy ha csinál képeket akkor ne forgassa már el a gépet,mert utálom hogy mondjuk 150 képből 70-et be kell utána forgatnom,és más meg nem csinálja meg,nekem nagyon megfelel minden kép egy pozicióban,na ezen sztem megsértődött igy nem is vitte túlzásba a fotózást.
Hello:dehogy haragszom meg,tényleg az.Már húsgombócnak is hivtam.Meg kis hörcsögpofisnak is.A talira jó lenne elmenni,bár pestet nézve jó messze van,még fűzöm apát.
Marcy:tényleg rendes hogy felhivott,ez pozitiv.
Mi is fogadtunk,és nagyon megnyugtató volt hogy ha a doki bmi miatt nem tud ott lenni,van valaki aki csak ránk figyel.
igaz Szilvi ?-Ua.volt a szülésznőnk Szilvivel!
Mézgombi:örülök hogy kicsit jobb a kedved,ha fogékony rá Julcsika akkor rendszabályozd Őt!!
Megyünk haza anyumékhoz két hét múlva,most hogy megvan a kocsi,alig várom,mert otthon_szikszó-van a legfinomabb fagyi a világon,és mindennap meg fogok enni vagy 6 gombóc karamell fagyit,at a favorit,már csorog is a nyálam.......
Kisvirág:nem fagyizunk 7végén?én nagyon készülök!4Irj számot!!

[/img]