Sziasztok!
Majola!
Csak bízom benne, hogy nem rám célzol, hogy én DIREKT HERGELEM A TÖBBIEKET A "hülye hozzátápis dolgaimmal, meg a marhaságaimmal".
Mindenki!
Nem provokációból írtam hogy Léna miket evett (juhsajt, öntött karfiol, feles tej- mindegyiket egyszer)...!!
Aki annak vette sajnálom.
Ha végiggondolja, rájön hogy mostanában alig van időm jönni, és ha jövök akkor sem azért hogy mást basztassak vagy felhergeljek.
Csak elmondom mint újdonságot, vagy mint épp aktuálist..
Valaki felvetette azt a nyomorult juhsajtot egy hónappal ezelőttről...
Kiütés fosás kontra juhsajt:
Mint említettem Léna több mint egy hónapja evett juhsajtot, 2 hétre rá jött a fosás-lázzal-hőemelkedéssel, rá 1,5 hétre meg a jelenlegi pöttyök...
Ugye senki nem gondolja hogy a juhsajt volt a bűnös?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Loveakárkicsoda:
Ayse!
Én tök megértem ha tisztán akartok látni, én is!
De tényleg nincs időm ezen agyalni..vagy csak talán nem vagyok ilyen típus...
Viszont kár egyből Angelanit meggyanúsítani...mert én is bizton(akárcsak Dóri) állítom hogy NEM ANGELANI AZ!!!!!!
Vita:
Ismétlem nem a tartalom a stílus volt sértő...mert se hülye, se marha nem vagyok, se felelőtlennek nem érzem magam, mi több jó anyának érzem magam...úgyhogy ha valaki véleményez, azt tegye úgy hogy: Szerintem ezért vagy azért nem jó, vagy nézd itt egy Link....olvasd el és döntsd el mit teszel...vagy akármi...
És ha már megtette akkor tegye meg inkább így ezerszer 100 as betűmérettel, meg kiemelve meg bárhogy , vagy lépjen át rajta, mint lehülyézze a másikat, mert ehhez viszont senkinek nincsen joga.
Na és most amiért itt vagyunk:
Léna:
Hát képzeljétek hogy a diagnózis végülis rovarcsípés...
Mi is gondoltunk már erre, mert fura módon csak a kint lévő részein van Lénán kiütés..azaz a bady alatt (amiben általában van), nincs egy sem.
Na aztán én mondtam a dokinak hogy én szétnéztem már Léna ágyában, sőt ma reggel a matracát is kitettem napozni a teraszra, meg éjszaka mentem elemlámpával szétnézni, hogy van- e mozgás, de semmi gyanúsat nem láttam.
Aztán mondta, hogy mozgassam el a helyéről az ágyat, tegyem át ideiglenesen máshová.
Na hazajöttem, és azt a nagy dög ágyat kirángattam, na mit látok????????
Egy rohadék pók lepzselt Léna ágya mögött...
Azt hittem meneten elájulok...
Gyorsan meg is öltem...nem is toltam vissza az ágyat, kihúzgáljuk majd apával a többi bútort is, meg végigfújkálom domestossal...
Hát annyira bánt a dolog...hogy nem tudtam megmenteni Lénát egy ilyen rohadék póktól....pedig olyan tisztaság van nálunk minden héten jön takarítónéni....meg mi is takarítunk..meg minden...és mégis befészkelte magát a dög...
Ha rágondolok, hogy éjszaka ott mászik szegény Lénán az a dög hát elkap a sírás....
Szegény szegény Lénácska..
Kuha!
Hajnyírás:
Eszembe is voltatok...mert emlékszem, írtad, sőt még képet is tettél föl a zokogó Gergőről miközben vágták a haját.
Nos Léna egy nyikkantást nem szólt...semmit ......igaz nem is izgatta magát, mert jobban érdekelte a háztartási keksz amit a kezébe adtam...(persze figyeltem, hogy ne egyen hajat a keksszel együtt)
Mondjuk hozzáteszem hogy tesóm nyírta, anyukám meg én terelgettük a figyelmét hol jobbra hol balra...tesóm két gyereke meg bohóckodott Lénának.....
Úgyhogy nagy műsor volt..de kb 5 perc volt..
Csillám!
Örülök hogy jobban vagytok!
Szerencsére nálunk is rend van már teljesen kakiügyileg.
Jól kikaptuk.
Viszont Léna ennek ellenére is hízott 140 grammot az előző méreckedéshez képest 1 hó alatt.
Ez azért jó teljesítmény betegség mellett, nem????
M.