Nyúlné!
Szerintem Neked is túl kellene ezen lépned. Valóban elhangzottak bíráló, őszinte vélemények, de azok mögött nem bántás volt. Szándékos meg egyáltalán nem. Alkalmazd magad is az általad leírtakat, azaz lépj tovább és ne foglalkozz vele. És jön a nagy igazság: hülyék mindenhol vannak és lesznek is. És szerintem vannak itt barátságok, ami nem azt jelenti, hogy a baráti köröm innen épül, ez még túlzásnak is sok lenne, de igenis vannak olyan emberek, akiket innen a fórumnról ismertem meg és nagyon egyhúron pendülünk.
Mi sem beszélgettünk igazán, de az nem azt jelenti, hogy nem szerettem nézegetni a kisfiad képeit például.

Mondjuk valszeg különösképpen nem is rázott meg Téged, mikor nekem komoly gondjaim voltak és nem tudtam jönni hosszú ideig, vagy pl. miken mentünk keresztül Vikivel. Na mindegy, ez nem is erről szól most.. Szívesen venném, ha maradnál mindenesetre, de ez a Te döntésed. Aztán még meg is gondolhatod magd természetesen.
Persze, ha ennyire besokalltál és eleged lett a netes "kocsmából", akkor menj. De inkább maradj, ugyanúgy, mint Angelani, Megann vagy Ildi.
Mea!
Nálunk Vikivel dettó a helyzet, mint Nálatok.

2 napja sehogy sem jó, sír sír sír. Foga jön ezerrel egyszerre 3, én erre tudok gondolni, és áldom az eget, hogy este 8-tól reggelig alvás van. Pont ma adtam neki én is Chamomillát 5 golyót egy kis műanyag kanálban feloldva és azt beitta. Előtte utána fél óra kaja/pia szünet javallott.

Meg van a kúp is, azt sosem kellett adjam, igazából az eddigi 3 foga nem viselte meg egyáltalán.
Dóri