Sziasztok lányok!
Nagyon régen nem jelentkeztem, nem is tudok belefolyni a napi témákba sajnos

.
Nekem ma megjött,
Edelweiss, javíts majd légyszíves!
Kicsit nehezen indult a mensim, már keddre 100%-ra azt hittem, hogy megjön, aztán még két napig "húzta". Más volt ez, sokat utaztunk a hosszú hétvégén, és alig aludtunk.
Nelli!
Biztosan azért "más" most, illetve darabos nagyon a mensid, mert nagyon sokára jött meg. Olvastam, hogy ilyenkorra nagyon el tud öregedni a nyálkahártya, és nem is csoda ha szinte darabokban (és nem folyósan) válik le.
Nyuszat!
Ne izgulj, én is csak azt tudom mondani, hogy pihenj sokat. Gombócnak hasonlóan hozzád a terhességével együtt egy vérömleny-szerûséget diagnosztizáltak, aztán ha jól emlékszem az gond nélkül felszívódott, míg a baba pompásan fejlõdik.
Lányok, mostanában valahogy teljesen kiestem a babatémából. Ennyi idõ után (már másfél éve..) teljesen lazábban veszem a dolgokat. Nem tudom, hogy baj-e ez, de kicsit jobban is érzem magam. Eddig görcsöltem, számoltam a napokat, kreatív görbéket rajzoltam, és bújtam a szakkönyveket mindenféle betegséget beképzelve. Aztán meg sorra dobtam ki a negatív teszteket.
Most nem hõmérõzök, szeretve élünk, nem gondolunk a babára a nap 24 órájában, és felszabadultan érzem magam. Persze a babóhírnek annyira tudnánk örülni, hogy az leírhatatlan!
Remélem nem bántottam meg senkit, csak annyit szerettem volna mondani, hogy lehet másképp is nézni a "projektet"

.
A TALI:
Szeretnék én is menni!!!

Még nem tudom mit sütök, sósat édeset, de süti lesz

.
Doris,
a kocsiajánlat áll még?
Edi,
Most két hétig nem leszek, megyünk Horvátországba. A talival kapcsolatos tájékoztatót várom nagyon.
Éhes vagyok, megyek vacsorázni. Bocsi, hogy sokat írtam, de olyan jó...
Alice, Edith, Alexandra, Sien? Hogy vagytok?
Puszka
Vanda