A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Itt voltak ma egy picit Gigiék, erre volt dolga, beugrott Bálintostól. Hamar összebarátkoztak a skacok és a kezdeti nem-adom-a-repülőm - add-vissza-a-kockát után felengedtek, és még egy búcsúcsók is csattant. :)

Votiv,
nosza. :)
kaka,.... hát, én sem találnám viccesnek, ha ilyen történne velünk...minden elismerésem, h hangos szó és ájulás nélkül kibírtad. vagy hangos szó volt azért, ugye? Néha KELL az, h az kikiabálja magából a dolgokat, sokat segíthet.
neet
neet

Den,
Bálintodnak nagyon boldog születésnapot kívánunk innen is! :)
neet
neet

Bálintnak nagyon sok boldog szülinapot!

Votiv, hős vagy!

Juc, Máriában láttam Quinny Zapp-ot 50.e körül. :( Viszont csini narancssárga volt. :wink:
zanza

sziasztok,

Den,
BÁLINTNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!! :lol: :lol:

megjöttünk dokinénitől, aki átvett minket, mostantól ő a hivatalos dokink!!!
adott oltást Iginek, és megtudtam a tuti frankót:
1. mi,akik ugye 2005. decembere előtt születtünk, a régi oltást kapjuk, és a 15 hós oltás is a régi, lórugó, megagiga shot...az, amit anno B két részletben kapott, és meg sem kottyant neki ,azt most Igi egyben kapta...az összes kisgyerek, aki egyben kapta, csupa pötty és láz lett...
de: a 18 hós oltás tehát nem a 15 hós szétszedése, hanem a 3 éves előre hozott változata.Tehát, akik 18 hósat kapnak, nem kapnak 3 évesen.
És azt mondta a dokinéni, h nyugodtan vihetem Igit 2 évesen a 18 hós oltásra...Szal, Votiv, annyira nem kell sietni...

2. és még azt is mondta, h csak azokat az oltásokat érdemes kivezetni, amik vmi gondot okoztak...Én mondtam, h Igi milyen kis érzékeny volt, erre adott MMR bogyót, de ő azt mondta, h 2x3 bogyó kell. Ma este, és holnap reggel. Mivel én a másik szerint kezdtem el adni, igy én maradok az 5x2 bogyónál...
Ja, és azt mondta, ha lázas lesz, akkor Thuját kapjon...

és hiper-szuper aranyos ez a dokinéni!! Rec és Zsebi, köszi az ötletet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bálintnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
kisün

Votiv,
kakahelyzet :shock:
kisün

ZAnza!

50 körül nagyon rosszul hangzik :cry:

Neet!

Azt hittem,hogy ti haverkodtatok össze Gigivel a kezdeti nehézségek ellenére :lol:
20170114224602

Zsanci :) ez a doktornéni jónak látszik nagyon is :)

A 3-as villamos végállomása az ÁRkád előtt van vagy átmegy az úton a Sugár/IKEA elé mert ha átmegy, akkor én is tudnék jönni ikejázni - csak nem korán, mert 9-re kell mennem kezelésre, úgyhogy 11 körül tudnék

indianyo

Nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek köszi a jókívánságokat, át is adtam Bálintnak :D
Van egy kérdésem: milyen torta legyen a bulin? Milyet szeretnétek? Csokisat, túrósat, gesztenyéset, oroszkrémet vagy feketeerdőt? (Persze volt még dió, meg málnás, stb. is, de gondoltam olyan legyen, amiből a kicsik is ehetnek) Szóval segítsetek, mert különben önhatalmúlag dönteni fogok 8) és legkésőbb pénteken meg kell rendelnem!

Neet :) Búcsúcsók rulez :) Nagyon csókos csajod van :wink:

Votiv :) Isti nagyon aranyos, hogy segített a takarításban! :) És a nagy csend nálunk is mindig vmi turpisságot jelent... ilyenkor rohanok a leggyorsabban, hogy megnézzem mit csinál...

Zuz :) Merre vagy??
denizsa

Indi,
irnál nekem egy privit, amiben leirsz minden titkot, h mitől lesz minden ruha szép tiszta vegyszer nélkül??? Nekem vhogy nem jött össze igazán a mosódió, de nem akarom feladni ilyen könnyen!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Csak egy picit ültem most le netezni, mert pocsék a hátam egész nap, így nem bírok sokáig ülni!

Den!

Nagyon boldog születésnapot Bálintnak!:):):)

Votiv!

Én is mindig ettől rettegek!:( De eddig szerencsére csak pisi volt a pelusban, amikor Timi leszerelte magáról!:(

Indi!

Nekem is írnál a mosódióról? Meg vettem mosószódát...Te azzal hogy mosogatsz? Mert nekem nagyon sokat kell öblögetnem utána, hogy ne legyenek foltosak az edények, poharak!:(

Még sokmindent akartam, de azthiszem holnapra marad!

ILdi
ildi76

Indi, átmegy a 3 villamos - Örs Vezér tér zuglói oldal - asszem így mondja be.

Den, nem lehet mindet? :wink: :wink:

Zsanci, nem kötözködés képen, nálunk a védőnéni ma mondta, hogy már csak a 3 évesre kell mennünk, ha végre megkapja a 18 hós oltást Réka. Eddig festés volt a rendelőben, meg egyszer bedurciztam, és eljöttünk idő előtt. :roll:
Kerületenként változna az oltási időpontok? Vagy kinek mi maradt meg régről, azt nyomja bele a kölkökbe? :shock: :roll:
zanza

Macs! Már az hogy említetted nekünk a szomszéd babót, sokan gondoltak rá, szóval már biztos jobb neki!!! :D

Den!!! De éééééééééédes!!! :lol:
Boldog szülinapot!!!

Zuz! Lázgörcs ellen kap mindenki oltást, nemde? :?:

Ancsi! Bízom a saját hitem elég kettőnkre is :P

Votív! ajjjaj :shock:
Ja és én csak simán bevágom a mosógépbe a plüssöket! Semmi bajuk! Még azokat is amikre az van írva, hogy kézzel mosható only.

Zsan! Doki! Dejóóóó! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Den:
ISTEN ÉLTESSE AZ 1 ÉVES BÁLINTODAT!
Kép

Indi:
mehettek,mert megáll a 3-as ott is :lol:

Zuz:
ne csigázz már :!:
Mi volt,mesélj!!!

Votiv:
:shock: :shock: :shock:

Zsan:
ez remekül hangzik,mármint a dokinéni :)

petergabi

Zanza, Zsanci!
nekem meg aszonta a dokinéni, hogy ahogy a leírásban is szerepel, a 15 hós oltásból a régiek is újat kapnak és ez valami összevont lesz.

Recca!
ti milyen oltást kaptatok? régit, újat? mert hogy B. nem lett pöttyös!

Denizsa!
szerintem Bálintodnak válassz valami szép és finom tortát, mi meg viszünk sütiket, és ne vegyél még külön tortát. én megpróbálok valami finomat készíteni, csak kérdés, hogy hogy a frászban fogom elvinni bábakocsival...de meglátjuk.

Votiv!
azt írd le, hogyan tudatosítottad Istivel, hogy ilyesmit nem szabad! mert én azért biztos ideges lettem volna, és mondogattam volna neki, hogy csúnya. csak úgy, mint mikor ma is fontos dolgokat dobált be az ágy mögé.

Lencsém nem csak az ágyról le, de má fel is tud mászni. igaz néha kippen-koppan, de ügyesen megy neki. remélem magasabb helyről nem próbálkozik majd.

MAAAAAAAAACS!
NEM ÍRTÁL, HOGY MIKORHOL! reggel 9 körül tudok legelőször netet nézni, légyszi így állapítsd meg a talit :). mi kb. fél óra alatt ott vagyunk pl. a Feneketlennél a 7-es megállójában.
ancsipancsi

Zuzi!
mesélj az UH-ról!

Barbi!
én nem tudok róla, hogy a lázgörcs oltással megelőzhető lenne. éppen olyan cikket olvastam, hogy semmivel nem előzhető meg, alkati kérdés.
ancsipancsi

Én is kívánok Bálintnak Boldog Születésnapot!!! :)

ruz
ruzicsky

Barbi!

Az a merevgörcs=tetanusz ami ellen oltanak
20170114224602

Ancsi, éljen! :wink: Még vki? :D Ja, mi se lettünk pöttyösek. 18 hósra leszek még kiváncsi. :roll:
Sütit meg rakd egy jó nagy dobozba, és ha összenyomodik az se baj, majd kikanalazzuk. :wink:

Den, kérhetek majd egy útbaigazítást? asszem aznap nem tudok majd munkába menni. :lol:
zanza

Zsan, tök jó a dokitok :D és sztem nyugodtan követheted az ő adagolását, ahány ház annyi szokás, de ő nagyon frankó, szal biztos jobban tudja! :)

akkor nem sietek a szurival, ha Te mondod! nem is akarok én sietni, csakhát a védőnő b..szogat :x

Neet, takarítás közben inkább csak sziszegtem, nem mertem nagyon levegőt venni se :shock:

de így segített az én drága kisfiam:

Kép Kép

valamint Önök kérték, a fallikus szoboregyüttes:
Kép

Deni, mesélj, hogyan ünnepeltetek? és mit kapott az egyéves?

votiv 8)
votiv

Votiv!

Istinek ég azt a fejét!Nagyon komoly! :lol:

ÉS az mi az a tuskó?Mit dolgozott ezen ennyit?
20170114224602

Istók micsoda egy rendes pasi! Votiv, el ne rontsd! :lol: :lol:

Látom ezzel a "gyorsan oltsuk be a gyereket, mert különben ..." időhúzós játékkal nemcsak minket nyúznak. 8)
zanza

Juc, szerintem virágtartó izémicsoda lesz, és azért látszik ilyen nehéznek, nehogy ellopják, vagy .... vagy mitudomén. :wink:
zanza

szóval még azt a fejét akartam írni
20170114224602

Zanza!
Vagy hamutartó :lol:
20170114224602

sziasztok,

nem is tudom mit írjak hirtelen olyan rég rídonliban vagyok :oops:

vera,
neked még nem sikerült gratulálnom úgyhogy sok boldogságot kívánok nektek és legyen soksok örömöd a fiadban(is)

den,
bálintodat isten éltesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neet,
köszönjük a vendéglátást,ha így haladunk jövöre megismételjük :mrgreen:

zsan,
tök jó az új dokitok :)

votiv,
imádom a fiadat :P :P irtó jó pasi :oops: :D

cupp
gigi
Vendég

Zanza,
nem lehet, h a védőnéni nem jól tudja???? nem lenne nehéz elképzelni... :roll:
doki csak nem téved...vagy igen????
de most azon filózom, h nekem pl. nem is szólt volna a 18 hós oltásról, én kérdeztem rá...szal, semmi sem biztos... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv

:lol: Nagyon helyes a ded, ahogy segít. ÉÉÉdes, és az a vádli, hát az hihetetlenül komoly! :) :)

ruz
ruzicsky

Zsan

Most akkor hogy vannak ezek az oltások? Nem értem, nekünk 15 hósat adnak majd, akkor az nem jó??

ruz
ruzicsky

Ancsi, Isti sztem tudta, hogy olyat csinál, amit nem kéne. ha nem volt biztos benne, akkor abból tuti rájött, hogy én hogy fogadtam. ezután egész nap loholt utánam, semmi turpisságot nem művelt, sőt, segített, meg hízelgett, majd megfojtott úgy ölelgette a nyakamat és nyomta hozzám a kis arcát.
az ejnyét meg a nem szabadot már ismeri, túlontúl sokszor is hallja, ezért próbálom többet dícsérni, ha vmit ügyesen csinál (pl. mikor segített takarítani), nehogy a szidás legyen túlsúlyban.
meg hát igazából bőven az én hibám is volt a dolog, miért hagytam egyedül egy szál pelusban, mkor ezt már tavaly is eljátszotta... és sokkal hamarabb kellett volna ránéznem, a nagy csend miatt stbstb
túl vagyunk rajta, és nem történt nagyobb baj egy kis bosszúságnál :wink:
estére meglepetésemre a foga tök jól lett, s ő is nagyon kis nyugis volt, szépen el is aludt. du. hypericumot (orbáncfüvet) adtam neki, ez az idegeket is nyugtatja :) úgy látszik ez hatott. vagy a kakiban volt valami? :shock: :twisted:

Zuzi, igen, mesélj uh, nagyon kivi vagyok!

votiv 8)
votiv

Votiv,
én is imádom a fiadat...és a fiatal pasikra nyomulok... :wink: :wink:
bogyó:
de már beadtam neki 3x2-t...most már mind1...majd legközelebb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

dr. house rulez!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is rulom! :lol:
20170114224602

Votiv :) Édes Istók :) Bitos tudta, hgoy rosszalkodottm yoma se volt a huncut vigyornak az arcán, amikor a komoly házimunkát végezte :)

Lehet, hogy Dominó tőle vesz leckéket? Esküszöm, hogy rosszalkodik! Este 7-kor elkezdtük az evés-fürdés-lefekvés történetet és negyed 11-re sikerült elaludnia, közben jól kiordibáltuk magunkat egymással, mert nem akart aludni, semi se volt neki jó és úgy de úgy kiabált mérgesen és rúgott meg csapkodott... majd mikor már tényleg csillagokat láttam az éhségtől meg a fáradtságtól, őkelme édesen rámmosolygott és elkezdett gügyögni majd mélyen a szemembe nézve megfogta a kezemet és elaludt. és még akkor is mondta a szépeket...

Kezdek én is idegesítő anya lenni, aki állandóan fényezi a gyerekét, lőjetek le, ha uncsi... de még sose volt kisfiam, akitől olvad a szív... :lol:

Oltás: még egyszer ajánlom a babaszoba.hu-n az oltási naptárat. beírom a születési dátumot és kiírja, hogy mikor mit kell kapni, ill az oltásról magáról is ad tájékoztatót.

Barbi :) diperté régen volt, a mi babáink már szerencsések és már másfajta oltásokat kapnak - ha már egyszer kell nekik kapni gyáltalán törvény által kötelezően.... A régebbi babák is kaphjatnak ilyet, de nekik sajnos ki kell fizetniük, amit én felháborítónak találok. Szerintem ezért is lehetne tiltakozni!

Zsanci ls ildi :) mélek nektek :)

Ancsi :) te is tudsz jönni ikejába holnap? akkor hozom a lepedőt.
be kell az új gizda kocsit járatni nyaralás előtt :lol:

Zuzi :) tényleg nagyon eltűntél.. bújj elő :)

Deni :) nekem ez a sorrend tortailag nagyon megfelel :)

indianyo

Sziasztok! :D

Minden ok ám velünk, még nem sikerült visszaolvasnom, csak gyorsan írni akartam, hogy minden rendben volt, de a nemét sajna nem látta a csaj egyértelműen, és rámondta, hogy szerinte lány, de igazából baromira nem látta. Na, nem is nagyon erőlködött :cry: Háromnegyed 1-re volt ip-om, negyed kettőre sikerült bejutnom, leültettek az öltözőbe( :?: ), és végighallgattam, ahogy egy 71 éves katéterezett néninek hüvelyi uh-ot csinál :shock: . Szegénykének nagyon fájt, nekem a hangoktól leizzadt a tenyerem és a talpam egyszerre, ráadásul semmi levegő nem volt az öltözőben :cry: Aztán jöttem én. 2000 forintért sikerült egy 5 perces vizsgálatot kapnom :? Szóval megyünk inkább a Praxisba, ha valaki tud számot, írja meg nekem légyszi!
Összegezve: nagyon jó volt látni az én második babámat, ki is csordult a könnyem, amikor a páromnak mondtam telefonban az eseményeket, de egy picit csalódott is voltam.
Ja, és nagyon édes volt a babám, látszott, ahogy ivott a magzatvízből! Mondtam is a férjemnek, hogy ráütött ez a gyerek :lol: Erre ő: Ha délután ivott, az nem olyan nagy baj :lol:

Bocsi, hogy csak most írtam, remélem, nem izgultatok értünk, de nagy rohanásban voltam, lekvár eltevés plusz este 6-9-ig vezetői tanfolyam, szóval kipurcantam!!!!

De Votiv HSZ-ét még olvastam :shock:
zuzmo1

Zuzi :) Praxis telszámot keresem, de itt a babaneten tudsz ám regisztrálni és akkor kapsz ezer forint kedvezményt! És miért fizettél 2000 Fr-ot??? nekem mindeig ingyen volt az UH - a bukóságért se számítiottak felárat :mrgreen:

Kedvenc giccses nyálas filmem: a Sweet November megy az M1-n, ha akarotk jót sirdogálni, hát ajánlom:)

indianyo

BÁLINTNAK MÉGEGYSZER NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

KépKép
fibi

Indi,
dejo, gyere holnap Te is :) bár most derült ki, hogy férjem egyéb programjai (tárgyalás) miatt mi is késöbb megyünk, lehet hogy csak délre érünk oda...
és akkor 2ezer huf az UH a H-ban, ha videofelvételt kér az anyuka.

Ancsi,
Macs azért nem irt a babanetre, mert du. a korházban voltak, mert Füli leesett kb 1 méter magasságbol, és holnap reggel mennek kontrollra. (engem telefonon hivott)

Zuz,
örülök, hogy minden rendben van. bár kiváncsi voltam, hogy tutira kislány e a pocaklakod :wink: Na, majd a Praxisban megmutatja magát :)

KépKép
fibi

Deni,
ha már igy rákérdezel, nekem a feketeerdö torta a kedvencem :lol: :D :lol:

KépKép
fibi

Sweet November 8) , már kétszer láttam, éljenek a giccses nyálas filmek :D
na, joccakát!!

KépKép
fibi

Zuz,
Praxis tel: 385-84-95, 30/414-8886.
Próbáld meg, de elvileg most szabadságon lesznek, mert amikor én 4D miatt hívtam őket, akkor mondták, hogy júli 31-től tudnak ip-t mondani szabadság miatt.

Den,
Boldog születésnapot kívánok Bálintnak! :)

Fibi,
Írtad, hogy igazából nem volt igazi nyaralás ez a pár nap. De azért jól éreztétek magatokat?

Mára ennyi, vár az ágyikó. :)

Sziasztok,
Évi
vica94

Zuzi :)

https://www.babanet.hu/ultrahang.php

itt lehet kedvezményért regisztrálni, kapsz egy kódot és azt kell az időpont-egyeztetéskor bemondani, akkor jár az ezres kedvezmény.

Jajjj, kis Fülöpke leesett olyan magasról? szegény kis picike :(

indianyo

Vica,
köszi kérdésed, végülis jol alakult a végére a dolog :) fürödtünk is többször, meg Baján is nagyon jo volt :D

Ildi,
dejo hogy jelentkeztél :) hogy vagytok?

Indi,
képeket nem tudok ma már feltenni, mert a zuram ma kimenös, és még nem ért haza... ill. mindjárt itt lesz, de addigra én lelövöm magam :D

KépKép
fibi

Indi!
Azért fizettem, mert kértem videofelvételt, nehogy utólag azt gondolja a gyerekem, hogy őt nem vártuk olyan hévvel, és hogy csak a bátyónak vannak ilyen felvételei. De tényleg csak 5 perc! :?

Fibi!
Hason ugrálás nálunk is megy!!! Nem kímél a gyerek :D Így tesó legalább már most tanul egy kis fegyelmet! AZért próbálok magamra vigyázni, de Bazsó mellett nem egyszerű. És már akkora a hasam!!!! És nagy ám bent a mozgolódás. Az kifejezetten nem tetszik a pocaklakónak, amikor Bazsó éjszaka csinálja a műsort :lol: mondjuk az nekem se :? Elég gáz éjszakák állnak mögöttünk, és szerintem még nincs vége! Tök fura, hogy most ilyen egyszerre megy a szenvedés, szegény Jucuséknál és Votívéknál is ez a helyzet :cry: Múlt éjjel is a földön aludtunk, végül hajnalban ott aludt el, aztán már nem mertem berakni az ágyába, nehyogy flébredjen, viszont nem is mertem otthagyni. Párom jót röhögött reggel, amikor meglátott minket!
Veletek egyébként minden rendben??? Kíváncsi vagyok Bálintodra, hogyan beszél már! Ezek szerint már nem beszélnek egy nyelvet Bazsóval :wink:

Ancsi, Macs!

Most akkor holnap mikor és hol?? Nekünk igazából a délután lenne jó, ma is Bazsó 3 órát aludt délalőtt, de miattunk már ne szervezzétek át a programot!!! Csak elkerülte szerintema figyelmemet, hogy akkor hol és mikor. Azt olvastam, hogy Fibiéknek is a délután lenne jó talira...

Votív!
Te egy hős vagy!!!! Én asszem nem tudtam volna megbirkózni egy ilyen kakahelyzettel! És nekem is a szagok jutottak eszembe!! Nálunk egy sima pelenkacsere után is terjengenek a szagok, akkor mi lehetett ezután :shock: Párod mit szlt a történésekhez? Vagy neki nem mertétek elmondani? :lol:
Fallikus szobor nagyon király! Valóban az a kérdés, hogy ezen mit fúrt egy napig!!! Egyébként megmondhatod neki, hogy hamutálnak megteszi egy üres konzervdoboz is, kár volt ennyite szenvednie :lol: Vagy mi akar ez lenni???

Indi!!!
Ha írsz a többieknek mosódió és mosószóda ügyben, légyszi engem se hagyj ki!!!!!!!!
zuzmo1

jajj, Fülike!!! :cry: Ugye semmi komoly nem történt???

Köszönöm a praxis elérhetőségeket! Fibi!
Én is nagyon kiváncsi vagyok, sokkel jobban, mint Bazsónál! De a lényeg, hogy minden rendben van, bár ez a nő nem volt nekem túl meggyőző. Nem tűnt elég alaposnak, de lehet, hogy csak én vagyok hülye.....

Vera!
Már akartam kérdezni, hogy milyen újra szoptatni???? Dóci mit szól hozzá, amikor látja? És milyen fiút pelenkázni egy lány után/mellett??? :lol:

Zsanci!
Te ugye szoptattad B-t amikor Igit vártad? Neked nem fájt a melled??? Nekem most már kezd elviselhetetlen lenni :cry: Ez szerinted normális?
zuzmo1

Deni!
És akkor itt is Nagyon Boldog Szülinapot Bálintnak!!! Igazán szép baba volt már újszülöttnek is!
Meghívást köszönjük, ott leszünk! És torta: csatlakozom az előttem szólóhoz: ebben a sorrendben :lol:
zuzmo1

Zuzi :) holnap ikeja lenne, igazából nekem is a dáélután jó, csak Macs ajánlotta a délelőttöt...

Átküldöm neked is a mosószódás mélt akkor. Puszi és aludj jól -a saját ágyikódban! Bár ma van valami a levegőben...

indianyo

Indi!
Köszi :lol: Megpróbálok aludni, bár az elmúlt nepok tapasztalatai alapján fél óra múlva kelhetek is :?
Jó éjt!
zuzmo1

tejoeg, mennyi betu :lol:

vitamin: hat azert ezekbol sem jo a tul sok. foleg a zsirban oldodokat nem elonyos tuladagolni. mint pl. D-vitamin (vigantol) - nyaron tulzottan nincs is ra szukseg. a napsutes (arnyekban is!) elvegzi, amit el kell :)
ezt a szervetlen(???) vitamin nemfelszivodast meg nem ertem. de nem akarok kotozkodni...

Votiv, huha! na ez aztan a nemsemmi! 10-20 ev mulva majd ezzel a tortenettel csabitgathatja a lanyokat :mrgreen: ja most latom, h szerinted szegyellni fogja :roll: pedig biztos vicces ficko lesz. ilyen kezdet utan :wink:
oltas-dilemma: talan emlekszel az 5 hos elott itt szenvedtem nektek, mi legyen, mert epp olyan sz*rul volt szegeny gyerok a foga miatt (mint soha), es hat a 4 hos tu-dofes utan is kivolt. es akkor a kett egyutt?? aztan hiaba probaltam meghatni a dokinot, beadta. es a helyzet egesz jo volt utana. bar ettol meg nem biztos, h jo dontes volt...

Zsan, orulok, h dokineni atvett titeket! :) draga asszony

Zanza, nekunk is azt mondta dokino, h a 18 utan majd csak 6 evesen lesz bokes! erdekes... sztem a tietek csak eltevesztette. a szokasok...

Ancsi, sztem ujat. de nem kerdeztem

Votiv, kepek :) :) biciklizni te szoktal?

Zuz, klassz lehetett latni a babot :)

Macs, leeses :( de nincs baj, ugye?
recca

jó reggelt!

Sajnos elfelejtettem, hogy ma délután kell mennem elektrosokkra, így ikejázás lefújva, bocs!

Érik a füge a kertünkben :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: