A délelőtti alvásunk fél órás volt, a szomszédban gyerekparty van, és úgy csapkodták a bejárati ajtót, hogy nálunk is beleremegett az ajtótok

Rohadt mérges lettem, tudják, hogy pici baba van, a háló, ahol Aliz alszik, pont a bejárati ajtó mellett van, ráadásul ott is van egy 2 év körüli kislány, miért ilyen figyelmetlenek???
Bosszúból elmentünk babakocsizni és pár dolgot elintézni, hát mire hazaértünk mindenemen csurgott a víz
Boscó: Fanni baba biztos a redőny miatt alszik tovább, de ha ez a nagy nappali alvás nem kavar be az éjszakátokba, akkor sztem hagyd nappal és örülj, hogy szabad a délelőttöd
Évi: Naná hogy hiányolom a kétbalkezes társam, mikor itt valamelyik nap már megint keresztszemezésről (ha jól emlékszem) volt szó, én meg csak pislogtam magamban
Tuti, hogy Dóri a foga miatt nyűgösebb és anyásabb, bár ha jól emlékszem azt szokták mondani, hogy ha már áttörte a fog az ínyt, akkor már nem gyötri a babót. De lehet, hogy ez nem így van, vagy lehet, hogy már a következő jön neki. Emlékeim szerint Vincének mindig párosan jöttek a fogai.
Meggyhez nem tudok hozzászólni, én lusta vagyok az ilyenekhez, de nagyban bízom a nagyszülőkben, hogy ők előrelátóbbak
Egyébként nagy nagy gratula az ezüstéremhez és a jó csípő eredményhez
Szelivi: Anno Vininek még én is tejcibe csöpögtettem a K vitamint, de most már olyan elvetemült és gonosz anya vagyok

, hogy csak simán beleöntöm egy kiskanálba, rá a Vigantolt és már tömöm is a gyerekbe

Aztán persze megkapja a cicit is
Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha fordítva csinálnád. Fogod a kiskanalat, fejsz bele pár csepp tejcit, és akkor öntöd bele az előkészített K vitamint??? Sztem így kisebb a kiborulás veszélye, max a gyerek veri ki a kezedből, mikor már közelítesz vele a szájához
Ügyik vagytok a 240-es hízással, de nem kell itt sokkolni ilyen adatokkal a jónépet
Pilchard: erről a bogyóról még tényleg nem hallottam, de nem valami bizalomgerjesztő ez a ricinus

Azért lehet, hogy egy próbát megér. Hogy kell szedni??
Látszik, hogy jó fáradt vagyok, jó sok hülyeséget írtam össze. Bocsi.
Vali