Sziasztok, megjöttem.
Tegnap szabin voltam, a doki miatt, meg még maradt tavalyról öt napom, ideje lenne kivenni
Úgyhogy abban maradtunk a főnökömmel, hogy hétfőnként szépen kiszedegetem…
A második hormonos csapolás is jó eredményt hozott, minden határértéken belül.
A 495-ös prolaktinom valóban magas, de mivel a ciklusvégi progeszteron is magas, nincs gond, úgy tűnik, hogy én ilyen magas prolaktinnal működök. És mivel az egyéb tünetek, mint rendszertelen ciklus, hajhullás, tejcsorgás elkerülnek, itt nincs gond. Most apa következik, aug. 15-én megyünk az „ő ügyében”, korábban nem tudunk az ő edzőtábora és a nyaralás miatt.
Addig meg még bármi megtörténhet.
A doki nagyon nagyon jó fej volt, mindent elmagyarázott és lerajzolt (!) nekem, hogy minden világos legyen, egyáltalán nem éreztem, hogy futószalagon lennék…
És ha apa is rendben van, akkor januárig várunk, és ha addig sem történik semmi, akkor jön az altatásos-kék festékes izé, ami szintén új infókkal szolgálhat.
Hát most itt tartok, nem vagyok elkeseredve, és furcsamód a türelmetlenségem is elmúlt.
Gabi, hát a patkány nem pele, de ha vándor, előbb-utóbb úgyis odébbáll
A zacsit biztos a költözéshez gyűjtötte be
Meli, nagyon jól hangzik, amiket a kertbe terveztek! Én csak átültettem a muskátlikat az erkélyen – nagyobb ládába, és felraktam a korlátra, hogy nyúlgyerek ne érje el, de olyan jólesett kertészkedni. Csaba is szeretne tavacskát, de az erkélyen kicsit macerás lenne…
A masszírozást én is szeretem, de azért a te eseted nagyon más
Zsizsik, jobbulást a lánykádnak, remélem gyorsan kilábal belőle.
Bea, jobbulást a fogadnak, De hogyhogy mindig újabb gond jön elő? Elég alapos a doki, mindent átnézett, amikor utoljára nála jártál?
Sziszi, naggyon várom a képeket Tomiról
Kata, sikerült megoldást találnotok az új helyzetre a főnököddel