Votiv!
Én is nagyon zizi voltam, most meg még zizibb

Éjszakánk nagyon szar volt, kb fél órát aludtam, amikor Bazsó felébredt, és fél 2-ig nyomta. Ja, és fél 6-kor keltünk. Este sírógörcsöt kaptam, hajnalban csak szimplán bőgtem. De akkor jó tudni, hogy a telihold miatt is volt, és akkor talán ma már jobb lesz. Nagyon bízom benne!!!!
És a félreértéseket azért írtam, mert úgy éreztem, hogy kicsit megbántottam Zsánát, pedig nekem alapvetően jó véleményem van a görög papokról. Nekem "vegyes" esküvőm volt, volt római és görög pap is, szerencsére a mi papunk nagyon haladó szemléletű, sőt örült, hogy "vegyes" ceremónia lesz, ő csak az eskü szövegéhez ragaszkodott. Így nagyon szép lett! Van a görögöknél asszony avatás (vagy valami hasonló a neve, majd Zsána leírja), az nálunk is volt. (kár, hogy nem a megfelelő emberrel történt

)Nem is értem Zsána párjának szüleit, én úgy tudom, hogy itt nem két különböző vallásról van szó, ez egy vallás, csak más a rítus... Tényleg Zsanci, most ez hogy is van????
Ja, és a régióban mintha csak egyfajta triciklit láttam volna, de amúgy sem volt nagy választék a motorokból sem, és talán babytaxiból is csak egyfajta volt..... De másból nagy a választék, most főként a homokozós játékokból, és tényleg nagyon olcsók!
Indi!
Nálunk már a homeos dolgok nem jönnek be

Vagy én vagyok hozzá béna, vagy a hitem hiányzik hozzá.........Nálunk már csaka Panadol segít, de azt csak nagyon ritkán adom, ahogy Jucus is írta, ha már egy hete nem alszunk.
Jucus!
Próbáltátok már a Germicid C kúpot? Nekünk az jött be eddig a legjobban, de azt én is csak nagyon ritkán merem adni.... receptre adják, és én azért szoktam néha adni, mert más hatóanyag van benne, mint a Panadolban, így talán nem ártok annyit a gyereknek...
Deni!
Engem Bazsó tegnap a billentyűzetével (van neki külön, hogy ne azt tegye tönkre, ami a számítógéphez van kötve) vágott fejbe, de úgy rendesen! Esküszöm csillagokat láttam! Hétvégén Kecskeméten voltunk, és leszámítva a fogzást, nagyon jó volt!!!
És ordibálásban szerintem az elmúlt napokban én viszem a prímet!
Ruz!
Én szerdán kezdem a vezetői tanfolyamot

Klassz lesz pocakkal végigcsinálni
Ja, és nem írtam, hogy a talis fotók szuperek, és jó lenne valami tali, de mi előbb elmegyünk dokinénihez, hogy nem fertőzünk-e, bár szerintem semmi baja a dednek! De jobb a biztonság!