A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Mona!

A találkát elvileg Csipkebogyóval közösen szerveztük, de én kiestem, nem tudok elmenni sajnos!Kép Egyelõre úgy néz ki, hogy 21-én du. 5 órakor valhol! Ötlet a talihelyre az Oktogon Burger king elõtt. Az egy olyan hely ahonnan minden közel van és aránylag középút mindenkinek! Hú a kis ilyesztegetõs manókaKép Jó hogy csak alukált! Nem világos miért kell sürübben NST-re járni? Azért mert alukált a manó és bementetek az ügyeletre??? A táblát javitom!

sasha

Kép
sasha

Hahó!Kép

Kataa!KépKépKép
Üdv újra itthon! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, a legtöbbet ezek szerint a babóca profitáltKép
Jössz talira? Én végre most tuti szabad vagyok!Kép

Sasha!Kép
Azért még ne add fel teljesn! Remélem, hamar jobban lesz a lábad!Kép

Nagypocisok!Kép
Volt Veletek olyasmi, hogy a bordátok mintha szét akart volna szakadni?Kép Nekem már napok óta úgy fájnak a legalsó bordáim, hogy õrület. Megszûnik ez, ha végre lejjeb megy a pocim?!?

Norkini!Kép
Örülök, hogy Ti is itt vagytok újra!Kép
Sajna nincs jó hírem allergia ügyben: Zyrtec TILOS, Claritine TILOS, egyedül a csalánteában, meg az 500-as Calciumban bízhatsz! (A hugom totál szénanáthás, de idén vettek egy pollenszûrõs készüléket, azóta sokkal jobban alszik!)

Nna, mára búcsúzom, mindenkinek további jó pocakosodást!Kép

iancsa
32+1

Kép
Kép
iancsa

Iancsa!

Szia! De régen jártál már erre! Szeretnék menni, úgyhogy reménykedemKép A remény hal meg utoljáraKép Csipkebogyóval beszéltél? Jó neki ismét a Burger King elõtt???
Remélem hamar elmúlik az a bordafájásKépKépKép

sasha
33+5

Kép
sasha

A Reality Tv a 207,25 Mhz sávon található, nekünk kábelen jön be.Tényleg érdekes a babás mûsor.
A bordaív fájdalom sajnos csak akkor szûnik meg, ha a baba lejjebb száll. Nekem a 36. héten is még tart, igaz, hogy az is közrejátszhat a dologban, hogy már most 3,5 kg-os a baba.
Egyszerûen úgy érzem, hogy varrás mentén szétrepedek.
A bordaív fájdalom átmeneti enyhítésére jó módszer: a két kezed a fejed fölé nyújtva és hátrafordított tenyérrel nyomd a falat.Közben néhány nagy levegõ.
Sára
sara

Sziasztok,

Na en mar tul vagyok a mai ebedfozesen es az ebeden .Hat ami a legrosszabb az a nyers hus szaga.Bar en nem nyulok hozza de a latvanya esa szaga megkerdojelezi bennem hogy kene-e ennem.De tudom kell a babonak.Pedig en az tan miota babas vagyok egyaltan nem kivanom a hust!
Tudatok en most kezdem az otthoni eletet igazan es eleg nehez megszokni hogy minden nap fozni kell majd.Na jo nem sirankozom tovabb!!

Jaj kepzeljetek a sogornom is kismama !!!!!A batyam teljesen odavan meg persze az egesz csalad.Eddig azert szurkoltak a szuleim hogy legalabb egy unokajuk legyen.Most meg a noverem ikereivel az en manommal+ az batyameekkal ez mar a negyedik lesz!!!Most aztan nem panaszkodhatnak.

Mona,
Hat mar majdnem minden megvan neki csak meg nekem kell venni dolgokata korhazba.
Megkerdezhetem miert valtottal dokit,vele volt problemad vagy a korhazzal?tudod erdekel mert en is fogok szulni.
Jo hogy minden rendben a babaval biztos csak elfaradt es egesz nap aludt.

Dec8,
Na hat ez nem semmi.De meg jo hogy nem szulesi gorcseid voltak.Bar azt mondjak az is van legalabb annyira fajdalmas.De te mar akkor edzett leszel a szulesnel…

Sasha,
Hat igen es mar ma 31.-et toltom ben.Olyan hihetelen,de az is hogy a vannak akik mar babaznak es meg itt voltak mikor jottem.
Jaj az tenyleg neha idegesito lehet hogy rad akarjak beszelni hogy mindjart szulsz.Meg az ikreket.En is igy vagyok hogy jaj mekkora a hasad pedig csak 8 kg-ot hiztam eddig azt is csak a hasamra.Pedig jo lett volna egy kicsit gombolyodni mashol is.
Remelem jol leszel es ha talira nem is de legalabb az utcara le tudsz majd menni.Szoritok!!!

Iancsa,
Most mar en is abszolut szabad vagyok ugyhogy szerintem megyek ha nem jon kozbe semmi.Bar nalunk holnap szerelik a parabolat es ha a ferjem hazajon idoben akkor el tudok menni.Szeretnek mert jo lenne mindenkit megismerni.

Pusz,
Kataa
31

Kép
Kép
kataa

Sasha, pont a dokim volt az ügyeletes, mikor bementünk, és gondolom "biztos ami biztos" alapon lesznek az NST-k, engem nagyon megnyugtat a dolog.

Kataa, szívesen elmondom, de inkább magánba, megnéztem a címed és elküldöm emilben, jó?

Mona
Mona

Sziasztok!

25 éves vagyok, elsõ babámat várom. A 34. héten járunk, a szülés várható ideje október 05. Kislányom lesz, Nórának fogjuk hívni. Dolgozom, ezért eddig nem volt idõm elmerülni a babás topicokban. DE!!! Mióta rátaláltam(egészen pontosan tegnap óta) falom a betûket. Férjem gyanakvó tekintettel jött be az elõbb (kivel levelezel?), de mikor meglátta a topicot elnézõ mosollyal cuppanos puszit nyomott a homlokomra (na, egy újabb terhességi hóbort!) Aranyosak vagyunk, mióta a babát várom teljesen más világban élek, õ meg mindent elvisel. Visszatérve a topicra:

Hízás és ruházkodás: Eddig tíz kilót szedtem magamra, igazándiból kívánósságot nem éreztem eddig, de 2 napja a mogyorós nápolyi a mindenem. Szerencsés kismamák vagyunk, én ezen a nyáron rengeteg gyümölcsöt fogyasztottam, talán ez az oka, hogy eddig nem híztam "olyan" sokat.
Kismamaruhám nincs, párom kertésznadrágja, pólói és a kínai piacon beszerezhetõ XL-es ruháim szerintem az utolsó percekig jók lesznek.

Talán még annyit: a Jáhn Ferenc kórházban (más néven: Dél-Pesti)fogok szülni, orvosom Dr. Hartmann Gábor, nagyon meg vagyok vele elégedve, aki még nem választott orvost annak bátran merem ajánlani. Az Uzsoki Kórházban rendelõ dr Mecsér Béláról ellenben semmi jót nem tudnék írni.
Apropó: Szül vagy szült valaki a Hartmannál???
Augusztus 27-én lesz a Jahn Ferencben szülészetlátogatás, már nagyon várom, "élesben" még nem láttam ilyet. A tapasztalatokat mindenesetre megosztom majd veletek.

Na, befejezem, bocs a hosszúra nyúlt bemutatkozó levélért, Nem tudom mikor lesz idõm legközelebb idelátogatni, de igyekszem minnél hamarabb, addig is mindenkinek minden jót kívánok. Sziasztok:
Léna
Léna

Sziasztok!

OFF!

Sasha!
Jobbulást kívánok, a lábikódnak, Te Drága! Talán hamarabb gyógyul, ha mégnézed az oldalunkat. Kép Vannak új képek! KépKépKép

[url=http://www.doribaba.tk/" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk/[/url]

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Ja, a feliratokat még pótolni kell.
A profilomban is van egy új kép. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Sara!
Köszönöm, de a párom azt mondja, nálunk nincsen, de azért majd kinyomozom én aztKép

KataKép
KösziKép

Mona! oké!

Szia Léna!

Üdv köztünk! Kár hogy ilyen késõn jöttél, ill hogy csak most találtál ideKép De ami késik nem múlikKép Én okt. 4-re vagyok kiirva és eddig nagyon úgy néz ki fiam lesz aki a Gábor névre fog hallgatni. Én eddig 14 kg-ot hiztam, de fele annyit kellett volna szerintem, de ez vanKép Engem a fagyival lehet megvesztegetni mostanában, az a mindenemKép Nem tehetek rólaKép Én az Istvánba fogok majd bevonulni ha eljön az idejeKép Nincs választott orvosom, ehhez a kórházhoz tartozom helyileg. Kérdeznék valamit! Nem emlékszel, mikor volt meg az utolsó menzid? Én nem emlékszem rá és csak a hasamra csaptam hogy kb mikor. Igy jött ki az okt 4. a szülés várható idõpontjaként. De jó lenne tudni, hogy most akkor elõbb várjam a babát, vagy idõreKépKépKép

Kata007!Kép

Köszönöm szépen! A profilodban lévõ képet már többször is megcsodáltam! Pár hete nyomon követem az Elsõ napok, hetek topikot is, hiszen olyan "problémákat" beszéltek meg amikkel lehet nemsokára nekünk is szembe kell néznünk. Jajj már úgy várom! 6 hét van vissza, de az uraság már nagyon feszeng odabentKép Az oldalt megnéztem és nagyon édi a két lányzó! Elaludtak egymás mellettKép Vagy Dancsi belealudt a kishuga csodálásába?Kép Nagyon hasonlitanak egymásra. Vagy csak én látom igy? Haláli ahogyan Dóri tud alukálniKépKépKép
Büszke lehetsz a lányaidraKép

puszi
sasha
33+6

Kép
sasha

Mona,
OK, koszi megyek is es olvasom ha mar irtal.

Lena,
Udv kozottunk,minden jot neked is ahogy itt mindenkinek!!Gyere gyakrabban.

Lanyok,
Most voltunk moziban,es ha valakinek kedve tamadna megnezni a Hutlent Richard Gerevel,hataz ne tegye mert egy jo kis csalodas volt.
Jo ejszakat mindenkinek.
Kataa
31

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Tegnap este ereztem eloszor a babocat! Ejfel tajban fekudtem le, hasra, es egyszer csak valaki bentrol nemtetszeset nyilvanitva haromszor megrugott! Olyan edes volt a kis tiltakozasa!!!
Kicsit depi vagyok mar megint, nem tudom miert! A szuleszno, akit kineztem magamnak es vegre elertem telefonon is, nem vallal mar otthonszulest, mert o is anyuka lett idokozben. Kereshetek masikat, de azok mind joval messzebb vannak! De ez csak raadas a depihez! Ki sem mozdulok itthonrol napokig, legfeljebb vasarolni, vagy a gyerekert az iskolaba, kolykokkel a jatszoterre.
Bocs, nem akartam senkit lehangolni!

Szia Lena! Udv kozottunk, bar te rontod az elokelo 61. helyemet a listan! Kép

Dec8, eleg durva lehetett! Remelem most mar nem lesz semmi gaz, es mindketten egeszsegesek maradtok!

Udv
Zsuzsi
16+1
zsuzsi74

Sziasztok!

Bringa még nem jelentkezett!

Kataa!
Ugye milyen szép város Gyula, mi itt lakunk a szomszédban, Békéscsabán, pont most voltunk játszón meg fagyizni Gyulán. Tudom melyik boltról beszélsz, nagyon szuper, vásároltam én is egy csomót ott. Akkor lassan kész a kelengye..Kép

Dec8!
Ügyesen viseled, szorítok majd, gyógyulj mihamarabb!!

Iancsa!
Nekem az elsõ babámnál sem ment le a hasam, most meg így a végén is a torkomban érzem...alig kapok levegõt. De ált. az elsõnél szülés elõtt két héttel jobb szokott lenni.

Léna!
Szia, már neked sincs sok, minden jót!

Zsuzsi74!
DEPI! Ismerõs, alig tudok mászkálni, de játszó, meg csavargás kéne a pici fiamnak minden percben. Honnan van ennyi energiája???Adhatna egy kicsit! Van amikor csak sírok, sírok és nem tudom megmondani, hogy mitpõl, szegény férjem...Kép Ez van, majd valamikor jobb leszKépKép hogy mikor ne kérdezd!!De csak ezzel vígasztalódom. Most szülök, októberben meg költözés...brrrr....Szóval...csak ..ügyesen...semmi értelmeset nem tudok mondani...bocsiKép

Most délután voltam a dokimnál. Még mindig csak egy újjnyira van nyitva a belsõ méhszáj, a szívhangja pedig tökéletes...kicsikém tökre elvan...KépKép

Na sziasztok, puszilok mindenkit!!!Vigyázzatok magatokra!!!
bmary39+6
bmary

Zsuzsi

Ez nagyon-nagyon edes!! A parom teljesen belelkesult,hogy mar ilyen koran lehet erezni a babot! Kép
Azt kerdezte,hogy van-e mar pocakor, de erre sajnos nem emlexem, igy gondoltam megkerdezem inkabb! Zsuzsi, van mar pocakor??? Kép
A depi pedig hamar elmulik!Talalj valamit, ami felvidit es dobd fel magad! Legalabbis en igy szoktam ha mar nagyon lent vagyok es semmi jot nem latok magam korul. Kuldok egy par mosolyt, hatha segit!!!!! Kép Kép Kép

Lanyok en mostanaban annyi edeset eszek,hogy mostmar remulok magamtol. Nem mennyisegbe, inkabb sokszor...Kép De mostmar nagyon figyelek.Csak eddig fel sem tunt,hogy noveltem az adagot! Kép

Iancsa Kép
Koszonom a nem jo hireket! Kép Sajna marad a Ca. ,csak mar ugy unom ezt a tuszit folyton...Kép De legalabb a babonak tuti jot tesz! Kép

Jok legyetek Kép
Norkini
(13+6)
norkini

Sasha!

Te jó ég! Kép Már csak 6 hét??? Kép
Nemrég még arról kérdeztél, hogy milyen amikor elõször megmozdul a baba, most meg már lassan anyuka leszel. Kép Nagyon várunk a másik topicba, azt hiszem ezt a többiek nevében is mondhatom. És persze mindenkit innen, hiszen olyan hamar elröpül ez a 40 hét. Kép
Voltál mostanában UH-on? Nem mondták mekkora babára számíts? A párod várja már, nagyon? Mond meg neki, hogy tuti érdekesebb lesz, mint a Linux! KépKépKép
Még egy kérdés: az apuka bent lesz a szülésnél??? Kép

A mi képeinkrõl:
Amikor a szobában otthagytam õket, még mindkettõ felvolt. Amikor visszamentem, már mindkettõ aludt. Hogy ki aludt el hamarabb, arra Dancsi sem emlékezett. Nem tudtam kihagyni, hogy ne kapjam le õket. Kép
Jól látod, mert már mások is mondták, hogy nagyon hasonlítanak egymásra. Pedig hát nem egy az apukájuk. Ezek szerint rám is hasonlíthatnak. Kép
Jó ilyet hallani és olvasni, mert a többség rögtön azt mondja Dórira, hogy tiszta apja. Persze szerintem is. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Norkini,
Koszi! Olyan aranyos vagy, es te is Bmary!
Pocakom meg nem sok van, ezert is batorkodtam volt hasra fekudni, mert meg nem erzem kellemetlennek egyaltalan! Olyan 'jollakottan' nezek ki, mert azert azt mar nem mondanam, hogy lapos lenne a hasam, de meg messze nem az az igazi babas poci.
Vicces, de azota is, ha nagyon akarom erezni, hasra fekszem, akkor jobban nekifeszul es nyomja a haz oldalat!
Egyebkent mar aggodtam, hogy mi van, Gyurit mar 14 hetesen ereztem! Most egy kicsit megnyugodtam, hogy mar mozog!
Mondtam is a ferjemnek reggel, hogy olyan kis noies rugasok voltak ezek...de o meg mindig ketelkedik...persze en is!
Jo ejt, alszom egyet erre a depire!

Sasha, remelem reggelre csoda tortenik, meggyogyul a labad, es el tudsz menni a talira! Tenyleg, hogy szolitjatok egymast? Rendes neven, vagy az itt hasznalt nicken? Furi lehet!

Zsuzsi
16+1
zsuzsi74

Drága Kata007!

Igen már csak 6 hét! És még arra is emlékszem amikor bevettél a táblábaKép Az is olyan mintha tegnap lett volna! Meg mikor Sheilával itt ökörködtünk hajnalban 3-anKép Azt sose felejtem elKép Voltam UH-n amikor az orvos megállapitotta, hogy herezacsival rendelkezik a pocaklakómKép De nem nagyon hiszek neki, hiszen vittünk kazit, hogy vegye fel, de elrontotta és mikor otthon néztem volna csak a nagy feketeség 7 percen keresztülKép Hát ne tudd meg! Nem az volt a baj, hogy fizettünk érte, hanem annak ellenére, hogy sima 2D-s volt tisztán látszott a lábikó, a szivecske, a fõ artéria ami a szivbe vezet, a kezecskék, a herezacsi és a POFIKÁJA!!! Hihetetlenül tisztán látszott! Amikor bent voltunk a párommal mindketten a pillanatnak éltünk és gyönyörködtünk, hiszen ott a kazi, otthon végig lehet majd nézni soxor.. aha! A nagy fityiszt!Kép Annyira belemélyültem abba amit láttam, hogy nem kérdeztem semmitKépKépKép Ép egészséges és ez volt akkor a lényeg. A többit elfelejtettem, de ez nem csoda. Majd 30.-án megyek megint, de az már 3D-s lesz és addig el sem jövök a vizsgálóból amig a doki be nem bizonyitja, hogy rajta van a kazin a felvétel, mert az már nem 1000 Ft lesz hanem 8000.
Hihi! kis aranyosak! Lehet,hogy egyszerre aludtak el, nem elképzelhetetlen! Hát, ha a két lányzó igy hasonlit egymásra akkor nem egészen tiszta apja a DóriKépKépKép De aézt hiszem ez nem fontosKép Gyönyörüek!
Jaa köszi az invitálást a másik topikba, bár csak bejelentkezhetnék, de addig sem töltöm feleslegesen az idõt. Az LLL-rõl és a szoptatásról olvasok nagyon sokat, hogy ne érjenek bizonyos dolgok váratlanul. Olvastam azt a pár napos tejcsikimaradást Nálatok és most már tudom, hogy ez is természetes és fel kell rá készülni, hogy a baba étvágya ugrásszerüen nõ meg abban a korbanKép

Lányok!
Reggel óta kapar a torkom és köhécselek. Most este 7 körül, meg bedugult az orrom és itt szenvedek vele mert nem akar kifolyniKép Persze ha nagyon erõsen megfújom akkor ha szerencsém van utána kapok levegõt, de elég bonyolult mert olyankor a pocakot is tartani kell, mert ahogy fujok az meg leszakad... Amikor köhögök akkor fáj a torkom és furcsa iz jön fel. Váladék még nem, csak az izeKép Pfuj. Most itt iszom a hársmézes kamilla teát jó forron, akkor kicsit jobb. Viszont a citromlétõl meg elkezdett égni a gyomromKép
Ehh. Mit szomorkodom én itt, mikor már olyan vicces az egész!!!Kép A térdem gennyes a bokám tropa és még ez isKépKépKép
Mi a fene van má??? Na jó eszem egy kis háztartási kekszet.

pusz-pusz
sasha
33+6

Kép
sasha

Napsuteses szep napot Mindenkinek Kép

Sasha,
Probald ki a mezes tejet. Legalabb olyan jo, mint a mezes tea (ha nem jobb), es tutira nem eg tole a gyomrod. Es szerintem meg finom is, bar masok fintorogva nezik, mikor iszom. De a leges legjobb, ha neha bekapsz egy-egy kanal mezet csak ugy magaban.

Delutani talirol mi hir? Kene irni egy listat, hogy ki is jon...vagy buta otlet? Es most vegul hol, mikor talalkozunk? Es piknikezni keszulunk, vagy be/kiulunk valahova?
Sasha, Remelem meggyogyul addig a labad...de majd raolvasunk, ha nem Kép

gomb(22+5)
gombolyu

Vagány,
Az elõbb írtam egy levelet, aztán valahogy kiléptem belõle. Most írhatom újra a féloldalamat. KépKép

Sasha,
nem gondoltál arra, hogy dokival is megnézeted a lábad? Valami sínféle esetleg nem ártana neki...
Az orrom estére Nekem is jól bedugul, így a Párom élvezheti a horkolásomat. Mézes teát iszok a náthámra, jobb ötletem nekem sincs.

Hát én is orvosváltásban vagyok. Jelenlegi szerencsés: dr. Bálint és Szt. Istvánban van. Õ volt az, aki normálisan megnézte, hogy a baba, a méhlepény rendben, akkor a nagyon könnyen vérzékeny méhszájsebem lehet az oka a vérzésemnek. Igaza volt Franyónak az volt a bajom, hogy úgy éreztem, hogy emberszámba sem vesznek. Ja, errõl a dokiról tudtok valamit? Még van idõm váltani Kép
AFP-s papírom nincs, a doki nem töltött ki, mondván az asszisztenssel töltessek ki?! Valaki nem tudja, hova kell egyáltalán menni, hol van a vérvétel helyileg? Nagyon ciki lesz a holnap reggel, úgyhogy erõsen drukkoljatok. Mikorra lesz meg az eredmény? Én már elméletileg szeptember 1-tõl nyaralok, de elõtte még az UH-t le kell tudnom. Hogy lesz ebbõl valami, leginkább nyaralás?

Legyetek jók, mindenki gyógyuljon meg!

Nyúlandi
16
nyulandi

Sziasztok!
Megjöttem a nyaralásból, nagyon jóóó volt! És a legjobb hír, hogy a babuka, vagy a méhlepény vagy nemtommi tudja a dolgát, mert napra pontosan amikor átléptem a 3-ból a 4. hóba, elmúlt minden rosszullét és étvágytalanság! Úgyhogy most hepi vagyok Kép. Ja, és "videóztattuk" a családot (uh felvétellel), örültek nagyon. Nekem nagyon bejött ez a módszer, nem tudtam volna eléjük állni, hogy "nagyszülõk lesztek", vagy hasonló. Még nem olvastam mindent vissza, de igyekszem pótolni! Most lesz akkor ma tali?

Sok üdvözlet az újaknak is!
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Pusz
Miszike
15+3
miszike

Nyulandi,
En anno penteken voltam AFP vervetelen, aztan kedden mentem UH-ra AFP nelkul. Szerdan persze mar utaztunk nyaralni 2 hetre. Meg is csinaltak volna az UH-t, de a babocat kicsinek talaltak, csakhat a nyaralas miatt nem tudtam akarmikor menni. Aztan vegul a nyaralas utan mentem el Uh-ra, ahol sikerult megvizsgalni a megvizsgalandot. Szoval ne aggodj, egy-ket het csuszas nem szamit.
Lanyok,
Nem tudom, hogy itt olvastam -e, de valaki irta, hogy aggdik amiatt, hogy koran vattek le az AFP-t. Nekem is korabban vettek le, de a hetek figyelembe vetelevel nezik az eredmenyt. Sot...azt is nezik, hogy hany kilo az illeto, mert az is befolyasolja...ugyhogy ilyen miatt ne aggodjon senki.

gomb (22+5)
gombolyu

Gomb,

Hát én nem is aggódnák, de a Doki szigorúan a lelkemre kötötte, hogy csak AFP birtokában menjek el UH-ra, és ha az van megírva hogy a 18. héten meg ne próbáljak a 20-on.
Hát ez van. De ha ezért szétzúzza a nyaralásomat, két nap csúszást még kibírok, akkor megint dokit váltok KépKép

Nyula
16
nyulandi

Nyula!

Próbáld megnézni aza István kórházas topicot, eléggé "aktív", sok más kórházas topiccal ellentétben. Egyébként nekem a nõvérem szült ott és õ személy szerint nagyon meg volt elégedve mindennel, de azt nem tudom hogy ki volt az orvosa. Úgy tudom az egyik "leglazább" kórház, pl a látogatók simán bemehetnek a kórtermekbe, meg ilyesmi, aztán ez kinek tetszik, kinek nem.

Képzeljétek el hogy eddig panaszmentesnek mondható terhességem úgy tûnik véget ért, most jön az igazi itt fáj, ott nyom idõszak. 3 napja ha a hátamon fekszem akkor a derekam fáj, ha az oldalamon akkor pedig a csípõm, de nagyon. Ezt még elviselném, de most bejöttem dolgozni és ahogy ülök a gép elõtt a jobb oldalamon csípõ tájékon nagyon-élesen fáj valami, ha felállok akkor kb 5 perc után múlik el. Nem tudjátok hogy ezt mi okozhatja? Tulajdonképpen már tegnap otthon is fájt, csak nem ennyire. Még 1,5 hetet dolgozom elvileg, de nem tudom hogy így hogy bírom. De a táppénzes papírom már megirattam 09.02-tõl, a doki meg szabadságra megy, úgyhogy valahogy ki kéne bírnom. Persze pénteken mikor nála jártam még semmi bajom se volt.

manó 32+4

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Nyula!

Voltál a hétvégén Kecskeméten? Nézelõdtetek boltokban?

Betti
28+1

Kép

Betti
fodbetti

Haaaat...ne hagyd magad. Egyebkent 1-2 het az AFP eredmeny. En be sem mentem erte az UH elott, mert elozo este ertunk haza, hanem csak bediktaltattam reggel a vizsgalat elott...nekem azt is elfogadtak. De gondolom orvosa valogatja. Szerintem a vervetelkor kerdezz ra, hogy hol tudod meg a leheto leghamarabb az eredmenyt (nalunk nem helyben csinaltak), es ott probalkozz telefonalassal, az is egy-ket nap nyereseg. Egyebkent azert kell az AFP az UH-hoz, mert ha alacsony vagy magas az ertek, akkor jobban megvizsgalnak a genetikai UH-n. Gondolom, ha nincs eredmenyed, akkor kenytelenek alapban alaposabban, es ezt akarjak elkerulni...vagy mittudomen.
Egyebkent ne izgulj, biztos minden rendeben lesz, es a nyaralasod is jol fog tellni. Csak tenyleg keressetek valami kompromisszumos megoldast, ami a dokidnak is jo, es Nektek is. En egyebekent nem nyugtalankodtam az idopont miatt, a doki van ertem ,es nem en oerte. Meg aztan arra gondoltam, hogy pl. Sasha nem is tudta a menzije napjat, tehat nala siman lehet elteres a vizsgalatoknal az eloirttol. Picimaci Sasha, hogy veled peldalozok, de emlexem, hogy emiatt nem izgultam azon, hogy elmegyek nyaralni, amikor genetikai UH-ra kene mennem.
Hajra Nyulandi...

gomb (22+5)
gombolyu

Betti,

Voltam otthon, anyával voltunk az Alföldiben, a BabyBell-ben a Petõfi S. utcán, majd az Északi térfalon egy kismamaboltban, de a végén a Pick Áruház melletti kismamaboltban vettem egy kertésznadrágot. Nagyon meg voltam a vásárlásommal elégedve, lehet, hogy nem volt olcsó, de a kirándulásomra már nagyon nincs nadrágom és ebben a vastag farmerban még decemberben a hidegben is mászkálhatok.

A Babybellben nem láttam olyan kocsit, amilyet Te vettél. Nekem kicsit drágának tûnt, vagy még nem szoktam meg az árakat.

Nyula
nyulandi

Nyula,
Merre van az a Pick Aruhaz, ahol vettel kismama nacit. En is szeretnek venni, de S-es vagy XS-es a meretem. Olyan is volt ott?

gomb (22+5)
gombolyu

Sziasztok!

Alig gyõztem olvasni a hétvégi termést. Nem is tudom már kinek mit válaszoljak, elõszöris
Sasha, neked jobbulást!!!, aztán csak óvatosan,

Zsuzsi,
szívesen veszek német web címet és TV mûsort, én kérdeztem a pocaktartót, mert ha jó, veszek én is Anitát.

Sára,
neked is köszi a TV programot, ha tudtok még vlmit szívesen veszem, mert beszélek németül.

Kataa,
jó hogy ennyi mindened van, már én is alig bírom ki vásárolgatás nélkül, én sajna nem nagyon öröklök sem ruhát, sem egyebet.

Újpocakosoknak üdvözlet!!, és a frissbabásoknak is!!!

Ki jön ma a talira? Össze kéne számolnunk hányan megyünk, hogy egymást meg tudjuk várni, és ne maradjon le senki.
5-kor a Burger elõtt, ugye?!

brokkoli
26
brokkoli

Nyula!

Örülök, hogy tudtál venni gatyót! Ez akkor olyan kifejezetten kismama kertésznadrág? Mennyi volt? Csak azért, mert nekem is venni kellene, mert november még odébb van, és a hûvös idõben is fel kellene venni valamit. De azért én reménykedem, hogy sokáig szép idõ marad. A térfalon lévõ üzlet milyen? Mert még ott nem jártam. A Babybell-ben pedig azért nem láttál olyan kocsit, mert mindenbõl csak egyet hoznak. Hát igen, néztem én is a kocsik árát, volt ott 80ezerért is. Azokat az árakat mi sem tudjuk megszokniKép De sajnos tényleg minden nagyon drága, pedig olyan jó lenne mindenbõl a legszebbet és a legjobbat megvenni a babának, de sajna nem megyKép De nem is ezektõl lesz boldog a baba, hanem mert szeretjük, abban pedig nincs már mostsem hiányKép
Betti

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok,

Mona,
Hat meg nem kaptam semit Toled,de gondolom a kissractol nem sok idod van.
Bocsi de nem emlexem hogy ti megkerdeztetek a baba nemet vagy nem?
A masodiknel mear en is megfogom az tuti .

Zsuzsi74,
Semmi rossz hangulat,csak arra gondolj hogy van ket egeszseges gyermeked es mar a harmadik is ott kopogtat a hasidban.Elhiszem hogy faradt vagy es ha belegondolok hogy velem is ez lesz,egy anyanak mindig helyt kell allni de Te nekem mindig olyan erosnak tuntel.Kuldok+++++++++++++++ energiat.

Bmary,
Aha imadom Gyulat meg a kornyeket mert gyerekkoromban sokat nyaraltam ott mivel Apukam Ujkigyosi szarmazasu.Es meg azt is hogy ott mindig veszek valami hasznos dologt es persze sokkal olcsobban mint Pesten.
Hat igen a teso nem igen erti miert farad az anyukaja.

Norkini,
Zsuzsi74 azert is erzi ilyen korana babut mert neki marnem ez az elso.De ha vekony alkat vagya 18.-on is erzheted akar ahogy en is igy voltam vele.

Sasha,
Ez okos dolog hogy mar elore keszulsz a szoptatasra.En is igy teszek remelem a sok elmelet majd bevalik gyakorlatban is.

Miszike,
Udv ujra itthon.Orluok hogy kipihented magad es a Nem tul kedves kollegakat.

Nyulandi,
Nekem is az AFP vel kellett mennem a 18. heten.De volt itt mar olyan lany akinek nem ragaszkodott a dokija a lelethez amikor UH-ra ment.

Pusz,
Kataa
31+1

Kép
Kép
kataa

Osszeirogattam, hogy kik jeleztek, hogy jonnek a talira:

1. Brokkoli
2. Mona
3. iancsa
4. Kataa
5. Sasha (ha segit a laban a raolvas)
6. Csipkebogyo (ugye Sasha jol vettem ki a szavaidbol, hogy O is jon?)
7. norkini (Ot fejbol irtam, de ugy remlik, hogy O is jelentkezett?)
8. gombolyu

Remelem senkit nem hagytam ki, ha megis, folytassatok a felsosrlast...

Helyszin: Oktogon Burger King elott
Idopont: 2002. aug. 21.(azaz ma) 17 ora

gomb (22+5)
gombolyu

Sziasztok! Kép
Én is visszajöttem a nyaralásból dolgozni, de az egyetlen elönye csakis az, hogy újra olvashatlak benneteket.

Norkini,
nagyon kiváncsi vagyok, mikor mozdul meg neked elöször, hiszen közel egyidösek vagyunk, és én már gyanúsan jól vagyok, cicim se fáj már, úgyhogy el is kezdtem aggódni, de jövö kedden UH, addig valahogy csak kibirom ...

és aztán a NAGY NYILVÁNOSSÁG elé tárjuk majd!!! KépKépKép

Miszike,
üdv neked, és remélem, jól nyaraltál. Sajnos elég szükszavúan nyilatkoztál a család reakciójáról, nem lehetne, hogy kicsit bövebben leird, mit és hogyan mondtak? Olyan kiváncsi vagyok Kép

Sasha,
Naturland boltokban (én még máshol nem néztem) lehet kapni Propur tablettát, 20 db kb 450 Ft. Ez teljesen természetes, propolisz van benne, mint a mézben, és nekem eddig még mindig tökjó volt torokfájásra. Föleg, ha magában nem eszed a mézet, mert koncentrált és jól fertötleniti a garatot. Szerintem fincsi is.

Olyan vagyok, mint aki lenyelt egy lufit. Tiszta röhej, a negyedik hónap elején, mint egy félidös. Mondjuk irtó csonti voltam elötte, és még csak 3kg ugrott fel, de alacsony vagyok, ezért irtóra látszik.
Mivel idebent még nem tudják, kénytelen voltam ma egy sátorszerü blúzt ölteni, és hálistennek egy 38-as, elasztikus naci még rámjön! De már csak egy hét, és járhatok pucéron is, mert akkor megmondjuk mindenkinek.
Csak minden rendben legyen!
Megnézem majd azt a boltot a Corvin mögött, meg a Nyugati aluljárós témát is, meg Köbányát is, mert ha ilyen iramban dagadok tovább, a végén tényleg csak egy katonai sátor lesz jó rám Kép

Hát ez hihetetlen, hogy mennyit tudok firkálni, és még mindig csak háromnegyed egy! Hogy lesz ebböl fél öt? Kép

Puszi mindenkinek

Kangi
13+5
kangi

Gomb,

Ezek a boltok Kecskeméten vannak, ha a hely jó Neked a Centrum Áruház melletti utca a távolsági buszvégállomás felé.

Betti,
Olyan igazi kertészfarmer volt, bár a lába a Párom szerint egy kicsit vicces - vagyis ránézel, a nadrágra úgy néz ki, mint egy bálnaruha, de felvéve már nem is rossz - lehet, hogy már bálna vagyok? És 7.000 Ft-ba került. Kertészfarmert amugy nem láttam máshol, de kismamaruhák még vannak a Piramisudvar külsõ részén a Moletti boltban, a nadrágok jónak tûnnek, ha kérsz, akkor hoznak a méretedben is és vastagabban is, illetve az Északi Térfalon kordnadrágot árultak abban a boltba, pont valami cukrászda átjáróval szemben a bal oldalabbik bejáraton kell menni a 2. üzlet a buszpályaudvarral szemben. Elég zagyva? Remélem, hogy azért megértetted.

nyulandi
16
nyulandi

Sziaszotk!

Örülök, hogy végre beindult a topik!!! És nagyon, nagyon szomoru vagyok!!! A lábam már lilul, de még kék a legtöbb helyen és csak egy régi szakadt papucsot tudok felvenni amit a kutyám kölyökkorában megrágottKép Pont azt a felét rágta meg amelyik lábam nagyon dagi, úgyhogy szerintem pont azért jön felKép Köszi KevinKép Na félre a tréfával. Sajnálom, de egyelõre úgy néz ki nem tudok elbicegni az oktogonigKép Nem tudom a súlyomat ráhelyezni, mert akkor fáj! És a metrón meg nem számitok arra, hogy átadják a helyet és ha fékez akkor bizon szükségem van mindkét lábamra az egyensúly miatt!

Iancsa most telefonált és kérdezte mi van, mert most nem jó a gépük, nem tudott jönni a babanetre. Õ ott lesz 5 órakor.
Szóval [color=#0000ff]
Nagyon jó szorakozást kivánok nektek és borzasztóan irigy vangyok!!!Kép

Köszönöm mindenkinek az ötleteket a fránya nátháraKépKép

puzsz
sasha
34+0

Kép
sasha

Köszi az üdvözléseket, hiányoztatok ám! Én is megyek délután!

Kangi,
a család reakciója nem épp a várt volt. Azt hittem (ismervén az anyósomat), hogy könnyek között a nyakunkba ugrik, de csak annyit mondott, hogy õ már nagyon sejtette, amikor 1-2 hónapja voltunk náluk és "rosszul ettem". Vidéken valahogy természetesebb a baba, ha már házas az ember. Az esküvõnkön is azt a jó falusi mondást hangoztatták, hogy "kívánunk sok boldogságot, esztendõre apróságot" Kép. Még túl is teljesítettük a kívánalmakat 3 hónappal! De amúgy nagyon örültek a nagyszülõk, féltettek is rendesen mindentõl!

Ki jön még a talira????? Írjátok meg!

Miszike
15+3
miszike

Sziasztok!

De jo Nektek,hogy megint taliztok! Kép Jo szorakozast mindenkinek es aztan kerjuk am a beszalmolot!!!

Kangi
En is varom mar! Kép Biztosan furi erzes lesz,hogy valaki csak ugy mocorog bennem, akkor amikor O akar! Kép Nekem nem volt semmi valtozas a 12ik het vegevel...esetleg annyi,hogy mostmar nem alszom napo 24h-t! Kép DE orulok,hogy neked mostmar jobb a kozerzeted meg miegymas.Igy biztosan konnyebb lesz! Kép

Sasha
Ugy dontottem,hogy inkabb visszaallok,az orvos altal megallapititt korhoz (-4 nap) azaz ma 13+4 ,mert igy konnyebb lesz szamolnom! Legyszi javitsd majd ki a tablazatba! Kép

Jo talizast mindenkinek! Kép

Norkini
(13+4)
norkini

Tali ma 17-kor az Oktogon Burger king elott.
Jonnek:
1. Brokkoli
2. Mona
3. iancsa
4. Kataa
5. Sasha (megsem jon;(
6. Csipkebogyo (ugye Sasha jol vettem ki a szavaidbol, hogy O is jon?)
7. Norkini (megsem jon Kép
8. gombolyu
9. Miszike

gomb (22+5)
gombolyu

Gombocske

En sajna nem megyek, mert Pecsrol lebattyogni kicsit messze van...Kép De egyszer ugyis meglogok hozzatok!!! Kép

Norkini
norkini

Sziasztok!

~Csics!
Hatalmas nagy gratula a kis Petihez, biztos nagyon nagy boldogsagotokat lelitek benne! Ugy irigyellek Kép

Sasha!
Kuldtem emilt, ugye megkaptad? Kép Probalom szugeralni a labad, hogy minel hamarabb gyogyuljon!

Moxi, Lena!
Udv koztunk!

Sara!
A te bokadra is megy a raolvasas Kép Gypgyuljon meg hipphopp!

Gomb!
Nekem is ilyen cicanadrag szerum van, amim alul bo. Ebbol a mostani meretednel egykettovel vegyel nagyobbat es akkor biztos jo lesz. Nem elkeseriteni akarlak, de nem csak a hasad fog megnoni, legalabbis en szepen terebelyesedek hatul is Kép

Dec8
Kitartas! Tenyleg nincs sok hatra!

Kataa!
Nagyon jol tetted, hogy bevasarolgattal Kép Milyen nemzetisegu a ferjed? Ti is ketnyelvunek nevelitek akkor a babot ugye?

Mona!
Gondolom, hogy megijedhedtel, de minden rendben es ez a lenyeg. Fura, hogy mar most NSTre kuldtek, nalunk csak a 37.hettol kezdodik.

Iancsa!
Nekem is van ilyen, ki tudom tapogatni a labikojat az van a lapockamnal, biztos nyujtozkodni akar csak nincs helye.

Zsuzsi!
De jo! Ez a legjobb az egesz babavarasban, hogy kopogtatnak belulrol Kép

Norkini!
En meg szinte egyaltalan nem eszem edeset, de olyan aranyos volt a ferjem, setalgattunk es megkerdezte nem kerek e egy sutit vagy vmit, mondtam nem, erre O, hat te tudod, bar en biztos kihasznalnam a helyzetet, hisz most ugysem tunik fel senkinek ha meg egy picit gombolyubb leszel, kesobb baba utan megmar... Kép

Bmary, Bringa!
Celegyenesben vagytok, hajra!

Talisoknak jo szorakozast!

Edina
edina

lemaradt, hogy 35+1 Kép
edina

Sajnos nem tudunk menni párommal, mert rettentõ sok melóm van Kép. Bár Hayimmama szívesen elmenne, de még nem ismer senkit a babanet-en, és azt sem tudja merre lesz a találkozó pontosan (ha elérem telefonon, azért elmondom neki, hogy merre van, de szerintem csak a legközelebbire fogunk tudni elmenni).
Illetve, ha este 11-12 körül még ottvagytok, akkor van esély arra, hogy benézek Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni Tõletek, tapasztaltabbaktól:
Mostanság gyakran fáj a fejem. Szoktam mérni a vérnyomásom, hogy esetleg van-e köze hozzá, és a szokásos szokott lenni. Bár a pulzusom 93 körül mozog, ami soknak tûnik. Normális is ez?

myssnia
14+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok!

El sem hiszem hogy felidos vagyok....Neha ugy erzem hogy rohan az ido, neha meg azt, hogy cammogKép De egyre jobban erzem ahogy mozog a mano, ugyhogy klasszKép

Myssnia: nekem is 91 volt a pulzusom a vedoneninel, es azt mondta, hogy ez teljesen normalis, hiszen a szivnek tobb vert kell pumpalnia.

Ma voltam kicsi szetnezo koruton, hetvegen meg kimentunk kispapaval a MegatoysbaKép Jajj de jo volt mar babacuccokat nezegetniKép

orsoly 20+4
orsoly

Myssnia,
Nem tudom, hogy normalis e, de en is hasonlo gondokkal kuszkodom! Multkor 2 napig ugy hasogatott a fejem, hogy mar be kellett vennem egy fel Algopyrint, pedig nagyon gyogyszerellenes vagyok!
Nem tudom biztosra, de lehet, hogy osszefuggesben van azzal, hogy ejszaka nagyon rosszul alszom. Ha valamire felebredek, mar nem tudok visszaaludni, forgolodom, es nem alszom annyit osszessegeben, amennyit kene!
Gondolom, most azert nem nyugtattalak meg tulsagosan....

Zsuzsi
16+2
zsuzsi74

SZiasztok,

NAGYON REMÉLEM, VALAKI MÉG ELOLVASSA A TALI ELÕTT:

mivel tegnap este még semmi biztos nem volt a taliról, nem jelentkezett senki, aki tutira jött volna, én balga azt gondoltam, hogy valszínû elmarad. Pechemre most kapcsoltam csak be a gépet, de kb. 30 km az út, a gyerek még alszik, teljesen esélytelen, hogy odaérjek. NE VÁRJATOK RÁM! De jó lenne egy telefonszám! Jó pletyizést, legközelebb nem ússzátok meg nélkülünk!

Sziasztok!

Mona /34+3/
Mona

Mona,

én most indulok, hívjál nyugodtan 20/321-9114,ha le nem merül, ha tudsz, gyere!!!!!!!!

üdv

Brokkoli
brokkoli

Talis lányok! de jó nektek! Irigy vagyok nagyonKép
Én elcammogtam az SZTK-ba a szokásos pisileadásra és mire hazaértem hulla voltam! Az egy dolog, hogy a lábam fájt, de még a baba is kinozott közben! Úgy ugrált mint akinek tût szurkálnak a fenekébe! Ezzel persze elérte, hogy fájjon amit csinál plusz úgy bekeményedett a pocakom, hogy alig birtam jönni a fájdalomtól. Mert ha leülök, vagy megállok akkor jobb, na de akkor mikor érek haza? egyébként normálisan 5 perc séta, de most volt vagy 30 perces.

Myssnia!

Szia! Nekem hetekig fájt a fejem, de nem akárhogyan! Csillagokat láttam már néha! Meg még a könnyem is kicsordult, de én akkor sem vettem be semmit! Persze Algopyrint lehetett volna, de mivel egynél többet nem akartam mindig vártam veleKép Az egész kb a 12-16. hétig tartott. Persze nem folyamatosan fájt 1 hónapig, hanem 3-4 napig fájt, ebbõl 1 nap gyengébb... aztán nem fájt pár napig, majd 1 hét elviselhetõ fájdalom. A doki erre nem modnott semmit. Nagyon sok kismaminak fáj a feje ijen idõsen, de foggalmam sincs miért! Lehet hogy a hirtelen megnövekedett vérbõség okozza? Vagy a hirtelen megnõtt pulzusszám? Passz!

Orsoly!

Pedig már bizony-bizony félidõnél jársz! Nemsokára azt veszed észre, hogy már 3-assal kezdõdik a heteid számaKép Hiszen most volt nemrég, hogy átjöttél a megintbõl! Tisztán emlékszem még a napra amikor olvasgattam a jó hirt odaát! És már 20 hetes vagy! Pont ma jegyezte meg a párom, hogy a mi babánk ha úgy alakulna (de ne alakuljon úgy) akkor már jöhetne, hiszen a veszélyeztettet kismamáknál azon izgulnak, hogy a 34. hétig húzza ki és onnantól már jöhetne a baba... Hát én ma kedtem meg a 34. hetet....KépKép

Csucsuka!
Merre jársz? Még mindig úgy van, hogy Szeptemberben végig nem leszel???Kép Pedig már nagyon gondolkodom hogy 2 hét múlva a 36. héten átadom a stafétabotot valakinek!
Valaki kispocakosankKép

Edina!

Igen megkaptam! Köszönöm! Irok is rögvest!Kép

Puszi mindenkinek!
sasha
34+0

Kép
sasha

Sasha!

Igaz, hogy én nem Léna vagyok, de én is tudok neked tippet adni az elõzõ gyermekem jóvoltából. Szóval engem tavaly, ha 28 napos ciklusaim lettek volna, október 3-ára írt volna ki az orvos a 2000. dec.27-ei menzesz alapján. Talán ez is segít neked. Szóval akkor korábban jön Gabi, vagy idõre?
Persze a gyermek önálló akaratát most hagyjuk figyelmen kívül.
Náthásokkal mélyen együttérzek, mivel nálam, úgy tûnik, mindkét terhesség folyamatos takonykórral (bocsi) jár karöltve. A sok gyümölcstea, némi méz (nekem brrrr) és egyéb nyalánkságok nálam nem váltak be, de ti azért csak próbálkozzatok szorgalmason, hátha több szerencsével jártok.
Taliról részletes beszámolót kérünk ám!

Üdv
Momo (nem t'om, talán 12)

Momo
momo

Sziasztok Kismamik!

En 2 honapja szultem Reka lanyom, s egy baratnom keresere szedtem ossze friss tapasztalataimat. Ezek kozul irnam le, amiket nem olvastam mashol /vagy csak keves helyen/, ill. kenyelmesse teszi azt a par napot:
- szulesre folyadek /en spec. *sip* szomjas voltam, raadasul szules utan 2 oraval "produkalni" kell a kacsanak
- apas szulesnel Kispapa is vigyen papucsot
- 2 par papucs /egy furdeshez, egy a korterembe/
- en vettem eldobhatos, ill. halos bugyit is, jo dolog, nem a draga csipkebugyik mennek karba
- uszogumi gatsebeseknek /idetlen dolog, de kenyelmesen, ulve tudsz reggelizni, rokonokat fogadni, ami nem utolso szempontKép/
- tobb kicsi torulkozo keszenletben, furdeskori "balesetek" miatt
- en itthon nem haloingben alszom, igy mikor meglattam, mily arakon vannak a gombolos haloingek, igencsak huztam a szam.. es remekul bevalt a bo polo, rovid gatyesszal, egy 1000 a kinai boltokban akar, s raadasul nincs "betegvagyok" feelingje a dolognak, mint nekem haloingben

otthon, mar babyhez:
- igenjol zarodoKép szemetesvodor "budospelusokhoz", mert ugye ember lanyanak van eleg gondja-baja elso napokban, semmint 4-5 orankent szemetest uriteni, nomeg kenyelmes, ha a pelenkazo mellett van, s rogton lehet kidobni
- egy edeny, amiben csak a baba holmijat fozi ki az ember

Most kb ennyi jutott eszembe, remelem, nem untattam vele senkit.

ui: babakocsi vasarlasrol jut eszembe, lakotelepiek, nezzetek meg jol, hogy befer-e a kocsi a liftbe, mert a most jo aron viszonylag jo minosegu, nagy es kenyelmes lengyel kocsik egy resze nem fer beKép

Ildiko es Reka baba
afonya

Üdv Mindenkinek!

Sasha: Utolsó menzesz idõpontja: december 20. Ez egészen biztos, hiszen az elejétõl fogva TUDTAM, hogy kisbabám lesz. Ugymond készültem az anyaságra! Egyébként ez egy érdekes dolog: legelõször azt mondta az orvos, hogy szeptember 27-én fog jönni a baba, és ez módosult az AFP utáni ultrahangnál október 05-re. Állítólag ez a fejlettsége alapján került kiszámításra. Egy kismamanaptár szerint a szülés várható ideje szeptember 29. Na ezek után nem foglalkozom a dologgal, nagyon várom, õ tudni fogja, hogy mikor akar kijönni.

Mostanában rengeteget mozog, látványosan vándorol a hasamban párom nagy derültségére. Szoktunk játszani is.
Szerintetek összefügg a késõbbi tulajdonságaival a mostani viselkedése? Mert akkor tuti, hogy hiperaktív gyerek lesz.

Gyomorégésre nekem a babapiskóta jött be, illetve az, hogy nem eszek sokat egyszerre. (ezt ma nehéz volt megállni egy illatozó grillcsirke mellett)

Nyúlandi: Az AFP eredménnyel kapcsolatban: Ha budapesti vagy, akkor a 329-0490-es telefonszámon adnak felvilágosítást, ez valami Központi Közegészségügyi Szolgálat száma. Azt kell tudni, hogy mikor vették le a vért pontosan. Nekem a Hepatitis eredményem után kellett nyomoznom!

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást, vigyázzatok magatokra:

Léna
Léna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: