A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!

Hát én bikinit nem merek felvenni 8)
20170114224602

Jucus!
én is csak akkor ha senki nem lát, ne félj :). egészek a C&A-ban bénák vannak, de az összes nagy sport izében láttam sok fajtát. nekem Ocean egyberészes van, de nincs rajta cicikosár, amolyan dressz. mindkettő színe marha jó. Oceant pl. a Divexben lehetett régebben venni.
ancsipancsi

Ancsi:) Megvan a fürdőlepedő is :)

indianyo

Kepek megint tokjok :D Juc, micsoda nagyfiad van, orulet!

Koszonom a fogas hozzamszolasokat. Fogdokitol nem felek (jo baratom, ugyhogy mindenkepp berohanok ma hozza, hogy nezzen meg), csak szajsebesztol... van mar egy olyan utolso fogam, ami majdnem teljesen kivul van a fogsoromon es dokim mondta is, hogy o kivenne, de nem engedtem, mert egyelore nincs baja es engem nem zavar... ja mikor jott, az is fajt, de csak ki kellett szabaditaniuk, nem volt veszes... most csak azert ijedtem be, mert az allkapcsom is faj....pedig mar majdnem teljesen kinn van... ja, meg mert ezelott van mar egy hid :( azt ugye nem fogja eltolni?

Beet, lehet, hogy az is "eroltetes" Lillanak, hogy nincs rajta pelus. Tegnap meselte az ikres rokonom, hogy egyik sracnak gyorsan ment a bili project, masik viszont meg mindig ott tart, hogy csak pisilni hajlando bilibe, kakat inkabb visszatartja, ha nincs rajta pelenka, ronda szekrekedeseket produkalt mar. (Ja, es ok mar negy evesek multak es csak harom eves korukban kezdte anyuka mellozni a pelenkat. Azt mondtak neki, hogy oteves korig meg normalis, es csak akkor kell majd dokihoz fordulni.) Szoval szerintem ha Lilla sir, akkor inkabb adj ra pelust, ne frusztrald. Amilyen nagyon ugyes es okos, biztos hamar belejon. Olyan szuperul szovegel, hogy egyreszt talan eleg, ha sokszor megbeszeled vele, masreszt eddig biztos csak a dumara gyurt, majd mostmar foglalkozik massal is, harmadreszt bolcsiben fogja latni a tobbi gyerkoctol, hogy csinalja es az naggggyon sokat szamit. Mostanaban tobb mamatol is hallottam, hogy a gyerkocuk igy ket/harom nap alatt szobatiszta lett.

ja, es fogmosast enyem gyerek imadja es naphosszat muveli, de egyelore ugy csinalja, hogy leszopogatja a finom fogkremet a keferol, amit egy ora alatt sz.rra tud ragni, hogy lognak rola a muanyagcafatok... szoval nemcsak sortet, hanem a nyelet is... es oblit, mert a kopkodes marha vicces es tokjol megy, de sokszor inkabb lenyeli a vizet es csak a poharbol onti a mosdoba :D baratnem meselte, hogy ok mar egyeves koratol mossak a fogat es akkor meg ugy "oblitettek", hogy hirtelen marhasok vizet dontottek a gyerkocbe, aki igy kikopte... szerintem ez azert tulzas...

ja, Barbi,ugye mar lejjebb szerelted a kisagy fekvofeluletet? es Macs???? mar mi is lejeb raktuk hetvegen, pedig a kicsi meg nem fordult at...

ja, es vedononek en soha nem adtam semmit, eszembe sem jutott... meg egy pohar vizzel sem szoktam megkinalni, ha jon :( mondjuk szerintem nem is erdemel semmit, mert pl a kapuban bagozik egy masik ilyen hulyevel az egeszseges tanacsado elott... ha akarom se tudom kikerulni :( :(
moose

Juc!
http://www.ocean.hu/2006/hun_exkl2.php itt vannak az exclusive fürdőrucijaik. de vannak sportosak is, meg más fajták is, amelyek nem látszanak.
ancsipancsi

Na hali!

Köszönjük a bókokat!

Neet!
itt nálunk a beszoktatás előtt egy héttel kijön Ibi néni családot látogatni. Van egyébként a bölcsibe üzenőfüzet, amibe a szülőnek és a gondozónéninek is kell időnként értékelést írnia a gyerekről. Meg , ahogy Juc mondta minden nap van lehetőség dumálni a gondozónőkkel.

Juc!
Teljesen igazad van és valóban, aki kedves az én gyerekemhez, ahhoz én is kedves akarok lenni!

Ancsi, Zuz!
Úszópelushoz annyit, hogy szerintem ha vesztek egy kis fürdőbugyit és azt adjátok a gyerekre az is tökéletesen megfelel. Én ritkán vittem a lánykám pucéran a vízbe. A bugyi csak szűr valamit a koszból meg homokból, ami belemehet a nuncusba. Szerintem a drága uszópelust inkább tartogassátok valamilyen medencés strandra. Pisi mindkettőből kifolyik, kakit meg a bugyi is felfogja. Arról nem is beszélve, hogy képzeljétek el milyen lenne ha nekünk is betétben kellene fürdeni, szerintem gáz. Ja és amikor utoljára uszópelust használtunk Berekfürdőn, akkor utána 2 hétig olyan kiütéses volt a gyerek sejhaja. De mindez csak az én véleményem:) You decide!
beetrix

Drága Jucusom,
akkor most megnyugtattál, köszi. :) és ha rendes a néni, sütök neki valami finomat. Vagy meghívom egy sörre. :lol: :lol:

Babaúszópelus: azt hallottam, a gyerekek (ellentétben néhány minősíthetetlen felnőttel) ösztönösen nem csinálnak a vízbe. Pisi lehet, de kaki sose. Persze lehetnek véletlenek, tényleg ciki lehet, ha ott úszik melletted egy medve. :)))
neet
neet

Neet!

De almásosat azt ne néninek süssél hanem nekem! :lol: Neki valami mást!
20170114224602

Moose!

Lehet valami abban, amit mondasz bili témában. Lehet, hogy inkább marad a pelus még egy darabig.

És ti milyen fogkrémet használtok, hogy nagy nyúszi ennyire szereti? Lehet, hogy nálunk váltani kellene.

Neet!
Biztos abban mi is hibásak vagyunk, hogy az elején nem szoktattuk rá a rendszerességre és ezért nem akar most fogat mosni. Pedig korábban ő is szívesen rágta a fogkefét:)

Lindi! Ancsi!
Ti hova mentek Horvátországba?

Juc!
Ha én merek bikinit venni akkor te is nyugodtan, én egyébként az Anitában vettem az enyémet.
beetrix

Beet!

ÉS tényleg,Anitát már más is ajánlotta.meg kell nézzem azt hiszem!De nem érzem jól magam bikiniben(mondjuk egyrészesben sem kimondottan)ezért inkább nem veszek fel olyat. :oops:
20170114224602

Jucus!
igaz, hogy régen találkoztunk, lehet, hogy azóta hízókúrát tartottál :lol: , de szerintem nnincs okod szégyenlősködni! Egyébként szerintem az egyrészes fürdőruhában kövérebbnek látszik az ember, mert az egész testére rátapad. Legalábbis én ezzel nyugtatom magam :wink: :lol: Ja, meg ha meglátják a gyerekemet, akkor már úgysem mustrálgatnak :lol:
zuzmo1

Moose :) Fogadnak bulást, fogdokihoz egy kalappal! Nyuszid nagyon ügyes, ha már így fogat mos, gratula!

Zanza :) Újabb gratula az újabb fogatokhoz! Nagyon rákapcsolt a csajod! :) Ja és az oroszlánszobor Bálintnak is tetszett, pláne, mert az igaziak csak hátul hűsöltek...

Juc :) Gyerkőceid nagyon édesek, az átölelős kép pláne rulez! :)

Beet :) Képek szépségesek, Lillus aranyköpései fenomenálisak :) Melyik bölcsibe fog járni, a Fonyód u.-iba?

Zuz :) Sajnálom, hogy ilyen rosszul telt a hétvégétek :( pedig gondoltam Rátok! Hú, szerdai uh: reméljük kiderül ki a kistesó! Anyukád tök aranyos, hogy el tud kísérni :)

Ancsi :) Nagyon szívesen adok Neked úszópelust, van nekünk 7-13 kilós is, addig bizti lesz tali, amíg mentek. Csak mondd meg, hány db kell!

És csajok, ne aggódjatok a kilók miatt, egyikőtök csinosabb, mint a másik! De van egy jó módszer, hogy az ember könnyebb legyen, íme:
Kép
denizsa

Den, ez marha jóó! :mrgreen:

Juc,
te meg már úgyis elkeltél, olyat vegyél, amilyen tetszik. oszt kész.
neet :lol:
neet

És most leugrottunk a Camponába, és vettünk olyan beleülős felfújhatós izét, és kivi leszk, mindjárt fújom... és hazafelé a buszhoz caplatva majdnem elütöttük a kocsival Bogárkát a ki/bejáratnál, és bocs, h így siettünk, de csúcsidőben is félóránként jár a busz...
neet
neet

Felfújtam, megyünk tesztelni. :)
neet
neet

Sziasztok lányok!

Fiam születése előtt sokszor olvastalak benneteket, de csatlakozni nem tudok hozzátok, egyszerűen nem bírom a tempótokat. Most is csak annyit szeretnék mondani, hogy a Szt. Imre Kórház nagy részt nektek köszönheti, hogy azt választottam :D, és nem bántam meg. Első császár után egy nagyon szép szülésem volt, igaz nem volt könnyű, de megérte, és azt senki nem is ígérte.
Most már ritkábban olvaslak benneteket, de igyekszem be-be nézni hozzátok. Kívánok nektek minden jót, a pocakosoknak és babájuknak pedig szép, gyöngéd szülést - születést.

Teteli[/b][/url]
teteli

Neet!
még az úszómellényhez, karúszóhoz akartam mondani korábban: nekem is ez volt gyerekkoromban, és faterom azt képzelte, hogy fenntart, úgyhogy folyton bedobott a vízbe. persze azonnal le is süllyedtem, csak felhozott. az a pár mp elég volt ahhoz, hogy igyak a vízből, úgyhogy esés esetén egyik sem halál biztos!
ancsipancsi

Deni, Ancsi, koszi! szuper dolgokat tudtok :)
recca

Den, köszi!
Király a kép! :lol:

Ancsi, ezzel a karúszós dologgal megnyugtattál. :wink: :wink:

Lillus aranyköpésein behaltam. Mééég!
zanza

Teteli,
köszönjük, köszönjük, bár mostanság néha kicsit negativak is vagyunk... :lol: :lol: :lol:

Votiv,
én is akartam irni ,h a g.katolikusok házasodhatnak, és a mi papunknak is van egy szép felesége, és 3 imádnivaló gyereke, és ő azok közé tartozik, akiket nem gátol a család a munkájában. Ennyire lelkiismeretes papot sohe előtte nem ismertem!!!! A templomban meg (mivel ismerei a gyerekeket) van hátul kisasztal, papirral, cerkával, h a gyerekek ne unják halálra magukat mise alatt...és működik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

szal voltunk borgyogyasznal, nyuszi szepen javul, mar nem rendeltek vissza... meg voltunk fogdokinal, valami gyogyszeres gezcsikot gyomoszolt a fogamhoz/ba/kore/nemtom, ami jo lenne, ha holnap estig ott maradna es akkor kell kiszednem es engem sem rendeltek vissza, de nekem ez fajt es meg azota is fajdogal...

Teteli, koszonjuk a hozzankszolast, orulunk, hogy a sok szOFFosas segitett :D egyebkent irhatnal keveset is, nem muszaj sokat :D na, mitaszondsz :?:

Zs, kepzeld, rajottem, hogy mar tok regota nem vagyok kiabalos, de nemtom, miota es kerdeztem apat, hogy emlekszik-e, de o sem :D persze sokszor hatarozottan raszolok a nagyra, meg ha mas nem hasznal, akkor kimegyek a szobabol, becsukom az ajtot es ot nem engedem ki par percig, akarhogy sir (mostanaban ez a fegyelmezes mukodik csak), de egyaltalan nem kiabalok, akarmit is csinal, tokjo :D

es akartam mar irni, hogy fraszt kapok attol, hogy vizbe viszitek ezeket a nagyon pici lurkoka, plane vadvizbe, ha en vetemednek ilyesmire, tuti valami specko partimento boltban vennek uszogumit, -mellenyt vagy miacsudat es nem egy szupermarketben ketszazert :!: a hajam egnek all a karuszoktol meg Ancsi faterjatol :evil:

es en sem szeretem a bikinit, de nemcsak a csikos pocakom miatt, hanem mert az messze nem olyan biztonsagos, mint egy egyreszes...

es ma kiderult, hogy a szomszedunkban lako fiatal par babat var es mar mindenki tudta/latta, meg apa is, csak en nem :shock:
moose

Beleülős felfújós Dorkás sárga izé tökjó, de vettem egy 15ös csomag lufit, ne tegyétek, a fejem fáj, pedig csak 3at fújtam fel. A tüdőm kiköptem, pedig matracot is pikpak felfújok, de ezek a nyamvadt luffancsok, gáááz.

Teteli,
gyere ha tudsz és írj meg minden. :)

Moose,
örülök, h kissé megnyugodtál fogügyben.

Beet,
neked is köszi a bölcsis hsz-okat. Kettőnkön kívül lesz még valakinek ilyen ügye ősztől? Majd lesz itt még offos eszmecsere. :) Cseperedő szentimrések topik is lehetne, :)
neet
neet

ja, Juc, Neet, tokjol megaszonta :D mar elkeltel :D

ja, Beet, a Colgate gyerekfogkremjet hasznaljuk. Termeszetesen lila :D a tubusa es Csorike van rajta. Es nem hiszem, hogy elrontottatok volna barmit! Meg csak keteves lesz Lilla es mar tokjol beszel, biztos nemsokara ugyesen ra tudod venni. Egyik regebbi kismama ujsagban olvastam, hogy szulok olyanokat talaltak ki, hogy elvezetesebbe tegyek a fogmosast, hogy egyik nap a csempek kozepen kell allni, maskor meg pont a fugakon, mikor hogyan, hova kell kopni stb. :D Ha valaki elrontotta, azok az en szuleim, akik soha nem szoritottak ra a fogmosasra, viszont minden szar edesseget megvettek nekem es meg akkor sem vittek el fogorvoshoz, amikor tizevesen kilyukadt a ket elso maradando fogam :( sot, a nagyobbik hugom is igy jart, aki pedig 8 evvel fiatalabb nalam :x es az ocsemnek mar a tejfogai kis fekete csonkok voltak, pedig o 13 evvel utanam jott :!: ezert annyiradeannyira haragszom rajuk, hogy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: egyebkent kb 13 eves korom ota tok rendesen jarok fogorvoshoz es a tesoim is mind, szuleim viszont...
moose

Zuzi, Zsanci, tudom én, hogy a g.katolikusok nősülhetnek (csak aki nősül, nem vállalhat egyházi tisztséget, pl nem lehet püspök, szal ez végülis kompromisszumos megoldás) meg a protestánsok is, sőt, akár a mormonok is (azok még többet is egyszerre :wink:), de én a római katolikusokról írtam... épp azért volt hírértéke. állítólag a Szent Szék adatai alapján az utóbbi 20 évben 65 ezer pap "ugrott ki", és a többség azért, mert nem tudta/akarta betartani a cölibátust... pontos statisztikáik sajna nincsenek.
de az is lehet, hogy csak túl sokat üvöltött ma a képembe a gyerek (jönnek az alsó ötösei), és azért vagyok ilyen értetlen :shock: :roll: :P
egész nap nem aludt, tiszta zombi, most ütöttem ki panadollal meg egy anesztes pelussal, még álmában is azon csammoghat szegényke :wink:
óóó basszus, megint hallom, hogy kiabál :( :(

votiv 8)
votiv

ja, es ikeaban is voltunk es ez a nyari vasar losz.r... de egy tokjo pluss vadaszgorenyt hoztunk parom huganak (ha mar igazit nem tarthat otthon)... Rec, szerintem Bnek is kene egy a patkany melle :D
moose

segítség! uramnak kötőhártya-gyulladása van - ez ilyenkor monszun idején mindig nagy járvány Bomby-ben. Azért (is) gáz, mert kuontaktlencsét hord, szemüvege nicns, viszont nem lát másként... tehát: tudtok nekem segíteni ilyen nyavalya ellen?

indianyo

Moose!

Te elképesztőe egy shoppingolos nőci vagy!Kis nyul is volt?

Indike!

Kötőhártyára igazából Brulamycin szemcsepp :cry:
20170114224602

Sziasztok!

Nem tudom ám követni a tempótokat, azért próbálok néha olvasgatni!

Vera!

Gratula még1X Marcihoz! Köszönöm az SMS-t! Jó volt ilyen SMS-t kapni!:)

Lindi!

Gratulálok neked is! Drukkolok, hogy minden rendben menjen!:)

Indi!

Mindenképpen forduljon dokihoz a párod, ha tud, ne kúrálja magát házilag, mert nagyon csúnyává válhat a dolog! Kontaktlencsét meg sajnos azonnal el kell dobni, mert akármit csinál újra fog fertőződni a szeme!:(

Neet!

Timi elvileg januártól megy majd bölcsibe!

Majd még jövök, ha tudok! Hétvégén volt öcsém esküvője! Remélem sikerültek a képek és hamarosan kapunk belőlük!

Puszi
Ildi
ildi76

Moose!
Valóban elkeltem de nem is mutogatásiból megyek a Balcsira.DE akkor sem érzem jól magam bikiniben és kész :lol:

Viszont tuti tollas a hátam mert rendeltem egy csajnak pólókat Somáéval együtt elöször.Persze a postaköltséget én fizettem.Majd most külön is kért a csaj,én címemere jött és még ő mondta,hogy ne adjak vissza neki holott még 65 FT-al jönne.Én erre mondtam,hogy nem is adok merrt ennyi meg ennyi volt a postaköltség és mintha nem is hallotta volna.Most bunkó módon kiabáljam a fülébe,hogy jön még 65 Ft-al?Vagy mi van ilyenkor?
Nem azért de annyira megdöbbenek az emberi viselkedésen,máskor meg dobálozik a 100 ezrekkel(szóban),de ez tipikus ám,amikor fizetni kell akkor meg hirtelen fogtechnikussá válnak egyes emberek.Sorry és tudom,hogy piti az ügy
csak olyan pipa lettem.
20170114224602

Indi!
sajna sokszor volt kötőhártyagyulám, egyszer júniustól decemberig, amikor már a könnycsatorna felvágással meg ilyesmivel fenyegetőztek. rengeteg kenőcsöt kipróbáltunk akkor, ami fix, hogy a Visine szemcsepp nem jó, sőt! (sajnos magamtól először ezzel próbálkoztam és csak rontottam a helyzeten)
viszont, ha semmi orvosság nincs kéznél, akkor nincs más hátra, mint a kamilla. persze szerintem a dokik és patikusok biztos felkészültek a járványra és majdcsak segítenek neki. ha nem kivevős/fertőtleníthető lencséje van, akkor az gáz ilyenkor.

Moose!
apám akkoriban egy marha volt :), folyton felvett a nyakába, miközben rajtam volt az úszómellény, és azt hazudta, hogy nem fog bedobni. aztán puff. emiatt kicsit félős lettem a víztől, főleg csak víz felett szeretek tartózkodni, max egy kis szemüveges búvárkodás. és az én akkori úszómellényem spéci volt, nem bazári, és mégis. különben asszem mentőmellényből ilyen picit nem lehet kapni, de láttam a Mammutban lévő nagy sportizében ilyesmit.
ancsipancsi

újabb egy órán keresztül üvöltött Istók :x most csend van, de már nem merem remélni, hogy végre kidől... az ágyába bevontatta az óriás szőrkutyáját és azzal szórakozik :P

Indi, szegény férjed :( :( megpróbálok utánanézni a homeós gyógymódnak!

Moose, most is fáj a fogad? és tök jó, hogy "már nem kiabálsz" :D

fogmosás: nálunk is kimerül még a fogkeféről a krém leszopogatásában aztán meg némi keferágcsálásban. ráadásul két kefélvel dolgozunk, egyel ő, egyel én, felváltva, hogy egy icipicit hatékonyabbak legyünk :D

votiv 8)
votiv

Jucus,
el tudom képzelni a nőről, hogy tényleg meg se hallotta amit mondasz és azt hiszi, hogy még te jártál jól. sajnos meg kellett volna ismételned a mondatot, mert így a fejedre fog nőni! nem azért a 65 Ft-ért, hanem magáért az elvért. ha legközelebb rendel, mondd meg előre, hogy a postaköltség kb. ennyi meg ennyi lesz. vagy egyszerűen rendeld az ő címére!
ancsipancsi

Ancsi!

Nem rendelek azt hiszem többet neki.Intézze magának mert pont azért amit írtál :lol:
20170114224602

Indi, most már eszembe jutott, a szemvidítófű (euphrasia) minden szem-problémára nagyon hatékony! Istinek 9ch-ban adtam napi 2x5-öt, és 2 nap alatt elmúlt a szemgyulladása, tiszta csipa volt, alig bírta kinyitni a szemét :(

de azon gondolkodom, hozzá lehet-e jutni homeós szerekhez Indiában? bár, biztos, hisz Bombay világváros :D persze csak Dharaszti után :lol:

votiv 8)
votiv

Neet :) Lufik :mrgreen: én is jártam így a közelmúltban...

Indi :) Férjed szemének bulást! Képzeld, ma indiai fűszerekkel (legalábbis én annak hívom őket: gyömbér, kurkuma, curry, stb.) ízesítettem krumplit, Bálint is megkóstolta, és annyira ízlett neki, hogy nem győzött követelni belőle :D

Votiv :) Szegény ordítós Isti! Remélem az éjszaka azért tud majd aludni!

Ildi :) Öcsédnek sok boldogságot! Babaúszás továbbra is nagy kedvenc?

Juc :) Ancsinak igaza van: ne hagyd magad madárnak nézni!

Moose :) Sajnos ma is sok szülő elhanyagolja a gyerkőc fogápolását, a fogorvosunk (aki egyben gyerekfogdoki is) rémes dolgokat beszélt rohadófélben lévő fogakról...
Mindenesetre egy kép a helyes módszerről:
Kép
denizsa

ez egy elég jó homeós szerkereső, és még magyar is:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... drugfinder
és van aromaterápia is :wink:

votiv 8)
votiv

Deni, ez irtó cuki! :D :D

Isti végre elaludt... sóh!

votiv 8)
votiv

Votiv,
igen, igen, csak én úgy emlékszem, h te azt irtad, a katolikus papok nem nősülhetnek, és nem azt, h a római katolikus papok...ezért is irtam én is... :lol: :lol:
és ez csak azért "zavar" mert párom tuti-kúl (római) KATOLIKUS családjától már többször megkaptuk, h " DE TI AZT IGÉRTÉTEK, H KATOLIKUS ESKÜVŐ LESZ...!" mindezt azután, h nekünk katolikus esküvőnk volt...csak épp a görög fajta... :wink: :wink: :wink: :wink:

szeretnétek velem sirni??? elmeséljem, h MILYEN SZAR VOLT A BAJAI HALÁSZLÉ FŐZŐ VERSENY???? :cry: :cry: :cry:
hááááááááááát, NAAAAAAAAAAAAGYON!!!!

Moose,
tökjó, h már nem kiabálsz...én is kevesebbet kiabálok, marad helyette a náci tiszteket megszégyenitő, katonás utasitás...
azt vettem észre, már nem kérek, hanem parancsolok... :?
és miért csak gézt kaptál a fogorvosnál??? gézt én is kaptam, de bele a circumakármimbe, amit Macs is irt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
irtam már, h milyen szépségesen szép a fiad???? :lol:
ha nem, akkor most! gyönyörű!!!
és képzeld, pont olyan napozója van, mint amilyen az én nagyon nagy B fiamnak volt!!! egész elérzékenyültem tőle!!!! :P

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Milyen szar volt a verseny?Én imádom halászlevet és amikor ilyen nagyszabású versenyekről hallok akkor mindig szomorkodom,hogy nem vagyok ott.
20170114224602

Köszönöm szépen, mondom apafejnek a szemvidítófüvet és Brulamycint is - majd mindjárt rákeresek, hogy mi a hatóanyaga. Van egyébként homeos orvoslás ott, csak nem mondják meg, hogy milyen gyógyszert kapsz, hanem az orvos adja kimérve - név nélkül:lol: De vannak homeobogyók a gyógyszertárakban, úgyhogy megoldja azuram.

(római) katolikus papok nősülésénél még a szomorú dolog az, hogy ilyekor kiközösítik az egyházból a papot, a feleséget és a gyerekeket is..említett ismerősünk például ugye nem házasodhatott a vallása sertartásai szerint, nem gyónhat, áldozhat és nem kereszteltetheti meg a gyerekeit. És az egész közösség gyalázza őket.. nagoyn szomorúnak találom ezt.

Deni :) fogat mosó egérke nagyon aranyos

indianyo

Juc, picit nem vittuk. Es en is azt irtam, hogy nem erzem benne jol magam. Mondjuk tokmindegy, mert a furduham is kb oteve hasznaltam utoljara... huha, ez tenyleg regen volt... es a vasarlas az egyetlen karos szenvedelyem :D

Den, ez jo :D

Zs, asszem olyat kaptam. Es csaladnak valamiert ez a dolga, hogy beszoljon, persze nem mindegy, hogy mit es hogyan. En peldaul allandoan azzal piszkalom a tesoim meg parom tesojat, hogy ne papucsban meg rovid szoknyaban jarjanak, hanem futocipoben meg nadragban, meg ne legyen ki a derekuk, telen vegyenek sapkat meg ne maszkaljanak sotetben, meg bulizni meg egyaltalan... ja, vasarnap delutan egyikuket uldozte egy allo farok a heven, meg masik kocsiba is utana ment, fenyes nappal, aaaaa :evil: :evil:
moose

Ezt nektek :D :D

Napló a foci vb után...

2006. VI. 6.
Jocó tegnap este egy csokor tulipánnal állított haza. Cuki pofa. Aztán félénken megkérdezte, hogy gond lenne-e, ha a barátai a "vébé" alatt néha átjönnének meccset nézni. Természetesen nem. Ismerhetne már, hogy ilyen apróságból nem csinálok gondot.

2006. VI. 8.
Jocó képtelen felfogni, hogy feng-shui alapelvek értelmében a régi tévének semmi keresnivalója a hálószobában. Meg értelme sincs. "Esetleg nézhetsz valami mást, amíg mi a meccset nézzük a haverokkal." - magyarázta. Szerintem túlaggódja ezt a vébé ügyet.

2006. VI. 9.
Tegnap nagybevásárláson voltunk. Jocó a szokásos cuccokon túl bepakolt két rekesz sört, 24 csomag szotyit, és 9 csomag csipszet. "Betárazol a vébére?" - kacsintottam rá. "A nyitómeccsre." - kacsintott vissza. Jót nevettünk. Isteni humora van az én mackómnak.

2006. VI. 10.
A nyitómeccs izgalmait elkerülendõ tegnap Áginál aludtam, bár sejtettem, hogy a felügyelet hiánya rossz hatással lehet a társaságra. Sajnos igazam lett lett. Mikor ma hazaértem, széthagyott üres sörösüvegek, szétköpködött szotyihéj, szõnyegbe taposott ketchupfoltok fogadtak. "Ez így nem lesz jó." - adtam hangot rosszallásomnak Jocónak sms-ben. "Valóban nem, de Ottó át tud hozni két kempingszéket, és akkor már el fogunk férni. Kösz a
figyelmességet." - jött a válasz. Kezd gyanús lenni ez a vébé-ügy.

2006. VI. 12.
A nappaliba merészkedve feltettem azt az ártatlan, de összetett kérdést a társaságnak, hogy a., miért ülnek a harminc fokos lakásban különféle nemzetiszín sálakban, b., miért üvöltenek torkuk szakadtából, mikor a TV köztudottan csak egyirányú kommunikációra alkalmas, c., miért kell megnézni a szünetben és a meccs végén az összefoglalót, amikor abban a néhány perce lezajlott eseményeket vetítik le újra. Erre azt kaptam vissza, hogy a., miért fontos az, hogy a titokzokni színe passzoljon a nadrághoz, mikor úgyse látszik, b., miért fontos megkérdezni, hogy fodrásznál voltam-e, ha úgyis látszik, hogy igen és c., én azt se tudom, hogy mi az a lesszabály, úgyhogy hagyjam õket meccset nézni. Higgadtan a tudomásukra hoztam, hogy tõrõlmetszett bunkók egytõl egyig, és remélem az anyukájuk bánja, hogy nem verte õket többet kiskorukban, majd egy francia dáma eleganciájával távoztam.

2006. VI. 16.
A tegnapi "szurkolásnak" aposztrofált óbégatás élénk hatása alatt ma délelõtt összeállítottam a veluk_ezentul_nem_baratkozhatsz.xls-t, és át is küldtem Jocónak. &213; csak annyit írt vissza, hogy Ronaldinnyó nem az egyik haverja, hanem a brazil válogatott irányító középpályása. Postafordultával tudattam vele, hogy ennek ellenére sem barátkozhat vele. Nincs kivételezés.

2006. VI. 17.
Telefonos nyomozásom során kiderült, hogy a villamos mûvek 1 hónapos, a kábeltévé-szolgáltató 1,5 hónapos díjhátralék után szünteti be a szolgáltatást, így a szükséges lépések megtételétõl (pl. csekkek "elvesztése") letettem. Egyébként mélységesen felháborít ez a slendrián hozzáállás.

2006. VI. 20.
Este felhívtam anyut, hogy panaszkodjak neki kicsit, és megkérdezzem, hogy alhatok-e náluk pár napig. Hozzávetõlegesen tíz másodperce beszéltünk, mikor megkért, hogy hívjam vissza 11 után, mert apa, Tóni bácsi, meg Berci a meccset nézik, és egy szót sem ért, annyira üvölt a tévé. A visszahívást tárgytalannak ítéltem.

2006. VI. 22.
Valamelyik idióta hozott magával egy dobot, azt püfölte egész este, a többiek meg "Me-hi-ko! Me-hi-ko!" kántálással kísérték. Legalább a magyaroknak szurkolnának ezek a szerencsétlenek.

2006. VI. 25.
Közöltem Jocóval, hogy ha nem változtat a hozzáállásán, akkor
Szekszésnyújork plusz jégkrém kúrába kezdek, és 120 kilósra hízok a vébé alatt. Azt válaszolta, hogy ilyen mérvû hízásnak annyi az esélye, mint
annak, hogy Togo tovább jut a G csoportból.
Visszavágtam egy "micsoda egy paraszt vagy te!"-vel, de éreztem, hogy
ezzel legjobb esetben is csak döntetlenre hoztam az ügyet.

2006. VI. 26.
Ma reggel összefutottam Rohacsek nénivel, a szomszédasszonyunkkal a
lépcsõházban. "Nem mintha panaszkodni akarnék, aranyoskám " - kezdte, és
tudtam, hogy panaszkodni fog. Ez Rohacsek néni specialitása, hogy
általában azzal kezdi, hogy "a világért se szeretnék zavarni" vagy "nem
dicsekvésképpen mondom" esetleg "semmiképpen nem szeretnék beleszólni", és
aztán jön a "de". Most az volt a szívfájdalma, hogy mióta beindult a
"fotbalnézés", meg a "mértéktelen dorbézolás", azóta Pityukának, a
papagájának szókincse a "gól" és a "les" szavakon kívül tizenhét vadonatúj káromkodással is bõvült, úgyhogy legyünk szívesek beszüntetni a zajongást, mert úgy ránkhívja a rendõrséget, mint a pinty.
Biztattam, hogy hívja csak nyugodtan, hátha beviszik az egész bagázst
vébéstül, szotyistul, tévéstül.
Kár, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap.

2006. VI. 28.
Tegnap a távirányító szõrén-szálán eltûnt. A lelkes szurkológárda serény
és átfogó kutatóexpedícióba kezdett, de sajnos nem jártak eredménnyel -
ami nem is olyan meglepõ annak fényében, hogy a keresett mûszer a
fagyasztóláda alján, öt kiló mirelit spenót alatt lapult. Nagy szerencse,
hogy Taki, - aki egyébként az arcfestése alapján a németeknek szurkol -
civilben mûszerész, és fél óra alatt szerzett egy új távirányítót, ezzel
kivívva magának az Este Hõse címet, és az ezzel járó fotelban ülési jogot.
Azt hiszem, ma beszélek pár lakatossal zárcsere ügyben.

2006. VI. 29.
Tegnap este találkoztunk a hûtõszekrény elõtt Jocóval. Én jégkrémért
mentem, õ sörért. "Szia" köszöntem rá. "Szia" hüppögte, és láttam, hogy
könnyes a szeme. Mindig elgyengít, ha sírni látom. Átöleltem, bátorítólag
megsimogattam a hátát. "Téged is ennyire bánt?" - kérdeztem. "Igen" -
szipogta. "Nyugi, rendbe lehet még hozni " - bíztattam. "Hát igen, de
akkor is, tizenegyest kihagyni a nyolcvanadik percben..." - tört ki belõle a zokogás. Közöltem vele, hogy egy idióta, és utálom. Ettõl egy kicsit jobb lett.

2006. VII. 1.
Fú, de utálom a focit!

2006. VII. 3.
Én nyitottam ajtót a mindennapos vendéggé avanzsált pizzafutárnak, és a
nappaliig hallható hangerõvel közöltem vele, hogy sajnos készpénz nincs
nálam, így természetben fizetnék, ha ez lehetséges. Jocó megjelent a
nappali ajtajában, de a többiek "Szöglet! Szöglet!" kiáltására azonnal
visszafordult, a pizzafutár pedig közölte, hogy köszöni szépen a
lehetõséget, de siet, mert szeretne hazaérni a második félidõre, úgyhogy
legyek szíves mégis elõkeresni ezerötöt valahonnan.
Most már biztos, hogy a foci lesz az emberiség kihalásának közvetlen
okozója.

2006. VII. 5.
Még öt nap. Akár fél lábon is.

2006. VII. 7.
Három. Ezek idióták. Már félek hazameni.

2006. VII. 8.
Kettõ. Ezek megvesztek. Áginál alszom.

2006. VII. 9.
Egy.

2006. VII. 10.
El se hiszem, hogy vége. Pedig de. Vége!!! Sanyi a döntõ izgalmában ugyan
leszakította a karnist a nappaliban, Toncsi pedig - egyelõre tisztázatlan
okokból - befejelte a vitrines szekrény üvegét, de ezeket már elnézõ
mosollyal vettem tudomásul. Jocó újra a régi, kedves, aranyos, minden megy tovább a megszokott mederben. Megbocsátásom jeléül még a lesszabálynak is
utánanéztem a neten. Felhívtam Jocót, és elújságoltam neki, hogy most már
értem. Nagyon örült.
Azt meg nem kell tudnia, hogy valójában még most sem értem
moose

Moose!
Ez tök jó! A minap már át is küldtem a nagy focirajongóknak :lol:

Votiv!
Nálunk hasonló a helyzet altatás ügyben :cry: Előkapartam a Dentinoxot, és ahogy kenegetem, érzek 3 fogkezdeményt, de ezek még mindig csak a sarkai a fogaknak! Harapni már tud vele :cry: Nem hioszem el, hogy ennyit kell szenvedni ezekkel a fogakkal, amikor más gyerek meg se érzi :cry:

Én is levágtam, hogy római katolikus papokról írtál, csak érdekességből yírtam a görögökről.
Indi! Azt nem hiszem el, hogy a gyerekeiket ne kereszteltethetnék meg :roll: Hiszen ők tényleg nem felelhetnek a szülők tetteiért :cry:

Na, mindegy, inkább nem szólok hozzá a témához, mert az előbb sem tudtam ezek szerint jól kifejezni magam, aztán csak félreértések adódnak :?

Indikém!
Férjednek jobbulást! Szegényke! Sajnos én semmi gyógymódot nem tudok rá, nekem is a kamillás borogatás jutott eszembe!

Deni!
Az fincsi lehetett!!!!! :D
zuzmo1

Ancsi :) nagyon megrendített, amit apukádról írtál. Szörnyű, hogy a felnőttek nem tisztelik a gyrekekeket és ilyen dolgokat művelnek... aztán szegény gyerek csak azt tanulja meg, hogy nem lehet senkiben megbízni, mert úgyis átverik és magára hagyják :(

ZSanci :) :):)

Votiv :) mondom én, hogy mákteát kell ezeknek adni! Nálunk is ez volt, bár ma nem ordítás volt a műsor, hanem kicsi fiam édesen a szemembe mosolygott, dumált és énekelt, amikor aludni kellett volna már.. már elkezdte ölelgetni a nyakamat... őrület, 3 hónapos és már trükközik lefekvéskor!
Remélem, azért Isti jobban lett a végére... szegény kis picikék, mennyit szenvednek a fogzással - kivéve Rékát, aki szupertitkosan növeszti a fogacskáit :)

Kiabálást nekem is ki kell iktatnom, bár ritkán szoktam, de olyankor úgy utálom magamat...

indianyo

Zuzmó :) ti nem használjátok ezeket a homeós és egyéb praktikákat? Chamomilla nálunk nagyon bejön, ha fájós este van, egy bogyót elszopogat a picike és jól alszik tőle. meg ez az anesztetika és dentinox és effélék is szimpatikusak lettek, amióta látom, hogy mennyit szenvednek a babák a foggal...

indianyo

Zsanci, milyen a g.katolikus esküvő? sepiát szedsz?és mi volt a baj Baján?

Zuzi, te csak nyugodtan írjál, én voltam a félreértő, egyetlen mentségem, hogy meggárgyultam a tegnapi naptól :roll: :shock: :mrgreen:
és engem is rohadtul megharap ilyenkor, amikor bekenegetem a fogát :twisted:

most meg bezzeg még szunyál :D

votiv 8)
votiv

Zuzi, most látom, hogy tagnap még telihold is volt :shock: :roll: :twisted:
jaaaj!
és az alattunk lakó is egész nap valami fallikus szimbólumot barkácsolt fatuskókból, és kifurdalta a tuskók belsejét, este 9-ig fúrt :x remélem ma már nem folytatja!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Péntek óta nem jöttem, úgyhogy én még ott tartok, hogy nagyon jó volt a találka, megint megismertem új arcokat, meg buszoztunk Bendivel sokat, amit amúgy nem szoktunk. Egész jól viselte, csak igyekezett mindent megkaparintani amit elért, hazafelé miután Zanza leszállt a buszról jött egy másik babakocsi és Bendi simán lekapta a ráakasztott cumisüveget :oops:, meg a nénik táskáit is megrángatta. Vicces volt.

Úgyhogy nagyon jól éreztem magam, jó volt pletyizni meg ilyen aranyos kisbabákkal és kismamákkal találkozni. :) Meg Bendinek is tetszett az a hatalmas játszótér, ki is használta rendesen, mindig úgy kellett a legtávolabbi sarkából összeszedni.

Votiv, Zuz

Sajnálom szegény babákat, hogy így megviseli őket a fogzás. :( Remélem nem tart már sokáig.

Moose

Bölcsességfog. :( Odaadtam a tortaformát Reccának. Meg ha már ilyen nagy vásárló vagy, akkor te biztos meg tudod nekem mondani, hogy hova menjek babakocsit venni? Ahol jó sok féle van és tudok válogatni.

Indi

Férjednek jobbulást! És amúgy mikor lesz családegyesítés? Biztos nagyon hiányzik már a párod.

Den

Ez az egeres kép nagyon rulez! :)

ruz
ruzicsky

Indi!

Eddig én is a Chamomillára esküdtem,Sománál működött.Pannánál viszont nem.ÉS ami bevált neki:(félve írom le)Cataflam csepp .
Annyira szenvedett már szegénykém,hogy egy hét nem alvás után kapott egyszer és végre kialudta magát :lol:

Votiv!

Kérünk képet fallosz szimbolumról vagy szomszédról :lol:
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: