A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

A víz iszonyatosan sokáig csak ilyen mély volt, a Lilla itt ül a vízben:
Kép
beetrix

Voltunk hajókázni is, de az csak 20 percig volt élvezetes a Lillának, utána ki akart szállni a tenger közepén. Én kétpercenként kaptam szívrohamot.
Kép
beetrix

Na jó ez az utolsó, tovább nem borzolom itt a kedéjeket.
Ezt a várat apa építette a lányának, aki nagyon büszke volt rá:)

Kép
beetrix

Beet :) De szépek vagytok, meg a vár is de szép meg a tegner is de szép :) és fogacska :( Remélem, Lillus gyorsan elfelejti az esetet!

Jucus :) hát azért ma olyat hagytál ki... akkora a botrány, ihaj! hiába, a foci is már erről szól...

indianyo

Mi is voltunk Zooban, előtte kisebb kalamajka is volt, meg nagy zuhé, de utána kisütött a nap, és az állatkertben se volt sok pocsolya. Réka totál lemerevedve bámulta az orrszarvút, hogy mekkora, aztán belerázodott, hogy ezek tényleg nagyok, és néhol szagosak. :lol: Fókák és jegesmedvék nagyon bejöttek neki is, meg az oroszlánszobor. Az élőre szinte rá se bagózott. :D

Soma komoly nagyfiú, Panka meg édes nőszemély :lol:

Beet, jajj, ínyen vérömleny.

Rékának találtam még egy fogat a szájában, ennek még csak a csúcsa van kint, így most már 10-nél járunk. Irtó jól viseli, csak habzik a szája, meg néha több a nyála. :lol:

Vége lesz a VB-nek? Nagyon naprakész vagyok fociból - mentségem legyen, hogy még apa se focidrukker. :wink:
zanza

Beet, hűűűha micsoda képek! Az a vár nagyon ott van a szeren! :wink:
zanza

na, micsoda elet lett :D

Moose, ne aggodj! hallgass Votivra: v pici vagas v erzestelenites-hegyek es mar kesz is! hogy utana mi van, az mas kerdes, de remelhetoleg megkonnyebbules :) (speciel nekem, amikor kihuztak az egyiket, ugyanugy fajt meg utana is napokig, mint elotte. nem volt jo! :cry: de neked bizti nem igy lesz!!! epp ezert mondok egy pozitivat is: tesomnak mindanegyet egyszerre operaltak ki! es tok jol volt utana :)) egyebkent ez meg csak egy kibujoban levo fog v mar kint van, csak meg szeretne noni kicsit?

Indi, koszi a tippet, majd megnezem, de mara mar zsonganak a fejemben a dekak, aranyok, keveresek es sutesi idok. na meg folyik a nyalam... :P

Votiv, koszi :)

Beet, klasszak vagytok :)
recca

Beet!

Ilyen várat mindig szerettem volna csinálni de sosem jutottam a végére :cry:
Nagyon ügyes apukája van Lilládnak :lol:
ÉS borzolj csak tovább nyugodtan még képekkel!
20170114224602

A nyaralásunkkal kapcsolatban a következőket tudom mesélni: kifelé éjszaka mentünk és jó volt, mert a Lilla aludt, visszafelé nappal jöttünk, az azért keményebb. Hiába áll meg az ember pihenni, a gyerek csak ki akar jönni a kocsiülésből, pedig játék volt nálunk dögivel. Ja és senki ne induljon el szombaton, mert az nagyon brutál. Mi csak a hallottunk róla, mert mi az utolsó pillanatban áttettük az indulást péntekre.

Egy 100m2-es apartmanban laktunk 4-en. Iszonyatosan nagy volt:) Volt klima a lakásban, sat tv, felszerelt konyha, 2 terasz. A szállást tökéletesenk mondanám. Kaját vittünk is, meg vettünk is. Jelzem a Ráb sziget elég drága hely. (Vagy a forint szar?) A neten találtam egyébként ezt a magánszállást.

Fürdés, naptej, kalap, polo, napszemüveg, sátor. Így szerencsére a gyerek nem égett meg csak lebarnult. Szigorú szieszta 12-16-ig. Így teljesen kibírható az ottani nap is.

Hát tömören ennyit:)
beetrix

Ne haragudjatok, hogy itt focizunk folyamatosan...

Most nagyon boldog vagyok - nem lett igazam, nem is mertem remélni, de a taljánok megnyerték :) igaz, ebben a Zidane-kavarta botránynak nagy szerepe volt, de mégiscsak jó helyre került a kupa.

indianyo

Votív csak neked:)

Összeírtuk, hogy a Lilla most durván 60 dalt és mondókát tud kívülről. Hihetetlen! Én sem hittem el csak akkor, amikor leírtuk minegyiknek a címét.

Egyébként meg iszonyat szövege van, mindent mond folyamatosan és összefüggően , de vannak érdekes szóösszetételei. Néhány aranyköpés:
- az egy nagyon bogár
- hallok valami koszt
- víznyomást csináltam
- puki volt érzed a szagját
- kukázom egy kicsit, mert elfárdatam
- összefirkáltad a szádat( kapor darabka volt a számon)
- széttépem a széket (a székre kötözött párnát akarta leaplikálni)
beetrix

Jucus a kedvedért:)
A z egyik kedvenc képem: Kép
beetrix

Beet!

Hihetetlen a lányod!Mennyi idős is ? :lol:

Képek szépek!

Indi!

ÉS mit mondott vagy tett ez a Zidane fiú?
20170114224602

Holnap egyébként mi is megyünk a Salusba megnézetni a Lilla bokáját, mert eléggé befelé dőlnek. Nem hiszem, hogy komoly gond lenne, de azért nézzék meg.

Ja és még mesélni akartam, hogy megvolt a nagy szülői értekezlet a bölcsiben. Ibi nénihez került a Lilla. Olyan nagymamás ez az Ibi néni talán ez nem olyan rossz. Szept. 18-án kezdődik a beszoktatás.

Ti hallottatok egyébként arról, hogy már a bölcsiben is kell ápolni a gondozónők lelkét?
beetrix

Jucus!

aug. 29-én lesz 2:)
beetrix

Beet :) tengert méééééééééég ésLillust is :)

Jucus :) sajnos én nem vagyoka szavak mestere, így a képbéli döbbenetet nem tudom elég jól érzékeltetni, de az történt, hogy Zidane fiú mellkason fejelte az egyik olasz játékost - nem a labdáért küzdöttek, hanem az olasz fiú valami csúnyát mondott, de a fejeléstől dobott egy hátast és hosszan nem kapott levegőt. És a botrány csak ezután jött, mert ezt a kis incidenst sem a bíró, sem a partjelzők nem látták, ugyanis a labda máshol volt éppen. Csak az olaszok kemény felháéborodására kezdődött ott valami, az edzők is már-már összeverekedtek... szóval nagyon csúnya dolog volt. A végén Zidane-t kiállíották és hát innen már nem lehetett nyerni.

indianyo

Lindi!

Tök ügyes a lánykád, hogy már ilyen vagányul bilizik. Én nem tudom mit csinálok rosszul, de a Lilla egyenlőre ha nincs rajta a pelus, akkor alig mer pisilni, nem hogy kakilni. Ha már nem bírja tartani, akkor meg pisil és utána sír.

Csajok mit csináljak? Tanácstalan vagyok, pedig én nem erőltetek semmit:(
beetrix

Na jó, most megyek aludni.

ja még egy kérdés: tudja valaki hol lehet olyan klassz kis plüss kézibábokat kapni, mint amilyenek régen voltak?

Jó éjt mindenkinek!
beetrix

Beet:) én most láttam kesztyűbábokat a Brumimaciban a Mester utcában

indianyo

ÉS a Fakopáncsban is vannak bábok!

ÉS lélekápolásról meg az a véleményem,hogy ha szívesen hagyom rá a gyerekemet bárkire pár órára vagy egész napra is akkor azért mert kedves és figyelmes és aranyos vele,én meg szívesen készítek(veszek)neki alkalom adtán kis meglepetést. :)
20170114224602

Beet, annyira aranyos a lanyod!!! :)
recca

sziasztok,

micsoda meccs...NEM IS LÁTTAM!!!! :lol: :lol: :lol:
utaztunk haza...lemaradtunk az egészről...na, sebaj, majd 4 év múlva...én úgyis a braziloknak drukkoltam.

Votiv, Moose,
egy kis vágás????? hát nem emlékszel, h itt kinlódtam online??????? :wink: :wink:
szépen lefejtik az foginyt a fogad tetejéről...és tényleg nem húznak...és nekem is nagyon fájt az állkapcsom, de miután megvolt a lefejtés, két nappal már semmit sem éreztem, tök jó volt...és azon gondolkoztam, h miért vártam erre egy hetet???? :roll: :roll:
egyébként állitólag végigkinlódhatod az egészet, előbb utóbb áttörik...
és én azóta nem viccelek a babók fogfájásával...sztem NAGYON fájhat nekik... :cry: :cry: :cry:

Vera,
Dóci szuper nővérnek tűnik!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
és nálunk is igy volt...előző éjszaka extra szuper összebújás volt, úgy éreztem akkor, h most kaptam meg az "engedélyt" B-től, h elmenjek szülni...olyan ez, mint amikor a haldoklót végre elengedik a rokonok...annyira furcsa, FURCSA érzés volt...úgy bújtunk össze, mint akik tudják, h sosem lesz már ilyen... :cry: :lol: viszont B nem volt hisztis egyáltalán. AKKOR.
nnnna, pusza Marcinak is...

és egyetértek Jucussal: élvezzétek ki az egy gyerekes létet!!!!!!!!!!! semmihez nem fogható érzés!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lilluson ámulok és bámulok, de a vár se kutya!!! Képek szuperek!! Nagyon ügyi egy család ez! Bili majd lesz, ha Lilla úgy akarja.
Fogmosás pedig: mi korán kezdtük, pici krém a pici kefére, Eszter szereti az ízét, így szereti a mosást is. Akkurátusan ugyanúgy csináljuk minden reggel és este, egyszerűen megszokta. És persze imádja az ízét. :)
Ha már fogak: ma vettem észre, h kibújt a 14es is. :) Szemfog asszem, de ebben a témában sose voltam otthon. Viszonylag elől van és fent.
Soma és Panna páros pedig a régi :) Édesek!
neet
neet

Zsanci, bocsesz, nem akartam elodázni a fájdalmadat :wink: mentségemre legyen, hogy Moose-t akartam megnyugtatni :)
és akkor azért tűntél el a netről, mert nem voltál itthon? mert már kezdtem aggódni :wink:

Indi, szerintem nem Zidane-on múlt, hogy a franciák vesztettek, hiszen csak a hosszabbítás vége előtt 2 perccel dobták ki.
bár, ha meggondolom, mégiscsak Zizu a ludas, aki egy pötsch volt, és baromira kiszúrt a csapattársaival. mert szidhatják az anyáját is, attól még ő nem csinálhat ilyen botrányos magánszámot. és kiábrándító, hogy így búcsúzik a hivatásától, a rajongóitól, gááááz
az incidenst egyébként a partjelző, párdon, "asszisztens" látta, és ő is intette be, meg hedszeten beszólt a bírónak (ahhh, a modern technika!) :)
focioff vége, kb 4 évre :D (vagy kettőre, az EB-ig)

Jucus, édesek a gyermekek :D milyen jó testvérkék! Soma barkács-érzékét és kézügyességét bizti tőled örökölte :)

Beet, csodásak a képek!!!! méééég léciléci :)
Lillus elképesztő :D zseniális aranyköpései vannak! olyan jót derültem rajtuk :D
a balesetét meg nagyon sajnálom :( de jó, hogy már túl vagytok rajta!

Isti tegnap egész délután négykézláb mászott és ugatott, már vörös volt térde, de nem zavarta. azt hiszem kutyamániája van :shock: :P

akkor lesz ma du. valami kis játszózás?

votiv 8)
votiv

és Indi, olvasdtad a kritikámat? :lol: ez fölöttébb hízelgő :D

Neet, Esztinek gratula az új foghoz!

votiv 8)
votiv

Na, sikerült végigolvasnom!!!!

Vera!
Nagyon szép élményekkel gazdagodtatok, gratulálok még egyszer!!! És a két gyerkőc együtt nagyon édesek!!!

És kérek minden 2 vagy sok gyermekes anyukát, hogy ne ijesztgessék a többi potenciális 2 vagy több gyermekes anyukákat, mert így is állandóan rajtam van a para :shock: :lol: A hétvégénk kb olyan volt, mint Jucuséké, csak lájtos kiadásban=1 gyerekkel. Bazsó belázasodott :arrow: ügyelet :arrow: "nagyon kedves" ügyeletes doki :x :arrow: antibiotikum, elmaradt strandolás, növekvő örlő fogak= tegnap este nem elalvás, Apjukkal összeveszés. Szóval két gyerekkel ez még durvább lesz :?: :shock:

Minden babó nagyon édes a képeken, Angit emelném ki, mert róla nagyon kevés fotót láttam eddig. Csuda édes a kiscsaj!!!!!

Beet!
Nyaralás szuper lehetett!!! Bazsó is esett a múlt héten és beütötte a száját, és én is mindig attól parázok, hogy a fogával történik ilyenkor valami :cry: Örülök, hogy Lillus ennyivel megúszta a dolgot!!!!
Szerintem a bili még várhat, én úgy olvastam, hogy 2 éves kor után érdemes próbálkozni, persze biztos ebben sem egyformák a gyerekek, és van amelyikük gyorsabban megérik rá, de szerintem nem vagytok elkésve. Bilire való érés helyett Lillus inkább dumálni tanul, érthető, ez sokkal szórakoztatóbb :lol:

Dora!
Mikor költöztök? Már megvan az is, hogy hova???

Moose!
Én csak elrettentő dolgokat tudok bölcsességfog ügyben. A nővéremnek operálták ki az alsó kettőt, igaz, hogy egyáltalán nem voltak még kint!!!!!!! Így durvább. De a dokija azt mondta, hogyha már kint lennének, akkor semmi gond nem lenne, akkor egyáltalán nem durva a dolog. És az biztos, hogy egy életre megoldódik a bölcsességfog-problémád!!!
zuzmo1

Lélekápolás? Hát én baromi lelketlen vagyok ezek szerint. Majd ha engem leápoltak, én is leápolom a bölcsisnénit. Évvégén, pedagógusnapra egy szál virág, én még erre emlékszem, tantónéninek is, hiszen ezek azért dolgoznak ott, mert szeretik a munkájukat, a gyerekeket, meg fizetést is kapnak. Na, persze, ha Jucus lenne a gondozónénink, :) ő biztos kapna ápolatot, de mit adjak egy vadidegennek? Bahh.
neet
neet

Neet!

Vadidegen?!De a gyerekedet mégis rábízod egész napra.
ÉS valóban kapnak fizetést és valóban szeretik a gyerekeket mert nem másért csinálják és nem a lélekápolásért és nem holmi drága ajándékokért de egy szál virág is nagyon jólesik nekik.ÉS ha tehetem akkor többet adok(készítek)mert szívből köszönöm nekik,hogy Soma szívesen megy óviba és tudom,hogy figyelnek rá.
Ez nem a hálapénz kategória.
20170114224602

Jó reg :)

Jucus :) Tudom én, hogy 4 és fél körüli az említett okos fiú, de pont azért mert ilyen nagyfiús dolgai vannak... szóval Pannának csudaklassz bátyókája van :)

Votiv :) persze hogy, mindig szoktam :)
Én ma még nem tudok talizni, mennem kell délután fizikoterápiás kezelésre, de a héten bármely egyéb napon szívesen jövök.

Deni :) én is nagyon szeretem az állatkertet, különleges a maga nemében szerintem.

Zuzmó :) Nem kímél benneteket a nehézség mostanában.. szerintem csak most gyorsan minden vacakságot kipróbáltok és aztán majd nagyon jó lesz :)

Jól megnyugtattátok Moose-t fogfájás-ügyben :lol:

indianyo

Juc!
a Skála még mindig tele van Triumphokkal. én a C&A-ban vettem egy sötétkék bikinit, de a lóméretek közül csak ez az egy volt szép.

Recca!
megírom mélben a receptet.

Moose!
enyém még nem hiszem, hogy felfogja, hogy ő van a videon, vagy képen, de a fotói szereti nézegetni, oda szoktam neki adni néha az albumot.
mikor férjem fogát vették ki, úgy jött haza, mintha mi sem történt volna. mikor meg az enyém bölcs volt begyulladva, eléggé rosszul esett a húzás. mondjuk az övé egészséges volt, csak befelé nőtt.

Dorka!
mikor költöztök pontosan? onnantól kezdve nem jössz talikra? :(

Beet!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, de kafa képek! nekem már csak 2 hét és megyünk! :) milyen sátrat vittetek? nekem is kellene egyet vennem, de nem tudom melyik legyen. korábban Moose talált egy UV sátrat, de abból a pici tényleg nagyon pici. nem küldenéd el a mondókákat, dalokat?
ancsipancsi

Neet!
hát süssél neki almásat! :) túlzásba semmiképp se érdemes vinni, mármint a csekélységvásárlást. egy ismerősöm, aki rendszerint lélekápolásban részesül, panaszkodott, hogy túl sok hasznavehetetlen cuccot kap, amivel már nem tud mihez kezdeni, ott állnak a tanári szobájában a szekrényben. úgyhogy a virág meg a csoki elég lélekemelő, és tárolni se kell sokáig. megéri, ha kedves a néni. (ha meg nem, azért, hogy az legyen ;-) )
én 2x adtam a védőnőnek ajándékcsomagot (csoki, kávé, stb.). először névnapjára, aztán karácsonyra. azóta se jött házhoz :).
ancsipancsi

Jucus,
tudom, de nekem akkor is idegen. És igen, rábízom, mert ez a szakmája, nekem meg nincs más választásom. És egy szál virág többet mond ... :) kétbalkezes vagyok, úgyhogy itthoni barkácstól megkímélek bárkit.
És hogy lesz belőle nem idegen? Eljön családlátogatni, elbeszélgetünk vagy hogy? Mert amikor reggel leviszi valaki a gyereket, gondolom, mindenki siet a dolgára, este meg nem áll neki a néni lelkizni az anyukával, vagy igen? Lécci, mesélj erről, mert elképzelésem sincs, hogy hogy is megy ez, viszont érthető módon érdekel. A beszoktatás pár hete után mikor taliznak értékelhető módon a szülők a gondozókkal? Mikor lehet megbeszélni, mit csinál bent a gyerek, van-e probléma, stb?
neet
neet

Neet!
Ha Eszti elkezd bölcsibe járni (bár szerintem ez inkább oviban esz jellemző, amikor minden nap ott lesz), lehet, hogy másként fogod látni a dolgokat. Amikor a gyerek esténként állandóan mesél, hogy xy néni így, meg xy néni úgy, szinte családtag lesz! Én nagyon szerettem az Óvó nénieimet, az egyik annyira szeretett engem, hogy egyszer nála is aludtam, és a gyerekei régi játékaiból is adott ajándékba. Szerintem Jucusnak igaza van, itt nem arról van szó, hogy borítékokat kell dugdosni a zsebébe. Lehet, hogy az is jó ,egoldás, ha a szülők összefognak, és együtt vesznek valamit mondjuk évvégére. De erre való a névnap is. És szerintem csak egy kis figyelmességre ban szükség, vagy esetleg segítségre, pl valamilyn óvis program szervezésében, stb. Igazából nekem sincs erről tapasztalatom, majd idővel kiderül! :D
zuzmo1

Votiv!
Házas papok:
a görögkatolikus papok házasodhatnak. Az első férjem (hú, ez nagyon szarul hangzik :oops: ) görögkarolikus volt, a nagypapája is pap volt. (akkor már sajna nem élt) De sok görögkatolikus papot láttam. általában minimum 6 gyerekkel, (csak azért ennyivel, mert a legidősebb kb 8 éves volt :lol:), és az teljesen igaz, hogy igazi családi értékeket tudnak közvetíteni :!: , de nekem az is a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül tudják olyan elhivatottan ellátni lelkipásztori teendőiket, mert nekik első a család, ami szerintem teljesen természetes. Volt férjem családja egy 800 fős faluban lakott, iszonyú szegénység van arra, mégis mindenki a papot traktálta mindennel (liszt, cukor, stb.), sőt olyat is hallottam, hogy a pap a vasárnapi misén a fia továbbtanulásának megsegítéséért perselyezett :roll: Azért ez elég gáz!!! Persze, most mindenkinek a pedofil katolikus papok jutnak eszébe, de szerintem ez a kisebbség, én ismerek olyan papot, aki tényleg a közösségéért él, templomot épít, és igazi közösségi életet hozott létre a semmiből, és szerintem ez a feladatuk. Ugyanakkor szerintem a kiugrott, megházasodott papokat is meg lehet érteni. Bonyolult kérdés.
Még egy adalék:
a görögkatolikus papok is csak a felszentelésük előtt házasodhatnak, így van, hogy teljesen idegen csajt vesznek el :lol: erről is hallottam jókat :lol:
Ja, csak azért írtam erről ennyit, mert szerintem érdekes, és pár évvel ezelőttig nem is tudtam, hogyan élnek Magyarországon a görögkatolikusok...
zuzmo1

Csajszik!
nincs valakinek eladó úszópelenkája pár darab? (2-3) mert nem hinném, hogy szükség lesz rá, férjem pucéron akarja majd a medencébe tenni Lencsét, de ha véletlen mégis..., akkor legyen nálunk. csak emiatt nem akarok egy egészet venni, mert kinövi, mire elhasználnánk.
ancsipancsi

Szia mindenkinek :)

Csak futtában:

Músz,
mint hajdani fogorvos-asszisztes mondom, hogy a böcsességfogas sztorik legnagyobb része kicsit kllemetlen, de síma ügy. Ha csak nincs valami eszement módon begyullava, vagy nem nőtt teljesen rossz irányban, akkor érzéstelenítés után csinának egy circumcisio-t, magyarán körbenyesik a fog körül az ínyt. Mivel az íny ilyenkor kisé gyulladt, nem lehet teljesen érzésteleníteni, de jelentősen lehet a dolgot csökkenteni. Egy pillanat az egész és hamar gyógyul. Extrém esetnek számít, ha szájsebész, meg kórház, meg több napos kiesés lesz a dologból. Acélozzad meg a szíved és irány a doki!

Csók

rohammacsek...
macskanyu

Ancsi,
nekem van, de hány kilós Lencse?
macskanyu

Ancsi!
Ha gondolod, és nektek is arra van szükségetek, ami 10 kilóig jó, akkor vehetünk egyet közösen, mert nekünk is kell, 24-én megyünk Balcsira, és szerintem nekünk sincs szükségünk egy egész csomagra.
zuzmo1

Sziasztok!

Kisün! Nagyon jó volt olvasni a szüléssztoridat! Remélem rám is hasonló élmények várnak. A doki és a szülésznő adott, na meg a kórház is.

Barbi! Angi nagyon szép kislány!

Juc! Somának mennek a gyógypuszik.

A bilis témához azért hozzátartozik, hogy sűrűbben megy a bugyiba a pisi, mint a bilibe, de nem bánom. Viszont jön és szól, hogy pííííííííí.

Én teljesen jól vagyok, nincs semmi hányinger, gondolom, ha eddig nem volt, most már nem is lesz. Viszont kb negyedannyit tudok enni, mert 2 falat után úgy érzem, hogy dugig vagyok. Ennek mondjuk örülök, Grétivel is ugyanígy volt, és az első hónapokban fogytam is 2 kilót. Most jobban oda akarok figyelni a kilókra, mert Grétivel 15-öt híztam, és 5 rajtam maradt, szóval most +5-ről indultam.

Képzeljétek Grétinek már 15 hónaposan kibújt mind a 16 foga. Viszont 8 foga szinte egyszerre jött neki, és 3 hétig folyt az orra szegénykémnek, de nem volt tőle nyűgös, és aludt is éjjel, szóval mi aránylag könynen átvészeltük.
A többi 4 fog mikor várható?

KépKép
KépKép
lindicita

Macs!
már 9 kilós lehet :).

Zuzi!
szerinted a 10-est vegyük? mert lehet, hogy hamar 10 kilósak lesznek. :) mekkora az egyel nagyobb? szerdán ne menjünk méretni a kőcöket?

főként azt nem akarom, hogy veszek egy csomaggal, nem használjuk és lehet pakolászni, amíg nem kell vkinek.
ancsipancsi

Zuz, jobbulast Bazsinak! Hogy vagytok pocaklakoval? Gombolyodsz mar? :wink:
Meg keressuk a megfelelo hazat, elosorban a petofivarosban. A heten megyunk megnezni egyet. Korabban ugy volt, hogy egy belvarosi tarsashazban veszunk egy nagyobb lakast (Ancsi, ennek az alaprajzat lattad), de meg le sem bontottak a helyen levo hazat, es juni elejere igertek az epitkezes elkezdeset. Talan ez a szerencsenk, mert igy lemondtunk rola es rajottunk, hogy kepesek vagyunk felvenni tobb hitelt es igy kertunk is lesz!
Ancsi, epp ezert nem tudom megmondani, hogy mikor koltozunk. Az bizti, hogy szeptember-oktoberig maradunk. Mar ha csak abbol indulok ki, hogy meg nincs meg a megfelelo haz es ha meglesz akkor is meg par het a szerzodes, kikoltozes, felujitas, bekoltozes. En ugy november kornyeken realizalom a koltozest. Fogunk meg talalkozni! :lol:
Mostmar batrabban utazom Kataval, de ha 25 fok folott mutat a homero, akkor marad a udvari jatszoter. Hidd el vagyakozva nezegettem a multkori Feneketlen kepeket, en is szivesen ott lettem volna! Majd ha jon valami lehulesfele vagy az osz :wink: , akkor talizunk.

Juc, gyerekek :D

Beet, nagyszeruek a kepek!!! Csudajo dolgotok lehetett!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi, Zuz

nekem van huggies, úszópelusom, teljesen bontatlan és nem kell, vihetitek felesbe grátisz! 7-12kg ig jó. Fülinek vettem, de nem volt pancsolós időjárás, ezért nem került felhasználásra. Ha érdekel, szívesen adom, szóljatok.

:)
macskanyu

Ancsi!
Szerda nem jó sajna, mert UH-ra megyek! :lol:
Én mindenképpen veszek pelut, mert nem merem Bazsót anélkül bevinni a Balcsiba, nagyon ciki lenne, ha becsúszna egy kis baleset :oops: :lol: És azért nem vnnék nagyobbat, mert egyrészt alig hízik a gyerek :? , másrészt nem hiszem, hogy a közeljövőben megyünk még vízközelbe, max a nyáron, de szerintem ez addig jó. Nem tudom, hogy mekkora a nagyobb, de majd megnézzük!
zuzmo1

Macs!

Köszi a felajánlást, szerintem Ancsinak is oké!!!! Nagyon aranyos vagy! Az átadást majd megbeszéljük :lol:

Dora!
Méghogy gömbölyödök :lol: Tök fura, mert az első 3 és fél hónapban semmit sem híztam, csak egy kicsit látszódott a pocakom, de nem volt feltűnő, viszont az elmúlt 3 hétben akkorát nőtt, hogy én sem hiszem el :lol: Egyébként Bazsó mellett nagyon nem jut időm vele foglalkozni, de ha belenézek a tükörbe, akkor mindig meglepődöm, hogy hű, tényleg, terhes vagyok! :lol: És a 16. héttől már mocorgást is érzek,ami azért fura, mert Bazsót a 20. héten éreztem meg, igaz, akkor sokkal határozottabban! Most vagyok a 19 hétben, szerdán megyünk Uh-ra.
Nálatok kistesó??? :lol: (És ha elköltöztök, azért a második babával feljössz majd szülni?)
A Petőfi város nagyon jó hely, igazi kertvárosi emberek lesztek, Kata biztos élvezni fogja a kertet! És azért kicsit örülök, hogy még ősszel itt lesztek :wink: , mert már olyan régóta tervezzük, hogy találkozunk!
zuzmo1

Képzeljétek, anyukámék már nem bírják tovább Gréti nélkül, úgyhogy szabit vesz ki, csütörtökön feljönnek érte és leviszik Szolnokra, mi meg majd csak vasárnap megyünk érte. Egyik szemem sír, a másik meg nevet.
lindicita

Lindi!
Tök jó, hogy így tudnak segíteni a szülők! Én még el sem tudom képzelni, hogy Bazsót ráhagyjam a nagyikra, de ő még sokkal kisebb, mint Gréti!!! A lányod pedig ma-holnap szobatiszta lesz :D Az én anyukám most azzal segít, hogy feljön szerdán, és eljön velem UH-ra, így Bazsó nem fog talán akkora rumlit csinálni a vizsgálóban :lol:
Te voltál már UH-on? Tök szerencés vagy, hogy se hányinger, se fáradékonyság!!! És én is 15-öt híztam Bazsóval, abból 4 fent maradt, és most azt hittem, hoyg oda tudok figyelni, de annyira beindult a növekedés, pedig szerintem nem is eszek sokat! Én is nagyon hamar eltelek....Na, mindegy, szerencsére nincs mérlegem :lol: Sokszor akartam már venni, de végül mindig úgy döntöttem, hogy a saját lelki békém érdekében nincs rá szükségem :wink: :lol:
zuzmo1

Macs!
köszi, akkor ezt megvesszük Zuzzal felesben, teljesen frankó, a méret is így biztos stimmol a kőcökre. mi még ősszel el szeretnénk menni egy wellness hétvégére, ahova jó lenne a pelus.

Zuzi!
valahogy meg kell szereznünk a pelust :), mert jövő hétvégén mi már utazunk. jó lenne addig egy tali, ahova Macsék is jönni tudnának. a tengerbe nem merem bevinni L-t, mert ugye 2-3 méteres kezdetnek is, és általában max 22 fokos csak. a medanszében meg azt csinál, amit akar, az a mi kis felfújhatósunk. de azért nagyon jó lesz, ha ott lesz a pelus is, főleg kakiidőszakban.
ancsipancsi

Zuz, huha mar felidos vagy? Mikorra vagy kiirva?
Ezek szerint lehet hogy szerdan kiderul, hogy Bazsinak huga vagy ocsikeje lesz? :)
Jovo ev elejere tervezzuk a kisteso prozset es tuti feljovok Szt.Imrebe szulni, Kecskemet szoba sem johet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Beet! Nagyon jók a képek. Hihetetlen Lillus mennyit dumál. A balesetetek meg akkor tulképp szerencsés volt, még jó, hogy a fogacskájának nem lett semmi baja.
Mi is Horvátba megyünk nyaralni, 3 hét múlva, már úgy várom. Mi végül Gréti miatt repülővel megyünk, az 1 óra 10 perc alatt ott van, anyukámék meg felszednek ott.

Zuz! 1 uh-n voltam még csak, 7 hetesen. 10 hetesen lesz a következő.
lindicita

Neet!

Ne csinálj már ki :lol:
HA érdekel a gyerköcöd márpedig téged érdekel,akkor megkérdezed nénitől délután mert annyira nem rohansz!
Aztán amig öltözteted ,néni az ajtóban áll és féleszemmela atöbbi dedet nézi másikkal pedig téged és kommunikáltok.DE:van fogadó óra és ott kettesben is beszélgethettek.Ez csak szülő érdeklődésétől függ.
ÉS bölcsiben azt hiszem be is számolnak minden nap a gondozó nénik ,hogy mit csinált a gyerek,evett,ivott,kakilt,aludt.
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: