Mostanra sikerült visszaolvasnom.
Mindenkinek köszi a dicséretet
Etetés: Nekem most kb egy alkalommal 50-60-at eszik Mogyoró. 8-szor eszünk egy nap. Szerintetek ez jó? Ja és villámgyorsan eszünk. Kb. 15-20 perc alatt kész vagyunk a szopival.
Mérleg: béreltünk egyet, de szerintem össze-vissza mér. Vagy én vagyok béna hozzá. Volt olyan, hogy evés után kevesebbet mutatott. Nagyon „ugrál” rajta Mogyika és nem tudom rendesen lemérni őt.
Védőnő: hozzánk is hetente akar jönni. De már az első alkalommal finoman elküldtem őt a jó fenébe.
Pelusból nekünk egyenlőre a Roosmanos jött be. A liberó túl nagynak bizonyult hiába, hogy a 2-4 kg vettük. De még kísérletezünk.
Popsitörlő: egyenlőre a níveát használjuk. Szerintem nem rossz, csak nehezen nyílik ki a doboz.
Körkérdés a fiús mamákhoz: nektek is akkor kezd pisilni a fiatok amikor leveszitek róla a koszos pelust? Nekem rendszeresen eljátsza ezt. Már mindent sikerül felszentelnünk (falat, kanapét, kiságyat…)
Mári: most már nálatok is bármikor jöhet a csöppség
És a szülésre szerintem nem lehet előre felkészülni. Nekem mikor azt mondták szerdán, hogy ma szülünk és délután baba lesz, csak mosolyogtam, hogy ne vicceljenek én ma még nem akarok megszülni, de nekik lett igazuk
Ja és a bénázásról: én sem tanultam semmiféle légzést szülés előtt, de az orvosom mindig mondta hogy mit és hogy csináljak. Én azt sem tudtam megkülönböztetni melyik a tolófájás és melyik nem. (most sem tudom) Úgyhogy nyugi az orvos és a szülésznő sokat fognak segíteni és nem tudsz bénázni!!!!!!
Kanyin: bocsi, hogy nem vártalak meg. Majd a következő babánál együtt megyünk
Mézgombi: sajnálom, hogy Julcsát műteni kellett. Gyors felépülést kívánok nektek!
Viszont a haja fantasztikus, annyira édes
Doren: kitartást a költözéshez! Biztos hamar megszokjátok az új lakást
Kari: a kórház nem volt annyira borzasztó, de túl jó sem. A 3.-kon voltam, de nem voltam elájulva. Nekem bőven elég volt ez a 4 nap belőle. A szülés storyt már leírtam biztos olvastad.
Enci: gratula a párodnak. Nagyon ügyi volt.
Banya: pihizz sokat. Megy a drukk nektek.
Norwell: gratula nektek. Remélem már jól vagytok.
Hello: Kendénél is csináltak átkaroló reflex vizsgálatot. Én jobban megijedtem, mint a kicsi. Persze az egész doktor nénis vizsgálatot átbömböltük. Nem is értem miért kellett ez a macera.
Pil: ma megvolt az első kis sétánk. Mogyika durmolt és élvezte nagyon. A fagyit hamarosan megejthetnénk csak kicsit még növünk hozzá
Pogi: nagyon jó nyaralást nektek! Irigyellek érte.
A feltett képek egytől egyig édesek
Teszek fel én is a kicsi Kendéről
Most viszont megyek, mert nemsoká kajaidő van.
Kisvirág