Lina
Akkor megnyugodtam, hogy Lili is veletek volt.
Nagyon megijedtem, amikor írtad, hogy leesett, remélhetőleg semmi baja nem lett, csak pont a hányás az aggasztó ilyenkor. Már nagyon kíváncsi vagyok Lilire.
Ezentúl én is óvatosabb leszek, mert habár én ülve szoptatok, így is elalszok. Olyan fáradt vagyok ,mert Adri mostanában rendszeresen felkel éjszaka és hajnalban is, ráadásul későn laszik el. Pici korában pedig 10-11-12 órát aludt este. Még jó, hogy van tejcsi, el sem tudom képzelni, anélkül hogyan nyugtatnám meg. Mondjuk Bence tej híján közénk is szokott gyorsan. A napokban beleolvastam Bence naplójába, érdekes volt.

Na, akkor majd egyeztetünk tali ügyben.
Mino
Hívtalak pénteken 5 körül.
Seriff
Majd készítek olyan fotót.

Kint a pléden le szoktam venni róla a pelust, akkor sokkal intenzívebben gyakorolja a fordulást. Cs-ön mentünk az Auchanba, és gyanítom, hogy téged láttalak a ház előtt és Robit Leonával bicóval. Meg volt még ott egy nő babakocsival.
Kob
Emese nagyon aranyos, mekkora hurkái vannak még.
Mvirág
Nagyon drágák a képek, és látom nektek is van P.O. boditok. Panna már határozottan lányosabb .Tali ügyben még nem tudom mit mondjak, mert a csütörtök az én napom, akkor van kimenőm. Akkor tudok elintézni dolgokat.
Dóra
Egyébként nem zavar a maszatolás, mivel van csere ruha bőven. Bence után okulva megfogadtam, hogy hagyom kibontakozni. Nem kell, hogy ő is olyan tisztaságmániás legyen. Na jó, most már Bence sem az.
Sbea
Ügyes Lilla, csak tényleg ne erőltessétek a dolgot, de gondolom ezt tudod. Már az is nagyon jónak számít, ha másfél évesen a baba szobatiszta. Mi nem is használtuk a bilit, hanem a WC ülőke szűkítőt.
Mrege
Nagyon vagány az új autótok. Mostanában lehet látni kis Moriszokat a városban, nekem még az is nagyon tetszik.
Kattic
Abban az utcában laknak az unokatestvéremék és a főnököm is. Majd számolj be a menüről.
Megyek, megpróbálok aludni. Annak ellenére, hogy fáradt vagyok, nem tudok egy jóízűt aludni. Teljes csöndre van szükségem, a nyár pedig nem erről szól. Mennek itt sorban a bulik, járnak az uatók még éjjel is. Nekem nem a hátam fáj, hanem a lábam, a térdem.