A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vera!
olyan profi szülőnő lettél, hogy a harmadikat meg sem érzed majd! történeted nagyon klassz és tanulságos :), majd megfogadom és én is így szülök!
ancsipancsi

Indi, várjuk ki a végét, de örülök, hogy hatott a levél :D

Kisün, ez másodszor hallva is olyan gyönyörű szüléstörténet volt, hogy egész homályosan látok :) sok boldogságot Nektek, az egész családnak! :)

jövő héten most már én is benevezek egy talira!! mikor és hol? :)

Barbi, nagyon szép kislányod van :D jó erős a háta, szépen tartja magát hason :) és édes kis kerek arcocskája van, szép kis husi lábai, jól van, nem éhezik :D

Jucus, én is csatlakozom a drukkolókhoz, hogy sikerüljön most már kilábalni a betegeskedésből. szegény picinyeid :(

Neet, képek :D Eszti főkötője meg naggyon baba! Isti tök szalma, most már összehozhatnánk a gyermekeinknek egy új randit :D

Recca, veletek is olyan rég találkoztam, talán azóta Benke világbajnok arany hajkoronája is visszanőtt :)

votiv 8)
votiv

Indi,
Dóci még mindig megtartaná, ma szopi közben odajött, és odaadta nekem a babáját, majd megpróbálta elvinni Marcit :D

Neet,
dehogynem volt negatívum: kaptam zöldborsófőzeléket :D

Rec,
a gyerekek tényleg eszméletlen mód megérezik az ilyesmit...

két kép:

Dóci élvezi, Marci nem annyira, ő már enne, de hüje szülei inkább fényképezik :D
Kép

Marci is szokott ilyet:
Kép
kisün

Zanza, foghoz gratula! hány van eddig?

nálunk ma foci a menü.. ápropó, Kisün, hogyhogy nem tudtad elkerülni a borsófőzeléket? :D

jaj de jóó, Oli Kahn a kapuban, drukkolok, hogy sok potyagólt kapjon :D

most megy a himnusz.. tudtátok, hogy a németek az egyetlen nép, akiknél a haza nem nőnemű, hanem ffi, tehát nem anyaföld, hanem apaföld (Vaterland)? micsoda patriarchális rendszer :D

ma egyébként első oldalra arról írtam, hogy a "kinősült" katolikus papok lobbiznak Rómában, hadd gyakorolhassák ők is a lelkészi tevékenységet :D azt mondják, igazságtalanul rekesztik ki őket, olyan indokkal, ami teológiailag nem helytálló.
sztem én már nem fogom megérni, hogy a katolikus papok is házasodhassanak, de drukkolok nekik :D persze ne kelljen kötelezően, csak ha valaki akar. mert mondjuk szeretne gyereket. ezt csak támogatni tudom :D

votiv 8)
votiv

Kisün, milyen szép gyerekek!! :D :D
Dóci új frizuja milyen helyes! ó de drága aranyos nővérke :D

votiv 8)
votiv

Köszönjük a dícséreteket

Vera! Hát te tényleg nagyon gyors vagy! Gratulálok a szüléshez! No és a tesó reagálása?!?!!
Kedves előszörszülők! Csak a Kisün féle szülésélményt olvassátok!Egyébként miért volt burokrepesztés?
Dóci is nagyon édes, s milyen ügyesen tartja a tesót! S meg sem ijed az üvöltéstől?! Nagyon ügyi!
Erzsike rulez!

Indi! Köszönöm, hogy írtál.
Úgy látom manageri állásért jelentkezel hozzánk. :wink:

Manoka!
Ahá.

Ancsi!Indi! köszi a liberós infókat

Neet! Tündéri a csókolódzós kép! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hűűűű erre érdemes volt visszajönnöm :) Végre lenyomtam a kis imposztort.

Votiv :) persze, várjuk ki a végét! Életem első fenyegető levele megvolt, innen már csak a kíváncsiság vezet, hogy mi és hogyan történik :) Istipók hogy van? Nem hányt napközben már? És tesómék ugye a mereven vallásos katolikusokhoz tartoznak, de nagy örömmel láttam, hogy korábbi kispapuk amikor "kiugrott' mert összeházasodott azzal a lánnyal, akit aztán tényleg az ég is neki szánt... szóval tesómék melléálltak és azóta már három gyerekükkel is rendre találkoznak és szeretik egymást. Nekem ugyan csak kívülállóként lehet "szavazati jogom" itt, de támogatom a dolgot. Éljen a szerelem és legyen a papoknak is sok, hivatalos gyereke :)

És Rylie felvetette a hétfőt mint talinapot, megfontolásra érdemes.

Neet :) Kép tényleg címlapgyanús...

Vera :) köszi a képeket is. Marcibaba nagyon férfias jelenség, megértem, hogy Dóci inkább cserélné el a babáját rá :lol:

indianyo

Indi, köszi kérdésed, Istóknak ma már semmi baja nem volt, bár nagyon szordínósan evett. de ő aztán tudja, hogy mi a jó neki, így nem is aggódom :D
férjed Bombayban van már? anyós lepattintva? :wink: én nagyon drukkolok, hogy együtt legyen a családod, de közben nagyon fájna, ha olyan marha messze lennél, persze ez csak önzőség részemről :roll: :wink:

és egyetértek, éljen a szerelem!! :lol:
és a szerelemgyerekek :D

votiv 8)
votiv

Marci ilyen csöpp!

Neet, lánykád szuper nő! :wink:

Votiv, 9. jött ki.
zanza

Zanza!

Pannának is a 9. Azt hiszem ezt megjegyzem egy darabig.
9=hárpiásodás brrrrrrrrrr

Hol kapok Triumph fürdőrucit?Még mindig nem vettem magamnak :cry:
20170114224602

Vera :) Nagyon szép a szüléstörténeted és azt kell mondjam, hogy vidám is, jó volt olvasni, hogy gond nélkül és ilyen szépen született Marci! Klassz vagy! Gyerkőcök nagyon édesek és Dóci új frizuja királyságos! :D

Juc :) Somának bulást!! Remélem azóta már kicsit jobban van!!

Barbi :) Angi baba nagyon szépséges és tényleg nagyot nőtt! Ráadásul igen ügyes! :D

Indi :) Ez aztán a jó hír!! Végre fizetnek Neked! :D Bár kicsit szomorú, hogy ilyen eszközökhöz kell nyúlni, hogy kifizessék, amiért megdolgoztál :(

Neet :) Gyerkőc emberkék és állatkák nagyon édesek, a csókos kép sztem is tuti nyerő! :D

Manóka :) Tök jó, hogy így haladsz a fordítással! Klassz vagy!!

Zanza :) Gratula Réka legújabb fogához!! Nem semmi, hogy csak így csendben kibújt! :D
Mese-dvd-kkel kapcs.-ban sajna kicsit anyagias vagyok, sokallom az 1000 körüli árat filmenként, inkább felveszem őket a tv-ből...
És Rec már megaszonta a tutit: a recept tényleg fent van Ancsi honlapján http://www.babanet.extra.hu/ (ha minden igaz)

Rec :) Gratula a sütihez, látom az új sütő inspirál :D A tésztát persze lehet egyben is sütni, én őzgerinc formában szoktam, sütőpapírral kibélelve könnyen kijön a formából, 180 fokon kb. 40 perc, utána lekvárral vékonyan megkenni és csokival bevonni, legalábbis így a férjem kedvence :wink:
denizsa

Juc :) Camponában van egy Garda nevű bolt, amiben nagyon tuti (Triump is) fürdőrucik vannak, legalábbis pár hete még voltak, a fszt.-en a DM közelében van vhol.
denizsa

Juc :) Triump=Triumph, bocsi
denizsa

Deni, meg Többiek, ezeket a 990 ft-os videókat a Metróban 780-ért adják...
meg hát ha valakinek lenne dvd-írója, esetleg khm,khm :oops:

itt az új sztárbébi:
http://velvet.hu/celeb/greg060708/

Zsanci, hool vaagy?

szegény portugálok ezt most nagyon beszopták :?

votiv 8)
votiv

Vera!

Hihtetlen egy nőszemély vagy.Alig mentek haza és már itt vagy képekkel,leírással. :lol:
Csodálatosak a gyerköceid!

Akinek van ATV-je az most nyomjon oda mert Fási Ádám énekel. :mrgreen:
20170114224602

Ja és mindezt csukott szájjal

Den!
A héten 2x is jártam arra de nem mentem be én állat.
20170114224602

Vera!
Édes ez a Marci gyerek, és a nővére is nagyon csini az új frizujával.

Tök jó, mivel ma egész nap a gép előtt ültem, egész nap babaneteztem :mrgreen: És már csak 124 szó van hátra, azt most gyorsan lenyomom (háttérben megy az Értelem és érzelem, nagy J. Austen rajongó vagyok :) ), aztán holnap du. már csak apukámtól kell kérdeznem néhány szakszót és vége :!: Úgyhogy asszem én is mehetek holnap a zoo-ba :lol:

Deni!
Majd dumáljunk a mesedvd-kről, nekünk van pár :wink:

Emmát este 7-re hozta haza a férjem, már úgy hiányzott!
manoka11

Jucus, Fásynál még ez a szar meccs is jobb :D kritikán aluli... az egész bagázs :?

na végre jön F. Lajos. ha portugálok lennénk, tuti Nyunyónak neveztem volna el a fiamat :D Nyunyó Gomez után :D

és vajon miért veszi le a pólóját aki ilyen gyíktestű? :shock:

húúú de unatkozom

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ez valami katasztrófikus műsor! :shock:
20170114224602

Befejeztem. Hurrá :!: Na jó, holnap még kell símitgatni egy kicsit. Megyek filmet nézni, jó éjt mindenkienk!
manoka11

Den, értem én a mesedvd-hozzáállást, mert nem indokolja semmi, hogy ilyen drága legyen, tokkal-vonóval kb. 500 pínzért meg lenne. :wink:
Receptet köszi. meglesem.
zanza

20170114224602

Szia Lányok!

Rég voltam erre, de most gondoltam gyorsan benézek és megnézem mi újság veletek.

Vera!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet, teljesen kedvet kaptam én is. Nagyon édesek a gyerekeid.:) De jó, te már elmondhatod, hogy 2 tündérbogarad van:)

Azt is csicseregték a verebek, hogy van egy új babásunk, Lindi!Gratulálok!

Ti hogy bírjátok a meleget? Mit szoktatok csinálni ilyen időben pesten a gyerekekkel?

Mi jól vagyunk. Tegnap este jöttünk haza Horvátországból, ahol a Ráb szigeten voltunk 1 hétig. Előtte lent lettünk volna pár napot a Szelidi tónál, de a Lillus összeszedett valami lázzal járó hasmenéses vírust, pár nappal korábban (szerintem az Eleven Centerben a játszóházban) így haza jöttünk. Még soha se volt ilyen magas a lányka láza. Na de azt is túléltük így a horvát nyaralás nagyon jól sikerült.

Vittük az egyik nagymamit, így a párommal kettesben is romantikázhattunk, meg búvárkodhattunk.:)

Neet! Édesek a képek. Lillát is nagyon érdekli most a pisilő, kakiló téma:) Ez kor sajátosság nem?:)

Na megyek kicsit visszaolvasni, hogy visszarázódjam:)
beetrix

Deni, meg persze barki, akinek otlete van, anyukamnak most lesz a..., na mindegy, szoval a sokadik szul.napja. szep kerek mindenesetre. es e jeles alkalombol szeretne rendezni egy kis "bulit". a sutemeny-reszleget en vallaltam, de otletem meg nemigen van. megdobhatnatok nehany jo kis recepttel! sos es edes is johet. a lenyeg, h legyen finom, mutatos es persze kepes legyek megcsinalni :lol: koszonet :)
recca

szia Beet, jo, h ujra itt :) a nyaralas klassz lehetett! tengerpart ahhh 8)
recca

Beet!
éppen tegnap gondoltam rátok, hurrá, hogy újra itt vagy! :) a búvárkodás igazi, vagy csak ABC-s? mi is megyünk Kroáciába, már alig várom. addig fix, hogy nem megyünk semmiféle játszóba, nehogy...

Recca!
én általában feketeerdő tortát készítek, ha mutatósat akarok. nem nehéz, lévén, hogy megveszem a tortalapot :), de tele van tejszínhabbal, nem tudom azt mennyire kultiválja anyukád.
ancsipancsi

Manóka :) De ügyes vagy! Ilyen gyorsan befejezted! :D Vagy J. Austen volt ilyen jó hatással? :lol: Én is szeretem a műveiből készült filmeket, bevallom még nem olvastam, a Büszkeség és balítélet az egyik kedvencem, még a férjem is bírja! :wink: Állatkert rulez, sztem mi is megyünk délután, ha Őfelsége felébredt.

Rec :) Méltem Neked a sütikről :)

Beet :) Üdv itthon! Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Képek vannak? Nagymami rulez! Hasmenéses vírus :( Szegény Lillus, gondolom aggódtál rendesen a magas láz miatt!

Zanza :) Jól emlékszem, hogy Ti is jöttök az állatkertbe, ugye? Akkor lehet, hogy összefutunk :P
denizsa

Den, lehet. :wink:

Beet, ejha tengerpart, én is akarok. :lol:
zanza

Sziasztok!

Milyen volt a Zoo?
Mi Gyerekszigeten voltunk és nekem bejött :lol: kár,hogy vége.
20170114224602

Sziasztok!
Voltunk a Zoo-ban, iszonyat tömeg volt! Rengeteg babakocsi, még életemben nem láttam ennyit. Emmát leginkább a vízi állatok (pl. fóka) érdekelték, no meg persze a többi baba és babakocsi. Nagyon jó volt, így, hogy volt ingyen belépőnk, pláne (köszi, Jucus), de újfent meg kellett állapítanom, hogy Emma még kicsi az állatkerthez, szerintem még minimum egy év kell, hogy úgy igazán élvezni tudja.

Na megyek, befejezem a fordítást, a férjem elvitte Emmát nagymamázni, bele kell húznom.
manoka11

MAnoka!

Nagyo szívesen,de a tömegtől tartottam én is :?
20170114224602

Közérdekű? Talán. Akit még érdekel fürdőruci: a GL outletbe érdemes ellátogatni, nem csak fürdőruhát fogtok venni! Lehet, h csak nekem újdonság, de levis-től az akármiig minden van és tök olcsók. Én Calzedoniát kaptam, 2800ért, Eszter is 470ért. :lol:
neet
neet

Neet!

DE Calzedoniában csak káka belűekre van :lol:
Én már voltam ott és 2 részesek vannak amik elfogathatóan néznek ki.
Sajnos ló méretűekre nincsen semmi,szóval ha valaki szintén ló méret az NE induljon el!

Fúj de fürdőruhairigy vagyok :lol:
20170114224602

Indi!

Átjött,köszönöm szépen!
20170114224602

Ancsi, eselyes lehet :) (ha nem most, akkor majd apa szulinapjan. az enyem tul messze van :lol:) recipe? v talalok a neten? :)
recca

Mi is voltunk az állatkertben, tényleg tömeg volt, de ez nem volt olyan nagy baj, mert Bálintot jobban érdekelte a többi gyerek, mint az állatok, kivéve vmilyen egérszerű rágcsálót. És még zuhi is volt, ráadásul 2x is, még jó, hogy voltak fák és ereszek... Én már rég voltam a zoo-ban, meg kell mondjam, hogy nagyon barátságos (állat- és emberbarát egyaránt) a mostani kialakítás, kellemes meglepetés volt, hogy kis helyen is lehet jót csinálni :)
denizsa

Kisun :D detokjok ezek a gyerekek :D es szerintemis, mikor legkozelebb mesz, megtokjobblesz de megsokkalrovidebb... esetleg probalkozhatnal ikrekkel :D na mitaszondsz?? :D :D

Voltunk ma rokonlatogatoban es duracell nyuszi (a nagy) sokkal tobbet ugralt meg rohangalt, mint a negyeves ikersracok egyuttveve, es nyugodtturelmes nyuszi (a kicsi) tokjol birta, hogy harom ordogfioka uvoltozik meg rohangal meg ugral meg labdat dobal korulotte :D ja es a tyukok meg a tojasok, a kiskacsak, a merges pulyka, a birkak, a malac, a kutya stb is tokjok voltak

ti lurkoitok is imadjak a roluk keszult videokat nezni? es ok is szazmillioszor kepesek egymas utan ugyanazt? es utanozzak magukat? :D
moose

mindenki meccset nez? v mi? most van egyaltalan? :?
holnapi talival mi a helyzet?????
recca

Denizsa, koszi jol vagyunk, csak kevesebbet ulok gep elott, meg ingazunk Bp es Kecskemet kozott, mert koltozni akarunk.

Kisun, nagyon jo volt olvasni a szulestortenetet!!! Orulok, hogy ilyen eszmenyire sikerult! Csuda edesek a gyerkocok, sok oromet hozzajuk! :D

Neet, Esztis Marcis kep :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

...jo kis hetunk lesz, mert holnap visszuk a nagyot borgyogyaszhoz meg engem fogdokihoz, kedden a kicsit oltasra...

nem tudjatok, ha ki kell venni a bolcsessegfogat, az valami mutet, amitol teljesen padlon lesz az ember, vagy pikkpakk megvan, semmi altatas meg H meg szetzuhanas? nemcsak felul faj, ahol az inyem fesziti szet, hanem alul is, az allkapcsom :( masiknal nem volt ilyen veszes, vagy mar nem emlekszem...
moose

Rec, en nagyon szerettem regen a focit (ki is jartam meccsekre), de most inkabb a Meg Ryan filmet neznem...apa meccset nez, nagy kisvakondot, en meg kicsire varok, mikor ebred es a fogas problemamon toprengek...
moose

Moose :) Nem feltétlenül kell kivenni :) Ne töprengj rajta előre :) A jövő hét tényleg mozgalmas lesz nálatok..

Recca :) nagyon jó sütik vannak itt is: [/url]www.mindmegette.hu[url] Én meccset nézek, bár első félidőből nem sokat láttam, ded nem hagyott.

Votiv :) köszönöm :) És igen, apácska átköltözöütt Bombayba, illetve a kül-külvárosába, anyós vele.

Dominó beszél álmában :)

Barbi :) remélem, megkaptad a homeos izét, a profilodból néztem ki a mélcímet. [/url]

indianyo

Moose, ne félj, ha egészséges a fogad, csak nem tud kibújni, akkor csak pici vágást ejtenek fölötte az ínybe, hogy ne feszüljön. úgy emlékszem nemrég Zsancinak volt ilyen.
bölcsfogat csak akkor vesznek ki, ha már menthetetlen, vagy ha rosszul nő, esetleg a többi fogat nyomja. és ha ki is húzzák, az is kb fél perc kellemetlenség, bár ha jól beérzéstelenítenek, akkor csak "a gondolat" kellemetlen :wink: és hiphop kikapják, aztán picit pihenni kell, mert vérzik, de utána 1-2 óra múlva már óvatosan, inkább a másik oldalon lehet enni, és pár nap alatt el is lehet felejteni az egészet :) nekem sajna 2 bölcsfogamat is kihúzták már, de amilyen fájdalmas volt előtte, ez annál nagyobb megkönnyebbülés volt! :wink: szóval egyet se félj :)
fájásra dentinoxot kipróbáltad esetleg?
aranyosak a gyermeikeid, a pörgős nagy és a nyugis picinyke is :D

Recca, én nem vagyok valami nagy konyhatündér, de anyukádat isten éltesse :) és jól tippeltél, most van a döntő...

Beetrix, de örülök! sokat emlegettelek :) örülök, hogy jól telt a nyaralás :D búvárkodás szuper :D és játszóház :evil: Isti is ott kapta a rotát :?
mesélj, miket mond már Lillus?

votiv 8)
votiv

Köszönjük a bókokat :D Marci eddig eszik-alszik üzemmódban működik, éjszaka van egy kisebb nyüglődés, de még (kopp-kopp) nem olyan vészes :) Dóci változatlanul jól viseli, hogy itt a pici. Ma itt voltak párom szülei babanézőben, nagyon kellemes nap volt :)

Indi,
álmában beszélő Domino :D:D

Barbi,
azért volt burokrepesztés, mert egyrészt már minden készen állt, de a burok úgy simult marci fejére, hogy repedésre várhattunk volna :), másrészt engem nem zavart, hogy nem várunk :D

Beet,
nyaralás tökjó lehetett! :D Majd mondd el, hogyan-hova-miben (szálloda, apartman) voltatok, mert valamikor mi is tervezünk ilyet :)

Moose,
ikrek :D:D én megszülöm, ha te kihordod helyettem :D

Összes gyerkőc gyönyörűséges :D:D

v
kisün

Votiv :) Verbális önkielégítés? :mrgreen:

indianyo

Szeretném megmutizni a gyerekeimet: Kép

Soma új hobbija: Kép
Órákat eltölt az autós-motors újságok szétvágásával és most már be is ragsztja a képeket egy spirál füzetbe.Imádom!
20170114224602

Jcuus :) szép szőkeségek :)
És Soma nem iskolás titokban???? Olyan nagyfiús dolog ez :)

Ajjaj, emlékszem én egy EB-döntőre, Horvátországban szurkoltuk végig, majd mentünk szomorúan haza... 11-esekkel akkor a franciák nyertek. valahogy az az érzésem, hogy ma is így lesz :(

indianyo

Indi!

Még csak középsősős :lol: lesz.ÉS magától találta ki,na jó a ragsztást azt én javasoltam mert már mindenhol a kivágott képei vannak mert jószívűen oda ajándékozza nekünk :P

Focihoz nem tudok hozzászólni,nem nézem_(de ezt itt csak hallkan merem)
20170114224602

Szia Lányok!

Na tegnap egy csomót visszaolvastam, megnézegettem a képeket és újfent megállapítottam, hogy nagyon édes gyereket sikerült összehoznia mindenkinek:)

Persze még így is vannak nagy fekete lyukak a fejemben, de azért probáltam felvenni a fonalat:)

Mi sem merészkedtünk el ma az állatkertbe, viszont elmentünk a KUSZÁba pancsizni. Vasárnaponként lehet használni a gyerek tanmedencét is. Alig voltak és csak 640 Ft volt a belépő, míg a Kondorba 800Ft. De ez nem a reklám helye. Délután meg grilleztünk Anyuméknál és horvát képeket nézegettünk. Párat megosztok veletek is mindjárt.

Ma este szalma vagyok, mert a párom meglepő módon haverokkal nézi a meccset:) Ez most kivitélesen jól esik:)

Olvastam Johiék fogbalesetéről. Ehhez csak a mi sztorinkat szeretném hozzátenni: párom hajnalba elutazott 2 hete a vb-re 3 napra, rögtön aznap reggel rohant a Lilla utánam a szobába és a szandálja beleakadt a szőnyegbe ő meg a száját beverte az asztal sarkába. Vagyis kiharapott belőle.:( Dőlt belőle a vér, alig bírtam elállítani. Iszonyatosan sírt. Aztán valahogy megnyugodtunk és elmentünk a nagymamámhoz. Persze nem engedte, hogy hozzányúljak, de minden falat evésnél sírni kezdett, mert csípte a száját. Aztán délután az alvás előtti kómában benéztem a szájába és láttam, hogy a szemfoga fölött tiszta vérömleny. Na felhívtam a gyerekdokit, aztán a gyerekfogászatot és alvás után mi ott is voltunk a rendelésen. Lilla teljesen jól viselte, hogy a doki néni ott piszkálta. Szererncsére nem mozgott a fog, így csak annyi teendőnk volt, hogy tisztán tartsuk, kamillás borogatással. Az nem igazán tetszett a gyereknek. Mindenesetre ezeket a baleseteket mi sem ússzuk meg.

Kérdés, hogyan lehet a fogmosást megszeretetni a gyerekkel?
beetrix

Na akkor folytatom a horvátországi képekkel:
Kép

Ezt láttuk reggel a teraszról. Volt egy homokos strand ebben az öbölben is , így 5 perc sétával ott is voltunk a háztól.
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: