Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Anyaságról » ANCSI KERESI A RÉGIEKET!!!

Sziasztok!
Nem tüntem ám el,csak Velem nem nagyon történnek dolgok...ami emlitésre méltó lenne,nap mint nap....Kép
Na jó volt egy ciklusom,kaptam clostyt...és reagáltam rá...de nem lett belőle sajna bébi,pedig 30mm-es petikém volt ám.Pár hónapot még kisérletezünk...hátha!
Ancsi!Mesélj,AFP,bébike neme?Fiad képei nagyon bájosak!Kép
Többiek?Kép
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Na látom,most ismét elüldöztem Mindenkit!
kandi72
Budapest III. kerület

Andi!!!:):)
Nagyon ritkák a babanetes látogatásaim - ha jövök, csak olvasgatok - ide még ritkábban nézek.
Örömmel látom, hogy azért ha lassan, de döcög ez a topic is :)

Hú, már a 26. vagyis 27. héten járok, AFP rendben volt, az UH-s csajszi fiút jósol :)
Végülis Barnabásnak hívjuk már régóta :O

Kezd már nagyon aktív lenni bébikém, elég nagyokat ficánkol, éjszaka ha hasra fordulnék álmomban, az ágyat rugdossa tiltakozásul :O

Veled mizujs??? Mesélj, még ha úgy érzed nem is történik semmi különös....hogy állsz a kezelésekkel, szedsz valamit?
Jársz UH-ra is petit nézni?
Gyerkőc? :)

A régi motorosokról te sem tudsz még mindig semmit?
Besztivel szoktam összefutni itt a babaneten, a többiekről nem tudok semmit :(

Légy jó,
igyexem többször jönni :)

Ancsi
régiancsi

sziasztok!

en is megvagyok, csak neha eltunok:) jol vagyunk, a gyerkok is, bar mostanaban tobb a betegseg, biztos az ovi miatt, es ez idegesit, de ez van.

igen olyan jo lenne osszeszedni a regi bandat:) Marcsirol tudok, a 2. gyerkot varja, mar nagyon a vegen jarhat. Doris is ide irt, ugye? o irogat az indexre, sajnos valnak a ferjevel, lombikikrei vannak. Kik voltak meg amugy, ossze tudjuk szedni?:)

orsoly
orsoly

Szia Orsoly!:)

Örülök, hogy jól vagytok, bár a sok betegség érthetően aggodalommal tölt el.
Sajnos Bálint is elég sokat hiányzott az oviból év eleje óta, mindig volt valami....torokgyulladás, kötőhártyagyulladás, hasmenés, láz....egy-egy hét otthon betegen, ráadásul rengeteg kiadás....a gyógyszeripart támogatjuk rendesen:(
Kétszeresen is, mivel én is elkapom általában.

Orsoly!
A banda összeszedése jó ötlet, jó lenne talizni egyet a régi helyen:)
Nem sokan vagyunk itt régiek, Andi, Beszti szokott ideírni, Dorist rég láttam.
Azóta sem tudok Krisztinkáról, Gabómanóról....:(

Pusszantás,
vigyázz magatokra,
Ancsi
régiancsi

sziasztok!

Ancsi, na en nekialltam osszeszedni a regieket:) most epp nosztalgiazom, olvasom a topikot, ott jarok amikor eloszor taliztunk a Trofeaban (vagy hol).:) tok jo ujraolvasni a dolgokat:)

ja es megtalaltam gabomanot iwiwen, egy nyomozo veszett el bennem, az tuti:) ismeroseim kozott mar ott van, keresd meg:)

ki tud meg a regiekrol? mjMoni, monchy, Lotti (neki irtam mailt a regi cimere, hatha el meg), andy (szegedrol), es a tobbiek?:)

orsoly
orsoly

Orsoly!

Sok sikert az összeszedéshez! :lol:
Gabóval mi van?

Ancsi!

Hú, mindjárt szülsz! :D
A pocidat megkuksiztam a másik topikban.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti csak annyit tudok sajna hogy gyerkoc meg nincsen:( de majd jol talizunk, es kidumaljuk az emult eveket:)

te jol vagy mar?
orsoly

Lottit is megtalaltam:)

es olyanokat nosztalgiazom....emlekeztek meg erre: öl-öl, szer-szer:) nem is ertem hogy ment szet ez a jo kis tarsasag, imadtuk egymast:) leci-leci hozzunk ossze egy talit!:)
orsoly

Orsoly!!!!

Képzeld én is megleltem Gabót!!! Úgy örültem neki!
Felcsaptam nyomozónak én is, mert a rengeteg ismerősöd között kezdtem keresgélni.....hááát, inkább feladtam, és beírtam az ismert paramétereket, és lám meglett!!!!!:)))
Írtam is neki!

Lotti milyen néven található???

Istenem, öl-öl...szer-szer......:):)
Milyen jó is volt, annyira jó kis csapat voltunk:)))))

Beszti!
Láttalak a topicban, hogy megkukucskáltad a pocim, írtam is egy kisregényt akkor, de elszállt az üzim és olyan szomorú lettem, hogy nem volt kedvem megismételni:)

pusszantás,
Ancsi
régiancsi

Ancsi!

Drukk, hogy minél tovább maradjon bent babácskátok.
És ahhoz is, hogy kicsi fiad jól bírja a hiányodat.
Próbálj jelentkezni! :)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lányok:)

Jelentem hazaengedtek!:)
Gondolom a másik topicból már tájékozódtatok erről:)

Azóta a méhszáj nem nyílt, úgyhogy remélem a hátralévő heteket itthon fogom kihúzni:)

Hogy telik a nyár??
Nyaralás, kirándulás??

Andi, Orsoly, Beszti hol vagytok, hogy vagytok?:)

Alakul már a babanetes találkozó?

pusszantás,
Ancsi
régiancsi

Sziasztok,

Mostanában tudok csak újból olvasni, mert lakásfelújítás, gép átalakítás stb. miatt ez nem ment. Emlékeztek Sien-re? Vele vajh' mi lehet??

Doris,
margitos topicba írt legutóbb ha jól olvastam, azt szerintem aktivabban olvassa, ha oda írtok Neki biztos látja.

Mi jól vagyunk. Anna a jövő hónapban 2 éves lesz, nagyon megy az idő. Túl vagyunk a bárányhimlőn hála és elkezdte a bölcsit. A többiről inkább priviben.
Iwiwen én is fent vagyok:)

Puszi
kika

Szia Kika!

Hol, vagyis milyen néven találhatlak meg az iwiw-en??

Ancsi
régiancsi

Ancsi!

Vagyok. :)
Picit fáradtan, mert zajlik az élet.
Azóta minden rendben? Sikerül pihenned eleget?
Nyaralni sajna nem megyünk, remélem azért nem fogunk unatkozni! :lol:
Sien-nek, ha jól emlékszem, született egy kisgyereke (fiú?), de nem biztos.

Beszti
beszti

Szóval, itt egy kép a beállított kiságy+ a saját készítésű pelenkázóról :) : még kissé csupasz fallal:
Kép

Bálint apával a tegnapi pónilovagláson (először életében :) )
Kép

Aztán egy kép a tigrissé változott kisfiúról :lol:
Kép

...és egy kép a 32. (vagy 34?) hetes pocakomról:
Kép

Mára ennyi a fotókból :D

további szép napot,
Ancsi
régiancsi

Jajj, lányok, nem is ide akartam a képeket, de remélem azért nem baj, hogy felpakoltam :oops: :oops:

pusszantás :D
régiancsi

Hozzászólás a topikhoz

Emotikonok
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Vissza: Anyaságról