A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi!
Alapjában véve nekünk eddig csak pozitív tapasztalatunk volt a gyerekorvossal (kedves, bármikor lehet hívni, stb.), és igazából most sem tudom megítélni, hogy ő mennyire hibás abban, hogy csak most derült ki, hogy mennyire lehetett volna korábban korrigálni, stb.
Na mindegy, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen gyerekeket láttam ma ott az ortopédián, és örülök, hogy nekünk "csak ennyi" bajunk van. Meg hát megnézi majd más doki is, arra is kíváncsi vagyok, mit mond.
manoka11

Lindi!
UH szám: 464-87-77. De szerintem várj augusztusig. Én a 12. hétben voltam először. Addigra lesz a kedvesebb nőci!

Jucus!
Vízforraló nagyon király! Először nem tudtuk hogy miért játszik el olyan jól Bazsó a játszóházban, csak néztük messsziről, hogy töltögeti a csészéket, aztán megnéztük közelebbről, és akkor hallottuk a hangokat is! :lol: Nekem a kenyérpirító is nagyon bejön :D

Holnapra jó találkozót kívánok az érintetteknek, mi utazunk el megint. Azért holnap délelőtt még benézek. Jó éjt!
zuzmo1

Marci nagyon édes!!! Neet, köszi a fotót!!!

Zanza :) Édes lehet Réka, ahogy így igyekszik a bilin, bizti meglesz az eredménye :wink: És ha már most ilyen professzor, mi lesz később??

Zuz :) Bálint a nagy ágyban aludt, onnan mászott le, úgy látszik már ez is megy neki. Tényleg nem lett még csak púp sem, csak én ijedtem meg :o
A Panna szép név :D akkor drukkoljak, hogy lány legyen?
Esztergomba mentek, ugye? Mikor jöttök vissza?

Barbi :) Hááát, akkor ennyit a szabad orvosválasztásról... egyébként én is úgy tudtam, hogy lehet váltani (legalábbis nálunk állítólag 1x lehet) :roll:

Manóka :) Emma csuda édes, nagyon jók a képek róla!! :) A lába miatt ne hibáztasd magad, persze szörnyű lehetett az ortopédián, de bizti rendbe jön a lába! Igazad van, hogy megmutatod más dokinak is, az sosem árt szerintem. Azt hiszem most Rátok fér egy kis ++++++energia
denizsa

Szépséges jó reggelt mindenkinek! :)

Denizsa,
én tökre mészlerakat vagyok. Már ezredszer akarom írni, hogy milyen tök jók lettek a nyralós képeid :oops: Egyébként veled álmodtam, miszerint azt mondod(írod) épp a bneten, hogy nagyon hosszú hsz-t írtál, de fontos és mindenki feltétlen olvassa el :D

Manó,
csoda aranyos Emma :) a lába tuti helyrejön, akár tornával is lehet majd javítani rajta. Arról meg nem tehetsz, hogy a doki anno nem tulajdonított különösebb jelentőséget a dolognak..

Indi,
még egy jelentkező, a homeós listára :) a gmail-es címre kérném, mert csak oda fog beférni :) Kezednek gyógyulást! +++++++++

Zanza,
hétfőt belőhetjük bár én szívesen kimennék valami zöldbe, ha nincs 50 C árnyékban :)

Lindi,
ha van időd, tehetnél fel képet, a szépséges terroristádról :)

neet,
köszi a legkisebb-Sün képet. Gratula Verának :) szépséges csepertyű :)

vajon mit felejtettem el még írni... :?:

bizonytalanmacska...
macskanyu

Jaaj be cuki ez a Kisün dzsunior!!! :D és nincs is nagyon orra :D édesédes :D
ha minden jól megy, Veráék ma már hazajöhetnek, nem?

Manóka, ne szomorkodj, minden rendbejön, ezek a pici gyerekek még olyan könnyen változnak és folyamatosan fejlődnek, semmi sem "romolhat el", és mindent nagyon könnyű korrigálni. mikor Emma majd nagylány lesz, csodás szép hosszú pasivadító lábakkal, és magassarkúban fogja magát illegetni, már nem is fogtok emlékezni a kezdeti nehézségekre :D
lehetséges, hogy a házidoki is úgy gondolta, hogy ha nem komoly a dolog, akkor fölösleges a közbeavatkozás, és ez a szemlélet nekem szimpibb is, mint az ide-oda küldözgetés (mi 3x voltunk csípő uh-n Istivel, mire papírunk lett róla, hogy tökéletes a csípője :?). viszont annyiban felelős is lehet a dokitok, ha nem veszi észre, ha tényleg komoly baj van... én bízom benne, hogy nincs, és az ismerős doki majd megnyugtat Benneteket. egyébként meg szép és kedves kislányod van, és jókedvű is, nem lehet itt nagy baj :)
gyógycipőhöz mit szólt Emma?

votiv 8)
votiv

Deni, Barbi választhat szabadon orvost, de attól még a doki nem köteles elvállalni :wink: ez a helyettesítő meg túl etikus, ugye :D és nem szedi el a kollégája pácienseit :lol:

Indi, sinek :shock: és ezekkel tudsz mindent csinálni? és gyógyuljon kezecskéd hamar

Jucus, nem írtad, Soma meggyógyult már?

votiv 8)
votiv

Manóka, mi van Beetrixékkel? ezer éve nem ír :(

na, mék dolgozgatni míg a fiam az ágyban heverész :D bezzeg ő lustizhat! :D

és tegnap pici cafatokra tépett egy habtapit! irtózatos ereje van, csak mindig "rosszra használja" :wink: :lol:

votiv 8)
votiv

Zuz, ebben a Régióban lehet kapni esetleg triciklit? amolyan tolókarosat szeretnék, de a neten a jók mind 17-18 ezer fölött vannak :roll: annyiért meg inkább mántenbájkot veszek neki, aztán majd bele/ránő :D
már egyedül felmászik a szobabiciklire is! lesek is nagyokat...
na és tegnap kutyázott! a szomszéd basett hundot most először egyedül meg merte simogatni! nagyon büszke vagyok, hogy ilyen bátor volt :D

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Nagylány lett a kislányomból :shock:
Mi lesz velem,jaja.Persze az apja totálkáros a hírtől :?

Neet:
köszi a képet Marciról.Nagyon édes baba!!! :D

petergabi

Jó reggelt,
köszönöm a bíztatást, rám fért és nagyon jól esett! Az éjszakánk teljesn normális volt, úgy tűnt Emmát nem nagyon zavarta a cipő. Elaludt szokás szerint a kiságyában, majd éjfél körül költözött át hozzánk, de a cipővel nem foglalkozott. Remélem marad is így.

Votiv!
Beáék Horvátországban süttetik a hasukat, de ma már jönnek haza (előtte meg Lillának volt vírusos hasmenése, meg a Bea is csomó kivizsgálásra járt).

Na el, megyünk Szentendrére barátnőzni.
manoka11

Jó reggelt innen is :) olyan szépen süt a nap :)

Deni :) Hű... tudom, hgoy borzasztóan megijedtél, de azért remélem, msot már tudsz a dolgon jókat nevetni is! Elvégre vígjátélki szituáció is lehetne, áés szerencsére nem lett belőle baj :) Ezek a fiúk, jaaaaaaaaaaaaaaj :)

Votvi :) sín nagyon jó, komolyan, olyna jól kíméli a kezemet és tudok vele mindent, ha meg nem, hát leveszem :) EZ csak egy műanyag dolog, ami tépőzáras, nem valami gipsz-szerű szörnyűség. A fizikoterápiás kezelés léesz inkább izgalmas oda tízszer kell menni. És kicsi fiad tényleg irgalmatlanul erős!!! Valami jó kis efárasztó sportolás kell neki - én ugyan kicsi korban nem gondoltam idáig ezt hasznosnak, de hát egy ilyen energia-bombának,mint Istók, tényleg kell valami plusz dolog. Például nálunk lehet sokat gereblyézni fűnyírás után :mrgreen: Hogy haladsz a munkával? Hozd el Istit ma délután, kifárasztjuk :)

MAcs :) listát bővítettem :) És doktornénit köszönöm, tényleg nagyon klassz ember! Ma délután Feneketlen tónál lesz jó sok gyerek Fülecskédnek :)

Zuzi :) Te pedig meglátoghathatnád Gabit Egomban, ha úgyis arra jársz :) És akkor Paji és Förtöske jól elrosszcsontkodhatnának együtt:) UH miatt meg ne aggódj tényleg - és Praxisban sima UH-t is végeznek, nem csak 4D-t..

ZAnza :) Nem csodálkoztam, anya lánya ugye :) Csak annyira aranyos, megörültem neki :)

Zsanci :) Megmart az élet? Ajjaj.. Tessék ellenmérget magadnál tartani ilyen esetekre :) És annyira szépen süt most a nap, hogy biztos elmúlik tőle a rossz kedved :)

Manóka :) Emma nagyon nagylány, tényleg, és szerintem se aggódj a lábacskája miatt, ilyenkor még midnnt olyan gyorsan helyre tudnak tornával hozni, hiszen gumicsontúak ezek a gyerkek :)

Johi :) Köszönöm szépen a napkencét, már fel is kente a delikvens magára némi szülői segédlettel :) És örülök, hogy Fannipapával is találkoztam, nagyon kedves ember - Fanni meg scudaaranyos, mikor kómásan ébredezik:)

Gabi :) Gondolom, eltelik majd egy ksi idő addig, amíg magatokhoz tértek - hiába, gyerekek öregszenek erősen :) És hurrá a szeptemberi költözésnek:)

Ma költözik a férjemuram át Pune kisvárosból Bombay nagyvárosba, ez jó hír és lehet, hogy anyóst meg végre le tudja passzolni a nagynénikhez, reménykedem...

indianyo

Helló!

Kicsi Marci, annyira édes! :D

Manóka

Meg tudlak érteni. Nekünk is van ilyen problémánk.
Bendinek az egyik lába görbe. Mi is voltunk az ortopédián, nálunk aggódik a gyerekorvos és ő küldött el, de az ortopédián egyelőre azt mondták várjunk, és nem csináltak vele semmit. Bendi akkor még éppen csak pár lépéseket ment, de még nem járt rendesen. Elvileg ősszel kell visszamenni, de ha rosszabbodna vagy valami negatív változás, akkor előbb. Most már kb. 2 hónapja folyamatosan jár Bendi, de a lába nem javult, nem is rosszabbodott, de engem is aggaszt, hogy nem kellene-e valami cipő vagy torna, hogy javuljon.

Barbi

Én ezt nem értem, hogy mi lehet abban etikátlan, hogy átmész egy másik orvoshoz???

Hisz én úgy tudom, szabadon választhatok orvost, tehát én döntök, ha nem tetszik elmegyek máshová. Az egy dolog, hogy csak olyan helyre tudok átmenni, aki el is vállal, de véleményem szerint -bár lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet- az, hogy arra hivatkozva nem vesz át, hogy ez etikátlan, azzal azt a hamis látszatot kelti, hogy nem választhatsz szabadon és azt sulykolja, hogy maradj csak a sz...r orvosnál szépen a fenekeden. Szerintem ez az etikátlan, de mondom szóljatok, ha elkerülte valami a figyelmemet.

ruz
ruzicsky

Votiv!

Isti nem semmi. :P Azért azokhoz a habtapikhoz kell erő!

Remélem ma csudaszép napja lesz mindenkinek! 8) Én is ezt remélem magamnak, az a jó a péntekben, hogy holnap már egész nap itthon lesz a férjem. Nem mintha Bendi nem lenne jó társaság :). Kár, hogy nem hagy netezni. :roll: Mennem kell.

ruz
ruzicsky

Rylie :) Gyere fél 3-ra és menjünk Holdboltba! Ottt foglak várni a Bartók Béla és Szabolcska sarkán. Egyirányú a Bartók Béla felől és szokott parkolóhely lenni.

Recca :) Hozom a fonalat, mondd meg Benkének, hogy ne pöttyölődjön be :)

Angi :) Nálunk 3 gyerekorvos van és simán át lehet jelentkezni, szerintem a helyettesítő dokinéni pusztán konfliktuskerülő és ezért mondta ezt a dolgot. Nekünk ugye családi barátunk a doktornéni, akitől emiatt nem mehetek át másik doktorhoz, mert emberileg nagyon szeretem egyébként, családon belül pedig haragszomrád lenne belőle... de megtehetném, ha ez nem zavarna.

indianyo

Indike,
hány óra tájt is leszen, az ominózus találka, a Feneketlen tónál? Ha nem lesz olyan meleg, hogy a kövek is izzadjanak, akkor megyünk :) meg a holdbolt is érdekelne.. :)

És igyekeztem megfogadni a tegnapi tereptárgyas tanácsokat. Eredménye:

Kép

de azért még ez a gyakoribb:épp felülési gyakorlatokat végez :)

Kép
macskanyu

Manoka! Elhiszem, hogy nekikeseredtel, de biztos vagyok benne, hogy rendbe jon Emma laba! En mindenfelekeppen elvinnem Deveny gyogytornaszhoz, csodakra kepesek de tenyleg!!!! Mostmar sajat tapasztalatbol is mondhatom. Tesom kislanyanal is hasonlo korban fedeztek fel problemat, 3 ortoped orvos 3felet mondott, a legdurvabb a gipszeles es mutet volt - vegul az egyik elkuldte oket Deveny tornara. A gyogytornasz fel evig kezelte, eloszor mondta, hogy az egyik laba nem lesz tokeletes, de az lett es most harom eves es semmi baja!!!
Ha kell telszam tudok adni, ide irj ertuk: zdora kukac externet.hu

Lindi, gratulalok a masodik bebihez!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Füli egy tündér! :lol:

Votiv!

SOma rendben van teljesen,de Pannával nem vergödünk zöldágra :cry: Most elkezdett szörcsögni és szívni alig tudok valamit az orrából és rettenetesen nyügős és éjszaka is sokat fent van ami nagyon furcsa tőle.
Ma meglátogatjuk újra a dokit szerintem.
20170114224602

Macs, nem semmi alldogalo Fulibabad!!! Azta!
Gratulalok a kis holgynek! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi, ugy tunik minden ok, ugyhogy megyunk du :)

az osszes baboca szepseges. es ugyes, okos meg eros is :):)

a legtobb orvoson meg igazan nem lehet elmenni :? max uthengerrel... :roll: :lol:
recca

Barbi :) Valami baj van a kezemmel, állandóan Angit gépel, mikor neked írok :)

Enyém ded ma nagyon sírósan ébredt és azonnal visszaaludt kaja után és azóta már kétszer felsírt:( Most meg egyfolytában prüszköl és köhlécsel, délig visszaszólok, de ha így haladunk, akkor nem megyünk sehová. Lehet, hogy nem akar utazgatni a babócám?

indianyo

Réka!
én lemaradtam, mi volt a baja Benkének?

TALI:
1/2 3-kor a Szabolcska utcánál taliznak a Hold boltosok
3-kor a simák :)

Manóka!
úgy megsajnáltalak :(, és persze rögtön elképzeltem, hogy mi van, ha Lencsinek is baja van, úgyhogy jövőhéten elviszem dokihoz, hogy megnézze az állodgálás eredményét.
ancsipancsi

Den: azért a 6 hósan bilire szoktatós ismerősőd nem 100-as szerintem..már most teljesítményorientált?? szegény gyerek mi lesz vele később :shock: Mert a szobatisztasághoz az kell, hogy "fejben" álljon készen a gyerök, de ezt biztos jobban tudjátok nálam..

Zsuzsi: nőnél szülni jó. Nekem kifejezetten ez volt az elvárásom, nem akartam férfi dokit és más férfit a szülőszobába, csak a páromat :)

Ancsi: Diószegi utcáról gőzőm sincs, hogy hol van, de akkor Indivel talizom 1/ 2 3-kor és utána majd jól megkeresünk Benneteket...
Indi: 1/2 3 Bartók Szabolcska sarka. A Szabolcska az az utca lenne, ahol a teniszpályák vannak??? No majd mindjárt megnézem a neten..

Kissün :) :) Szépséges kis Sünike :)

Zuz: UH :x

Barbi: ezen a szottyosabbon jót nevettem :lol:
Egyébként én meg nem kérdeztem meg, hogy elvállal-e minket a másik gyerekdoki, hanem fogtam magam és oda mentem azt slusz. Ugyanis akihez tartoztunk és kijött hozzánk az nagyon nem volt szimpi és hülyeségeket mondott és marhára várta a lóvét..na ahogy kirakta a lábát eldöntöttem, hogy ez ide többet nem jön! És átmentem oda ahová még én is jártam gyerekként. Ott a védőnőktől kérdeztem, hogy átjönnénk ide lehet-e, ők meg mondták, hogy igen. A doki nem is mondott semmit :)

Manó: csatlakozom Dórihoz. Dévényi tornát nagyon ajánlom!!! Akár a cipő viselése mellett is, legalább magadat is megnyugtatod vele, hogy nem csak vársz tétlenül!! És tényleg jó!!!

Gabi: :o Tyűha! El is hiszem,hogy kiakadtatok!!! Nem gondolkodtatok valami erényöv szerűségen?? :mrgreen:

Összes babafotó :D

Votiv: rosszra használja Istók az erejét?? Hogy lesz igy akkor Jedi lovag??? :lol: Nincs ilyen mini karate tanfolyam, amire beirathatnád?? Bár lehet, hgoy otthon rajtatok gyakorolni ;) ;)

Délután randi ! :)

Rylie
rylie

Juc :) Pannának bulást!!

Macs :) Füli nagyon ügyes és édes! :D Hízelgő, hogy velem álmodtál, de azért "újdonsült" férjednek ezt ne említsd :lol:

Indi :) Kezeidnek bulást! Ez nagyon durva, hogy mind a 2 kezeddel egyszerre van gond :( Kezeléshez drukk! Bombay azért jó, mert ott nem lesz anyós?

Votiv :) Bátor Istinek gratula!! A habtapi-takizásnak gondolom örültél...

Manóka :) Örülök, hogy Emma jól viselte a cipőt és tudott tőle aludni! Jó barátnőzést!
Látom kijutott Beetéknek is, de remélem legalább jól nyaraltak!

Gabi :) Gratula a nagy nagylányhoz!

Dora :) Jó néha Felőled is hallani! Jöhetnél gyakrabban! Mi van Veletek?
denizsa

rajtatok gyakorolna :oops:

Indi: reméljük nincs semmi komoly!
rylie

Rylie :) Bili-ügyben egyetértünk :) csak "érdekességnek" írtam le. Egyébként ez a nőci, aki ezt mesélte, nem egy mai csirke, régen meg más elvek voltak sok területen, de akkor se tudott meggyőzni.

Lehet, hogy ma mégsem jön anyósom, és akkor megyünk mi is a talira 3-ra. Ancsi szavaival élve a "simák" pontosan hol csatlakoznak a többiekhez? A Feneketlen tó melyik végén?
denizsa

Ruzi, le se tagadhatnád, hogy jogász vagyl :D olyan dolgokat is látsz, amiket a földi halandók nem :D na ez hiányzott belőlem, ami miatt abba is hagytam a jogot :D

úúúgy mennék én is du pletyizni, de olyan szaharinul állok a munkával :cry:
na, belehúzok, aztán majd meglátjuk!

votiv 8)
votiv

Den: remek, hogy jösz! Egész sokan leszünk! :lol:
Votiv: és nem tudod leszaharinozni a munkát egy picit??

R
rylie

Denizsa!

SIMÁK: a Kosztolányi Dezső téren találkozunk, mégpedig a belvárosba menő 7-es busz megállójával átellenben, ahol a kirakodó szokott lenni a Feneketlen tó mellett, és most öreg fickók sakkoznak, kisebb közönséggel a padokon.
ancsipancsi

Rylie, ha Indi nem jön, akkor te is oda gyere a padokhoz, és majd onnan indulunk sétálni.
ancsipancsi

Ja, és ha van valakinek fölös Libero babája, három darabot szívesen fogadnék, annyi kellene a 10-hez, és megvan a báb.
ancsipancsi

Rylie, holnap van a lapzárta.. ha most lesz...m, akkor éjjel kell megcsinálnom, az meg nem frankó :?
de nem nyavajgok, csak szívom a fogam, mert már 2 napja kész lehetnék, de az idióta observer beszivat, mert nem enged utánanézni egy cikknek, ami nélkül csak félmunkát tudok végezni :evil: és ezen bosszankodom itt. micsoda trehány társaság, ráadásul egy órája megígérték, hogy 10 perc múlva visszahívnak...
most meg itt toporgok! :evil:

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Köszi! :)
denizsa

Rylie :) Szabolcska: ha a Petőfi-hídról jössz, akkor jobbra kanyarodva a második utca lesz. Egyirányú kis utca, Holdbolt és Napra egymás mellett van, kábé az utcácska közepén a bal oldalon.

Deni :) nem egyszerrre van gond a kezeimmel szerencsére, a jobb kezembe rendszeresen jön a nyavalya a kézműves munkáktól és nagyobb horderejű gépeléstől, azt cska kezelni lehet, elmulasztani nem - de az most nincs, mert kímélem :) a balt meg majd meggyógíítják :)

És Bombay azért jó, mert óriási nagyváros, van kisgyrekes olasz barátném, van waldorf-iskola és nagy kulturális élet és vannak bababoltok is (Ancsitól piont most kaptal egy indiai katalógust juhéééj :) Meg jó kórházak - ugye egy gyerekkel az ember kell, hgoy ilyenekre gondoljon, turistaként meg diákként sose törődtem az orvossal)
És nincs anyós, ha minden igaz :)

Azt hiszem, kicsi fiút túl sok benyomás érte tegnap, egyszerűen csak fáradt a sok embertől, utazástól, zajtól... ha ébren van, akkor jókedvű, de alvás közben sokat nyüszörög. Úgy érzem, hogy nem lenne msot jó bevinni a városba, úgyhogy léccike a jövő hétre is egy ilyen Feneketlen-tavit szervezzünk, jó? NEkem a Hold-bolt muidnenképpen szükséges, mert kell vennem pelenkakülsőt, kezdjük az S méretet kinőni :) Ezentúl heti egy dolgot szervezek utazással, mert az neki a zaj miatt nagyon fárasztó.

Csókolat és csináljatok jó sok képet :)

indianyo

Ancsi: szerintem akkor mi is SIMÁK leszünk, mert ha nem jön Indi akkor nem menek a bótba, majd elmegyek oda apjukkal máskor. Igy legalább nem hagyok ott egy vagyont ;)
A 7 busz megállóját tudom hol van, majd keresem az öregeket is, de csak megtaláljuk egymást ;)

Votiv: :( jóvanérteménám...

Rylie
rylie

S.O.S lányok!! nem tudja valaki, hol lehet malac-perselyt venni?
macskanyu

Rylie! Te kocsival mész? Mintha úgy rémlene, hogy a Campona környékén laksz, vagy rosszul emlékszem? Csak azért kérdezem, mert ha így lenne, úúúúúgy csatlakoznánk hozzád, viszont busszal nem vállalom be az utat.

KépKép
KépKép
lindicita

Legkisebb Sun nagggyon helyes :)

Meg az osszes tobbi fotomodell is :)

Jut eszembe, Juc, halos furdojatektartot Babymoov-tol meg Sassy-tol lattam mostanaban, en is ilyesmit akarok:
http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... abymoov_43
http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... egjujabb_2
http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... =__sassy43

meg van olyan jatek is, aminek a sajat tasakja ilyen:
http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... babymoov_3

Macs, milyen perselyt akarsz? Nekem pl olyan van, mi natur es van hozza festek meg ecset, ugyhogy sajat kezuleg lehet szepen kipingalni. Asszem Crayola. Es szerintem minden jatekboltban meg hipermarketben van. http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/T ... ola/132810
moose

Helló!

Votiv, még nem vagyok jogász, de remélem egyszer majd az leszek. :)

de tényleg azért is bosszant engem ez a dolog, mert ugye az egészségügyben egyébként is nagyon gyakran előfordul, hogy a saját érdekeik szerint tesznek dolgokat, annak ellenére, hogy a betegnek az érdeke kellene sztem, hogy számítson, sőt még jogilag is helytelen. Ilyen például, hogy az anyának joga van a gyermekével lenni, de mégsem teszik lehetővé sok kórházban sem a születéskor, sem betegség esetén. És kihasználják azt, hogy sokan nem tájékozottak ezekről a dolgokról és nem követelik ki a jogaikat. És ez az egészségügyre nagyon-nagyon jellemző , márpedig ez nagyon csúnya dolog. :evil:

Csatlakozhatunk mi is Bendegúzommal a délutáni talihoz? :)
Most kivételesen ráérek és van akivel még nem is találkoztam soha, és nagyon kíváncsi vagyok. Holdbolt engem érdekelne, de csak 3-ra tudunk menni, mert Bendi még most aludt el. Remélem odatalálunk meg minden.

ruz
ruzicsky

Egyébként bocsánat mindenkitől, olyan sok hsz-re szeretnék reagálni, de mire a több oldalt elolvasom, elfelejtem az egészet.

Indi! Mi van a főnököddel? Arra gondoltam, hogy írok nekik egy e-mailt, hogy eddig velük taxiztunk,és tök jó, hogy ilyen olcsók, de ne olyan áron legyenek olcsók, hogy szívatják a munkatársukat.

Votív! A parkolóőrös élményed egyáltalán nem egyedi, és csak azért nem, mert szerintem egy ilyen munkakörbe csak a parasztok mennek el, jó érzésű emberek nem, és ezek ezen élvezkednek, ha nekik nem jutott a jóból, hát mással is kicsesznek, mert kiskirályoknak érzik magukat. Ez a tipikus esete annak, aki azért nem szeretkezik, nehogy a másiknak jó legyen, azaz dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Juc! Remélem Pannikónak nincs semmi komoly baja. Képzeld Gréti is 2 napja éjjel felsír, és be van dugulva az orra, ha hason alszik. Ilyenkor csak átfordítom, és alszik tovább.

Manóka! Szegény pici Emma, de biztosan rendbe jön. Dévényes tornáról én is csupa jót hallottam.

Macs! Fülikéd nagyon édes. Készülj fel moste gy kemény hónapra. Nekünk Gréti a felállás után egy hónapig akkorákat esett hanyatt, hogy minden nap szívinfarktus kerülgetett.

Zsan! Mard vissza, ne hagyd magad.
lindicita

Rúz! Bendid is nagyon édes,olyan kis húsgolyó :lol:
Az a fiókos kép haláli!
lindicita

Macs!

Hogy ez a Füli baba milyen ügyes!!! :) És milyen mosolygós! :)

ruz
ruzicsky

Es mondtam mar, hogy a nagy lilamanias? :D minden kell neki, ami lila, tok mindegy, mi az. es ma tokjo napja van, mert az anyaja elvitte setazni es vett neki lila szandalt meg lila autot :D (fu, multkor milyen orjongos rugkapalos hisztit levagott, mert nem volt lila szandal a mereteben es kivettem a kezebol es nem hoztuk el) es itthon is allandoan a lila mesekonyveit nezegeti es mar probalok lila elelmiszereket vasarolni (joghurtok szerencsere pl vannak, meg sokmindennek van lila a csomagolasan) meg lila tanyert, lila poharat meg lila evoeszkozoket hasznalni, hogy jobban menjen a taplalkozas :) egyebkent bolondul a jarmuvekert, kulonos tekintettel a munkagepekre, es ujabban epitozik is, viszont a babakat es a plussallatokat nagyivben lesz.rja, szoval annyira megsem csajos :D

...o, emlekszem mikor a kisebbik hugom lila lakkcipot hisztizett ki es mikor felvette a lila alapon fekete pottyos furdoruhajaval, hat nagyon utos volt :D es uuuuugy szeretem ezt elmeselni neki es o meg uuuugy nem szereti :D es persze le is fotoztuk anno :D

ja, Gabi, szerintem eddig is ugyanugy aggodtatok, vagy nem? szerintem legalabbis nem emiatt kell aggodni... pedig en aztan marhaaggodos vagyok, tudod.
moose

Lindi

Én meg teljesen elolvadtam ahogy írtad, hogy kis terrorista Gréti miket csinál, olyan édi lehet, amikor mutatja, hogy megszúrja a rózsa. :) Már Bendi is kezd utánozni mindenféléket, például ha meglát egy csavarhúzót, akkor az mondja, hogy gluglugluglu, mert az apja ugye elektromos csavarhúzóval csavarozott és a hangját utánozza.

Ja és gyere te is talira én is bkv-val megyek, pedig jó messze lakunk onnan.

ruz
ruzicsky

Ja nem rózsa, orsó, csak hülyeségeket írok. :oops:

ruz
ruzicsky

ja es egy viragos gumicsizmat is vettunk, most abban jatszik :D

Ruz, elhoznad ma a kapcsos tortaformam es odaadnad valakinek? Mindegy, kinek, biztos hamarabb talalkozom vele, mint veled :( esetleg Adaek zoknijat is leadhatnad, ha jon a ketteskeje, meg jo lehet neki :D

Manoka, en is megprobalnam ezt a devenyes tornat, annyi jot irtak mar rola a lanyok.
moose

Indi, p.kulso a holdboltban?? :o lemaradtam valamirol :mrgreen:
kar, h nem jottok :( de majd legkozelebb :)

Ruz, gyertek! szuper :D

Lindi, gyertek ti is! de multkor is buszoztatok, nem? es ez nincs sokkal messzebb :)
recca

Moose!

Az intersoros bálna nagyon pici,ne vedd meg!

Lindi!

Hát nálunk sajnos komoly "nem tud aludni valamitől" a helyzet már 4 napja sajnos.MA is 3/4 1/kor aludt el*hajnalban.Addig pr=b'lkoyot de nem ment neki.
20170114224602

Moose

Persze elviszem, de ha fogadsz látogatókat hozzád is szívesen elmegyünk bármikor, mostanában ráérek. Mert szívesen megnézném ketteske Nyuszit is, meg persze egyeskét is meg téged is. :)

De biztos ami biztos elviszem ma a tortaformát. Kinek adjam oda?

ruz
ruzicsky

moose,
köszönöm :) most voltam egynéhány játékboltban, de nem tudtak segíteni Kép

még keresgélek, holnapra kéne, ajándékba.
macskanyu

Moose!

nekem pedig éppen lila fóbiám van.Ezentúl félreteszek mindent Nyuszidnak jó? 8)
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: