A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bosco! A babócád tiszta anyja!Persze az apukáját nem láttam, de nagyon hasonlít rád!

Évi! Köszi a tippet, megnéztem az oldalt, tényleg szépek a rucik.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea80:köszi!Ha egy pár oldallal visszalapozol akkor az apukáját is megláthatod!Ez a képem elég furi.Nincs valami fotogén arcom!

Évi:köszi az oldalt,én is bekukkantottam,nagyon szupi!

Én már írtam a Babázó hirdetéseire néhánynak,mert érdekelnének ruhácskák.Azt hiszitek kaptam válaszokat? :cry: Ha meg kaptam az lerázó volt,mert hát megírtam hogy mi még csak 58 cm-ek vagyunk,de azért érdekelne a nagyobb méretű ruhacsomag is,mert hát bízom benne megnő egyszer csak Fannikám,aztán csak annyit írtak rá,hogy az nekünk nem jó,még túl nagy!Hát gondolhatta volna hogy ennyire béna azért nem vagyok! :roll: Na mindegy!Nálunk a turikban nincsenek babaholmik! :cry: Újságból is felhívtam most 1-et!Én nem sok új rucit vettem még Fannikámnak.Sokat lehet így spórolni!Főleg ha csomagot állítanak össze!Csak ez a ritka!
Vendég

Köszi csajszik a megnyugtató szavakat. Majd meglátom ma éjjel mi lesz és amikor felébred megint megpróbálom hasra tenni, meglátom hogy reagál. :)

Bosco, hihetetlen mekkora a kicsi lányod!Ahhoz képest, hogy még csak 2 hónapos!!!

Na az én kicsi lányom viszont fogyóban van... ezen a héten fogyott 40 dekát. De már nem idegesítem magam. Elég ha a havi hízást nézzük 3 hónapos kórtól. A védőnéni szerint ne iejdjek meg, ha mostantól már ne hízik annyit. NA de hogy fogyjon???? :shock:

Habtapi: hát nekünk nem tudom lesz-e. Ahhoz sűrűbben kéne takarítani... :lol:

Milyen jó olvasni a szerelmeseket... :)
Mi 4 éve vagyunk együtt és 3 éves házasok vagyunk. De nem első szerelem... viszont mikor megláttam őt, akkor belémhasított, hogy Te jó Ég ő lesz a férjem, pedig egyáltalán nem volt a zsánerem... kilógott az exek közül külsőre. De ő a másik felem. Ha már épp ez a téma el is kesergem, hogy ma elutazott 10 napra biciklitúráta (minden évben mennek egy barátjával) és majd meghalok úgy hiányzik. Ennyi ideig még soha nem voltunk távol egymástól. :(

Na megyek, mert kezdődik a második Helyszínelők! :P

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csajok!Miért nincs itt forgalom??Ma nincs is meccs! :wink: Jaaa vagy pont ezért ráérnek az apucik.... :wink: :oops: (Bezzeg az enyém férj dolgozik,11:30-ra ér haza :cry: :cry: )

Boscó-Fannika tényleg egy tünemény,olyan kis okos tekintete van.És tényleg csini vagy,micsoda kék szemek...?!

Gyöngyi-Remélem tényleg meggyógyulsz!! :roll: Csak ne legyen vendéged rókakoma.Igyál sokat!!

Évi-Megnéztem a rucikat,nagyon édesek!!: :)

Livi-Lilivel is résen kell lenni,mert kezd nagyon anyás lenni.Ha kb. egy óra alatt megunja magát,már nincs érdekes játék,akkor jön a nyafi anyu után. :roll: Persze dajkálnám 1000-rel,csak akor meg az egy órák rövidülnek majd és huss egyéb dolog Lilin kívül.. :roll:
Vendég

Bea80:az 502.oldalon van Fannika az apukájával!

Köszönöm a dícsérő szavakat!

Babcika:egyedül csak a kék szemem szeretem magamon!(magamban)Nem ment át alvós kép Fannikáról?Van ám nekünk is kabala Kutyink!
Vendég

Nem tudom megállni,hogy ne rakjam fel ezeket a képeket is Fannikáról:(csak most néztem az emiljeimet :oops: )(ezekhez nem írok szöveget,mert magukért beszélnek :wink: )
Kép
Kép
Kép
Vendég

Barti!

Tök érdekes, még nem mondtam senkinek (a férjemen kívül persze), hogy én is tudtam, mikor megláttam először, hogy ő lesz a férjem... Furcsa!
10 nap az tényleg jó hosszú idő :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Boscó-Fannika nagyon édes a kutyival.Kis hajasbaba. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem is volt annyira gáz a vérvétel. Kicsikém, csak akkor sírt, amikor kifeszitették a kezét, hogy be tudják szúrni a tűt. Apa fogta, én meg puszilgattam a buksiját. Igazi hős. Kb. fél másodpercig tertott. Ha lett volna beutalónk vércsoportra, azt is megnézték volna. Direkt említettem a gyerekorvosnak :twisted: , hogy ha már úgyis szúrni kell, nem tudják -e megnézni. Azt mondta, hogy csak műtét előtt nézik meg a vércsoportot.
Idióta...... :twisted:
A laborban amúgy nagyon kedvessek voltak velünk. Bár, kaptam egy kis letolást, hogy reggel 9-kor adtam neki reggelit. Mondtam nekik, hogy 12 órája nem evet, úgy bealudt. Állítolag, csak vízet szabadott volna adnom neki......! NO COMMENT. A vérvétel, így is 1/2 12-kor volt.Nem hitték el, hogy Martin még csak 3 és fél hónapos. Azt mondták a laborban, hogy 8 hónaposnak néz ki. Behívták a kolleganőket, hogy ilyen gyönyörű 3 és fél hónapos nagy babát még nem láttak. Nekünk, persze dagadt a májunk, Martin meg csak csábítóan "mosolygott".

Hétfőn lesz eredmény. De, ha nagyon kiugróak lesznek az értékek, (az etetés miatt) meg kell ismételni.

Mostanra már teljesen elment a hangom. Marti is csak nézet egész nap, hogy hogyan szólok hozzá, édi volt: azt hitte poénkodom.

Nosztalgia:
Mi párommal 10 éve vagyunk együtt, de esküvő csak 2 évvel ezelőtt, Júl.17-én volt. De, nem első szerelem!

Martin újított: Csak oldalt fekve hajlandó aludni. Mivel, ez álmossan, neki egyedül nehezen volt kivitelezhető, addig sírt míg ki nem párnáztuk. Azóta alszik. :D

Bármelyik, gyönyörű csajszit elfogadom mennyemenek!!! :D :D :D
De, lehet, hogy szegény Martin, igy kénytelen lesz bigámiában élni???

Hétvégén nálunk volt a barátnőm, az 1 éves babájával.
A kicsike, csecsemőként hasonló méretekkel rendelkezett, mint most Martin. Őt ARTIN-nak hívják.

Artin és Martin Kép
Kép
Az 1 éves nagyfiú :D
Kép

Hétfőn jelentkezem Martin eredményeivel!

Jó hétvégét!!!!!

Szép napot

Era és Martin
Jó éjt

KépKép

KépKép
lingelera

Ruhák:Nekem nagyon nagy mázlim van:
1. van/volt kisbaba a családban,akitől csomó rucit örököltünk
2.férjnek van egy jóbarát kollegája,akiknél van egy Lilinél 2 hónappal idősebb fiúcska,ők is ideadják ÖRÖKBE az összes kinőtt rucit,mert már most tudják,hogy nem lesz kistesó.Én meg úgy el teszem őket,mit a sicc,mégha kisfiúsak is(hátha nálunk kistesó kiskukis lesz :wink:)Szoktunk azért mindenféle ajándékokat venni cserébe a sok ruciért.
3.Unokatesomék kb. fél éve felszámolták a baba ruhaboltjukat,de csomó árujuk megmaradt és onnan 40% kedvezménnyel vásárolhatok,amit meg is teszek,óriási sporolás kenguru goldos,prince oliveres..rucikért. :oops:
Úgyhogy Lilinek kb. annyi ruhája van,mint Apának és nekem együtt :oops: :wink: :lol:
Vendég

Babcika:Tényleg mázlid van a rucikkal!Kiskukis :lol: :lol: Mégegyszer köszi a képeket!Még mindig nincs aki megmutassa nekünk hogy kell lekicsinyítsem a képeket!Sajna felénk nincs Kenguru Goldos üzlet,pedig mindenhol azt olvasom azok jó cumók!Itt még a Brendon is 36 km-re van.Az egész városban két Bababolt van,ki is használják!Amiket a Tesco-ban :lol: vettem egy mosás után kinyúltak!Bocs hogy emlegettem a T.-t!Enyém párom sincs még itthon,de remélem mindjárt hazajön!

Lingerela:Remélem minden oké lesz a vőlegényjelölt eredményeivel!Nem semmi erős férfi!!!! :lol: És bátor is! :lol:

Na lépni kellene aludni egy kicsit!De annyira rááltam már erre az éjszakázásra,hogy hiába fekszem le,nem jön álom a szememre!Bezzeg mikor tudnék aludni,akkor meg kelni kell a dolgainkat végezni!
Vendég

Hellóka!

Ildi
Nagyon csini a csaj.
Örülhet Nasa ,mert mindig csini lesz, mint az anyukája, :lol:
Na akkor küldöm a képeket.

Petri
Jó kis buli lehetet ennyi babával. :D A Gyopár név nekem is érdekesen hangzik, Nem tudnám eldönteni hogy ez fiú vagy lány név. De nagyon cukik. :lol:
Habtapi Én még gondolkodom rajta, mert az egyik ismerősömnek széttépte a gyerek és úgy elégé lenyelhető. Én meg ha érintkezek vele egyből folyik a lábamon vagy a kezemen a víz .Engem nagyon írtál.

Én nem szedek semmit ,nálunk a gumi bevált. Van még valaki, akihez még nem törtek be a vörösök?

T mama
Nagyon jó neveket választottatok :D
Hát igen, ez kicsit rosszul esik az embernek, hogy egy –két gyerek nem ér annyit ,mint három. :?

Anita
Az én szülinapomon volt az esküvőtök. :lol: Nem hiába az egy jó nap.
Mondjuk egyik barátnőmnek tavaly előtt volt, és azért nem mentem az esküvőre, mert bulit csináltam Nem akartam a 30. szülinapomon második lenni. Lehet, hogy bunkóság. És sajnos az 1 éves évfordulóra, már el is váltak, pedig 7 évig voltak együtt. :(
Boti nem semmi a 260-al, még Levit is lekörözi. :D

Mi 15 éve imádjuk egymást. :D Esküvő még nem volt, de lehet ,hogy szeptemberbe meg kéne ejteni ,mert akkor lesz a 15.évfordulonk. :lol:

Gyöngyi
Jobbulást neked, és már 4 hónaposak a csemetéink. :D
Ma mi is megkaptuk az oltást, előre hoztuk ,mert a fűléhez kapott minden este Levi a fürdetésnél mióta úszni járunk. Így azt is megnézte, de semmi komoly írt fel cseppet , de persze hiánycikk. Ma este már nem kapkodott a füléhez, lehet hogy csak bedugult neki , és most dugult ki.
De jó ti is mentek majd úszni! :D

Babcika
Ma mértem 200volt a vacsija.
Nekem nagyon tetszik bumi .Olyan aranyosak a képen kettecskén. :D

Mikor pocakos voltam mindig olvastam a téliekket és izgultam értük, amikor mentek szülni. :)
Azt nekem is furcsa volt, hogy akik a végén voltak, azaz ti már inkább hozzánk tartoznátok. de aztán így is lett.
Most már csak ritkán van időm őket is olvasni.

Faby
Dominik sokra fogja értékelni , hogy az ő mamája leírta a történetét. :D Nagyon jó volt olvasni, és közben picit irigykedtem :wink: .Én is írom a fontosabb dolgokat ,ha egyszer sok időm lesz ,megpróbálom én is így megcsinálni.

Vok
És még csak ezután mélyül bele Hanna a dolgokba.

Boscó,
Itt szerintem mindenki imádja a képeket nézni, küldjed csak nyugodtan , dolgoztasd csak Babcit.Nagyon aranyos a csajszid. A kutyás meg haláli :lol:

Bea
Tényleg írta Anita én is olvastam :D

Évi
Nagyon csini a lány ,ő is jó kis zabálni való. :D

Lívi
Bevált a krém ,de itt még plusz egy valamit kevertek hozzá ,de elmúlt az a lényeg :D
Sajnálom, hogy így ijesztgetnek téged. De biztos nincs nagy baj

Tünde
Nagyon rossz volt olvasni amit írtál ,de örülök ,hogy nincs nagyobb baj. :(

Vali
Akkor nálatok jó sok pelenka fogy ennyi kakira. :lol: Nálunk spórol Levi, hogy csak 5 naponta kakil :wink:

Biztos megint kihagytam valakit, de megyek aludni.

Tegnap már nekem is éjfél előtt kelt Levi, aztán 2.30-kor és 6.30-kor,persze utána csak délben kajált .Mért nem tudja fordítva? :D

Era
Szegény Martin :( , de a lényeg ,hogy túl vagytok a mai napon.
Szépek vagytok együtt a képen.
Nálunk a szomszéd kislány 1 éves és pár centi van köztük ., súlyra meg még nagyobb is. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!
Az én kicsi lánykámmal ma elmentünk az Ikeába. Egész idő alatt aludt, majd utána még itthon is. Este fürcsi előtt megmértem a popsiját, 37,9 volt levonás után. Hát ezért aludt ő ekkorát délután. Szóval kapott egy kúpot. Ennek ellenére este most nagyon nyűgi volt, de most már apuci elaltatta.

Babcika!
Szerintem a kislányokon is jól mutat egy-két fiús ruci. Pl farmergatyó, pulcsi, stb.

Babarucik: Mi egy csomót örököltünk, néhányat kaptunk, de én imádok neki vásárolni! Egy példa a kapott ruhákra: párom kollégájáék eljöttek és hoztak a Tündinek egy body-t, egy nacit meg egy pulcsit, vastag belül bolyhosat, ezzel a szöveggel: azért vettem neki nagyobbat, hogy majd őszre talán belenő. Ez a ruci 68-as volt, amikor mi már rég 74-est hordtunk. Úgyhogy továbbajándékozzuk az uncsitesóméknak akiknek szeptemberben születik kislányuk.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szép estét Lányok!

Huhhh.. Jó régen olvastalak benneteket.:( Most is csak ezt az oldalt próbáltam.:) Viszont a képeket megnéztem.:) Nagyon cukik a gyerkőcök.:) Era, a Ti Martinotok különösen teccik.:) Nagyon vagi.:) Enyém Alexnek a második neve Martin, meg még 1 napon születtek is, ha jól tudom.:) Drukk az eredményekhez hétfőre! Tuti nem lesz semmi baj, hiszen majd kicsattan olyan egészséges! ;)

Mi amúgy jól vagyunk. Volt egy kis pánik a nagy melegben, mert egy dekát nem hízott a fiatalúr, viszont jobban izzadt szegénykém, mint én.:( Viszont előtte 4 hét alatt hízott 810 g-ot.:) Ma végre a mázsálásion elértük a bűvös 6 kilót, aminek örülök nagyon.:) Alex úgy döntött, h centire gyúr csak, és a minimumot hízza. Apja is ilyen volt. Evett, evett, de sehova nem hízott.:) Hétfőn megkapta a 3 hós szuriját, aránylag jól viselte, hatalmas sírás megvolt, de hamar megbékél az anyai öleléstől.:). Viszont a dokinéni felhúzta a kukiján a bőrt.:( Nem fájt neki nagyon, mert nem bömbizett közben, csak kellemetlen volt neki.:( .Be van/volt gyulladva alatta.:( Most fürcsikor mossuk, és utána kenegetjük. Már sokkal szebb, mint amilyen hétfőn volt. Fejlődik a kis Törpe, de azt sem kapkodja el. Még nem nyúlkál semmiért, de, ha a kezébe adok valamit, azt megfogja, de nem igazán köti le a figyelmét. Cserébe, ma megint hangosan nevetett, és olyan kis mókásan mély a hangja. Olyan Csubakkás.:) itt van: Kép
Forgolódni sem fokolódik. 2 hónaposan átfordult a hasáról a hátára többször is, de azóta nem csinálja. Majd egyszercsak

Habtapi: Mi nem vettünk neki, mert varrtam neki jó kis szőnyeget.:) De, ha veszünk, akkor is csak olyat, amiben nagyok a számok, vagy a kiszedhető bigyók. Sógoréknak van/volt, de olyan volt, amiben olyan kicsik voltak a számok, h Kata lányuk majdnem megkajálta.:( Úgyhogy egyik ok, amiért nem veszünk neki. Aztán majd kiderül…:)

Első szerelem.:) Nah, nekem nem az első szerelmem a férjecském, de asszem, h a leglegleg.:) Mi nem ismerjük egymást túl régóta, mert mikor Alex született, akkor múltunk alig 1 évesek.:) Majd decemberben lesz az 1 éves házassági évfordulónk.:) Viszont részemről szerelem volt első látásra, részéről, meg kellett vagy 2 hét.:D. Jah, és a neten ismerkedtünk meg, aztán egy gyors tali, 2 óra ücsörgés a házunk elött az autóban, és 20 cm-er a föld felett búcsúztunk el.:) 1 hónap után hozzám költözött az albiba. Azóta meg ugye elvett, itt van a szerelmünk gyümölcse, a kis szemünk fénye, saját lakás. Szal tuti minden.:)

Nah, húzok aludni!
Jó éjt nektek!

Kép

Kép
nancsika

Boscó!
Ha van windowsa a gépen:

Képet meg kell nyitni a Paint-ben. Utána a felső sorban:
Kép :arrow: Nyújtás, döntés :arrow: a két felső értéket le kell venni 20-20%-ra. Ekkora méretet enged feltenni a Babanet ide.
Ha megvolt az átméretezés, akkor File :arrow: mentés másként (mert ugye az eredeti felbontásos képet megtartjuk, hátha kell még később előhíváshoz), és adni kell neki valami nevet.

Feltöltés: itt a szövegszerkesztő alatt van olyan, hogy Melléklet feltöltése. Ide kell kattintani, aztán Tallózás megnyitja a mappákat. Itt meg kell keresni az elnevezett file-t és rákattintani a Megnyitás-ra. Utána rögtön visszajön az előbbi tallózásos lap és ott mondani neki, hogy Feltöltés. Ennyi

Viszont ha nincs Paint, akkor nem tudok segíteni és hiába :lol:

Kép
szelivi

Gyöngyi: további gyógyulást!!!

Évi: igen, ilyen rossz dolog után az ember másként látja a rosszalkodó gyerkőcöt. Inkább legyen hisztis, minthgy bármi baja essen!!

Petri: írj Magatokról is!

Bartika: ugyan már írtam, de nekem mindhárom lány kb. 2 hetes korától hason alszik!

Szelivi: szerencsére mi megúsztuk, csak a sok vér látványa nagyon ijesztő volt
Hova kaptatok olyan későre időpontot? A Tűzoltó u-ba a csecsemőneurológiára max. 1 hónap.

Évi: dalok :lol: :lol: :lol:

Vok: Bettina még most is gyönyörködik néha a kezében :)

Babcika: 1 óra alatt megunja a játékot?? :) Ez remélem dicsekvés volt és nem panasz!! :lol: :lol:

Babetta: képzeld nekem tegnap megjött, pont akkor amikor Peti a kórházba sietett Dorinával. Lehet, hogy a hírtelen stresz miatt??
Még várhatott volna.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mi a férjemmel egy napon születtünk, ő 3/4 órával idősebb nálam :)
Meg a vércsoportunk is ugyanaz (ritka: RH neg. 0)
És az első találkozáskor tudtuk, hogy egymással éljük le majd az életünket. A második randin már a gyerekeket terveztük :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon édes volt! Akkor Peti is tutti, hogy a másik feled! :)

Megnyugtattál köszi!!! És rögtön úgy is tetted le őket? Már akkor tudtad, hogy úgy jobb nekik? Vagy hogy lett hason alvás belőle?

Örülök, hogy Dorina jobban van!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Era!

De jó, annyit gondoltam rátok, hogy hogy megy majd a vérvétel! Martin egy kis hős!

Babetta!

Hol kopogjam le gyorsan, még nekem se jött meg (kopp-kopp-kopp)

Tünde!

Biztos szép pár vagytok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hahó Csajok!!

Lili még szunyál :wink:

Era-Martin kész férfi,hogy ilyen ügyesen viselte a vérvételt.Remélem mi Lilivel nem leszünk kitéve ilyen megpróbáltatásnak,mert azt ÉN nem élem túl. :? És,hogy 8 hónaposnak nézték???Nem csodálmo :wink: De a lényeg,hogy semmi baja ne legyen :P Nagyon jók a képek a kis(nagy) haverral. :wink:

Boscó-Tescoban én is vettem mér bodykat neki,ezek közül 2db volt jobb minőségű.A többi kinyúlt,mint a gatyagumi. :cry:

Babetta-A 200 sem semmi,meg,hogy ennyit kibír kaja nélkül :shock: De tényleg felcserélhetni az éjszakát nappalra és fordítva :wink:

Livi-Persze én is adok rá kék fiús rucikat(múltkor azért volt Lali :wink: ).Én egyedül fiúcskára nem adnék rózsaszínt,úgy egyébként tök mindegy miben vannak. :wink:

Nancsika-Biztos édi Alex,ahogy rötyög. :lol: Ő nem csuklik tőle.Lili sajnos igen,úgy sajnálom,mert attól aztán elromlik a jó kedve :cry: Ne aggódj,ráér még a forgással. :wink: KÉp nagyon édi! :lol: A szerelmi történetetekkel pedig pályázhatnátok forgatókönyvre. :P

Tünde-Na jó dicsekszem :wink: Ő nagyon jól el tud lenni magában.Gondolom ez még jobb lesz,ha már tudja irányítani a nyúlást.Na ezt jól megmondtam,de hülyén hangzik. :roll: :P Tehát,ha már ő odanyúl vmiért tudatosna,amit most is már csinál,de pl. még nem fordul oda vmiért stb. Érted ugy,mit gagyogok. :roll: A Ti történetetek sem semmi.Nagylányod jól van már teljesen? :roll:

Bartika-Én is írtam már,hogy Lili magától hasrafordul.Én nem igen tudok már ezzel mit kezdeni,nem is veszem észre,ha alszok. :roll: Ne aggódj!!
Vendég

Ja Babetta-Nekem egyszer megjött,még áprilisban,ill. én azt hittem,hogy az az volt,de azóta semmi. :roll: Úgy gondolom,hogy az a cerazette szedés kezdetén egy erősebb pecsételés volt.Vagy jön a kistesó?Azért remélem még nem. :roll: De biztos nem!Persze,ha jön,várjuk :wink:
Vendég

Sziasztok!
Erőteljesen gyakoroljuk a hátról hasrafordulást, de még tökéletesíteni kell a technikát.
Tegnap voltam nőgyógyásznál, érdekes, mióta szültem, szinte rettegek a vizsgálattól, pedig előtte semmi gondom nem volt vele.
Anna nagyon sérelmezi, hogy nektek írogatok.megyünk tornázni.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Azt nem is írtam, ma megint keltünk hajnalban, 3 óra körül. :shock: Nem eszik eleget napközben a Dóri? Mértem az időt: 17 percen keresztül megszakítás nélkül csak nyelt, mint egy kis kacsa, mint aki egy hete már nem evett... Annyi időre állt csak meg, amíg cicit cseréltünk. Meg aztán megint nem kakilt már második napja, ez is azért lehet, mert nem eszik eleget??? Most rámtört a tejpara :( Mérésre meg csak jövő csütörtökön kell mennünk.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tünde!
Nem tudom, hogy milyen intézet, A dokit Bod Máriának hívják, a Gyöngyösi utcában van. Valami kórázféle ez is, mert a tornásznéni azt mondta, hogy kérjünk beutalót a biztonság kedvéért, nem elég az időpontegyeztetés.

Tesco: én vettem már ott szupi háromdarabos body készletet. Katica-mintás. Nem nyúlik, nem csavarodik, nem kopik. Csak kinőttük. :D

Ha már a tablettánál tartunk: tegnap úgy elpakoltam, hogy most nem találom. :D

Kép
szelivi

Sziasztok! :)
Tünde ez nagyon mókás, hogy egy napon születtetek...!

Hű mennyi szerelmi történet!
A mi történetünk is kacifántos volt... legjobb barátnőm szerelmes lett tizenévesen a gimnáziumban, hogy én mennyit hallgattam akkoriban ezt a vezetéknevet! :roll: ha akkor tudtam volna, hogy egyszer az enyém is ez lesz... :) :D :lol: aztán egyszercsak nagy szerelmi dráma a fiú elhagyta... :(
Jó pár évvel később a várban sétáltunk a barátnőmmel egyszercsak leszóllított minket egy bajszos fiú. Zsuzsi barátnőm régi szerelme volt... a szerelem újra lángra lobbant egy évre rá én lettem az esküvői tanújuk.... rá két évre meg hozzámentem a bajszos fiú öccséhez! :lol: :lol: :lol:
Megérzés szerűség nálunk is volt... Zsuzsiék már együtt voltak, hívtak engem is kirándulni... tudtam, hogy ott lesz az öcsike is... én még akkor nem ismertem, fotón sem láttam... de valahogy valamit megéreztem... Iszonyat rosszul lettem reggel alig bírtam felülni az ágyba, de valahogy tudtam, hogy erre a kirándulásra nekem el kell mennem! :) Megkértem anyukámat, hogy kísérjen ki a vonat állomásra, majdnem elájultam... hányingerem volt meg minden egyéb :? :( De sikerült nagynehezen elvergődnöm... és egy csodaszép napot töltöttünk négyesben! :) szalonna sütés, borozás, séta... Három éve szeretjük egymást, egy éve házasodtunk össze! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

A tescoban vannak jó rucik is... nem jut eszembe melyik márka... de azt érdemes megvenni, amúgy mi turizunk, olyan aranyos dögös cuccokat találok neki...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok!!Liluska még mindig húzza a pacibőrt,este kb. negyed 10 óta :shock: Apájával együtt :wink:

Évi-Lehet,hogy csak ugrásban van!Ha 17 percen keresztül nyel,akkor nem hinném,hogy kevés a tejcsid,ne viccelődj!!! :wink: Biztos hízik vagy 1 kilát egy hónap alatt,rákapcsolt.A kaki is azért ritkul,mert jobban hasznosít.Bár Lilinél tapasztalnám ezt.Mikor múltkor kicsit ritkultak a kakik szépen 10 deka felett hízott 1 hét alatt.Erre tegnapelőtt 3szor rotyizott :shock:,tegnap 1szer :roll: De most nem mérem pár napig :!:

Livi- :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tesco-Nálunk,mivel Siklós kisváros,csak egy lebutított kistesco van,ahol kb. harmad akkora az árukészlet(és tirpákok az eladók :twisted:) ,mint a nagyban,ami 35 km-re van Pécsett.

Mamacka-Háát ez a történet sem semmi!!!Mint egy amcsi szerelmesromantikus film,még bőgnék is a végén :wink:
Vendég

Asszem feladtam :shock: , egyszerűen nem bírom magam utólérni, nem tudom viszolvasni a mostanra már 15 oldalra sikeredett írásokat, de akét utólsót elolvastam.

Tünde, sajnálom Dorinát, iszonyú rossz lehetett, én ismerem az érzést, tudjátok 1-2 hónapja nálunk is volt hasonló eset, mi is rohantunk vele a kórházba éjjel, de nálunk legalább vér nem volt :(
De most már jól van, ugye??
Ma kell visszemennetek??

Sajnálom a Télapót is, Edit, nekem se jött még meg, úgytudom az éjszakai szoptatásnak nagy köze van hozzá.
Hát én még szoptatok éjjel.
De nem okoz gondot, mert totál belealszunk mindketten :roll:

Fogigátlásként mi a külön szoba-külön ágyat használjuk :lol: :lol: :lol: (na, meg a gumit, mikor összekeveredünk néha)
De majd télen a Minerva(asszem így hívják) nevű hormontartalmú méhen belüli spirálszerűséget akarom felteteni.
Én már több gyereket nem szerenék, bogyót se akarok szedni,a fémspirált nem akarom, gumival sz*r, bár mi is csak a végén "használjuk", de akkor is....

Évi, ez a gyerekruha turi Gödöllőn van, már írtam róla régebben a csajoknak, baromi jó kis cuccok vannak, next, gap, old navy, marks&spencer, adams........

Livi, sajnálom a gyógytornát, de biztos jó lesz, látod Tündééknek is mennyit használt :)

Nekem se az első szerelemem az uram, vagyis a sokadik első szerelmem :lol: Ugyanúgy mint Gyöngyinek nekem is tök jó haverom volt előtte kb.2-3 évig, aztán szerelemmé nőtte ki magát immár 12,5 éve :shock:
És 8 éve vagyok a felesége, az eredmény=3 gyerek :roll:

Viszont annyit gondolkodtam azon, ha hozzámentem volna, valamelyik"nagy"szerelmemehez, akkor már tuti több gyerekes elvált anya lennék :lol: :lol: :lol:

Hú ,nekem ilyen habtapi nem kell!!!!!! :wink: :roll: :lol:
Van a barátnőméknek, és a gyerekeknek a mániájuk, hogy szétszedik, és aztán persze összerakni nem tudják, na amikor az ezet darabot kell visszarakni naponta háromszor, akkor majd gondoljatok rám!!!!! :wink: :wink:

Era, örülök, hogy túlvagytok a vérvételen :)
És te már anyós akarsz lenni?????? :lol:

na, most húzok, reggelt kell adnom a két pöcsösnek, Natika meg már alszik újból, ja, aludt idáig :wink:
vas

Tudja valaki mi az a RIZSNYÁK?

KépKép
nicika

Livi!

Meglett a tablid? :lol: A barátnőm az egyszeri anyasági pízt dugta el úgy, hogy a mai nem tudja, hol lehet...

Babci!

Akkor nem kellene aggódnom a kaja miatt? Nem azért, nem esik nehezemre felkelni hozzá, de az ember mindig kombinál...

Ildi!

Gödöllőn, huhhh. Az nekünk messze van...Kár. :( Akkor turizok továbbra is Lőrincen.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nicika, tudomásom szerint rizsliszt felfőzve vízzel, vagy tejjel. :D
vas

Évi-szerintem ne parázz.A 17 perc nyelés nagyon sok/k!! :wink:

Asszem ébredezik a kiscsajom.Hááát már épp itt az ideje.Gyerekek,mi lesz majd,ha oviba,meg suliba kell járnia.Ki nem tudom majd verni az ágyból!! :wink: :lol: :shock:
Vendég

Vas! Csak mert vettem egy könyvet a babatáplálásról és ott a rizsnyákot írják kezdésnek! Én is rizslisztre tippeltem. Akkor lehet hogy veszek valami teljes kiőrlésű bio változatot!

KépKép
nicika

Ez a rizsnyák nem hangzik túl biztatóan... De biztos finom, ha megeszik ezek a parányok :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! :lol:

Tegnap délután kikapcsoltam a gépet és egyből olyan sokat írtatok. (Jöttek anyósék Csabát köszönteni, ez jó ürügy volt hogy ismét nyúzzák Timit)

Vok :lol:
Köszi a segítséget, töröltem ezt a hülye progit!
Ugye milyen szupi amikor észreveszik a kis kezüket?

Évi :lol:
Jó a Sziszike ruhásoldala. Nálunk az a baj hogy most már kezdjük (csak Timi) kinőni a 68-as méretet de a 74-es meg még nagyocska. Igaz méret függő.

Babetta :lol:
A Gyopár az kislány név. Hát elég érdekesen lehet becézni is Gyopi (nekem nem tetszik, sőt)

Még annyi mindent akartam írni de Timi szólít..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi!
Még nincs meg a tabletta, ha délig nem találom meg, akkor előveszem az utolsó egész levelet és abból beveszem a tegnapit!

Nicika!
Én majd almalével kezdek októberben. Addigra veszünk valami gyümölcsfacsarót. A rizsnyák szerintem elavult dolog. Régen még lisztlevest is adtak a gyerekeknek, szegények meg híztak tőle mint a fene. Egyébként nem tudom, mi az a lisztleves, gondolom pár kanál liszt tejjel felfőzve. Az meg majdnem puding.

Kép
szelivi

Na ilyen huncutul ébredtem fél 10 után:
Kép
Be-be-be rekordot aludtam: :wink:
Kép

Azóta már ki is akasztott szopinál,mert miután kicsit jól lakott,felültettem.Utána meg nem tudtam visszcsempészni,beleszív kettőt és hisztizik,vagy bele se szív. :cry: :cry: :cry: Eddig reggel nem cirkuszolt.Televagyok tejjel és dilizik :evil:
Vendég

Livi, nekem az árpaleves és tönkölyleves is nagyon gáznak tűnik, de a júliusi Anyák lapjában reklámozzák, persze kicsit nagyobbaknak, mint a mieink. Egye meg, aki akarja... Biztos nagyon egészséges, meg minden, de elképzelni nem tudom, hogy ilyen adjak a Dórinak, akár most, akár később...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szisztok!

Olvastam pár napja, hogy valaki belépett a Micimackó Könyvklubba. Azt szeretném kérdezni, hogy a rendeléstől mennyi idő múlva kaptátok meg az első könyvet?

Andi
Kép
zsandi

Akkor szerintetek hanyagoljam a rizsnyákot? Csak mert a krumplit nem fogadja el!

KépKép
nicika

Ilyen rizslisztet találtam az interneten:
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2251

KépKép
nicika

Nici!

Nem szopizik eleget Szinti???? Miért akarod már most megtömni kajával? Azért nem fogadja el, mert még talán nem kell neki!!!!!!!! A hozzátápinak meg az a lényege, hogy apránként és finoman próbálod meg megismertetni vele az ízeket. A déli szopi után adsz neki 1 kiskanál kruplit, HA kéri. Ha nem, póbálkozol újra MÁSNAP. De most már adtál neki kruplit és utána meg mással próbálkozol, nem fog soha kiderülni, hogy mi jó neki. Ez türelem játék!!!!! Ne kapkodd el! Van időtök, nem???

Eszter
Kép
Kép
vok

Tündi!
Édes a Peti történet! :)

A többieké is . :D Olyan jóóó ilyeneket olvasni. :)

Petri!
Örülök, hogy sikerült leszedni. :D:D

Évi!
Még nem töltöttem át a gépről, de igyekszem. :D

Livi!
Ha 600*600asban adom le előhivatni a képet, akkor nem jön ki a 9*13-as méret???

Valamit még akartam, de elfelejtettem...

Sebaj! :) Majd legközelebb. :D:D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici!

Kevés a tejed? Vagy egyáltalán nem szopiztatsz már?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gyöngyi!

Hogy vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

BAbci! Megzabálom ezt a kis tündér Lilkót!

Nicika! Én nem adnék lisztet hozzátápi gyanánt!!

Évi77!HA eszik az nem azt jelenti,hogy nincs tejcsi--sőőőt!!!!!No pa
ra.

KépKép
türelmetlen_mama

Bartika: először oldalt és hason aludtak, aztán kb. 2 hetes korukban állandóan összerándult a kezük amire felébredtek. Így hasra raktam őket, így volt mind a háromnál :)

Nicika: ha mindenképpen hozzá akarsz már táplálni, akkor levekkel kezdd el, vagy pl. a krumplihoz tegyél sok anyatejet, hogy ismerős íze legyen
Én csak jövő hónaptól akarok mást adni, de lehet hogy csak szeptembertől.
Mi a könyv címe amit vettél??

Babcika: édes a kis alvógéped :lol:
Ilyen szopis hiszti nálunk is van néha, ilyenkor beszélgetek vele egy kicsit, majd visszateszem cicire. Ha beidul a tejleadó reflex akkor nyeli :lol:

Ildi: most nálunk is külön szoba megoldás van, de esténként ha már minden gyerek alszik a nappaliban szoktunk "összetalálkozni" :lol: :oops:

Évi: most Bettina este fél 8-tól reggel 6-ig aludt, máskor meg 2szer is felkel. Nem hiszem, hogy ez az evéssel van összefüggésben. Néha melege lehet, vagy a foga, vagy....
Szóval én is nagyon okos vagyok :lol:

Mamacka: akkor érdemes volt elmenni kiándulni! :D

Dorina volt a kórházban kontrollon, minden rendben, borogatni kell még a dudort.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Era: szerencse, hogy túlvagytok a vérvételen. Szerintem ok, hogy a kezéből vettek, nálunk a fejbőr volt. Eléggé megviselt minket. A vércsoport-meghatározást nekünk külön kérésre (köldökzsinórvér) írta fel az orvos, a laborosok akkor is szivattak miatta.

Tünde: Dorinát nagyon sajnálom, remélem, hogy már sokkal jobban van a kis beteg. Inkább ezer hiszti legyen, mint egy baleset.

Nicika: az én kisfiam még néhány héttel idősebb, mint Szintike, de a hozzátápláláson még nem is gondolkodom. Hathónapos kora előtt hallani sem akarok róla, és mindenkinek (anyukám, tesóm, többi családtag, ) leordítom a haját, :twisted: aki előhozza a témát és mindenáron meg akarja tömni a gyereket. Nyilván más lenne a helyzet, ha nem lenne elég a tej, vagy alapból tápszeres lenne.

Tescoban mi is vettünk egy rugit, ami az első mosás után két helyen kilukadt. Vissza akartam vinni, de a férjem nem engedte, hogy balhézzak. :oops: Sajnos mi nem kaptunk babaruhákat, mert nem volt mostanában kisbaba a családban. Én általában próbálok kenguru goldot beszerezni, viszont nagyon drága. És megdöbbentő módon a kis bababoltokban ez a márka olcsóbb, mint a márkaboltban. Ki a fene érti ezt?

Ismerkedés: vidékre utaztam haza a szüleimhez, ezért előre váltottam jegyet a buszra. Szokás szerint indulás előtt két perccel értem oda, és kivettem egy ingyenes utazási magazint. Már csak két hely volt üresen. Az egyik egy nagyon dagadt nő mellett, a másik egy szimpatikus fiatalember mellett. A sofőr így szólt: a fiatalember mellé szól a jegye. És mi volt a fiatalember kezében? Egy ugyanolyan magazin, mint az enyém, és a tetején egy csodálatos babakép. Hát így kezdődött alig több, mint három évvel ezelőtt. :lol: Azóta is dúl a szerelem. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Még a nyaralás közben vagyunk, csak anyóséknál már van net  Nem tudom, mikorra jutok a visszaolvasás végére, de igyekszem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: