Gabek!
Írtam neked privid!
Petri!
Nagyon jók Timiről a fotók, még mindig hasonlít rá Dóri. Kis barátnőjének nagyon különleges neve van: Gyopár. Még nem hallottam sose. És Timi tuti jól meggondolta ezt a vega-dolgot?
Tmama!
Lini is nagyon édi a sapis képen, nekem is nagyon tetszenek az ilyen "befőtt" kislányok. Nekünk is van ilyen sapink, de a gyakorlott szememmel akkorát vettem a lányomnak, hogy majd csak jövő nyárra lesz jó
Babci!
Szeretem Lili Bumis képeit.
Monitor
Ildi!
Natasa nagyon dögös csaj! Nagyon klassz rucikat adsz rá! Hol van az a tuti turi, ahol ilyeneket lehet kifogni?
Tünde!
Egész elkapott a borzongás, ahogy olvastam mi történt Dorinával. Örülök, hogy semmi komoly. Néha hogy tud örülni az ember egy kis hisztinek is, nem?
Boscó!
Nálunk le kell vetkőztetni a bébit méréshez, de a pelenka rajtuk marad

Biztos sok baba tisztelte már meg a mérleget, és úgy gondolták, hogy inkább levonnak valamennyit a súlyából, mit egyfolytában takarítsanak, nem tudom...
Mamacka!
Látom te se tétlenkedtél gyerekkorodban... Korcsolya a fejedbe, te jó ég...
Era!
Szegény kicsi Martin, sajnálom a vérvétel miatt! Azért szervezhetnék egy kicsit rugalmasabbra, nem kelljen már egy pár hónapos babát éheztetni, és hagyni, hogy várja ki a sorát étlen-szomjan... De csak előreengednek titeket, nem?
Dóri vércsoportját mi se tudjuk, nekem azt mondták a kórházban, hogy csak azoknál a babáknál állapítják meg, ahol valami baj van a babával. Akkor inkább én se akarom tudni! Majd ha terhes lesz megtudjuk.
Gyönyörű baba a fiad, esetleg pályáznánk a kegyeire mi is

Nekem a szívdöglesztő a kedvencem, de majd a Dorcust is megkérdezem, ha felébredt, hogy neki melyik jön be
Gyógyulj meg Te is!
Gyöngyi!
Remélem már Te is jobban vagy!
Köszönöm szépen mindenkinek a lánykám dicséreteit!