Barbi

De jó, hogy Angi már jól van!!

Neked is bulást! Hajrá tea!
Zanza

Teljesen elhagytátok a pelust, vagy leszoktató pelust használtok? Lehet, hogy azzal könnyebb lenne (mármint nem lenne minden pisis)? Tegnapelőtt egy ismerősünk megkérdezte, hogy Bálint hord-e még pelust, mondtam neki, hogy persze, még csak most lesz 1 éves, mire ő elmesélte, hogy már 6 hósan (!) bilire szoktatta a gyerekét és az 1 éves korára meg is tanulta használni. Aztán ajánlotta, hogy én is mielőbb vezessem be a bilizést... hááát...
Manóka

Bocsi, akkor eltájoltam magam, de most már emlékszem

Mi volt tegnap, hogy ilyen sokáig altattál?
Neet

Eszti-Marcipán talpnyalogatós páros nagyon édes lehetett!!! Ha tudsz róluk képet csinálni, akkor jöhet!!!
Zuz

Húúú, már 18. hét!! Én is nagyon izgulok, mi lesz majd az uh-on, kiderül-e, hogy hugicája vagy öcsikéje lesz Bazsónak?
Rec

Lehet, hogy a kiscsajok rámenősek, az első csókot ő adta Bálintnak, de a repetáért már Bálint nyújtotta a száját

Remélem tegnap azért sikerült aludnotok is!!
Votiv

Főnököd jó fej, tényleg írd meg a parkolóőrös cikket!! Nem semmi, hogy Isti már ilyen nagy focirajongó!
Ruz

A ruhapakolás és a szülő-megmászás nálunk is divat, de szerencsére csak "rohamokban" tör rá Bálintra a pakolási láz, így nem kell egész nap utána visszapakiznom, csak 1-2x naponta. A szülőmászással az a gondom, hogy kissé fájdalmas tud lenni, amikor betérdel/könyököl az ember hasába és egyéb részeibe, én már kezdem leszoktatni erről a mókáról. Te hogy bírod?
Rylie

Sztem elég tejcsid van, csak szoptasd rendszeresen, vagy akár gyakrabban, ha úgy érzed, hogy nem elég. Egyébként természetes, hogy előbb-utóbb már nem feszülnek annyira a tejtől az ember mellei, de attól még van nedű a bödönben.
Ja és én is mindig azt gondoltam, hogy mennyivel könnyebb lesz majd, ha már ezt meg azt tudja már B., de mindig igényel engem, csak mindig más a feladat, ahogy fejlődik és változik, szóval majd Kamilla is kinövi ezt és akkor majd jön más, pl. rohanhatsz utána...
Macs

Én csak nézek, hogy Füli 6 hósan már itt tart