Ismét szép időnk lesz
Rita! Örülök, hogy jól sikerült Prága! Szép is nagyon, én is mennék szívesen! Hazaérkezés óta sem volt neked sétagalopp
Nyaralás: igazából az volt a bajom, hogy nem tudtam egy nyomorult törülközőre sem lefeküdni, de még leülni sem a strandon, mert állnom kellett a lépcsők miatt a kölyök mellett. Ez hiányzott nagyon. Nem órákig, csak negyedórára néha. Ha ez nem így lett volna, ahogy volt, hanem egy klasszikus tengertparton vagyunk, akkor akármedig elöntözgetett volna a kiskannájával, mert úgy különben nagyon klasszul viselkedett. De tényleg, a strandos elnyúlás hiányát kivéve nyugisabb volt nekem is, mint itthon, mert Miksa annyira élvezte az egészet. Igazából sem az úton, sem az altatásnál nem volt gond vele, szépen evett-ivott, játszott, öltözött, kommunikált a többiekkel, szóval egyébként álomgyerek volt.
Motiot! Megkaptad?
Már annyiszor akartam kérdezni tőletek: most a melegben Miksát pelus és gatya nélkül járatom, mert most már tényleg mennie kell a pelusnak, de még mindig nem szól. Tegnap este volt az első, hogy zavarban volt és láttuk, hogy pisilnie kell. De csak a vécén akar kizárólag, az udvaron állva nem is akarja megpróbálni. Illetve tegnap nélkülem egyszer
Kaksi: egyszer kint már kakilt a vécébe, de azóta ez nem fordult elő. Megvárja, míg kap pelenkát. Vagy hát valamelyik estefelé kisgatyát adtam rá, és akkor azt használta. Szegény gatyó
Kaja: képzeljétek, ki volt rakva a boltba egy halom gastroyalos szórólap. Eddig nem tudtam, hogy ide is kihozzák, illetve sosem kérdeztem tőlük. Mondjuk még most sem hívtam föl őket, de ha már itt szórólapoznak, akkor gondolom. Mondtam az uramnak, hogy meggondolandó, legalább az ebédnél, hiszen most kétszer kell napjában meleg ételt asztalra tennem, és már belegárgyulok, hogy kitaláljam, mit. Miksa még mindig nem eszik szendvicset vagy ilyesmit, és a zöldségeket is csak úgy, ha belefőzöm őket a kajába. De szerinte tele vannak tartósítószerrel az ilyen kaják, és éppen ezért nem biztos, hogy jó. Szerintetek? Meg ott vannak azok a jó kis diétás menük is ugye