A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi, oh :oops:, koszonom! de tenyleg csak akkor, ha neked is marad eleg :). es penteken remelem, tudunk menni. leginkabb attol fugg, B hogy lesz, mert mostansag fog kijonni az oltas uto/mellek/v nemtom milyen hatasa. ha ki fog... persze, remelem nem

Zuz, omlo ver? :roll: szegeny ti :(
es nagyon helyes: diozzal te is! mert az tenyleg jooo! :lol:
recca

Ancsi, Indi, Rylie, ha tudunk menni, nekunk is jo a feneketlen to!

Deni, a kepeitek nagyon klasszak! :)

Ruz, Bendid csuda edes! :) B dobozokba, lavorokba, labasokba szokott belemaszni es ott uldogelni, mivel sajna, fiokunk nincs, pedig az is klassz lehet :lol:

ja es vizivas nyilvan teljesen gyerek fuggo, mert pl. B rengeteg vizet megiszik naponta, kozben rengeteg szopizik is meg. kis bekahasu :roll:

Rylie, hozzatapival tok raersz! nem kell azt elsietni :lol:

jaj es persze Panna es Dorka es nagggyon helyes!!!

Votiv, hat veled tenyleg mindig tortenik valami... :( de lehet, h csak azert, h legyen mindig mirol irnod :mrgreen:
recca

tenyleg, a 15 hos oltas utani pottyosodes melyik testreszen varhato? v az egesz testen?
recca

Deni, jók a képek :D Bálintkád naggyon urasan ül a babakocsiban :lol: no és zapája milyen jó képű! :wink:
klassz, hogy pihentetek :D és velkám bekk :D

Recca, hát én is ezt mondtam apafejnek, hogy szerintem ilyenek csak velem történnek. de szerinte ez részemről paranoia :shock: és mindenkivel történnek ilyenek :?

pöttyök: nekünk semmi nem volt, talán ez a kivezetőnek is köszönhető :wink:

votiv 8)
votiv

jajj be csinos lánykák! igazi csajos csajok :D

erről jut eszembe, Kisün ma azt mondta telefonba, hogy Marci egész férfias, és "nagy orra van, mint Karcsinak" :D hát én ezt a "nagy orrt" nagyon megnézném már!! alig várom a képeket :D
és tényleg nagyon-nagyon szép szülése volt :) és még milyen gyors!

votiv 8)
votiv

Zuzi, vérzés :( sírás :( mikor Isti elvágta az ujját a borotvámmal, amit én hülye állat elől hagytam a kád szélén, mert már nem láttam ki a fáradtságtól a fejemből és tök egyedül is voltam itthon, így apa helyett fürdettem, szóval mikor Isti megvágta magát, én is zokogtam, és együtt bömböltünk, amitől mind2őnknek lett egy olyan jó kis sokkja, hogy nem tudtam elállítani a vérzést :( isti önkívületben üvöltött, és meg magamon kívül kapkodtam, egymást hergeltük :( azóta sokkal súlyosabb dolgok is voltak, pl. a kórházban öt helyről csorgott belőle a vér rám meg a földre, és akkor is teljesen kivoltam :( az anyai szívnek ez talán még jobban fáj, mintha saját magával történne :(
ehhez nem lehet hozzáedződni, főleg Te szegénykém pocakosan, biztosan még sokkal jobban megviselt a dolog :( én azzal próbálom nyugtatgatni magam a balesetekkor, hogy tesóimnak ennél sokkal durvább sztoriaik voltak, és simán felnőttek! idősb öcsém karate kidként mesztélláb kirúgta az ajtóból a katedrális üveget, meg arccal esett a fémküszöbre és anyám szerint mint a rózsa úgy nyílt szét a szája..
a másik lefejelte a műkövet egy bot átugrásakor mert fennakadt a lába, és kiört az első foga, biciklivel elesett a fehér kavicson és a karjába csontig fúródott egy kő, de nem volt olyan hét a suliban, hogy ne tört volna be a fejük, repedt volna fel a szájuk, szemöldökük, álluk stb.. :shock: :?
de két szép nagy és lusta kifejlett emberpéldány lett belőlük! :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv, na most tok jol megnyugtattal mindenkit :lol: a fius anyukakat legfokepp :mrgreen:
recca

Votiv! :lol:
Te jó ég, mi vár ránk!!! :lol: Remélem, addigra kicsit hozzáedződöm ezekhez a dolgokhoz! Fiamnak teljesen Stallonés lett a szája, de szerencsére 5 perc után játszott tovább, mintha mi sem történt volna, és evett is rendesen, úgyhogy nagy baj csak nem lett. Azért érdekes volt véres pólóban flangálni az utcán :?
És a PTK szerintem álmatlanság ellen is hatásos 8)

Gabi!
Dorkád is szépen kidekorálta magát :cry:
De a mánöken kép nagyon szuper! Igazi nő, ha így szereti fotóztatni magát!

Na de úgy látom, Panna is szereti, ha fényképezik :wink:

Indi!
Úgy tűnik, hogy egy elfoglalt csaj vagyok? :lol: Nem ám, csak Apjuk szabin lesz, és vele szervezünk programot. Aztán megyünk Kecskemétre is nagyizni.
Még jó, hogy nem kávét adtál Dominónak!!!! Ő biztos felébredt volna :lol: A cumival már én is jártam így!
Én nem nagyon követem a vb-t, de ma úgy hallottam, hogy az olaszok megverték a németeket. Akkor te most örömünnepet tartasz, ugye?

Recca, Indi!
Azért mialőtt dióznék, még jól kikérdezlek titeket. Pl hogy lehet az ecettől jó illata a ruhának :? Nagyon hozzászoktam már az öblítőkhöz.....
zuzmo1

Recca!
új sütőd bevált? sütöttél benne máli pogit?

Votiv!
mikor főnökömet így büntették meg, eltettük a parkoló cédulát, sőt, egy másik autós szolidaritásból oda adta neki az övét (ami tovább volt érvényes) :), és írtam a parkolótársaságnak, hogy ácsi. beküldve a jegyek másolatát. írjál róla cikket, mert fix, hogy a figura veled akart kiszúrni, azok után, hogy el mertél menni jegyet venni!
ancsipancsi

Zuzmó!
jó illata nem lesz, viszont helyette smirglis lesz a ruha felülete :). de asszem Indi illóolajat szokott még az öblítő helyére tenni.
ancsipancsi

Helló!

Votiv

Szemét, szemét parkolóőr!! :evil: :evil:

De legalább az Apeh-nál te győztél!! :wink:

Recca

Akkor csak az én Bendim nem nagyon iszik? Lehet, hogy ez baj? Én azt hittem eddig, hogy ez tök normális, mert hogy szopizik is még sokat, de most elbizonytalanodtam... :roll:

És nekünk is lesz majd 15 hós oltás. 3 hét múlva, mert most szabin van a dokinő, addig elmondjátok nekem, hogy mit kell tudni erről az oltásról? Mert úgy rémlik ettől kell legjobban félni, eddig nekünk nem volt gond az oltásokkal, bár a második oltásnál volt este sírás, de a többinél semmi.

Indi

Ezt úgy elképzeltem, ahogy a fülébe akarod nyomni a cumit... :lol: a kialvatlanság elég vicces dolgokat tud produkálni, bár én tök kialudt állapotomban is tudok olyanokat bénázni, hogy csak na. Például a múltkor elfelejtettem kidobni a kakis pelust, hanem összecsomagolva otthagytam a földön. Aztán kimentem a konyhába Bendi meg nemsokára jött utánam és látom, hogy valami barna van a kezén... :shock: hát nem kicsomagolta a pelusát??? remélem nem kóstolta meg... :oops:

ruz
ruzicsky

Zuz: szegény kicsi Bazsó és Te. Átérzem, mert nálunk ugye egy hete volt a kis lefejeléses sztori. Sajna ezeket nem lehet sehogy sem kivédeni. Zsoltinak ennyi idősen már azt hiszem kétszer varrták a fejét, Ő is jó gyerek volt. Milyen legyen a lánya. :roll:

Votiv: apeh jó hír. A centrum meg dögőőőőőőőjjjjjjjjön meg ahol van. Velem is ezt szokták játszani, még a múltkor azt is látta, hogy babakocsival rohanok. Egy nagy szenya az egész bagázs. De a legszebb, hogy nekem kihoztak a régi autómra olyan parkolsáokat, amikor még nem volt fényképezkedés, ahol tuti nem jártam. A bunkó őr szépen feljegyezte magának az rendszámot és én soha nem kaptam miki csomagot ám a rendszerben benne voltam. Mondtam kérek fotót az nincs. Kérek méltányosságot na az volt. Egy ügyvéd barátom mesélte, hogy nekik ugye az a jó, hogy ha adnak méltányosságot, mert akkor nem mész bírósághoz a kicsit meg befizeted inkább, mint hogy szívózzál én barom is igy tettem. Igy fizettem azért amit el sem követtem soha de soha az életben. És még örülhetek, hogy nem 60ezret, hanem baromi méltányosan csak 30ezret. Fasz mi??? valamit csináljál máááááááááá mert ez igy nem mehet tovább.

Juc, Gabi: lányok szépségesek. Dorka sebe nem szép. Panna topánkája édes.

Kókusz: galaktiv bio az déemes... Az alva az pedig bioboltokban ott sem mindig. ha gondolod utána kérdezek, hátha van a nagykerben. de néha nekik sincs. kérdezzek rá? A neve ha keresed: alva kullancs és szúnyog elleni krém vagy spray. az árra horror, de tényleg növényi eredetű és bébibakák is használhatják.

Pénteken akkor lesz tali? hun és mikó?

Indi: akkor apafej tervbe vett ám titeket. És holdbolt tényleg nagyon jó, ha egyszer sok pénzem lesz..... ilyet nyitok. annyira szeretek ott nézelődni. és mellette a napra is jó, ott ma vettem fincsi sütit leánykámnak és magamnak. úgy falta, annyira édes volt.

Johi
johanna1975

Zuz: illóolajokat adjál az öblitéskor hozzá. Vannak nagyon fincsik ám.

Johi
johanna1975

Gabi :) Éljen az alapozás! Nemsokára már jön a többi is! :D Lánykád nagyon édes, és a sebesülés sem tud levonni a bájából :)

Zuz :) Szegény Bazsó! És persze szegény Te! Gondolom, hogy megijedtél! Remélem már jól van a kiskrapek!!

Votiv :) Ez a parkolóőr tényleg egy görény :evil: De azért ne hagyd, hogy elvegye a kedved! Nem érdemli meg ez a tahó...
Tisztára igazad van, egy anyának valszeg jobban fáj, ha a gyerkőcnek baja esik, én is sokat parázok, pedig tudom, hogy nem kellene annyit... Mindenesetre engem is kellően "megnyugtattál" a családi sztorikkal... Anyósom is állandóan azt meséli nekem, hogy a férjemet hányszor vitte gyerekkorában a dokihoz, mert állandóan stoppolni kellett a fejét és egyéb részeit :shock:

Indi :) Neszkávés tápin jót derültem :lol: Tisztára a Nicsak, ki beszél c. film ugrott be, abban volt vmi hasonló. Jó szurkolást mára is!!

Kókusz :) Kullancs :( Ez egyébként tényleg így van, nem a fű hosszától függ, hogy hány kullancs szaladgál benne, hanem a terület fertőzöttségétől, de ettől még a szomszéd rendben tarthatná a kertjét...

Rec :) Remélem Benkénél nem lesz utóhatása az oltásnak! A békahasú teszett :) Nálunk Bálint keveset iszik, de amíg szopizik, addig nem aggódom miatta.

És még azt elmesélem Nektek, hogy ma csókolózott Bálintom először: igazi szájas puszi volt, 3x is elcsattant, egy nagyon helyes 1,5 éves kiscsaj volt a nagy szerelem, aki ráadásul még sokat simogatta és dédelgette is B-t, szóval dúlt a love nálunk ma délután :P
denizsa

Votiv!
Párom rendszeresen beszól a nintendósoknak, hogy mér nem a kutyájukat-az-utcán-sz.ratósokat bünetik :lol: Annak lenne értelme. Egyébként az említett egyéneknek is beszól :lol: :oops:

Ruz!

Én írtam ám, hogy nálunk is hasonlóan megy a vízivás, csak elszállt a hsz-em :? Szerintem ne aggódj, amíg Bendi jól van, addig nincs gond!

Deni!

Szóval már Bálint is csajozik!!! :lol:
zuzmo1

Zuz :) De még hogy!!! :lol:
denizsa

Zuz, nincsen am az sehol eloirva, h diohoz ecetes oblites dukal :lol: bar ha mar lud... :mrgreen: es valoban illoolajjal megoldhato az illatositas problemaja :)

Ancsi, huu nagyon klassz! malit meg nem probaltam, de egy csomo minden mast igen. lehet, h ezert hizom? :mrgreen:
smirglis??? :roll:

ruz, sztem nem baj! a babak tudjak, mi a jo nekik :)
oltas: mmr (mumpsz, rubeola, kanyaro). karba, bor ala adjak. 7-10 nap mulva lehet laz, potty, szem-gyulladas meg egyeb...

Den, :) ezek a mai kiscsajok nagyon ramenosek! B-t is "letamadta" egy az "ominozus" eskuvon, dehat az en fiam sirva menekult elole :oops:
recca

Recca!

Szegény B-t elriasztotta a hintós bevonulás a lányoktól :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Gabi! Akkor jó! :)

Indi: én is kérhetnék beszkennelt homeos füzit?
Az öblögetős tanácsodat már későn olvastam, de bevallom szívesebben teázok. :)
Mellesleg hihetetlen hogy már a fogaknál tartotok. :P Dominó alig idősebb Anginál... :lol:

Zuz: beteáztam. Köszönöm :lol:
A lényeg, hogy jól vagytok! :P Angi ha 10mp-nél tovább sír úgy lefehéredek, hogy a férjem megijed tőlem. :oops:
A pocaklakód neméről már tudunk valamit? :?:

Den! Jó hogy újra itt! :lol:

Votív! Egy pár hónapja fújta épp a média a parkolóőrökkel való problémákat. Nem lett semmi eredeménye?

De jó hírek Veráékról! :lol:

Képek szépek, még a balesetfolt ellenére is. :lol: :wink:

Fáradtságos sztorim nekem is van. Angi kapott egy nagyon édes füles Garfieldos zoknit, s a nagypapi kérte, hogy hadd legyen az övé az egyik amikor kinőtte. Miután kinőtte, megkérdeztem a páromat, hogy szerinte a jobb vagy a bal zoknit adjuk oda? :oops: :lol:

Mindenkinek köszönöm a jobbuláskívánságokat. Szerintem Angi már jobban van. Az elmúlt 2du-t végigaludta cicivel a szájában, de ma nem az egész du-n tette. Néha már nem is szörcsög. :P
Magamat még kapargatom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv, parkolótársaság tényleg egy genyaládabanda! Mikor színházban voltunk, 21:20-kor raktak a kocsinkra kerékbilincset. Ilyenkor már rég aludniuk kéne, nem razziázniuk! Na mindegy, kifizettem, aztán morogtam még egy darabig.

Ejha, Bálint már csajozós korba lépett! :lol:

Manökenek gyönyörűek!

Ma kipróbáltuk, hogy milyen pelus nélküli élet, háát... pisis. 8) A bilibe is csak egy csepp ment, az is véletlen volt. MÉg próbálkozunk hátha. :D

Votiv, tesóid még nem gondolkodtak saját élményen alapuló horrorforgatókönyvíráson? :wink:
zanza

Den! ezek a Bálintok már csak ilyenek. 8) Bizti FibiBálintja látta el tanácsokkal, amikor nem figyeltetek. :P
gödibarbi

Liberós napra kérhetek egy jegyet? Megpróbálnánk bejutni. :roll:
zanza

Sziasztok!
Emmát kb. másfél órán át altattam, most kicsit kivagyok, így csak röviden reagálok.

Juc!
Köszi még1x a belépőt. A srácaid meg csuda helyesek!

Bogárka!
Igen, a Ficánkában voltunk, most először, mert a megszokott Fonyód utcai már bezárt. A Ficánka is már csak jövő héten van, és be kell jelentkezni.

Deni!
Fülére csak a jövő héten megyünk. Remélem marad a jó idő.

Gabi!
Ez a Dorka tényleg tud pózolni, látszik, hogy nőből van :)

Ruz!
Emma is állandóan a használt pelusa iránt érdeklődik, nekünk szerencsére csak a pisissel történt meg, hogy ottmaradt és megkaparintotta :shock:

Indi!
Küldenék én fényképet, de valamiért nem tudom lekicsinyíteni. Hiába na, ilyen béna vagyok... de mondjuk átküldhetném neked, és te lekicsinyíted és kirakod, na? :roll: És a neszkávés táp nem is lehet rossz :P

Votiv!
Ezek a parkolósok nagy genyák, írd csak meg jól, mert rájuk fér.

Képzeljétek, ma együtt voltunk játszóterezni Bazsival (a szája már sokkal jobban néz ki - én láttam a balesetet, tényleg szörnyű volt), na szóval a lényeg, hogy Bazsit és Emmát ikreknek nézték :lol: Mondjuk tényleg első ránézésre lehetnének akár kétpetéjű ikrek, ráadásul Zuz férje csúszdáztatta épp mindkettőjüket, de azért akkor is vicces volt :wink:
manoka11

Barbi!

Én azt láttam a tv-ben, hogy a Napló munkatársait bevitték a yardra és nyilvántartásba vették őket+eljárás indult ellenük, mert a parkolóőrös sztoriban rejtettkamerás felvételeken szegény becsületes parkolóőröket vesztegettek :roll:
Örülök, hogy a tea segített! Egyébként én már próbáltam régebben az Indi által javasolt sós-langyosvizes gargalizálást, és tényleg csodákat művel, csak jó gyomor kell hozzá :wink:
Most vagyunk a 18. hétben, elvileg már meg lehetne tudni a nemét. Jövő héten megyek UH-ra, addigra talán az AFP eredményem is meglesz, ma voltam 2 hete vérszíváson. Már nagyon izgulok :D
zuzmo1

Csajok gyönyörűek! Sebesen is! :)
Fiúk veszélyesek, sebtelenül is! :)
neet álmos, el.
neet
neet

nem emlekszem mar megint semmire...

ja, viz, Nyuszi mar egyevesen is egyedul nyakalta a vizet, mindig elerheto helyen van a pohara/kulacsa es folyamatosan utantoltom... sokszor ket decit is felhajt egy pillanat alatt... meg persze olyan is van, hogy vegigontozi a lakast, meg multkor azt jatszotta, hogy a harmadik szobaban ivott a vizebol es elso szobaba atrohant es a kanapera kopte... es mar legalabb az otodik fordulonal tartott, mire rajottunk apaval, hogy min dolgozik :D ezert van csak a viz elol es a tobbit (gyumolcsle, tej...) csak konyhaban ihat felugyelettel.

Zuz, szerintem Benke nagyon fel a lanyoktol, mert nalunk nincsenek lovak, csak nyuszipuszit kapott volna, de mindig sirva menekult :D anyamasszony katonaja :D
moose

Zuz, :mrgreen: hat en is megremulnek egy ilyen jovokeptol :shock:

Moose, mit tagadjak? el van kenyeztetve :mrgreen:
recca

Na a bunkó bírót megint jól kifogtuk és keresztbe tett a terveimnek :( No meg szegény portugáloknak.

Jó sokat írtatok, hűha!

Zuzi :) Én csak ritkán öblítek ecettel, de sosincs semmi maradványszag.. nem kell belőle sok és az gyorsan elpárolog, ha van egyáltalán. Smirglit nem tapasztaltam, az ecet pont puhít, de anélkül se panaszkodik a fiam, hogy nem kényelmesek a ruhái - a pelusaira se...

Manóka :) küldd csak, szívesen felteszem :)

Angi :) Dominó már egy hónapja fogzik... de még eltart ez egy darabig, fog még nincs a láthatáron, csak a kísérőnyavalyák. Hát ettől lesz nagy erős fiú - én meg fehérhajú anyóka :lol:

Recca :) mondom, hogy van elég :) Sőt, hát egy pulóverből kijön 4-5 gatyó is :) És ti itt szép titokban kaptatok oltást a múlt héten és el se mesélted? Milyen Benke, amikor mérges? El se tudom képzeni :)

Csajozós férfinépnek csókok :)

Asszem msot nem tudok már reagálni többet, megyek aludni, különben még a végén valami vicceset csinálok félálomban megint :)

Jójcakát

indianyo

sziasztok,
vazze...a franciák....

na, mentem is alunni... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, Angi címszó Barbinak szól :)

indianyo

Indi!
Küldtem két képet, remélem átmegy, mert a hotmailem nagyon vacak mostanában :cry: Köszi!
manoka11

vajon elalszik meg ma ez a gyerek??? :shock: :shock:
recca

Recca,
oh, ezek szerint nem volt leányálmos az álmod az éjjel. Azért végül csak kidőlt hajasBenke? És sütsz-főzöl éjjel und nappal? :)

Moose,
vízszétköpés nálunk is nagy divat, többek közt ezért is kap csak vizet a csaj. A csőrös aventes pohara azért jó, mert abból nem jön, csak ha erősen szívja, a sima cumisüvegeket elég ráznia, és beterít mindent. Ált.ban kakóóóval. :?
Olyan jó ilyeneket olvasni, h más is "szenved" és takarít és pakol egész nap, nem csak ÉN! :mrgreen:

Írás közben hátrapillantottam, mi ez a kuncogás? A köv.kép fogad: Eszter hanyattfekszik, mezítláb, Marci meg nyalja a talpát. Vagy ezentúl írjak Marcipánt, össze ne keverjétek KisünMártonnal?
:lol:
neet
neet

Neet, de jó kis reggeled volt :lol:

bocs a tegnapi rémtörténetekért :oops: tisztára zizi volt az agyam :roll: :shock: :mrgreen: többet nem írok ilyeneket, ígérem

tegnap Isti is nehezen aludt, de fél 10 körül elkezdett röhögni azon, hogy "Zidane", és fetrengett az ágyon, mikor a tv-ből is percenként azt mondták, hogy Zidane :D és negyed óra röhögés után végre kilazult annyira, hogy le lehetett tenni nyugiba az ágyába :D
engem is, mert az első félidő után már nem emléxem semmire :D

Ruzy, fiaink nagyon is egyívásúak, Isti egész nap valami rosszaságban töri a fejét. pl. még nem is tud rajzolni papíron, de a falat tegnap már összefirkálta rózsaszín zsírkrétával. az ágyában meg találtam egy zöld citromot, hogy azt hogy csempészte bele? :shock:

parkolóőrök: ez a médiában folyamatosan téma, vagyis megunhatatlan... bizonyára okkal :twisted: nemrég az volt a hír, hogy valami pszichológiai továbbképzésre viszik őket, mert sűrűn panaszkodtak a stílusukra. szerintem ez a faszi tuti elbliccelte, és alapjáraton elmebeteg. a cikkem megírom, és nagyon előkelő helyet ígért neki a lapban a főnök :twisted:
"azért, mert mi megírhatjuk a tapasztalatunk egy újságban, miközben a többiek, akikkel igazságtalanul és aljasan bánnak, sajnos nem tehetik meg ezt" - mondta a főnök :)

Zanza, a kerékbilincset nem a közterületfenntartók adták? mert a centrumosok munkaidejének 18 órakor vége...? akkor is, kerékbilincs :evil:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt :)

Manóka :) Megkaptam és este fel is teszem őket :)

Votvi :) Szép, elegáns dolog ez a főnöködtől. És milyen igaz! ÉS vajon az őj SMS rendszer segít ezen a kakiságon, vagy továbbra is szívatnak majd az őrök?
Hát a második félidőt ne bánd... legalább értelmesen, alvással töltötted azt az időt, amit mi mérgelődéssel.

Neet :) Egy ilyen Marcipános képet tegyél fel, ahogy épp Esztivel cicázik :)

Tegnap mi is két órát altattunk, volt minden, pukikakifogpocakés kitudjami... lehet, hogy a levegő volt tele valami álmatlanság-bícival...

Tsókok és szép napot! Ha arra jártok, akkor fél 11 és dél között MOM PArk valami kávézó.

indianyo

Most látok a tévében egy szép szőke nénit,a ki valami fontos dolgot szakért. A neve alá az van írva: diplomás pszichológus. Kérdem én: már tanfolyamon gyorstalpalva is lesz az ember pszichológus vagy mi egyebet jelent ez a megnevezés?

indianyo

Jó reggelt!

Indi,
a 'diplomás'-t biztos azért írták oda, hogy mindenki tudja, miért nem érti, mit mond a hölgy..

közel járok az őrüléshez. két napja folamatosan az a program, hogy: " hőő-hőő-hőő-hőő-hőő-hőő..stb." semmi nem jó, semmi nem érdekes, se a játékok, se a séta, se semmi, csak az álldogálás.Az viszont nem megy, mert nincs mibe belekapaszkodni, így az ülés-négykézláb-emelkedünk-PUFFFF...-brühühűű- előről, gazdagítja a programot.... Mivel tudok lekötni egy hathónapost???? /ezen kívül?/ HELP :!: :!: :!:

Mindjárt igykszem visszaolvasni..
macskanyu

Helló!

Recca köszi az oltásinfót, elég sz...rul hangzik. :(

Votiv

Fiaink nagy gengszterek. :) Mi néha csak úgy hívjuk a férjemmel, hogy a kis kártevő, vagy csak egyszerűen predatornak nevezzük. :D

De te jobban jártál tegnap, mert a mi ágyunkban egy szétmorzsált zsemle volt. :roll: :roll:

Neet

Figyi én is egész nap pakolok, meg takarítok és mégis állandóan kosz van meg rendetlenség. Bendinek van egy kis szekrénye amiben a kinőtt ruháit tartom. Azt mindig kipakolja és ha visszapakolom és észreveszi újra kipakolja, valahogy neki úgy tetszik a szobája ha szét vannak dobálva a ruhák. 8)

na pá, mert Bendi hív

ruz
ruzicsky

Votiv, lehet, mivel még nem volt dolgom a kakamatyikkal, így egy kalap alá vettem őket.

Macs, nem semmi. Gyerektársaság nem lenne jó neki, hátha eltereli a figyelmét. :wink:

Indi, nálunk is voltak éjszakai pukimanók, de szerencsére gyorsan elmentek.

Most pakol, és közben magánban beszél, mint egy törpe tudós. :lol:

Mennem kell
zanza

Jó reggelt!

Köszönjük a bókokat :D
Szegénykém teljesen vétlen volt a balesetben.Egyszerűen elengedett a hinta csomója és kiesett belőle.Pont egy asztalsarokra :( Pár pillanat alatt egy dió nagyságú dudor lett rajta,majdnem vele sírtam,annyira sajnáltam :cry:

Macs:
sajna nincs ötletem,mivel a 6hós Dorka,még csak a forgást próbálgatta :lol:
Kitartást+++++++++++
Építkezés... :?:

Indi:
nescafés táp: ÓRIÁSI! :lol:
Dorka mániája,hogy a kávéból ki kell vennem a kanalat és azt nyalogatja :? Most is éppen ezt teszi,viszont gyönyörűen mondja,hogy kávé,na meg azt is,hogy foci :mrgreen:

Votiv:
tessék jó velősen írni ezekről a mocskokró! :evil:
Szerintem nem paranoid vagy,csak fogékonyabb a hétköznapi dolgokra,mert 24órán keresztül újságíró vagy!Ez olyan,mint egy grafikus/festő aki mindig,mindenhova rajzolgat.
Alvásidőben írok majd :lol:

Mivel többen is kérdeztétek az építkezést:
ez egy könnyűszerkezetes ház lesz,ami azt jelenti,hogy szeptember elejére vállalta a kivitelező,hogy 70%-os állapotban átadja.Onnantól már a többi a miénk:burkolás,csaptelepek stb.Ha minden igaz szeptember végén költözünk! :roll:

petergabi

Macs!

Az nem lenne jó, ha próbálnál adni neki valami tereptárgyat amivel gyakorolhatna? Bendi például ilyen idős korában imádta ezt a négyszögletes párnát, még nem tudott mászni sem, csak épphogy kúszott, vagyis ilyen kígyós mozdulatokkal próbált előre haladni és még ülni sem tudott. De az volt a kedvenc elfoglaltsága, hogy kapaszkodott erre a párnára még ülni is úgy ült fel először, hogy felhúzta magát a párnára és úgy tette le a kis fenekét.

Kép

ruz
ruzicsky

bakker, rámszólt a biai védőnő, hogy mihamarabb adassam be a 18 hós oltást a fiamnak, mert csak 4 hétnek kell eltelnie két oltás között :!: :?: :shock: :roll:

votiv 8)
votiv

Köszönöm mindenkinek :)

Ruzi,
az a baj, hogy az aprócska lakásunkban nincsenek egyenlőre ilyen tereptárgyak. Ami van, az egyenlőre magas neki, de lehet, hogy veszek egy ilyen puffot :) vagy csinálok valami hasonlót :)
Kisfiad igazi vasgyúró és csoda édesek a komódos képek :)

Zanza,
ötlet jó, pont mielőtt olvastam, beszéltem meg Pocakkal, hogy ha felébrd Füli, akkor átmegyünk hozzá. Hozzád is menjünk holnap :wink: :mrgreen:

Indi,
még csak back read light üzemmódt sikerült, nem tudom egyenlőre, mi az a nescafés-táp, de sejtem :lol: Az én kiskanalamat is folyton elzabrálja a ded és kinézi a kaját a számból, tökre, mint egy asztalnál etetett kutya :lol: nagy bánatos szemekel nézi a kajámat, meg az eszcájgot a kezemben, nagyokat nyel és néha "mmmm"-ög is. Olyankor (is) meg köll zabálnom :) :) :)

Gabi,
Dorkád :( szegény, biztos jól meg is ijedt. De hát látszik is rajta, hogy igazi ranger-bébi :)
Építkezés, hááát most pötyöghetném egy hétig a rém-sztorikat, de elvileg köv. hétfőn kiderül, mikor kezdik a tereprendezést. Mi elvileg jövő márciusban költözünk :) /most még szmájli, osz ki tudja mi lesz 2-3 hét múlva/
macskanyu

Macs!

Még az jutott eszembe, hogy Bendi még azt is nagyon szerette, hogy lefeküdtem a földre (vagyis habtapira) és próbált felmászni rám, ezzel is sokat elvolt, már próbált volna felállni, meg felülni és ha én vagy a párom lefeküdt mellé, akkor mindig mászott ránk. :) Ez is abban az időszakban volt, amikor szintén még a székek és kanapé és egyéb bútorok túl magasak voltak neki. Akkor még én vagy apa pocakja is elég kihívás volt neki. :P

ruz
ruzicsky

Macs: Nálunk ugyanez a gond és én is kivagyok tőle???!!! Csak Kamilla még magától nem tud állni, csak úgy ha tartom a kezét, vagy a hóna alatt megtartom egy picit. És vagy áll és játszik a zenélő-forgón levő állatokkal, vagy üvölt! Semmi más nem köti le csak ha ott álldigál, azaz nekem is ott kell álldigálni és tartani ami egy idő után számomra halál unalmas és hát fárasztó is... De ez megnyugtat, hogy ezek szerint ez akkor normális jelenség ha nálatok is ez a helyzet! :) És a kajálás is ugyanigy zajlik nálunk. Babó hadonászik minden után az asztalnál és ő is tátog mint egy kiscsibe ;) Azért ha van valami ötleted amivel le tudtad kötni Fülit azt oszd meg majd velem is!

Ruz: víz-kb két deci vizet iszik meg K egy nap. Nem tudom ez sok vagy kevés..amikor az a nagy meleg volt akkor többet is ivott.

Indi: Neszkávé :)

Votiv: ezen én is sokszor elgondolkodom, mármint, hogy erre a világra egy ártatlan kis lényt...és ilyenkor mindig jön megint a para, hogy hogy fogja megállni a helyét és hogy ne bántsa senki - ami ugye hülyeség mert elkerülhetetlen :( sajnos :(

Rec: hétfőn megyünk a homeos dokinéninkhez hozzátápit megdumálni. az a baj, hogy mostanában nem érzem, hogy lenne elég tejcim :( Olyan mintha nem lenne már elég K-nak...azelőtt már éreztem előre, hogy na szopi idő van, mert feszült meg minden, most meg semmi és van amikor szopi közbe se érzem, hogy jönne...meg amit Macsnak is írtam, hogy annyira érdeklődő már, hogy talán ezzel mutatja azt, hogy másra is van igénye nem csak szopira. Mindenesetre nem jó érzés, hogy talán apadóban van a tejci :roll:

Zanza: ha pénteken jösz a tóhoz akkor oda tudom adni a belépőt!

Pénteki randi: Mi továbbra is olyan 2- 1/2 3 körül érünk oda és nem is kell majd annyira elrohannom, mert ledumáltam Apával, hogy jöjjön be busszal Börsről, mert az megáll a Kosztolányin ;)

Rylie
rylie

Ruz: én próbáltam ezt a "rámmászhat" dolgot, de nem jött be, mert ugye a rámmászás nem egyenlő az álldigálással :?

A tónál pontosan hol randizzunk? Van ott valami játszó?

R
rylie

Rylie,
mászás tényleg nem azonos értékü az álldigálással :lol: De próbál mászni rám is, csak nem fogja elég jól a megogható alkatészeimet. Múltkor sikerült azért, a pólmba és a hajamba kapaszkodva felhúznia magát :lol: Fülicseket egyébként tényleg leköti a gyerektársaság. Próbáld csak meg :) Pocak tudna mesélni... :lol: :lol:

Hozzátápi:
én már majdnem 2 hónapja adok Fülinek. Máa már eszik gyümi, zöldségeket és nagyon szereti. Először én is apadásra gyanakodtam, de nem apadt el a tejci, máig szoptatok, de mivel ténylegigényelte a másfélét, adtam neki és nem bántam meg. Reggelire, két szopi között ma símán benyomott két lepempőzőtt őszibarackot :) :)
macskanyu

álldigához még annyit, hogy Füli állás közben nem játszik semmivel, hanem ruózik, meg ugrál és hangosan nevet, meg sikongat, valamint lépegetni próbál, egyenlőre egy erősen részeg ember módján. És kihúzza magát, láthatóan iró büszke, annyira, hogy ilyenkor "Kraszna Horka büszke Várá"-nak szoktam hívni.
macskanyu

Hát nem tudom Kamillát mennyire kötné le a gyerektársaság..miután ülni nem tud még. Voltunk már babás bandázásos, de inkább az idősebb babákat érdekelte Kamilla ő pedig csak egy ideig nézegette őket aztán kb ugyanazt csinálta mint itthon ha egyedül vagyunk..

Álldigálás közben nálunk is két verzió van:
vagy tépi a zsiráfot a zenélő-forgón és azzal elvan, vagy rugózik és vigyorog hozzá ezerrel. Az utóbbi fárasztóbb ;)
Amikor a részegest adja elő akkor mi meg rongylábjaninak hívjuk és énekelem neki, hogy boogie time boogie time :lol:

Én abban bízom, hogyha megáll egyedül illetve frankón mászik már akkor talán nem igényel engem ennyire, mint untermannt :)

R
rylie

hehehehe én ugyanezt gondoltam, hogy " ha már majd ülni fog...stb. "
:mrgreen:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: