A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

pofazit=pofavizit, bocsika
Csucsuka

Tüni!

A tegnapi kérdésedre a válasz: a nagyobbik fiamnál a legvégén adta meg a mobilszámát (addig mi is a kórházon keresztül hivtuk), azóta persze megvan (3 és fél éve), de nem szoktam feleslegesen hivogatni. Most, azon a hétvégén, amikor szültünk, adott egy másik számot is csak vészhelyzetre (ha esetleg a mobilján nem érjük el), de végül szombat éjjel 1-kor is el tudtuk érni a mobilján. Majd neked is biztos megadja a végén.
Látom, karácsonykor sem fog pihenni!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
A karácsonyi programja tuti, mert az unokabátyám felesége is akkorra van kiírva, újból számolták és szilveszterbõl szenteste lett Kép
Moncsúr
moncsur

Szassztok!Kép

Most jövünk a doki bácsitól, a Babuli becsült súlya 2 kiló! Mondta is a doki, hogy nagy babára számíthatok! Ja, és TUTIRA LÁNY!KépKépKépKépKép Egyébként minden oké!
Ja, és súly-ügyben: én a 28. hétig híztam 9 kilót, és azóta (négy hét alatt) FOGYTAM felet! Ezalatt a Babuli súly 700 g-ról 2000g-ra nõtt!!!) Pedig rendesen eszem. Persze fõleg gyümölcsöt, szerencsére a nyár az én évszakom! Dinnye, barack, körte, szilva, és mostmár indula szõlõ is!KépKépKép
Egyébként meg az az egészséges, ha ebbõl a hízás-kérdésbõl nem csinálunk felesleges problémát. Ez nem az az idõszak, amikor bármit is meg kellene tagadnunk magunktól, vagy a babától, nem?!Kép

iancsa
31+5

Kép
Kép
iancsa

Hali!

Na ne má!!! Kép Nem lehet védõnénit választani??? Kikerülni sem lehet, valahogy? Én abban a hitben voltam hogy a védõnõt is ki lehet dobni!

Iancsa!

Gratulálok a lyányhozKépKépKép

sziasztok
sasha
33+2

Kép
sasha

Sziasztok!

Eddig csak jobbara olvasgattalak Titeket, sajna, eleg keson talaltam ide, s mar nem akartam a tablazat elejet elfoglalni rogtonKép
Sasha, egyik irasodra reagalnek, a sajat tapasztalatomat mondanam babaruha ugyben.
Bar Nekem is mondenki mondogatta, s el is hittem, hogy nem kell sok ruhat vasarolni, ad1, ugyis kinovi, ad2, hoznak a rokonok eleget.. de azert en is bevasaroltam, mert az olyan jooKép
Az en lanyom pedig relative kicsinek szuletett, 50 cm /ehhez 3570 g/, de most, ket honapos koraban a 68-asnak mondott rucik biza mar epphogy jok ra. Pedig most sem egy oriasbebi, mindossze 5 kg-ra "hizlaltam fel".
Nem akarom kedvedet szegni, egyedul az anyagiak miatt szolok, mert nekem a bodyk nem voltak nagy ervagasok, de azert a teli cuccosok eleg dragakKép
Azert jo vasarlast ;)
Ildiko
afonya

Afonya!Kép

Kár hogy nem jelentkeztél be, én mindig olllyan szivesen látom a kismamikat ittKép Akármekkora a pocakjukKép De most már mindegyKép
Köszönöm a reagálástKép Szerintem is jó vásárolni, de én eddig még csak turkálókban tettem ezt meg, szóval csak 3 új ruhája van!!! Az eddigi ruhák, bodyk, pulcsik, nacik, stb. összesen max 2500 forintba került. Mivel anyagilag nem állunk mi sem olyan jól, ezért már aktivan kerestem itt a neten téli rugikat, meg rucikat olcsón és szerencsére találtam is! úgyhogy hiába van már sok cucca még leszKép

puszi és köszi hogy jöttél, örültem nekiKép
sasha
33+2

Kép
sasha

Sziasztok!
Sasha,
Saját felelõsségére lemondhatja az ember lánya a védõnõt. Ez tuti! Van is ismerõs család, ahol egyszerûen lemondták a "kedves" látogatását, illetve védõnõ is mondta. Csak találj egy másikat, szimpatikus, kedves védõnénit! Azért jó, ha van. Persze, ha azt nézem, hogy költözködésünk miatt régi dokinéninél maradva, a tanácsadáson a régi védõnénivel is, az újjal is meg az ismerõssel is tartjuk a kapcsolatot, és a legtöbbet mégis innen a babanetrõl meg anyukámtól tanultam...
Jó pocakosodást:
Ágci

Kép
Ágci

Szisztok LányokKép
Bucsuzni Jötem megszületet a Pocaklakom és csak most tudtam a gépelé ülni most épen alszik de ahogy megigértem ime a születéstörténet:
agusztus 8-án éjel ment el a nyákdugo és iszunyuan elkezdet fájni a pocim igy a kispapával ugydöntötünk hogy ha nem mulnak el a fájások reggel 5ig akor bemegyünk a SOTÉRA hát nem multak el igy elindultunk félhatra beisértünk ott megvizsgáltak és azt mondták hogy a méhszáj 1ujjnyira nyitva van igy felvetek utána jött a szokásos dolog borotválás,beöntés ez utobi nem valami kelemes Kép utána elvitek a szülöszobára ott is még megvizsgáltak utána elvitek egy egyágyas szülöszobába ahová már a kispapám is bejöhetet egyébként ott volt egész végig és ez nagyon jol esetKép felraktak egy CTGRE nem sokára a magzatviz is elkezdet folyni de csak lassan igy szeény babo is nehezen tudot jöni igy egy kisebb bajt csinált belekakilt a magzatvizbe ugyhogy kicsit segiteni kelet neki világra jöni kaptam fájáserösitöt amitöl aztán tényleg komoly fájásaim lettek és csillagokat láttam de nagy nehezen megszületet 12ora 15perckor igaz rögtön elviték és nem engedték felsirni nehogy baja legyen a koszos magzatviztöl de aztán már halhatam amint sir és miután összefoltoztak mert hogy a babo nagyfeje miatt gátatvágtak meg belül ö is megnyuzot behozták és végre megdajkálhatam a pocaklakot .Kép

Puszancs Csics és a 9napos Petike Kép
csics

Szia Csics!

Gratulálok Petikéhez!

A súlyról: Én semmit nem híztam a 23. hétig, de nekem a doki azt mondta hogy ez így nagyon jó, a baba szépen fejlõdik, és hát volt némi súlyfeleslegem is már a terhesség elõtt. Utána hirtelen híztam 4 kg-ot egy hónap alatt, na ennek egyáltalán nem örült. Diétára ítélt, amit be kell vallanom nem igazán tartottam be. ( Hogy lehet ellenállni a sajtburgernek vagy egy szép kakaós csigának???) A következõ hónapban 2,5 kg, azt mondta hogy ez már jobb, tartsam tovább a diétát. Hát tartottam, úgy mint addig.:-)))) Amit megkívántam megettem. erre most 1 hónap altt híztam 1 kg -ot, így most összesen +7,5-nél tartok, nagyon megdicsért.:-) Szóval kezdem azt hinni hogy semmi köze annak hogy mit eszek ahhoz hogy mennyit hízom.

Manó 32+0

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sasha
ha megkérhetlek akor minket is betudsz mostmár rakni a babás táblázatba az adatok :Péter Géza 3100gr 08.08

Kataa
ime a vélemény ahogy megigértem Kép
nagyon kedvesek voltak a sotén velem mind a szülésznö mind a doktornö mivel nö volt a szülést vezetö a szülöszobán mindig sok orvostanhalgato van ne nagyon csodálkoz ha bejönek és megnéznek föként akor ha van valami kölönlegesbajod vagy börelváltozásod a szülés utáni remegés is normális ha megszületik a baba utána elküldenek fürödni de jobb ha segitségel mész mert a lábbaid nemfognak elbirni és elesel vagy elszédülsz ha van hely rögtön egy 4ágyas korterembe kisérnek ha nincs hely akor az emeletre visznek nekem szerencsém volt és rögtön egy 4ágyasba kerültem a a 4ágyas kortermekbe nem mehetbe látogato a látogatokat csak a folyos fogathatsz . a babád egásznap veled lehet még éjel is igaz elöbb elker kéned mert miután megszületet és kicsit nálad volt a szülöszán elviszik a csecsemöosztályra .ugyhogy mindent egybe vetve velem nagyon jol bántak emberségesen és kedvesen Kép

na menem kell mert ébredezik a petike puszi mindenkinek
Pusz Csics és a 9napos Petike Kép
csics

Sziasztok!

Még mindig visszahúz ide a szívem... Kép

A friss kismamiknak gratulálok, és boldog babavárást mindenkinek.

Csics!
Hatalmas gratula! KépKépKép
Sok boldogságot nektek, és sok-sok tejcsit a picikédnek!

Kata és Dóri (aki már lassan 12 hetes)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

CSICS
Fogadd gratulációmat Petikéhez, sok tejcsit neki, legyetek nagyon boldogok!!

Forti és Levi (aki már 3 hetes)

Kép
Kép
forti

Csics, én is gratulálok, és szép napokat kívánok nektek!!! KépKépKép
Franyo
franyo

Csics!

Gratulálok és sok boldogságot!!!

Betti
27+4

Kép

Betti
fodbetti

Puszilom Petiket es az anyukajat! Kép Kép Kép

Zsuzsi
15+5
zsuzsi74

Csics!Kép
Kép
Gratulálok én is! Kívánok Nektek jó egészséget, sok tejcit, és sok-sok örömet!

iancsa
31+6

Kép
Kép
iancsa

Csics!

Nagyon gratulalok! Kép

Sasha!

Ird meg legyszi hol sikerult ilyen jokat turkalnod!
koszi

pusz
Kakukkfu
kakukkfu

Csics
Hatalmas gratula Petikéhet! KépKép Sok-sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek! Kép

Sasha
A MagneB6-ot szeden napi 2x1-et, mert a Kaáliban elõírták már a stimuláció legelejétõl. E mellett van az ami van, de azért annyira nem vészes. Idõnként vannak elég jó napjaim is. Viszont ami idegesít, hogy iszonyú fáradékony vagyok és idõnként megszédülök. A védõnéni eltiltott a kávétól, a nélkül viszont csak 102/70 körül van a vérnyomásom. Ártani nagyon nem szeretnék Pöttömkének, de a szédelgés nem normális dolog. Bár az is lehet, hogy a kajahiány okozza. KépKép

Puszi,
Edelweiss
9+1
edelweiss

Sziasztok!!!

<pre>
[color=#ff0000]Anyuka
Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.11 ( - ) 3 nap
Nyuszi Emilia 2650 g, 51 cm 2002.07.16 napra pontos babaKép
Petra Petra 2300 g, 51 cm 2002.07.16 ( - ) 35 nap
Conti Bernadett 4000 g, 57 cm 2002.07.18 ( + ) 6 nap
Malacka Kristóf 3150 g, 53 cm 2002.07.18 ( - ) 21 nap
Kryss Rebecca 3400 g, 48 cm 2002.07.23 ( - ) 5 nap
Sziszike Réka 3150 g, 53 cm 2002.07.23 napra pontos babaKép
Forti Levente 3750 g, 53 cm 2002.07.26 ( - ) 14 nap
Zsanci Fanni 3550 g, 55 cm 2002.08.03 ( - ) 2 nap
Csics Péter Géza 3100 g, ?? Cm 202.08.08 napra pontos babaKép</pre>
Csics! Nem adtál meg cm-etKépKépKép

Kakukkfu!

Kispesten az Üllõi úton. A Kossuth térnél. Ha messze van és nem arra jársz akkor nem érdemes benézni. Nem tudom melyik hozzászólásomat olvastad, de soroltam fel olyan dolgot is amit kaptam egy ismerõstõl!!!

Lányok képzeljétek mi történt!

Reggel viszem le a kutyit és a parkolóban olyat borultam hogy na! Kibicsaklott a bokám, pedig hogy figyeltem! Az elsõ ami eszembe jutott, hogy a pocakomat védjem. Úgyhogy szerencsére a bal térdemre és a két tenyeremre estem. A bal térdem szépen néz ki, de elmegy... A gáz az a job lábanKép Úgy bedagadt, hogy csak na! Fel sem tudtam rá állni. Pont egy szomszéd nõvel beszéltem és mondtam neki hogy kaputelefonozzon már fel a páromnak. Csabi fél pillanat alatt lent volt jól megijedt õ is. GondolhatjátokKép Felkapuznak neki hogy jöjjön, mert a párja eltaknyoltKép Szoval felállitott én meg úgy elkezdtem bõgni, mint egy kislány. Akkor a bokám még nem fájt nagyon rá birtam lépni. Most már nem! BicegegKép Nagyon fáj ha rá kell lépni és bizony muszály vécére menet, mert féllábon ugrálni ekkora pocakkal nem megyKép Nem tört el, mert mozgatni tudom, de bekékült egy kicsit és akkora, hogy abba a papucsba sem megy bele amibe a vizes lábaimnak eddig bõ volt... Ja persze, hogy eddig papucsba jártam le és most meg mi volt rajtam??? Sportcipõ... na errõl ennyit! Remélem 21.-re elmúlikKépKépKép Ha nem lohad le akkor sajnos nem tudok elbicegniKép vagyis ha továbbra sem tudok ráállni. Anyósom persze rögtön mondta, hogy azért mert mozog, még el lehet törve... ha tovább dagad és kékül akkor bemegyek a balesetibe, de remélem nem...

Na ennyit egyelõre
puszi
sasha
33+3

Kép
sasha

Edelweiss!

Szió! Hmm! Az én védõnénim szerint a reggeli tejeskávé (1 rész kávé, 4 rész tej) nem árt. Nem baj, ha iszok, mert ez kevés mennyiség, csak mértékkel!!! Nyugodtan igyál kis kávét! De ne felejts kekszet rágni mellé!!! Az a kevés nem árthat nektek!!! Úgyanúgy, ahogy egy pohár bor, vagy egy pohár szénsavas üditõ sem ártalmas, de nem nyaklószámra kell inni. A fáradékonyság és a szédülés terhességi tünet, elmúlik a 2. harmad kezdetével. Addig próbálj jobban vigyázni magadra mint énKép

szió, puszú
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha!
Ne rosszalkodj!!Vigyázz nagyon magatokra! Pár nap és nem érzed már!!Addig is pihenj, ne erõltesd meg.

Csics!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok nektek!Kép Már vártuk, hogy jelentkezz! Örülök, hogy minden rendben van.KépKép

Vajon mi lehet már Bringával meg Hannával???

Lányok!
Ne aggódjatok a súly miatt. Dekára pontosan ott tartok mint az elsõ babámmal. 20 kg-nál. Próbáltam én nem enni, de akkor is csak jöttek a kilók. Ezért úgy döntöttem nem vonok meg semmit magunktól..Egy éven belül csinosabb voltam mint valaha, és sokkal jobban éreztem magam a bõrömben, persze hozzájárulhatott az is, hogy szülés után még jobban akartam tetszeni. Õszinte leszek, sikerült is. És nem csak a páromnak!KépKépKépEz volt a legjobb. Büszke voltam magamra. Remélem most is sikerül. Nektek is menni fog!!!!

Alig bírom már ezt a maradék 11 napot, tökre szt hittem, hogy sokkal hamarabb fog jönni, de ezt a fullextrás albérletet nem könnyû elhagyni. Én sem sietném el a dolgot. Már annyira várom, hogy a karomban tarthassam!!!!

Mindenki vigyázzon nagyon magára, és élvezzétek a hosszú hétvégét!!
bmary( a centin már csak 11 van.)
bmary

Sziasztok!
Moxi vagyok, 29 éves és 28 hét 2 napos elsõ babát váró kismama. A Margitba járok gondozásra, Ürömön lakom. Eddig különösebb gondom nem volt a babavárással. Dolgozom, tornázom, hetente egyszer úszom. Nem tudom még, hogy fiú e vagy lány lesz a kis jövevény, tartogatom a végére. Mindig az jár a fejemben, hogy tök mindegy csak egészséges legyen.
A baba júniusban egy bokszmeccs és egy focimeccs nézése közben kezde el az igazi nagy mozgolódást, amit már nem lehetett eltéveszteni, hogy ez tényleg õ. Azóta is rendszeres mozgást végez, néha iszonyatos has hullámzások közepette. Biztosan nem normálisnak néznek olykor-olykor a buszon, mert egy-egy nagyobb megmozdulás mosolygással díjazzok. De ez az ami egyáltalán nem érdekel, mármint, hogy minek néznek. November 7-re vagyok elõjegyezve, de még semmit nem vásároltunk. Tájékozódás már volt, de a nagy választéktól egy kicsit megrémültem. Eddig úgy tûnik, szerencsés vagyok a védõnõvel, tök normális volt eddig. Már a kezdeteknél megnyugodtam, amikor megtudtam 2 csemetéje is van. MIndig attól rettegtem, hogy olyan védõnõm lesz aki csak könyvbõl tanulta a gyereknevelést.
Egyelõre ennyit magamról.
jó pocakosodást mindenkinek
sziasztok
Moxi
moxi

Szegeny Sasha, ezt jol megcsinaltad!!! Ha von otthon svedkeserutok, azzal is borogathatod, artani biztos nem art! (ill. arnika, vagy fekete nadalyto is jol johet, csak hat hetvege van...!)

Edelweiss, nekem a vedono kifejezetten javasolta a napi egy-ket kavet a 80/50-es vernyomasomra! Nem hinnem, hogy artana kis mennyisegben. Az instant kavekban kb. feleannyi a koffein, mint a fozottben, mostanaban en is azt iszom, sok tejjel!

Hizas: az elso terhessegemmel akkorara hiztam, mint egy vizilo. Pontosan nem tudom mennyit, mert a hasamtol nem lattam a merleget Kép! A lenyeg a lenyeg, hogy cirka 18-20 kilo sulyfelesleg maradt rajtam, amitol csak negy ev utan tudtam megszabadulni (akkor jott a vegso elhatarozas, hogy marpedig lefogyok!) Anyukam szerint nem ettem tobbet, mint altalaban...es megis...
Masodszorra mar nagyon elovigyazatos voltam, igyekeztem egeszsegesen kajalni, mozogni, azert neha egy kis edesseget is engedelyeztem, de folyamatosan mertem magam. 13 kilo jott ossze, amit teljesen normalisnak tartok, ennel kevesebbel csak on- es babasanyargatas aran uszhattam volna meg, ugy erzem! Kb. 1-2 honappal szules utan szuken ugyan, de mar belefertem a ruhaimba, meg a hasamra kellett varni, hogy egy kicsit visszahuzodjon. A szoptatas(esetemben fejes) normal taplalkozas mellett ram fogyaszto hatassal volt, igaz a napi atlag 6 ora fejes mellett nem nagyon volt idom enni.
Most meg egyelore nem hiztam (bar ezeknel a gagyi merlegeknel ezt nem lehet tutira mondani!), de most kezd megjonni az etvagyam par honap hanykolodas utan, ugyhogy biztos beindulok! Csak annyira szeretnek ra odafigyelni, amennyire feltetlen muszaj, tehat azert ne legyen 15 kg-nal sokkal tobb... Kép
Egyebkent szerintem a baba ugyis elveszi ami neki kell...van egy ismerosunk, a lany vasaggyal lehet 35 kilo, de tenyleg az embernek borsodzik a hata, ha ranez szegenyre, annyira sovany, es megis nagyobb babat szult, mint en!
Ja, es a nagy fiam, akivel saccra 25-30 kilot hiztam, 3200 gramm volt, a kicsi, akivel csak 13-at, 3240 gramm.

LAnyok, normalis az, hogy kozel 16 hetesen nincs semmi pocakom? Nem kene mar valaminek hatarozottan dudorodni? Raadasul meg mozgasokat sem erzek, pedig Gyuri mar 14 hetesen 'bugyborekolt'! Ugy aggodom!!! Raadasul 2 napja folyamatosan faj a fejem, de veszettul, es csak a bal szemem folotti reszen!

Kezd alakulni a fekete farmer kismamaruham. Nem is nez ki annyira kretenul mar, mint az elso fercek utan...nem adom fel!!!

Ma megerkezett apukam, ket hetig mar 4 hapsit kell korulugralnom...(anyukam meg most otthon rohog a markaba...hehe, nem baj, legalabb o nyaraljon egy kicsit!)

Zsuzsi
15+5
zsuzsi74

Sziasztok Lányok!

Sasha! Szívesen, jobbulást!

Betti! Ha gondolog szivesen segítek ruha,-és egyéb ügyben mostmár én is tapasztaltabb vagyok.

Csics! Sok boldogságot és tejcit!!

Edelweiss! Na ne már! Azért okés, hogy vigyázunk magunkra terhesség alatt, de napi 1-2 kávé, kivételes esetben 1 pohár vörösbor még egyetlen kismamának és babának sem ártott meg. A támadónõnek meg csak minden 2. szavát hidd elKép

Tüni! Ez a hízás dolog olyan sok mindentõl függ. A lányommal 20 kilót híztam, de mivel toxémia gyanus voltam ennek jelentõs része víz volt, amit ki is pisiltem szülés után és kevesebbel mentem haza a kórházból mint amivel indult a terhességKép

Most a 27. héten vagyok és eddig 6 kilót sikerült összeszedni de védõnéninek ez sem tetszik. Hát mit akarnak még? Kicsi mozgás, egészséges ételek, néha egy kis elhajlás süti, kalács, egyéb ügyben és akkor nagy baj nem leszKép

Üdv:Pankamama
PM

Szepjoestet!

Bocsika,hogy csak igy eltuntem,de kicsit elmentunk nyaralni (Erdelybe) es utolso este mar nem volt idom elbucsuzni...
Egyebkent kicsit satoroztunk is (Nagyon vigyaztunk, 100 pulcsi, halozsak, meg miegymas), de 4 napig voltunk a hegyekbe es ebbol 3 napig szakadt az eso! Kép Ez a mi formank. De egyebkent jo volt. Egy algopirint ugyan magamba kellett nyomnom, mert a viztol nem tudtunk tuzet csiholni es eselyem sem volt mezes teara, meg hasonlokra, de nem faztam meg, csak kipihentem magam! Kép

Sasha
Vigyazz magatokra!Bar biztosan nem ugrandoztal az uton, ahogy elkepzelem! Kép Szoval csak lassan!

Uj kismamik ,udv. a csatin, jo babavarast! Huhuuu mar nagyon eloreleptem a tablazatban, csupa orom! Kép
Na megyek, mert regeny lesz belole!

Hianyoztatokkkkk! Kép
Puszka
norkini
(13+4)
norkini

Jaj, hat a lenyeg!!
CSICS kedves!
Nagyon boldog babazast, es sok tejcit! Kép Kép Kép

norkini
norkini

Sziasztok!
Latom en zarom a tegnapot es nyitom a mai napot...Kép

Szolval rajottem,hogy olyan hulye vagyok. Szenvedek itt hetek ota az allergiammal, de mivel a dokim szabin van (egesz augusztusban) gondoltam nincs mit tenni,megvarom es majd akkor jol megkerdezem,hogy mit kaphatok be ami nem art a babanak az allergiamnak viszont annal inkabb!?!?!?
Szoval ma hajnalban megvilagosodtam!!!!
Rajottem,hogy biztosan van koztetek is aki szenved, es hatha tud valaki megoldast!!
Szoval kertek HELP, ha van valakinek 5lete! Elore is koszike. Kép
norkini
(13+5)
norkini

Sziasztok,

Csics, Gratulalok, es sok-sok boldogsagot, egeszseget, tejcit...kivanok nektek! Kép

Kicsi-kismamak segitsetek. A minap konstataltam, hogy minden nadragomat kihiztam...meg szerencse, hogy jo ido van. Viszont sehol nem talaltam kismeretu kismama kertesznadragot (156 cm, 51 kg vagyok jelenleg) Gondolom S-es, vagy XS-es a meretem. Szoval van valami otletetek, hogy hol tudnek ekkora meretet venni?

koszi,

gomb (22+2)
gombolyu

Gomb,
Hat sajna sok hasznalhato otletem nincs...talan ha varrnal egyet (igaz, nem kerteszgatyot)? Nem nehez, kell hozza egy regi normal gatyo, aminet kivagod az elejet felkor ivben es belevarrsz helyette valami pamutjersey darabot! Ehhez varrogep sem kell, es eleg valami maradek rugalmas anyagdarab is, kb egy 40*50 cm-es, es egy kis gumi, a tetejebe, ha lehet, gomblyukas, hogy allitani tudd!
A masik otletem, hogy nezz korul a nemet ebay-en (www.ebay.de)-Kleidung&Accessories-Umstandskleidung..., hatha le lehet dumcsizni valakivel, hogy ha a liciten 'megnyered' a gatyot, akkor kulfoldre is elkuldje.
En most vasaroltam az ebay-en eloszor hasznalt cuccot, es eleg jo a tapasztalatom. Nem minden eri meg, az teny, de pl. postakoltseggel egyutt 6 euroert egy turheto kismama farmert vettem, 36-os meretu, nem otromba, kis pocakkal is jol nez ki, nem buggyos!

Sasha, a naszutunkon volt egy emlekezetes esesem, Miskolctapolcan, tukorjegen, hegynek fel, ot honapos terhesen. Tok hirtelen tortent, de valahogy osztonosen nem a hasamra estem...hanem az orromra.Kép A kezem ugyanis a hasam elott volt. A pocakom ugyan le sem ert a foldre, de azert vedtem a kezemmel...utolag nagyon vicces lehetett a latvany...

Bocsi, nem emlekszem mar ki kerdezte a pocaktartot...en csak az Anitat ismerem, nem tudok rola, hogy lehetne kapni masfelet is. Nekem is ilyen van-bar meg nem kell hordanom, mert pocakom egy szal sem...legfeljebb egy kiados vasarnapi ebednek megfelelo!

Jut eszembe...a vasarnapi ebed...

Zsuzsi
15+6
zsuzsi74

Gömb!

Nekem van ötletem, ill. nekem még a mai napig nincs kismamaruhám, pedig eddig mindenki azt hitte mindjárt szülök és ikreket... NOs van az a nadrág amelyik ilyen gumis anyagból van. Tudod ami elegánsabb is lehet. A NYugati aluljárójában a Westend felé van, ill volt még tavasszal 2000 forintért. Nos ott is lehet ilyet kapni. Nagyon nyúlik, de ez nem látszik. Ugyanilyet vettem a Kõbánya Bazárban 4xL-es méretben amibõl le kellett volna vágni, de nem tettem.. Ezt a nadrágot, (ami sajnálatos módon kiszakadt Kép) még áprilisban vettem és velem együtt nõtt!!! Sürün használtam, és ahogy az én pocakom nõtt, úgy tágult a naci is velemKép Próbáld meg azokat a nacikat! Abból van nagyon kicsi is. Az ára meg nem olyan húzos, hogy egy próbát ne érne meg. De te tudodKép

pusz
sasha
33+4

Kép
sasha

Zsuzsi!

Akkor az az esés is szerencsésen végzõdöttKép Mármint én minden esést szerencsésnek tartok, (amikor kismama esik) ha a pocak megússza.Kép A lábamat le**om, az nem érdekel, majd meggyógyul, de a pocaklakónak NEM eshet bántódása! Burokban van, vizben úszkál, védve van, de ha én esek rá a 100 kilómmal, azt biztos megérezte volnaKép De nem szerencsére a térdemen és a kezeimen landoltamKép A pocak nálam sem ért leKép

cupp
sasha

Kép
sasha

Sasha!
Hetek óta olvasom a levelezéseiteket és nagyon jól szórakozom. Most azért kapcsolódom be 36 hetesen, mert én is rázuhantam a közel 90 kilómmal a bokámra a héten. Miután jó nagyon reccsent, elmentem a baleseti ambulanciára, ahol szerencsémre egy barátom rendelt (egyébként természetesen én sem megyek el).Megröntgeneztek (ólomkötényben) és miután nincs törés, kaptam egy merev mûanyag zokniszerûséget, ami átmenet a gipsz és a fásli között.4 hét múlva vághatom le,a szülés táján.Azt javaslom, hgy az ínszalag kímélete miatt mindenképpen tegyél rá gumifáslit, ha sétálsz, úgy hogy a lábfejed merõlegesen álljon a lábszárra és sokat fel kell póckolni. Nekem azért nem csak fáslit rakott a doki, mert azt mondta, hogy azt úgyis leszedném és lassabban javul.Mindehhez persze már egy bot is kell az egyensúly miatt - gyönyörû látvány vagyok a nagy hasammal.A családom szerint ennek egy elõnye van,hogy szédelgek állandóan gyalog vagy kocsival a városban.
Sara
36
sara

SaraKép

Ú! Te szegényKép Én is fáslizom, meg borogatom, még mindig kék és még mindig dagiKép Törés nincs, hiszen mozog, de a járás nálam is gondot okoz. Támaszkodom mindennek neki. Tegnap azért este nem birtam ki hogy ne menjek le a kutyával sétálni, no nem azért mert olyan jól vagyok, de egyszerüen majd megörültem itthon, hiszen akárhogy is nézzük, hiába nem járok sehova azért napi 4x minimum fél órát lent vagyok, ha nem többet. Szóval este a párom volt a mankómKép A tízemeletes háztömböt 45 perc alatt kerültem megKép
Hogy érzed magad egyébként,igy bicegve? Én néha nagyon jól tudok szórakozni magamon annak ellenére, hogy néha úgy tudok lépni, hogy nagyon fájKép Nálad hogy történt? Elvesztetted az egyensúlyod, vagy mi lehetett? Mert én tegnap este rájöttem miután megnéztem a helyszíntKép A parkoló ugy van kialakitva, hogy egy csik beton, egy csin sóder. A járdánál benõtte a gaz igy az esõzések követketében és nem vettem észre, hogy a sóderes rész kb 5-7 cm-rel lejjebb van mint a betonos... Valószinü ezen bicsaklott ki a bokám, vagy lehet, hogy nem is bicsaklott ki csak megcsúszott a lábam.

Kár hogy nem jöttél elõbb, biztos együtt is jókat tudtunk volna mulatni itt a netenKép De még nem késõKép Van még 4 hétKép
puszi
sasha
33+4

Kép
sasha

Zsuzsi74,
A varrasra inkabb nem vallalkozom, es sajna nemtul sem tudok Kép De esetleg nem tudtok egy jo kis varronot?

Sasha,
Ezt a Nyugati aluljaros dolgot lehet, hogy megprobalom, mert az egyetlen nadrag, ami meg ramjon (bar mar szorit egy kicsit), szinten 2000 Ft-ba kerult...es egy probalkozast tenyleg meger. Kép

gomb (22+2)
gombolyu

Szia Moxi!

Most olvastam vissza történéseket, és láttam még egy új nevetKép Üdvözöllek és Neked is kellemes babavárást! Gabibaba a pociban nekem is eléggé aktív már, néha én is nagyon tudok vigyorogni, amikor érdekeseket müvel odabentKép Hullámzik, nyújtozkodik, meg ijesztegetKép Van amikor semmi jelét nem adja, hogy ébren van és egyszer csak mintha a két lábát egyszerre rúgná ki teljes erõbõl, na olyankor aztán a mindenki láthatja, hogy megugrik a pocakKép Meg az fájdalmas is hiszen nem olyan finom már minden mozgásaKép
Az Uh alapján nekem fiam lesz, de õszintén megmondom nem is tudom lánynak, vagy fiúnak örülnék "jobban". Mindkettõt imádom/námKép

puszi
sasha
33+4

Kép
sasha

Sasha!
Az utcán egy rossz lépés volt, de éreztem, hogy gáz van. A fásli és a póckolás azért fontos, mert különben bedagad a bokád.Egyébként a szülész azt mondta, hogy azért is kímélni kell, mert a fájdalomcsillapító tilos.Hát jó sántikálást mindenkinek!
Sára
sara

Kedves Kismamik!
Most olvasgattam, hogy vannak, akik még emlékeznek rám. Ez nagyon jólesik, köszönöm. Hogy nem írtam itt a szülés után, annak töb oka volt. A legprózaibb, hogy - enyhén szólva - nem volt túl sok idõm, mert engem hazadobtak a kórházból, az egyik kisfiam a VIII., a másik a III. kerületben, én meg rohangáltam a lakás és a két kórház között (persze közben a fejést is meg kellett oldanom). De azért túléltem, ugyebár a gyerekek mindenekelõtt.
Aztán arra gondoltam, hogy ha valakivel rossz történik, azt nem olvasgatják szívesen az emberek. Így is volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, mert utólag láttam, hogy éppen akkor írtam le a rossz hírt az UH után, amikor Kata007 fogadta a gratulációkat. Utólag gondoltam, lehet, hogy kinyomtatná Dóri babának emlékbe a sok gratulációt, és akkor ott van az én siránkozásoma közepén...
És végül arra is gondoltam, hogy pont ezen a fórumra, ahol mindenki pocakos, kár ilyen rossz híreket hozni, senki ne idegesítse magát feleslegesen. Nekünk nagyon nem volt szerencsénk, mert a kisfiunknak egy olyan ritka betegsége volt, amit még nem igazán láttak az orvosok, csak a szakirodalomban olvastak róla. Így szinte 0% az esélye annak, hogy ez bárkivel elõfordulhat (persze engem ez nem vígasztal, mert pont mi voltunk az a 0%). És tényleg nagyon fejlett az orvostudomány (még ha vannak is hiányosságai - mi pont ezzel találkoztunk), a Baross u.-ban huszon-egynéhány hétre született babákat nevelgetnek.- Szándékosan nem írom azt, hogy csak életben tartják õket, mert találkoztam anyukával, akinek 1 kiló alatt született a babája, és éppen akkor vitte haza, amikor mi bent voltunk.
Szóval nekünk nem volt szerencsénk, de minden orvos azt mondja, hogy ne legyünk elkeseredve. Egyrészt, mert nem genetikai probléma volt, és 0% az esély, hogy megint elõfordulhat (köszi...), másrészt mert itt van Levente, aki egy fantasztikus kis kölök, nagyon imádjuk. Õrületes tempóban próbálja behozni a lemaradást. 11 hetesen már több, mint 4 és fél kg, pedig szülés után lefogyott 1.430 grammra.
Nem akarom tovább szaporítani a szór, csak szerettem volna tudatni, hogy nem lettek hûtlen Hozzátok, azért figyelemmel kísérem ám a "fejlõdéseteket". És ha Isten is úgy akarja, valamikor majd csatlakozni is fogok, mert tervezzük az utánpótlást (persze a dokik tanácsát megfogadva kicsit még várunk).
Sasha! Vigyázz magadra, nem piruettezzél! Gyógyuljon meg minél hamarabb a lábad. Írtam Neked választ a másik fórumon is (Margitos).
Mindenkinek a lehetõ legjobbakat, problémamentes babavárást kívánok és sok puszit küldök:
Viki és Levi-baba
Viki

Sziasztok Kismamik!

Sasha, terhesen már nem illik csak úgy félrelépniKép Viccet félretéve szerintem is fáslizd a lábat, hisz amúgy sem kicsi rajta a terhelés. És remélem, gyorsan elmúlik!

Csics, gratulálok a babócához! Sok tejcsit és a gyerekgondozáshoz kevés hülye "jótanácsot" kívánokKép

A terhesség alatti hízás tényleg nagyon egyéni dolog. Az anyukám mindkét gyerekével 25 kg-ot hízott és mind egy szálig leadta. Én csak 12-t szedtem fel a lányommal, és majd egy évi szoptatás után is még rajtam van 6 Kép Ráadásul most megint pocakosan nem is fogyózhatok (eddig meg a szopi miatt nem lehetett). Szóval nem azt mondom, hogy cukrászdába járjatok ebédelni, de fölösleges az önsanyargatás.
A ruhatémához csak annyit, hogy én a drága kismamaruhák helyett inkább bõvebb rucikat vettem, most is nagyon jó hasznukat veszem, mivel nem jött vissza a régi slankos alkatom. A nyári ruháknál és a felsõknél azt is néztem, hogy majd a baba születése után szoptatni is tudok-e bennük anélkül, hogy pucérra vetkõznék Kép

Ja, és bocs hogy ilyen régen nem jelentkeztem, bár olvastalak benneteket. Sajna nem nyaralni voltunk Kép, csak a lányom köti le minden percemet, ráadásul most beteg is szegénykém, persze velem együtt. A nagy nyüglõdésben már fel sem tûnik, hogy terhes vagyok. Néha már sajnálom a kis marslakót, hogy vele senki sem törõdik.

Betegségrõl jut eszembe az allergia. Norkini, szerintem jobb, ha nem gondolkodsz gyógyszerekben, max, Ca pezsgõtablettában. Nekem az egyébként gyenge allergiám mindkét terhesség alatt tombolni kezdett, és hiába faggattam az orvosokat, saját felelõsségükre semmit nem akartak felírni, legfeljebb orrcseppet engedélyeztek, de azt is csak módjával. Most is kûzdök a parlagfûvel (szép, nagy kertünk vanKép), de egyszerûen ki kell böjtölni a végét. A Ca-ot iszom, a babának amúgy is kell, és esténként megkönyörülök magamon egy kis orrcseppel. A lányomnak sem lett tõle semmi bajaKép

Most rohanok, mert pici beteg lánykám nyöszörög a kiságyban.
Üdv
Momo 11+4

Momo
momo

Sziasztok!

Viki!
Ha olvasol, akkor tudd sokszor gondoltunk rátok! Vigyázzatok magatokra! Levike legyen nagy, egészséges gyerkõc, Te pedig leld benne örömöd!Kép

Lányok, remélem jól vagytok, a lábdagadós kismamik különösen vigyázzanak magukra, meg persze mindenki.

Puszi a frissen érkezetteknek.
bmary39+4
bmary

Sziasztok!
Utolsó hetes kismamáknak unalomûzésképpen ajánlom a tévében:
Németül tudóknak a német RTL-en minden hétköznap de. 11-kor megy a Mein baby (az én kisbabám) címû mûsor, ami érdekes szokott lenni.Továbbá a Reality Tv-n minden hétköznap 16,30-kor a Special babys címû feliratos mûsor. Ez utóbbi fõleg koraszülött, problémás babákkal foglalkozik,de nem ijesztget.Ez tartja bennem a lelket, hogy ne siettessem olyan nagyon a szülést a vége felé. Nagyon sok baja lehet a picinek, ha idõ elõtt, nem teljesen éretten jön a világra.
Sára
sara

Sziasztok lányok Kép
köszönöm a gratuláciokat
a hizáshoz csak anyit szolnék hozá hogy én 12kg hiztam petikével és a legtöbbje eltünt rolam bár még nem méredzkedtem meg .de nem kell aggodni a legtöbb kilo eltünik ha a baba meglesz.és még egy dolog a terheségi csikok is elhalványodnak ha a baba megszületik nekem se látszanak már anyira pedig nem is kentem semmivel .

Kataa
pelenkát ne vigyélbe mert adnak bent A SOTÉN meg kapsz egy csomo reklám csomagot amikbe vanak pelenkák én is vitem be de felbontatlanul hoztam is vissza ugyan igy nem kell vini popsi törlöt mert az is van az ajándékok közt ugy hogy azt is felesleges volt vinem

puszi csics és a 11napos petike
csics

Mi ez a pangas lanyok????????????

Momo
Koszonom a tippet.Eddig is pezsgotablettat iszogattam,de igazabol annyira nem hasznal.Es most mar lassan hetek ota szenvedek es az igaza megvallva nagyon unom...Kép

Mindenki nyaral??
Norkini
(13+6)
norkini

Sziasztok lányok!
Ezer éve nem jártam erre. Talán már nem is emlékeztek rám. Hát sok minden történt.
Kb. 2 hónapja kezdõdött az egész. Iszonyatos görcseim voltak, de nem szülésiek. 1 hetet voltam a csepeli kórházban, ahol még egy vérképet sem csináltak, hogy kiderítsék mitõl van, csak kaptam a Nospát ami nem nagyon használt.
Aztán voltam a Sz.Imrében és ott derítették ki hogy epeköveim vannak (számszerint 7 db), attól vannak a görcseim. De megmûteni a baba miatt nem lehet, úgyhogy szép hosszú kórházazás következett. Voltam a SOTE II-n is egy darabig (az újszülött osztály miatt). De miután még nem szültem meg hálistennek hazaengedtek.
Szigorú diéta, fekvés stb. Szóval nem nagy élmény, de már csak 4 hét van. Ha meglesz a baba, akkor még az epémet is kiveszik Kép.
Egyébként kiderül az is, hogy az elõzetessel ellentétben kislányunk lesz Kép)). Úgyhogy mindenki nagyon boldog.
Megyek olvasgatni.
Mindenkinek puszi, üdvözlöm az újakat, és gratulálok azoknak akik már babáznak. Gondolom rengetegen vagytok.

dec8 (37)
dec8

Sziasztok!

Gondolom mindenkinek kellemes ez a hétfõi napKép Mindenki szabadKép

Bocsi, hogy nem reagálok most semmire, de nincs nagyon idõmKép Anyukám most ment el, eddig vele voltam. MOst meg vár a házimunka, utána jön a párom haza és olyan jó lesz végre vele lenniKép A házimunkára kiváncsi leszek, hogy fog menni, igy bicegve. A lábam ugyanis még mindig kék és fáj, nemnagyon megy a ráállás.Kép És már csak 3 nap a találkozóigKép Pedig borogatom, kenegetem meg minden, de nem javul. Gondolom többet kéne pihentetni, de valahogy ilyen esetekben egyszerüen mégannyira sem tudok megmaradni a fenekemen! Mondjuk arról nem is álmodom, hogy messzire jutok, mert a konyháig kifáradokKép
Csak a táblát jöttem felrakni, hiszen hétfõ vanKép

Hetty-t kivettem a táblából, mert ma töltötte a 42/0 hetét és már tuti kint van a kisbabájaKép
Lányok! Drukk ezerrel a mindenórásaknak, hiszen jópáran vagytokKép Pszi, Djeszter, Zsani! Hogy vagytok??? És a mindennaposak??? Bmary? Bringa? Anda? Viktória? Iddi? Mi újság???

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Pszi 41 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]2.[/size] Djeszter 41 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]3.[/size] Bmary 39 / 4 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]4.[/size] Zsani 40 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Bringa 39 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]6.[/size] Anda 38 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Viktória 39 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Iddi 38 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]9.[/size] Nóra 36 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]10.[/size] lomis 37 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]11.[/size] Anette 37 / 6 27 év/1.b. Lovasberény 09.04 [size=-2]Várpalota[/size]
[size=-2]12.[/size] Zsóka 35 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Kriszti 36 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]14.[/size] Nyusza 36 / 1 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]15.[/size] Dec8 36 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Pemeske 37 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Taháni 35 / 5 34 év/1.b. Budapest 09.18 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]18.[/size] Gyöngyöske 35 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]19.[/size] Katka 35 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]20.[/size] ParaZita 35 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]21.[/size] Ancsi 35 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Lella 35 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]23.[/size] Edina 34 / 6 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]24.[/size] Mona 34 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]25.[/size] Sasha 33 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Bolegajudit 32 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]27.[/size] Sch_moncsi 31 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]28.[/size] Manó 32 / 3 25 év/1.b. Budapest 10.12 [size=-2]Újpesti Károly Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] I_ancsa 32 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]30.[/size] Ritasol 31 / 1 29 év/2.b. Budapest 10.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]31.[/size] Kataa 30 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]32.[/size] Lora 30 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]33.[/size] Krizsi 30 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]34.[/size] Szilcsike 29 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]35.[/size] Csipkebogyó 29 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]36.[/size] Owlet 28 / 5 23 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.06 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bmaass 29 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]38.[/size] Fodbetti 27 / 6 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Mj (Móni) 26 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]40.[/size] Pilinke 26 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]41.[/size] Nyulika 26 / 4 33 év/1.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 11.21 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Déri Antal[/size]
[size=-2]42.[/size] Kamelia 26 / 2 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]43.[/size] Brokkoli 25 / 4 27 év/1.b. Budapest 11.28 [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]44.[/size] Zulu 24 / 4 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]45.[/size] Kisvakond 22 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]46.[/size] Gömbölyü 22 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Kakukkfu 21 / 5 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]48.[/size] Tüni 21 / 5 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi L.[/size]
[size=-2]49.[/size] Hayimmama 21 / 3 24 év/1.b. Pomáz 12.25 [size=-2]Tétényi úti kórház[/size]
[size=-2]50.[/size] Breki 20 / 3 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] Cinedit 20 / 2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]52.[/size] Orsoly 20 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]53.[/size] Kamilla 19 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]54.[/size] Ági 19 / 6 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 01. 13 [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]55.[/size] Hóvirág 17 / 1 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]56.[/size] Gomboc 17 / 2 29 év/1.b. Óbuda 01.25 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]57.[/size] Timci 17 / 3 28 év/1.b. Budapest 01.26 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]58.[/size] Pocok 17 / 2 28 év/2.b. Budapest 01.27 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]59.[/size] Barbi 16 / 3 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]60.[/size] Tipu 16 / 3 28 év/1.b. Espoo (Finland) 01.30 [size=-2]Helsinki / Nõi Klinika[/size]
[size=-2]61.[/size] Zsuzsi74 16 / 0 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]62.[/size] Nyúlandi 15 / 5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 02.05 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]63.[/size] Pirus 15 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 02.06 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Mericli Metin)
[size=-2]64.[/size] Miszike 15 / 1 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]65.[/size] Norkini 13 / 6 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]66.[/size] Franyo 13 / 0 25 év/1.b. Budapest 02.22 [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]67.[/size] Momo 11 / 6 32 év/2.b. Albertirsa 03.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]68.[/size] Csík 8 / 3 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 03.28 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]69.[/size] Csucsuka 7 / 4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 04.03 [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]</FONT></FONT></FONT></pre>

pusszancs
sasha
33+5

Kép
sasha

Sziasztok Kismamik!

Na en megjottem a nyaralasbol.Nagyon jot pihentem es legalabb a sapast borom is kapott nemi szint ,persze szigoruan csak arnyekban.
Annyira jo volt hogy mindennel kiszolgaltak hol a szuleim hol a ferjecskem!!!

Vasaroltam egy csomo mindent,sem en sem anyukam nem birt magaval ugyhogy Gyulan beszabadultam egy Baby Bell bababoltba es mivel az osszes body 50 %-al volt leertekelbe ugy darabjat 600 Ft-ert vettem,ugyhogy becsuszott 6 db,de vettem nagyobbakat is ami kesobb lesz jo.Meg cumit+ejszakai fenyt+kisollot+pizsmat.
Ja es ma a Coraban vettem egy agynemut ami 2990 Ft volt es parna+takaro+fejvedobol all.Meg ugyis veszek egyet hogycsere is legyen.
Ja es meg kaptam egy iszonyu mennyisegu rugdalodzot es bodut a baratnom iker kislanyaitol.Igymar nem kell venni semmi ruhanemut ,mar a szep ruhacska is megvan amit a korhazba viszunk majd.
Mire hazajottem a kispapa meglepett egy paprbola antennaval es igy egy csomo kulfoldi adast is nezhetunk mar,persze o is a sajat nyelven.Persze megmagyarazta hogymilyen jo lesz a gyereknek megtanulni az apanyelvet&#8230;

Csics,
Gratulalok Peti babahoz es a legjobbakat kivanom!!!!!
Koszonom szepen a beszamot es a hasznos tanacsokat,bar en csaszaros leven kicsit mashogy leszek majd szules utan de azert megegyszer koszike.

Bringa,
De jo hogy megvan mar a babakocsi,latod hogy talatatok megis amit akartal.
Csak hat hol van amr a baba????

Viki,
Nagyon orulok hogy jelentkeztel,es hogy Levi baba azert enyhiti a fajdalamotokat.Nagyon sok oromot kivanok hozza szivbol.

Sasha,
Szegenyekem,remelem gyogyulgatsz.Kulonben nekem is orok fobiam az ilyen story.

Pocok,
Hogy vagytok?Bevalt az uj nadrag?,legalabb az ido most mar hozza alakul.
Irok e-mailt is meg ma.

Na pusz mindenkinek,
Kataa
30+6

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csics, nagy gratula a kisfiadhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Köszöntök minden új kismamát!

Sasha, de jó, hogy nem lett semmi bajod!!! Légyszi legközelebbi táblában módosítsd az adatokat, itt a 34. héten dokit és kórházat váltottam, helyesen Szt.Imre Kórház, Dr. Balogh.

Kataa, szia! Akkor már a teljes babakelengye megvan?

Az én drága kismaszatom jól ránk ijesztett, tegnap egész nap meg se mozdult, lapított. Du. berohantunk az ügyeletre, hogy nézzék meg, mi a szösz van. Azonnal vizsgálat, NST. Szerencsére tök jól van, csak aludt Õfelsége. Persze, beérkezés után 10 perccel már majd szétrúgta a házát, annyira mocorgott. Most naponta járnom kell NST-re, és a szerdai UH majd eldönti, mi lessz a továbbiakban, valószínû hamarabb el kell kezdeni az NST-ket és gyakrabban kell majd mennem a szokásosnál. Hát, nem kívánom senkinek a tegnapi napomat.

Mi van a talival????? Infót kérek szépen!

Mindenkinek puszi:

Mona/34+1/
Mona

Sziasztok!

Csics, nagy gratula a kisfiadhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Köszöntök minden új kismamát!

Sasha, de jó, hogy nem lett semmi bajod!!! Légyszi legközelebbi táblában módosítsd az adatokat, itt a 34. héten dokit és kórházat váltottam, helyesen Szt.Imre Kórház, Dr. Balogh.

Kataa, szia! Akkor már a teljes babakelengye megvan?

Az én drága kismaszatom jól ránk ijesztett, tegnap egész nap meg se mozdult, lapított. Du. berohantunk az ügyeletre, hogy nézzék meg, mi a szösz van. Azonnal vizsgálat, NST. Szerencsére tök jól van, csak aludt Õfelsége. Persze, beérkezés után 10 perccel már majd szétrúgta a házát, annyira mocorgott. Most naponta járnom kell NST-re, és a szerdai UH majd eldönti, mi lesz a továbbiakban, valószínû hamarabb el kell kezdeni az NST-ket és gyakrabban kell majd mennem a szokásosnál. Hát, nem kívánom senkinek a tegnapi napomat.

Mi van a talival????? Infót kérek szépen!

Mindenkinek puszi:

Mona/34+1/
Mona

Bocsi a dupláért, és az elsõ verzióban a "lessz" csak egy kis technikai malõr eredményeKép!

Mona
Mona

Sara!

Sajnálatosak ezek a félrelépések! Borogatom azóta is köszönöm a tanácsot és kimélem is amennyire engedia baba, merthogy ma is egész nap ráfeküdt és nyomogatta a hólyagomat, amitõl nekem olyan érzésem volt fél óránként, hogy na mindjárt bepisilek, de mindig tévedtemKép Fájdalomcsillapitót meg már 33 hete nem vettem beKép Hol található meg a Reality tv? Melyik sávon?

Viki!

Örülök, hogy jelentkeztél, itam valami zagyvaságot a Margitos topikba!Kép Örülök, hagyon, hogy Levi-baba igy behozta a lemaradását súlyát tekinteveKép Meg gondolom máshogy isKép
Köszi! De elhiheted, hogy ilyen pocakkal mem szoktam ugrálni meg piruettezniKép Sokan akikel mostanában találkozom ,mindig "belém akarják" beszélni az ikreketKép Mikor mondom, hogy még van 6 hét és egy baba lesz akkor aztán jön az elborzadásKép

Momo!

Hogy Te milyen kis kétértelmü vagKépKépKép A lábim igenis fáslizomKép Múlni még nem igazán múlik, bár nyugalmi állapotában már nem fáj, de a súlyomat még nem birja el szerintem. Kiderült, hogy nem is a bokám a gázos, hanem a lábfejem!! A bokám csak azért fájt mert kibicsaklott, de nem arra estem, hanem a lábfejemre és az most nem hajlik nagyon, csak fájdalmasan! Ezért van az , hogy rá merek lépni kicsit. hiszen muszály pipilni menni!

Dec8!

Jó hogy jöttél már! Mikor a táblát készitem, mindig eszembe jut hogy ha majd rakom fel akkor megkédezem ki mit tud rólad, mert már rég nem irtál, de mire oda került a sor mindig elfelejtettemKépKépKép 7 epekõ? Szegénykém, nem lehetett egyszerü! Mennyit voltál kórházban? 2 hónapot folyamatosan?Kép Gyógyulj meg mihamarabb (persze tudom, hogy amig meg nem mütenek, nem ehetsz semmi olyasmit amitõl begörcsölne) és gratulálok, hogy tudjátok már a nemét!Kép

Kataa!

Gratulálok a jó vételhez!!! És a kényeztetéshez, de inkább azt irigylem kicsit, ill én is megmásitanám a mostani kényeztetésem okátKép A bokám-lábam miatt én is el vagyok kényeztetve, de ha a párom itt van szinte fel sem kelhetek, de este lekönyörgöm magam az utcára, mert már nem birom..
Gratula mégeccer!
Te mikor lettél 30 hetes??? MÁrmint olyan furcsa... Ha te 30 hetes vagy akkor én mindjárt... Az az igazság, hogy emlékszem amikor jöttel még x hetesen és igy elszaladt volna az idõ???? Az igen!

Na jó megyek isKép
sasha
33+5

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: