sziasztok!!
bocs, de nagyon gyorsan telnek a napok mostanában, észre sem veszem, és már másnap van...
KÖSZI MINDENKINEK A HIÁNYOLÁST, NAGYON JÓL ESETT!!
annyi erőm sincs mostanában, hogy csak olvasgassam a topikot
látom, volt megint tali, de hiányoznak a képek!! a Sildikééknél készülteket láttam, nagyon jó buli lehetett, Nyúlné-féle képaláírások taroltak ismét
napjaink azzal telnek, hogy Eszti az életveszélyes dohányzóasztal és a nagyon könnyen csúszó fiókok között szambázik (amire rosszul raktam fel a fiókzárat), én meg ott vagyok a sarkában. nem valami bababiztos a lakás

mindenre felkapaszkodik, addig erőlködik, amíg meg nem kaparintja a kinéztett cuccot, és már ismeri a lakást annyira, hogy bárhova leteszem, rögtön célbaveszi a tiltott helyeket, nagy csibész. most egy pillanatra sem tudom magára hagyni, mert sokszor eldől, vagy elveszíti az egyensúlyát, magára ránt valamit, tegnap megvolt az első nagy balesetünk, hanyattesett és az arcára esett a szék
hónapok óta nem olvastam, most végre kiolvastam egy nem túl hosszú, viszont nem babatémájú könyvet
a focivébé is egy kicsi nehezítette a napjainkat, mert apa minden meccs, minden percét nézte/nézi, és ez elég sok időt elvett tőlünk. végre vége. pénteken meg elmegyünk anyukámékkal sopronba egy pár napra. már alig várom, hogy reggel szopi után megkapják, én meg gyorsan visszaalszom
holnap megyünk a gyógytornászhoz kontrollra, remélem rendben lesz minden. eléggé befelé tartja az Eszti a lábát, mindig igazítgatom neki.
a darabos kajával hadilábon állunk

pedig igyekszem főzni, de ált. az a vége, hogy eszik annyit, amennyitől nem hal éhen, aztán még nagyokat tűátogva bevág az üvegesből is egy rendes adagot.
ja és képzeljétek, lehet, hogy lesz egy kocsim

még sosem volt saját kocsim, nagyon várom, mert akkor nem leszünk apához kötve, azt csinálunk, amit akarunk!
az alvás persze megint elég rosszul megy, előfordult mostanában nem egyszer, hogy éjfél és hanali 2-3 között folyamatosan tologatni-ringatni-szoptatni kellett. biztos a fogak dolgoznak...
úgyhogy most is megyek lefeküdni, majd holnap vasalok.
JÓ NYARALÁST, PIHENÉST mindenkinek, akit érint!