A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babci!- Férj nagyon ügyes akkor! Kezdünk eltavasziasodni Babcika??? :oops: :lol:

KépKép
türelmetlen_mama

Nelli- :lol: :lol: Háát igen itt azért aktuálisabb kérdésekkel találkozik az ember.Azért nem hagyom el télieket sem,az tutti. :wink: :lol:
Vendég

Na engem is utol ért a fejfájás, mellette ráadásul olyan álomkór gyötör, hogy állva el tudnék aludni :? , persze a Lili meg 1000-el pörög, mint aki 20 órát aludt egyhuzamban

Kép

Kép
pgyöngyi

Na engem is utol ért a fejfájás, mellette ráadásul olyan álomkór gyötör, hogy állva el tudnék aludni :? , persze a Lili meg 1000-el pörög, mint aki 20 órát aludt egyhuzamban

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka: Neked akartam még írni, csak mindig elfelejtem . A KÖSZI a Kőbányai Szabadidő Központ rövidítése, a volt mozi mellett van a Szent László téri templommal majdnem szemben. Kár, hogy költöztök, úgy látszik akkor egyedűl megyek, de szerintem így is tök buli lesz, ahogy Babetta írja :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Milyen nagyok már a ti babáitok :lol:

Tisztára írigykedem, mert már mászás, fogzás stb. a téma, ami nekünk még csak arrébb van. :P

Lenne egy nagy kérésem hozzátok, hátha tud nekem valaki segíteni, mert tejhiányban szenvedünk, ugyanis nekem nagyon kevés van. Eddig kaptunk valakitől, de ők leköltöztek a Balcsira így elapadt a forrásunk. Eddig szerencsére csak anyatejet kapott Gergő, de ha nem tudok valakitől szerezni, akkor péntektől átállunk a tápszerre.
Ha esetleg valamelyikőtöknek ott állnának hegyekben a mélyhűtőben a tejei az szóljon vagy írjon e-mailt a gabi.godekukacminimage.hu címre hogy elmenjek és megszabadítsam, hogy legyen hely inkább a fagyiknak.

Persze mindezt nem kérem ingyen, sőt meg is hálálom. :shock:

Ha tudtok légyszi segítsetek :roll: ,

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek

[quote="babcika"][ írta:babcikacolor=darkblue]Nicika-Lili is szokott előrehaladni hason,múltkor írtam is.De én úgy gondolom ez még nem tudatos mászás-kúszás,mármint nem ő akarja még,hogy elérjen vmit.Azán persze lehet,hogy nem jól gondolom.De még nagyon erőlködve megy csak,olyan édi. :lol: [/color]

Szerintem Szintié tudatos! Hozzánk kúszik oda és ha odaér akkor örül! :lol:

KépKép
nicika

mászás: nálunk Timcsi még nem forog csak az oldalára tud fordulni, de gyakorol keményen és még a "mászásra" is kezd edzeni. íme egy fotó:
Kép

Pilchard :lol:
Timi kb 2 és fél hónapos kora körül fedezte fel a kezét de utána is sokszor tartotta még ökölbe. Már azt hittem bokszoló lesz :wink:
Körömvágást és nagy alvó babán tudom végrehajtani. nem akarom az ujját is levágni :wink:

Nelli, Babcika
:lol: én erre már régóta rájöttem (h inkább a tavasziakhoz tartozom)

Köszi a micimackó klubbos infót

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gabek :lol:
szia
sajnálom h kevés a tejed:cry:
Nem tudod megnövelni a tej mennyiségedet? Van egy csomó praktika.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

vettem a rossmannba habtapit...most ott 999ft
hát érdekes szaga van :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gabek, írtam mailt!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

most írtam h Timi még nem forog ...és az előbb megmutatta h tud ő ha akar. Egymás után 3x megfordult hátról hasra. Éljen :lol:

na akkor most leírom h tegnap nem aludta végig az éjszakát
(remélem most majd megmutatja h végig tudja aludni :lol: )

Pircsi &
Kép
Kép
petri

[quote="petri"]m írta:petriost írtam h Timi még nem forog ...és az előbb megmutatta h tud ő ha akar. Egymás után 3x megfordult hátról hasra. Éljen :lol:

na akkor most leírom h tegnap nem aludta végig az éjszakát
(remélem most majd megmutatja h végig tudja aludni :lol: )

Gratulálok a nagylánynak! :lol:

KépKép
nicika

Mamacka!
Mi is holnap kapjuk akét hós oltást, ha a Tündi nyakán helyrejött a pirosodás. (ezt a melegtől kapta)

Ma voltunk délben gyógytornásznál. Hát nem sok jót mondott. Szinte mindenhol kötött az izomzata, a derekánál, a vállaiban, a karjában, a kezében (ezért nem nyitja ki, pedig neki már ki kéne), a lábában. Ráadásul a két karja közül az eggyik rosszabb, ezért ha hasrafordul, akkor mindig féloldalas. Ami laza, az a nyakánál van, ezért van az, hogy ha karba vesszük, akkor összetottyan a nyaka és eltűnik. És elküldött neurológiára, hogy ők is jól megnézzék. Hát be vagyok tojva, de azt mondta, hogy mindent kikezel neki féléves korára.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Niki-Akkor Szinti már kész nagylány.Lehet,hogy Lilinél is tudatos :roll:

Petri-Na,mitha Lilkót látnám egy az egyben. :lol: :lol: Rossmanban van habtapi,gondolom 10 db-os :roll: :?: Lehet,hogy én is veszek,már,ha nálunk van. :? Ki kell szellőztetni,amíg büdi!Gratula Timinek a forgáshoz,na ezentúl meg sem áll majd készülj fel! :lol:

Lili ma borasztó nyügi,semmi nem jó neki,csak,ha az ember bohóckodik neki,de az ne én legyek,mert nekem bőg. :? :cry: Szopinál meg hisztizik,mihelyst nem dől a szájába a tejcsi,így egy szopi eltart 3/4 órát is,mert nem hajlandó szívni,a végén már be sem veszi a szájába.Így elég nehéz kivitelezni,hogy több tejcsit csináljon magának,ha az kell neki. :cry: :cry: Borcsa-Megvígasztalhatnál.Gergő nem csinál ilyet?? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Boscó: Óvszer és gyógyszer mellett vannak még a pharmatex termékek (hüvelykúp, gél, stb.) is. Gyógyszertárban kapható, helyi fogamzásgátló. Csakhát nem mindenki bírja, sajna én sem.

Tünde: sajnos akkor megint egy hónap. :( De sebaj, akkor majd bepótolunk mindent. :lol:

Mamacka: simán jöhet már a fogzás, de eltarthat akár 2-3 hónapig is, amíg kibújik az első.

Szelivi: hogy jöttetek rá, hogy valami nem stimmel? A gyerekorvos javasolta a gyógytornászt?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szelivi
Sajnálom a kötött izomzatot. :cry: De a Dévény Anna féle torna már csodákra képes.

Babci
a habtapi 10db-os

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Fú, annyi mindent írtatok!
Niki! Megvan a Cerazette, elküldöm, ha kell, 5400 volt, 4500 jó?ha gondolod hívj fel, hogyan oldjuk meg a küldés, fizetést, elküldöm e-mailben a számomat, vagy írj vissza, ha egyszerűbb.kódot ma feladtam.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Éljenek a február 9-én született babák!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Ilyen vagány nőci vagyok:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szelivi-Sajnálom,hogy gyógytorna kell,de az biztos segíteni fog.A télieknél is jártak páran és féléves korra tényleg szupi lett minden.ez a kötöttség mitől lehet? :roll:

Évi-Nagggggyyyon cuki a picilány!!!

Csajok,ha van időtök,olvassatok bele a 2007 tavaszi babás topicba,annyira jó öket olvasni.Most mennek 6-7 hetes uh-ra,mint tavaly ilyenkor én,ill. MI.Megint rám tört a nosztalgia 1000-rel. :lol: :lol:
Vendég

Szelivi:sajnálom én is hogy gyógytornáznotok kell!

Mariannka:köszi hogy reagáltál a kérdésemre!Egy párszor már jártam úgy hogy feltettem 1 kérdést,és senki nem írt rá!Jó oké,ez lehet túl intim!

Évi77:tényleg vagyány nőci a Dorci!Nagyon édes!

Ma voltunk a két hós oltáson.Jól viselte a tündérkém.Akkor felsírt mikor beadták neki,aztán csend.Jót aludt utána!5400 gr.és 58 cm!Megyek mert szólít!
Vendég

Mariannka!
A bébihordozóban mindig ferdén volt a Tündi, és mindig csak egyik irányba "kiflizik". Ha hanyatt fekszik, akkor is mindig C alakban van. A másik irányba is szokott görbülni de gyakrabban balra. Még a csípővizsgálaton mondták, hogy ha úgy gondoljuk akkor megnézethetjük, de szerintük semmi komoly. A gyerekorvos szerint kicsit kötött a csípője. Ehhez képest szinte mindenhol kötött, vagy húzódik, vagy görcsös. Még a bokáját is tologatta össze vissza. Ha kézben van, akkor is mindig balra billen a pocakja. Egyébként azt mondta, hogy sok babának van ilyesmi, és általában féléves korra minden helyrejön. De ha nem akar helyrejönni, hanem esetleg romlik, akkor féléves korban már sokkal nehezebb kezelni.

Babcika!
Az okot nem kérdeztem, azt se, hogy hányszor kell menni. De azt mondta, hogy mire a neurológushoz időpontot kapok, (kb 1 hónap), addigra nagyon sokat fog javulni.
Én is tegnap este olvastam bele a 2007 tavaszi babákhoz. Tök jó volt.

Kép
szelivi

Sziasztok,

Babcika, Ildi, Petri, Évi: Nagyon cukik a csajok a képeken :lol:

Mamacka: A 3. kerületbe költöztök? Melyik utcába? Én is Óbudán lakom, végre valaki lesz itt a közelben :)
A holnapi oltáshoz drukkolok, Áron baba biztos nagyon ügyes lesz :)

Anita: Boti tényleg nagyon megszenved azzal a fogacskával. :( Nagyon brutál lehetett a tegnap estétek, nem irigyellek érte. De az jó, hogy végül mégiscsak rendesen bekajált a fiatalúr :) A 260 nem semmi mennyiség :shock:

Bartka: Én úgy tudom, hogy a 3 hós ugrást úgy lehet észrevenni, hogy a babó többször kér cicit. Úgy, ahogy Pötyi is csinálja most :) Igazából én nem tapasztaltam Aliznál, mert pont akkor volt az a dög meleg kánikula, és eleve kevesebbet evett :(

Évi: Szerintem megnyugodhatsz, ha reggelre múltak a pötyik, akkor az tuti nem barihimlő. :)

T. mama: Aliz is szokta a kezem az arcához húzni, szinte belebújik olyankor, annyira édes :) Teljesen megnyugszik tőle, de azért nem alszik be rajta.
A 3 gyerekre azok a kedvezmények amiket leírtál, nemcsak akkor járnak, ha az egy főre jutó jövedelem bizonyos összeghatáron belül van??

Gyöngyi: Jó hosszúra nőtt Lili a 66 centijével :) Remélem a 400 grammal is elégedett vagy :)

Nici: Nálatok apa miért nem akar kistesót? Én már most is azt hallgatom, hogy akár még 2 manó is jöhetne :o Hát nem tudom ... ha lesz is nálunk még egy, akkor hamarosan bele kell húznunk a korom miatt :roll:

Babcika: Nagyon dühítő ez a Tesco-s story :evil: , de apa nagyon ügyes volt :) Remélem fikáztuk már itt annyira őket, hogy többé a lábatokat sem tezsitek be oda :)

Szelivi: Egyáltalán miért kellett gyógytornászhoz mennetek? A gyerekorvos küldött? Azt sem értem, hogy azt írtad, hogy Tündi forog. Ettől még lehetnek kötöttek az izmai? A neurológiára mikor kell mennetek? Ne aggódj, ha a gyógytornász azt mondta, hogy rendbehozza 6 hónapos korára, akkor biztos nincsen nagy baj. Babcika is írta, hogy sokan járnak, ezek szerint nem ritka. Fel a fejjel! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szelivi: Látom lassú voltam, és azóta már Mariannkának megválaszoltad :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó-Nem éééér!!Már Ti is megelőztetek minket,ill. Fannika Lilit :wink: :lol: Egyébkén nagy baromság rendszeresen mérni,annyira sokat számít,hogy kaki előtt vagy után,meghogy mikor,milyen mérleggel.Lili 5,13 volt múlt csüt. d.e.Itthon tegnap este csak 5,10 és nem fogyott,mert csüt. ezen a mérlegen kevesebb volt,tehát hízott is.Na mindegy kiskönyvbe védőnő könyvel.De olyan lassan haladunk. :cry: Akkorákat kakil,hogy egyik napról a másikra csökken az érték akár 30-40 gr-mal,pedig nem fogy csak kakkant :?
Vendég

Babcika a sör nekem is jót tett!Ez nem :lol: vicc!
Vendég

Köszi a dicséreteket a kiscsajom nevében!

Boscó, ne haragudj, én olvastam a kérdésedet, akartam is válaszolni, de kiment a szita fejemből. Meg aztán mi gumizunk, mert én soha többet nem nyelek le egyetlen hormontartalmú bogyót se. Böktek már belém annyi hormont életemben, hogycsak na... Persze, ha a második babához kell, akkor kell, de így védekezni többet nem szeretnék...
Ügyike volt Fanni a szurin!

Livi!

Sajnálom a gyógytornát... De biztos gyorsan rendbe hozzák Tündit, és tényleg nem nagy a baj.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babcika ha hiszed ha nem,reggel az itthoni mérlegen 5,15 volt,éhgyomorral tiszta pelussal.ott meg tele pocakkal,fél órás pelussal,és 1 bodyban.Szóval kakkant Lilike.ez tetszik! :lol:
Vendég

Évi77 köszi a választ!Remélem a második babánál minden megy simán nektek!
Vendég

Lányok segítsetek, nem tudom elérni a védőnőt. 30 perc alatt felment 37,2-ről 37,8-ra a hőm. Szóval nem migrén miatt fáj a fejem. Ráz a hideg, tök szarul vagyok. Mit lehet bevenni ilyenkor lázcsillapításra, illetve szoptathatok egyáltalán? Még az hiányzik, hogy a Lili is beteg legyen. S.O.S.
Köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Algopyrint nyugodtan vehetsz be, az láz- és fájdalomcsillapító is egyben. És nyugodtan szoptathatsz mellette.
Ha nem javulsz, azért egy dokit mindenképp keress meg. Más tüneted nincs?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Basszus, már 38,1 :cry:

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali: van egy kis hányingerem, ég a szemem, fájnak az izületeim, meg a fejem. Megpróbálom az algopyrint, bár már vettem be egyet kb. 3 órája

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó-Tényleg nem vicc a sör,elég brutál dolgokat művel. :wink: Én hozattam is apával 10 üveg soproni szűzet :lol: :lol: De egy nap csak egy üveggel iszok,mert ugye a sör is hízlál,bár engem lassan már a levegő is. :evil: (küldj képet Fannuskáról( :lol: ) felteszem) :lol: Nálatok nem pucéran mérik a védőnők a piciket,nálunk vetkőzni kell,tisztasúlyt írnak be.Naa jó,ruhástól,telepocival Lili is 5400 :lol: :lol: :lol: Fogigátlás:Pharmatex tényleg jó lehet,de nekem csípett :cry: Nagyon nehéz ez a dolog,jó lenne feltalálnának már vmit,amit a pasik szednek vagy ilyesmi. :? De mivel nem akartok több babát,neked jó lenne a spirál is nem(persze tudom ez annak is jó,aki akar,csak neked nem kell foglalkozni vele,hogy mikor szedjék le... :roll: )

Gyöngyi-Algopirin mehet!!!Szerintem a panadol is csillapít lázat,az is mehet.Meg borogasd csuklód,bokád hideggel.Az is használ és a hűtőfürdő is jó,bár a cicidet ne rakd túl hideg vízbe. :roll: Remélem meggyógyulsz,és szoptass nyugodtan!!!Ja és lapátolj be jó sok C-vitamint!!!És gyógyulj meg gyorsan.

Nem igaz,múltkor dicsekszem,hogy a jányom 2 naponta kakil,talán jobban hízik,erre most hallom megint rottyant,ez ma már a harmadik :cry: :cry: Lehet,hogy kicsit elkapta tőlem a tegnapi fisi-fosit?Bár szerintem az a tegnapelőtti pizzától volt :roll:
Vendég

Babcika: Nálatok legalább már volt olyan, hoyg 2 napig nem volt kaki. Nálunk még ilyen sosem fordult elő, sőt a legkevesebb amit kakilt egy nap, az 4 adag volt :shock:
Lehet, hogy le kéne állnom a baracklével???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lányok, teljesen kész vagyok!
Dorina ma elesett az udvaron és beverte a lécsőbe hátul a fejét, nagy dudor lett és nagyon vérzett, úgyhogy peti rohant vele a kórházba.
szerencsére a koponyának nincs baja, csináltak röntgent, bekötötték
Még most is ott a dudor és még mindig néha folyik belőle a vér. kapott tetanuszt is, látszólag semmi baja, de én még mindig aggódom, pénteken kell visszamenni kontrollra
:( :( :( :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!Remélem semmi baj nincs már!

GyöngyI!nekem is azt mondták, amit a lányok írtak:algopirin, és mehet a szopi.

Írtam a mérlegelés eredményét:6770gr, 64 cm

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bosco és Többiek:
sajnos én sem tudok mindig válaszolni mindenkinek, mert mostanában nagyon kevés időm van géphez ülni, mindig kell valakinek valami itthon...
Ezért bocsi!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Ha Dorina úgy viselkedik, mintha misem történt volna, akkor szerintem minden rendben. Főleg, hoyg a kórházban is mindent rendben találtak. Ha gáz lenne, akkor aluszékony lenne, bágyadt, rosszabb esetben úgy tudom a füléből is folyna a vér.
De nálatok minden OK! Meglátod, reggelre a dudor is elmúlik.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka!
Nem küldött senki, csak mondták, hogy ha kiflizik, akkor ha gondoljuk elmehetünk, legalább megnézi valami szakértő. A hasára pillanatok alatt megfordul, a hátára még nem tud. Neurológiás időpontyot még nem kértem, állítólag annyira tele vannak, hogy augusztus végére adnak időpontot, de kaptam másik telcsiszámot délután, holnap azt hívom.

Tünde!
Remélem semmi komoly baj nem történt! Küldünk a Tündivel gyógypuszikat!

Kép
szelivi

Tünde_sződ:nagyon sajnálom ami Dorinával történt!Remélem nem lesz semmi baj!

Babcika:igen,mi is gondolkodtunk rajta,csak én egy kicsit idegenkedem tőle!Nálunk nem kell levetkőztetni pocosra a bébit!Ahány hely,annyi szzokás!Majd holnap v.még ma este teszek fel képet!
Vendég

Sziasztok!

Fogamzásgátlással én is bajban vagyok.Hormont szedni nem akarok, a gumit utálom, spirált még nem szívesen tetetnék fel...itt megállt a tudományom.

Nálunk is meztelenül mérik a babákat.másképp sok értelme nincsen, ruhával, kaki-pisivel sokat lehetne csalni....

Tünde: Minden oké?

Gyöngyi: Jobban vagy? Beszéltél orvossal?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Tünde-Szegény Dorina,de ha jóla van akkor ne aggódj.Én oviban estem le egy mászókáról és az alsó tartóvasába vertem a bucim,ami felrepedt,össze is kellett varrni.Oszt itt vagyok,kutya bajom :lol: Ha baj lenne a röntgen kimutatná.

Bea-Én sem szívesen szedem a gyógyszert,meg szopi után sem szívesen fogok másmilyet szedni.De akkor mi a megoldás.Én a spiráltól félek...Lányok!Volt már vkinek???

Boscó-Háát ez érdekes,ruhástól mérik.Dehát a tisztasúlyát szokták nézni,a kórházban is az volt méradó :!: :roll: :roll: Várom a képeket!!
Vendég

Gyöngyi-MI VAN VELED???
Vendég

Babcika: TÉNYLEG agyon nyűgi volt ma Gergő - sztem az elmúlt héten nem kellett annyit ölben dajkálni, mint ma. Most már alszik :) Persze neki könnyű: két hadrafogható nővére is van, aki örömmel szórakoztatja. :) :)

Védekezés - mármint SIDS ellen: én úgy tudom, az oka az, hogy nagyon mély alváskor az agy túl nagy területe kapcsol takarékra. Ezt elősegítheti a megemelkedett testhő - akár vmi fertőzésből adódó hőemelkedés, akár túlöltöztetés miatt. Ha sokat ébred éjjel - kevésbé mélyen alszik, kisebb a valószínűsége, hogy túlságosan takarékra kapcsol. És ezért jó egyes szakártők szerint az együttalvás is - ezt már itt is olvastam tán vkitől, hogy kevesebbet ébred a saját ágyában, mint anyával alva. Sőt, valamelyik HírLLLevélben volt sztori egy babáról, aki nem gyarapodoeléggé, és első körben az együttalvást javasoltak a mamának - és valóban úgy lett éjjeli evés, és többlethízás :)

Én még Lucát szoptatva használtam Pharmatexet: két gond tud vele lenni - minden pici gyulladást/sérülést baromira csíp. És :oops: :oops: az íze ... ellehetetleníti a franciás előjátékot. Márpedig a kúp verziónak kell 10 perc amíg hatni kezd, és azt jó lenne "hasznosan" :wink: tölteni.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Gyöngyi: paracetamol (rubophen/panadol) és ibuprophen is mehet az algopyrnen túl lázra. Hőmérsékletfüggetlenül lehet szoptatni csak IGYÁL RENGETEGET!!!!!! És millió gyógy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) -ot küldök!

Tünde! Dorina kobakjára is millió gyógy :) :) :) :) :) :) :) :) :) ! Kirázott a hideg, amikor olvastam...

Babcika: én ma úúúgy irigyeltelek, amikor fél kézzel cigöltem a kis 8 kilós fiacskám fenekét a nap nagyobbik felében :) :wink: :)

Amúgy baromira szeretném megverni azt az alakot, aki kitalálta, hogy az anyaság versenysport :lol: :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Gyöngyi remélem jobban vagy! :)

Tünde
Sajnálom a kislányt! Én is összevissza vertem magamat kicsinek... kitettem nyolc fiút is... :) már korcsolya is állt bele a fejembe! :)

Vanilka
Most is Óbudán vagyunk lassan már két hete kissebb megszakításokkal.
Én ugyanis 13 éves koromtól itt laktam a Huszti úton, csak aztán férjhez mentem Kőbányára, most meg megint errefelé veszünk lakást a Pacsirtamezőn. Ti merre laktok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönöm az együttérző szavakat, kedvesek vagytok! Most úgy eszünk,hogy előtte dentinoxal zsibbasztom Boti ínyét.

Babcika: dehogynem próbáltam fejni! de egyszerűen nem tudtam 40 ml-nél többet fejni, pedig tele volt a cickó...

Tünde: Jajj, biztos nem lesz semmi baj! Nagyon sajnálom Dorinát (és téged is), sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!

Csema: mizu???

Botinál amúgy nem meglepő ez a kajamennyiség, mindig 200-210 körül eszik, de összesen 4-5x!
Viszont mivel nem kel éjszaka, forog, kúszik (ma elalvás előtt bejárt a franciaágyunkat :shock:), nőtt 3 cm-t, a havi hízása 150 gramm :shock: ... azért meglepődtem,hogy ilyen kevéske!

Most mennem kell, bocsi, akinek nem írtam!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Martin köszni a bókokat és az üzeni, hogy bármelyik 2006 tavaszi topikos kiscsajszit várja, hisz mind olyan gyönyörű!!!!

3. napja én is k.o. vagyok. A lázam 39 fok körül ingadozik. Még nem mertem beszedni semmit, csak hűtöm magam. A torkom meg úgy fáj, hogy alig bírok nyelni. Ma egész délután szédültem, alig bírtam menni. Erre kijött, egy hatalmas herpesz a szám szélén.
Igy is alig mertem Martint puszilgatni, de most már tuti nem fogom. :evil: :evil: :evil:
Remélem, nem kap el tőlem semmi nyavaját, mert én sem áltam le a szoptatással.

Ma volt a 3. hós oltás. Csak egy icipicit sírt a nagylegény.
DE, sajnos holnap, mehetünk vérvételre.
Három problémát mondtam a doktornőnek:
1. Folyamatosan izzad a tenyere és a talpa, ami ráadásul néha még hideg is. Máshol (pl.tarkó), nem izzad.
2. Annyira megfeszül néha, hogy az egész teste beleremeg. legfőképpen a karjai.
3. Mostanában olyan izgatott, feszült, ijedős, hogy már mások is megjegyezték. Legutóbb, odamentem a kiságyhoz és tőlem is megijedt. Az elmúlt pár napban, az esti altátás sem problémamentes.

A doktornéni szerint, vitaminhiány (Kalcium,Kalium, Magnézium) okozza. Mivel, akármilyen jó az anyatej, Martin annyira nagy, hogy kevés neki a vitamin ill. az ásványi anyag. Még az is tanácsolta, hogy + adjak neki bébivizet (HUMANA).
A vérvételből majd kiderül, de a nyűgösséget akár okozhatja a fogzás is.
Állítolag, a karján lévő vénákból veszik majd le a vért.
Én már előre rosszul vagyok......!Ja, és megnézi a cukrát is. 8-12-ig van vérvétel, az mondták próbáljam meg hajnaltól nem etetni, csak kis vizzel itatni. Gyönyörű, mondhatom... és, ha csak 12-kor kerülünk sorra? Ugyanis, nem adnak időpontot!!! Köszi

Ti tudjátok a babáitok vércsoportját?
Állítolag, csak akkor tudom meg, ha műtétre kerül sor. Hát akkor inkább ne tudjam meg soha.
De, azért holnap megkérdezem, hogy hogyan is van ez? Bár nem értem, hogy a kórházban miért nem nézték meg? A kis sarkán 7 db tűszúrás volt. Az egyiknél megvizsgálhatták volna ezt is!!!!!

Kistesó:
Ha meglátok egy kismamát én is írígykedem. Még van egy levél Cerezettem, és utána nekilátunk a kistesónak. :D :D :D Mi is, 1- 2 év különbséget szeretnénk. Lehetőleg kiscsajszit.
Én is szoktam nosztalgiázni az új topickokban. Aztán , remélem lassan, majd csatlakozom is az egyikhez. :)

Jobbulást a betegeknek!!!!!!

Néhány újabb kép:
1. A nagy zsiványos:
Kép
2.A szívdöglesztős:
Kép
3. A mindent megevős:
Kép
4. A zugivós-bulizós:
Kép
5. A szerény családos, macitesós:
Kép [/b]

Majd jelentkezem, hogy mi volt a vérvétel eredménye.

Jó éjt, holnap Szép napot!!!!

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: