A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanza!
én miért hittem, hogy színházban melózol?

Indi!
a Mária Nagykeres (vagy Margit? :) nekünk bevált, habár Lencsi folyton szét akarja szedni és befalni, én meg féltem tőle, mert olyan hüle műanyag szaga van. arra vigyázz, hogy nehogy ugróiskolát vegyél, mert azt csak olyan formában lehet asszem összerakni.

Rylie!
sajna férjem megváltoztatta az utitervét, és hétvégén vidéken lesz, így a Liberos meghívó asszem sztornó. :(

Barbi!
bulást!!
ancsipancsi

Beszéltem Verával, egész nap lustálkodott, hiába no, megviselte a másfél órás szülés. :lol: :lol: :lol:
Marha jól van, egyágyasban nyomja, 2 menü közül válogathat ("-Pistike, kérsz ebédet? -Mit lehet választani? -Igen vagy nem?") :lol: Marci szopizik, Vera hangja úgy csengett, mint aki tavaly ilyenkor szült, nem ma... szóval mázlista, ez van.
Más nincs, alszom, cupp.
neet
neet

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, utólag is köszi mindenkinek a nyaralásos jókívánságokat :) jelentem: bejöttek, mert nagyon jól éreztük magunkat :)
Még nem volt időm visszaolvasni, de a hírszolgálattól (Johi és Fannika ma beugrottak hozzánk :) ) megtudtam a legfontosabb újságokat, úgyhogy legelőször:
Nagy gratula Verának!!!! Isten hozta Marcit :)
Kép

És gratula Lindinek is, mint legújabb pocakosunknak!! :) :)

Azért felteszek pár képet a nyaralásról is:
Kép Bálint homokozik (itt még csak a vödörbe lapátolta a homokot és nem a szájába))

Kép csónakázás a Balcsin Bálint bébi módra

Kép voltunk állatkertben is

Kép és Bálint nagy tölcsérfogyasztó lett
denizsa

Ja, és Gigim,
ha rajtam múlna, lenne 2eske, 3aska, 4eske... de közbeszólnak az elemek, ez van. 8) Én vagyok a 3. a családban, szal tudom, hogy jó sokan lenni.
neet
neet

[quote="neet"]d írta:neete közbeszólnak az elemek, ez van.

Peg is többször panaszkodott az elemekre. :)

Denizsa!
klasszak a fotók. a fagyit ki ette ki?
ancsipancsi

ÁÁÁ, most látom csak a másik nagy hírt:

Lindi!
Gratula! :lol:
manoka11

Deni!
Sziasztok, örülök, hogy jól telt a nyaralás, képek is ezt támasztják alá!

Juc!
Jó, akkor majd megdumáljuk.

Na megyek aludni, jó éjt mindenkinek.
manoka11

Manóka!
Csak nem a Ficánkába jártok? Mi is sokat vagyunk Gréten, egyszer szívesen társulunk :)..Be kell jelentkezni előre?

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den!
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok, képek tutik :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

Neet:
szinte sejtettem,hogy valami ilyesmi infót fogunk kapni Kisünről :lol:

Den:
remek lehetett a nyaralás,gondolom Bálintod nagyon élvezte a sok újdonságot :D

petergabi

Ancsi: hát jól van....ettől függetlenül lesz Bikás pénteken???
Mi kb 2- 1/2 3 között érnénk oda.
Ja és egyáltalán nem állsz 0-án, ezt miből gondolod????

Macs, Den: szépek a képek! És szuper, hogy jól sikerült a nászút ill a nyaralás ;)

Na menek mer ded éhes aztán megyünk mérlegelni a védőbanyához!

Rylie
rylie

Rylie!
persze, hogy áll a Bikás, de ha csak ketten megyünk, és te ide jössz a Kosztolányira mosódiót meg ilyesmit venni, akkor a Feneketlen tónál is sétálhatunk! :)

Indi!
írtam mélt, fontos lenne a válasz! :)
ancsipancsi

Indi
bocs, már látom :)
ancsipancsi

Tegnap voltunk a Mammut Kaméleon Klubjában Four Fathers "koncerten". elég klassz volt, ez volt az első eset, hogy este mozdultunk ki. addig Lencsi a nagyiéknál aludt, majd hazahoztuk 10-kor.
ancsipancsi

Feneketlen tó nekem is szimpatikusabb, mint a Bikás! Oda tudok jönni a 12-es busszal sé akkor nem kell emelgetnem a babakocsit a fájós kezemmel.

Ancsi :) méltem.

indianyo

Indi!
Mióta van babakocsid? és mióta fáj a kezed? Oxi kéne ide :)
akkor ha csak 3-an leszünk pénteken, akkor menjünk a Feneketlenhez.
ancsipancsi

Helló!

Bendi kidőlt a nagy rosszalkodásban úgyhogy ma megint ebéd előtt alszik...

Juc

Jobbulást nektek! És itt van neked megint egy komódos kép vagyis képek. :) Ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem be.

Kép

Kép

A fiam mostanában a frászt hozza rám, állandóan felmászik, bemászik mindenhova persze lemászni már nem megy olyan könnyen...ááááááá már megint egy percre sem lehet levenni róla a szemem, meg már mindent elér, és mindent leszed meg szétszed, semmi nincs tőle biztonságban.

Ma már leszedett egy darab padlószegélyt és két db a konyha padlóján összetört tojás is van a rovásán, tegnap pedig összefirkált egy fotelt narancssárga szövegkiemelővel amit valahol ottfelejtettem, persze ő ezeket mindig megtalálja. És szintén tegnap szétszedett egy fiókot is, leszedte az előlapját, ugyanis a hálóban van egy elég béna komód, ami nem valami tartós darab úgyhogy Bendinek aranybánya...

Ancsi

Vízivás témában, Bendi is először csak kortyokat ivott és csak evésnél a vízből, most már átlagban megiszik úgy kb. 3 dl vizet egy nap, a többi még mindig szopi neki, sztem nem olyan könnyen állnak át a szopiról, ill. tápról a más innivalóra. Sztem ez a folyamat több hónapig is eltart.

Indi

Habtapi nekem bevált, mert igaz, hogy Bendi is lemászott róla, de sokszor játszott azon és amikor elindult mászott, kapaszkodva felállt stb, sokszor elesett és akkor jó szolgálatot tett a habtapi. Egy időben például azzal is tök jól eljátszott Bendi, hogy kiszedegette a darabokat és próbálta visszatenni. Én számosat vettem abban nincsenek nagyon kicsi darabok és nincs semmi amit le lehet róla enni. auchan-ban vettem 10 db volt 999 ft.

Egy dolog van ami nagyon idegesítő a habtapiban, hogy macerás takarítani, mert ha alatta ki akarsz takarítani, akkor fel kell szedni és persze szétesik darabjaira és tök macera újra lerakni, szóval én most már ezért szedtem fel őket, mert Bendi már nem esik annyit, de biztos fog majd még vele játszani összerakósat ha nagyobb lesz. :)

Barbi

Te is gyógyulj meg!

Denizsa

Lenni irígy én is akarok nyaralni! :)

ruz
ruzicsky

Ám legyen a Feneketlen..igaz nem terveztem, hogy most pénteken veszek ilyen mosóbigyókat, de ha megmutatnátok, hogy hol is van a bolt pontosan akkor lehet, hogy beadom a derekam..tegnap már pedzegettem Apának a dolgot :)

A Feneketlennél majd valamelyik hátsó kis utcába keresek parkingot ahol nem kell fizetni...
Sajna olyan nagyon soká nem tudunk elmaradni, mert 1/4 - 1/2 5-re Börsön kell lennem Apáért.

Gyermek 7 kg és 66 cm és most azt csinálja amit nem mondunk ki, úgyhogy gyorsan megyek vasalni, kajálni stb.

Beteg gyerekek jól vannak már?? Panna? Eszti? Pöttyös Istók? Pöttytelen Zsána gyerök?
Angi ha fáj a torkod akkor próbáld meg a Boiron Stodal szirupját, hátha jó, hm?

Tényleg Indi akkor pénteken viszem a Boiron füzetet, okés?

Rylie
rylie

Ruz, Ancsi: Kamilla simán nyakalja a vizet gond nélkül, holott nagy cicifan...úgyhogy szerintem ez inkább babafüggő dolog. És kb két korty után már maga fogta a cuclisüveget, úgyhogy nem nagyon kellett erőltetnem a dolgot. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ott tartunk lassan, hogy neki mindegy mit dugok a szájába csak adjak má valamit! Alig lesz bélpoklos a lelkem... ;) De egyenlőre nem kap mást, csak vizet meg szopit, még van húzom egy kicsit a hozzátápit, van még két hét, hogy betöltse a 6 hót! 8)

Rylie
rylie

Rylie

És mennyi vizet iszik meg Kamilla egy nap?

Akkor ezek szerint csak az én Bendim nem egy nagy ivó? Mert ő ha megkínálom mindig iszik pár kortyot aztán annyi. Szóval nem iszik meg nagyobb mennyiséget egyszerre soha. Nagyobb mennyiség alatt azt értem, hogy mondjuk egy dl-t.

ruz
ruzicsky

Ancsi, csak sokat járok színházba... szórakozni. :lol: Munka az más. :x

Pénteken hánykor lesz a Feneketlennél tali?
zanza

Sziasztok

Vera,Marci, Apa GRATULÁLUNK!!!!!

Köszi a himlős oldal cimet.

Pöttyeink még nincsenek, de Bogi éjjel lázas volt és anyukám azt mondta ez már lehet az előjele. Elvileg jövőhét szerdától törhet ki rajtuk :cry:

Ma mászott egy KULLANCS a Bogi lábán,de elkaptam , kész para vagyok ezektől a rohadt parazitáktól. Brrrrr
Jó lenne ha már szabadalmaztatva lenne a permetező anyag mert igy állandóan kurkászni kell mindenkit naponta többször is, hogy megvédjük öket a csipéstől.

Kókusz
kókuszdió

Kókuszka!
hol szedtek össze kullancsot? :( vannak oltva az ikrek?
gratulálok a cikkhez, olvastam :).

PÉNTEK:
szerintem délután legyen a tali, vmikor kaja után. ha felénk taláxunk (Ortopédklinika) erre ingyenes a parkolás, megáll a 12-es busz is, és innen szépen el lehet sétálni és találkozni a többiekkel, akik a Feneketlenhez jönnek pl. a 7-essel. (Zanza :)
ancsipancsi

Bálint szundizott egyet és így sikerült visszaolvasnom a termést :) Bocsi, ha néha kicsit korábbi dolgokra is írok, de van egy hét lemaradásom... :mrgreen:
Megcsodáltam a fürdőző gyerkőcöket, nagyon édesek, egyik kép jobb, mint a másik! :D :D

Juc :) Pannádnak bulást!!

Barbi :) Nagy gratula Anginak a forgáshoz!! Kép
Szörcsög még a nózija? Torkod hogy van??

Zuz :) Új fogakhoz gratula! Nem lehet könnyű dolgod mostanság... A csirkecombos Bazsót megnéztem volna, de sajna nem jött be a kép. A pohárból ivást mi is meg szoktuk próbálni, ált. ruhacsere a vége :mrgreen:

Manóka :) Milyen volt Fülén? Mikor jöttetek haza? Emma nagyon ügyes, hogy már így jár, nagy-nagy gratula neki!!

Macs :) Sok boldogságot Nektek!!! Kép
A képek nagyon szépek a nászútról, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! (Persze, hogy máshogy, nemigaz? :mrgreen: ) Fülinek meg nagy gratula a felálláshoz, hihetetlen ügyes!!

Rylie :) Látom, Ti is jól nyaraltatok Zalakaroson!! Képek szuperek!! :D Kamilla nagyon édes :) A kendő szerintem rulez, nekem nagyon tetszik!!

Pocak :) Nyaralós képeitek nagyon jók, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!! :D

Soosoo :) Tök szuper, hogy tettél fel képeket a piciről!! Hiperédes Gergő, szép nagy haja van és gyönyörű pofija :) :) Hogy vagytok? Hogy bírod a tempót 3 gyerkőccel?

Neet :) Medencetiszta Esztinek gratula! A bilizés hogy megy? Szerintem kicsiknek való úszógumival (van kapaszkodója meg alul pántok) nyugodtan mehet vízbe, mi bébicsónakot használtunk, de az valszeg már uncsi lenne neki.

Rec :) Koviubi ezek szerint jól sikerült :D Hú, még a nyál is összefutott a számban... Örülök, hogy a pacis party is jó volt, legalább buliztatok egyet!

Ruz :) Mekkorát nőtt Bendi!! NNagyon szupik a képek róla, a szerelős és a komódos a kedvencem :) :) Nem csodálom, hogy nincs egy szabad perced mellette, ha ennyit nyüzsög a nagyfiú! :D

Bog :) Gratula a csodaszép gyerkőceidhez!! Mégegyszer boldog szülinapot nekik! :D Petra nagyon csini az új frizurájával, sztem mások is neked kéne vágnod a haját! :D

Indi :) Hú, ez a munka-dolog rémes, jó hogy felmondtál ennek a pasinak, remélem megkapod a pénzed, ne hagyd magad!! A kezed, ill. ínhüvelyed még mindig ennyire fáj? Nem javult? Mindenesetre bulást neki!!

Ancsi :) A fagyit mi ettük, Bálint üresen nyomta a tölcsért, annyira belejött, hogy nem győztük fagyival, végül már üres tölcséreket vettem... :D
Gratula a -3 kilóhoz!! Nagyon ügyes vagy!! :D Lencsi sztem fürödhet a tengerben (Bálintnak is jólesett a kicsit hűvösebb víz, a melegpöttyei is gyorsan elmúlta), de a 3 méteres mélység miatt én azért óvatos lennék. Mi Bálintot kiscsónakban vittük a Balcsiba, de karúszókat is adtam rá, hogy ha véletlenül belebillen vagy kicsúszik, ne tűnjön el a vízben. Mondjuk mi könnyen játszottunk vele, mert leért a lábunk, ez mély vízben nehezebben megy, szóval lehet, hogy jobban jártok a medencével.

Votiv :) Gratula a fogyihoz, gyorsan haladsz!! Nyaraláskor mi is adtunk a kalóriáknak, volt fagyi, lángos, pizza, na nem is sorolom tovább... Itthon meg mérlegelés... +1 kiló az eredmény :oops: Úgyhogy kezdhetek én is gondolkodni vmi diétán :(

Gabi :) Isten éltesse Dorkát utólag is!! Kép
A folytatásos szüléstörténet nagyon tetszett, tisztára végigizgulam!

Vio :) Üdv! Ez a műtét szörnyen hangzott :cry: Remélem mielőbb lesz pocaklakód! A két gyerkőcödről alig meséltél, és képek is jöhetnek!

A magánrendelés-tejelés témához csak annyit, hogy az még nem ér véget a nődokinál, jön még a gyerekorvos és a védőnő is. A gyerekdokinknak adtunk pénzt, amikor kijött oltani az első hónapokban, de a védőnőnek nem, igaz ő csak 1x volt nálunk, azóta sem jött (no nem mintha hiányozna). A szomszédunkban született baba, oda minden héten megy, mert ők fizetnek neki...
denizsa

Sziasztok,

Den: akkor ezért nem jön a védőnő? hehe én naivul azt hittem, hogy nem ér rá. :lol:

Rájli: irtam néked privát üzenetet vagy mi a fenét.

Indi: akkor holnap hív Zsolti,ok?

Feneketlen péntek: még az is lehet, hogy nekünk is jó. Bár zsufi a nap, megyünk dévényesekhez, megnézik a Fannit aztán kis munkahely, de elvileg még az is lehet, hogy tudunk menni.

Kókusz: vegyél kullancsriasztót, ami már használható a gyerkőknek is. Több féle is kapható. Van a Vape derm, aztán a Galaktiv bio és van ALva teljesen növényi cucc is. No meg keverhetsz te magad is. Bázisolajhoz egy egy csepp teafa, eukaliptuszz és citrom vagy citronellát. És akkor tuti nem mennek a dögök. Nálunk bevállt. Felváltva használom, hol amit érek.
Remélem nem lesz báránykátok.

Szép napot mindenkinek

Johi
johanna1975

Rylie :) Már megszereztem a homeos füzeteket, megegyeztünk a gyógyszerész-nénivel, hogy szakmabeli vagyok és így adhat nekem hihihi de csak a gyerekes és terhességi-szülési volt meg, a mindenkinek szólót épp szkennelem - tehát ha valakinek kell ilyen szkennelt változat, szívesen mélezek
ÉS gyere csak pénteken, akkor én is megyek és együtt jól bemegyünk a Hold Boltba - készülj fel, nagyon sok pénzt ott lehet hagyni, mert hűűűű de jó dolgok vannak :)

Recca :) találtam otthon egy kinőtt pulcsit, úgyhogy most van egy külsőnyi gyapjúfonalam lefejtve, szép zöld, holnap vagy holnapután szívesen odaadnám neked - nekem is marad még bőven :)

Ruz :) fiókos képek szuperjók! Háét igen, gyerekjátékok a takarítás szempontjából elég idegesítőek...

indianyo

Indi!

ÉN szeretnék mindenkinek való homeos füzetet mélben,ha lehet!

ÉS titkos gyógyító fegyver nálunk fütyifájásra:na lehet találgatni! :lol: AKi eltalálja,kap belőle!

Panna jobban,közben fogzik is talán ez is bejátszik a lázba.

KÓkuszka!

Fránya dögök ezek a kullancsok,de bízzunk,hogy jövőre már tényleg permetezik őket! :twisted: Halál a kullancsokra!Szorgos népünk győzni fog! 8)
20170114224602

Deni :) nagy dicséretet érdemelsz, így reagálni mindenkinek!!! És Béd édes a homokozóban - jó kis homokozó!

indianyo

Jucu :) jó, ahogy befejeztem a szkennelést, küldök Neked homeos füzetet. Találgatni se nagyon tudok, valami rágcsa vagy édes lötyike? De mitől fáj a fütyi????

indianyo

elszállt a hSZ-em :twisted:

Juc!
Fütyifájás :?: Az a beteg korától is függ :lol:

SZóval elégedetlenkedtem, hogy miért pont most tudtok talit szervezni a Feneketlen tóhoz, amikor mi nem tudunk menni :cry: Itt lakunk a közelben :cry:

Deni!
Üdv itthon!

A többit nincs kedvem most újra beírni :cry: :oops:
zuzmo1

Indi:
én is kérhetnék a gyerekesből és a mindenkinek szólóból? :oops:
Képzeld:betonoznak :!: :idea:
Én el sem hiszem,hogy idáig is eljutottunk :shock:

petergabi

Indike!
Én is kérhetek???

Juc!
Esetleg valami sütike??? :lol:

Na jó, leírom:
játszóházban voltunk, Bazsó lefejelt egy széket, a szájából ömlött a vér, bőgött, aztán amikor abbahagyta akkor én is rázendítettem.... Azért klassz volt :?

Johi!
Miért mentek Dévényesekhez??? Fannid olyan kis aktív és olyan szépen mozog!!!

Kókusz!
Bárányhimlő :cry:
De a Galaktiv Bio cuccok tényleg jók, és a szúnyogriasztót próbáltam ki Johi tanácsára, és bevált!!!
zuzmo1

Gabi!
Ebből előbb-utóbb ház lesz! :lol:
zuzmo1

Fütyifájás 4 évesnél és jó helyen találgattok :lol:
Hogy mitől fáj azt konkrétan nem tudjuk,de piros volt az tuti :cry:

Ruz!

Bendi nagyon csibész!ÉS még sem teljesen egyforma a komód vagy van nektek keskenyebb is? Kép
20170114224602

Zuz:
rémes lehetett :(
Sajnos még nálunk is előfordul ilyen :( Pont a szülinapjára kapott hinta okozta ezt:
Kép

Juc:
Panna,mint egy "mánöken" :lol:
Dorka imád mostanában pózolni,de csak azért ,hogy utána visszanézze magát a gépen :lol:
Kép
Kép

petergabi

Gabi!

Dorkádra sem lehet panasz fényképarcilag :lol:
AZ a seb csúúúúúúúúúúúnya!

Votiv!

Mesélj APEHről.

Zsan?!
20170114224602

Ja és MAnoka számát átdobná valaki,nem ött át tegnap pedig azt írta,hogy küldi.

Köszke
20170114224602

sziasztok,
én jól, gumicukrot ettem, most minden kerek... :lol: :lol: :lol:

Át tudja vki dobni Vera számát??? Mégiscsak meg kéne irnom neki, h mekkora meccs volt tegnap.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és hát persze a lányok gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
múltkor aszontad, hogy nem hiszel a fogzás miatti lázban. :) Panna jól néz ki a képen, de ez még régi, ugye? (hosszabb haj)

Zuzmó!
te jó ég! erről nem írtál a méledben! úgy sajnálom Pajikát! és miért nem tudtok jönni pénteken? elutaztok,vagy lemaradtam vmiről? jövő hétre is szervezhetünk oda, akkor már Kisün is jöhet :lol: :lol: :lol:
múltkor L. kapott a nagyapjától a kezébe egy ruhacsipeszt (minden sz..t odaad neki az öreg, mert a kedvében akar járni), és jól megcsípte az ujját, de úgy, hogy azonnal hólyag lett rajta. kis híján én is elkezdtem bőgni , úgy sajnáltam. szóval megértelek! Paji szája felrepedt, vagy csak kisebb sérülést okozott a foga? szopogasson árnikás homeo bogyót, az segíti a sebgyógyulást.

Gabi!
Fürtösöd nagyon édi, mikor hátra húzza a haját. annyira aranyos lehet rövid hajjal is!
ancsipancsi

[quote="jucusmamus"]J írta:jucusmamusa és MAnoka számát átdobná valaki,nem ött át tegnap pedig azt írta,hogy küldi.

Köszke

mélben megírtam
ancsipancsi

Zsanci!

CSak nem fájt a fütyis neked is? :lol:
20170114224602

Ancsi!

Megkaptam,köszi.

Igen,nem nagyon hiszek benne meg ugye a torka is piros de anyuka azért variál.
20170114224602

Juc!

Nem, a miénk komód ez a szélesebb fajta, de hát mit számít pár centiméter? Majdnem ugyanolyan. :)

Panni csuda édes, az szende tekintet, meg kell zabálni. 8)

Gabi

Dorka is nagyon vagány! :) És amikor visszanézi a képeket tetszik magának? :P

Zuz

ÁÁÁÚÚÚÚÚÚ! Szegénykém. :(

ruz
ruzicsky

Juc,
hát nem eltaláltad...???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gumicukor sirály!!!!!!!!!! Kép
20170114224602

Juc, megúsztam. mindent bemutattam, lefénymásolták, jegyzőkönyvet felvették, majd kipostázzák. ide most valami nyelvkilógós szmájli kell

viszont mikuláscsomagot kaptam!!!!
a Karinthyn az OTP-nél parkoltam, mire elmentem az automatáig meg vissza, egy fogatlan undormány parkolóőr már meg akart büntetni... :evil: sprintben értem csak vissza a kocsihoz!!!
ez a f... meg ott zsörtölődött velem, hogy ő honnan tudja, hogy hová mentem, látta, hogy nincs "zsuga", osz kész...
aztán bementem a bankba, 12:04-ig volt jó a jegyem. az én órám kicsit késik, de aszerint 12:06-kor értem vissza a kocsihoz, és már meg voltam büntetve!!!!!!
felhívtama pontosidőt, aszerint 12:10 volt. ez a tetű ott állt és várt, és úgy fényképezte le a kocsit, hogy már benne ültem, és a bírságos papíron meg az állt, 12:00-kor lejárt a parkolójegyem!!! ezért büntetett meg! a büdös paraszt még vissza is dátumozta!! bocs, hogy ilyen szavakat használok, de ezt a lényt nem tekinthetem embernek!!!
aztán megmondtam neki, hogy megírom, röhögött a képembe.
hát pedig ha kell, magával a Centrum parkoló Kft atyaúristenével is beszélni fogok, mert ez felháborító!!!!
ettől nekem úgy elment az életkedvem, meg hogy én hülye ilyen rohadt világba még gyereket is szülök, és most már látom, csak akkor van esélye van a boldogulásra, ha jogász lesz és testépítő. holnaptól kreatinnal tápolom, esténként pedig a Ptk-ból olvasok fel neki, nem lehet elég korán elkezdeni.

most megyek és hideg vizeket eresztek magamra, mint Woody Allen az Anny Hallban. :evil: :evil: :evil:

votiv 8)
votiv

gumicukrot én is szeretem, jó sok benne az E-vitamin :mrgreen:

Zsanci :) bár talán ezóta már megkaptad mástól is, de átdobom Vera számát egy priviben. Még mindig nem jó a telefonod?

tegnap két dolgot műveltem, ami a kialvatlanságot mutatja: szegény gyerekemnek a sötétben a cumit a fülébe akartam mindenáron benyomni.. előtte pedig csináltam neki a cumisüvegébe egy finom tápszert - neszkávéból. szerencsére rögtön észbekaptam - bár lehet, hogy ízlett volna neki, nagy zabagép :lol:

Votiv :) ezt a tahóságot! nem tudom, mi lehetne a megoldás, de valamit ki kéne találni parkolóőrökkel szemben :( de apehnak örülök, már ha ez azt jelenti, hogy ott minden rendben.

indianyo

Juc
Ámen

Ancsi
Nincsenek oltva, mert a doki azt mondta mire eléri a hatását addigra ősz lesz. Beninek már kértem receptet, de az is csak rendelésre jön a gyógyszertárba.

Egyébként a kertünben szedtük össze! Sajnos. A fölsö szomszéd kertje annyira elhanyagolt, hogy nem is csodálkozom hogy ide potyognak. De azt mondják, hogy bármilyen füves, ágas-bogas területen, még a legápoltabb kertben is előfordul.

Johi
Ezt a bioszert hol lehet kapni, mert ami nekem van azt hosszútávon nem használhatom gyerekeken.
kókuszdió

Gabi :) betonozás már tényleg nagy lépés :) És akkor milyen is lesz a házikó?

Asszem be kell újítanunk egy kislányt, mert a tieitek annyira szépek :)Kis sebesülések se rontanak rajtuk :)

Zuzmó :) mi ez nagy sürgés-forgás, hogy sose érsz rá? :) Pedig látod meghallgattunk és csütörtök mellé még egy pénteket is beújítottunk :) Na majd akkor a jövő héten :)

Manóka :) fényképet Emmáról?

És bocs ha unjátok, de a tegnapi meccs is irtójóvót !!!! Azért egy olasz-portugál döntő tényleg különleges ajándék lenne - idáig a kiesősben úgyis az esélytelenebbek nyertek, hát akkor nosza :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: