A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
tudommá! L. lassan 1 éves lesz, és hogy te mivel próbáltad először a tejet? grízzel, vagy hogy? mondjuk túrót, kefírt, jogot, ilyesmiket már evett, nulla kiütéssel.

Lindi!
az itatással kapcsolatban sokat gondolok rátok. L. egyszerűen nem akar vizet inni, csak tápit, vagy semmit. hiába tömöm a szájába a cumit, nem és nem. :(
ancsipancsi

egy tájkép, csavargás közbenről

Kép
macskanyu

Ancsi,
fele tej, fele víz, összeönt, felforral, ded megissza, így kezdtük anno 8 hósan. Majd egyre kevesebb víz (a felesből lett negyedes, stb) hozzáadásával a végén már csak tej (kb egyéves korára, de ez nem bizti), és aztán már nem is forraltam, na ez tuti egy éves után jött.
Jött bele hol méz, hol kakaó (nesquick), mostanra inkább csak kakóóóóó, így mondja, és ebből kb féllityit fogyaszt naponta, (reggel- este 2.5 dl) kivéve, ha napközben is megkívánja, akkor még vagy 2-3 decit. :)
Vizet meg elfogadja majd, ha IGAZÁN szomjas. Eszter is veri magát az édes löttyökért, néha ellágyulok, de ált.ban fél nap alatt "visszaszokik" a vízre, issza nem issza nem kap mást alapon. :mrgreen: Genyó vagyok, mi? :D

Macs,
ez szép sétának. :)
neet
neet

Neet!
köszi! a piáltatással úgy vagyok, hogy táp vagy víz. nem akarok üdítőt adni neki, habár néha kap gyümölcslét, de azt se akarja ám inni. biztos tényleg nem szomjas.

Macs!
kafák a képek!
ancsipancsi

http://www.freephotosandvideos.com/
azok a nyolcvanas évek... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi!

Panna torok piros,antibio...

MAcs!

Nagyonszép helyen nászutaztatok!Azért egy ruhás képet kérünk szépen!

Neet!

Jól szóltál látogatás ügyben,én teljesen megértem Verát 8)
20170114224602

Juc,

Panna :( gyógyuljatok hamar....
és ruhás képre várni kell, mert sógor stikában kamerázott és majd ha megkapjuk dvd-n, akkor csinálok belőle képet :) most max. a nászutas közös képet tudnám felrakni, de nem akarom még jobban szétoffolni a topicot

Zsána,
ez kúúúúl, :mrgreen: csak a régi kedvenceim mind "video error" :(
macskanyu

Macsek :) Szép képek, lovaskocsi és hajnali úszkálás csodajó lehetett, Börzsöny a Zemplén mellett szívem csücske :)

Kérek szépen segítséget olcsó és megbízható habtapi-lelőhelyet illetően.

Prénteki Bikás mikorfelé leend?

Jucus :) mitől lesz ilyen piros torok láz antibigyós betegség?

indianyo

Macs!

offoljál csak!

Indike!

bacilustól mert nem vírusos .
20170114224602

Sziasztok,

Éljen éljen Marci és Kissün és egész Kissün család. Gratula Verának és Marcinak.

Neet: tök érthető amit írtál, mármint a látogatásról.

Indi: habitapit mi valamely hiperszupermarkecban vettünk. de most már bármit veszek csak a Régióban fogom tenni, mert nagy a választék és jók az árak és nekünk még közel is van. neked mondjuk sajna nem annyira. Láttam arra sok sok habitapit, amire szerintem figyelj, hogy ne festett legyen, mert hamar lejön a festék gyerek nyálával valamint, hogy nagyok legyenek a darabok amik kijönnek. Én elsőre vettem egy nagyon szépet, de olyan kicsik a darabok (csomagolva nem láttam, hgoy ilyen), hogy gyorsan kellett vennem egy betüset is.

Lindi: viztisztitó szeritnem is királyság, nagyon fincsi vizet csinál.

Juc: gyerkőknek bulást.

Macs: gratula Fülinek a felálláshoz és szuper helyen lehettetek.

Johi
johanna1975

Neet!
A múltkor sem sértődés volt, hanem félreértés, úgyhogy szerintem nem lesz gond! AZért majd a publikus infókat adjátok át! (szopi, stb.) Én megértem Verát, én is hasonlóképpen döntenék....

Indi!
Köszi az infót! És a felajánlást! De nem rabolom az idődet ilyen hülyeségekkel, majd megmutatom a dedet élőben, hogy mennyit változott, mióta nem találkoztunk! :D Azt sajnálom, hogy a MOM-os talira nem tudok menni, pedig itt van a közelben :(

Ancsi!
Szerinted 0 a népszerűséged :?: Akkor végülis nem is tud esni :wink: :mrgreen:
Én a vízitatással úgy állok, ahogy Neet. Nem kap mást és kész. Amikor meleg volt, nyakalta. Most rájöttem, hogy pohárból jobban érdekli a dolog. Gondolkoztam még esetleg csipkebogyó teán mézzel, vagy valami hasonlón, de az nem ízlett neki :cry: És erősen agyalok én is a tejcsin....

Macsek!
Gyönyörű helyen voltatok!!!!!! És Fülikéd nem semmi! Hova siet :?: :wink:
zuzmo1

Help!
Ez mennyibe kerül újonan:
Kép

Köszi
20170114224602

Jucus,

és ezek mik :?: :?:
macskanyu

Macs!

Lego képességfejlesztő játék.Meg kell keresni,hogy melyik állat melyik házban lakik.Szín,forma felismerés pl.

Nekünk már nem kell és nem emlékszem az árára :(
20170114224602

Juc,

ezt találtam neked, hátha megtalálod a játékot, a háttérképen mindenesetre ez van fent..

http://www.legojatekbolt.hu/2004/adat/i ... eljes.html
macskanyu

Macs!

Drága vagy de nem találom pont őket :oops:
20170114224602

a nevére nem emlékszel Kép
macskanyu

Kisuneknek jo babazast, meg persze minden szepet es jot! :)

Rylie, jol mondja Indi. mondjuk en diot ES szodat is teszek a gepbe minden mosashoz (bar nalunk jo kemeny a viz, es a szoda vizlagyito hatasu is). na es hogy kotozkodjek is kicsit :mrgreen:: holdbolti szoda 2kg 400penz

Macs, ez a naszut baromi klassz lehetett! huu, elkepzeltem, amiket irtal :lol:

Neet, kakooo :lol: ez igy olyan jo szabolcsi. klassz 8)

Indi, magunkrol? hm. tegnap du. volt egy kis csaladi osszeroffenes, kivetelesen egy etteremben (szigoruan tesztelesi celzattal :mrgreen:). es B olyan kis tunderien viselkedett (ja, mikor nem? :wink:), pedig nem aludt elotte egy szemet sem. igaz, aztan teli hassal be is vagta a szunyat a villamoson :)
noverem meg azt mondta, h akkora a hasam :roll:, h azt hitte, bejelentunk valamit :lol: ooo, most erre mit mondjak?????
recca

Recca
pocakod :mrgreen: :mrgreen:
és CSAK most, (na jó, nem) CSAK neked:

Kép

Sári és Kicsi, Ők húztak minket :)
macskanyu

REcca :) Enyhe petróleumszaga az egész dióknak vabn, mondjuk nálunk nem gond, mert kiteregetem a rucikat az udvarra egyébként is, de valakit zavarhat is éppen.. tényleg 2 kg volt 360, nem egy, hát akkor méginkább megéri! De még mindig megvan a fele, úgyhogy most még nem veszek :)

B pedig egy tündér :)

Johi :) Csüt nem jó neked, de mi van a szerdával esetleg péntekkel? Péntek este utaznak le a barátaim a Balcsira és ugye most hőslg lesz, kéne a babócának a naptej a szépséges porcelánfehér bőrére. És mi az a Régió és hol leledz? Köszi a szakértő magyarázatot, tényleg jó, ha nagyobb darabos :)

Zuzi :) Ha azt mondom, hogy ráérek, azt tessék komolyan venni :) És élőben is szíesen megnézem :)

indianyo

Recca!
jössz a talira pénteken? mert lecsekkolnám a hasad! :)

Zuzi!
miután délben nem ivott vizet, kb. fél 4-kor elkezdett kiabálni. előbb tejci, aztán tej, és mikor már készült a táp, csak mérgesen: TÖ TÖ TÖ. :) 2 decit benyakalt. valahogy éreztem, hogy még nem tudom leszoktatni a tápozásról. mondjuk nem iszik sokat egész nap, csak azt akarom, hogy ne csak tápot akarjon inni, hanem vizet is.
ancsipancsi

Indi!
én meg a sokak által kedvelt Margit nagykerben vettem a habtapit. jó áron, jó fajtát árulnak. tán honlapjuk is van. a Visegrádi utcában vannak.
ancsipancsi

Macs, wow! ilyen meg johet nehany kartonnyi :lol:

Indi, majd probald ki a folyekony valtozatot! nagyon allat :mrgreen:
Regio=jateknagyker (de halandok is vasarolhatnak). a Nandorfejervari uton van

Ancsi, nem igerem, de lehet. addig majd fogyozok kicsit :mrgreen:
recca

Sziasztok!

Kisün-családnak nagyon nagy boldogságot a Marcihoz!

Soosoo, legkisebb hihetetlenül kisfiús!

Somának boldog névnapot!

Fülinek nagy gratula az álláshoz! De minek ez a nagy sietség? :shock: Már most meghirdették a felvételt a 2012-es olimpiai csapatba? Angival esélyesek. :lol: :lol:

Pénteken mikor lenne Bikás?

Ancsi, Mária bababolt....Margit. :lol: :lol:
zanza

A habtapit szivacsos puzzle néven találtam meg a Mária Nagykerben betűs-számos, 16 darabos és 36 darabos van belőle.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=255

Régiót még keresem, de tényleg nagyon messze van tőlunk, még az utca nevét se hallottam :(

indianyo

Régió messzit visszavonom, arra jár a 103-as, ez nem tétel :lol:

indianyo

Indi, lehet, hogy én most ünneprontó leszek, de én egyáltalán nem javaslom, hogy habtapit vegyél. a mienk nem kicsidarabos, de Isti simán leette a felső réteget :shock: anno Jucus még a fogyvédőknél is reklamált miatta.
arról nem is szólva, hogy nálunk összvisz 2 hónapig volt jó, aztán lekúszott róla a gyermek, és ha jól emlékszem 2-3 ezer ft között van az egy csomag műanyag vagy habszivacs vagy mi.
szerintem jó megoldás lenne helyette egy polifoam is, és kevésbé veszélyes :roll:

Neet, ezek szerint életed párja nem enyhült a második baba kérdésben? :?

Recca, hasad :lol:

votiv 8)
votiv

Indi, Mária bababoltnál dolgozom, gondolod bármikor betudok ugorni, csak az áru nevét és darabszámát mond. :wink:
zanza

Indi!

Habtapiból csak olyatvegyél ami nagy darabos és semmiféleképpen nem sárga bevonatos tigrises mesés.
Egyébként kínai boltban vettem ezután az ominózus tigrises angolista mesés után és az bevált.

Enyém ded séta után,nem 100 még:
Kép
20170114224602

Zanza!

AKkor ha mész Máriába,nézzed meg nekem légy szaves,hogy van-e fürdőjáték tartó háló.
Olyam csempére cuppantós.
Köszke!
20170114224602

nem olvastam még mik történtek.

Help: ihatok lándzsás útifüvet? érzem hogy valami nem stimmel velem... :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Gabi,
nem bántódtam meg, sőőőőt!!!!!!!!!! nagyon jól esett!!! :D

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BArbi,
nyugodtan vegyél be lándzsás útifüvet...én a gyerekeknek is adok...ennyi alkohol nem számithat...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hali,

veráéknak nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juc,
panna antibio :( kép :D :D

neet,
emlékszem én hogy egyszer azt mondtad bővítés és jöhet a 2. és 3. :lol: apa beszabályozott :D :D ?mondjuk hülyén fog pont az én számból hangzani de a legjobb az egy gyerek :oops: én is egyedüli vagyok és megarulez 8) nem is tudom miért szivatom meg a kölkeimet :roll: mert önző vagyok :oops: :D

macs,
istenem,mindjárt dédi leszel :lol:

indi,
teljesen elfelejtettem hogy csütörtökre már elígérkeztem úgyhogy sztorno,nem baj?majd hívlak amúgy is és megbeszéljük

gigi
Vendég

Zsanci! örök hálám! köszönöm!!!!!!!!!!!

gödibarbi

Zsan:
Kép

Juc:
annyira édes Pannád az alvós pózban :lol:
Szegénykém gyorsan gyógyuljon meg :!: Soma már okés?

petergabi

Gratula Veráéknak!

Kép isten hozott!

belőlem most ennyi, nem lenni túl jól :(

gödibarbi

Sziasztok!

Pár napig nem tudtam jönni, Emma úgy elnyomkodott valamit a gépen kb. 10 mp alatt, hogy az egész képernyő a feje tetején állt, és nekünk sokkal több időbe telt visszaállítani :lol: MOst meg nincs időm visszaolvasni, de remélem mindenki jól van.

Verától kaptam sms-t, de ezúton is nagy gratula nekik, Isten hozta Marcit!

Csütörtökön sajnos nem tudunk MOM-ba menni, már nagyon rég megbeszéltem egy programot, pedig jó lett volna találkozni veletek.

Juc!
Látom Panna beteg, jobbulást neki!
Szerinted mikor tudunk összefutni a belépő miatt? Nekem megvan a számod, csörögjek? Valamelyik du.?
manoka11

Gabi!

Tudod én nagyon toleráns és elfogadó vagyok a mássággal szemben,de miért az én kölkeim melegek? :lol:
Soma mondjuk már jól van,remélem holnapra Panna is.
20170114224602

Manoka!

Ok,csörögj elvileg jó bármi :)
20170114224602

Barbi!
Múltkor nekem sem volt rendben a torkom, elmentem valami köptetőt venni, aztán amikor közöltem, hogy szoptatok és terhes vagyok, és nem tudom, hogy mit lehetne bevenni, akkor azt mondta a patikus, hogy semmit :lol: Azt mondta, igyak bodza teát, és nekem bevált!!!! És csak 2-3száz forint volt!

Indi, Recca!
Ez a mosószódás-diós dolog egyre jobban érdekel! :wink:

Manóka!
Nem voltatok játszózni :cry:Emma ügyes csaj :wink:
Akkor holnap megyünk játszóházba! Félek, hogy Bazsó megint jelenetet rendez, ma 2 és fél órát aludt délelőtt, úgyhogy szerintem nagyon hisztis lesz 8)

Juc!
Panna nagyon édes!!!! Remélem, már jobban van!
zuzmo1

Zuz!
Igen, mert a hülye lakógyűlés majdnem f7-ig tartott, akkor meg már nem indultunk el.
Holnap mi f10-kor indulunk, majd meglátod, nektek hogy alakul.

Juc!
OK, csörgök, ha látom, mi van nálunk, holnap vagy csüt. du.
manoka11

Recca!
Pocak :mrgreen:

Indi!
Nekünk bevált a habtapi. Olyat vettünk, amin nincs kép, így ded nem tudta lerágni róla a mintát. Mi oda raktuk, ahova nem ér el a szőnyeg. Azért volt jó, mert Bazsó nagyon szerette rágni, jól esett a fogának, de éppen ezért tényleg oda kell figyelni, hogy milyet vesz az ember. Egyébként Votivnak igaza van, hamar lemászik róla a ded, kivéve, ha az egész szobát beborítod :wink: :lol: Az viszont egy vagyon...
zuzmo1

Manóka!
És Emma végig ott volt Veled???
És marad a bolt :?: :lol:
zuzmo1

Manoka!

Holnap mentek játszóházba?Arra fordulhatod mert megyek Camponába 11 óra előtt kb.Dobj egy számot és én csörgök rád,ha jó.
20170114224602

Köszönöm habtapi-ügyi hozzászólásaitokat. Igazából nem nekem kell - illetve majd nekem is, de csak sokkal később. Unokaöcsikém 20 hónapos és most már imádja, most kapott és órákig tudja rakosgatni, szóval tőle loptam az ötletet, hogy majd veszek a fiacskámnak - de nekik ki-be rakhatós figurás van. Dominónak nem kellenek még ilyen kis huncutságok ugye :) De nagyon hasznos volt mindenki hozzászólása:festett lekoőik és ártalmas, képet lerágja, lemászik róla stb. észben tartom :)

Barbi :) torokfájás: langyos sós vizes vagy zsályateás eseteleg langyos vízbe néhány csepp zsályaolajos gurgula. Garantált eredmény, bármikor alkalmazható, bármeddig és bármennyiszer. Gyógyulj gyorsan-gyorsan!!!

Somának és Pannikónak is gyors gyógyulást!

Mivel pénteken már hőséget jeleznek, én nem merem bevállalni a Bikást - túl hosszú út túl sok ember között túl melegben - Dominóval nem bejövős :(

indianyo

Juc!
Igen, délelőtt megyünk, de Gazdagrétre, a Törökugrató u-ba, nemtom, az jó-e, de mindjárt küldöm a számot.

Zuz!
Bolt marad, de nem dőlt el, lesz-e grillcsirke, majd holnap elmesélem:)
manoka11

Juc:
Kép

petergabi

Manoka!

Az nem annyira esik útba,azt hittem a szokott Fonyódba :wink:
AZ az igazság,hogy Grétet nem is ismerem,ezért nem vállalom be így hirtelen.DE hívlak és megbeszéljük a mikort.
20170114224602

Kép

Kép

Kép

Kriszta es Akos
bkrityo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: