A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Évi
A kismamikat én is nosztalgiázva nézem!
Életem leggyönyörűbb időszaka volt! :) Remélem még lesz benne részem párszor! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

50 kiló én szerintem sose voltam! :lol: :lol:

Én már a 63-nak is örülnék... esküvőmön voltam 58 de az tudom, hogy nem reális! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Az anyáklapjás kuponok azok milyenek? Milyen termékhez valók?

KépKép
nicika

Mamacka! Nem kaptam meg a mailod! :(

KépKép
nicika

Jajj, lányok! Nekünk első héten beriasztott a légzésfigyelő, amit azóta sem tudok hova tenni, mert azóta (kopp-kopp-kopp) nem volt ilyen! Bár férj mindig mondja,hogy csak rosszul volt beállítva, mert nem volt meg a 30 cm vmik között (vagy micsoda), meg amúgy is csak pár napos volt Botika. De tegnap este átolvastam a topicot, azóta megint úrrá lett rajtam a pánik :shock: ...főleg mióta Mamacka történetét is olvastam a másik fórumon :( Az egyetlen rizikótényező (tudtommal) nálunk a hasonalvás! Mindenesetre szegény Boti most nem igen érti, miért nem alhat a mi ágyunkon, beraktam a kiságyba,hogy alatta legyen a légzésfigyelő...nem is tud elfele aludni :? Meg a babakocsiban is kinn szoktam hagyni aludni (volt már,hogy hason), de ma délelőtt is végig ott ültem mellette...Ez már beteges :?: :roll:

Bár majd biztos át megy rajtam, mert nem lehet állandó aggódásban lenni, de ma rossz ...

Anita
Kép
Kép
_anita_

nici
Akkor megpróbálom megint...

Azok Brendonos kuponok, de még nemtudom mire valók mert még nem jött meg az újság...

Kép
Kép
Kép
mamacka

No akkor passz, már nem is érdemes foglalkozni vele, én elég jól (azonnal) visszaalszom. Néhányszor bepróbálkoztam a leszokatással és apát küldtem be (hogy még csak tejszagot se érezzen) beadni a cucót, de olyan ívben köpte ki és nézett tisztára tág szemekkel, mintha azt akarná mondani: "Na ne vegyetek már hülyére!!! én ÉHES vagyok!" és üvöltött. Szóval ilyenkor eszik is rendesen, nem csak míveli, sőt ilyenkor eszik rendesen, mert nem icánkol-ficánkol, csak komótosan eszik, megállás nélkül. :D

Jaj, Mamacka! Ezt nem kellett volna leírni. Most aztán parázhatunk... én is csak a jóIstenben bízom. Még jó, hogy ilyenkor előjön a hitem. És pont e miatt is vigasztal az, hogy éjjel felkel többször. Nappal meg soha nem alszik olyan hűűű de sokat, meg bejárok hozzá. Na ez mindenesetre nem ad sok nyudalomra okot. :(

Babcika! No igen a haj... én már sokat tűnődtem milyen lesz, ha megnő... mert most elég Jockey Ewingos. :)
Ami meg a kögögést illeti, Pötyi is nagy mestere de én az első perctől tudtam, hogy a nyálával küzd, még sokszor félrenyeli amióta ennyi van belőle... :shock:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

T.mama! Üdv itt :D GYere gyakran!

Bea: Őz köz v Őz u. ? Bocsi, már nem emlékszem, mindenesetre szüleimhez közel van (Erdősor). TK-ra jártál?

Tünde :
GRATULA BETTINA ELSŐ FOGACSKÁJÁHOZ!!! :D

Nálunk még nincs fog, viszont forgás megint beindult ezerrel! :D

Nekem is vannak átruházható kuponjaim, majd átnézem őket, de most lépnem kell, mert csak összebújunk a nagyágyon a nagyfiammal!

Editkém mizújs? Betett a két gyerkőc??? :lol:

Bocsi, aki kimaradt...majd jövök!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem nem csak ilyenkor jön elő a hitem :) :D :lol:
...de szerintem a struccolitika nem jó... nem árt ha tudjuk mivel nézünk szembe.
Mellesleg annak ellenére, hogy úgy gondolom nem árt jobban odafigyelni, szerintem meglehetősen fel van fújva a téma ha a halálozási statisztikát nézzük. Meglehetősen sok baj történhet egy kicsivel ezen kívül is... a halálesetek kis százalékát teszi ki a bölcsőhalál.
...ha úgy tetszik a mi légzésfigyelőnk sokkal inkább szolgálja az én nyugalmamat mint a baba egészségét... e nélkül én nem tudnék egy percet sem aludni, de van akire pont ellenkezőleg hat.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez nehéz dolog. Sajnos egy ismerősöm is átélte ezt a borzalmat, azóta kettő fiút is szült. Állandóan idegbe volt szegény...

Nagyon-nagyon remélem SOSE éljük ezt át!!! Kívánom mindannyiunknak!

KépKép
türelmetlen_mama

nici
a profilodban lévő axelerós címre küldtem

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Ja, azt a címet nem néztem!

KépKép
nicika

Megkaptam! Akkor küldöm a kuponokat!

KépKép
nicika

Engem azért megrémiszt, hogy csak közülünk is már legalább ketten ismernek olyat, akivel megtörtént... :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szóval a következő DM kuponjaim vannak. Akinek kell szóljon!

Babáknak

Gabi lanolinos krém 100 ml vagy finom babapúder 100 g, 100ft kedvezmény (2007.08.31-ig)
Johnson’s baby krémtestápoló, 150ft kedvezmény (2006.08.31-ig)
Johnson’s baby babasampon 200ml, 100 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
BEBA2 bifiduszos csecsemőtápszer, 300ft kedvezmény (2006.08.31-ig)
Avent tanulóüveg-szett 260 ml, 300ft kedvezmény (2007.08.31-ig)

Mamáknak
Gilette Sensor 3 női borotva (4+2db), 300ft kedvezmény (2007.02.28-ig)
Nivea Visage Young frissítő arctonik 150ml, 200ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Lactacyd intim mosakodó gép 200ml, 150ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Salvequick sebtapasz, 100ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Oral-B Sensitive Original fogkrém 75ml, 230ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Stérimar orrspray 50ml, 300 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Sahara testmelegítő (1 pár), 100ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Colgate Whitening fogkefe, 200 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Sensodyne szájvíz, 300 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Sensodyne Total Care fogselyem 30m, 250 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Nivea Sun napkrém arcra, 30 faktor 50ml, 500 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Gliss Kur hajfény-pakolás 150ml, 450 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Merz Spezial habmaszk 50ml, 400 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Nivea body testápoló 300ml, 500 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
LifeStyles ultra vékony óvszer, 300 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Murnauers Holt-tengeri fürdősó, 500g, 150 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Ilex tengeri fürdőkristály 350g, 200 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
CD pumpás deo 75ml, 150 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Bükfürdői Thermal fürdőkristály 500g, 200 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Richtofit sportkrém 125g, 150 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Salvequick easy pack sebtapasz 25db, 150 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Lactacyd Femina intim törlőkendő 20db, 120 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Nivea Visage Aqua Sensation arcápoló gép-krém 50ml, 400 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Ebelin akciós hajkefe, 300 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
X-epil hideg arcgyantázó csík 6db/doboz, 150 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Clearoderm kezelő oldat pattanások ellen, 9ml, 150 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Umbro-24 órás izzadásgátló férfi dezodor 150ml, 100 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Crepto Lux 2 rétegű toalettpapír 8 tekercs, 150 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Hawaiian Tropic karottás, 8 faktoros napozó zselé 200ml, 700 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Médea sampon 250ml, 120 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
WU2 next sampon 200ml, 100 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Maybelline Volum Express szempillaspirál, 500 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
S-he lopgloss szájfény, 200 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Vanish folteltávolító 1 liter (normál és white), 150ft kedvezmény (2006.07.31-ig)
Veet szőrtelenítő krém (3féle) vagy Veet wax gyanta, 150ft kedvezmény (2006.07.31-ig)
Sana lábápoló spray 150ml, 130ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Carnation szagtalanító láp-törlőkendő 25db, 150 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Scholl hidratáló lábkrém hab 125ml, 200 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Scholl compact lábizzadás elleni spray 25ml, 200 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Knüssperli ropogós műzli, 250 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Pannonhalma filteres teakeverék, 100 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Biopont Bio zöldség-gyümölcslevek 0.75 liter, 100 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Abtei Kovaföld étrend-kiegészítő kapszula 60db, 200 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Flavin 7+ prémium étrend-kiegészítő kapszula 30db, 300 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Bonolact Re+ general étrend-kiegészítő kapszula 30db, 800 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Catabol étrend kiegészítő tabletta 60db, 400 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Revalid haj- és körömregeneráló kapszula 30db, 250 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Revalid kapszula 30db, 250 ft kedvemény (2006.07.31-ig)
Aldo Vandini len masszázsöv, 400ft kedvezmény (2006.10.31-ig)
Rubint Réka Add Önmagad 1, 2 vagy Norbi ducitréning 1, 2 , 500 ft kedvemény (2006.10.31-ig)
Bellinda Ideal női egyszínű zokni 1 pár, 300ft kedvezmény (2007.08.31-ig)
Fuszekli ezüst zokni 2 színben, 300ft kedvezmény (2006.10.31-ig)

Email címem: pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Bartika!

Akkor én már le se írom, hogy a nővérem sógornőjével is megtörtént, és még csak 6 hetes volt a kisfiú... Tehát 2 hónapos kor előtt is megtörténhet...
De szerintem most már beszéljünk másról...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babci: Na berobogtam Tbányára, Babylove-os pelusért. Gyerek fejéről ömlött a víz, mert persze csak apa kocsijában van klima. Most ráadtam a pelust, majd írok milyen lett

Na most döntöttem el, hogy veszek légzésfigyelőt. Inkább erre adok ki pénzt mint... inkább nem írom le, hogy mire.

Mamacka: Szeptembertől megyek a KÖSZI-be babaúszásra. Nincs kedvetek jönni? Nektek közel lenne azért gondoltam, hogy megkérdezlek. Szerdánként 18.00.-tól, szombatonként, meg 8.00, 9.00., és 10.00-tól van, csak most nyári szünet van náluk

Kép

Kép
pgyöngyi

Akinek kell esetleg vannak Kismama újságból Kenguru Goldos kuponjaim júli 31-ig érvényesek a mintaboltokban
-20% kombidresszek ( Kenguru Gold )
-20% napozók ( Kenguru Gold )
-20% fürdőruhák, kalapok, sapkák ( Kenguru Gold )
-20% Hálótermékek ( Kenguru Gold )
-20% nem Kenguru Gold márkájú ruházati termékekre
Írjatok és küldöm!

KépKép
nicika

Sziasztok,

Sajnos nekem is volt egy ismerősöm, akinek a második kisfia bölcsőhalálban halt meg, de már nem emlékszem, hogy menniy idős volt akkor :(
Ezek szerint mégsem annyira ritka :(
Én mégis azt mondom, hogy nem kell túlzásba vinni az aggódást, mert sajnos ellene úgysem tudunk sokat tenni. Nem altatjuk hason, nem öltöztetjük túl. A légzésfigyelő is csak akkor ér valamit, ha az anyuka tudja, hogy hogyan kell újraéleszteni egy csecsemőt. Mert egyébként ha csak a mentőkre vár, az már késő :(

Bartika: Nem lehet, hoyg nálatok most van a 3 hós ugrás, és azért kel fel Pötyi éjszaka is enni??

Babcika: Húúúúú Lili nagyon belehúzott a hízásba :) Nagyon ügyesek vagytok. Szerintem mi a héten is átlag alatt teljesítünk :(

Mamacka: Várjuk Áronbabáról a képeket :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nálatok is van olyan, hogy ha a baba valami új dolgot tanul, akkor a régi "tudományait" egy ideig nem használja? Mióta a Dóri forog, meg nevetgél, azóta viszont nem "beszél", csak berreg, meg bűűűűűű-zik. Régebben már egész komolyan el lehetett diskurálni vele, válaszolgatott, most meg sehol egy "heőőőő" és társai. Ez baj?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szerintem is váltsunk témát...

KépKép
türelmetlen_mama

[quote="Évi77"]N írta:Évi77álatok is van olyan, hogy ha a baba valami új dolgot tanul, akkor a régi "tudományait" egy ideig nem használja? Mióta a Dóri forog, meg nevetgél, azóta viszont nem "beszél", csak berreg, meg bűűűűűű-zik. Régebben már egész komolyan el lehetett diskurálni vele, válaszolgatott, most meg sehol egy "heőőőő" és társai. Ez baj?

Szintinél is így van!

KépKép
nicika

Évi: ez teljesen normális. Most az új dolgokra koncentrál :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi a válaszokat! Közben megjött a kakimanó is, végre három nap után! Most örülök! Viszont olyan sűrű a kakija, az normális? Nem tudom, mert nekünk még eddig nem volt ennyi kihagyás. De tényleg, tök sűrű...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: Biztos összesűrítette egy kupacba a 3 napi adagot, ezért olyan az állaga :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok!Tényleg hanyagoljuk ezt a bölcsőhalálos témát!Valinak van igaza,attól.hogy légzésfigyelő van,a tragédia még bekövetkezik.És most mondhatnám a hülye közhelyet,ami itt mégis megnyugtató:Mi is felnőttünk,a testvéreink is(már akinek van)...ÉS tényleg ezzel az erővel búra alá is tehetnénk a kicsiket,annyi veszély leselkedik rájuk a világban.Különbe is én. pl. szinte tehetetlen vagyok,mert Lili forog és mászkál is az ágyba,úgyhogy szerintem minden éjjel riasztana a figyelő :roll: :?

Na vidításképp megmutatom,hogy alszik most a babám,olyan édi :P
Nagyon szereti ezt a bumiját,nálatok is van már vmi,amit így szorongatnak a gyerkőcök?Nekem az az érzésem,hogy ezt még ált.iskolába is mangunkkal visszük :P
Kép
Vendég

Tényleg ugorjuk ezt a bölcsőhalál témát. Sajnos a mi családunkban is volt hasonló. :(
De mi nem vettünk légzésfigyelőt és nem is fogunk.

Ha a babának szorulás van, akkor lehet neki Laevolac szirupot adni.

Tünde: ha minden jól megy, akkor most hétvégén megyünk Gödre.
A szombat nekünk sajna nem jó, mert egy ismerős 50. szülinapját ünnepeljük. Vasárnappal hogy álltok?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Na hellóka!

Megvagyunk ám , csak apa itthon ,időm semmi, most se olvastam mindent, de írok ,mert elfogom felejteni.

T mama
Üdv itt! :D

Babcika
Mostanában nem mérem Levit, de egyik este rádobtam és csak 160-at evett. A 200-240 után ez semmiség. :lol: Egy pár napja beálltunk napirendre Ami ilyen. Este 20-kor ,01-kor ,04 és 5 között, 10-kor ,15-kor és este 20-kor.

Angi
Én is azt hiszem ,hogy megszokásból kell és nem azért mert éhes, :D de arra jutottam ,hogy napközben keveset eszik ,így nem szórakozok az éjszakával. Adok neki és kész. :lol: Nem olyan vészes kelni mert 3 perc múlva alszunk.

Most itt van mögöttem és nyomja a dumát rendesen, mindjárt megzabálom. :lol:
Ma megint voltunk úszni, és olyan édi volt .És persze megint ő volt a leghurkásabb ,de a legügyesebb is . :D persze csak a kezdők között. Na nem fényezem tovább Levit. :lol: :lol: Megint nem sírt ,csak vigyorgott és megdicsérték ,hogy nagyon ügyes. Kép sajnos megint nincs. :( De ígérem ,hogy lesz. :lol:

Gyöngyi
Én jövő hét szerdán viszem szúrira ,hogy tuti, meglegyen a 4 hét.
Akkor, majdnem vagyis szinte egy időben etettünk éjjel. :D

Én már nem fejek, mert elég ami a hűtőben van és nem terhelem fölöslegesen a cicimet.
Főleg hogy még mindig felemás nagyságú. :( Nem sikerült változtatni rajta ,így jobb ha csak annyit termel ami kell, hátha nem fog majd jobban lógni mint a másik., :cry:

Bölcsőhalál :én is úgy hallottam ,hogy az első 4 hónap a kritikus. :( Persze utána is lehet gondolom, csak kisebb rá az esély

Tünde
Örülök hogy simán kibújt a fogacska és ,hogy már jól tartja magát. :D
Én is azt szeretném ha ilyen simán menne majd.

Na majd még jövök este, de nálunk nem csak Levi úszik ,hanem a lakás is a koszban. :wink:

Azért a ropi babát küldöm. :lol:

Ui:
Azért örül a májam, hogy mások is kelnek éjjel. :lol:

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Jó fej a Ropi :lol:

A Lili mostanában többször összerázkódik, kirázza a hideg. Másnak is csinál ilyet a babója? Mitől lehet ez?

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka:boldog negyedéves szülinapot Áron babának!

Babcika:Van egy fényképem a kórházból,amin Fannika eggyütt fekszik az ágyon a szobatársam fiával.Amikor itt volt a barátnőm elsütötte a poént:"-azt hittem ikreket szültél,csak az egyyiket otthagytad!"Meg amikor még pocakos voltam,sokan megkérdezték hogy ikrek-e?Szóval kísért az ikres sztori!Lehet hogy a következő terhességem az lenne?Ezt én nem fogom megtudni,mert valószínű nekünk nem lesz második baba.De ez még nem kp.Azért jó lenne majd 1-szer talizni.Nagyon édes Lilike!

Imádtam én is kismamának lenni!A legjobb az egészben hogy sokan el sem hiszik hogy az enyém a baba,mert míg kismama voltam,nem sokat mászkáltam a városban(elég messze van a központ tőlünk),ahova kellett kocsival mentem.Most azért többet sétálok a babával,és volt már aki megkérdezte hogy kié a gyerek!Pedig azért van még mit leadjak.De ezt hagyjuk!

Örülök hogy lapoztunk a rémsztorikról,ami sajna igaz történetek,de inkább azon parázzatok kinek mennyit mutat a mérleg mint ezen! :wink: Látjátok?Minden csak nézőpont kérdése!Ha nem hízik a gyerek úgy ahogy kéne,az még nem is gond.A gond nem itt kezdődik!

Ma voltam belgyógyászaton,és még mindig nem jó a véreredményem a májam miatt!Diétáznom kellene(mármint no fűszeres zsíros kaja)Ráadásul emiatt a doki sem ír fel fogamzásgátlót,mert az is bántaná a májam.Gondolkodhatok máson! :cry:

Nicika:ha Mamacka nem haragszik meg,én leírom hogy mi van az anyák lapja kuponokon,nekem úgysem kell!Én is szívesen átadom másnak!

Babetta:Tök jó ez a ropi baba!!! :lol:
Vendég

Bosco! Sajnos Brendon nincs a közelben! :(

KépKép
nicika

Szóval ideírsz Niki!Most lebuktál... :lol: :lol: :lol:

Fú lányok, szörnyű dolgokat írtatok mióta nem voltam erre.Legalább egymást ne riogassuk.Úgyhogy most én is befogom, és nem írom le, amit hozzáfűznék még a bölcsóhalál-témához.Most eléggé rosszul érzem magam.
Babetta!nekem is felemás a mellem.Érdekes.Remélem nem lesz nagy különbség köztük.Furán nézne ki....

Kinek kellett úszópelus-kupon?Olyat én is el tudok küldeni, ha írsz címet, asszem a hónap végéig lehet beváltani a DM-ben.

Cerazette olcsóbban nem kell vkinek?Itt áll, ahhoz jó drága volt, hogy kihajítsam.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Évi: ha te is ritkábban mész wc-re, neked sem olyan az állaga, mintha naponta mennél. Ez természetes, mert ilyenkor a folyadék már felszívodott, és csak a "tömény cucc" marad :lol:

Babcika: Nagyon édes Lili, ahogy alszik a szőrmókkal :) Nálunk Zümi Zoli a favorit :) Ha Aliz meglátja a szép nagy gülü szemeit, rögtön elkezd neki dumálni meg vigyorogni :lol:

Babetta: nagyon belejöttetek ebbe az úszásba, biztos nagyon jó lehet. Simán megy már a víz alá buktatás?
A ropi baba nagyon jóóóóó :) Hol szereztétek?

Gyöngyi: Én még ilyet nem vettem észre Alizon, de szerintem ne aggódj miatta.

Boscó: Sajnálom a rossz véreredményt :( De azért javult kicsit, nem?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Angi: kipróbáltátok már az almát? vagy csak 9.-től??

Anita: akkor jó sokat szenved szegény Boti, mert már régóta írod, hogy fogzik mégsem bújt ki. Sajnálom!
Egyébként 2 év körül jönnek a hátsó rágófogak, Dorinát az is nagyon megviselte.

Bartika: hiába eszik csak 80-at, éjjel nem ébred. Este 8-9 körül elalszik és hajnal 4-5 körül ébred, majd reggel 7-8ig alszik még.

Évi: teljesen természetes, hogy már nem úgy gügyög, mint amikor elkezdett kommmunikálni. Ez folyton változik, ezért kell mindent videóra venni, mert elmúlnak egyes "mutatványok" :)

Mariannka: vasárnap az Állatkertbe terveztük, mert van 2db ingyen belépőnk 9-ére, a Libero napra. Akkro megint 4 hetet kellene várni??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Néztétek a Fókuszt? Én visszaállítanám a halálbüntetést az tuti :(
Teljesen kiakadok az ilyen történeteken, hogy addig vernek egy 2 éves gyereket hónapokon át, míg belehal :( :( :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Hála az égnek kimaradt a Fókuszos sztori (mindig bőgök ilyenkor). Én már a Corás gyerekrablásnál visszaállítottam volna :evil:

Babetta: Babett nap alkalmából sok boldog névnapot kívánok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Én néztem a fókuszt.Nem kellet volna.....

Bea és Annababa
Kép
bea80

Hűha lányok, ahogy elnézem egy-kettőtöknek a vonalzóját, nem sokára a hozzátáplálás lesz itt a főtéma, hiába..mennek a hónapok :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó:Fannikának még ökölben van nagyrészt a keze?
Én lányomnak igen,alig fürdésnél is sokszor kinyújtani hogy meg tudjam mosni.
Ez mikor múlik el?
És nézegeti már a kezét?Amelita még nem,pedig úgy várom hogy felfedezze.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!

Remélem én is megteszem... Hannának még most is sokszor ökölben van a keze fürdés közben. Napközben már jobban nyitogatja, de csak alvás alatt és szopi közben van tuti mindig nyitva. :)
Még nem nézegeti a kezét sem. De majd később. :D Viszont szopizni, meg rágcsálni már tökéletesen tudja, a kis nyálgépem... Naaagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire fog folyni a nyála, ha tényleg el kezd nőni a foga és már az ínnyén fog látszódni. :)

Mekkora most már a lány? Nálatok mikor lesz szuri?

Boscó!
Érdekel ám, hogy nálad hogy van ez a kezes dolog. :)
A barátnőméknem is bullmastivjaik vannak, csak nekik nem volt eddig szerencséjük a tenyésztéssel. :( Elég szomorú történetek. :(
Náluk a lány egyszínű. Eddig a pasik csíkosak voltak.

Gyöngyi!
Minden rendben van Lilivel. :) Tuti, hogy nem lesz baja légzésfigyelő nélkül. Ha eddig elvoltatok, most már ne pánikolj be ezen!!! (is) Kitarás! A zűrös hónapok lassan elmúlnak és már minden más lesz vele is. :)

Nekem meg felébredt a lányom, pedig olyan szépen elaludt és azóta dumapartyt tart hol nekem, hol az apjának. :D Most az apján van a sor. :D Naaaagyon cuki. :)

Kellemes estét midnenkinek. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Babci!

Lili nagyon édi, ahogy alszik Bumival :) Dorcusom nem ragaszkodik ennyire semmihez, de ha meglátja a csörgősfejű majmát, annak nagyon tud örülni. Jókat szokott vele bírkózni változó sikerrel, egyszer egyikük van felül, egyszer a másikuk :)

Babetta!

Levi ropi babája se semmi. Most lehet, hogy hülyének néztek, de én mindig azt irigyelem a képeiden, hogy annyira szépek a szőnyegeid. Nálunk mindig tele az én hajszálaimmal, meg tök nehéz már porszívózni, úgyhogy hétvégén mennek a tisztítóba :) Most lehet rajtam röhögni :)

Gyöngyi!

Dórit akkor rázza ki a hideg szegénykémet, mikor lenyeli azt az átok keserű K-vitamint... Úgy tudom sajnálni olyankor. Mindig szopi előtt adom neki egy pici tejjel, utána gyors kaja, hogy elvegye azt a rettenetes ízt. Libabőrös meg akkor lesz, ha tojik. :) Tudom, hogy nem így értetted, de nem bírtam kihagyni :wink:

Tünde!

Én az ilyen híreknél mindig elkapcsolok... De ma este megszívtam, mert a kettesen meg arról volt szó, hogy valahol élő libákat daráltak. Jól elcseréltem a sz*rt a f*sra :(

Este felfedeztem a csajszin pár pöttyöt. Az arcán. Ha nem múlik el holnapig, akkor irány a dokinéni, mert lehet, hogy ez már a bárányhimlő :( :( :( :( :( :( :( Vagy lehet, hogy inkább az orvost kéne kihívni, hogy ne fertőzzünk meg a váróban senkit :( :( :( Drukkoljatok légyszi, hogy ne bari legyen, úgy féltem a csöppöt :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Utcsó emlékeim szerint az ilyen kiütések a hason, illetve a meleg helyen kezdődik... De lehet, hogy nem tudom jól.

Eszter
Kép
Kép
vok

Évi77:Nagyon drukkolok hogy ne bari :lol: legyen!Én megkérdeztem a védőnőt(aki annyira precíz hogy 3-4 hét után lejött,becsengetett,megkérdezte mit csinál a baba-mondom alszik.Erre ő -jó akkor nem megyek be!Na szép mondom,ettől a nőtől akár már el is adhattam volna a gyerekem)Na szóval ő azt mondta,hogy itt felénk nem szokás beoltani a gyereket barihimlő ellen,mert jobb kicsikorban túlleni rajta,mint felnőttkorban.Ha most beoltják,15 évig védett,majd újra be kell.De mivel ő kislány,jobb ha kislányként elkapja,mert mi van akkor ha pont akkor kapja majd el,amikor terhes lesz!Szóval ő ennyit mondott,de holnap a dokinőt is megkérdem!

Pilchard!Képben vagyok már!A te kislányod meg az én kislányom között van 1 nap.Én meg kevertelek titeket Vok-kal és a kicsi Hannájával!De mostmár tudom hogy Hanna azért maradt meg bennem annyira,mert ő hasonlít Fannikámra!Szóval értitek? :lol: :oops: Igen,nagyon sokat van még ökölben a kis keze.Még mikor szopik is!Még nem nézegeti,de már szorgalmasan szopizza néha az öklét,néha rátalál a hüvelykujjára,de hosszú ideig még nem szopta!Alváskor viszont ő is nyitva tartja.Sokszor nevetjük,mert úgy tartja mintha bokszolna.Viszont fürdésnél nem csak ökölben van ám,hanem annyira mereven kitartja magától,hogy amikor a hátát mosom,nagyon kell figyleni ki ne törje magának.Meg egy pár napja annyira "mondaná a magáét"Nagyon sokat mosolyog!Az apukáját meg kifejezetten imádja!Ez persze kölcsönös! :lol:Amikor mondja neki hogy -heee baba,akkor Fannika mosollyal és egy kis hö-vel válaszol!Szurira holnap fél 1-re megyünk!És ti?

Valaki védekezik(védekezett)más módszerrel mint a gyógyszer vagy az óvszer?Légyszi ha igen,írjatok már véleményeket!
Vendég

Eszter!

Én is így tudtam, ezért még reménykedem, hogy holnapra már hűlt helyük se lesz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tüönde, most nézem, mi egy napon szültünk.Éljen!

Ahogy olvasgatom vissza, most veszem észre, hogy folyton melléütök.Bocsi, de ez így marad, mert mindig kapkodva írok.

Évi!Drukkolok.De, ha mégis bárányhimlő, legalább túlestek rajta, még azelőtt, hogy el tudná vakarni... :cry:
De lehet, hogy csak kiütés a tejcsitől, a nyálától, vagy a melegtól...Ezeken a pindurikon még annyi minden lehet.Az én arcom meg tiszta ragya, mióta szültem.És nálam is minden tiszta haj, állandóan találok a pici kezében is, akkor meg félek, le ne nyeljen egyet.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Vok: hivatalosan igen, de azért Lucának az orra tövénél, Gergőnek a homlokán volt az első és legnagyobb pöttye.

Ne verjetek meg, még egy mondatot a SIDS-ről: örülni kell az ébredős éjszakáknak - ez úgy tűnik egyfajta védekezés a babák részéről. Nagyon sok olyan baba van, aki 6 hetes és 3 hós kora közt átalussza az éjszakát, majd akár egy éves koráig újra ébred.

Ma tündér volt a két kisebb gyerekem: Luca bohóckodott, Gergő meg hangosan kacagott rajta :) :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Gyöngyi
Köszi aranyos vagy.
Csináltam magamnak még egy névnapot. :lol:

Fókuszt nem néztem. :(

Ropi babát örököltük, keresztlányomtól,. de most esténként nagyon bejön Levinek. Eddig a víziló volt a nyerő ,annak az orrát bokszolta esténként.

Vali
Nagyon megy már a merülés. Ma elvittem anyukámat és teljesen oda volt. Persze a nézelődés 250-be került. :wink:

Babci
Nagyon aranyos ahogy alszik vele. :D Szerintem Levinek is tetszene. Kaptátok vagy vettétek?

Évi
Ne izgulj nálam is tele van az én hajszálaimmal, de örülök hogy tetszenek a szőnyegeim. :lol:
Jaj a kacsákat és csirkéket én is sajnálom, és nem bírom nézni amit művelnek velük. :(
Nálunk Levi, úgy falja a K és a D vitamint, mint kacsa a nokedlit. Mindegy neki hogy mi csak kaja legyen :lol: :?
Megy a drukk.

www.delfinuszoda.hu
ide járunk ,nézzétek meg, van videó is róla.

A mai ropis kép. Ma is rajta volt a szája, de mire felértem elfordította a fejét.

Kép

Nekünk is van,de mi kaptuk ajándékba a szomszédtól
Kép

Hú! így nagyon duci szegény ,ahogy bepréseltük az ülésbe.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Borts!Mit jelent az, hogy védekezés.Ez érdekel, de így nem világos.Írsz még róla,vagy, hogy hol olvashatok erről?Köszi

Bea és Annababa
Kép
bea80

Tünde: én is láttam sajnos, de én legjobban azon akadtam ki, hoyg a védőnő állítólag nem vett észre semmit :( Jól végezhette az is a munkáját ...

Évi: akarod, hoyg tegyek fel képeket a mi szőnyegeinkről? :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy ne barihimlő legyen. Ha az, reggelre biztos leszel benne, mert egyre több helyen lesz rajta. Vincének én előző este a fürdéskor vettem észre az első pöttyöt a hátán, másnap reggel már egy csomó helyen volt rajta :(

Babetta: ami képet felraktál, ő Teknőc Ernő, a másik favorit, illetve Zsolti a Béka a banda 3. tagja :lol: :lol: :lol: Aliz imádja őket :)

Na ő Zoli :lol:
Kép

Levi még épp, hogy belefér a hordozóba. Autóba még ezt használjátok, vagy már van neki külön ülése??

Lányok, tud valaki ajánlani esernyőre kicsire összecsukható, háttámlát vízszintig dönthető babakocsit??? A mostani Graco-nk olyan nagy, hogy ha betesszük a kocsi csomagtartójába, semmi másnak nem marad hely :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Borsts, engem is érdekelne az a "védekezés" mit jelent. Amúgy érdekes módon én is úgy érzem a lelkem mélyén, hogy oka van annak, hogy éjjel felébred. Főleg mivel elég menetrendszerű. Valamilyen másik fázisban alszik olyankor, mert éjfél és 1 között már sokkal éberebb.

Mellesleg ami az éhséget illeti hogy várhatnám el, hogy ne legyen éhes és aludjon, ha én is 8-kor eszem, de ha nem alszok el 11-ig újra éhes leszek és tök nehezen alszom el. Szóval nem is fitatom tovább ezt a kérdést. :)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: