A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!

De még milyen JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Hirtelen csak Zsannak bemásoltam a kért üzenetet/ :lol: / és csak utána olvastam végig a tegnapot.

Kisün:
ISTEN ÉLTESSE MARCIT!
Kép
Véleményem szerint,neked folyamatosan szülnöd kéne :lol:
Aki ilyen pikk pakk intézi,mint Te... :P

Lindi:
gratulálok ketteskéhez! :D
Kép
Vigyázz nagyon magatokra és persze kicsilányodra is!

Zuz:
szuperek a képek!Dorkának és nekem is a micimackósak jöttek be,itt visongott mellettem :lol: Nagy kedvence a maci minden formája.
Ha nem titok az árát meg lehet tudni?Jöhet prviben is.
Nagyon tetszene a leendő Dorkaszobában valami hasonló :wink:

Neet:
amit láttál Dorkán úszogumit, az szerintem nagyon jó.Féltem tőle én is,hogy kidől,de annyira masszív és dupla a karimája,hogy nem sikerült még neki sem :lol:
Én ezt a dm-ben vettem.
Mellényünk is van,de az 12 kg.-25kg javasolt,D. pedig éppen 11kg .Azt csak játszásra használja,egyenlőre.

Votiv:
ez a penész tényleg gáz :?
Na és eléggé kiírthatatlan :cry: Mi is rengeteget szenvedtünk vele pesten.Amíg nincs szellőzés nem tudsz sokat tenni elenne,sajnos!

Indi:
szerintem is jó ötlet,amit Votiv javasol!Veszteni valód nincs és remélhetőleg ért a szóból ez a tetű :evil:

petergabi

Soosoo:
szépséges hajasbabátok van!Mégegyszer gratulálok az egyész családnak!!!

Moose:
jó hallani rólatok :D
Úgy veszemki a soraidból,hogy minden oké már :lol:
Én felraktam kisnyuszi fotóját a többi szt.imrés babához,de ha gondolod akkor leveszem?!

petergabi

Barbi:
szerencsére nem volt annyira gáz a szülés,hogy ennyi időbe telt volna a feldolgozása :)
A mai napig a hatása alatt vagyok,ahogy BS.mondta,szép,de nehéz volt!De azért mennék újra :lol:

petergabi

Kisun!! Hatalamas gratulak, erot, egeszseget meg minden :D Epp azt akartam irni, hogy szerintem M ma fog szuletni, mert biztos o is tokjo usa toribol :D ket het mulva varjuk a beszamolot!

Lindi! Nektek is gratula! Ez tokjo :D Mennyi is lesz a korkulonbseg koztuk?

Es tegnap el is felejtettem irni, hogy kisSoosoo gyonyoruuuuuu :D
moose

Jó reggelt!
Látom én sem tudtam elég gyors lenni a kapott sms továbbításával :)...szóval:

Hatalmas gratula a Kisün család legifjabb tagjának és persze az egész családnak!!!!!! :) :) :) :) :)
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a szüléssztorira, remélem hamarosan olvashatjuk :)

Lindi!
Neked is gratula a ketteskéhez!!!!! :)

...micsoda örömhírek így a nap elején :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Helló Mindenkinek :)

Épp csak át tudtam futni a termést :)
Somának nagyon boldogot, így utólag is! :)

Soosoo,
kispasid gyönyörű :)

Vera,
Isten hozta Marcidat :) és hatalmas gratula mindőtöknek!

Lindi,
Neked is gratula Kettecskéhez :) :)

Zsána,
Fiaid tök jó fejek :) és mi ez a Hasselhoff-mánia?? :P

Csók

Macsek
macskanyu

ISten Éltesse Marcit!
Ügyes kis srác,ha jönni kell hát jön,nem cicizik ilyenekkel!

Egyébként én pont fent voltam a születésekor :wink: (sajnos Panna lázasan ébredt hajnalban)
20170114224602

Jucus,
Panna :(
Mi van vele??
Ha jól vagytok, holnap Camponázhatunk, ha nem, majd máskor.
neet
neet

Sziasztok!

Micsoda nap!!!!!! :D

Marci, Isten hozott!!!!! Nagyon ügyesek voltatok!!!! Akkor én is fent voltam éppen :wink:

Lindi!
Nektek is hatalmas gratula!!! És szívből kívánom, hogy a kezdeti émelygés-álomkóros szakasz téged elkerüljön :wink:
Tervezett baba???

Zsanci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gabi!
Majd írok mélt, örülök, hogy tetszettek! :D

Jucus!

Pannád :cry: Remélem jobban van!!!
Tök jó, hogy Te már moziba járhatsz a nagy fiaddal!!!
Akkor küldök Neked is pár képet!
zuzmo1

Neet!

Hát tudom én?Hajnalban anyázott,megyek hozzá és meleg.
AZtán Panadol,alvás,10-kor ébredés,meleg.
Teljesen jó kedvű,eszik.Várok,figyelek aztán doki.

Zuzi!

Átjöttek,válaszoltam is!
20170114224602

Bazsó csirkecombot majszol :lol: 1152002578.49.htm
zuzmo1

Nekem miért nem sikerül soha képet felraknom? Szerintem ez a génjeimben van :cry: :oops: :roll:
zuzmo1

Jó reggelt!

Kisünnek Kismarcihoz hatalmas gratula!

Soosoonak is gratula a harmadik bébihez, ami látom,megint fiúra sikeredett. Viszont gyönyörű!!!

Pannikónak gyors gyógyulást!

Egyeske és Ketteske között (még az is lehet, hogy hajszálpontosan) 2 év lesz.
Féligmeddig tervezett, ugyanis 1-2 hónappal későbbre terveztük, de ő is ugyanúgy átvágott minket, mint Gréti.
Szerencsére hányinger nincs, Grétivel se volt. Álomkór van, de az ettől a hülye összevissza időtől is lehet. Mindenesetre jó volt Szolnokon lustálkodni kicsit.

Olvastam, hogy megint téma volt a víz (kedvenc témám, vajon miért? :lol:
Szóval, aki még nem tudja, mi víztisztítókat forgalmazunk. Ez itt a reklám helye, itt a honlap, van rajta egy csomó hasznos infó magáról a csapvízről is, és az ásványvizekkel kapcsolatos tévhitről is, érdemes elolvasni:
http://www.kristalytisztaviz.hu/

Húzok valami ebédet kozyvasztani.

KépKép
KépKép
lindicita

KINEK IS VOLT JUCUSON KÍVÜL FELESLEGES LIBERO NAPI BELÉPŐJE? mert szeretném elkérni, úgy néz ki apa akar menni. légyszi!

Votiv!
tetű penész :cry: . még van egy olyan megoldás, hogy formaldehidet párologtatni, és megöli a penészt, de sajnos másokat is, ha mások is szívják. :(
szúnyoghálót szvsz ne a Fehérablaktól, ha csak az a sima mezei háló kell, nem pedig a redőnytokos. a főnököm a Jászablakot javasolta, de messze vannak. ha sínes hálót akarsz, akkor Fehérablak, és bármelyik üzletükbe mehetsz. max. ha lustán melóznak, megírod cikkben :))

Verának és Marcinak sok szeretettel gratulálok!

Neet!
úszómellény? nekem az volt kölyökkoromban. ja és persze láttam a MOM park egyik bababoltjában olyan fürdőruhát, amiben van úszómellény, de gondolom mennyibe kerül...

Lindi!
háááááááááát :) :) :), gratulálok! a talin is tudtad már? vagy otthon derült ki? nagy öröm!

Ruzy!
esetleg egy hőszigetelő céget felkérni a probléma megoldására, hátha tudnak segíteni.

Indi!
mivel úgyse megy el bíróságig az ügy, csak fenyegetés, nyugodtan fenyegesd meg a faszit. pl. kérdem én: honnan tudta a kuncsaft, hogy a te számodat hívja, ha kocsi kell neki? ha hirdetésből, akkor abból tegyél el egy példányt és azzal fenyegesd :)

Zuzi!
és még a mobilszámod is látszik a "kép"-en :).
ancsipancsi

Lindi!
megyek is a honlapotokra olvasgatni. mióta egyszer volt egy ilyen műsor, amiben összefoglalták a siralmas eredményeket a víztisztítókról, lemondtam róla, hogy vegyek. az egyik "tisztítása" után még több is lett a baci a vízben, mint volt. szóval: honnan lehet tudni, hogy egy víztisztító tényleg jó? vannak valódi klinikai tesztek, vagy ilyesmik?
ancsipancsi

Ancsi!

Az nem az én számom, hehehe :lol:

Lindi!
Mi karácsonyra anyóséknak víztisztítót vettünk, ugyanis ők annyira paráznak a csapvíztől mióta Esztergomban állandóan valami szennyezés van, hogy még főzni is ásványvízből szoktak! De az Ancsi által feltett kérdés engem is erősen foglalkoztat, végülis ebben a mai világban már semmiben sem lehetünk biztosak :roll:
zuzmo1

MARCI ÉLJEN ÉLJEN!!! :lol: Gratulálok a Mamának és a Papának is! Jó egészséget kívánunk!

Votiv: nem tudtok a ti részeteken vágni egy pinceablakot esetleg??? Vagy ez hülyeség?? Sajnos ha nincs szellőzés akkor valóban nem mennek el penészek..ellenben nyithatsz házi labort és továbbfejlesztheted a penicilint... :D

Recca, Indi: köszi az infót a dióról..mostmár csak azt áruljátok el, hogy hol lehet kapni, mi az a holdbolt amit Rec említett??
A mosószóda hogy működik? Úgy kell elképzelni, mint a hagyományos mosóport?

Zsan: én spec megijedtem a béjvacshasselhoftól! :)

Lindi: :) :) Jó pocakosodást! Kívánom, hogy szép időszak legyen!

Rylie
rylie

Indi!

Mekkora féreg a te exfőnököd!!! Fenyegesd csak meg, nem veszítesz vele semmit. Van már kilátásban valami más, vagy most nem is keresel? Esetleg Apjuk kitalált valami megoldást? :lol:
zuzmo1

Ancsi:
nekem van belépőm a ZOOba
rylie

De nekem a Momos (mumus) randi túl messzi van :(
Esetleg egy bikás pénteken??? Többiek is esetleg??
Vagy nekünk Campona is jó, de ott hol van játszó? Jó lenne azért friss levegőn lenni!

R
rylie

Ancsi!
A talin még csak sejtettem a dolgot.

A vízben lévő oldott-anyagok mérésére van egy műszer, az kimutatja, hogy mennyi oldott-anyag van benne.
Nálunk itthon a csapvízben kb 500 oldott-anyag van, ez a klór, különböző gyógyszermaardványok, bacik, vírusok, ásványi anyagok.
Peti szüleinek volt ilyen csapra szerelhető aktívszén szűrőjük, amit a GET-nél lehet kapni, náluk 400 körül volt ez az érték.
Az AMWAY által forgalmazott víztisztító pl ugyanezt az értéket produkálja (222.000.-Ft-ért), mert az ő víztisztítójukban is csak aktívszén szűrő van meg UV lámpa, ami mondjuk teljesen felesleges, mert az UV lámpa a bacikat és a vírusokat pusztítja el, viszont a csapvízben azok nagy részét a klór már megölte.
A mi víztisztítónkban (Platinus Aqua) viszont van egy előszűrő, ami megszűri a nagyobb szennyeződéseket (homok, rozsda, stb), utána van egy aktívszén szűrő, és a már így megtisztított víz megy át a fordított ozmózis membránon, ami a lelke az egésznek, és ez szűri ki a legkisebb szennyeződéseket, és csak a vízmolekulát engedi át. A honlapon vannak erről képek is. A műszer pedig még 20 oldottanyagnál soha nem mutatott többet. (nálunk 14).
lindicita

Rita!
látom már ablakvágáson jár az eszed! :)))
nem jössz csütörtökön a MOM parkos talira véletlen? esetleg...libero...khmm, izé :)). vagy ugorjunk el előtte érte felétek?

Lindi!
még régebben olyasmit olvastam, hogy valamiféle hasznos baci is van a vízben. ha ezeket kiszűri a gép, akkor mi lesz velem? :) különben főként költői kérdés volt, mert egyelőre ennyit bizti nem tudunk szánni ilyesmire :(. iszom szépen a csapvizet tovább.
ancsipancsi

Szóval a GET-es csapra szerelhető és az AMWAY-es víztisztítóval tisztított vízben kb 400 oldott-anyag van.

Ilyen műszerünk nekünk is van, és minden szerelőnknek, kb 10 másodperc a művelet, szóval könynen és gyorsan kontrollálható egy-egy víztisztító minősége.
lindicita

Rilye!
nekem frankó a Bikás pénteken!

Lindi!
elolvastam az egészet! :) frankó! (csak perpill nekünk drága)
legjobb, ha elmegyek a Lajos forráshoz és iszom a forrásvizet :)))
ancsipancsi

Ruz!

Neked meg mindig elfelejtek reagálni édes kis szerelő pasidra! :lol:
Nagyon bejön nekem Bendi,olyan kis husi és szívesen meggyömöszölném.
20170114224602

Lindi!

Akkor ezek szerint amit mi vettünk, az nem jó? Az csak 25 rugó volt, gondolom az ár mutat valami minőség félét is :? (bár az csak kb 1 évre elég, utána cserélni kell a szűrőt kb 13 ezerért)Arra azt írták, hogy szerves és szervetlen anyagokat is kiszűr, pl Coli baktérium, klór stb.
Az a műszer mennyibe kerül, ami az oldott anyagokat mutatja? Most kiváncsivá tettél!
zuzmo1

Blaye-ékról tud valaki valamit????
zuzmo1

Zuz! Ez valószínűleg csak az aktívszén szűrős tisztító. Mindenesetre a semminél jobb.
Ez a műszer 25.500.-ft, de ha egy talira hozol olyan vizet, én meg elviszem a műszert, szívesen megnézem neked.

Blaye-nek pont most írtam e-mailt.

Szerintetek készült valami ebédféle? :roll:
lindicita

Ancsi: Okés akkor egy pénteki Bikás talit meg tudunk beszélni!
TÖBBIEK???????????

Rilye -ez se rossz ;)

Rylie
:)
rylie

Kedves Gyerekek! Mesét mondunk nektek most. Éjfélkor még fenn kukorélkoltunk, mert egyszülött fiam nem bírt elaludni a Chamomilla ellenében se, pedig az szokott használni a fogzési álmatlanságra. Ennek következtében amikor egyszer csak megszólalt az ébresztő, majdnem leestem az ágyról, úgy rohantam, nehogy D. felébrendjen rá. Persze hgoy miért szólt az ébresztő 4.35-kor, azt nem értettem. Majd néhány másodperc múlva esett le, hogy ez egy SMS és azt mondja, hogy... a többit tudjátok. :) Azóta is kómás vagyok, mert anyukám az ablak alatt beszéltgetett a shomszéddal és D felsírt rá többször is, de most az egyszer ezt nem bánom, ilyen csodajó hírt! Drága kis Marci megszépítette ma mindannyiunk napját! Isten tartsa meg eme szokását és hozzon sok örömet az egész családnak!

Lindi :) De jó, hogy víztisztítóról szóltál, engem is nagyon foglalkoztat a dolog.

Rylie :) Holdbolt a Szabolcska Mihály utcában a Feneketlen-tónál van, pénteki bikáés alkalmából pont meg is tudnád nézni, sok okos dolog kapható ott. Mosószóda például 360 ft egy kiló, nekem január óra egy fél kiló fogyott, heti három mosással :) Lehet keverni mosószerrel, de anélkül is tuti jó, én egy evőkanálla teszek egy mosáshoz. A nagyon szennyezett fehéreket érdemes meleg vízbe mosószódával beáztatni egy órácskára és utána kimosni. Tuti jó!!!! Mi textilpelusozunk és egy fia folt sincs rajtuk... Babócám bőre is tökéletesen egészséges, úgyhgoy kipróbáltan ajánlom. És hát az árát is....

Recca :) de jó, hogy jöttél :) mesélj magatokról is!

Dominó szirénáz, folyt.köv.

indianyo

Juc,
holnap bármit terveznénk, ugrott, hivatalos ügyben járok el de, du meg pihenünk, és valszín túl meleg is lesz, amit nem bánok.

Indi,
egyszer nővérkém is így járt, de ő beígért egy verést a nyüzüge főnöknek, és mikor bement a pénzért, az nem akarta odaadni, erre tesóm fölétornyosult az asztalon át, és asszem egy pofon el is csattant (vagány csaj ez, hiába! :mrgreen:) és megkapta a lóvét.
Ez persze emberfüggő (mind főnök, mind te) lehet, h ennyit nem ér meg, mert még rosszabb emlék is maradhat... szal nem tom, én nem biztos, h merném, bár ki tudja. Ma pl csak annyival batták fel az agyamat, h amíg kipróbáltunk egy új játszót Diósdon, ami egy dombra épült, (lépcső/rámpa vezet fel rá,) addig egy baromarcú odaparkolt PONT a RÁMPA ALÁ, nem mintha nem lett volna elég hely, és mivel nem volt ott, h elálljon, nagyon bátran a levonszolt babakocsit odavagdostam az oldalához, de sajnos nem hagytunk nyomot, pedig igyekeztünk. :twisted: :twisted: :twisted:
Szal ha a pénzemről lenne szó, talán meg is verném az illetőt, így jobban belegondolva... :lol:
neet
neet

JA, és természetesen nem egy egyszerű trabis volt, hanem valami kakamatyi nagyon nívós, szuperkocsis idióta. Érdekes, arrébb csak egyszerűbb autók álltak. Van itt egy filozófus, aki ezen eltöpreng helyettem? 8)
neet
neet

AZ a helyzet, hogy még megveretni se tudnám a főnököt, mert azt se tudom, hogy néz ki :lol: Ráadásul a cégnek nincs egy irodája, autóból irányítják és mobiltelefonon lehet csak őket elérni. Szóval eléggé vestzettnek látszik az ügy... Jó, én még egy telefont megpróbálok, de nem vagyok az a pénzeért verekedős fajta - sajnos. Nyilván ezrét is történik ez rendre velem, mert érzik rajtam, hogy velem lehet szórakozni.

Neet :) hiperszuperméregdrága autósok? szarnak ezek a fejünkre. Egyszerűen beléjük nevelik, hogy nekik mindent lehet. Nincs mentségük!!!

Más: nagyon szomorú, és elnézést mindenkitől, hogy egy ilyen egyönyörű napon ezzel jövök elő, de nem tudok tőle szabadulni. Tegnap az Echo tévén volt egy riportfilm egy másfél éves kislányról, akit halálra kínoztak a szülei - fél évig! Előtte nevelőszülőknél élt boldogan egy évig, majd visszaadták a vér szerinti szülőknek, mert ugye az élvez elsőbbséget.. és fél évig senki sem intézkedett, pedig a szomszédok látták és hallották a dolgot nap mint nap... Valamit tenni kéne, hgoy megváltozzanak itt a dolgok!!!!

indianyo

neet,
gondolod, hogy filozóusok a baromfejűek megfejthetetlen, emberalatti nívóján fognak elmélkedni? 8) Tipikus esete a szalonnás orbitnak...
És Indi főnökének meg tényleg kijárna valami, a féregségeiért. Gondolom a jogász, aki Votiv ágyában tanyáz, nem mond hülyeséget.. :) úgyhogy hajrá Indike :)

Képzeljétek, ma a gyermekem FELÁLLT tök egyedül.... :shock: :oops: :!:
Kép

zárójlben megjegyzem, csak 5.-én lesz 6 hónapos...
macskanyu

MARCI!!!!!!!!!!!!!!!! ISTEN HOZOTT ÉS PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dócinak külön gratula és puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJETEK SOKÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzmó :)

ha jól látom a kép kiterjesztését, akkor az a probléma a felrakásnál. Mentsd el .jpg/jpeg vagy .gif formátumban és utána próbáld meg felrakni :) vagy küldd ét nekem és megpróbálom én is, most ráérek :)

indianyo

Macs!
látom edzésben tartod Fülikét! őszre már sétálhat egyedül :))

Indi!
megtaláltam: http://www.charliechikki.com/mbch.htm
ez az a finomság!
a gyerekkínzás meg :cry: :cry:
ancsipancsi

Macska,
dehiszen ez a gyerek még csak most született!!! Gratula, de ne kapkodjátok el, mert irgalmatlan gyorsan nőnek amúgy is. Látod, itt már mindenki ketteskére gyúr, mert egyeske fogta magát, azt hiphop felnőtt. :)
neet
neet

[quote="neet"]M írta:neetacska,
Látod, itt már mindenki ketteskére gyúr, mert egyeske fogta magát, azt hiphop felnőtt. :)
neet

szóval te is? :) írtam privit, keresd meg valahol, nem tom hol :)
ancsipancsi

Zuz:
ez a Király Lindás cucc nagyon gáz :shock:
Ráadásul próbálta már a magyart is,hasonló "sikerrel"?!

Macs:
ez teljes őrület!Hihetetlen ütemben fejlődik babamacs :D
Amin ÁLL,az nem a kiságy,ugye?/Moose helyett aggodok egy kicsit :lol: /

petergabi

Sziasztok!

Hűha micsoda nap! :) Óriási nagy nagy gratula Kisünnek!! :) :) Üdv Marcinak ezen a világon! :)

Pont ezen gondolkodtam ma, hogy már mennyien gyúrnak ketteskére, meg ugye van akinek már ki is bújt! :)

És tényleg olyan gyorsan nőnek!

Juc!

Majd elküldöm Bendit hozzátok, biztos szívesen megszerel bármit! :)

ruz
ruzicsky

Ancsi :) hát ezt én is szeretem:) csicseriborsó-lisztből van, az csak egy tévedés, hogy kevés benne a kalória, tekintve, hogy olajban sült dolog... ha holnap hagy a dedem aludni, akkor csinálok egnektek - aki jönnek csütin a MOM Parkba egy nekem kedves másik rágcsát - az is olajban sült, úgyhog vacak csinálni, de aztán olyan jó kávéval-teával :) akkor már tudom, én CHALKI-ra emléksze, azt meg nem ismertük. ez a csakli - mi is szuktunk venni ilyet a délutáni kávéhoz :) VAn egy másik dolog a CSikki - az meg égetett nádcukor magokkal - eléggé nyami :)

MAcs :) ez a lyány is mindjárt nekiindul a világnak aztán tényleg kell egy ketteske, ghoy legyen kit dajkálni :) Milyen volt a nászút?

Jucus:) msot látom csak, hgoy Pannikó belázasodott, hogy van? Vándorbaci van nálatok? Soma fiad is hogy van?

indianyo

Ancsi,
nem, nem, mi asszem megálltunk egyeskénél.
Üzit megkaptam, méltem rája. :)
neet
neet

Neet!

Te vagy a király!Egyeskére legalább jut sok időd .De ezt most komolyan.
20170114224602

Jucus,
én csak a király neje vagyok... 8)

Figyuzzatok csajok!
Előre szólok, h aki megsértődik, az kap egy nyaklevest:
Kisün Vera külön megkért még pár napja, hogy ha eljő a Nagy Nap, és az utána következő 4, ne csődüljünk be, mint babanetes felkelők, hanem majd ha hazajön és rendeződnek a dolgok, majd bárki úgyis talizik vele és Mártonnal.
Ezt sztem nem nehéz megérteni, ám biztos, h sokmindenki tűkön ül, hogy láthassa őket, sztem értsük meg, hogy most nyugit és csöndet akar. Ne legyen vita, mint a múltkor, ha valaki mégis besunnyog! Aki komolyan érdeklődik, az hívja fel, beszélje meg vele, ne itt egymást kérdezgessük, hogy mi van. És senki se bántódjon meg, ha Vera nem akarja behívni, nem a személlyel van a hiba, hanem fent részleteztem. Nna. Uff.
3x végigolvastam, most elküldöm, puszi.
neet
neet

Neet :) jól beszéltél :)

indianyo

Indi,
örülök, és remélem, h más is így látja. :)
neet
neet

Gabi,
ne hidd, hogy kevésbé aggódo mint te, vagy músz, de tényleg a kiságyon áll....azt hiszem alsó állásba lesz téve a fekrész..

neet, Juc
néha én is azt gondolom, elég nekem Füli, pláne, nekem sem volt tesóm, nem is tudom egyenlőre elképzelni, mlyen lesz, ha kettő lesz, hogy jut elegendő idő mindkettőre. De meglátjuk. Már egyeske létejöttének lehetősége is kérdéses volt anno..

Indike,
nászút csúcs volt. Becsavarogtuk a Börzsönyt, hármasban főleg kocsival, (a Zapa sajnos nem tud sokat gyalogolni :( ), de lovaskocsival is tekeregtünk az erdőben, én meg lóháton is csavarogtam :) Nagybörzsöny, Márianosztra, Perőcsény, meg Kemence egészen fantasztikusan szép. No meg Királyrét (ott szálltunk meg) A szállónak volt medencéje, (kicsi és sekély, de medence :) )hajnalban sikerült egy remeket úszni, mikor még sehol senki, a madarak viszont köszöntik a reggelt és körbe csoaszép fenyők... :D
macskanyu

Neet!
képzeld, ha ezt én írtam volna, megint esett volna a 0 népszerűségem :) :) :)
figyelj! akartam valamit kérdezni gyerekkel kapcsolatban, csak elfelejtettem! esetleg a választ tudod?
ancsipancsi

a szállásunk:

Kép

Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: