Sziasztok!
Még van mit olvasnom, már megint lemaradtam..
Szia Liolga! Örülök, hogy segíthettem, de igazából a dokibácsi oldotta meg Marci problémáját!
Milyen hatalmas pasi már Marci!?! Nem semmi! (Meghát Lili sem kutya..)
Üdv Bizsu! Nagyon klasszak a gyerkőceid!
Rozka Édes! Már vasárnap este haza jöttünk! Sajna csak egy hosszú hétvégére futotta Andrisnak..
Pille
Eszméletlen klassz kislány Orsi! Gyönyörű, nagy haja és szeme van!
Jaj de gáz... mindenkinek írnék én külön-külön pár szót, de mire elolvaslak benneteket, hát szinte minden kiesik a fejemből..
Lili, ügyi vagy hogy nyelvet tanulsz.. Nekem is bele kéne fognom valami agytornába, mert folytatódik a totális elbutulásom.. Na Kob, Virág... szintjét nem vállalom, de pl: az angol újrakezdő nem jöne nekem is roszzul.
Nándi is milyen nagylegény!
JA, és látom jelentkezett ismét a jelenleg egyetlen kismamánk!
Tegnap este végigi néztem az összes kebatos képet!
Ahol Lili még kismama, vagy ahol Cukker, majd még Lina is tolatós.. Milyen aprók voltak még a ma már egy évesek is!?!
Hihetetlen!
Kob
Emese meg lépeget önállóan?? Bivaj erős a Kiccsaj!
Holnaptól megint kezdődik a kánikula??
Azért jobb lesz, mint az a viharos idő..
Bálcsi első szülinapja nagyon klasssz volt! Mindenkinek mondtam, hogy lazán, sportosan jöjjön! Volt marhapöri bográcsban, tarhonyával, nokedlivel, koviubival, és sütöttem pizzát a gyerekeknek, és volt gyümisaláta, és fagyi, és ....
Ja, és volt egy 3. házassági évfordulós diabetikus tortánk, amit nővéreméktől, és a mostoha anyukáméktól kaptunk, és persze volt egy nagy 1. szülinapos csokitorta!
Bálintkám áhitattal nézte a gyertyát, majd amikor a veszélyhelyzet megszünt, (elfújták a gyertyát) akkorát csapott a "lecsóba", hogy öröm volt nézni! Folyt mindenhol a csoki! Először betömte a szájába, aztán kifolyatta, mert túl édes volt, és nincs hozzászokva!
Kapott Bálint bébitaxit, és locsolós-virágos medencét, és élvezkedett bene óriásiakat! Volt foci, frizbi, tollas, röplabda, homokozás, fagyizás.. Mindenki jól érezte magát! Több mint 20-an voltunk.
Sopron:
Kissé hideg, szeles, esős volt az idő, de a vendéglátó barátaink, és a sok látni való megoldották a helyzetet! A fogadó szuper volt, és nem volt drága!

A kaja isteni, és hatalmas mennyiségű, és nem drága!! Pedig a falu másik vége szinte átlógott Ausztriába.
Voltunk kastélyt nézni, falunapon, hagyományörző táncon, köfejtőben, Fertőtavon..
Szuper volt!
Bálcsi a haza utat végig aludta, csak a Pólusnál ébredt fel. Ott kicsit rosszabbul aludtunk, és az étvágyunk is gyengélkedett, de a két nap alatt bepótolta Bálint Vitéz!
Jöhetnek a képek ennyi olvasás után???