A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet! Köszi szépen az összefoglalást! :)

Az az igazság, hogy én is azért kérdeztem erre itt is rá, mert annyi rosszat hall az ember. Akkor mégse ok nélkül nyugtalankodunk. :( Ez szomorú. :(

És mi van ha nem veszik fel? Muszály otthon maradnod, vagy magánba kell beadni?
mkatus

Soosoo!

Mennyire édes és rengeteg haja van!
Gratulálok a legkisebbikhez(is)!
20170114224602

Mkatus,
semmi sem muszáj. Magánba nem megy, nem vagyunk felső 10000, és egyébként se, keveredjen csak kasztjabeliekkel, lássa a való világot. :lol: :lol: :lol:
Ha nem veszik fel, más megoldást kell keresni, de Esztert már felvették ugye, csak messze, de azért ennek is örülni illik. :)
neet
neet

Neet, csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy hogy oldottátok volna meg. Nálunk a nagyszülők messze vannak, illetve egyik közel, de oda nem adnánk, szóval, olyan mintha nem lenne, így még talán a babyszitter marad. De az is drága... A gyesből meg nem tudnánk megélni....
mkatus

Soosoo!!!
De jó, hogy bejelentkeztél! Gyönyörű a legifjabb Soosoo is!!! Gratulálok még egyszer! És az otthoniak hogy fogadták? Hogy telnek a mindennapok? Hogy bírjátok három kis legénnyel? Szüléstörténet??? Szopizás??? Te jól vagy???
Kicsit bővebben magatokról!!!
Terhesgatyókat szívsen veszem, főleg a nyárit :D Bazsóval télen voltam terhes, így csak meleg gatyáim vannak. Múlt héten vettem egy nyárit, mert ebben a kánikulában nem bírnám kordnadrágban :D Szólj, hogy nektek mikor jó!

Gabi, Votiv!

Mélben küldök fotókat a falfestésekről, sógor csinálta, kicsit sok, mert minden részletet lefotózott, de így legalább "közelről" is lehet látni. :lol:
Párom nagyon szeret rajzolni-festeni, látom rajta, hogy igazából ezt szívesebben csinálná, de amilyen gyagya, 1x-i próbálkozás után feladta az iparművészetit :roll: , és lett belőle rendőr, majd jogász :roll:

Pocakomról még nincs fotó, még növesztem egy kicsit, aztán megkérem Ancsit, hogy fotózza le, és tegye közkinccsé :lol:

Paraanyuk :lol: No para :!:

egyébként a víz-maffia tényleg reális probléma (lesz). A keresztapám ismeri a Szentkirályi tulaját, és úgy hallotta, hogy a vizet az araboknak fogja eladni, mert ők sokkal többet fizetnek érte (nekik ugye olajuk van, vizük nincs), és a hazai piacról ki is vonul, hát, nem tudom, hogy mi igaz belőle, de elég gáz....
zuzmo1

Vera!
Nem jöttök le ma este játszózni a tó melletti játszótérre? Végre találkozhatnánk, látnálak még pocakosan :D , és ki tudja, egy kis mászókázás, homokozás.... :wink: Szerintem Manókáék is lent lesznek, és hátha Ancsiékat is meg lehetne fűzni. Akár egy rögtönzött tali! Na???
zuzmo1

Tényleg, a héten nem lesz tali mondjuk a Camponában? Mi marhásan ráérünk. :)

Vera,
te meg BZSvel talizz mááá. :D

Mkatus,
igaz, h ez nappali egyetem, de hetente max 2x kell bejárnom, így elvileg megoldható lenne, csak most kapásból nem tudom, kihez vihetném Esztert... nagyszülők nálunk is sok-sok kilométerre. Azzal áltatom magam, hogy ha 9 félévet legyűrtem, valahogy a tizediknek is mennie kell. "Ez a haarc lesz a véégsőő"... remélem. :lol:
neet
neet

sziasztok,
már mindent leirtatok!
Akik szépek, azok szépek, akik ünnepelnek, AZAZ SOMA, nekik boldogságost!!! és és és
Vera,
most még szülhetsz, de sztem ki kéne várnod a vasárnapot, mert tudod ugye, h ha elmesélik, az nem olyan, mintha látnád!! :lol: :lol:
Ha ma, vagy holnap szülsz, vasárnapra már otthon...ha addig nem, akkor már mindegy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,
én nem emlékszem semmire, amivel megbántottál, úgyhogy leirnád mégegyszer???? :lol: :lol: :lol: hátha akkor megbántódom!! :wink: :wink: :wink: :wink:

MOose.
de jó, h itt!! és képzeld, épp ma mondtam Votivnak, h minden up to date képet levettem a gyerekeimről, én is para mama...de vásározni járok velük, eddig sem engedtem őket 1 méternél távolabbra magamtól... 8) 8) én extra para mama, de biztos tudod...

na, szal, csak kijött ez az a számon... :lol:

fiaim szerelmetesek...immmmádom őket...:)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
PLAYMOBIL CUCCOK RULENAK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz!

A Szt,Királyis pasi volt TV-ben és igen,kint tárgyal DUBAiban az arabokkal.

Verdák jó film!
20170114224602

Zs, Rylie, remelem, csak mi vagyunk tulsagosan aggodalmaskodok es nem a tobbiek tuksagosan naivak... :( Juc, nem haragszom, sot, koszi, mert mostmar megjobban figyelek... de a feltucat munkavizsgas dobermant apatita nem engedelyezi itt a lakasban, en meg most felek a kerttol is... illetve apa szerint ugysem szamitanak... nem tudjatok, mi van a mikrochip beultetessel? lehet mar? es vmi veszjelzo a dednek, amit megnyom, ha baj van? vagy egyeb mas megoldas?

es borgyogy ma aszonta, folytassuk ugyanigy, de kaptunk megegy kremet, amit viszont csak a ronda reszre kell kenni (nyakanal) es egy het mulva ujra jelenjunk meg nala (ja, ha valaki meg arra jarna, 07.14, 17 es 18 napokon nincs rendeles)

es furdojatekokbol mar tulvasaroltam magam mostanaban, ugyhogy most jonnek a legok meg a playmobilok... majd a szulinapra fogom :D meg az anyasagi tamogatasra...

tenyleg, Gigi merre log? neki mit kapott a sraca szulnapra? tavaly emlekszem mennyit keszult (magassagmero, nevtabla stb sk alkotasok) es Zsebi hol csavarog? Bruninak mi lesz ketevre?
moose

Zs, es hol veszel olcson legot meg playmobilt?

Juc, es a Tul a sovenyen? es szerinted hany eves kortol lehet/erdemes moziba vinni dedet? vegig birja ulni? es mi van, ha nem lat elotte ulotol? stb

vizdolog meg :evil: :evil:
moose

Zuz,
Dóci ma extra-nyűgös volt, nem tudtuk most este útnak indítani a játszótér felé :D

Soosoo,
igyexem noszogatni a gyermeket, de úgy látszik nem akar kijönni :)

Zsan,
ezt számolgattam én is, kár, hogy m fittyet hány minden számolgatásra :D de nagyon úgy tűnik, hogy az elődöntőket is itthon nézzük :(

Ancsi, Votiv,
fehér ablak székesfehérvári illetőségű, onnan jönnek a szerelők is, lehet, hogy Biatorbágyra még olcsóbban és gyorsabban is mennek :D

v
kisün

Erős csaj vagy Neet. :wink:
mkatus

hűűű Soosoo, micsoda szép nagy erős fiúcska! de jó, hogy írtál!

ZSanci :) örvendetesen tapasztalom, hogy jókedved van :)

És Moose :) csudajó, hogy ilyen sokat tudtál ma írni :) És én is paraanyu vagyok, csak próbálom visszafogni magam, de amikor közelít valaki boltban a babakocsi felé, már húzom össze a szemöldököm.

Rylie :) egy kis melegvízbe belecsöppentve az öblítőtartályba, igen.

indianyo

moose,neet,

vagyok csak read only :oops: sajnos 1 héten 1X tudom csak végigolvasni a termést és mire írnék már mindent elfelejtek meg b nem is hagy :? és nagyon sok munkám van és megkaptuk az építési engedélyt és bontunk meg kipakolunk meg kertrendezünk úgyhogy kivagyok,de főleg fáradt :(

moose,
írjál mailt hogy mikor mehetünk :!:

neet,
és én szívesen talizok veled campona vagy bárhol,ti is jöhettek hozzánk,van klíma,hűsülhetünk 8) írj mail vagy sms-t és megdumizzuk.és azért vagyok most ennyira szabad mert ezen a héten pihi mert muter el és nem hajt senki :lol:

juc,
somát isten éltesse

vera,
sokat gondolok rád :)

indi,
hozzád is készülök csak el nem jutok de remélem ezen a héten :!: majd hívlak ha van fejlemény :)

puszós
gigi
Vendég

Gigike! Ha ilyen baromira ráérsz, gyere velünk a MOM parkba talizni! Én megyek dél körül Sportkórház, úgyhogy előtte gondoltam, hátha valaki a XI. kerből arra jár :) Egyébként meg szerencsére most jó sok időm van, úgyhogy bármikor jó nekem :)

indianyo

MOM Park csütörtökön

indianyo

Moose!

Sövényen túl nagyon jópofának tünik,de azért vannak benne felnőttes beszólások meg utalások (reklámját láttuk ma a film előtt)
Soma ma volt elöször moziban,4 és fél éves és azért hosszú volt neki egy helyben ülve.Otthon DVD-n jobban bírják még nézni szerintem.
ÉS van ám ülés magasító,ajtó mellett,felveszed,beviszed gyerek ráül és a végén ott hagyod.Tök szuper dolog szerintem.

Viszont a Dolboszörrandmeg a sztereo az nagyon sok.Nagyon hangos volt!

Gigi!

Irnám neked epekőtelenítő doki elérhetőségét de nem talállak sosem MSN!

Mi holnap KIKAzunk,ki jön arra?
20170114224602

Sziasztok lányok!
Mi is hazajöttünk ma Szolnokról. Gréti majdnem 2 hetet volt ott, én 1 hete mentem utána.

Éééééés:
Nem bírom tovább magamban tartani... :oops:
Szóval ketteske 7 hetes és 13 mm-es. :lol:
lindicita

Sziasztok,

Lindi: micsoda hír... gratula. szuper... de izgi megint sok sok várandós anya és friss baba... ez ám a jó hír.

Sosoooooooo: kicsi fiad nagyon szépséges. Még egyszer gratulálunk hozzá.

Johi
johanna1975

Juc: Somának igy a nap végén még gyorsan mi is Boldog Névnapot kívánunk. És tényleg nagyon cépséges kis srác :lol:

Pöttyök: nálunk is pont a vállán van, de egyenlőre én is melegkiütésnek vélem. Remélem nem lesz belőle más. nagyon nem lenne jó.

Votiv: én ahephez azért jártam, mert sokszor kellett tenderhez nullás igazolás cégnek, de mindig valmit kitaláltak. brrrrr...Magánszemélyként még csak egyszer voltam náluk, de csak kicsit kötekedtek velem.

Indi: akkor bevállta a szappan. örülök. A másik krémet valahogy majd eljuttatom. nekem a csüt tuti nem jó. kétszer is meglesem a várost, hátha délután másképp néz ki. :roll:

Johi
johanna1975

Lindi,
éljen!! 7 hetes, az nagyon pirinykó, tessék nagyon vigyázni ráá! És hajrááá!!! :)

Jucus,
mér kika? Nem lehetne Campona? Naaa? Vagy ha végeztek, nem ugranál be? Nincs az olyan messze, pláne kocsival. :)
neet
neet

Ja, kimaradt a fürdős kérdésem:
szal megyünk a Balcsira nemsoká, és remélhetőleg nyááár lesz és fürdünk, stb. érdemes venni valami úszóscuccot a lánynak, és mit? Mindenre az van írva, h 3 éves kortól. Ez EU követelmény, vagy akkora, h kiesik belőle a másfél éves? Konkrétan karúszóra vagy úszógumira gondolok. Láttam ilyen beleültetőst, de abban nem tud mozogni, nem? Ha mozog, pl előreveti magát, h ússzon, akkor felbillen és jajj. Nem?
Dorkán láttam valami hasonlót, bár annak háttámlája is van, amit a Corában láttam, annak nincs. Vagy ne pöcöljek ezzel, úgyis csak a karunkban lesz? Meg köztünk... meg... ? 8)
neet
neet

Lindi!

Gratu Nektek! Jól viseled? Vigyázz magatokra! :)
Gréti jól érezte magát?

Katus
mkatus

juc,
most vók,küldheted :oops: és köszi :)

lindi,
gratulálok,nemsokára utolérlek :lol:

indi,
nekem a de. ezért gázos mert b alszik fél 10ig,fél 11mire elkészülünk és fél 12 legalább mire beérünk a momba :? te meg délre mész el :cry:

neet,
te meg te meg :roll: :roll: hiányolsz,írok neked és nem válaszolsz :evil: :P
Vendég

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sajnos ezt nem tudtam kihagyni...:lol:

Forrás: index

Kép

ZsanciKép
zsancikant

milyen csodás nap! :) Lindi, szívből gratulálok ketteskéhez :D

Soosoo, köszi a képeket, öröm nézni!!! :D a kisfiad először is gyönyörű szép :) tényleg rengeteg haja van :) és teljesen kisimult az arca, egészen meghitt, ahogy békésen szundikál :) amikor oldalt fekszik, hasonlít ám rád! és ha jól sejtem, ő az első nemszőke fiad! tehát valahol azért mégis kilóg a tesói sorból :D és a terhesgatya-kölcsönzést vehetjük úgy, hogy lesz 4. is? :D mégegyszer gratulálok Nektek, és sok sok családi boldogságot kívánok :)

Moose, ne parázz annyit, a rémhírek közül egyetlen egy sem igaz! figyelni kell, de nem parázni. én épp eleget parázok magamon, meg az Apehon :x

Ancsi, előbb voltam a pincében, és mindenük tiszta penész! kb öt napja még a ruhás dobozokon nem volt, de pl babakocsit már belepte :evil: most már minden nyirkos, és amit láttam, egyre penészesebb... ez főleg azért nagy gáz, mert ott vannak a téli ruháink :cry: apafejjel felhívattam az építtetőt, van garanciánk, valamit csinálniuk kell, ez nem állapot!! és jól sejtettük, a szomszéd elzárta az egyetlen szellőzőt :evil: valamit villámgyorsan cselekedni kell :!:

apafej megvétózta a redőnyt, marad a csak szúnyogháló. akkor is jó a Fehérablak? és jó, ha a Hegyalja úti boltukba megyek be(küldöm apafejt)?

Zuzi, állati jók a falfestmények!! nekem Pókember tetszik legjobban. ha Isti nagy lesz, és szeretne pókember a szobájába, biztosan a párodat kérem fel :) tényleg, állati szuper :D és Bazsó szobájába mit fest?

Gigi, végre, Te is itt!! hiányoztál :)

bakker, elhúzok innen, szétesznek a szúnyogoka gép előtt :shock:

votiv 8)
votiv

Zsan!

El kezdtem szédülni :lol:

LIndi!

VAu Barbi !Kép

Gratulálok!

Neet!

Azé Kika mer anyámnak kö heverő,de szerdán megyek Camponába tutira!Nem jöttök?
20170114224602

Zuzi!

Én is szeretnék képeket kérni ha lehet!

Jucus
20170114224602

Helló!

Juc

Névnapos Soma nagyon nagyfiús és szép! :)

SooSoo

Milyen édi a legkisebbed! :) Jaj, olyan aranyosak tudnak lenni ezeke a pici babák! :)

Lindi

Ez aztán a hír!! Gratula!!! :P

Ancsi

Kösz a szakszerű leírást a hőhídról! Lehetséges nálunk a dolog, mert az ytong falban vannak vasbeton részek és gondolom emiatt lehetnek ilyen hővezetési gondok. Ilyen penészeltüntető folyadékkal mi is le szoktuk kezelni, de ugye az csak egy ideig használ és utána újra kell, ezért gondoltam, hogy a páramentesítő jobb megoldás, de ha tényleg ilyen hőhíd micsoda van, akkor nem tudom, hogy mit lehetne.

Ja igen a szakszerű leírásról jut eszembe, hogy nemrég valaki leírta szakszerűen :), hogy mi a les a fociban. Hát gyerekkorom óta nem értettem ezt, mert azt még mindenki el is magyarázta nekem, hogy ha előrébb van a játékos stb., de sose értettem, hogy miért les? Miért ezzel a hülye szóval nevezték ezt el és csak most értettem meg, hogy hát "lesben állva vár". Na szóval köszi, talán Indi volt aki leírta, de ezt így sosem magyarázta el nekem senki, és most már értem, hogy mi ez a szabály és mostmár értelmét is látom. :) Szóval köszi, mi mindenre jó ez a Babanet. :)

ruz
ruzicsky

még 1: Neet, Eszti és Isti nagyjából egy méret :) akkor a karúszóból még a legkisebb is túl nagy rájuk, ráadásul nagyon zavarja őket a pacsálásban :)
úszógumoból lehet kapni kicsi karikát is, abból nem csúszik ki elvileg, de azért abban is folyton fogja az ember...
és ami Gabiéknak van, az a tanulóúszógumi, vagy hogy hívják, na abbban alul keresztbe is van egy "pánt", hogy ne csússzon ki a gyermek. hogy ez mennyire billenkény, nem tudom...
még van egy opció, a kis felfújhatós mentőmellényke.
a gyerekdokink azt modta, vízben soha egy pillanatra se eresszük el, akár karúszó vagy mellény van rajta, SOHA (persze majd ha leér a lába, az más lesz)
mindenesetre Isti úszógumoval is meg a kezemben is fickándozott, alig bírtam tartani :) folyyton el akart "úszni", és mint a kutya folyton kavart kézzel lábbal :D irtóra élvezte, szerintem Eszti is egész biztosan imádni fogja!!! :D

votiv 8)
votiv

Lindi! ÉLJEN! ÉLJEN! GRATULA!!!

Boldog Somanapot! :P

Vio! Csak most jutottam el oda, hogy elolvassam a sztorid. Nagyon megütött. :?
Először is gratula: erős csajszi vagy! :D Engem egy ilyen tuti jó időre padlóra küldene.
Nem olvastam a többiek reakcióit, de én tutira váltanék!
Szerintem egy olyan doki aki nagyon jól keres a melójából az tegye is meg, hogy figyel a páciensére!!! :evil:

Arról már ne is beszéljünk, hogy ugye a doktori pálya az hivatás! Például ugye ott vannak alulfizetett tanárjaink! Ők hogy szerezzenek hálapénzt? :?: Sehogy! Ők szétgürcölik magukat, vagy feladják! Hogy jó tanárt találj annak legtöbbször az a feltétele, hogy ő jól házasodjon. 8)

Zuz! Te büszke nej! :D

Indi! Sugárhányás. :? Hűha! :shock: Én is bizti egy napig remegtem volna. S rájöttél, hogy mi történt?

Moose! apatita :lol:
Mellesleg biztos hogy ilyen kemény leszel a rózsaszín pónitársadalomhoz? :mrgreen:

Soosoo! Nagyon édi a legkisebb is!!! :lol: :P :D :P

Gabi! No így már értem. :idea: Azt hittem hogy ennyi időbe telt feldolgozni? Kezdtem aggódni...

Votív! Háááát, lehet, hogy nátha. Nem tudom eldönteni. A dokinőt hívtam, de nem vette fel. Az orrbaanyatejcsöpögtetés ellenben nagyon hatékonynak bizonyult.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi :) Ez csoda jó hír!!! Boldog babavárást kívánok :) Jól vagy?

Hűű Zsanci :) Ez nagoyn durva.... :lol:

Gigi :) Nekem jó a délután is csütörtökön, csak nem tudom, mikor végzek. Egyéb napokon pedig bármikor jó, hiszen már nem dolgozom.

Johi :) Sebaj, majd megbeszélünk valamit :)

Votiv :) ezt a penész-dolgot tényleg sos kell rendezni, felháborytó, hogy mennyi kaki van a vadiúj pecótokkal :) aphehoz mikor mész? drukkolok, hogy könnyen és gyorsan túllegyél rajta!

Exfőnököm nem válaszol se telefonhívásra, se mélre, így asszem az egész havi gürcölés ingyen volt :( :(

indianyo

Húúúúú Zsan! :P Ez tényleg szédítő!

Votiv

Penészhelyzet :evil:

Moose

Parázni én is szoktam, de mondjuk nem ennyire, mint te, nekem az az egyik parám, hogy egyszer lezuhan egy repülő, és pont a mi házunkra esik. Mivel ahol lakunk ott sok repülő repdes a ház fölött. :( És néha olyan hangosak és alacsonyan jönnek, a frász kerülget állandóan. :evil:

ruz
ruzicsky

Ruz,
örülök, h van ilyen parád, mert nekem ilyen (IS) van... :lol: :lol:

Lindi,
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...bár, én most nem tudom átérzeni ennek az "öröm" részét... :lol: :lol: még néhány év, és talán (TALÁN!) sikerül feldolgoznom...
most egyelőre nekem 2 gyerek=őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrület...
néha azért mosolygok... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok,
ugye szééééééditő pasi ez a Hasselhof????????????????????? 8) 8) 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi :) Nem tudom, mi lehetett, de fogzunk ezerrel már egy ideje - gondolom eltart még jó sokáig - és emiatt nagyon zaklatott egyébként is álmában a kis imposztor. Persze azóta még a vécére is viszem magammal, úghyogy nem állítom, hogy nagyon nyugodt lennék :)

Miféle új kunsztot adott elő Angéla? És mikor raksz fel fényképet róla?

Jójcakát!!

indianyo

Indi!

Hülyebuzikakamatyi!

Zsan!

:lol:
20170114224602

Indike, írj ennek a szemétnek egy levelet: ha öt napon belül nem kapod meg a pénzed, pontosan ennyi és ennyi forintot, akkor a munkaügyi bírósághoz és az apehhez fordulsz.
ezt mondja a jogász az ágyamban :wink: szerinte ez kellő lelki nyomást gyakorol majd erre a tetűre :twisted:

én apekhoz szerda de. 10-re megyek. látod, én is fosok :shock: :oops:

votiv 8)
votiv

Drága Votiv :)

Mondhatnám én ennek, de feketemunkát végeztem- ez ugyan eleveim ellen való, de hát nem volt választási lehetőségem. :( és a főnökön kívül senki se tudja, hgoy mennyiért :(

indianyo

sziasztok,
igyekszem kepben lenni, bar nem egyszeru, mert kozben probalom utolerni magam mindenfele elmaradasaimban. de azert nem tuntem (meg :mrgreen:) el!

Juc, Somanak boldogot! :)

Votiv, penesz :(:( itt a paramentesito mar nem sokat er (bar nekem jok a tapasztalataim vele), nektek drasztikusabb megoldas kell!

Rylie, mosodio. en szeretem. katrany-szag? nemtom, Indi mire gondolt, bar en csak daraltat hasznaltam eddig, ill most kezdtem folyekonyat. es sztem ez lesz a nyero! :) ja, es nem dragabb, mint az egyeb mososzerek, ha pl. a holdboltban veszed v a rakoczi teren levo biocsemegeben (1/2kg 2500 korul)

Soosoo, kislegenyed nagyon edes! :)

Lindi, :mrgreen: :mrgreen:

Indi, fonokod jaj :(
recca

ja, Rylie, azt elelejtettem irni, h a 1/2kila olyan 70 mosasra elegendo, mert egesz keves kell belole egyszerre. (es nemcsak mosasra jo, hanem pl. hajmosasra is :oops:) es igen, a mososzoda is kiralysag. es feheritesre a sutopor is kivalo (pl. auchanban lehet kilos kiszerelesben is kapni).
recca

csajszók, ez a bolond pasim kiugrasztott az ágyból, és hálóingben kellett lemennem kinyitni neki a garázsajtót, mert lemerült a távirányítója :evil:

viszont így megláttam, hogy a telefonomra jött egy sms: "Van egy Marcink, 55cm, 3650g, és 3:45-kor született, gyorsan, könnyen, gyönyörűen. Vera, Karcsi, Dóci"

most mondjátok meg, hát nem gyönyörű reggel ez :?: :!:
na és látom, hogy Recca is írt végre :D

votiv 8)
votiv

Született július 4-én :D lehet, hogy ez a pici fiú még nagy dolgokra hivatott!? :D és milyen csodásan időzít, a döntőt már együtt nézheti a család otthon :D nagyon jó fej kispasi, teccik nekem :D

votiv 8)
votiv

Indi, tudom, én, hogy feketén kaptad a pénzed, de ezért nem téged fognak megbüntetni, ha kiderül. és ez a fütyi pont ezért mer szemtelenkedni veled, mert azt hiszi, hogy emiatt félnél felnyomni őt :evil: nem beperelni kell, hanem feljelenteni, csak tegnap nem fogalmaztam egyértelműen. írsz egy felszólító levelet, hogy ha nem fizet, kénytelen leszel először az apehhoz fordulni, aztán fekete foglalkoztatásért a munkaügyi felügyelethez stbstb. viszont ha fizet, akkor elkerülheti a kellemetlenségeket, és részedről lezárva a dolog.

votiv 8)
votiv

Votiv beelőzött, de én csak ezt akartam írni. :)
ÉLJEN LEGKISEBB SÜN!! :)
BOLDOG SZÜLINAPOT MARCI!!!!
Ilyenek ezek a kisün gyerekek. Ha egyszer ki van írva, megszületik. Nincs mese. :lol:
neet
neet

Drága Gigim,
mélt akaram, de még nem jutottam el odáig.... persze, tali, megbesz és hajrá! :)
neet
neet

Zsan:
megnéztem a tesódat,valóban csinos,de!
10 év az 10 év,ezen nincs mit csodálkozni.2 gyerek meg 2 gyerek,ez is tény!
Abszolút nem biztos,hogy a hugod 10 év múlva magáénak tudhatja mind azt,amit Te most!
Gondold ezt végig,meg azt is ,hogy hány veled egyidős,magányos csajszi a fél kezét odaadná azért,ami neked van!Egészséges,klasszikus család:anya,apa és a gyerekek!
Fel a fejjel és örülj ennek :!: :!: :!:[/quote]

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: