A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Exdeus és persze Mindenki!
Régebben írtál a szülésfelkészítőről. Azt hiszem lassan el lehetne kezdnem. A védőnő az IH-ban lévőnek adta meg az elérhetőségét. De hova lehet még járni?Tudsz/tudtok valami infót adni erről?Köszi!

Enikő!
Nagy méretű nacik vannak a Nagyáruház emeletén, de nem a kínaiban, hanem mielőtt befordulnál a kínai felé, ott bal oldalon. Én ott vettem 3, sőt 4 xl-eset (de voltak 5-6 xl-esek)és azok feljönnek a fenekemre és a pocakomra is!

A II.kórházban is lehet szülésznőt fogadni? Erről van valami infótok?

Köszi Mindenkinek!
Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Csibe 78!

A II. kórházban is lehet szülésznőt fogadni. Én most szültem máj. 19-én, s akit mi megkértünk szülésznőt, hogy legyen velünk hihetetlenül kedves és rendes volt. Maximális mértékben elégedettek voltunk vele, s tervezzük is, hogy majd meglátogatjuk 1x a bébivel. Nagyon sokat segített nekünk a szülés előtt is és közben is, sőt utána is, mikor még bent voltunk a kórházban, amikor műszakja volt, mindig benézett hozzánk. Én bátran javaslom bárkinek. Ha gondolod és érdekel, akkor adj privát e-mail címet és elküldöm a nevét neked.

Üdv:

Mónika (Vesm)
vesm

Üdv!
Csibe, lehet szülésznőt fogadni a II. kh-ban. Nekem nem volt, de aki velem volt az "elején", Ő nagyon-nagyon rendes volt!
Szülésfelkészítő: én a Vasas Szt. Péter utcába jártam, de úgy tudom, hogy ott most nem indul, csak az IH-ban...
Enikő, sajna nem tudok segíteni neked...nacit már ezer éve nem vettem, gyrosról pedig még csak hallottam. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Miért nem indul a Vasasban szülésfelkészítő?

Vesm: De jó hogy írtál...valami információ a kicsi lányról?!?! :) Esetleg képek? :) Hogy vagytok? Mi újság? Sokszor eszembe juttok, már terveztem is hogy felhívlak :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, nekem Zitacicu babaája is olyan kicsinek tűnt, pedig Zsófi nem rég volt olyan pici :). Mikor jöttök erre felé a játszóra? Egyszer nekünk is lesz loknink mint Grétinek :lol: , majd meg látod csak győzd kivárni :lol: :lol: :lol: .

Enikő, szerintem Szegeden a legfinomabb gyros a nagyÁnál, a karavánba van. Keleties pici étkezde. Habár drága és kicsi, de nagyon finom. Dani, hogy áll vezetésből?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Rutinból meghúzták, ugyanazt a "szőröslábú" nőt fogta ki, aki kresznél is megbuktatta. Állítólag először mindenkit meghúz! Valami banya!(ezt nem danitól hallottam :))
Majd megyünk nyaralni, úgyhogy most pár hetet kihagy, majd agusztusban folytatja a vezetést....
Te hogy állsz?
Amúgy a csajod teljesen olyan, mint te:) Mintha te lennél kicsiben! Klónozott másod:)

A mai Gyrostól még mindig ég a gyomrom, pedig én nagyon szoktam bírni még a csípőset is, ebben meg nem volt csípős se csak savanyú.... Apa is panaszkodott, neki meg ment a hasa tőle:( Nem volt romlott az tuti, 1 méterről megérzem a romlott kaja szagát, ez jó volt, csak nem volt jó:) Hna....
Megnézem a nagyánál... köszi az ötletet! :)
ceniko
Szeged

..........bár most úgy vagyok a Gyrossal, mint a 7 vezérből az egyik a Kumisszal :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: .............
ceniko
Szeged

Enikö, sokan felfedezik a hasonlóságot a leányom és köztem :lol: tehát tuti az enyém!
Hát nálam még szóba se jött a rutinvizsga, olyan béna vagyok, múltkor már bőgtem is az oktatóm örömére. kezdem csodálni azokat akiknek van jogsijuk és képesek pl. a két autó közé beállni :lol: . na majd lesz valami, ami volt kicsi önbizalmam az már rég elszállt. amúgy az oktatóm nagyon kedves ember.
Kellemes pihenést, és jó fürdőzést :) Tehát ha meglátom a szőrös lábút menekülök :lol:
Rika

KépKép

KépKép
rika07

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Nézd meg ezt a képet, itt 4 és fél hónapos volt a Gréti :)

Kép

Enikő: Ott tényleg finom a gyrosz amit Rika mond, csak kevés szerintem, még én is meg tudnék enni ott 2-t, akkor Daniról ne is beszéljünk :)
Kumiszont jót nevettem, nagyon szeretem a Magyar vándort :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika: Csak a kopaszság miatt tettem fel a képet...
Nem tudom mikor megyünk arrafelé játszótérre, egyenlőre Gréti bioritmusa fel van borulva....éjfélkor alszik el, délben ébred....délután is akkor alszik amikor minden gyerek a játszótéren van...szóval teljes a káosz, de próbálom szabályozni, mondjuk holnap délután jó lenne eljutni felétek....csörgök majd ha ott vagyunk, ok? De nem igérek semmit.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág! Zsófinak pont ilyen a frizurája :lol: :lol: , hát ez jó, nálunk Gréti az ideál :). Én ma 4-ig vezetek utána ráérünk.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Háj:)

Elvittem a kocsit a szervízbe, kicserélik rajta a kilincseket! Ezt már akkor igérték amikor megvettük, csak várni kellett rá, míg a Fiat leszállítja!
Úgyhogy délután megyek érte! Rika, Bea merre fele lesztek? Csak mert a szervíz ott van Rikáéknál, és elnézhetünk arrafele Violával!De ez nagyban függ attól, hogy mikor csörögnek a szervízből, hogy mehetek a verdáért!

Bogiék ma utaznak a tengerre, a jóelőbb beszéltem Vele telefonon! (vasárnap mentek fel Pestre) Ma délután fél 4 fele indul a gépük. Már bőgtem egy sort, hogy nincs itthon, és még 1 hétig nem látom:) Tavaly is ez volt, azt a 10 napot amíg nem volt itthon végigbőgtem a párom meg végigasszisztálta! :lol: :lol: Hát ez van! Azt mondta egy piszhológus bnőm, hogy ez így a normális, és az lenne a baj, ha nem így reagálnék! Hát bőgésben profi vagyok :lol: :oops:
Jövő kedden este érkeznek meg Ferihegyre és szerdán délután jönnek le Szegedre, és aznap este 6 után meg indulunk Szabolcsba:)
Addig anyuék itt lesznek, mert ők meg mennek a termálfürdőbe ide Szegedre! Szal melegváltás! :)
1 hétig leszünk Szabolcsba, majd megyünk Szentesre a sógornőmékhez 5 napra, míg én lakodáréra főzök,meg készülünk (bnőm megy férjhez) addig sógornőm gyakorol a gyerekeimen:) :lol: Úgyhogy a júliusunk jó sűrűre sikeredik, de az a jóóóóó :)

Grétinek és Zsófinak tutira nincs köze egymáshoz?? Simán elmennének tesóknak :lol: :lol: :lol: :twisted: :wink:

Dancsi Jobban vagytok már?

Puszka
E
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Most már biztos, hogy november 1-én húzunk vissza Szegedre :lol:
(Azok kedvéért, akik nem ismernének, januárban költöztünk ide Pécsre kényszerszáműzetésbe (jó meló, sok pénz, nagy magány)), de mindkettőnk honvágya visszahív Szegedre, lesz ami lesz :)
Szóval újra bekapcsolódnék az itteni eszmecserékbe, addig is, ha lehetséges, hogy kompenzáljam a honvágyat ;)

Kopaszság: Réka még mindig kopasz... :roll: talán nem is lesz haja :shock: . 5 hónapos kora óta nem nőtt semmit a feje búbján, csak hátul :lol:

Gira
Vendég

SZiasztok!

Kata is egyre kopaszabb:)

Tök jó, mert egyszerre hullik a hajunk. Az enyém rémes, végighúzom a kezem, és 20-30 szál jön ki. Most képzeljétek ha beszorzom a napi 20 símítással.....brrrrr. Lehet hogy megkopaszodom?:) Anno Bencénél is ezen paráztam de csak maradt vmi:) Remélem most is fog:)

Kata meg egyik oldalán már tök kopasz, a másikon nemigen, meg hátul egy csíkban. Ugye háton fekve játszik, és a jobboldalán alszik...Majd dobok fel róla fotót:) Meg a keresztelőről is:) Csak le kell kicsinyítenem....

Kezdek begolyózni.....Egyedül vagyok a 3 kicsivel....brrrrr, nagyon gáz:) Kb, 5 percenként van egy-egy vérremenő vita, amit 5 perc üvöltés követ, majd újra....szegény Katica még ne maludt egyszerre fél óránál többet:( De azt se merem megtenni, hogy fenthagyom KAtát, mi meg lemegyünk, mert a hangzavartól nem hallanám ha vmi gáz lenne:(

De holnap már leg. itthon lesz Tamás, segít, holnap este meg jönnek anyuék.
Pénteken meg Bence megy anyuékkal 2 hétre nyaralni (lehet hogy egy hét múlva hazahívom, ha nem bírom nélküle:))

Akartam még írni vmit, de ne memlékszem már...

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Lányok!
Köszi a válaszokat! :D

Vesm!
oo8@freemail.hu
(az nem nulla az elején, hanem o betű!) :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikő,
köszi, a gyerekek meggyógyultak, de én is elkaptam, igaz, a durva részen már túl vagyok

Bogi biztos szuperül fogja magát érezni a tengeren. Tegnap, míg vártam a dokira, utazási prosikat nézegettem, és úgy, de úgy vágytam én is a tengerpartra, mint még talán sose. De én ilyen picikkel nem vállalom be, mert nekem az nem lenne úgysem pihenés. Ők meg még a Balcsit úgyis jobban élveznék. Itthon pedig nem hagynám őket.
Vendég

Csibe,

küldtem az e-mailt, remélem megkapod.

Üdv:

Mónika
vesm

Csibe,

még 1 dolog: mi anno a Női Klinikára jártunk szülésfelkészítőre; 5-6 alkalmas volt. Egész tűrhető volt, bár ahol több alkalmasat tartanak ott biztos, hogy még részletesebben el tudnak mondani mindent, s talán 1-2 dolgot meg is tudnak mutatni a gyakorlatban (gondolok itt a babaápolásos részre), bár nem tudom, hogy az IH-s verzióban hogy történt ez. Mi sajnos a korai időpontok miatt nem tudtunk menni sem az IH-sra, sem a Vasasba (ha jól emlékszem a Vasasban du. 3-kor volt, az IH-ban meg 4-kor, heti 2x). Nos a férjem Mórahalmon dolgozik, hivatalosan 1/2 5-ig, gyakorlatilag szinte mindig tovább, úgyhogy esélytelen volt, hogy beérjen ekkorra. Én is dolgoztam egész sokáig, csak az utolsó hónapot voltam szabin, meg táppénzen, bár még ekkor is bejártam az utódomat betanítani, heti 1x-2x. Még a szülés előtti hét pénteken is bent voltam...:))

Üdv:

Mónika
vesm

Jégvirág!
Haza érvén megvizsgáltam a hátsófelem: 5 cm sugarú körben 7 db csípés volt rajta :roll: , egyből megértettem miért viszketett ez ennyire. A férjem ugy este 11 körül 5 db szárnyashangya szerűséget fogott a padlón a szobába szóval valószínűleg sikerült haza is hoznom őket. Szerencsére csak engem támadtak meg Zsófin nincs csípés. Lehet, hogy egy hangyabolyban üldögéltem?
:o
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Kép Így szoktam beszélgetni... Kép Ilyen voltam kb. 2 hete Kép Ez meg június 30-án készült... Kép figyelek... Kép figyelek 2... Kép ...amikor jól érzem magam... Kép kiterültem a kaja után;) Kép Most ez a kedvenc ruhácskám. Ugye tetszik? Kép Szopi után beszélgetni is szoktam ám... Kép szundikálok... Kép még álmomban is vezénylek...valahogy a levegőben maradtak a kiskacsóim;) Kép A mama kezében szuperül érzem magam:) Kép Kikönyököltem, akár a bárpultra...jó mi?
vesm

Szia Bea:))),

nagyon aranyos vagy, hogy örültél nekem;) Tegnap a férjem megpróbált néhány fotót feltölteni Dórikáról, de a technika ördöge közbeszólt, s úgy tűnik, hogy semmi nem ment fel, sőt még az üzenet is elszállt az éterben;(

Na most megpróbálom újra, hátha most megy majd...

Köszönjük szépen jól vagyunk, bár most Dórika valami miatt 1-2 napja nyűgösebb, mint szokott, bár még így is mindenki azt mondja, hogy milyen nyugodt babóca. Többet sír és kevesebbet alszik, mint szokott:( Én meg nem tudom eldönteni, hogy én vagyok rossz anya vagy mi a manó van... Férjem azt mondja, hogy nálam jobb anyukát még nem is látott: ez azért egy kicsit vigasztal.

Dórika egyre többször produkálja magát: hatalmasakat mosolyog ránk, ha tetszik neki valami, kezd gőgicsélni is, eszméletlenül nézelődik, s mostmár tisztán követ bennünket a tekintetével. Ami produkcióját nem igazán értékelek, hogy szopi és büfé után tök szépen és mélyen elalszik a vállunkon (néha úgy tűnik, hogy még horkol is;), aztán mikor landol a lepedőn a kiságyában, akkor egyből hihetetlenül "bicajozhatnékja" támad a kis lábaival, rettentően beszélgetni támad kedve, s utána rázendít. Fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálja. Ez kb. 4-5 napja divat nála:( Előtte tök szépen elaludt, ha letettük. Doktornénit is megkérdeztem erről ma: azt mondta, hogy könnyen elképzelhető, hogy azt szeretné elérni, hogy vegyük fel, mert ott jobban érzi magát (mostmár határozottan fejlődik a kis értelme;). Próbáljuk ilyenkor egy kicsit nyűglődni hagyni, de nem igazán sokáig bírjuk, mert olyan rossz hallani, mikor keservesen sír...;( Fogalmam sincs igazából, hogy mit csináljunk ilyenkor...Tipp???

A kiscsaj egyébként nagyon szépen gyarapodik: bár a mérleget a múlt hétfőn visszavittük a gyermekorvosi rendelőbe, de addig 4 hét alatt teljesen meztelenül 1,3 kg körülit gyarapodott;) Ez azt mondják, hogy nagyon szép teljesítmény. Ma de. voltunk a gyermekorvosnál, mert a kakija hígabb, mint szokott lenni és kezdő anyuka révén, természetesen megijedtem, hogy nehogy hasmenése legyen vagy valami baci stb. Okosan összekombináltam a kakit, a nyűgösséget meg a sírást és tökre betojtam, hogy én csinálok valamit rosszul...:( De a helyettes doktornéni szerencsére azt mondta, hogy az a széklet az anyatejes babáknál még simán belefér, meghallgatta és nem talált semmi bajt nála. Hála Istennek:) Kicsit megnyugodtam.

Puszi Grétinek is (mellesleg boldog névnap üzenetet akartam neki írni a múltkor, dehát sajnos elmaradt...néha örülök, ha elolvasni el tudom az üziket).

Üdv:

Mónika
vesm

No, szóval a képek megelőzték a szöveget, merthát a 2 1x-re valahogy nem ment fel...

Mónika
vesm

Sziasztok!

Enikő: Bogi biztos jól fogja érezni magát, tavaly is mennyi élménnyel jött haza. Az hogy aggódsz meg nyilvánvaló, az lenne a baj ha nem aggódnál. :wink:
Amúgy az az érdekes, hogy a Zsófi Rikára hasonlít, a Gréti meg rám :) Szóval igazából nem hinném hogy lenne közös pont az életükben :lol:
Bocsi, hogy tegnap nem reagáltunk a kérdésedre, de teljesen véletlenül találkoztunk Rikával is, már fél 7 körül.

Rika: Akkor tényleg rossz helyre ültél. :( Még jó hogy a Zsófi nem bizonyult ínyenc falatnak...amúgy írtam e-mailt, láttad?

Zita: Annyiszor eszembe juttok...költözés? Sikeres volt? Ha van internetetek és kicsit helyre rázódtatok majd írj pár sort. Hogy tetszik a "falusi" élet :lol:

Gira: Várunk :)

Zsuzsófi: Nekem is nagyon hullott a hajam...bár ez gondolom nem vigasztal.

Vesm: De jó, de jó....nagyon édes Dórika. Férjed meg nagyon rendes :) Bár az enyém mondana nekem ilyeneket...
Amúgy tuti hogy jó anya vagy. Butaság hogy megfordul az ellenkezője a fejedben. Nem mintha az enyémben nem fordulna meg...szal könnyen beszélek...aztán én is parázok mindenen.
Ugye Rika? :lol:

És nagyon szépen hízik a pici lány. Én se tudtam soha hogy hasmenése van épp vagy nem vagy mi van....mintha magamat olvasnám :D Bár én nem vittem dokihoz :) Csak mindent elolvastam a témában meg itt kérdezősködtem.

Alvás téma is ismerős, szerintem vagyunk ezzel páran itt akik átélték ezt a lerakom és felébred témát. Pár nap és el fog múlni, és más lesz ami gondot okoz :D
Keserves sírást én soha nem hagytam szó nélkül, mindig felvettük.
Más tippem nincs.
Bár nemrég olvastam a Suttogót és ott azt írja, hogy a pici babák evés után kicsit legyenek ébren és utána aludjanak. Amit elvileg maguktól kéne megtenniük. Ez a 4É módszer. Étkezés, Ébrenlét, Édes alvás, Én (mármint te...hogy akkor magaddal foglalkozz...ha alszik a gyerek) És hogy ilyen ciklusok követik egymást a babák napirendjében.
Csak ugye a babák nem olvassák a Suttogót...:D

Felébred a Gréti, mennem kell.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia Bea!

Köszi a biztató szavakat.

Ha nem haragszol a többit privátban küldtem el.

Mónika
vesm

Bea,

annyit írj már ide vissza légyszi, hogy a privát üzenet elment-e, mert kb. 6x küldtem el, de a kimenő üzeneteimnél nincs. Lehet, hogy rosszul csináltam valamit? Hogy kell ilyet küldeni?

Mónika
vesm

Enikő,nacit szerintem nézd meg a Bartók téren,a Hanna divat(kismama bolt) nagyon tuti nacik van ,és nem is drágák!! :lol:
Valszeg tutira én is bőgnék a csajszid miatt a helyedben!!! :cry:

Exi,valszeg megint tudok neked adni tejcsit!!
Ha tutira lesz ,írok privit!!OK??
:D

Zsu,amikor a Barni betöltötte a 3 hónapot marékszámra hullott a hajam,de 6 hónapra ez el is múlt!!

Kép
bibi226

Vesm: Igen, megkaptam 4x :) Most csak bekukkantottam, majd ha elcsöndesedik a lakás akkor válaszolok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vesm: Közben rájöttem, hogy előbb a Kimenő fiókba kerülnek az elküldött privát üzenetek, később gondolom ha már olvastad vagy nem tudom mikor, átkerülnek az Elküldött fiókba.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
ma korán keltünk fél6kor :shock:

Dancsi!
jobban vagytok?

Vesm!
Dórika gyönyörű.

Szia Gira!
elég rossz lehet ott nektek,
hol szülsz? nem Szegeden, ugye?

Énisénisénis szeretnék tengerparton lenni :lol: hú, főleg h. így volt róla szó, mi 3éve voltunk utoljára nyaralni, ha nem lesz kistesó 2év múlva tuti a tenger...
bár én Disneyland-be vágyok, (meg is van ígérve :lol: )
az szuper hely lehet :lol:

hajhullás:
nekem már alig van hajam...

jogsi: nekem minden vizsgám elsőre sikerült, na a kreszre tanultam is rendesen hibapont nélkül lett meg...
:D
Vendég

Zozo!

Sajnos nem Szegeden szülök :( Azért sajnos, mert itt ősi körülmények vannak (4 szülnek egyszerre egy szülőszobában :() Szóval nem tudom hogy a fenékig tejfel szegedi klinika után hogyan fogom ez feldolgozni :? Ráadásul még a védőnő is tápszerpárti!!!! A mai világban :shock: Döbbenet, hogy nyugatabbra vagyok, és keletiesebbek a körülmények.

Gira
Vendég

Gira!
a kilinkán fogsz szülni?
nem gondoltam volna h ilyen.
ha szerencséd lesz pont akkor csak te fogsz szülni.
nincs 1ágyas szülőszoba?
jobb is lesz ha visszajöttök, sz.tem ugorj haza szülni :lol:
Vendég

Zozo,
köszi, jól vagyunk, én is teljesen

gira,
jó fej a védőnőd....

Én pár napja hívtam az enyémet, mert már "esedékes" volt egy vizit és nem akartam, hogy jöjjön, mert döglődtem. Azt sem tudta, hogy ki vagyok. :( Mondtam, hogy a Józsika, meg a Boldizsár mamája. És a nevek alapján sem volt képben. Jozsót még nem is látta.[/b]
Vendég

Sziasztok!

Vesm! (Móni!)

Köszönöm az emilt, megkaptam!
Nekem is ő lesz a szülésznőm, mert a dokim is őt javasolta,így roppant egyszerűen ment a dolog! :lol:

Én is még csak egy hete nem dolgozom!Nálunk most nyári szünet van! Tudod iskola...
És már szeptemberben nem kezdek, nem lenne értelme!
Köszi az infót a szülésfelkészítőről is, majd telefonálok és érdeklődöm!én is egyedül tudok majd elmenni, nekem is elég sokáig dolgozik a férjem!
A volt osztálytársam pedig szülésznő a klinikán, tőle majd rákérdezek, hogy ott van e szülésfelkészítő!

Szép napot Mindenkinek!

JA, nagyon szép lányod van!!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Gira: Örülök, hogy hazaköltöztök :) Sztem is gyere haza szülni! :wink:

Bibi: Köszi az infót naci ügyben, megnézem :)

Vesm: Nagyon szép kislányod van :) Olyan kis bájos :wink:

Viola lázasan ébredt, bágyadt, nyűgös, taknyos, és jönnek a fogai ezerrel!
Még nem láttam olyan gyereket akit ennyire megviselt volna a fogzás, mint Violámat :(

Pusssz, főzök
E
ceniko
Szeged

Enikő,
részvét a fogzás miatt, olvass vissza, Jozsó minden fogával megszenvedett, lázas volt, piros lett a feneke és egész éjjel ordított mellé
Vendég

Dancsi: Nem olvasok vissza, emlékszem! Jozsó és Viola tökre egyformán reagál(t) a fogzásra :( És még a fülük is egyformán eláll, mondom hogy lesz ebből valami :) :lol: :lol:
ceniko
Szeged

na szerkesztettem én is szalagot a csajokról :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

[quote="ceniko"]S írta:cenikoziasztok!

Viola lázasan ébredt, bágyadt, nyűgös, taknyos, és jönnek a fogai ezerrel!
Még nem láttam olyan gyereket akit ennyire megviselt volna a fogzás, mint Violámat :(

Pusssz, főzök
E

mert Mátét nem láttad mikor jöttek a fogai.... :wink:

Zozo

Hogy vagytok??Régen "jártál nálam"

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!
Enikő, ez időszerű volt, mármint a vonalzó! :)
Móni, nagyon édes a lánykád! Szupi, hogy tettél fel róla képeket. Peti teljesen olyan, mint Dóri, ringatni kell a fenekét...épp ma mondta a férjem egyik kolléganője, hogy nagyon rafinált, mivel, ha a hordózban ringattuk a fenekét, akkor alukált, de ahogy abbamaradt a himbálózás és eltelt egy-két perc, már felébredt, és folytatni kellett. De ha kitartóak vagyunk, akkor végleg elalszik... Ugyanez van az itthoni "rendes" altatásnál is...
Peti ma a védőnéninél 4640 grammot nyomott, és 57,5 centi... :)
Gira, tápszerpárti védőnő?????? Na ilyet se pipáltam...
Bibi, OK!
Képzeljétek, napra pontosan hat héttel a szülés után megjött...tegnap megjártam a hathetes kontrollt, minden OK, kaptam fogigátló receptet.
Petit is elvittük csípőszűrésre, azt hittem, hogy visítani fog, de meg se nyekkent. :) Aztán meg sétiztem vele a gyerekklinkától a Gödörig, mivel én okoska a mobilomat a mamáméknál hagytam, de a férjemet fel kellett hívni, hogy jöjjön értünk...és ott a legközelebbi fülke, még jó, hogy érmés... :)
Na, most megyek.
Puszi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Régen jártam erre:) Nem is tudom mi van, talán a nagy meleg az oka, hogy nem volt kedvem itt fent a 40 fokban ücsörögni....Na meg 3 gyerekem volt 4 napig, ami felért kb 9-el....Szörnyű hogy Bence áldott jó gyerek, tényleg nem lehet rá panasz, de ha együtt vannak a Pankával, megkergül:( Én meg idegbeteg lettem....De most lesz 2 hetem kiheverni, míg nem lesz itt a Bence. Már előre bőgök....Lehet nem is engedem 2 hetet, csak 1-et, mert nem fogom bírni nélküle. Majd meglátjuk.

Hajam még mindig hullik, Katáé szintén. Nem tudom mekkora lehet a kiscsaj súlya, de most nagyott nőtt hirtelen. Már csak a hétvégéig elég az anyatej ami itthon van:( Így jövő héttől táp+hozzátáplálás ha nem lesz elég neki az adagja...

Brrr már előre kivagyok.

Egyébként olvasgatom itt a hozzászólásokat és mindig elszégyellem magam is egy kicsit, hogy hogy merek én a gyerekeimre panaszkodni??? Megesznek mindent (na jó, Bencének vannak nem evős időszakai) Szót fogad, egyedül eszik, lefekszik, csöndben játszik, önállóan megy wc-re, egyedül eszik....az átlagos 1000/nap helyett én csak átlag 50* hallom hogy anya:)
Kata meg eszik, játszik, alszik és kész. Sírni nem szokott, ha megunja a játékot és nyügi, akkor felveszem, játszok vele kicsit, ha már nálam is nyügi, leteszem az ágyba és egyedül elalszik....

szóval én befogom a szám asszem:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!

Tényleg szerencsés vagy a gyermekeiddel!!!:) :wink: :oops:
E.
szilde
Szeged

Üdv.
Zsu, jól is teszed. :)
Nekünk tegnap hipernyügi napunk volt...kaptunk a közelből anyatejet, és nagyon fájt Peti pocija tőle...szóval marad a tápi, attól nem nyügi.
A sok sírás után a végén így aludt el (ja, rendesen tettük bele az ágyába).
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok csajok!
Cak szeretnék szólni, hogy ma este 18 órától Magna Cum Laude koncert lesz a Szvese pályán a vasutas nap keretein belül!
Akit érdekel nézzen be:)
Puszka
ui. ingyenes......

ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok!

Mindig olvaslak benneteket,de most lenne pár kérdésem is.:)

Kislánykámat vinném pancsizni az Anna-fürdőbe,de ő még nem szobatiszta.
Mennyi a belépő nekem és lánykámnak egy alkalomra?Milyen bérletek vannak,hány alkalmas?Hol tudok venni úszópelust,és milyen kiszerelésben,mennyiért?
Tényleg nem kerülhet semmi a vízbe a pelus tartalmából??:):)
:wink:

Nekem sem ártana vmi egybe fürdőruha ami ápol és eltakar:)
Tudtok vhol jót?

Siha közi bölcsiben mennyit kell fizetni/óra?Ott is maradhat,vagy csak beszoktatás után,vagy csak szülővel együtt mehet a gyerkőc?
Mennyi időt tölthet ott össz vissz?
Mi van,ha már nincs hely?Van olyan időpont amikor már nem érdemes vinni,mert tutira megtelt a bölcsi?Mikor van csúcsforgalom?

Lehet,hogy már volt eről szó,de most nagyon nincs időm visszaolvasni.
Köszi a válaszokat előre is.Bocs a kérdésözönért...:)
Üdv.:Edit :lol: :lol: :lol:
szilde
Szeged

Szilde, itt megtalálod az Anna fürdő árait: http://www.szegedifurdok.hu/furdok/inde ... &Itemid=47 Négy év alattiaknak ingyenes a belépés!
Úszópelusból én még csak Huggiest láttam, de ebből nem folyik ki semmi (legalábbis én nem hallottam még ilyet).
Bölcsiügyben nem tudok segíteni.
Üdv. Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Edit: Általában május körül már megtelnek a bölcsik, legalábbis ahova én irattam Violát ott május közepén már csak 5 szabad hely volt, miután távoztunk már csak 4 :)
Szal nem ártana iparkodnod, beiratni..... Minél tovább agyalsz rajta, hogy hova irasd annál kisebb lesz az esély, hogy bárhobá elveszik, mivel teltház és várólista van mindenütt!

A Siha közi bölcsiben a játszóbölcsire gondolsz vagy a rendesre?
A játszóba általában heti 1 napra kapsz időpontot, max heti 2, de nem tudod otthagyni a gyereket, ott kell maradnod vele. Legalábbis amikor mi jártunk így volt...hogy azóta mi változott nemtom........ (annó 9-13ig lehetett ott lenni, de ebéd után (kb 12 óra) már úgy néztek ránk mint a véres rongyra hogy menjünk mááááááááár.......:( )

A tecsóba a pelenkák mellett vannak kirakva az úszópelusok, szal ott nézz szét........
Jön a vihar:) Legelább picit enyhül az idő (jó esetben :) ) a gyerekem ma nem aludt semmit. Hazajöttünka szveséről, direkt azért hogy aludjon. Eddig 3x kiséreltük meg az alvást sikertelenül... :)

ceniko
Szeged

Exi!
Kössz a linket!Nagyon hasznos.:)

Enikő!
A játszóbölcsire gondoltam.:)Rendes bölcsibe szeptembertől megyünk.
De köszi.
Szóval be kell jelentkezni?
Igazából gyerekvigyázásra gondoltam.Valaki mintha azt mondta volna ott is maradhat a gyermek...

Mennyi pénzt kértek óránként?Én 400Ft/2 órát hallottam.
Tesco 600/óra..
Cora?

Tud erről vki infót?
E.
szilde
Szeged

Enikő!
Milyen volt a koncsertóó?:)
E.
szilde
Szeged

Exi!
Hát nem egyszerű a picúrral közlekedni...Tök jó,ha férjed fuvaroz benneteket.Nagyon rendes tőle.
Edit
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: