Sziasztok!
Mi is itt vagyunk, megint Esztergomban voltunk, páromék gyerekszobákba csinálnak falfestéseket, és a mostaniak nagyon jól sikerültek!!! Olyan büszke vagyok rájuk! A kisfiú, akinek a szobájába festettek nem akart eddig beköltözni az új házba, és most, hogy meglátta a szobáját elkezdte a szülőket "gyilkolni", hogy mikor költöznek már!
Fogzunk még mindig, de nálunk ez tényleg ennyire le szokott húzódni, + gyermekemben öszegződött az én és a párom frontérzékenysége (ami állítólag alacsony vérnyomást jelent, és ez milyen klassz dolog

), úgyhogy király napok vannak mögöttünk!
Soma! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Vio törtönete nagyon szíven ütött, mostanában amúgyis rémálmaim vannak, a legutóbbit el se mesélem, annyira borzasztó volt
Én is a hálapénzben látom az eü rákfenéjét, nem is szoktam adni sehol, de a nőgyógyászat szerintem egész más tészta! Amíg egy dokinak csak a hátamat, vagy a lábamat kell pl megmutatni, addig ok. De ez annyira intim dolog. Ha jól sejtem, itt arról a dokiról van szó, aki nálam ügyeletes volt

Sok mindenben igazat adok Neetnek, de neki lehet, hogy szerencséje is volt az ügyeletessel, + lehet, ő pozitívabb személyiség, nem olyan rinyagép, mint én. Ha nekem az ügyeletesnél kellett volna szülnöm, inkább a kórház lépcsőjén szültem volna! Eleve nagyon gáz dolognak tartom, hogy bejön a doki, és be sem mutatkozik, de már könyékig bennem van, majd miután leugrom a vizsgálóasztalról fájdalmamban kedvesen kifejti, hogy nyugodjak meg, fog ez még jobban is fájni!
Azért, hogy ne tegyem ki magam ezeknek a dolgoknak+ ne parázzak előre azon, hogy ki fog velem foglalkozni, inkább eljárok magánrendelésre!
Egyébként érdekes dolognak tartom, hogy mindenki a nőgyógyászokat piszkálja (sokszor joggal!!!), de pl a fogorvosokat senki. Pedig nem sokan mernek SZTK-ba menni tömetni, inkább kifizetnek súlyos pénzeket! Vagy pl pótlásra! Egy vagyont költenek az emberek!
De visszatérve Vio esetére, én is úgy látom, hogy csak akkor várhatom el a dokimtól, hogy bejöjjön külön miattam, ha a magánbetege vagyok

És bár nem ismerem a konkrét esetet, de ahogy Vio írta, simán vártak pár napot, ezek szerint nem sürgősségi beavatkozás volt. Ehhez nem értek. Az megint más kérdés, hogy emberileg hogyan viselkedett vele a dokija? Mert nekik ez mindennapos eset, míg egy nőnek hatalmas tragédia, érzelmileg is, aztán testileg is, főleg, ha egy ilyen henteshez kerül
Fogyás:
Én már terhesgatyáknál tartok

Rám sem fogtok ismerni!