Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így örültök!
KÖSZÖNÖM!!
Őőőrület, hogy néhány óra alatt mennyit írtok...
Anikó!
Te kis szemfüles! Tudom, hogy leskelődsz, már írtad.
De akár írhatnál is a másik topikba, ha van kedved.
Ott olyan nyugdíjas a tempó, hogy nem maradsz le, ha néhány napot kihagysz...
Nevek vannak, csak feljebb írtam, hogy még babonázunk kicsit.
A vásárlást már elkezdeném, de egyszerűen leköt a házzal kapcsolatos sok apróság, pl. konyhatervezés, statikai problémák, engedélyeztetés, hitelügyintézés... stb.
Ti hogy álltok a vizsgálatokkal? És melyik intézetbe jártok? Tudom, Dévai Nektek nem annyira jött be...
Juca!
Te egy óráig mosol fogat??

...ezt nem hagyhattam ki!
Hát igen, költeni mindig van mire! Sajnos lehet, hogy végül jövő nyáron, vagy azután lesz tetőterünk, hiába akartuk gyorsan megcsinálni még pocakosan...
Albérlet: szerintem a gyakorlatban sokszor előfordul, hogy az új lakó fest ki. Ez megállapodás kérdése.
Azért egy idegennek ne ilyen szöveggel reklámozd! Szerintem jobban jártok, ha ti kifestitek és akkor nem kell magyarázni a beázást. Jobban veszi ki magát. És akkor u.ilyen állapotban kell visszaadnia, ha kiköltözik.. de ez csak az én véleményem.
De aranyos vagy! Köszi szépen a szopispárna felajánlást. Az igazság az, hogy nagyikámtól azt kértem szülinapomra, mert nincs szegénynek pénze, viszont nagyon jól varr. Tehát, ha tényleg megkapom, akkor felajánlhatnád valaki másnak!
Apropó: meg tudnád mondani, hogy mivel van töltve?
Köszi még egyszer.
Igen tudom én, hogy nem ikres babakocsiról írtál, de nem gondoltam volna, hogy ekkora árkülönbség van. Egyenlőre másfajta kocsit nézünk nem azt a Peg Peregot.
Most azt hiszem, hogy olyan kellene, ami egy váz és rákapcsolható a hordozó. Mivel valószínűleg sokat járnánk kocsival is és gyalog is. És később cserélhetnénk talán a hordozót más ülőkére.
Szerintetek?
Unique!
Ha már így kérded, pont tegnap méregettem magam.
Jelentem: hasam: 100 cm. Tökéletes viszonyítási alapom nincs, csak a 14. hétről, akkor 88 cm volt.

És most tartok 7,5-8 kg plusznál. Szerintem ez még a normál tartomány, szerintetek?
Nem is tudtam, hogy a talin tudtad meg a jóhírt! Igen, sokat győzködtetek nagyon! Volt egy nagyon rossz időszakom, mikor mindannyiótokba kapaszkodnom kellett.
Örök hálával tartozom Nektek!
Sosi!
Olyan a kislányod, mint egy kis angyal! És ez most nem bók, tényleg!
Én is ilyenek kis tündérkéket képzeltem el magamnak...
Szegénykém, de el vagy keseredve! Annyira ismerem ezt az érzést. Talán a sok apró változás kicsit eltereli a figyelmedet...
Évi!
Nekem is lányok, míg ki nem derül az ellenkezője.

Hát van már mozgás rendesen, VÉGRE!
Elég későn kezdtem érezni.
És az alternatív szülőszobát bárki választhatja, ha szabad, vagy hogy van?
Persze mindent meg fogok tudni idejében, mert azért augusztusban már valószínűleg megtartják a szülésfelkészítőt. Azért jó lenne, mert a szeptember már lehet, hogy kicsit késő...
Kényelmetlenség: szerintem én inkább ott fogom a szervezkedés fáradalmait kipihenni.
Amúgy azért itthon pihengetek ám. Két telefon között hunyok 1 órácskát. Ma is túl vagyok már a délelőtti szunyán..
Éva!
Te kis panaszkodós! Hát persze, hogy szúr, meg feszít! Ne aggódj, csak pihengess és nem lesz semmi baj!
Fúúú, már milyen kevés van hátra... nagyon izgi! El tudod képzelni, hogy hamarosan a szoptatós kérdésekkel jössz majd?
Kacsa!
És mi az a híres új munka?
Narco!
Ha nem gond, megköszönném, ha elküldenéd a kis listátokat. Én nem igazán jutok odáig, hogy írogassam, úgyhogy nagy segítség lenne. Köszönöm!
Ti milyen fajta babakocsit terveztek venni?
Sziszka!
Én is örülök Neked!! Főleg, hogy Mátra írta, hogy még a tábliból is kivetetted Magad!
Nem sokat tudok a sztoriról, de örülök, hogy nem költöztök!

Micsoda félreértés!!
Angie!
Mielőbbi jobbulást Neked! A Ti házatokkal mi újság?
Jó, hogy keresel egy kis testmozgást. Testileg, lelkileg is segíteni fog! Mindegy mit, csak jó kedvvel csináld!
Ja, Aviva. A Dévais topikon többen csinálják. Ha gondolod, ott érdeklődhetsz..
Rolly!
Sajnálom a fertőzést, de jól teszed, hogy minél előbb dokihoz mész. Gyorsan kigyógyít és már felejtheted is el az egészet!
Zsúka!
Őszinte részvétem!
Én is u.azt szerettem volna kérdezni, mint Nárcisz. Jön a dédunoka.... hmm?
Lányok!
Mivel olyan sokan kérdeztétek a neveket és azzal még nem szolgálhatok, hát kaptok helyette pocifotót:
Múlt csütörtöki kép. Kicsit Micimackó style, de ez így van jól.
Puszi mindenkinek:
réka