A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Pirus, Kamilla,

Dalacin-T nevû pattanásra való kenõccsel kentem a patijaimat. Ezt nem kellett volna.

Szóval semmi "komoly".

Mindenkinek további szép napot.

Nyulandi
14+6
nyulandi

NyulandiKép

Már ne haragudj, de én jót mulattam a kolléganõidenKépKépKép (vagy kollégáidon) Milyen butaság! Az igaz, hogy tele van E akármikkel, de mindenben van mérgezõ anyag. Pl a zöldség, vagy gyümölcs. Gondolod, hogy nem vegykezelték???? Nem permetezték???? A tejet amit iszol azt hõkezeleik, homogénezik, pasztõrözik... Az igazi frissen fejt tehéntej sárgás szinü! Ha ezt az elvet követné mindenki akkor csak és kizárólag BIO- dolgokat ehetnél. Az a kis puszedli nem fog megártani a babádnak. Nem vagy felelõtlen, és aki ezt állitja és mégis megveszi a saját gyermekének az az az na inkább itt abbahagyom, mert még a végén ide nem iilõ dolgot irnék le, de inkább nem!Kép

puszi és nyugi
sasha
32+6

Kép
sasha

Nyulandi, ettõl még nem vagy önzõ a gyermeked meg pláne nem lesz debil Kép. Ez bõven belefér. Na, de ha füvezel, sörözöl mellette, akkor tényleg el kellene gondolkodnod. De egy csomag Puszedli, meg néhány tonik fehér kenyérrel nem a világvége. De tényleg!

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok
Helyzet változatlan Kép. De nagyon jól vagyunk Kép

BMary
Csak nem már hatott is vmi? Kép Mi van veletek?

Sasha
Nálam is állandóan hõhullámok vannak Kép

Nyulandi, Forti
Köszi a tippet. Ma is kinyaltam a lakást,, s bár folyamatosan esik, ablakot is pucoltam. Mellesleg a hatodikra futva jövök fel, meg se kottyan. Két hónappal ezelõtt még egy emelet is megerõltetõ volt Kép

Nyulandi
Szerintem senki sem ehet CSAKIS jó dolgokat. talán a mértékletesség a kulcsszó. Ami jólesik, s nem túlzás, az nem árthat. Pl. én nem vontam meg magamtól egy-egy korty vörösbort sem, amikor társaságba mentünk. Kép
éN A streptococcus bacimra Dalacin-C gyogyit kaptam a nõgyogyitól a 27. héten, úgyhogy szerintem az nem igazán árthat, mégha a tiéd T volt, nem is C Kép

Pocok
Nagyon kíváncsi vagyok, mi van Csiccsel.
Akkor te tudod, milyen túlhordani. Hogy bírtad a kórházat? Nálunk sajnos egy szobába fektetik a már megszült, s a várandós kismamikat (mármint, ha a szülés után vlki nem kér v kap rooming-in-tt)

BMass
Nekem is van elõtejem, már hónapok óta. Hol egyik, hol másik, hol mindkét cickóból Kép

Na üdv,
bringa
(40.)
bringa

Sziasztok!

Most olvastam a 777sms-en, hogy Szandi megszült. Bár csak mára volt kiírva, de szombaton meglett a kisfia. Biztos valaki felvilágosította így a második terhességénél, hogy nem kéne állandóan ugrálni, meg csak zöldséget enni, akkor talán minden rendben lesz. Most nem volt annyira önzõ...A kislánya másfél kilóval született....szegényke, nem a saját akaratából...bocsi de ezen feszt kiakadokKép

Nyúlandi!
Fincsi a puszedliKépKépKép

Bringa!
Te nem vagy semmi....ez a kis Hannácska nemgyenge oroszlán lesz, ha ennyire Õ diktál!Kép
Én még csak a tonikot próbáltam ki..A szex az nem jön be, mert egyszer mondtam csak a férjemnek, hogy lehet, hogy attól....na erre kiakadt. Hogy micsoda dolog beleavatkozni az Õ kis elhatározásaiba.....NO SZEX
Ablakmosást azt nem akarooookKép Amikor Levit vártuk akkor a kiírás napján még semmi nem volt, így elmentünk a barátokhoz társasozni...hajnal háromra értünk haza és ötkor kezdõdtek az elsõ fájások, rögtön 10 percenként. No ettõl 21 órára született meg Levente. Tökre fáradt voltam már az elején, semmi energiám nem volt. De nálad nem ez a helyzet. Majd kicsattansz...ez tök jó..Kép

Mi van már csics-el???????????Csak valami pici infó az annyira jó lenne..

Puszi minden torokfájós, hasfájós, fázós, hõhullámos kismaminak!!!!!És persze a többieknek is.
Tudom, hogy valamit még akartam...

Jaa!
Ki tudja, hogy milyen fajta gyümölcslevet ajánlott inni szoptatás alatt???

No mostmáraztántényleghúzok!!!!
bmary38+6
bmary

Bmary!

Mi volt ez a Szandi dolog??? Ez az a Szandi a Tinédzserlámúros??? Kép Azt nem is tudtam,hogy a lánya másfél kilóval született. Hogy is volt az??? Sötétits fel léci!

pusz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!
Elõtünök egy kicsit, mert nem lehet nélkületek bírni a kismamaságot.Kép
Elõször is nagyon nagyon gratulálok a babázóknak. Bárcsak már mi is...Kép

Másodszor üdv az új pocakosoknak!!

Nálunk minden ok. Járunk ctg-re, növekszünk. A gond az, hogy a szülésznõ szerint harántfekvéses a bébi, mert túl magasan találta meg a szívhangját. A dokim szabin van, úgyhogy tõle nem tudok kérdezni.Én is mindig keresztben érzem, amikor befeszíti magát. Tudtok vmit arról, ilyenkor mit szoktak csinálni? Csinálnak egyáltalán vmit?

Hõhullámaim nekem is vannak, és sokkal melegebb vagyok, mint a terhesség elõtt. Akkor kifejezetten rossz volt a vérkeringésem, mindig hidegek voltak a végtagjaim. Mostmeg..

Képzeljétek! Fáj minden izületem,nem tudom ökölbe szorítani a kezem. Remélem ez már annak a jele, hogy készülõdik a kisasszonyka.Kép

És egy OFF kérdés. Szerintetek hány Tena betétet vegyek a kórházi pakkomhoz?

Na, jó hosszú lettem, bocsi!
Pusszancs
Pemeske36+2
pemeske

Bmary,
legjobb ha higított almalével indítasz, aztán szép lassan lehet barackot is inni, ez egy kicsit hashajtó hatású, ezért csak módjával. A szõlõ, körte hasfájást okozhat, a narancs allergizálhat. Én inkább a buborékmentes ásványvízre és a különféle gyümölcsteákra szavazok, ez egy kicsit változatosabb is lesz. Ja, meg hát a Laktoherb szopis tea. De az is csak módjával.Kép

Szandi most is elég sokáig ugrált, különben.
Ágci

Kép
Ágci

Pocok, Barbara, Myssnia meg akit még kihagytam Kép

a változatosság kedvéért én is Leheles voltam, 90-ben végeztem Kép. Úgy látszik kicsi a világ Kép

Katka (35)
Katka

Sziasztok,

Szerintetek mennyi vérzés a normális? Tegnap jól felhúztak, úgyhogy ma reggel elkezdtem nagyon kicsit pecsételõsen vérezni. De tényleg nagyon kicsi. Szex sem volt az elmúlt napokban. Mi a túrótól lehet? Ma délután úgyis megyek nõgyógyászhoz, akkor meg fogom magam mutatni neki, vagy hamarabb kellene mennem?

Nyulandi
15
nyulandi

Pankamama!
Remélem már jobban vagy! Szerintem azért a frontok is közbejátszanak! Köszi, én alapjában véve jól vagyok, csak akkor érzem magam nagyon vacakul, mikor egyszerre fáj a lábam, a derekam, és a bordám. Tényleg, Neked nincs ilyen tapasztalatod? Mert nekem a jobb oldalon a bordám annyira tud fájni, már a 22. hét óta. Vagy a kislányoddal nem volt ilyen? Egyébként 10kg-ot híztam idáig.(most vagyok 73) Igyexem visszafogni a kalácsevési mániámat...A kispapa csak fókucinak hívKépÉs igen, szerencsére a 20. héttõl itthon vagyok, táppénzen.És hiába nõtt jó nagyra a cicim, nekem még nincs elõtejemKép Ez baj? Nem lesz elég tejem? Pedig anyukámnak annyi volt, hogy öcsém is és én is egy éves korunkig szopiztunk, plussz volt még két-két tejtestvérünk is Kép
Nyulandi!
Szerintem is menj el még most az orvoshoz, ha van rá lehetõséged, nehogy baj legyen. Szorítok, hogy minden rendben legyen. és ne idegeskedj!
Pemeske!
Elköltöztetek már? Mert olvastam, hogy ide készültök ,kkemétre!

Betti
27+1

Kép

Betti
fodbetti

Nyulandi!

AZONNAL IRÁNY A DOKI!!!
Inkább egy "felesleges" (remélem felesleges) dokilátogatás, mint hogy nagyobb legyen a baj! Nem biztos, hogy várhat délutánig! A pecsételést nagyon sok minden okozhatja. Lehet, hogy nincsen semmi baj, de ha van akkor meg a délután lehet, hogy késõ! Nagyon remélem, hogy csak vészmadárkodom!Kép

puszi
sasha
33+0

Kép
sasha

Nyúlandi! Szerintem is menj dokihoz azonnal! Már csak azért is, hogy ne aggódj addig folyamatosan. Ha nincs semmi baj, legalább meg tud nyugtatni, és nem idegeskedsz, hogy mitõl is lehet.
Lányok! Ha valakit érdekel, a Szent Imre kórházban is tartanak szülésre felkészítõ elõadásokat. A pontos listát (elõadások témái, idõpontjai, elõadói) megtaláljátok itt:
[url=http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html" TARGET="_top]http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html[/url]
Ha valakinek kedve van esetleg a legközelebbire, az aug. 27-eire eljönni, az szóljon, mert én mennék, ha nem kéne egyedül... Kép
Franyo
12
franyo

MOndjuk talán így még pontosabb a link:
[url=http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html" TARGET="_top]http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html[/url]#eloadasok
franyo

Ja csak így se jobb... akkor mindegy, az Elõadások címszó alatt lesz Kép bocsi az ügyetlenkedésért...
franyo

hali kismamik!

Nyulandi, szerintem is menj minnél hamarébb dokibácsihoz, inkább feleslegesen, mint késõn! Hidd el, emiatt nem fognak ferde szemmel nézni rád!

Pemeske, én vittem egy csomag tennát, de szerencsére csak az elsõ 2 nap kellett, aztán elég volt a legnagyobb always ultra is. egy hét múlva meg már csak tisztaságibetétet használtamKép

Bmary az elején ne igyál rostos rostosat (õszi, kajszi, körte, narancs), nekem a megy se volt jó egy jó ideig. Vizet ittam, laktoherbet és madártejet. Aztán idõvel próbálkozhatszKép.

Írigyellek benneteket a hõhullámokért, én majd meg fagyok, pedig kifejezetten melegseggû voltamKép

Pusszantás!
Zsófi
6+5
Csucsuka

Nyulandi!

Szerintem is menj el dokihoz, vagy hívd fel, ha megteheted, csak azért, hogy megnyugtasson, hogy semmi gond. Az én dokim, azt mondta, ha bármi ilyet tapasztalnék, hívjam azonnal.
myssnia
Budapest XI. kerület

Pocok!

Nem, én a másik két Katiból az vagyok aki Jászberényben maradt KépKép de egyébként az osztály stimmel Kép
Katka

Sziasztok!

Zsofi (csucsuka)
Orulok, hogy mar itt vagy! Vartalak Kép

Nyulandi!
Jobb felni, mint megijedni tudod! szaladas dokibacsihoz!

Csicsrol jo lenne tudni, valosiznuleg mar javaban babazik. Kép

Edina 34+1
edina

Edina

Kép

sasha

Kép
sasha

Cinedit, részemrõl o.k., én nagyon szívesen mennék, engem is nagyon érdekel.
21-ével kapcsolatban annyit, hogy ha ilyen marad az idõ (márpedig azt mondják, hogy hétvége után megint jön az esõ), akkor lehet, hogy nem piknikszerû talit kéne csinálni, hanem valami "beülõset", nem?
Franyo
franyo

Franyo!

De hova üljünk be??? Ez itt a nagy kérdés!! Kajáljunk egyet??? Vagy hogy? Lányzók tényleg várom azö tleteket!!!!
Szerintetek is jobb lenne egy fedett találkozó???

sasha
33+0

Kép
sasha

Hát... talán egy teázó... vagy egy palacsintázó-rétesezõ... nem is tudom. Ha sokan tudjuk biztosan, hogy jövünk, akkor foglalni is lehetne, mert az ilyen teázók sokszor tele vannak... de ez csak egy ötlet.
Franyo
franyo

Franyó,
Tététnyiben tegnap is volt elõadás, és lesz is majd még. 27-ire nem tudunk menni, mert párommal (Hayimmama Kép) kirándulni megyünk Prágába (jó kis árvíznézés Kép). Nem így terveztük, de a vonatjegy már megvan.

Hayim Apuka
hayimpapa

Hayimpapa Kép
Én is láttam, hogy tegnap is volt, de csak ma tudtam meg, hogy egyáltalán vannak ilyen elõadások. Nekem ez új volt.
Kép Azért jó utazást nektek, biztos azért így is szép lesz...
franyo

Franyo: azért ha nekünk ki is marad a 27-i, a késõbbieken találkozhatunk páran Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

Az jó lenne, majd mindig egyeztetünk. De a 21-ei találkozóra el tudtok még jönni? Vagy már akkor Prágában lesztek?
franyo

Nem figyeltem, merre lesz 21-én találkozó?
És úgy néz ki, inkább visszamondjuk Prágát, mégha némi pénzveszteséggel is jár... Majd megyünk máshova.

Hayim Apuka
hayimpapa

Nyulandi!

Voltál dokinál? Minden ok? Egyébként nem tudom másoknál van-e ilyen de állandó parám van, hogy én is vérrel találkozom. Normális ez?
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok!

Nagy nehezen mi is megérkeztünk Pöttömkével hála a Kaáli Intézetnek. Kép Azt hiszem ideje lesz lassan bejelenkeznünk ide hozzátok. Már egy ideje olvaslak benneteket, de írni még nem mertem eddig. Kép

Puszi,
Edelweiss
8+5
edelweiss

Edelweiss!

És Jól vagy? Mert pont ebben az idõszakban azt hiszem maximálisan hányinegerem volt egész nap. De elmúlt szerencsére. Kép

13+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasziaszia Edelweiss!!!!!!!!!!!! KépKépKép
Én már nagyon vártalak...
Jól vagy?
Pussz: Franyo
franyo

Zsófi, Betti, Pocok!
Köszi a tanácsot, akkor holnap megveszem.

Betti!
Sajna még pestiek vagyunk, mert a férjem munkahelye nem akar sikerülni, majd pénteken még egyszer elmegy interjúra, aztán meglátjuk.Örülnénk, ha sikerülne.

Lányok!
Nem tudom mi van velem, de ahogy közeledik az IDÕ, egyre jobban félek. Azt nem tudom pontosan mitõl, de teljesen elrontja a kedvem.A kórházi táskát sem pakoltam még be, mert az is csak idegesít. Tiszta hülye vagyok.Kép
KépKépKép
Lehet, hogy lemaradtam, akkor bocs, de ma olvastam a Margit kórházas topicot és ott írta Viki, akinek az ikrei születtek, hogy Balázs, az egyik baba, 6 hetesen meghalt. Úgy sajnálom, de õ nagyon erõs. Azt írja, hogy a másik baba miatt nem lehet elkeseredve.Kép

Puszi
Pemeske 36+3
pemeske

Hayimpapa!

A 21.ei találkozó csak annyiban biztos, hogy 21.én lesz délután 5 órakor. Eredtileg egy uzsonnát, pikniket terveztünk a városligetbe. Tudod pokrócok, kaja, pia, jó hangulatKép De most hogy az idõ ilyen borongós és az esõ fenyeget, igy kéne valami más megoldás. Volt javaslat a teázó, de kéne még ötlet, csak hogy legyen mibõl választaniKép

Edelweiss!

Szia! Úgy örülök, hogy végre itt lehetsz!KépKépKép Hogy vagy? Hányinger? Hogy vagy vele?Kép Én is ebben az idõben voltam émelygõs és aluszékony. Hányni nem hánytam egyszer sem, de attól még nem volt jobb. Ez a 13-14. hétig tartott, és addig az volt a "baj", utána rosszab volt, mert se pocak, se hányinger nem volt. Olyan érzés kerülgetett mindig, hogy nem is vagyok állapotos. De utána amikor a 20. héten megmozdult az maga volt a menyországKépKépKép
Gratulálok a babóhoz és boldog babavárást! Nõjetek nagyraKép

Lányok!

Olyan rossz! Fulladozom már vagy 1 órájaKép Tudom-tudom ez a babával jár, hiszen már "nagy"Kép De olyan rossz, hogy egyfolytában sóhajtozni kell, hogy megfelelõ mennyiségü levegõhöz jussak! És érzem is, ahogy sóhajtok, hogy a tüdõm beleütközik valamibe. Fõleg, hogy most jól is laktam! Pedig alig birtam legyürni egy kis flamót.

puszi
sasha
33+0

Kép
sasha

Pemeske!

Én is olvastam Vikit! Nem irtam semmit Neki, mert egyszerüen nem tudtam ilyenkor mit kellKép
De kérlek ne abból indulj ki! Balázs beteg volt!!!!
Viszont azt hiszem sejtem, hogy mitõl félsz! Pontosan nem tudnám megfogalmazni én sem, de annyi biztos, hogy néha én is érzek ilyen félelmet. Mintha a változás, a szülés fájdalma, a kórházi tartózkodás és az utána következõ "összeszokás" félelme lenne. Szerintem nagyon sokan éreznek ilyen megfogalmazhatatlan félelmet, még a hideg is kiráz. De ahogy megmozdul a baba eszembe jut Õ és már nem is olyan rossz.
Ezt is csak azért tudom, mármint hogy mit érzek, mert valakinek itt a babaneten sikerült megfogalmaznia számomra. Belegondoltam abba amiket mondott és igy már tudom mi az amitõl tartok és igy könnyebb. Remélem segitettem NekedKépKépKép

Sok puszi
sasha

Kép
sasha

Pemeseke!

Lemaradt az elõzõhöz, hogy egészséges legyen!!! Talán ez a legfontosabb és én sem fogoka addig megnyugodni amig végig nem tapizhatom, hogy mindene meg van e és annyi amennyi kellKép

sasha

Kép
sasha

Edelweiss!!!!!!!!! Kép Kép Kép

De jo, hogy Te is itt vagy vegre Kép Kép Kép
Legy udvozolve! Kép

kamilla (18+6)
kamilla

Sasha!
Nagyon aranyos vagy, már annyira magam alatt voltam, vagyok, de az megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. Pontosan ezektõl félek, azt hiszem.De a kispapa nyugtatgat, de már nem akarom ezzel terhelni minden nap. Szóval kösziKépKépKép

Pemeske 36+3
pemeske

Pocok Kép ,

Engem a mintas klotyopapir tud rendesen kiakasztani...mar nel eloszor tortent meg velem most a hetvegen (persze vendegsegben, itthonra nem vennek ilyen ijesztgetos papirt), hogy amikor torlom, hat latom, hogy piros, meg sarga...halalra remultem, aztan latom, hogy szirma van meg miegymas, es a tuloldalrol ut at!

A legtobb kismamaban szerintem ez megvan...foleg, ha mar van elozmenye a dolognak, pl. egy korabbi veteles, mint pl. nalam is...

Szules...valahogy ahogy kozeledik en egyre kevesbe szoktam felni tole...csak attol, hogy nehogy a babanak valami baja legyen...persze Anyu szerint mindig is ilyen voltam, tudtam, hogy oltast fogok kapni, megis ugy mentem be a dokihoz, mintha cukrot osztogatnanak, mig az osszes gyerek mar elore bogott...aztan azert en is csalodott voltam, lehet, hogy tul nagyok voltak az elvarasaim...

Az elso szulesemet is boldogan vartam, de azert utana megmondtam a ferjemnek, amikor kitoltak az orzobol, ha negy gyereket akar, akkor vagy megszuli oket o, vagy keressen hozza mindjart mas partnert, mert en tutira tobbet nem szulok!!!

A felelmet szerintem 'lazitani' kell, atalakitani valami 'massa'! Bizni a termeszetben es sajat noi, anyai mivoltodban, hinni, hogy kepes vagy ra!
Pemeske, pakold be a taskad, jobb lesz, meglatod...mar nem felni fogsz, hanem keszulodni eleted egyik legnagyobb esemenyere (a masik nyilvan a kovetkezo gyerek lesz!)

Edelweiss, orulok, hogy sikerult! Kellemes pocakosodast, es egeszseges kisbabat kivanok!

Sasha, most vagyok 15 hetes, es tenyleg SZORNYU erzes, amikor az ember nem tud semmi kozelebbit. Gyakran a lelegzetemet is visszafojtva figyelek, hatha erzek valami 'eletjelt' odabentrol...mikor fog mar megmozdulni???
Vagy csak latszani egy ici-picit...na jo, szuk a farmerom, este mar inkabb kismamagatyat huzok, de meg eleg rohejesen lotyog rajtam!

Kicsit depi vagyok mostanaban. Elkezdodott a suli, Daninak borzaszto megerolteto lesz naponta fel 9-tol 11-ig a suliban csucsulni! Es ezek a hosszu napok, csutortokon es penteken meg korabban vegez!!! En meg fogok orulni ennyi gyerekkel itthon, o meg szepen lassan elhulyul...ennyit a nemet iskolarendszerrol...ki vagyok bukva rajta rendesen....
de van meg mas is...
Gyuri ujabban hisztizik...ha nem ugy ul a Lego baba az autoban azert, ha ugy ul, akkor azert...ket napja meztelenul maszkal, keptelen vagyok feloltoztetni. Ugy ordit, mintha szogesdrottal tekernem korbe, vagy mi?! Egy szal futykosben erzi csak jol magat, de akkor legalabb nem hisztizik, hanem jatszik. Mi baja lehet? (Biztos latta a multkori tv adast a nudistakrol Kép )! Pedig azert nincs olyan jo ido, hogy indokolna a meztelenkedest! A setahoz azert nagy rugdosas es orditas kozepette felhuzok ra valamit...

Elkezdtem varrni egy kismamaruhat fekete farmerbol...hatha segit egy kicsit kilabalni a melabubol, ami egy hete ramtelepedett...kivancsi vagyok mi lesz belole...marmint hogy lehet e majd hordani Kép ?!

Zsuzsi
15+2
zsuzsi74

Sziasztok Lányok!

Pemeske! Ha ez megnyugtat én is nagyon ideges voltam szülés elõtt, hogy felismerem-e majd a fájásokat, beérünk-e, mi fog történni, érdekes módon, hogy otthon mi lesz arra akkor nem is gondoltam. Aztán egyik délben a 39.héten vizsgálaton a dokinéni hazaküldött a cuccomért, hogy akkor azonnali indítás mert tetõzött a toxémiám. Így megijedni sem volt idõm. De most a 2. babámmal ismét indul a félelem és már most, mert nem tudom milyen lett volna az egész spontán. Ugyhogy izgulj csak nyugodtan, ez természetes.

Edelweiss! Olvastalak a másik topicban. Örülök és szívbõl gratulálok!

Sasha! Én is fuldoklom, most valahogy hamarabb ment össze a gyomrom, mondjuk a hasam is sokkal nagyobb. Éjjel hogy alszol?

Betti! Egyáltalán nem jelent semmit ha még nincs elõtejed. Majd szülésre lesz. És ne félj elõre a szoptatástól, mert az egy természetes folyamat. Szülés után nyugodtan kereshetsz ez ügyben is, már profi vagyokKépKépKépMivel töltöd napjaidat? Nekem nem fájt a bordám de volt egyéb nyavalyám. Kinek mi. Most hastartó után rohangálok, mert le akar szakadni a pocakom az egész napos rohangálástól. A lányom ugyanis nem érti, hogy " anya feküdni akar"-naKépKépKép

Nyulandi! Mi újság?

Üdv:Pankamama 27+1
PM

Pemeske!

Azt hiszem azért van a Babanet és azért vagyunk itt, hogy vigasztaljanak félelmeinkben és ha tudunk akkor mi is vigasztaljunk. Nagyon sok elsõ babás érezhet igy! Szerintem nyugodtan terhelhetsz vele minketKép Legalábbis engem nem terhel, hiszen ugyanazt érzem, igaz Neked kicsit kevesebb van a szülésig, de ez nem változtat azon a tényen, hogy én is át fogom élniKép

na puszi, megyek
sasha

Kép
sasha

Pankamama,
Amint megtudtam, hogy babat varok, az elso dolog amit megvettem (igy harmadszorra) egy hastarto volt...mar legutobb is azt hittem, a foldbe dongol a sajat hasam, egyszer probaltam kolcson hastartoval, mennyei volt!!!
Kar, hogy otthon meg nincs olyan forum, pl. mint az Ebay, ahol hasznaltan es gyorsan meg lehetne venni ilyesmiket...!

Zsuzsi
15+2
zsuzsi74

Zsuzsi!

Megmozdul, nekem csak a félidõ után a 20. héten tette ezt elõször addig 6-7 hét kõkemény várakozás volt hogy most akkor mi van és már a 33. héten vagyok. Pedig azt hittem soha nem leszünk már ennyi idõsek és közbe meg úgy repül az idõ...

PM!

Szia! Hát ez a fulldoklás... képzeld az sem megy hogy sétáljak és beszéljek egyidejülegKép 1-2 perc ilyen beszélgetõs séta elég, hogy úgy érezzem magam, mint aki megmászta a 10. emeletet. Az alvással szerencsére nincsenek gondok, fõleg, hogy ilyen jó hüvös van. Kifejezetten élvezem és sajnálni fogom, ha véget ér. Csak a szokásos alvási pozició megtalálása ütközik némi nehézségbe, de tudod mit? Sokkal de sokkal rosszabb volt a 40 fokos hõségben, mert még az ágy is melegitett, úgyhogy most inkább nem panaszkodom ez ügybenKépKépKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Nekem most kezdett el buborékolni a hasam belülrõl, de csak a bal oldalon. Olyan furi. Szerintetek ez már a baba? vagy még túl korai lenne?

Pirus
14+4
pirus

Szép jó reggelt mindenkinek!

Edelweiss, nagyon örülök Nektek, jó pocaknövesztéstKépKép

Nyúlandi, remélem semmi gond, és hamar megnyugtatsz minket is!

Szerintem teljesen normális, hogy az ember lánya parázik attól amit nem ismer, bár van, hogy attól még jobban, amit ismerKépKép. Daninál én 3x véreztem be, minden harmadra jutott egy... pedig nagyon vigyáztam magunkra... De azt mondta a dokibácsi, hogy erre most sokkal kisebb az esély, remélem tényleg igaza is lesz. Most valahogy nemférne bele 1,5 hónap kórház az életembe...

na befejezem a filózást, végre süt a napKép
Pusszantás!
Zsófi 7
Csucsuka

Sziasztok Lányok,

Hát tegnap azért nem jelentkeztem mert nem mentem el a dokihoz csak délután. Egyáltalán nem tudtam, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hova kell menni. Én alapjában véve egy nagyon beszari vagyok.

A tegnap este jó része: baba jól van. KépKépKép

A rossz része: Tök hülye a doki. KépKép Megkérdeztem, hogy mitõl véreztem, azt mondta, hogy nem tudja, de nem is fontos. Utána megkérdeztem, hogy a herpeszeimtõl lehet-e a babának valami baja, erre nem mondott semmit, csak habogott, hogy ad Zoviraxot de nem biztos, hogy lehet adnia. Máskor meg amikor a baktériumaimmal akartam felkeresni, mondta, hogy a saját házában lévõ magánrendelésének 5 perce vége van, már nem tud velem foglalkozni.
Hát nem tündéri??? KépKép - Ha most tudnák olyan nagyon vicsorgó fejet, mint Sasha, sokat kiadna a dühömbõl.

Nem tudtok valakit, aki még 16. héten is szóba áll a kismamával, ha már világ- és orvsosundora van?

nyulandi
15+1
nyulandi

Sziasztok

NYulandi
én tudok dokit, de nem tudom hogy Te hol laksz, õ Óbudai, Margitos doki.

Sasha
Nemsokára ha elkezd leszállni a pocid, sokkal könnyebb lesz a levegõvétel, én is fuldokoltam ilyen idõsen és akkor még ráadásul nagyon meleg is volt.

Mi jól vagyunk, Levike szépen gyarapszik, anyuci pedig kezd belerázódni az éjszakázásba is. Kép

Csics, Bringa
Hogy álltok?????? Mi van veletek????

Vigyázzatok magatokra!!

Forti és Levike aki 20 napos

Kép
Kép
forti

Nyulandi!

Sajnos velem majdnem pontosan ez történt a 11. héten, azzal a különbséggel, hogy mikor felhívtam a dokimat, hogy erõsen (!) vérzek (ez volt szerdán este), közölte, hogy akkor majd szombaton menjek be hozzá a kórházba, és megvizsgál. Kérdeztem, hogy mégis, addig mit csináljak, mire azt válaszolta, hogy pihengessek. Persze ez nem nyugtatott meg eléggé, ezért bementünk a SOTE I-re, ahol rögtön bent is tartottak 3 napig. Azt ugyan õk sem mondták meg, hogy mitõl volt, de mégiscsak megnyugtatóbb volt, hogy nem vették félvállról.

Ezután kerestem egy orvost, ekkor már 13 hetes voltam, akit Neked is tudok ajánlani, persze kérdés, hogy hol akarsz orvost, és magándoki jó -e?

Tüni
21
tüni

Sziasztok, véget ért a szabim, és megint itt vagyok a munkahelyemen, alig gyõztem a levelezést bepótolni.
A talival kapcs. nekem is jó lenne a 21-e 5 óra, hogy hol? Pl.a Nyugatinál van egy görög kajálda a Zorbas, vagy az Oktogonnál a Jókai téren( itt van egy csomó teázó, salizó stb. és innen még a Margit szt-re is ki lehet menni ha jó idõ van. ( csak tippek )

Zsuzsi!
Milyen típusú hastartót vettél, az Anita félét ismered, mert én is szeretnék venni, csak nem tudom nem lesz-e kényelmetlen, bár még mindig jobb lehet mint a derék-hát-hasfájás.

Az éjszakáim nekem is érdekesen alakulnak, jobbra-balra forgolódok, húzódik a hasam, alárakom a párnát, úgy se jó mindig....
félek, hogy összenyomom.....ez normális, hogy ezt gondolom?

pusz
brokkoli
25
brokkoli

Nyulandi,
én is tudok neked ajánlani Schöpf-Méreis dokit, ha érdekel elküldöm az emiledre a nevét+tel.számát. Semmiképp ne maradj ennél!

brokkoli
brokkoli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: