A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
Kacsa nekem csak ez az egy képem van!De gondolom nem ilyenre gondoltál!Majd keresgélek még!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó! Ez már közelít, de inkább rajzosat keresnék + amin csak egy állat van. Mert aztán a sok kacsából majd nem fogjátok tudni, hgoy melyik vagyok én!
Azért köszi!

Most látom, hogy a kisfiad ma 5,5 éves!!! Boldog feledig szülinapot neki!!!

Kép
kacsa14

Kacsa!

Nekem csak ilyen van. Kicsi, de vicces :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszi Évi Neked is! Az elsőt lementettem, a kacsamamát a kicsikkel. De csak együtt mozognak, így meg nem tudom kitenni. De amúgy tényleg nagyon aranyosak! Keresgélek én is!!!
kacsa14

Kép Kép
Bocsánat, hogy idepofátlankodtam, én 2-vel feljebb írok, csak Kacsának szeretnék kacsát küldeni :lol:

Narco hozzád szólnék még. Kisrucikkal kapcs.-ban nekünk badyba nagyon bejött a Tescós, ráadásul nyár végén potom áron lehet hozzájutni. Én tavaly a két darabos ujjatlant 400ft-ért, a rövid ujjút 500ft-ért vettem. Nagyon jó mosók, és nem nyúlnak. :wink:

Gabi a Babagyártásban 2006...topicból :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nekem csak ilyen kacsák vannak:
Kép

Kép

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek! Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Még találtam! Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Rolly, Kis plútó! Köszönöm Nektek is! Rolly felső kacsája tökéletes lenne, csak az meg túl nagy és mivel mozog nem tudom lekicsinyíteni. Avatar-nak vagy mi a szösznek akranám betenni, annak a mérete meg ugye elég korlátozott ...

Kép
kacsa14

Kacsa!
Letudod kicsinyiteni ha elmentetted!

KépKépKépKép
aniko24

Kacsa!
Köszönöm a kisfiam köszöntését nagyon kis ari vagy de neki 12-én van a honapforduloja!Igy már az öt és felet tul haladtuk!De köszönjük szépen! :D

KépKépKépKép
aniko24

KépProbáld meg ezt elmenteni!Lekicsinyitettem neked!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó! De a kisvonat alatt az van, hogy 5 év 6 hónap. Azt hittem, hogy pont ma van a 6 hónap ... :(

Lementettem és próbáltam egy progival, de nem tudtam. Segítessz?
kacsa14

Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi!
Kép Kép Kép Kép
kacsa14

Evi!

Köszönöm! Barcsak az en kis tüszöcskeim talalkoznanak apaval! Nagyon örülnek ikreknek is :)
Ja, a literes bugyin behaltam :lol:

Aniko!

Sajna nincs kapor, pedig ugy ettem volna egy kis kovi ubit :) Remelem jobban van Marcika es nem faj mar a torka!
A töltött fasirt nagyon fini en a mult heten csinaltam. :)

Narco!

Aranyos volt a dokinö, csak nagyon sietett a masik szobaban vajudtak, ugyhogy nem sok ideje volt ram most.
Dehogy kerdezel hülyesegeket! Igen olaszul beszelünk mindig (sajna nem tud magyarul :) )
Altalaban mindent ertek, de a ferjem mindig velem van, es ha valami nem tiszta utana mindig elmagyarazza.
Kicsit furcsa nekem de itt siman bejöhet velem a ferjem a rendelöbe. Otthon nem hiszem, hogy engednek. De en igazabol örülök is ennek mert elegge izgultam mind a ket alkalommal es ilyenkor hajlamos vagyok leblokkolni, meg magyarul sem tudnek semmit kinyögni. Mindig ilyen kis gyagya izgulos voltam, vizsgakkor is :)
De szerencsere a doktornö is igyekszik mindent ugy magyarazni, hogy megertsem.

Igazan sajnalom, hogy ilyen veled a ferjed csaladja, erzödik a szavaidbol, hogy jo ember vagy es megertem ha bant ez az egesz. Remelem az idö (meg persze a bebikek) megoldjak ezt a problemat.

Nalunk is vannak gondok, a ferjem öccse es a felesege ki nem allhatnak sajnos amiota itt elek.
Az egesz a sogornöm feltekenykedesevel kezdödött.
Amikor ideköltöztem meg nem voltunk hazasok, es nagyon nem vettek jo neven, hogy nekem szabad volt idejönnöm a szülöi hazba, mert nekik annak idejen nem volt megengedve, hogy a lany ide költözzön. Igy kezdödött az egesz. Aztan idegesitette az is, hogy a ferjem szülei szeretnek, pedig cask ket eve ismernek, öt pedig mar tiz eve es meg mindig nem fogadtak el. De persze semmit nem tesz azert, hogy a helyzet valtozzon közte es a szülök között, cask egyszerüen idegesiti a masok boldogsaga. Sajnos. Ugyhogy nem vigaszkent mondom de latod mashol is elöfordulnak ilyen jellegü problemak. Raadasul mi itt vagyunk egymas hegyen-hatan, mindenki szomszedja a masiknak, az a tipikus olasz nagy csalad, mindenkinek megvan a külön lakasa de megis olyan mintha mindenkivel elnek!
(most latom, hogy meg irtal erröl, letöltöttem meg ma este elolvasom)

Junko!

Ha erre jartok Velence-Paova környeken mindenkeppen talalkozzunk! Nagyon örülnek neki!
Priviben küldöm a szamom!
Az olasz szep nyelv, biztos azert tanulod mert tetszik! Menni fog az csak sajna tenyleg neki kell feküdni :) Ja, es muszaly beszelni! Ne felj attol, hogy tevedni fogsz, mindenki teved akinem nem anyanyelve. Söt en jobban beszelek mint itt egy nemelyik olasz aki csak dialektusban kepes kommunikalni!

Zsuka!

Nagyon köszönöm, aranyos vagy!

Rolly!

Sajnos kapor sehol, ugrik a kovi ubi :) Majd holnap megnezem egy masikban :D
jucmuc

Kacsa!
De örülök! Kép
Nagyon szivesen!

Jucmuc!
Sajnálom,hogy nem kaptál kaprot nagyon!Szivesen küldenék neked postán csak nem tudom mi lenne belőle mire odaér!De ha tudsz rá valami megoldást én küldök szivesen!
Nagyon rossz érzés amikor nem fogadják el az embert sajnos!Én a férjem családjának az életében nagyon rosszkor léptem be mert anyosom és aposom 35 év után pont akkor váltak el!Igy szinte minden rajtam csattant!Mivel már eleve rosszul kezdődött az indulásnál igy késöbb csak egyre jobban elmérgesedett!De ami kárpotol hogy aposom nagyon nagyon szeret és én is imádom!Egy tündér!Nem lehet minden kerek és tökéletes!De a hét év alatt már hozzászoktam ehhez a helyzethez!

KépKépKépKép
aniko24

Na én mentem tentikézni. Kép

Szép álmokat! Holnap jövök!!!
kacsa14

Anikó!
Írtam mailt :!: Esik az eső, és egymagam vagyok a közel 400m2-es házba :( Csak ne dörögjön, és ne menjen el az áram, mert így is bevagyok rezelve :( :( :( Délután nagyon csúny idő volt nálunk, és a bokámig ért a víz.

Holnap itt leszek, előre láthatólag :roll:

Kacsa!
Tök ari a kacsád :lol:

Mátra!
Köszi a táblát, jól esett
Kép

Megyek Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Zsúka!
Sajnálom... :cry:

Évi77, Juca!
Ezek az infók is nagyon fontosak! Köszi szépen... Ontsátok csak a dolgokat, szeretünk okosodni! :D (Nárcisz ez Neked is szólt! :) )

Aniko!
Ha a dokinéni rendben találta akkor biztos úgy is van! :)

Syry!
Örülök, hogy szépen növöget a picikéd... :D

Jucmuc!
Duplatüszőrepedésről már van infód. :D Remélem így is tesznek és odaér egy-egy kiskatona... :wink: Én is mindig ebben bízom, hátha akad 1 életerős, gyors, fajfenntaró típusú a seregben a sok gyengus mellett... :wink: :D
Most még nem szedek gyógyszert, de hamarosan tömni fogom magam... :lol:

Dina, Sosi, Ági279 és Dido( :wink: )!
Drukkok mennek! Kép

Mátra!
Gondoltam, hogy jó lesz a koncert..., eleve jól indult, mert a pároddal( :) ) lehettél! :wink:

Nárcisz!
Rettenetetes még olvasni is a dolgot... :(
Ahogy olvastam a soraidat, az jutott az eszembe (elméletgyártás indul... :lol: ), hogy "kedves" anyósodnak volt-e anyósa??? Esetleg megkérdezhetnéd Tőle (v inkább a férjedtől, emlékszik-e...), milyen volt a viszonyuk. Lehet, hogy Ő is ezt kapta és el sem tudja képzelni, hogy lehet normális kapcsolata a menyével..., már csak a saját fia és az unokái miatt is! :roll:

Nekem ma végre 1. c.n :!: :!: :!: Mátra légyszives satírozd ki azt a rettenetes kérdőjelet! :D :D :D

Lenne még írnivalóm, de teljesen kinyúltam az időtől, használhatatlan voltam egész nap... Hol van a 30°C? :lol: :wink:
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Kép
Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Lányok egy gyors kérdésem lenne, aztán rohanok zuhizni. Remélem ma a munkahelyemről lesz időm visszaolvasni és majd írni is. :D
Azt szeretném kérdezni,h olyan lehetséges, és persze baj-e, ha mondjuk 0,2-et csökken a hőmérsékletem? :lol: Most bizti kinevettek, de én mikor elkezdtem mérni a ciklus elején a hőmet és kiderült,h babát várok, úgy terveztem,h a 12. hétig mérem. És ma vagyok pont 12 hetes, tehát még ma reggel is megmértem, és épp hogy meg nem állt a szívem mert csak 36,7 volt a testhőm, az eddigi 36,9-37,0 helyett. Persze agyam rögtön elkezdett kattogni, de nem tudom,h mitől lehet. Az elképzelhető lenne,h a méhlepény most venné át a progi termelését? Nem tudom..., de megilyedtem picit.. :oops:
Vendég

Aniko!

Draga vagy, köszönöm a kapor dolgot, de sajnos tenyleg megviselne az utazas :D
Annyira nem volt fontos, csak neha megkivanok tipikus magyar eteleket azert akartam csinalni.
De tegnap pèldaul csinaltam finom borsofözeleket friss borsobol!
Kepzeld itt a fözeleket sem ismerik :( De nagyon izlett mindenkinek. Vittem anyoseknak is :)

Sajnalom, hogy nalatok is voltak zürök :( En is imadom aposomat egy igazi nagypapa tipus, nagyon jo ember.
Anyossal is jo a viszonyom most mar. De az elejen ö sem volt tul kedves velem. Nehezen dolgozta fel, hogy a fiat 'elrabolta' valaki.

En mindig mondom, hogy nem szeretnek 'igazi' anyossa valni de nem lehet tudni en milyen leszek 60 evesen. Altalaban a fius anyukak nehezen törödnek bele ha a kicsi fiuk csaladot alapit, föleg az olasz mamak :)

Brill!

Draga vagy köszzönöm! A dupla tüszöknek nagyon-nagyon örülök, csak sajnos tenyleg az a baj, hogy amig ilyen keves a mozgo, a jol mozgo pedig meg kevesebb nagyon keves esely van ra :(
A multkor kereken egy orat gyertyaztam mindhiaba :(

Jol vettem ki a szavaidbol, hogy nektek is gondok vannak a kiskatonakkal?
Es milyen gyogyszert kell Neked szedni? Peteeres serkentöt?

Junko!

Most vettem csak eszre, hogy te is 7. cn-on vagy, akkor kb. egyszerre leszünk erettek is :D

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Mátra! Ugyan lekéstem a frissítést, de nekem is 1. cn.!!!

Azt hiszem, pirikének jó ideig nem fogok így örülni, mint ma!!! így végre elhárult minden akadály a Closty útjából! Vasárnap bekapom az 1. kis csodaszemet és megkezdem az ipari méretű petesejt termelést!!!

Apropó. Csak napi 1 szemet szedek. A nap mely szakában vegyem be? Reggel? Este? Mindegy?

Reggeli frissítés képpen:
Kép

kacsa14

Sziasztok!

Évi!
Lekéstem a teganpi felfújtról és dzsemről... :(
Én is csak úgy bírom Anya nélkül, hogy mindennap beszélünk, és ehhez nekünk is olyan csomagunk van, hogy azért ne menjen rá a gatyánk is. Bár amíg nem volt UPC-nk addig volt, hogy 30.000-t is fizettünk havonta a matáv-nak :? .

Zsúka!
Igen kivasaltam az ablakok nyitva voltak ugyan az eső volt ahol beesett, de fel lehet azt törölni, a hüsi érdekében mindent :D

Syry!
Az a lényeg, hogy minden rendben Veletek :D . A köv. alkalommal szerintem már Ti is vihettek cd-t :D Mikor mentek legközelebb?

Anikó, Zsúka!
Nekem is mindig azt mondja a dokim, hogy min. 25-nek kell lennie a proginak ebben a 3 napban, de a 30 mégjobb, ehhez képest, amit Nárcisz írt értékeket ott a 30 a felső határ :?: :!: , úgyhogy már nem értek én sem semmit, de ha a dokid szerint jó az eredmény, akkor jó azaz eredmény.

Kacsa!
A bárányhimlőnél lesznek olyan hólyagok, amit ha elkaparsz "lyukas" maradtsz, nekem is van egy az arcomon. De ha nagyon nem vagy biztos benne meg tudod nézni abban a kis füzetben, ami minden gyereknek van/volt legalábbis az én időmben, amiben vezették a súlyod, magasságod....és, hogy milyen betegségeid voltak. Biztos a Te Anyukád is megőrizte valahol :D

Ági!
Örülök, hogy most nem fájt :D és nagyon nagyon drukkolok Nektek :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Judit!
Sajnálom, hogy nem kaptál kaprot, én is pont a héten csináltam meg életem 1. kovi ubiját, és már nem sok van belőle :D
Egyébként itthon is be mehet a Férjed/Párod veled a rendelésre és a vizsgálatra és uh-ra is, velem is gyakran jön a Férjem :D

Brill!
De jó, úgy örülök neki :D , főleg, hogy végül gyogyi sem kellett hozzá :D

Tegnap este és ma reggel is olyan hányingerem volt/van, és a wc-re is gyakran kellet mennem, szerencsére a wc-rw járás mostanra elmúlt és csak az émelygés maradt. Nárcisz lehet, hogy ez valami nyavaja? Te is ilyesmiről panaszkodtál ugye?

dido
dido

Jucmuc! Csatlakozom a kisfiukat féltő anyóssal megáldottak táborához!!!

Az én Uramat Anyós 40 évesen (!!!) szülte, egyke gyerek, Anyós csípőficamos, úgyhogy szerintem mindent, ami az ő életéből emiatt kimaradt benne akarta megvalósítani, ráadásul az Uram, okos (gimiben minde a biziben, mind az ellenőrzőben csak ötösei voltak), szerintem helyes is, sportol, ott is voltak sikerei. Én meg se nem vagyok bombázó, se nem sportolok, kitűnő sem voltam, meg hiper-szuper állásom sincs. És szerintem ezért nem tud elfogadni, mert nem vagyok elég jó az ő fiacskájának!!! Viszont, ha Mama nem így nevelte volna, akkor most nekem se kellene nap, mint nap nevelnem egy 32 éves pasit a normális családi életre!!! Na, de ez már el van csesződve. Legalább, van kin gyakorolni a nevelési elveimet!

kacsa14

Pupy!
Nem hiszem, hogy bármi rosszat jelente ez a 0,2 fok :D .
Én úgy tudom, hogy a szikhólyagról a méhlepényre a babucik a 9. és a 12. hét között állnak át, ezért is ezek a legveszélyeseb idők, ha valakinek gond van a progijával. De Neked nincs baj vele, és különben is már betöltötted a 12. hetet, úgyhogy ezen is túl vagytok :D
De ha nagy butaságot írtam, majd kijavítanak a Lányok.

Kacsa!
Akkor ha jól értem, most Nálad is örülünk az 1. cn-nek :D
Én napi 2 clostilt szedek (reggel-este), úgyhogy nem tudom, hogy az egyet mikor kell bevenni. Szerintem hívd fel a dokidat és tőle kérdezd ezt meg.

dido
dido

Pupy!

Én úgy tudom, hogy a méhlepény fokozatosan, a 10. héttől veszi át a hormontermelő funkciót a nemistudommármitől. Sárgatesttől talán? Így szerintem ha baj akart volna lenni, már lett volna. Majd Nárcisz remélem kisegít minket.
Én pl. pont ezért nem mértem a hőmet terhesen, és terhességi tesztet se csináltam egynél többet, mert belehaltam volna, ha nem olyan a hőm, amilyet várok, vagy netán gyengébb a csíkom, mint az előzőn. Lehet, hogy struccpolitika, de így legalább nem aggódtam feleslegesen. Próbáld meg Te is kiiktatni az életedből az elkerülhető stresszforrásokat, mert úgyis lesz elég olyan izgalom, amivel szembe kell nézni, ne tetézd magadnak! Remélem nem bántottalak meg!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido! Lyuk a rózsahimlő után is marad nem??? Mert lyukam az van. Viszont Anya úgy emlékszik, hogy csak 1 himlőm volt. Viszont a rubeola védettségem meg megvan. Ellentétben a kiskönyvemmel, mert az valszeg otthon van, de úgy rémlik, hogy abban ezek nincsenek benne ... Nem akartam Anyának mondani, hogy miért kell, nem akarom, hogy agyaljanak rajta, hogy akkor most uonkát gyártunk, mert így is napi szinten hajtogatja már Apa a témát, de hárítjuk a dolgot. Nem akarom, hogy mindenki azon rágódjon, hogy akkor mikor, miért, hogyan. Majd, ha lesz vmi. megtudják, addig meg csinálunk magunknak elég idegeskedést a dologból, nem kellenek még plusz beszólások, jótanácsok.

Hülye TV, ha tegnap nem hozza rám a frászt, akkor ez az egész fel sem merül!!! Eddig szó nem volt róla, hogy a bárányos is ennyire súlyos lenne terhesen. mindenhonnan csak a rubeola + a toxo folyt. Erre tessék!!!

most elhúztam egy kicsit ügyintézni, megcsináltatom az új asszonyneves TAJ kártyám + kérek Ügyfélkapu regisztrációt. Tegnap lett kész a személyim és anélkül semmit nem tudtam intézni!

kacsa14

Dido! Igen örülünk!!! Dokibácsi külhonban nyaral. Már így is hívtam 2-szer a múlt heti szabija alatt. Nem lenne már pofám hívni. Szerintem nagyjából mindegy, hogy mikor veszem be, max. ha csak este, akkor egy fél nappal később lesz hatása, mintha reggel venném be. Gondolom én ...

kacsa14

Kacsa!

Lehet, csak azt tudom, hogy én voltam mind a kettőben, és a bárányhimlő után maradttak ilyen hegeg, ebből 1 az arcomon, a rózsahimlő után nem . De persze lehet, hogy ez csak véletlen.
A betegségeimet pedig én abból a füzetből néztem ki, mert mi ketten vagyunk testvérek, és Anya nem mindenre melékezett, hogy melyikünk is volt benne, csak arra, hogy az egyikünk.

dido
dido

Évi!
Dehogy bántottál meg, hisz ezért kértem ki a véleményeteket. :D
Azért engem nem lehet ám egykönnyen megbántani, főleg nektek, hisz tudom,h itt az első a segíteni akarás.
Igazad van, épp ma akartam megmérni utoljára, hisz így terveztem és eddig mindíg nagyon szépen fenn volt, csak megilyedtem ettől a 0,2-es eséstől. Már annyira várom a jövő heti UH-t,h. megnyugodjak.
Nárcisz! Azért várom a véleményed.

És abbahagyom a hőmérőzést, hisz már 12 hetes vagyok. :oops:
Vendég

Kicsit utána kutakodtam ennek a himlőnek. És kicsit megnyugtattam magam. A bárányra írja, hogy viszketősebbek a kiütések + cinkrázóval kell kenegetni. Na azzal meg tuti kenegettek, mert arra emlékszem. Úgyhogy akkor úgy döntöttem, hgoy volt mindkét himlőm!

Narco! Azért, ha van egyéb infód a himlőkről, kérlek oszd meg velem/velünk!!! Köszi!

Most viszont tényleg el!

kacsa14

Syry!

Örülök, hogy rendben volt minden. Remélem legközelebb képet is láthatunk. :D

Brill, Kacsa!

Akkor most örüljünk ennek a pirosnak. :D

Anikó!

Köszönöm a segítséged. Az az igazság, hogy én ezt az egészet nem értem és próbálok vele nem foglalkozni. Teljesen bele vagyok zavarodva, mint Dido is, hogy mi a jó. Próbálok a dokinak hinni és nem utána nézegetni a könyvekben és a neten, hogy ez az eredmény most milyen is. Halkan jegyzem meg, hogy nem hiszem, hogy menni fog. :D
Most abban hiszek, amit a doki is mondott, hogy tényleg az a baj, hogy későn van a peteérésem és nincs elég idő. 9 nap nem elég a peteérés és a mensi megjövetele között. :(

Majd még jövök, most leléptem egy kicsit.

Pusszancs

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

isteni jó ez az eső nem? Mondjuk most kicsit izzadok a nagy páratartalom miatt, és a lakás még mindig nem hűlt le, de remélem végre megnyugodhat egy kicsit a szívem.

Bárányhimlő!
Ha nagyon nyugtalanok vagytok, akkor a gyerekorvos, és a háziorvos megmondja a kartonból. Én is onnan olvastam ki, hogy vol Mumps-om. Illetve az MMR oltás része a Rubeola, ha ez benne van az oltási könyvben, akkor védettek vagytok. Ha még mindig nem megynyugtató a helyzet, akkor a TORCH része.
Viszont egyet ne felejtsetek el. Akát védettek vagytok, akár nem, a teratogán vírusoknak legalább 200 fajtája van. Vannak gyakoribbak, és vannak ritkábbak. Szerintem legyetek óvatosak. Pl kisgyerekeknek én nem adok puszit, nem ölelgetem őket, mióta babát szeretnénk, illetve ha valami baj van, akkor elkerülöm őket. Ezt a szülők is meg fogják érteni, nekem nem volt problémám belőle. Hiszen akár van védettságed ellene, azért előfordulhat, hogy kisebb átmeneti fertőzést minden okozhat, így pl kézmosás, idegen kutyát, sőt a sjátot sem érdemes simogatni.

Pupy!
Nekem is volt, hogy lecsökkent, én azért méregettem, mert azt hittem lázas vagyok, és alacsonyabb volt ahőm. Szerintem a 6. hét után semmit nem jelent. Feleslegesen ne idegesítsd magadat. Ha baj van, vérzésed, fájdalmaid vannak, akkor menj orvoshoz bárki bármit mondd, és fontos, hogy egyfroma ütemben nőjön a hasad.

Zsúka!
Hát a 9 nap tényleg nem sok, legalább 12-nek kellene lennie. Még mindig nem hőmérőzöl??

Kép
narco

Jucmuc! :)
Akkor tök szupi lehet Olaszországban. Egyébként nincs honvágyad? Biztosan nehéz lehet beilleszkedni egy más ország közösségébe. Az olaszok egyébként is nagyon temperamentumosak, de ha te is ilyen vagy, akkor nem lehet baj.
Akartam még kérdezni tőled valamit. Régebben jártam arra egy körúton Velence, Padova, Verona stb., az olasz Pó vidéken. Akkor ha megmondtam, hogy magyar vagyok sok üzletbe nem engedtek be, ez még most is így van valóban, mert a nyáron is hallottam valakitől, aki ott nyaralt.
Dehogy vagyok én jó ember, csak sodródom egy picit most az élettel. Itt van a barátnőm esete is, akit végül is ott hagytam, mert nem egyezett az életstílusom. Egy rohadt dögnek érzem magamat, de muszáj, mert ahogy az előzményekben megbeszéltük, én ezzel a cigány stílussal nem értek egyet. Márpedig ő nagyon megváltozott.

Junkó!
:) Én is csak a beszédre tudlak ösztönözni, akármennyire is tudsz. Nekem a németem siralmas, az angolom elviselhető. Tunéziában beszéltek németül, franciául, és angolul. Mi meg aztán mindenhogy, keverve. Sőt volt, hogy magyarul alkudtunk, mert úgy is tudtak. Kiabáltak azok mindent, csak eladjanak valamit. Viszont nagyon jó dolgokat hoztam. 2 nap és belejössz, hidd el.

Brill!
Akkor az 1.cn-nek örülni kell? Mert akkor örülök! :lol:
Hát nem tudom, miért csinálja, de tény, hogy a testvérével már 3 éve nem beszélnek. Nagyon csúnyákat mondott rájuk is. Hát a fene tudja, majd megkérdezem, de mintha valami rémlene, hogy az ő anyósával is valami motoron ment a balhé, meg hogy nem adtak vissza valamit.

Dido!
Többféle skála létezik, ezért eltérőek a célértékek. Másrészt meg gondold már el, hogy hogyan mérték ezeket az értéket? Mindenkinek minden hónapban minden nap változik, attól függően, hogy mikor van a pé. Ezek után vettek gondolom 100 nőt, és megnézték, hogy tudnak-e teherbe esni. Lehet volt, akinek 3-as értéke volt, csak csoda történt, és megfogant, vagy hamarabb, később vették. Igazából azt vettem észre, hogy a dokik sem tudják. A laborban viszont egy sokkal behatároltabb skálát kaptam, szerintem azt érdemes megnézni.
A nyavalya, amit elkaptam, az gyümölcsrizstől volt. Hánytam, mint a lakodalmas kutya, és délután is görcsölt a gyomrom. Szóval nem éppen terhességi hányás volt. Hiába ettem kijött, aztán most meg olyan vagyok, mint aki másnapos, csak legalább a bulira emlékeznék. 8) :lol:

N

Kép
narco

Sziasztok lánykák!
Nézzétek mit ír a horoszkópom:

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)
Itt az ideje, hogy pihenjen és erőt gyűjtsön. Otthona biztonságában lassan megnyugodhat. Kapcsolata partnerével új értelmet kap. Az egymásrautaltság megerősíti szövetségüket.

Na az Otthon-t lecserélhetjük sátrára, de akkor is jó, nem? Persze nem hiszek benne, de, akkor is.

Jucmuc!
Telefonszámot rögzítettem, ha arra járunk mindenképpen hívlak. :)
7 cn neked is? Akkor hozzunk egymásnak szerencsét!
De ugye még beszélsz magyarul? Különben gondban leszek. :)

Mit is akartam még...

Dido!
Hányingerről, meg pisilésről nekem mániákusan csak egy dolog jut eszembe...

Kacsa!
Hááát sok sikert a megfelelő házimunka-rent kialakításához. Egyébként ezzel kapcsolatban mintha magamat olvasnám. Főleg a hétvégi hiszti. :)

A legjobb állat a kiskacsa...nagyon örültem a képeknek.

Most megyek, lányok, de még indulás elött betekintek.

j.
Vendég

Nárcisz!

Azt mondod? Csak ne lennék annyira béna...meg szégyenlős még a férjem elött is. Pedig együtt járunk olaszra.

j.
Vendég

Nárcisz!
Elszomorít amit írsz, mert ha ennyire nem egzakt és ennyire nem értenek hozzá azok akik ezt tanulták, nap mint nap ezt csinálják és ebből élnek, akkor megkérdőjeleződik az is, hogy miért is kell szednem ezt a sok hormont, ha így is jó és úgy is jó?!?!?
Az én munkám egy kicsit egzaktabb és ehhez vagyok hozzá szokva, mondjuk, hogy 1+1 az 2 :D :?: :!:
A laboros papíron az volt, hogy 21 felett jó (ng/ml) és felső határ nem volt.
Na mindegy, kár ezen agyalni, mert változtatni úgysem tudok rajta.

Junkó!
Igen, de ha hasmenés is társul hozzá akkor már más az ábra.
Szóval már ma utaztok :D Érezzétek nagyon jól Magatokat és legyen nagyon szép időtök :D :!:

dido
dido

Junkó!
Nagyon-nagyon szép pihenést kívánok nektek.
Sok-sok puszi!!
És nagyon irigyellek!!!!!

Kép
narco

Így legyen lottó ötösöm, ahogy ma jártam! Ballagok szépen a MEP felé, kb. 50 méterre beveszi magát egy gondolat az agyamba, hogy most akkor mindjárt aszongyák nekem, hgoy ma nilncs ügyfélfogadás. Erre odaérek és a biztonsági őr bácsi kérdi, hogy mit akarok mondom TAJ kártyát, erre kiderült, hogy vát vkit, azért kérdezte, hgoy mit akarok. Na és a slussz poén: Ma nincs ügyfélfogadás technikai okok miatt! Az anyukájukat!!! :x
Úgyhogy mentem is és gyorsan vettem egy lottót!
Bár Apa azt mondta a múltkor, hgoy mindenkinek csak egy főnyereménye van az életben és én azt vele már megkaptam!

Himlő ügyet akkor most egyelőre hanyagolom. Nem a szülővárosomban vagyok már, úgyhogy innen elég nehéz lenne levadászni a régi gyerekorvosom, majd egyszer, ha az itteni házinál járok, azért rákérdezek. Addig meg kerülöm a törpe egyedeket!

Junkó! Jó nyaralást Nektek!!! Kép

kacsa14

Az Anyák Lapja júl-i számában van egy ősi kínai táblázat, ami a szülő nő életkora és a fogantatás hónapja alapján megmondja a baba nemét. Eszerint, ha én júl-ban megfoganok, akkor lány, ha aug-ban, akkor fiú, ha szept-dec., akkor ismét lány lesz a baba!!! :)

kacsa14

Kacsa!

Megnéznéd nekem, ha megkérlek, hogy a 28 éves anyukának, akinek a babája júniusban fogant, lánya lesz, vagy fia? Előre is köszi! Csak mert kíváncsi vagyok, hogy a Dórinak minek kéne lennie :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi! Dóri jó baba, tudta, hogy lánynak kell lennie!!!!

Ha már itt tartunk, nem emlékszel esetleg, hogy amikor fogant, akkor peteérés előtt vagy után voltál?
Mert gyüjtőgetek infókat, hgoy kinek jött be a pé. előtt lány, utána fiú jóslat!

kacsa14

Kacsa!

Nálunk nagyon pontosan lehetett tudni a tüszőrepedést, mert kaptam repesztőszurit, és Dóri inszemes baba. Mivel a repi után kb. néhány óra múlva kerültek a méhüregbe a srácok, így ez az elmélet alapján Dórinak fiúnak illett volna lennie :wink: De lehet, hogy az esti "rásegítés" során fogant, és így lett mégis kislány. :wink: Ezt már sose tudjuk meg.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Aha. Hát akkor a fenti elméletet hamar megdöntöttétek!

Biztos, sokan kérdezték már + sokszor leírtátok már, de az inszem milyen volt? És a katonákat ott a kórházban kellett a párodnak produkálni?

/Bocsika, hogy ennyire belemászok a témába, de sosem lehet tudni, hogy mikor hova kerül az ember lánya és én szeretek mindent tudni!/

kacsa14

Kacsa!

Semmi különös nem volt, nem volt fájdalmas, ha erre gondolsz. Elmentünk reggel a Kaáliba, párom randizott a kis küblivel, utána elküldtek minket sétálni, két óra múlva kellett visszamenni. Addigra előkészítették az anyagot, és katéterrel a méhüregbe juttatták. Fél óra fekve pihi után mehettem utamra. Adtak egy tesztet, hogy 2 hét múlva csináljam meg, és még aznap este huncutkodjunk otthon is, mert nem árt egy kis rásegítés.
Ami furcsa volt, az az, hogy amikor át kellett mászni a "műtős" ágyról a gurigásra, akkor egy csomó minden kifolyt belőlem, én meg meg voltam győződve róla, hogy na, ennek annyi, meg egy bambi, ebből se lesz gyerek, mert kifolyt. De a doki azt mondta, hogy aminek benn kell maradni, az benn is maradt Milyen igaza lett, mert "ami" bennmaradt az csak 37 hét múlva bújt ki :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszi Évi!

Ez aztán a steril együttlét! Narco javasolta tegnap a bajaimra, hogy mindne legyen tiszta, mikor együtt vagyunk. Azt hiszem, egyszeróbb lenne nekem is benevezni inszemre, mert ott aztán tuti a sterilitás! :lol:

Teszek fel pár nászutas képet. Nagy most a pangás, szórakoztatom magam vele egy picit! :)

A képek Santorinin készültek, ahol az 1 hetes Krétai útból 1 napot töltöttünk, de a legszebb, legmutatósabb képeink ott készültek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kacsa14

Tegnap iszonyúan felhúztam magam. Az ember bunkóság fölött egyszerűen nem tudok napirendre térni... Jöttem haza délután a gyógyszetárból, Dóri nem volt velem, mert apa vigyázott rá addig itthon. A lift foglalt volt, de már jött lefelé a harmadikról, így megvártam. Kiszáll a pasi, bőrdzseki, bukósisak, hosszú csatakos haj, és egy füstölgő cigi a szájában. A liftbe már úgy szállt be, hogy akkor gyújtotta meg, mert még alig égett el belőle, láttam... Hogy lehet valaki ekkora bunkó, mi az apja füléért nem bírja ki a rágyújtással amíg leér az udvarra?! Azt a 15 másodpercet, amíg leér a lift levegő nélkül is ki lehet bírni, nem hogy k*rva cigi nélkül! Be is szóltam neki, de nem mertem azért túl hangosan, meg még lenyom egy fülest, az ilyen paraszttól kitelik, de azért jó rondán néztem is rá! :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hú, Kacsa, ezek ám a gyönyörű képek! Egyáltalán nem sárgulok ám az irigységtől, véletlenül se gondold! :wink: Áááááááá!
Na, jól kinyaraltam magam az idén, majd jövőre mi is benevezünk valahova a környékre, addig nézegetem a Ti képeiteket :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Elhiszem, hogy csúnyán néztél!!!

Szólni ált. én sem merek ilyeneknek, mert sosem tudni, hogy hogy reagál.

Az esk. előtt pár nappal a szomszédban zajongtak ezerrel, egyedül voltam itthon. Gondoltam, átmegyek, de aztán az lebegett a szemem előtt, hogy orbanyomnak, aztán szép leszek csini fehér ruhában + törött orral!

Pedig lehet, hgoy jobb lett volna átmenni, mert az esk. szombatján reggel fél 5-kor már ordítoztak. Át is mentem becsöngettem. Persze nem jöttek ki, de az ordítozást folytatták. Kb. fél üra málva újra kimentem és vagy 5 percig nyomtam a csengőt, az talán hatott, mert az egyikük elment és végre csend lett. Igaz én már nem tudtam aludni, de Apa még húzta a lóbőrt egy picit.

kacsa14

Évi! Ez fordítva is igaz! Neked már ott a picúr a kezedben, akiért mi még csak most indulunk csatába!!!

Apa az előbb hívott, Visegrádon van céges bulin és most végeztek a kötélpályán. Azt mondta, hogy jó volt, csak a mogyoróit szorongatta meg egy kicsit a biztonsági heveder! Remélem, azért nem nagyon, mert kb. 2 hét málva nagy szőkségem lesz a mogyorókrémre!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: